eitaa logo
طب سنتی ایرانی
155.6هزار دنبال‌کننده
6.6هزار عکس
3.3هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖احتیاط در آسیاب کردن 📚حکیم ضیایی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 👈مزاج صداهای صنعتی 📚کتاب آشنایی و آموزش مزاج شناسی سنتی و اسلامی استاد طالقانی ✔تمامی صداهای صنعتی سردند . گرمازدا ، سوداساز و موجبات خستگی و غلظت خون را فراهم می سازند . ✔ انرژی تن انسان را می گیرند / صداهای موتور کارخانه جات ، موتور اتومبیل ، هواپیما ، توان آلایندگی صداهای صنعتی خیلی زیاد است و با سرعت زیادی سودا در بدن پدید می آورد و موجب بیماری هایی مانند وزوز گوش ، خستگی اعصاب ، سردرد ، کم حوصلگی ، استرس پذیری ، فراموشی مقطعی ، لرزش اندام ، کم خوابی و تفکرات و رفتارهای سودایی می شود . ✔اینگونه تفکرات موجب می گردد انسان بیش از حد به یک موضوع توجه نماید ، سخت گیری غیر معقول و تردید و پافشاری بی منطق روی موضوعات داشته باشد ، احتیاط ها و همسون گری های منفی بافانه در پندارها و رفتارهایش بروز می کند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 در خصوص خواص و مزاج تمر هندی در طب سنتی آمده است که : مزاج آن سرد و خشک است. در هنگام مصرف باید آن را در آب بخیسانند و سپس صاف کرده، با شکر یا عسل یا نبات شیرین کنند و بیاشامند. از دست مالیدن زیاد آن در آب باید پرهیز کرد. در تهیه قلیه‌ماهی و آش‌ها و به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها بکار می‌رود. در آب و هوای گرم باعث جلوگیری از شدت حرارت درون می‎‌شود. برای رفع تشنگی مفید بوده و تب را پایین می‌آورد. تمرهندی برای اختلالات کبدی و کم اشتهایی در افراد گرم مزاج مفید است. مصرف کمی تمرهندی قبل از غذا، اشتهای این افراد را تحریک می‌کند. تقویت کننده معده و قلبی که دچار سستی شده باشند (معده‌ای را که از بسیار استفراغ کردن، سست شده، جمع آورد). تسکین دهنده حالت تهوع و قی صفراوی است.در تب‌ها از قی و تشنگی، جلوگیری می‌کند. ملین است و برای کارکرد بهتر دستگاه گوارش و رفع یبوست گرم مزاج‌ها مفید است. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖بهتر است بدانیم خوراکیهایی ک استفاده میکنیم باعث اتفاقاتی در بدن ما می شود. روغن جامد مصرف نکنید ! ▪️روغن‌های نیمه‌جامد و چربی‌های جامد حاوی اسیدهای چرب اشباع و ترانس هستند که سلامت را تهدید می‌کند. ▪️نتایج تحقیقات نشان ‌داده است که مصرف چربی‌هایی که میزان اسید چرب ترانس آن‌ها بالا است باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ـ عروقی می‌شوند. ‌‌‌‌♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 در طب سنتی، خواص و مزاج کنجد این گونه بیان شده است: مزاج کنجد گرم و تر است. گرمی و رطوبت مناسبی برای بدن فراهم می‌کند و ازین جهت برای درمان بیماری‌های سرد و خشک بسیار مناسب است. روغن ارده کنجد از جمله بهترین روغن‎های سالم مصرفی است. کنجد چاق کننده است و خون خوبی از آن تولید می‎شود، با این وجود اشتها را کاهش می‎دهد. از جمله غذاهای مناسب در برنامه غذایی کسانی است که قصد کاهش وزن دارند چرا که اشتها را به شدت کاهش می‎دهد (بعد از مصرف ارده کنجد در وعده صبحانه می‌توان تا شب هیچ غذایی مصرف نکرد). مصرف آن باعث نرم شدن طبع و رفع یبوست می‌شود. کنجد همچنین انسدادها و گرفتگی‌های بدن را از بین می‌برد. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 🔸این گوشت گرم و خشک است . 🔸 پروتئین مناسب ، ویتامین های مفید گروه B ، عناصر معدنی مثل آهن و فسفر و کلسم است . 🔸برای مبتلایان به درد مفاصل توصیه میشود . مصرف آن باعث آرامش و روان شدن ذهن میشود . 🔸این گوشت حرارت دارد و برای گرم مزاجان مناسب نیست . 🔸کالری بالایی دارد و قوای بدنی و استقامت را زیاد میکند . برای خانمهای باردار ، ورزشکاران ، کهنسالان و افراد روبه رشد مفید است . 🔸 قلم و کوهان آن برای دردهای روماتیسمی مناسب است . 🔸مصلح آن فلفل ، سرکه ، زیره و پختن با نمک و شوید است . ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
دوستان عزیز ☺️ چند گذشته ما تو کانالمون یه رو معرفی کردیم بعد از چند دقیقه هم تبلیغ شو پاک کردیم 🔅یه سری از اعضای کانال اومدن میگن که محصولاتش بی نظیر بود و درخواست دوباره دادن... این هرکی میخواد بره داخل👇بره... چون دیگه نمیتونم بزارمش🙏 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖برنجُ با ماست نخورید👆🏻 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖نوشیدن چه زیانهای پنهانی دارد ؟ 🔺- باعث سفت و منجمد شدن چربیها میشود . تجمع چربی ها را باعث میشود. 🔺- زمینه ساز بروز یبوست است . روده ها را منقبض کرده و مواد دفعی را سخت و سفت و دفع را با مشکل مواجه میکند . 🔺- آب رسانی به بدن را کند کرده و بدن مجبور است اول آب را به دمای بدن برساند . 🔺- چون بدن مجبور است آب سرد را متعادل کرده و به دمای بدن برساند ، انرژی را کاهش میدهد . نوشیدن آب سرد در ابتدا لذت بخش و انرژی دهنده است . به مرور زمان کاهنده انرژی است. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖مضرات مصرف عدس عدس نفاخ است و هضم آن مخصوصاً برای معده های ضعیف، مشکل است، در اثر هضم عدس خون سوداوی (خون تیره و غلیظ) تولید می‌شود. سودا در حد کم برای رقت قلب و برای افرادی که اصلاٌ متاثر نمی‌شوند یا نمی‌توانند گریه کنند می‌تواند مفید باشد. عدس تا حدودی قابض است و به دلیل افزایش ماده سودا، زمینه بروز واریس، هموروئید و توده‌های درون اعضا و زیر پوست را هموار می‌کند. عدس برای قوای جنسی مضر است. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 : ‌ ❇️هر لقمه غذا حداقل ۲۰ تا ۳۰ بار باید جویده بشه 🔹از نظر خیلی افراد این یک موضوع ساده و بی ارزشه. بیماران تصور می کنن که از اهمیت جویدن مطلع هستن وپزشكان هم بدليل سادگي موضوع و كمبود وقت از توضيح دادن اون خودداري ميكنن 🟢بسیاری از بیماران که به دنبال داروهای خاص برای درمان بیماریهای گوارشی می گردن شاید ندونن اگه یک ماه لقمه ها رو با دقت بجون؛ بسیاری از بیماریهای گوارشی اونها و به دنبال اون سایر بیماریهاشون کاهش پیدا میکنه ‌ 🔹در طب سنتی اعتقاد داریم ریشه بسیاری از بیماریها غذاست و اولین هضم غذا از دهان آغاز میشه ✅ 🔸هضم و جذب بهتر غذا 🔸کاهش وزن 🔸کاهش نیاز به مصرف آب در حین غذا به دلیل ترشح بزاق کافی 🔸کاهش ابتلا به بیماریهای گوارشی و به دنبال آن سایر بیماریها 🔸بهبود نفخ و یبوست مزاج ‌ ‌ ✅پس از امروز شروع کنید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه