eitaa logo
طب سنتی ایرانی
159.8هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖 چگونه دندانهای سالمی داشته باشیم؟ 🔻از دیدگاه طب سنتی، یکی از دلایل خرابی و بدرنگی دندان ها، مشکلات گوارشی است.پس اصلاح وضعیت هضم در داشتن دندانهای زیبا کمک کننده است. 🔺استفراغ مکرر به دندانها آسیب می رساند. 🔻جویدن چیزهای سفت و چسبناک مثل آب نبات، انجیر خشک سبب آسیب می شود. 🔺میوه های ترش و خام و ترشیجات سبب کند شدن دندانها می شود. 🔻از نوشیدنی های بسیارگرم و بسیار سرد باید پرهیز کرد. 🔺استفاده از مسواک هم باید به اعتدال باشد افراط در زدن، سبب تحلیل بافت دندان و لثه می شود. 🔻مالیدن با سبب تقویت دندانها می شود. دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی ) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 💠دوتا چرک خشک کن طبیعی در طب اسلامی 📚:حکیم ضیایی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖برای حفظ سلامت چه کنیم؟ ♦️نان مناسب برای کبد،نانی است که خمیرش خوب رسیده باشد و نمکش معتدل باشد. ♦️گوشتهای سریع الهضم،با ادویه های گرم مناسب حال کبد اند. ♦️مویز، انجیر،فندق،خوراکی های مناسب کبداند. ♦️نوشیدن آب سرد ناشتا، پس از حمام گرم، پس از ورزش و فعالیت جنسی،منجر به آسیب کبد می شوند. ♦️مصرف مدام غذاهایی چون گوشت،گاو،نان روغنی بدون سبوس،پاچه،...برای کبد مضر اند. ❇️دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی ) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖نکاتی که برای درست کردن خانگی باید بدانید اگر برای مدت طولانی مثلاً برای ۳ تا ۴ ماه قصد دارید سمنو ها را نگه دارید. اجازه دهید، سمنو شما کاملاً غلیظ شود. چراکه اگر سمنو رقیق باشد و آب داشته باشد، زودتر خراب می‌شود و کپک می‌زند. اگر سمنو خیلی غلیظ شد کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. برای درست کردن سمنو بهتر است گندم شمال تهیه کنید. گندم شمال نسبت به گندم جنوب سمنو شیرین تر می شود. تفاله های گندم را دور نریزید. این تفاله همان سبوس گندم است که فواید زیادی دارد. آنها را روی یک سینی در هوای آزاد در جلوی نور خورشید پهن کنید تا خشک شوند، آنها را آسیاب کنید و هر موقع با خمیر، قصد تهیه نان های خانگی را دارید، یک قاشق غذا خوری از آن را داخل مواد نان بریزید؛ تا نان شما داری سبوس باشد. همانطور که می دانید بیشتر آردهای بیرونی بدون سبوس هستند و خواص زیادی ندارند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖طرز تهیه سمنو خانگی با جوانه گندم اگر برای اولین بار سمنو درست می کنید، با مقدارِ کمِ مواد شروع کنید. مثلاً یک کیلو گندم و یک کیلو آرد گندم معمولی؛ نکته: آرد گندم برای سمنو باید آرد معمولی باشد. یعنی آرد دارای سبوس، برای پخت سمنو آرد سفید استفاده نکنید. ۱- یک کیلو گندم را پاک کنید و خوب بشویید و برای یک شبانه روز (۲۴ساعت) آن را با آب سرد آب کنید. آب باید حدود یک بند انگشت روی گندم ها را بگیرد و در این مدت ۳ بار آب گندم ها را عوض کنید. ۲- بعد از ۲۴ ساعت گندم‌ها را ته سینی پهن کنید و یک پارچه نخی خیس روی آنها بکشید و روزی ۲ الی ۳ بار پارچه نخی را خیس کنید تا همیشه گندم ها مرطوب باشند. همچنین می توانید آن ها را داخل کیسه نخی بریزید و مرتب کیسه را مرطوب کنید. نکته: گندم ها باید در جای خنک باشند تا خراب نشوند. اگر در فصول گرم قصد دارید سمنو تهیه کنید. کیسه یا سینی حاوی گندم ها  را داخل یخچال قرار دهید. تا گندم ها ترش نکنند و خراب نشوند. معمولا بین ۲ تا ۳ روز طول می کشد تا گندم ها خوب جوانه بزنند. توجه کنید گندم نباید سبز شود وگرنه سمنو تلخ می شود. پس وقتی گندم ها خوب ریشه کردند؛ آنها را قبل از اینکه سبز شوند بردارید. نکته: اگر گندم سبز شود سمنو تلخ می شود. ۳- حالا نوبت به چرخ کردن جوانه های گندم می‌رسد. سعی کنید با ریزترین درجه چرخ گوشتتان آنها را چرخ کنید. یکبار چرخ کردن کافی است. ۴- جوانه های گندم چرخ شده را تیکه تیکه داخل صافی بریزید، روی آنها کم کم آب بریزید و روی آنها دست بکشید تا شیره گندم که سفید رنگ است، از آن خارج شود. و اینکار را تا جایی ادامه دهید که فقط پوسته گندم داخل صافی بماند. برای ۱ کیلو گرم گندم حدود ۸ تا ۱۰ لیتر آب می‌خواهد. ۵- به همان میزان که گندم در ابتدا آب کردیم یا ۱٫۵ برابر به آرد گندم معمولی نیاز داریم. برای مثال ما یک کیلو گندم برداشتیم پس الان یک کیلو یا حداکثر ۱٫۵ کیلو آرد گندم معمولی را با شیره گندم ها قاطی می‌کنیم و اینقدر با دست یا قاشق به هم می‌زنیم؛ تا کاملاً آرد در شیره گندم و آب حل شود و گلوله گلوله نباشد. ۶- حالا می رسیم به حساس ترین مرحله در این مرحله قابلمه‌ی حاوی مواد سمنو را روی گاز با حرارت زیاد قرار می دهیم و با یک کفگیر مدام آنها ار به هم می زنیم تا به جوش بیاید. نزدیک به جوش آمدن مواد سمنو خیلی غلیظ می شود. به مواد آب اضافه نکنید، چون وقتی شروع به جوشیدن کرد دوباره رقیق می شود. نکته: حتماً در این مرحله باید مواد سمنو را مدام به هم بزنید. چرا که این مواد از نشاسته است و با کوچکترین غفلت شما ته می گیرد و سمنو خراب می‌شود. اما وقتی به جوش آمد دیگر نیاز به هم زدن ندارد. وقتی مواد سمنو به جوش آمد؛ تقریباً کار تمام است و باید شعله گاز را خیلی کم کنید در حدی که برنج را دم می گذارید و بعد هر ۱ الی ۱/۵ ساعت سمنو ها را بهم بزنید. نکته: در این مرحله نیاز نیست تا درب قابلمه را کامل بگذارید. می توانید درب آن را نصفه قرار دهید یا اصلاً درب قابلمه را نگذارید. ۷- معمولاً زمانی که نیاز است تا سمنو  بجوشد و غلیظ شود بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت طول می کشد. وقتی سمنو ها به غلظت مورد نظر شما رسید؛ روی شعله گاز، شعله پخش کن قرار دهید و با همان حرارت کم درب قابلمه را محکم قرار دهید تا زمانی حدود یک ساعت سمنو دم بکشد. ۹- بعد از یک ساعت دم کشیدن، سمنو آماده است. می توانید با خلال بادام یا پسته و یا هرچیزی که خودتان دوست دارید، آن را تزیین کنید. هرچه سمنو با شعله کم بیشتر بجوشد پررنگ تر می شود. دلیل اینکه سمنو من کمی کم رنگ تر است، این است که شعله گاز من یکم زیاد بود و زودتر به دست آمد. برای یک کیلو گندم و آرد حدود دو تا ۴ شیشه بزرگ سمنو بدست می آید . و این سمنو کاملاً شیرین و خوشمزه می شود و شما به کوچکترین شیرینی مصنوعی مثل شکر و… نیاز ندارید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 ارده که به نام های تاهینی یا طحینه هم شناخته می شود در واقع نوعی خمیر یا سس است که از دانه های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده به دست می آید و عنصر رایج در آشپزی خاورمیانه، مدیترانه و کشور های آفریقایی می باشد. رنگ ارده قهوه ای مایل به زرد است، بافت نرم و صاف روغنی داشته و طعم آن کمی تلخ می باشد. ارده سرشار از مواد مغذی است که خطر ابتلا به التهاب را کاهش می دهند، برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید بوده و خواص ضد سرطانی دارند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖راهی برای خلاصی از چربی شکم 🌀ممکن است لاغر باشید ولی باز هم از چربی اندک شکم خود ناراضی باشید. 🌀اما چربی‌های شکم برای افراد چاق بسیار آزادهنده است. ⚠️به طور کلی، مقدار بیش از حد چربی برای بدن خطرناک بوده و بیماری‌های جدی به دنبال دارد، مثل: 🔹افزایش فشارخون 🔹افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ 🔹بیماری‌های قلبی 🔹انواع مشخصی از سرطان‌ها مانند سرطان سینه 👈طب سوزنی یک روش مناسب برای کاهش چربی دور شکم است که ضمن کنترل اشتها، سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد و در کنار ورزش و رژیم غذایی نقش به سزایی در آب شدن شکم دارد. ❇️دکتر الهام بهمنش ( متخصص طب سنتی و طب سوزنی از چین) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 راهکار زیبا شدن و نورانی شدن صورت از منظر طب اسلامی ☝️ 📚حکیم ضیایی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖طرز تهیه شربت برای رفع جوش های صورت 🔹افرادی که پوستشان جوش می‌زند باید شکمشان همیشه اجابت مزاج خوبی داشته باشد. 🔹مصرف شربت ساده که متشکل از ۲۵۰ گرم آلو بخارا, ۱۵۰ گرم تمر هندی, ۱۰۰ گرم ترنجبین , ۱۰۰ گرم شکر سرخ تهیه شده باشد بسیار به این افراد برای رفع جوش‌هایشان کمک می‌کند. 🔹آلوبخارا صفرا بر, مقوی کبد, ملین, رفع کننده خارش است و اگر در مصرف آن زیاده روی شود, موجب ناراحتی معده و نفخ می‌شود. 🔹ترنجبین ملین و مسهل, ضدعفونی کننده, دافع اخلاط سوخته است, بیماران مبتلا به سرخک، اسهال خونی، بواسیر، ادرارخونی و آبله مرغان از خوردن ترنجبین خودداری کنند. 🔹تمرهندی ملین طبع, مسهل صفرا, مقوی معده و قلب است. 🔹شکرسرخ ملین طبع, مقوی کبد, مولد خون صالح و رفع کننده غلبه خلط سودا است, تمرهندی ملین طبع, مسهل صفرا, مقوی معده و قلب است. ❇️دکتر اکرم السادات اطیابی (متخصص طب سنتی ایرانی ) ♦️لطفا انتشار بدهید 👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖ارده در طب سنتی ارده؛ غذایی مناسب برای سردمزاجها  ارده کنجد بوداده آسیا کرده ایست که از آن حلوا ارده درست می کنند. طبیعت آن گرم است، ملین طبع می باشد و مفید حال سردمزاجها است.  خوردن حلوا ارده صلابات ظاهرى و باطنى (سفتى و سختى و ورم های داخلی و خارجی) را نرم کرده، ملین و نرم کننده طبیعت خشک بسته و اعضا و اندام سفت شده می باشد.  خوردن ارده یا حلواى آن، گیرها (انسدادهای اعضای مختلف) را باز، و طعام و خلطها و دمل و جوش ها را در سردمزاجها پخته و باز می کند. (لذا می تواند باعث بروز جوش های پوستی نیز بشود.)   📚انجمن تحقیقات طب سنتی ایران  ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖علائم از ڪار افتادن ڪلیه👇 ‌‌🔴افزایش فشارخون 🔴تپش قلب 🔴ادرار ڪمتر از حد طبیعی 🔴احساس خستگی و خواب آلودگی 🔴ڪاهش اشتها،حالت تهوع منبع :موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖  ارده نفاخ، افزایش دهنده نیروی جنسی، چاق کننده و نعوظ آور است. همچنین آنچه را که از بو دادن و آسیا کردن مغز پسته و فندق و زردآلو و شلیل بدست آورند نیز در اثر مانند ارده می باشد.  ارده اشتها را خراب می کند (البته از این خاصیت می توان در رژیمهای کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد) و غذا را غلیظ می کند.(نباید با غذاهای دیگر میل شود) همچنین میل غذاى بعد را به تأخیر می اندازد. (باز هم از این خاصیت می توان در رژیمهای کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد). مصلحات :  سرکه و ترشیجات و آب لیموى ترش و شیرین اصلاح مضرات آن می کند.   منبع :انجمن تحقیقات طب سنتی ایران  ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه