فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان غلظت خون
🎥حکیم خیراندیش
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امیرالمؤمنین علیه السلام:
در فریب آرزوها، عمرها به پایان می رسد
📚غررالحکم، حدیث 6471
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خواص نوشیدن شیر به همراه گلاب و عسل
1️⃣نوشیدن شیر در افراد دارای مزاج سرد و ترموجب بروز نفخ, ترش کردن، سنگینی معده و صدای زیاد معده و رودهها میشود بنابراین بهتر است که افراد شیر را با عسل و گلاب مصرف کنند.
2️⃣بهترین شیر برای انسان سالم شیر تازه گاو است.
3️⃣ شیر برنج غذای مفید برای کودکان است که رشد آنها اثر مثبتی میگذارد و ضمن افزایش توان جسمی و ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوش رنگی پوست نیز میشود.
4️⃣شیر سبب لینت شکم، افزایش تولید منی و افزایش نیروی جنسی در افراد گرم مزاج شده و موجب چاقی بدن نیز میشود.
5️⃣شیر از جمله موادغذایی مفید برای افراد دارای مزاج سرد و خشک است.
روش صحیح جوشاندن شیر
به میزان یک چهارم آن آب اضافه کرده، سپس در حرارت ملایم جوشیده شده تا آب اضافه شده به آن تبخیر شود.
🖊دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان سنگ کلیه و جلوگیری از دفع کلسیم
🎥 دکتر یوسفی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: اصول مصرف ادویه ها در طب سنتی معمولا از گیاهان دارویی و ادویه جات به درستی
🌸🍃
🍃
🔖اصول آشپزی صحیح: بهترین زمان مصرف غذا
گفته شده غذا را در مرحله پخت نیم پز نکنید و پس از سرد شدن، دوباره آن را بپزید. این عمل کیفیت غذا را کم و هضم را سخت می نماید. باعث فشرده و سخت شدن بافت غذا میشود. همچنین در مرحله پخت غذا نباید به آن آب جدید اضافه کرد. باید ابتدا و از اول بدانیم غذا چه میزان به آب احتیاج دارد و تا آخر، با همان آب، پخته شود.
وقتی غذا پخته شد و زیر آن را خاموش کردید، باید اجازه دهید از داغی شدید و جوش و قل قل کردن افتاده و سپس غذا را سر سفره بیاورید. این غلط است که در برخی رستوران ها، غذا را در حالتی که قل میزند یا حتی شعله روی آن است، سر میز میاورند و مورد مصرف قرار می گیرد.
این بسیار برای بدن و مخاط گوارش مضر و سرطان زاست و از سوی دیگر، بدن از آن و از هضم و جذب آن، روی گردان می شود. درست اینست که نیم ساعت قبل مصرف، زیر غذا را خاموش کنید تا کمی خنک (ولرم) و بعد استفاده شود.
همچنین اجازه دهید غذا سرد شود. تا حد، امکان غذای اضافه تر برای بیشتر از یک وعده درست نکنید. غذای پخته شده را نباید در یخچال یا فریزر نگهداری کرد و پس از چندین ساعت و روز مصرف نمود. این کار منجر به تغییر ماهیت غذا شده و هضم آن را بسیار سخت کرده و مواد زائد زیادی در بدن تولید خواهد کرد.
🖊دکتر سید مهدی میرغضنفری
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟ بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد،
🌸🍃
🍃
🔖 انگور
طبع انگور سبز
طبع انگور سبز به سردی میگراید و برای گرم مزاجان مناسب است.
طبع انگور قرمز
طبع این مدل از انگور گرم میباشد و افراد با مزاج گرم و تب دار باید در خوردن آن دقت بیشتری داشته باشند.
طبع انگور عسگری
طبع انگور عسگری سرد بوده و برای کنترل مزاج باید در کنار یک ماده گرم مصرف شود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖ارتباط غلظت خون و سودا
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
مَنِ استَغنى بِعَقلِهِ زَلَّ
هر كه عقل خود را كامل داند، بلغزد
📚ميزان الحكمه جلد7 صفحه 553
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖وعده غذایی ناهار را زیاد جدی نگیرید
ایده آل این است که وعده غذا فقط #صبح و #شام باشد اما اگر نشد لااقل وعده ناهار باید غذا #سبک باشد مثل #نان و خورشتهای #بدون_سیب_زمینی، #آب_میوه، کباب #پرندگان سفید گوشت و #زرده_تخم_مرغ_عسلی و از مصرف غذاهای سنگین مثل #برنج ، #کباب گوشت قرمز، #ماهی و #سیب_زمینی اجتناب شود.
کسی که در وعده ناهار، غذای سنگین مصرف کند، شب تا دیروقت قادر به صرف شام نیست و صرف دیرهنگام شام منجر به #بیخوابی شبانه میشود.
دیر خوابیدن منجر به خستگی صبحگاهی و صرف دیرهنگام شام منجر به بیاشتهایی به صبحانه میشود و همه مشکلات از مصرف غذای سنگین در وعده ناهار شروع میشود.
🖊دکتر روحالله شعرا (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖کنترل قند و دیابت در طب سنتی
🎥 دکتر خامه چی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🍚دلایل دست کشیدن از غذا قبل از سیر شدن
🥄معمولاً افراد یا سیر میشوند و یا چند گام از آن هم فراتر میگذارند و زمانی که احساس پُری #معده به آنها دست میدهد، دست از غذا میکشند.
🥄قسمت بالایی معده که #فوندوس نامیده میشود, معمولاً از هوا پر شده بهدلیل اینکه بخشی از معده نیاز دارد که دارای هوا باشد تا تخلخلی را در غذا ایجاد کند یعنی این هوا وارد غذای معده میشود و بین ذرات غذایی فاصله ایجاد میکند تا #هضم بهتر انجام شود.
🥄برخی افراد آنقدر غذا میخورند که آن بخش بالایی را هم پُر میکنند یعنی آن هوای موجود در معده هم خارج میشود و جای خالی در معده نمیماند برای اینکه اختلاط خوب مواد غذایی در معده انجام شود، و این هضم را بهشدت تحت تأثیر قرار میدهد.
🥄 باید زودتر دست از غذا بکشیم برای اینکه احساس سیری کمی دیرتر اتفاق میافتد و بهتجربه افراد دیدهاند مدت کوتاهی اگر این کار را انجام دهند, احساس سیری هم بهدنبال آن میآید.
🖊دکتر میثم شیرزاد ( متخصص طب سنتي )
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 انگور طبع انگور سبز طبع انگور سبز به سردی میگراید و برای گرم مزاجان مناسب است. طبع انگور
🌸🍃
🍃
🔖 انگور
طبع انگور سیاه
طبع انگور سیاه گرم میباشد و بهتر است در کنار آن از یک مصلح سرد استفاده شود.
طبع انگور بی دانه
طبع این نوع عموما گرم و تر میباشد. افرادی که مزاج سردی دارند بهتر است برای اصلاح مزاج از این نوع انگور استفاده کنند.
طبع انگور یاقوتی
طبع این نوع انگور گرم و تر است. کسانی که مزاج سردی دارند برای استفاده از آن بهتر است از یک مصلح با طبع سرد بهره ببرند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
34.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 تدابیر پیاده روی اربعین
تدابیر درمانی و پیشگیری ۵ مورد شایع مشکلات پیاده روی اربعین
🎥دکتر زهرا سرباز حسینی(متخصص طب سنتی ایرانی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام صادق عليه السلام:
إن كانَت لكَ يَدٌ عندَ إنسانٍ فلا تُفسِدْها بكَثرَةِ المِنَنِ و الذِّكرِ لها، و لكنْ أتبِعْها بأفضَلَ مِنها؛ فإنَّ ذلكَ أجمَلُ بِكَ في أخلاقِكَ، و أوجَبُ لِلثَّوابِ في آخِرَتِكَ
اگر به كسى خوبى كردى، آن را با منّت گذاشتن زياد و به رُخ كشيدن تباه مساز، بلكه با خوبىِ بهترى ادامه اش بده؛ زيرا اين كار براى اخلاق تو زيبنده تر است و پاداش آخرتت را واجبتر مى گرداند
بحارالأنوار، جلد78، صفحه283
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خطر مصرف خودسرانه سیاه دانه
سیاهدانه یک دارو است و باید توسط پزشک و در شرایط مورد نیاز تجویز شود. مصرف آن به صورت خودسرانه میتواند عوارض متعددی داشته باشد.
❌متأسفانه اکنون در فضای مجازی مصرف سیاهدانه به صورت خودسرانه تجویز میشود که ما توصیه میکنیم حتماً برای مصرف مداوم آن با پزشک طب سنتی مشورت شود. مثلاً باید گفت مصرف سیاهدانه به صورت خودسرانه در زنان باردار میتواند سبب سقط جنین شود.
این دارو گرم و خشک است و نوعی مسکن محسوب میشود، دارای اثرات ضد تشنج و پاککننده اخلاط زائد است در بیماریهایی همچون گرفتگی رگها و گرفتگی عروق تجویز میشود.
سیاهدانه در بیماریهای گوارشی، ریوی، کبد و کلیوی اثر درمانی دارد و ترکیب سیاهدانه با عسل سبب سنگشکنی میشود، اما افرادی که مبتلا به سنگ کلیه هستند نباید این ترکیب را به صورت خودسرانه مصرف کنند زیرا بسته به اینکه سایز سنگ در چه اندازه است و وضعیت آن به چگونه است میزان مصرف تفاوت دارد.
🖊دکترنعمتالله مسعودی ( متخصص طب سنتی )
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان داغی کف پا و جوش سرسیاه دوربینی در طب سنتی
🎥 دکتر خامه چی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖مواد نگهدارنده در مواد غذایی عامل بروز بیماریهای ساده تا صعبالعلاج
سموم ارادی با خوردن کنسرو ها، کمپوت ها و مواد غذایی بستهبندی شده که غالباً موادنگهدارنده دارند و داروهای شیمیایی که مردم بهطور بیرویه مصرف میکنند و فلزاتی که از طریق ظروف غذایی مثل آلومینیم و مس همچنین مواد خوراکی رنگی، سوسیس و کالباس در فستفودها، میوههای گلخانهای و حتی غیرگلخانهای که هم سم آفتکش و هم کودهای شیمیایی دریافت کردهاند, وارد بدن میشود.
بسیاری از افراد میگویند که "ما روزانه یک عدد خیار میخوریم" که سم موجود در آن خیلی زیاد نیست اما خوراکیهای دیگر مثل انواع شکلات، بیسکوئیت ها، فستفودها، مواد غذایی بستهبندی شده هم هست که به بدن سموم زیادی را وارد میکند.
اگرچه گفته میشود مواد نگهدارنده یا مواد رنگی در این غذاها در حد مجاز است اما چون بدن نمیتواند بهخوبی سموم را دفع کند, این سموم تجمع یافته و یک اثر همافزایی مخرب در بدن ایجاد میکنند که به این اثر تجمعی، کوکتل افکت میگویند؛ اثر تجمعی منجر به اختلال در یک یا چند عضو بدن میشود و انسان را بیمار میکند, از بیماریهای ساده تا سرطان های صعبالعلاج.
🖊دکتر محمد انصاریپور ( متخصص طب سنتی )
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان درد و ورم پا در سالمندان
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 بادام هندی
طبیعت بادام هندی، در طب سنتی گرم و خشک است.
برای استخوان سازی ۵ عدد بادام هندی را در میان وعده صبح میل کنید.
حاوی چربی اشباع شده است که برای سلامت قلبی عروقی مفید است.
میزان بالای فیبر در بادام هندی، یبوست و اسهال را به خصوص در دوران بارداری کاهش میدهد
پتاسیم و منیزیم موجود در این آجیل برای درمان فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون بسیار مفید است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
المُواصِلُ لِلدُّنيا مَقطوعٌ
آن كه به خاطر دنيا پيوند برقرار كند، پيوندش گسستنى است
📚غررالحكم حدیث628
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖«جویدن خوب غذا» موجب کنترل فشار خون میشود
در بسیاری از موارد مخصوصاً در ابتدای بروز بیماری فشارخون, میتوان با رژیم غذایی افزایش فشار خون را درمان کرد.
جویدن غذا از ضروریات کنترل فشار خون است؛ برای کاهش فشار خون در افراد با فشار بالا و نیز افزایش فشار خون در افراد با فشار پایین لازم است تا هر لقمه را کاملاً بجوند.
برای تقویت اثر عمل جویدن باید بهروی جویدن تمرکز کرد و همزمان غذا را بویید و با لذت هرچه بیشتر لقمه غذا را بلعید.
نباید غذا را با کمک آب یا مایعات وارد معده کرد؛ برای لذت بردن از غذا علاوه بر خوشبو, خوشطعم بودن و خوشپخت بودن آن، فرد باید کاملاً گرسنه شده باشد.
برای کنترل فشار خون باید با اشتها و در زمان گرسنگی غذا خورده شود؛ غذا را باید کاملاً جوید و با تمرکز و آرامش غذا خورد و قبل از سیر شدن کامل باید دست از غذا کشید و مایعات همراه غذا خورده نشود مگر اینکه غذا خیلی خشک باشد.
🖊دکتر رحیم فیروزی ( متخصص طب سنتی )
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
38.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃
🍃
🔖پیشگیری از آرتروز در جوان ها و نوجوان ها
🎥 دکتر آقا نوری
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چگونه از چربی اضافه پوست که باعث زدن جوش می شود ،خلاص شویم؟
در درجه اول افراد باید سعی کنند با اصلاح تغذیه، ورزش کردن و در کل با بهبود سبک زندگی، بین مواد ورودی و مصرفی بدن و خروج و دفع مواد از بدن تناسب صحیحی برقرار کنند تا از تجمع مواد زائد در بدن از جمله تجمع چربی پیشگیری کنند.
تجویزهای طب سنتی برای مزاجهای مختلف، استفاده از برخی محلول های شستشو می باشد:
طبع سرد: دم کردهٔ گل بابونه ( یک قاشق گل بابونه در یک لیوان آب)
گرم و تر : یک قاشق سرکه به محلول بالا اضافه شود.
همه مزاج ها به ویژه مزاجهای گرم:
آب پنیر طبیعی (۲ لیوان شیر را جوشانده و ۱ الی ۲ قاشق سرکه به آن افزوده و پس از جدا شدن پنیر مایع باقی مانده را صاف کرده) که برای شستشو و مصرف خوراکی در کاهش چربی و بهبود کیفیت پوست می توان مورد استفاده قرار داد.
محلول گل پنیرک (۱ الی ۲ قاشق گل پنیرک در ۱ لیوان آب خنک به مدت نیم ساعت خیسانده سپس صاف گردد) برای شستشو و ماسک مناسب است.
برای کاهش چربی پوست آب انار، آب زرشک، آبغوره و آبلیموی رقیق شده (۱ الی ۲ قاشق آبغوره یا آبلیمو در ۱ لیوان آب) و آب تمبر هندی (میوه تازه تمبر هندی در ۱ لیوان آب ولرم خیسانده سپس صاف گردد) نیز مناسب هستند.
نکته قابل توجه اینکه افراد حتما قبل از استفاده، این موارد را روی پوست بازو تست کرده و در صورت عدم حساسیت روی پوست صورت انجام دهند.
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 بادام هندی طبیعت بادام هندی، در طب سنتی گرم و خشک است. برای استخوان سازی ۵ عدد بادام هندی
🌸🍃
🍃
🔖 بادام هندی
عنصر مس موجود در بادام هندی، باعث تقویت و افزایش رشد مو شده و از ریزش و سفید شدن آنها جلوگیری میکند.
سرشار از مس است و برای تولید انرژی و انعطاف پذیری بیشتر رگ های خونی، استخوان ها و مفصل ها ضروری است.
بادام هندی حاوی مقدار اندک قند و کلسترول مضر است که باعث میشود تا خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کاهش پیدا کند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 هِل
میوه گیاه Cardamon هل است که دو نوع سبز و سفید دارد ، هل به عنوان ضد نفخ و تقویت کننده کننده معده استفاده میشود و طعم دهنده خوبی است ؛
هل با طبیعت گرم و خشکی که دارد در کتب طب سنتی جهت هضم غذا و تقویت معده به مصرف آن توصیه شده است ، کوبیده و پودر شده آن مقوی لثه است و برای برخی بیماری های دهان و دندان مثل آفت و... مفید است
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه