48.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖اهمیت بالای کبد در بدن و درجه بندی چربی کبد
🎥دکتر ستاری
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: اهمیت صناعت غذا از دیدگاه طب سنتی، چگونگی آماده کردن غذا (صناعت غذا)
🌸🍃
🍃
🔖اهمیت صناعت غذا
اهمیت آماده کردن صحیح غذا بسیار زیاد است. این که مواد اولیه و خام غذا را چگونه نگهداری و آماده کنیم، یا کدام ماده را با کدام مخلوط کنیم (مثلا خواباندن گوشت در برخی گیاهان دارویی یا همان ادویه جات)، یا میزان هر ماده در غذا چقدر باشد (گوشت، نخود، سبزیجات و…)، یا این که کدام ماده را اول در دیگ (قابلمه) بریزیم و کدام را بعد و به چه ترتیب و توالی و کدام را آخر و هریک چقدر بجوشد یا حرارت ببیند و … همه دارای دلیل و حکمت بوده و اتفاقی نمی باشد و بسته به نوع مواد اولیه و میزان مواد غذایی و فشردگی بافت و خواص آن ها تعیین شده و همواره این مد نظر است که چگونه از یک ماده غذای، بیشترین خواص استخراج شده و عوارض آن به حداقل یا صفر کاهش یابد
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 لوبیا قرمز مقادیر بالای آهن و مس موجود در لوبیا قرمز باعث تقویت فولیکول های مو شده و با جلوگ
🌸🍃
🍃
🔖عوارض و موارد منع مصرف لوبیا قرمز
در مصرف مواد غذایی گاهی زیاده روی در مصرف، عوارضی برعکس خواصشان خواهند داشت. اعتدال در مصرف این مواد باعث بهره مند شدن انسان از خواص مفیدشان خواهد شد.
لوبیای قرمز و سفید حاوی غلظت بالایی از مادهای سمی به نام فیتوهماگلوتین است. چنانچه لوبیای قرمز قبل از مصرف پخته نشود و به صورت خام مصرف گردد با توجه به مقدار مصرف میتواند کشنده باشد. این ماده همچنین به مقدار کمتر در لوبیای سبز و انواع دیگر لوبیا نیز یافت میگردد. جهت دفع این سم، ابتدا بایستی لوبیا را به مدت 5 ساعت در آب قرار داد تا خیس بخورد. سپس آب را دور ریخته و لوبیا را در آب تازه در دمای ۱۰۰ درجهٔ سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه جوشاند. به این ترتیب غلطت این مادهٔ سمی به حد استاندارد و بیخطر کاهش میابد.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖طب سنتی ، غلظت خون
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
بِحُسنِ الأخلاقِ يَطيبُ العَيشُ
با اخلاق خوش است كه زندگى خوش و خرّم مى شود
📚غررالحكم حدیث 4263
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖دلایل دست کشیدن از#غذا قبل از سیر شدن
🥄معمولاً افراد یا سیر میشوند و یا چند گام از آن هم فراتر میگذارند و زمانی که احساس پُری #معده به آنها دست میدهد، دست از غذا میکشند.
🥄قسمت بالایی معده که #فوندوس نامیده میشود, معمولاً از هوا پر شده بهدلیل اینکه بخشی از معده نیاز دارد که دارای هوا باشد تا تخلخلی را در غذا ایجاد کند یعنی این هوا وارد غذای معده میشود و بین ذرات غذایی فاصله ایجاد میکند تا #هضم بهتر انجام شود.
🥄برخی افراد آنقدر غذا میخورند که آن بخش بالایی را هم پُر میکنند یعنی آن هوای موجود در معده هم خارج میشود و جای خالی در معده نمیماند برای اینکه اختلاط خوب مواد غذایی در معده انجام شود، و این هضم را بهشدت تحت تأثیر قرار میدهد.
🥄 باید زودتر دست از غذا بکشیم برای اینکه احساس سیری کمی دیرتر اتفاق میافتد و بهتجربه افراد دیدهاند مدت کوتاهی اگر این کار را انجام دهند, احساس سیری هم بهدنبال آن میآید.
🖊دکتر میثم شیرزاد ( متخصص طب سنتي ایرانی )
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
26.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖کامبوچا یکی از بهترین شربت های پاکسازی کبد
🎥دکتر ستاری
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اهمیت صناعت غذا اهمیت آماده کردن صحیح غذا بسیار زیاد است. این که مواد اولیه و خام غذا را چگو
🌸🍃
🍃
🔖اهمیت صناعت غذا
این ها همه نمی شود مگر مبتنی بر دانش و تجربه نخبگانی چون حکما و دانشمندان طبیب ایرانی همچون ابن سینا، رازی، جرجانی، عقیلی خراسانی و …. در نهایت، باید غذا اصطلاحا جا بیفتد، خوب پخته شده و اجزای آن با هم مخلوط گردیده و یکدست شوند و مزه خاص آزاردهنده و شدیدی (تندی، شوری، شیرینی و…) از آن حس نشود، و حالت، طعم، رنگ، ظاهر و بوی خوبی داشته باشد تا مورد علاقه قوه مدبره و طبیعت بدنی واقع شود.
اگر غذا درست آماده و تهیه نشده باشد، بدن از آن منزجر شده، آن را نه به عنوان غذا بلکه به عنوان ماده زائد و سم شناسایی کرده، سعی می کند آن را بیشتر دفع کند تا جذب؛ لذا خوش بینانه ترین حالت این خواهد بود که بدن دچار ضعف می شود و در حالت بد، از آن متضرر می گردد.
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖عوارض و موارد منع مصرف لوبیا قرمز در مصرف مواد غذایی گاهی زیاده روی در مصرف، عوارضی برعکس خو
🌸🍃
🍃
🔖عوارض و موارد منع مصرف لوبیا قرمز
زیاده روی در مصرف لوبیا قرمز به دلیل مقادیر بالای فیبر موجود در آن باعث نفخ شکم می شود. همچنین در افراد مبتلا به سنروم روده تحریک پذیر باعث یبوست خواهد شد. برای این کار می توانید حدود ۱۲ ساعت قبل از پخت، آن را بخیسانید تا کمی از نفخ آن گرفته شود.
و همچنین اگر شما لوبیا قرمز را به صورت روزانه مصرف کنید باعث ایجاد گاز معده و نفخ می شود که ممکن است اسهال به دنبال داشته باشد.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖تنظیم کننده حرارت کبد
🎥حکیم خیراندیش
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
ألِن كَنَفَكَ؛ فَإِنَّ مَن يُلِن كَنَفَهُ يَستَدِم مِن قَومِهِ المَحَبَّةَ
ملايم باش؛ زيرا هركه ملايم باشد، همواره از دوستى كسانش برخوردار مى شود
📚غررالحكم حدیث2376
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖شستن دندان ها با #نمک و #عسل!
📔در کتاب حفظ الصحه ناصری آمده که برای حفظ سلامت #دندان ها، رعایت آداب غذا خوردن و نوشیدن برای جلوگیری از اختلال هضم, پاک کردن جرم دندان بعد از هربار خوردن (مسواک زدن یا شستشوی دهان همراه با مالش و سایش لثهها و دندانها توسط دست) بسیار اهمیت دارد.
⚪️مالیدن و شستن دندانها با نمک و عسل (میتوان نمک و عسل را در پارچهای بسته و به دندان مالید),استفاده از مسواک با نرمی مناسب (مسواک نباید خشن باشد) و استفاده از #خلال_دندان برای دفع ریزههای غذایی در لابهلای دندانها نیز برای حفظ سلامت و زیبایی دندانها اهمیت دارد.
⚠️ پرهیز از مصرف موادی که باعث زبری و کندی دندان میشوند مثل #ترشی ها، میوههای خام ترش، خوردن خوراکیهای بسیار گرم بعد از خوراکیهای بسیار سرد و برعکس (منظور از گرم و سرد، دمای غذا است) به حفظ سلامت دندانها کمک میکند همچنین خوردن برخی مواد خاص مانند سبزی #تره به زیبایی دندانها کمک میکند.
🖊دکتر مجتبی طاهری ( متخصص طب سنتی ایرانی )
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه