شهادت دو پلیس در راه دفاع از آراء ملت در زاهدان
🔹طی حمله مسلحانه اشرار به یک تیم انتقال صندوقهای رای در مسیر جکیگور راسک دو نفر از نیروهای پلیس به شهادت رسیدند.
🔹حمله پس از رای گیری صورت گرفته است و صندوقها سالم به فرمانداری تحویل داده شده است.
#انتخابات #تروریسم
@GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
چگونه همه نظرسنجی ها غلط از آب در آمدند؟
مردم ایران بار دیگر در روز انتخابات همه را غافلگیر کردند.
در جبهه انقلابی در ۲۴ ساعت پایانی انتشار گسترده مطالبی مبنی بر ضرورت «اجماع سازی خودجوش مردمی بر شخص آقای جلیلی» و استفاده از شیوه «بیستکال»(تماس هر فرد با ۲۰ نفر از افرادی که تردید داشتند) توانست ترکیب آرا را به نفع دکتر جلیلی تغییر دهد.
در جبهه دکتر پزشکیان هم ترساندن مردم از دکتر جلیلی که تصویری غیرواقعی و وحشتناک از او ارائه کرده بودند، موجب جذب رأی افراد مردّد گردید.
دو قشر جوانان و زنان بار اصلی تبلیغات و متقاعد کردن افراد به رأی دادن به این دو کاندیدای را بر دوش کشیدند:
خانمهای پرشور بسیجی و مسجدی و هیئتی و حتی خانمهای روستایی که جانانه برای دکتر جلیلی تبلیغ کردند و نیز خانمهایی که از گشت ارشاد و حجاب بان های متروی تهران عصبانی بودند و جوانهایی که از فیلترینگ و سرعت افتضاح اینترنت به تنگ آمده بودند به پزشکیان به عنوان روزنه ی تنفس نگریستند.
پزشکیان و جلیلی گرچه هر دو فاقد سابقه طولانی مدیریت کلان هستند اما چون در مناظره ها حرف دل دو طیف مهم از جامعه را بیان کردند، در جذب آرا موفق شدند در حالی که دکتر قالیباف، بخاطر عملکرد محافظه کارانه در مناظرات، بازی را باخت.
تبلیغات برای جلیلی و پزشکیان را جوانان پرشور و آشنا با شیوه های تبلیغاتی مردمی انجام میدادند اما قالیباف، رأی قشرهای خاموش یا افرادی که انگیزه کافی برای تبلیغات نداشتند را به خود اختصاص داد و در هفته آخر هم به تبلیغات برخی از چهره های سنتی و رسمی همچون منبریها و مداح های معروف تکیه کرد. کسانی که برای قالیباف تبلیغ میکردند نتیجه چندانی نمیگرفتند چون با انبوهی از اتهاماتِ از پیش تبلیغ شده از سوی هر دو جریان(انقلابیها و غیرانقلابی ها) مواجه میشدند.
شکست قالیباف در انتخابات ۱۴۰۳ شبیه شکست ناطق نوری در سال ۱۳۷۶ در مقابل خاتمی بود. در آن زمان هم طیف راست سنتی از تمام ظرفیت روحانیون و مداحها و هیئتهای معروف استفاده کرد اما در نهایت فقط به ۷ میلیون در مقابل ۲۰ میلیون رأی خاتمی دست یافت.
شاید برخی از پیامهای این انتخابات چنین باشد:
مردم به صراحت لهجه در بیان مواضع و دوری از محافظه کاری در مناظرات علاقه دارند.
مردم مایلند حرف دل آنها و مشکلات جامعه کاملا رُک و بدون تعارف بیان شود هرچند کاندیدایی که این حرفها را بیان میکند فاقد سوابق مدیریتی درخشان یا برنامه های عالی باشد.
مردم به چهره هایی که دور از حواشی و اتهامات هستند، اعتماد بیشتری دارند. نهج البلاغه خواندن و شعارهای علوی دادن از سوی کسی که اتهام فساد و اشرافیگری درباره خودش و خانواده اش مطرح نیست، اعتمادآفرین است هرچند این فرد، فاقد همکاران توانمند یا سوابق مدیریتی کافی باشد.
مردم در هر دو طیف انقلابی و غیرانقلابی به تغییر وضعیت برزخ کنونی در عرصه های فرهنگ، سیاست و اقتصاد گرایش دارند و خواهان تحولات مطلوب خود به صورت ملموس هستند.
#انتخابات #تحلیل #نظرسنجی
@GgaroGhati
@GgaroGhati
چه کسی شکست خورد؟
کسی که بر اساس استدلال عقلی و شرعی و تدبّر در معیارهای اخیر رهبری، برای شناخت اصلح اقدام کرده و رأی داده، پیروز این انتخابات است هرچند کاندیدای مورد نظرش رأی نیاورده باشد.
مهم اینست تکلیف خود را انجام داده باشیم و از بازنشر تهمتها و فریبکاری ها و اخبار جعلی، خودداری کرده باشیم.
خداوند شاهد اعمال ما و آگاه از نیات ماست.
کسانی در این انتخابات شکست خوردند و رسوا شدند که بر اساس احساسات لحظه ای و اعتماد به دروغها و شایعات تصمیم گرفتند یا در انتشار گسترده اتهامات بی اساس و لجنمال کردن چهره های خدمتگزار و کینه ورزی نسبت به مومنین مشارکت کردند.
کسانی که هنگام خشم، هر گونه تهمت و توهین به کاندیدای رقیب را جایز دانستند و هنگام خوشحالی، سرمستانه، فخرفروشی میکنند و دیگران را حقیر میشمارند.
کسانی که دیگران را بخاطر اختلاف نظر سیاسی، متهم به انحراف عقیدتی و سیاسی، رشوه گرفتن، ماله کشی و باندبازی و ... کردند تا با این برچسب ها بتوانند نظر خود را بر آنان تحمیل کنند.
اکثریت گرچه معیار تشخیص حق و باطل یا تشخیص خوب و خوبتر نیست اما برای اداره جامعه بدون خشونت و دیکتاتوری، شیوه عملی دیگری جز اتکا به صندوق رأی وجود ندارد.
هرکس برای خدا رأی داده، پیروز است و باید برای موفقیت در انجام وظیفه، خدا را شکر کند هرچند نامزد مورد نظرش رأی نیاورده باشد.
#انتخابات #اصلح
@GgaroGhati
@GgaroGhati
موج جدید خبرسازی و تفرقه افکنی
جریان اصلاحات به دروغ اعلام میکند که «تیم قالیباف میگویند پزشکیان انقلابی تر از جلیلی است»
با این خبرها کینه بین هواداران قالیباف و جلیلی را تشدید میکنند تا طیف قالیباف از پیوستن به جلیلی در مرحله دوم منصرف شوند.
اینها همان دروغگوهایی هستند که در دوره های قبلی هم خبرسازی میکردند که قالیباف ستاد خود را در اختیار جریان غیرانقلابی قرار داده و خیلی از خودیها هم باورشون میشد!
لعنت بر دروغ
#سواد_رسانه #انتخابات
@GgaroGhati
@GgaroGhati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نتایج رسمی انتخابات ریاستجمهوری
🔹کل آرای شمارششده: ۱۴.۰۷۰.۴۶۲ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۵.۹۵۵.۷۸۱
🔹سعید جلیلی: ۵.۵۶۰.۳۲۱
🔹محمدباقر قالیباف: ۱.۸۹۱.۳۸۵
🔹مصطفی پورمحمدی: ۱۱۱.۹۶۷
@TasnimNews
برخی شنیدهها از نتایج انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری
شنیدههای تسنیم از این انتخابات بدین شرح است:
🔹مشارکت حدود ۴۰ درصد است.
🔹حضور آقای پزشکیان با حدود ۴۲.۶ درصد آرای شمارششده تاکنون و آقای جلیلی با حدود ۳۸.۸ درصد آرای شمارش شده تا این لحظه در دور دوم تقریباً قطعی شده است.
🔹این آمار تقریبی است و هنوز به صورت رسمی تایید نشده است. آمار رسمی و دقیق با اعلام وزارت کشور و تایید شورای نگهبان قطعی خواهد شد.
@TasnimNews
🔺️ تحلیل مالک شریعتی نماینده تهران از نتایج دور اول انتخابات:
🔹️نتایج تقریبی غیررسمی: پزشکیان و جلیلی به دوردوم میروند.
بااین نتایج روشن شد که کنار رفتن هردو بزرگوار جلیلی و قالیباف منطقی نبود؛ چون جلیلی خیلی جلوتر بود و کنار رفتن قالیباف هم، پزشکیان را دور اول به ۵۰٪ میرساند.
🔹️همه از قالیباف تشکر کنیم و برای دور دوم ازخودگذشته و متحد شویم.
#انتخابات #جلیلی #قالیباف
@GgaroGhati
@GgaroGhati
⭕️آنچه اکنون ضرورت دارد تا با تمرکز برآن بتوان میدان دار رقابت در دور دوم بود.
۱. آرای تفکیکی صندوقهای منطقه خود را پیدا کنید
۲. مناطق را به سه قسمت تقسیم کنید:
یک. منطقه ای که جلیلی بیشترین رای را داشته
دو. منطقه ای که قالیباف بیشتر بوده
سه. منطقه ای که پزشکیان بیشترین رای رو داشته
منطقه اول زیاد تمرکز جدی نمیخواد ولی بیخیال هم نشیم.
دومی رو بسپارید خود ستاد قالیباف که مردم رو راضی کنن بیان سمت جلیلی.
منطقه سوم باید مرکز ثقل وگرانیگاه کار باشه تا هم آراء پزشکیان کم بشه وهم اینطرف رشد کنه
#انتخابات #جلیلی #پزشکیان
@GgaroGhati
@GgaroGhati
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ نتایج جدید شمارش آرا تا این لحظه
🔹کل آرای شمارششده: ۱۹.۰۶۹.۷۱۳ رأی
🔹مسعود پزشکیان: ۸.۳۰۲.۵۷۷ رأی (۴۴ درصد)
🔹سعید جلیلی: ۷.۱۸۹.۷۵۶ رأی (۳۸ درصد)
🔹محمدباقر قالیباف: ۲.۶۷۶.۵۱۲ رأی (۱۴ درصد)
🔹مصطفی پورمحمدی: ۱۵۸.۳۱۴ رأی (کمتر از یک درصد)
#انتخابات
@GgaroGhati
@GgaroGhati
⭕️ چرا نتیجه این شد؟
🔹 میزان مشارکت و نحوه توزیع آن بر اساس هر استان نشان می دهد که اکثریت بدنه رای اصلاح طلبان، پای کار نیامده و مردم عادی و غیر سیاسی بیشترین رای را به پزشکیان دادند.( طبیعی است عامل همزبانی و تاثیر آن بر رای پزشکیان در مناطق از شمال غرب کشور را نادیده نباید گرفت).
🔹 رفتار پزشکیان در مناظرات و تبلیغات، ساده،عادی و عامیانه(تا حدودی شبیه برخی رفتارهای احمدی نژاد)بود و به همین دلیل اعتماد عده زیادی از رای دهندگان عادی و غیر سیاسی را به خود جلب کرد اما سایر نامزدها از این ویژگی برخوردار نبودند.
🔹 اما در نقطه مقابل ادبیات جلیلی،نخبگانی و تخصصی بود و نتوانست با مخاطبان عادی ارتباط برقرار کند. حکایات جلیلی و انتخابات، حکایت تاجری است که کالاهایی با کیفیت و مرغوب دارد اما جار زدن و معرفی کالا به خریدار را بلد نیست .( و البته ستاد و مشاورین جلیلی هم در این مقوله مقصرند و متوجه مشکل نیستند!)
جلیلی فردی به معنای واقعی کلمه ساده زیست و مردمی است اما تصویری که از او ارائه شده یک استاد یا کارشناس جدی ، خشک و رسمی را تداعی می کند!
و این یعنی ستاد و مشاورین جلیلی ، در ارائه تصویری واقعی از ایشان ، موفق نبوده اند و بماند که جلیلی هم در سخن گفتن و ارتباط با مخاطب عام،توانایی بالایی ندارد و همین امر موجب شده تا بخشهای عمده ای از جامعه امکان شناخت شخصیت واقعی او را پیدا نکنند!
🔹 البته که رفتارهای تخریبی و لجوجانه برخی از حامیان نامزدهای جبهه انقلاب در کاهش رای نامزدهای این جبهه تاثیری جدی به جا گذارده است اما اکنون زمان پرداختن به این موارد نیست و باید در فرصت دیگری به این موضوع مهم پرداخته شود.
❇️ برای پیروزی جلیلی در مرحله دوم انتخابات، باید این نقیصه مرتفع شود تا جبهه انقلاب بدون نگرانی شاهد تشکیل دولتی انقلابی و مردمی باشد. دولتی که بتواند اعتماد مستضعفان و محرومان جامعه را بدست آورده و برای بهبود و تعالی زندگی آنها تلاش کند.
✍ دکتر کوشکی
✅ @GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati
عجیبترینهای انتخابات ریاستجمهوری:
۱. تفرقه و سردرگمی بیسابقه اصولگرایان
۲. حجم بالای اخبار جعلی
۳. مشارکت ۴۰٪
۴. پیشتازی گزینه اصلاحطلبان در مشارکت ۴۰٪
۵. افت شدید آراء ثابت و سنتی اصولگرایان
۶. برآورد غلط همه نظرسنجیها
۷. حمایت برخی اصولگرایان از گزینه اصلاحطلب
✅ @GgaroGhati
https://eitaa.com/GgaroGhati