1.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖چربی سرد و چربی گرم
🎥حکیم خیراندیش
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖تخم خرفه ؛ دوست روزهای گرم
🔹"تخم خرفه" همان دانه های کوچک، گرد و سیاه رنگ و براقی است که از قدیم الایام روی نان برنجی ها و شیرینی ها می ریزند.
🔸تخم خرفه مانند برگش در کاهش حرارت و تب، سوزش و التهاب معده، روده و کبد و کاهش سرفه بسیار مفید است ، اما اثرش در کاهش عطش بخصوص در فصل گرما بی نظیر است.
🔹اگر تخم خرفه را کمی تفت دهند، بند آورنده اسهال است. اما غیربوداده آن به علت ایجاد لعابی که در اثر خیساندن ایجاد می کند، ملین است.
🔸 در کودکانی که دهانشان زخم می شود یا آفت می زند، می توان تعدادی تخم خرفه را کوییده و روی ناحیه ملتهب پاشید.
✔️در فصل تابستان اثر این دانه سیاه لعاب دار در کاهش عطش و تحمل تشنگی عالی است. نوشیدن یکی دو لیوان شربت از تخم خرفه با کمی آب لیموی تازه نیاز به نوشیدن آب را کم کرده و یبوست را در ایام روزه داری کنترل می کند.
🖋 دکتر مریم تقوی شیرازی (دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 گزنه گزنه برای درمان بیمیلی و ضعف جنسی مفید است. (با توجه به مزاج خیلی گرم گزنه، میبایست
🌸🍃
🍃
🔖عوارض مصرف زیاد گزنه در طب سنتی:
مصرف افراطی گزنه ممکن است به کلیه ها و روده ها آسیب بزند.
منجر به تحریک معده میگردد.
در برخی نیز مصرف زیاد گزنه زمینهساز بروز حساسیت و آلرژی میشود.
مصلح گزنه و روشهای کاهش ضررات آن
مصرف گزنه همراه آب میوههای سرد، شربت شیره انگور، شربت های لعابدار و … به تأثیر آثار مفید آن میافزاید و از مضرات آن کم میکند.
کتیرا، صمغ عربی و عناب مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گزنه هستند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چرا باید مقاومت به انسولین رو جدی گرفت؟
🔸اگه فردی مقاومت به انسولین داشته باشه و نتونه انسولین کافی تولید کنه، در صورت عدم درمان، به دیابت مبتلا میشه.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
ترك عبادت، دل را سخت مى كند. رها كردن ياد خدا، جان را مى ميراند
📚تنبيه الخواطر، جلد2، صفحه120
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چاره بوی بد دهان
🔹علل متعددی سبب افزایش بوی بد دهان در افراد مختلف میشود:
▪️مشکلات لوزهای.
▪️عفونتهای حلق و ریه.
▪️مشکلات دندانی.
▪️بیماریهای معده.
🔸حتما جهت ویزیت دندانها، از مراجعه به دندانپزشک غافل نشوید.
🔹بهتر است بعد از وعده های غذایی در ماه رمضان یک قاشق "رب به" جهت تقویت گوارش خورده شود.
🔸یبوست عامل بسیاری از بیماری هاست، حتما درمان شود.
🔹از غذاهای غلیظ مثل ماکارونی، لازانیا، کله پاچه و.... بپرهیزید.
🔸دستورات طب سنتی:
▪️نگه داشتن رب انار یا دانههای انار در دهان مفید میباشد.
▪️تخم گشنیز را به میزان مساوی با نبات پودر کرده و ده دقیقه بعد غذا یک قاشق مرباخوری بخورید.
🔹پیشنهاد دهانشویه جهت بوی بد دهان:
▪️نصف لیوان سرکه را با یک لیوان آب و یک مشت گلسرخ پنج دقیقه بجوشانید تا گل سرخها سفید شود آن را صاف کرده و بعنوان دهانشویه قبل از خواب شب و بعد از سحری خوردن استفاده کنید.
🖊 دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
974.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 نقش خواب و افزایش کارایی بدن
🎥حکیم خیراندیش
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖گلاب را جدی بگیرید!
❇️یک ماده دارویی بسیار خوشبو و آرامبخش است که در زندگی روزمره ما کاربردهای زیادی دارد.
❇️بوی گلاب، تاثیر مستقیمی بر آرامش روان دارد، هیجانات منفی و استرس را رفع میکند، غم و اندوه را از بین میبرد، باعث ایجاد آرامش، نشاط و شادی قلب میشود.
❇️خواص گلاب موجب گرمی مغز میشود.
❇️در زمان استرسهای شدید، صورت را با گلاب بشویید.
❇️باعث تسکین حلق و حنجره و صدا میشود.
❇️به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونیکننده و هیدراته (آبدار) کردن برای پوست سر و مو مفید است.
❇️ضد اسهال، ضد التهاب، افزایشدهنده میل جنسی، ضد نفخ، مقوی قلب، خلط آور، مقوی معده و اشتهاآور است.
❇️نوشیدن شربت گلاب و عسل موجب طراوت بدن و دفع سموم از بدن میگردد.
در نتیجه پوست دارای نشاط خواهد شد.
❇️از پیری پوست جلوگیری ڪرده، باعث سفت شدن منافذ پوست و در نتیجه افزایش درخشش فوقالعاده آن میشود.
❇️میتواند اثرات فوقالعاده مثبتی در ڪمڪ به ڪاهش استرس، اضطراب و حتی تأثیر زیادی در حس مثبتنگری ما داشته باشد.
❇️یکی از موارد استفاده گلاب، جهت پاک کردن پوست است و میتوان به جای محصولات شیمیایی پاککننده، از آن استفاده کرد.
❇️ضد ویروس و ضد گلو درد است.
❇️تب را پایین میآورد، به خصوص اگر با گلاب بیمار را پاشویه کنید و روی کبد او یک دستمال آغشته به گلاب، بگذارید.
❇️غنی از آنتیاکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است. کاهشدهنده لکهها و بهبوددهنده رنگ پوست است.
❇️مقوی معده، قلب، کبد و اعصاب بوده و آرامبخشی قوی است.
❇️نگهداشتن گلاب، در دهان و قرقره کردن آن باعث استحکام لثه و همچنین درمان برفک و آفت دهانی میشود و به از بین رفتن آلودگیها و باکتریهای دهان کمک میکند.
❇️بوییدن و اسپری کردن آن روی صورت یا درفضای اتاق، به رفع عطش کمک میکند.
❇️تقویتکننده قلب وسیستم عصبی ست و احساس گیجی و خوابآلودگی را رفع میکند.
❇️در مواردی که سوزش ادرار به دلیل عفونت نبوده بلکه به دلیل گرمی مزاج یا افزایش ماده صفرا در خون و ادرار است، کمککننده خوبی است.
📚برگرفته از کتاب دمنوش ها و میوه های ایران زمین
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖عوارض مصرف زیاد گزنه در طب سنتی: مصرف افراطی گزنه ممکن است به کلیه ها و روده ها آسیب بزند.
🌸🍃
🍃
🔖شیوه استفاده گزنه
دم کرده گزنه : مقدار ۴۰ گرم برگ گزنه را در یک لیتر آبجوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید. مقدار مصرف آن سه فنجان در روز بعد از غذا است.
جوشانده گزنه: مقدر ۳۰ گرم گزنه را در یک لیتر آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید. این جوشانده برای تصفیه خون مفید است. مقدار مصرف آن یک فنجان بین غذاها در روز است.
تنتور گزنه: یک قسمت برگ گزنه را با پنج قسمت الکل ۵۰ درجه طبی مخلوط کرده و در داخل شیشه در بسته بریزید و به مدت ۱۵ روز هر روز آن را تکان دهید. بعد از این مدت آن را صاف کرده و در شیشه در بسته نگهداری کنید. مقدار مصرف آن ۱۵-۱۰ قطره سه بار در روز است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖شربت سکنجبین نوشیدنی مناسب این روزها
🔸شربت سکنجبین یکی از قدیمیترین نوشیدنیهای سنتی ایرانه. شربتی پر فایده که در طب سنتی هم به نوشیدن این شربت در فصول گرم سال خیلی تاکید شده.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
ريشه سالم ماندن از لغزشها،
انديشيدن پيش از عمل كردن است
و سنجيدن پيش از سخن گفتن است
📚غرر الحكم، حدیث 3098
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خوراک های سبزیجات
🔻برای تهیه یک خوراک سبزیجات سالم می توانید کمی هویج، لوبیا سبز، سیب زمینی، بامیه، ریواس، آلو و غوره به همراه اندکی گوشت های سبک تا جایی که سبزیجات گفته شده نرم شود و قوام خود را از دست ندهند بپزید و میل کنید.
🔻جهت حفظ خاصیت این سبزیجات و پرهیز از پختن بیش از حد آنها گوشت را جداگانه بپزید و سپس بعد از اینکه به خوبی پخته شد به این مواد اضافه کنید و برای مدت کوتاهی، مثلا 5 دقیقه، اجازه دهید تا با یکدیگر پخته شوند.
🔻به این ترکیب می توانید در انتها کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید. اما مصرف سایر ادویه جات مانند فلفل در این فصل مورد توصیه نیست.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه