eitaa logo
طب سنتی ایرانی
167.7هزار دنبال‌کننده
6.4هزار عکس
3هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖در خصوص خواص و مزاج #آلبالو در طب سنتی آمده است که : آلبالوی ترش نیم‌رس، سرد و خشک است و آلب
🌸🍃 🍃 🔖 آلبالو پلو به عنوان یک غذای سنتی ایرانی، خوراکی مفید برای فصل گرم تابستان است مصرف آلبالو پلو در شرایط تشنگی، غلبه حرارت، غلظت خون و پرفشاری خون در گرم مزاج‌ها توصیه‌ می‌شود. خوردن شیره هسته آلبالو با رازیانه برای خرد کردن سنگ کلیه و مثانه و مجاری ادراری بی‌نظیر است. مصرف زیاد آلبالو برای سردمزاجان توصیه نمی‌شود. مصلح آلبالو چیست؟ مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج آلبالو ، عسل است ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔴 اولین کاری که باید هنگام شروع بیماری انجام داد....... 🎥 از زبان حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: كسى كه در كودكى نياموزد، در بزرگ سالى پيش نمى افتد مَن لَم يَتَعَلَّم فِی الصِّغَرِ لَم يَتَقَدَّم فِي الكِبَرِ غررالحكم حدیث8937 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖انواع رنگ موهای گیاهی ( همراه با آموزش تهیه) 🎨 معرفی چند رنگ موی طبیعی 👱‍♀️طلایی: ۵ چای کیسه ای بابونه را در آب جوش بگذارید تا حسابی دم بکشد. و به آن زمان کافی بدهید تا خنک شود. موهایتان را از قبل شامپو و نرم کننده بزنید و سپس با محلول چای بابونه آغشته کنید. موهایتان را آبکشی نکنید. و اجازه دهید موهایتان خشک شود. (از سشوار استفاده نکنید و اجازه دهید موها خودشان خشک شوند) این پروسه را چند بار در روزهای متوالی تکرار کنید. اگر موهای طبیعی خودتان روشن باشد، بابونه اثر بیشتری خواهد داشت. می توانید محلول چای بابونه را با مقداری ماست مخلوط کنید و به مدت نیم تا یک ساعت بر روی موهای تمیز و شسته شده بگذارید. اگر می خواهید نتیجه بهتری بگیرید، می توانید چای بابونه را با آب لیمو یا سرکه سیب مخلوط کنید. 👩 قهوه ای روشن: دو قاشق غذاخوری بابونه، یک قاشق غذاخوری چای و یک قاشق غذاخوری وسمه را با دو لیوان آب روی حرارت ملایم بجوشانید و وقتی سرد شد یک زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و به موها بمالید. سپس بعد از سه ساعت موها رابشویید. 👩رنگ مسی: به ميزان مساوی (۴ قاشق غذاخوری) از هر ۳ گياه( گل ريواس، گل بابونه و حنا) را در ظرف ريخته و آن را با ۳ ليوان آب مخلوط كرده و روی حرارت بگذاريد. پس از جوشيدن اين مخلوط آن را صاف كرده و روی موهايتان ماساژ دهيد. 👩 شرابی: حنا ۶ قاشق‌، دم كرده بابونه ۳۰۰ سی سی، سركه یا آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری. دم كرده بابونه و سركه را با حنا مخلوط كرده، به مدت حداقل یک ساعت بگذارید روی سرتان باشد و سپس آبكشی كنید. 👩مشکی: روناس گزینه مناسبی برای رسیدن به رنگ مشکی پرکلاغی است. ۴ قاشق غذاخوری روناس را در ۳ لیوان آب بریزید و اونو روی حرارت قرار بدید تا بجوشد. این محلول رو پس از سرد شدن روی موهاتون ماساژ بدید. ✔️قبل از رنگ کردن مویتان با این مواد قسمت کوچکی از موی خود را با این مواد رنگ کنید تا رنگ مورد نظر خود را ببینید. ✔️اگر می خواهید رنگ موهایتان تیره تر و یا روشن تر شود چندین مرتبه این کار را تکرار کنید، زیرا رنگ های تیره با تکرار، تیره تر و رنگ های روشن روشن تر می شود. 🖊دكتر فرنوش فلاحت(متخصص طب سنتی ايراني) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تاثیر داروهایی که میخوریم بر ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در #تابستان (بخش سوم) ☀️#نمک، مزاج گرمی دارد و مصرف هر ماده غذایی یا تن
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در (بخش چهارم) ☀️مصرف ، و ، و و خیار و ماست و (بورانی) از جمله بهترین غذاهای حاضری و خودمانی تابستان هستند، البته بايد مزاج شخصی و را در نظر داشت. ☀️توصیه می‌شود در تابستان اغلب غذاها را به روش تهیه کنید تا سریع‌تر شوند. ☀️مصرف کدوی پخته، ، ، انواع خورش و و که سبزی آن سرخ نشده و گوشت چندانی نداشته باشد و با ، ، ، و ترش شده باشد، و و خیار با آبلیمو در این فصل توصیه می‌شود. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج آمده است که : دارای مزاج سرد و خشک است. زغال اخته، تقویت کننده معده و التیام دهنده التهاب معده و کبد است. از بین برنده صفرا است و جوشش خون و صفرا را فرو می نشاند و از این طریق موجب کاهش بسیاری از مشکلات فصل گرم از جمله تشنگی می‌شود. اسهال را برطرف می‎‌کند. آب زغال اخته، برای شستشوی دهان و غرغره بسیار خوب است. همچنین تورم و برفک را از بین می‌برد. مصرف افراطی آن برای سینه مضر است. مصلح زغال اخته چیست؟ شکر و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج زغال اخته هستند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔴 چطور صبحها, راحت از خواب بیدار شویم؟ 🔴 آیا تغییر رفتار با تغذیه ممکن است؟ 🎥 استاد ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖چرا نصف شب از خواب بیدار می‌شوید؟ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 گیلاس یا آلبالو با شروع فصل گرما ،ميوه های تابستانی گیلاس و آلبالو جهت رفع عطش و حدت صفراي خون و پيشگيری از گرمازدگي بسيار موثر بوده همچنين جهت كاهش سردردهاي میگرني وتهوّع مفید مي باشند. 🍒طبع گيلاس سردو تر بوده ولي سردی آن نسبت به آلبالو کمتر است،افراد سرد مزاج بهتره در مصرف زياد آن ها پرهيز داشته باشند... 🍒خواص گیلاس: 🔸ملین 🔸کاهش فشار وغلظت خون 🔸تقویت حافظه 🔸شفافيت پوست 🔸درمان نقرس وكاهنده اسيد اوريك 🔸درمان كم خوني 🔸درمان سردردهای ميگرني 🔸درمان سنگ کلیه،مثانه و ورم مجاری ادراربخصوص جوشانده دم گيلاس 🔸رفع گرفتگی صدا ⛔️موارد احتياط: 📍خوردن گیلاس و آلبالو بلافاصله بعد غذا مضر بوده و باعث ایجاد نفخ مي شود. 📍مصرف زیاد آنها در سردمزاجان و بیماران ام اس، رماتیسم، دیابت از نوع سرد توصیه نمی‌شود. 📍از مصرف مغز هسته گيلاس و آلبالو بدون نظر پزشك پرهيز نماييد. 🍒خواص آلبالو: 🔹رفع تشنگی، حرارت، غلظت و پرفشاری خون بويژه در گرم مزاجان 🔹درمان كمكي نقرس ،سنگ كليه و مثانه 🔹ملين،مدر،اشتها آور 🔹درمان التهاب و خارش پوستي 🔹درمان بی خوابی و بهبود کیفیت خواب به علت تركيبات ملاتونين 🖊دكتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ايراني) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖جوش‌هایی که بر اثر حرارت زیاد بدن ناشی از خوردن ادویه ها روی صورت ایجاد میشوند ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در #تابستان (بخش چهارم) ☀️مصرف #آبدوغ_خیار، #ماست و #خیار، #نان و #پنیر
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در (بخش پنجم) ☀️سوپ جو و آش جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای و حرارت بدن در فصل گرماست. ☀️مصرف و و آب کافی نیز برای رفع کم‌آبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از و توصیه می‌شود‌. ☀️در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون غلیظ می‌شود و کاهش حجم پیدا می‌کند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به مختل می‌شود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش می‌شود. ☀️در میان میوه‌ها و آب آنها انواعی که ترش و شیرین‌اند همچون آب زرشک، شاه‌توت، تمشک، سیب ترش، آلبالو، گوجه سبز، انار، شوید، هلو، زردآلو و هندوانه بسیار مفیدند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 همه ما کم و بیش درباره خواص ضدیبوست و ضدعطش خاکشی (که عموم مردم آن را به نام خاکشیر می‌شناسند) مطالبی را شنیده‌ایم. با نسخه‌های خانگی و کاربردی آن تا حدودی آشنا هستیم، اما تعداد کمی از ما از دیگر خاصیت‌های این دانه‌های ریز و سرخ‌رنگ باخبریم. دانه‌هایی که نه‌تنها برای درمان برخی بیماری‌ها کاربرد دارند بلکه می‌توانند کیفیت زندگی ما را از این رو به آن رو کنند. پس برای آشنایی با دیگر خواص معجزه گر خاکشیر با ما همراه باشید. دانه ای ریز و سرخ رنگ به نام خاکشیر خاکشیر که با نام خاکشی نیز شناخته می‌شود، از خانواده شب بویان با طبع گرم و تر و از آن دسته مفرده هایی است.خاکشیر از خواص بی شمار و شگفت انگیزی برای مغز، پوست و معده برخوردار است.این ماده غذایی پرخاصیت باعث رفع گرمازدگی، یبوست، لاغری، بواسیر و … می‌شود، اما ما در این پست قصد داریم به خواص اصلی و کاربردی تر خاکشی بپردازیم. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔴 علت نفخ شکم و بیماریهای معدی و درمان آن از زبانِ استاد ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام رضا(ع): عطر زدن، از اخلاق پیامبران است. 📚فروع کافی؛6:510 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 روغن بادام تلخ ؛ چند کاره رطوبت رسان ✔️بادام تلخ برخلاف بادام شیرین که مغزی خوشمزه و پرخاصیت دارد، تلخ مزه است و به علت دارا بودن مواد سمی، بعد از روغن گیری به صورت موضعی استفاده می شود. ❌در منابع معتبر گیاهان دارویی آمده است که خوردن حداکثر 10 عدد بادام تلخ در کودکان و 60 عدد در بزرگسالان می تواند کشنده باشد. 🔹از هسته زردآلو، هلو یا آلو که هم خانواده با بادام تلخ هستند، هم می توان روغنی مشابه بادام تلخ تهیه کرد. 🔸روغن بادام تلخ معطر است که با این ویژگی از روغن بادام شیرین قابل افتراق است. طبعی گرم دارد اما رطوبت رسان هم هست. 🔹روغن بادام تلخ برای کاهش اسپاسم عضلات و درد مفاصل بسیار خوب اثر می کند. 🔸روغن بادام تلخ با گرم کردن کلیه ها درد آن را کم می کند. همچنین اگر در کنترل ادرار دچار مشکل هستید، هر شب کلیه ها را با این روغن چرب و گرم کنید. 🔹اگر بر روی لک های پوستی مالیده شود، به تدریج آنها را کمرنگ می کند. چین و چروک و ترک های پوستی را هم کم می کند. این روغن از پوست در برابر آفتاب محافظت می کند. برای تقویت مو و ابرو هم می توان از آن بهره برد. 🔸یکی از کاربردهای معروف آن، از بین بردن وزوز و درد گوش است. با چکاندن دو سه قطره در گوش، کم کم این مشکل برطرف می شود. البته قبل از مصرف حتما توسط متخصص گوش و حلق و بینی معاینه شوید. 🖋 دکتر مریم تقوی شیرازی (دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖خنک کردن بدن و درمان جوش ، با شربت خاکشیر ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در #تابستان (بخش پنجم) ☀️سوپ جو و آش جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذاه
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در (بخش ششم) ☀️ و به دلیل خنک بودن از بهترین غذاها برای رفع و حرارت بدن در فصل گرماست. ☀️مصرف و و کافی نیز برای رفع کم‌آبی بدن و افزایش حجم خون و پیشگیری از و سردرد توصیه می‌شود‌. ☀️در تابستان به واسطه تبخیر آب بدن، خون می‌شود و کاهش حجم پیدا می‌کند و بر این اساس، خون رسانی و اکسیژن رسانی به مغز مختل می‌شود و سبب بروز سرگیجه، سردرد و در برخی موارد غش می‌شود. ☀️در میان میوه‌ها و آب آنها انواعی که ترش و شیرین‌اند همچون ، ، ، ، ، ، ، ،، و بسیار مفیدند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖#خاکشیر همه ما کم و بیش درباره خواص ضدیبوست و ضدعطش خاکشی (که عموم مردم آن را به نام خاکشیر م
🌸🍃 🍃 🔖خواص معجزه گر ۱. اگر به دنبال تقویت و پاکسازی معده هستید خاکشی را فراموش نکنید مهم‌ترین خواص خاکشیر بیشتر متوجه تقویت معده، جهاز هاضمه (دستگاه گوارش) و پاکسازی معده و روده است. طبع خاکشی گرم و تر است و از این رو هم باعث گرمی معده شده و هم آن را تقویت می‌کند، همچنین اگر بیماری های سرد، خصوصاً بیماری سرد و خشک ( تجمع زیاد سودا ) باعث ضعف معده گردد، خاکشیر با رفع این سردی و خشکی، باعث می‌شود مزاج معده به حالت تعادل برگردد. اکثر بیماری ها و مشکلات روده نیز ناشی از سردی و یا خلط  سرد است که باعث کم کاری روده و تشنج عصبی (بحث سندرم روده تحریک پذیر) روده می‌شود. خاکشیر با رطوبت بخشی که دارد، باعث تقویت روده شده و به واسطه سیالیتی که دارد باعث دفع مواد زاید موجود در دستگاه گوارش می‌گردد. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔴 روشهای پیشگیری از پرخوری... 🔴 چگونه اشتها را کاهش دهیم؟ از زبانِ استاد ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖مولی علی(ع) : هيچ كس، به غير خدا، اميد🌱 نبست، مگر آن كه ناامید🍂 بازگشت. 🔖غرر الحكم : ۲۵۱۱ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 بادرنجبویه و افزايش حافظه 🌱بادرنجبویه در اين موارد بسيار مفيد است: 🔸کاهش حافظه ناشی از سردی و تری مغز 🔹بهبود حافظه 🔸بیماری‌های مغز مانند آلزایمر 🔹صرف نظر از اثرات مزاجی، برای تقویت عملکرد کلی مغز 🔸بهبود تمرکز، بویژه وقتی که حواس پرتی ناشی از اضطراب و احساس ناامنی باشد. 🔹کاهش نگرانی 🔸کاهش تپش قلب ناشی از دلواپسی و افکار بد 🔹بی خوابی ناشی از نگرانی و فکرهای منفی 🔸مشکلات معده و روده، بویژه نفخ و دل پیچه های عصبی، مثلاً در کودکان و نوجوانانی که در نزدیکی زمان امتحانات مدرسه، دچار دل درد و دل‌پیچه می‌شوند. ✴️مقدار و روش مصرف: روزی دو بار، هر بار حدود یک تا دو گرم از برگ بادرنجبویه را در قوری چینی ریخته، با یک لیوان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه روی بخار دم کنید. سپس تا گرم است آن را صاف کرده با کمی عسل یا شکر، یک ساعت پیش از غذا یا دو ساعت پس از غذا بنوشید. ❌موارد منع مصرف: در شیردهی ، بارداری و کم‌کاری تیروئیدی نباید مصرف شود. منبع : دانشکده طب سنتی شهید بهشتی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
40.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔴فشار خون و درمان آن؟ از زبانِ استاد ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در #تابستان (بخش ششم) ☀️#سوپ_جو و #آش_جو به دلیل خنک بودن از بهترین غذا
🌸🍃 🍃 ☀️بهترين خورد و خوراك در (بخش هفتم و پایانی) ☀️ و ، جایگزین ☀️گوشت قرمز به دلیل داشتن گرما و حرارت زیاد در فصل تابستان باید کمتر مصرف شود،‌ بخصوص که مزاج بسیار گرمی دارد. ☀️در میان انواع با وجودی که نسبت به گوشت قرمز، مزاج ملایم‌تری دارند اما گوشت پرندگانی مانند و به سبب گرمای زیادی که تولید می‌کنند،‌ در این فصل باید کمتر مورد استفاده قرار گیرند. ☀️گوشت‌ مرغ و ماهی گرمای کمتری دارد و بخصوص ماهی با داشتن مزاج سرد و تر به شرطی که با تند و شور نشده باشد و آب پز يا بخار پز باشد، برای این فصل بسیار مناسب است. منبع : سایت دکتر میرغضنفری ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه