eitaa logo
طب سنتی ایرانی
158.3هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖چه کسانی نباید واکسن کرونا بزنند؟ 🔹تاکنون ممنوعیت خاصی برای تزریق واکسن کرونا اعلام نشده است. تنها کسانی که در گذشته آلرژی شدید داشته‌اند و کسانی که مبتلا یا مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا هستند نباید واکسن تزریق کنند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امیرالمؤمنین عليه السلام: هر كه عقل خود را كامل بداند، بلغزد مَنِ استَغنى بِعَقلِهِ زَلَّ 📚ميزان الحكمه جلد7 صفحه553 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖#بادام_شیرین #بادام_درختی 🏵 تقویت کننده مغز است خصوصاً همراه با نبات. 🏵 تقویت کننده قوه
🌸🍃 🍃 🔖 مواد لازم برای ۴ نفر: 👩‍🍳گوشت گوسفند ... ۴۰۰ گرم 👨‍🍳خلال بادام ... ۲۰۰ گرم 👩‍🍳پیاز ... یک عدد متوسط 👨‍🍳لیموعمانی ... ۴ عدد 👩‍🍳زرشک ... یک سوم فنجان 👨‍🍳 رب گوجه فرنگی ... ۲ قاشق غذاخوری 👩‍🍳نمک و زعفران ... به میزان لازم 👨‍🍳چوب دارچین و هل و گلاب ... مقداری گوشت را با پیاز کمی تفت داده و می گذاریم تا نیم پز شود. سپس خلال بادام را اضافه می کنیم. اگر خواستید خلال ها نرم تر باشند می توانید از ابتدا به گوشت اضافه کنید. نیم ساعت قبل از اتمام پخت رب گوجه فرنگی، لیموعمانی، چوب دارچین و هل را اضافه می کنیم. پنج دقیقه آخر هم زرشک و زعفران و گلاب را اضافه می کنیم. قبل از سرو غذا چوب دارچین و هل را خارج کنید. این غذا بسیار مقوی است و برای کودکان در سن رشد و به ویژه کودکان کم وزن کاملا مناسب است. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖دلیل موخوره دلیل خوره دندان شست و شو با شانه و مسواک در حمام 🎥 علامه سیدحسن ضیایی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #سودا بدانید (۴) سایر علائم شامل غلبه خشکی بر بدن، احساس سردی، تصلب
🌸🍃 🍃 🔖آنچه باید در مورد خلط بدانید (۵) پرهیزها و موارد مفید برای درمان افزایش خلط سودا راه پيشگيری از اين وضعيت‌ها اصلاح سبك غذايی و زندگی و همچنين از مصرف آنچه كه برای مزاج اصلی فرد مضر است می باشد. پرهیز از گوشت‌های گاو، و غذاهای مانده، ، و (و سایر مواد غذایی مولد خلط سودا) استفاده از ، حریره بادام، بدن با روغن بادام شیرین، و مصرف مُسهل های خفیفی مثل ، و برای رفع یبوست تا خلط سودا از طریق مدفوع دفع شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖#سرشیر دارای مزاج گرم و تر و خواص بی‌شمار است که در زیر به شماری از  آن‎ها اشاره می‌گردد: سر
🌸🍃 🍃 🔖زیاده روی در مصرف سرشیر چه عواقبی دارد و برای چه افرادی توصیه نمی‌گردد؟ زیاده روی در مصرف سرشیر سبب ضعف و سستی دهانه‌ی معده و کاهش اشتها می‌گردد و از این جهت برای معده‌های مرطوب، افراد کم‌اشتها و افراد مبتلا به سستی فم معده و ترش معده مناسب نیست. مبتلایان به نفخ و سنگینی معده باید از مصرف زیاد سرشیر پرهیز کنند. کسانی که دچار بی اشتهایی‌اند خوب است سرشیر را همراه عسل یا شکر مصرف کنند. مصلح سرشیر چیست؟ عسل و شکر سرخ مصلح و بهبوددهنده خواص و مزاج سرشیر هستند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 چه مزاجی، چه صبحانه‌ای؟ 🟡مزاج گرم و خشک ⚠️بهتر است صبحانه‌هایی بخورند که حرارت آن‌ها را بیشتر نکند. ❌ خوردن عسل و سیاهدانه و مربا‌های گرم مثل مربای زنجبیل برای این افراد مناسب نیست. ✔️می‌توانند با نان سنگک و مربای آلبالو و کمی کره، صبحانه مناسب مزاج‌شان را بخورند و مصرف گهگاهی حریره بادام و فرنی هم برای این افراد خوب است. 🔵مزاج سرد و‌تر ✔️نان سنگک و مربا‌هایی با مزاج گرم همچون مربای زنجبیل بخورند. ✔️مصرف عسل و گاهی سیاهدانه نیز به این افراد توصیه می‌شود. ⚫️مزاج سرد و خشک ✔️ بهتر است در وعده صبحانه فرنی، حریره بادام، شله‌زرد و شیربرنج بخورند. ✔️نان سنگک و مربای به و کمی کره محلی که از سلامت آن مطمئن باشند یا خامه هم برای این افراد خوب است. ⚠️مصرف تخم‌مرغ عسلی هم در این افراد گزینه خوبی است، اما خوردن عدسی به این افراد توصیه نمی‌شود. 🔴مزاج گرم و‌ تر ✔️برای صبحانه نان سنگک و مربای به یا مربای سیب باکمی کره محلی بخورند. ✔️این افراد در صورتی‌که احساس حرارت زیاد می‌کنند، می‌توانند مربای آلبالو نیز بخورند. ⚠️مصرف حلوا ارده یا ارده‌شیره و ارده عسل برای افرادی که مزاج گرم دارند،مناسب نیست و با توجه به این‌که میزان حرارت‌شان چقدر است این توصیه از حذف کامل تا قرار دادن یک یا دو بار ارده عسل و ارده‌ شیره در هفته در برنامه غذایی‌شان می‌تواند متغیر باشد. 🖊دكتر الهام پارسا(متخصص طب سنتی ايراني) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امیرالمؤمنین عليه السلام: به منزلتى كه بدون شايستگى بدان دست يافته اى فخر مفروش؛ زيرا آنچه را كه اتفاق برپا مى سازد، لیاقت و استحقاق ويرانش مى كند لا تَفخَرَنَّ بِمرتَبةٍ نِلتَها مِن غَيرِ مَنقَبةٍ؛ فإنَّ ما يَبنيهِ الاتِّفاقُ يَهدِمُهُ الاستِحقاقُ 📚غررالحكم حدیث 10403 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 ارتباط متقابل قارچ سیاه و کرونا؟!! 🔹 قارچ سیاه یا موکور مایکوز لزوما مختص به بیماران کرونایی نیست، این قارچ بعد از کرونا به وجود نیامده و فقط پاندمی کرونا باعث شده همه بیشتر با این نام آشنا شوند. 🔸در بیماری قارچ سیاه سیستم ایمنی فرد و دفاع بدن مقابل میکروب ها و قارچ ها ضعیف می شود و این ضعف هم معمولا در بیمارانی که به دیابت مبتلا هستند، افرادی که سرطان خون داشته اند یا بیمارانی که از کورتون و ترکیبات استروئیدی استفاده می کنند بیشتر دیده می شود. 🔹تعداد بسیار محدودی مبتلا به قارچ سیاه می شوند. آن هم در بین افرادی که بستری می شوند و به دلیل شدت و حدت بیماری، تیم درمان مجبور می شوند متوسل به استفاده از انواع داروها شوند که این داروها ضمن اینکه به دنبال تنظیم سیستم ایمنی است، از طرف دیگر دفاع بدن را مقابل میکروب ها کم می کند. 🔸وقتی می شنوید که فرد مبتلا به قارچ سیاه باید چشمش تخلیه شود ، دلیلش این است که جراح باید ترشحات سینوس و بینی را بتراشد و در کنارش داروی ضد قارچ هم باید به بیمار بدهد. اما این به معنی این نیست که لزوما همه ی کرونایی ها مبتلا به قارچ سیاه شوند و همه ی قارچی سیاهی ها به مرحله ی تخلیه چشم و جراحی برسند. ⚠️ متاسفانه متخصصان ما امروزه بیش از حد در خصوص مباحث فوق تخصصی در رسانه های جمعی صحبت می کنند و باعث ترس مردم می شوند. در مورد قارچ سیاه هم بزرگنمایی های زیادی شده که اکثر آنها علمی نیستند. منبع : دانشکده طب سنتی شهید بهشتی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 کاهش قند خون ناشتا دکتر روجا رحیمی ( متخصص داروسازی سنتی ) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۱) خلط بلغم چیست؟ خلط بلغم، مايعی لزج با خصوصيات شبيه آب (بی رنگ و بی ‌طعم و بی ‌بو) است و هر جای بدن كه نياز به رطوبت بخشی و انعطاف‌پذيری وجود دارد، خلط  بلغم در آن قسمت بیشتر يافت می شود، مانند بافت‌های زير‌پوستی، چربی، مايع مفصلی و ترشحات مخاط‌های بدن (كه مخاط‌ها را لزج و مرطوب نگه می ‌دارد). ماده پايه و نيز بلغم است. خلط بلغم چه مزیت هایی دارد؟ خلط بلغم قابليت تبديل شدن به خلط دم را دارد به طوری که در هر قسمت از بدن كه حرارت  افزایش پیدا کند، بلغم به خلط دم تبديل می شود و آن عضو را تغذيه می كند، بنابراين اين خلط ذخيره‌ای برای تغذيه بدن است. ضربه‌پذيری و انعطاف‌پذيری بدن نيز از خصوصياتی است كه خلط بلغم برای ما به ارمغان می آورد، پس بلغم، مانند سایر اخلاط، برای بدن لازم و مفید است.  ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖در طب سنتی، خواص و مزاج کره محلی به شرح زیر بیان گشته است: کره محلی گاو مزاج گرم و تر دارد. مصرف کره باعث تأمین رطوبت کافی برای بدن و جلوگیری از بروز یبوست می‌شود. کره محلی تازه و طبیعی برای تقویت اعصاب مؤثر است. مصرف کره برای صاف کردن صدا و رفع خشونت نای و حلق و بهبود سرفه‌ی خشک مفید است. خوردن کره با شکر و خشخاش فوق العاده چاق کننده می‌باشد. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه