✅مناسبترین فرد برای ریاست جمهوری چه کسی است ؟
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
تاکنون پیرامون ضرورت «مشارکت حداکثری» یاد داشتهایی زیادی را تقدیم کرده ایم . در این قسمت با عنایت به مناظره ها و تبلیغات انجام شده و آخرین نفرات باقی مانده در کارزار رقابت، به معرفی شاخصهای «#انتخاب_اصلح» در دوره فعلی ریاست جمهوری می پردازیم :
1️⃣-ریاست جمهوری ، بعد از رهبری، مقام دوم مملکت و عالی ترین مقام اجرایی کشوراست که حدود 95 درصد از بودجه و ظرفیت کشور را در اختیار دارد . پس باید به کسی رأی داد که از نظر: شخصیتی ، احاطه به مسائل دینی و فرهنگی و کارآمدی در حد واندازه های دومین مقام نظام جمهوری اسلامی باشد .
2️⃣-به فرموده رهبر معظم انقلاب، مسئولیت ریاست جمهوری بسیار سنگین است و باید بر ابعاد مختلف جامعه ( فرهنگی، سیاسی،دینی، اجتماعی، بین المللی ، دفاعی-امنیتی، اقتصادی و...) احاطه نسبی داشته باشد. بر این اساس از بین کاندیداهای موجود باید به کسی رای داد که از جامعیت بیشتری نسبت به سایرین برخوردار باشد.داشتن تخصص در بخشی از امور اقتصادی یا پزشکی، دلیلی برای تصدی پست ریاست جمهوری نیست.
3️⃣-مقام ریاست جمهوری ، یک جایگاه «مدیریتی و تصمیم گیری» است و نباید آن را به مقام یک «کارشناس» یا«متخصص» یا «سخنران» و «شعبده باز» تنزل داد . یک مدیر قوی که استعداد و تجربه مدیرتی دارد، می تواند از برنامه های افراد دیگر استفاده کند ولی ویژگی مدیریتی، قابل تزریق با برنامه ریزان و سخنوران نیست . از این رو ضمن احترام به دارندگان برنامه مدون و خوب ، باید بدانند که «برنامه» هرچقدر خوب باشد نیاز به «مجری و مدیر» است که آنها را اجرا کند. در کشور ما چه بسیار برنامه زمین مانده داریم که مردی برای اجرا پیدا نمی کند.
4️⃣-مردم باید به «کارنامه» و «عملکرد» افراد رای دهند نه به «قول» و «وعدده های» توحالی که معلوم نیست قادر به انجامش هستند یا نه. کسانی که تاکنون تجربه مدیریتی نداشته ویا دارای سابقه ناموفقی در حوزه کاری خود هستند، نباید مورد اقبال مردم واقع شوند .
5️⃣-تجربه نشان داده است که در طول انقلاب مدیران جهادی و انقلابی هر جا حاضر شده اند «ناشدنی ها» را «شدنی» و «نمی توانیم» را به «ما می توانیم» تبدیل کرده اند . این بار مردم نباید مدیران غرب گرا و لیبرال (که هر جا مسئولیت گرفته اند، آنجا را نابود کرده اند) را دوباره انتخاب کنند .
6️⃣-شاخص مهمی که مقام معظم رهبری در سخنرانی 15 خرداد خود به آن تصریح کردند، ملاک «فساد ستیزی» بود. با نگاهی به کاندیدا های فعلی، به آسانی می توان فردی را که در دوره مسئولیت خویش بدون هیچ ملاحظه ای با مفسدین دانه درشت برخورد می کند، را از میان سایرین شناسایی کرد و به او رای داد.
#حضور_حداکثری
#انتخاب_اصلح
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
PTT-20210614-WA0034.opus
472.5K
🔴 صحبت های خاص و معنیدار دکتر #زاکانی در قم
باید همه برای کاندیدای اعلامی توسط جبهه انقلاب کار کنیم
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدارهای رئیسی نسبت به شایعات و شیطنت ها
در سه یا چهار روز باقی مانده تا روز حماسه انتخابات 28 خرداد
14000326_40593_1281k.mp3
8.66M
🎙بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به ملت ایران در آستانه انتخابات ۲۸خرداد. ۱۴۰۰/۰۳/۲۶
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
11.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅حماسه ای ماندگار از مردم یزد در میدان بزرگ امیرچقماق برای آیت الله رئیسی
🔹چه سرود زیبایی هم خوانده اند گوش بدهید خستگی از تنتون در میره
#انتخابات_شگفتی_ساز
✍️#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
انتخابات 28 خرداد 1400 را می توان انتخاباتی شگفتی ساز نامید و آن را به منزله گامی بلند به سوی بلوغ سیاسی – اجتماعی مردم دانست. این رویداد بزرگ باید از ابعاد مختلف مورد مطالعه و بررسی جامعه شناسان سیاسی و کارشناسات تبلیغاتی قرار گیرد تا زوایای پنهان آن بیشتر آشکار شود.
این انتخابات بسیاری از اشراف زاده گان ، لیبرال ها، غربگرایان، ورشکستگان سیاسی و مدعیان دروغین عدالت خواهی را از سپهر سیاسی زدود . بطوری که می توان ادعا کرد؛ این انتخابات به دلایل زیر یکی از با کیفیت ترین انتخابات از اول انقلاب تا کنون بوده است:
1⃣ -مردم برخلاف دوره های قبل و ادعای برخی از غرب زده ها (مثل تاج زاده که گفته بود مردم به آینده رای می دهند نه به گذشته ) به جای وعده های آتی به «کارنامه و عملکرد»، رأی دادند ( عملکرد رئیسی در آستان قدس رضوی و قوه قضائیه)
2⃣- نقش سلبریتی ها در جهت دهی به افکار عمومی در مقایسه با دوره های قبل، بسیار اندک و کمرنگ بود.
3⃣- بهره گیری از عملیات روانی «قومیگرایی» در رای مردم تاثیری نداشت.( لر و بختیاری ها به رضایی و ترکها به همتی و مهر علیزاده توجه نکردند)
4⃣- مشارکت مردم در اوج نابسامانی های اقتصادی، تحریم ها، ناکارآمدی ها ،نا امیدی ها ،کرونا ، اخلالها و کارشکنی های فراوان بویژه در روز رای گیری و اهمال در آسان سازی فرایند مشارکت، و تشویق بهاری ها به عدم شرکت و ... ، بیش از حد انتظار بود.
5⃣-توهین و تخریب و تهمت رقبا بر خلاف دوره های گذشته ، اثر معکوس داشت (توهین های مهر علیزاده و همتی و اثر منفی بر رای شان)
6⃣- مردم به غربگرایان جواب منفی بی سابقه ای دادند بطوری که آرای آنان از آرای باطله هم کمتر بود.
7⃣ -مردم به شخص گمنام و ناشناخته رای ندادند. (بر خلاف خاتمی و احمدی نژاد و روحانی که قبل از انتخاب برای عامه مردم گمنام بودند)
8⃣ -تخریب های بی امان رسانه های خارجی و داخلی در فضای مجازی، نقشی عمده ای در انتخاب مردم نداشت( رشد سواد رسانه ای مردم)
9⃣-رای دادن بدون هیجان و احساسات کاذب صورت گرفت .( برخلاف سه انتخاب قبلی مردم)
0⃣1⃣_پدیده زشت و کم سابقه، ممانعت و حمله منافقین و سلطنت طلب ها به ایرانیان وطن دوستی که در خارج از کشور در انتخابات شرکت می کردند، شاید در دنیا سابقه بی نظیر باشد.
1️⃣1️⃣مردم با وجود تخریب های شدید، بالای 62 درصد به رئیسی رای دادند که در مقایسه با روحانی (دوره اول 71/50 در صد و دور دوم 13/57 ) رشد قابل توجهی داشته است .
2️⃣1️⃣دراین انتخابات مردم به مسئولین یادآورشدند که باید طبق فرمایش امام علی (ع) و امامین انقلاب، رسیدگی به وضعیت عامه مردم و اقشارپایین، برمرفعین و خواص تمامیت خواه ترجیح دهند ( رای مردم تهران بزرگ(24 درصد) و رای استان محروم ایلام(62 درصد) بود.
3⃣1⃣- در تهران علاوه بر کاندیدای ریاست جمهوری اصلاح طلبان و دولت، لیست آنها برای شورای شهر هم شکست سنگین و نهایی را تجربه کرد .این در حالی بود که خاتمی ضمن حضور در جمع نامزدهای این لیست، به صورت کتبی نیز حمایت خود از لیست موسوم به جمهور را "تکرار" کرده بود .
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غیرت و مردانگی را ببین
جواب دندان شکن رئیس جمهورمنتخب مردم ایران به رئیس جمهورامریکا بایدن
✅ *لطفا افراط نکنید، آقای رئیسی سوپرمن نیست!!*
🔻با اعلام نتایج انتخابات که در آن آقای رئیسی از رقبا پیشی گرفته اند، موج رسانه ای در پی نشان دادن یک مدینه فاضله در دولت ایشان بوده و آنقدر سطح توقعات را بالا برده که عده ای از اکنون در پی دیدن نتایج عملی انتخاب خود هستند، چنانچه در دوران روحانی متشکریم سال ۹۲ شاهد آن بودیم.
🔹 در حوزه علوم سیاسی یکی از راهکارهای کاهش محبوبیت و سپس سرنگونی دولت ها، افزایش انتظارات از آنهاست، بگونه ای که در کوتاه مدت نتوانند برآورده نمایند، این تکنیک تخریبگر، دقیقا در مورد آقای رئیسی نیز به صورت عامدانه یا سهوی در حال انجام است که می تواند در کمتر از یک سال محبوبیت ایشان و امیدی که در جامعه ایجاد شده را به شدت کاهش دهد.
🔸 آقای رئیسی علی رغم همه ظرفیت بالای خویش و حمایتی که از او توسط جریان انقلابی نخبه صورت می گیرد، باید بر ساختار و بوروکراسی فشل و بعضاً فاسدی حکومت کند که تغییر ساختاری و پایدار آن سالها زمان می طلبد. مشکلات نیز آنقدر زیاد بوده و بعضاً حل آنان یک معمای پیچیده و کلاف سر درگم که برای مدتها می شود مسکن ارائه داد، اما برای بهبودی کامل، باید ریشه ای مشکلات را برطرف نمود.
🔹از اینرو باید مدیریت رسانه و اذهان را به دست گرفته و ضمن حفظ اندیشه مطالبه گری، از تعجیل در رسیدن به اهداف و اقدامات نمایشی پرهیز نمود. اقداماتی که می تواند سبب کاهش آلام و بهبود فضای ذهنی شود، اما متاسفانه نمی تواند در دراز مدت سبب حل مشکلات جامعه گردد.
✅ در نهایت باید از هرگونه بزرگ پروری یا به عبارتی سوپر من کردن آقای رئیسی خودداری نمود و ایشان را یک منجی برای همه مشکلات جامعه معرفی ننمود، بلکه باید یک مطالبه گری فرا قوایی با مجری گری هیئت دولت ایشان را خواستار شد که فارغ از نزاع های سیاسی و شوآف های تبلیغاتی به حل مشکلات جامعه بپردازد.
✍🏻دکتر سید محسن هاشمی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🔸«گِرا» در ایتا :
Eitaa.com/Gera_97
🔹«گِرا» در سروش:
Sapp.ir/Gera_97
🔸 «گِرا» در بله :
http://ble.im/gerabale
کانال دکتر امیر حمزه مهرابی (استاد دانشگاه)