🌸🍃
🍃
🔖 باید و نبایدهای #تقویت_چشم 👀
❌از پرخوری و مداومت در مصرف غذاهای غلیظ و بخارانگیز مثل حلیم،عدس،کله پاچه،پیاز،سیر،تره،بادمجان پرهیز شود.
👀هم خواب افراطی و هم بیداری زیاد به چشم آسیب می رساند.
❌از حرکت در دود و غبار بپرهیزید.
👀زیاده روی در مطالعه خط های ریز و نگاه کردن به اشیا براق و روشنی ها و سفیدی ها،مخصوصا نگاه کردن به اشیای براق که آفتاب بر آنها تابیده برای چشم مضر است.
❌از خوابیدن به پشت پرهیز شود.
👀زیاده روی در نزدیکی جنسی نیز برای چشم ضرر دارد.
دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خواص و مزاج شکوفه سنجد:
شکوفه سنجد مزاج گرم و خشک دارد.
محرک میل جنسی بخصوص در خانمها است
باعث باز شدن انسدادهای مجاری داخل بدن میشود.
در صورتی که با روغن زیتون حرارت دادهشود، برای رفع سستی مفاصل و رشد مو نیز مفید است (استفاده موضعی و مالیدنی)
نفخ و باد دستگاه گوارش را از بین میبرد و برای مغز و ریه نیز مفید است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 #گیاهان_دارویی هم خطرناکند.
🔸بسیاری از مادران به خیال اینکه استفاده از داروی گیاهی و گیاهان دارویی خطری ندارد، برای درمان مشکلات کودکان به شکل بیرویه از این نوع داروها مصرف میکنند.
⚠️لازم است بدانید آمارها نشان داده حتی گیاهان دارویی خیلی ساده هم اگر زیاده از میزان مجاز مصرف شوند میتوانند «سمی» و خطر آفرین باشند.
🔹برای اینکه بهتر متوجه شوید لازم است به تعریف کلمه سم مراجعه کنید. هر مادهای که به بدن انسان آسیب برساند، سم نام دارد.
🔸بعضی مواد گیاهی ممکن است در مقادیر کم هم سمی باشند و برخی دیگر فقط اگر بیش از اندازه مصرف شوند، چنین اثری میگذارند. بنابر این اغلب مقدار ماده مورد مصرف است که سمی بودن یا نبودن آن را مشخص میکند.
دکتر مهشید چایچی (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
هدایت شده از فروشگاه گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺نشر دهید...
🔻حرز امام جواد علیه السلام
👈از مشهور ترین دعاها و حرز های نقل شده از امامانمعصوم و همچنین مورد توجه علما و فقها
🎥توصیه های استاد عالی درباره این حرز را ببینیم
✅حرز کامل و جامع امام جواد علیه السلام در فروشگاه گل آویشه موجود میباشد
#حرز کبیر امام جواد(علیهالسلام) توسط اساتید مجرب حوزه علمیه با رعایت آداب و ساعات سعد
بر روی #پوست_آهو دست نویس میشود.
📦📬 ۵ الی ۱۰ روزه آماده میشه و بدستتون میرسه
جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
📲زمان پاسخگویی بصورت تلفنی ۱۲ ظهر الی ۲۱ شب
+989220313419
ایدی جهت سفارش👇
🆔 @Golavishe_admin
🆔 @Golavishe_admin
http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖کسانی ک دوست دارن #اخلاقشون خوب بشه این غذاها را بخورند
📚حکیم ضیایی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 #مزاج_شناسي ( بخش بیستم) ✅توصیههای سبک زندگی مزاج سرد و خشک ⚠️این افراد نباید در مکانها
🌸🍃
🍃
🔖 #مزاج_شناسي ( بخش بیست و يكم)
✅نکات مربوط به تشخیص مزاج ها
1️⃣باید توجه داشت گاهی شخصی مزاجش گرم است اما به دلیل این که یا خیلی لاغر است و بافت چربی زیر پوستی کمی دارد (گرم و خشک ها)، حرارت خود را از دست داده و یا به دلیل #تعریق زیاد، بدنش خنک یا سرد می شود(گرم و تر ها). اینجا اشتباه شایعی رخ می دهد به طوری که مزاج شخص به غلط، سرد، تعیین می گردد.در این افراد معمولا انتهای دست و پا یا سطح پوست و بدن سرد است ولی حس حرارت درونی بالایی دارند.
2️⃣ #پوست ساکنان بعضی از اقلیم ها و شهرها به دلیل جغرافیای خاص آن مناطق، تیره یا سفید است که باید مراقب بود در تشخیص مزاج، اختلال و اشتباه ایجاد نکند. به عبارت دیگر رنگ پوست ژنتیکی و محیطی بوده و نه مزاجی.
3️⃣امروز زیاد دیده می شودبه دلیل #سبک_زندگی ناسالم و نامناسب،یک فرد به طور همزمان چند مشخصه مختلف از چند مزاج متفاوت را دارد.در این موارد باید با مراجعه به گذشته فرد، توسط طبیب حاذق، علائم از هم تفکیک و مزاج اصلی شخص تشخیص داده شود که کار نسبتا مشکلی است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖عوارض مصرف زیاد سنجد
زیاد خوردن سنجد برای گوارش خوب نیست و عمل هضم را مختل میکند و برای معده نیز سنگین است.
منجر به یبوست مزاج میگردد.
مصلح سنجد چیست؟
مواد شیرین مانند نبات، شکر و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج سنجد هستند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چه لباسي با چه جنسي؟
🔸لباس حریر خیلی گرم است و پوشیدن آن برای زنان بهتر است ولی برای مردان صحیح نیست، زیرا موجب تحریک بیش از اندازه و عصبانیت میشود.
🔹لباسهای پنبهای, کتانی، سرد و لباسهای پشمى و پوستی، گرم هستند.
🔸لباسهای تهیهشده از الیاف پلاستیکی موجب ایجاد الکتریسیته در بدن میشوند و تحریک پوست و بدن را بهدنبال دارند، بعضی از سردردهای زنان بهعلت استفاده از روسری های نایلونی است و تعویض آن با روسریهای کتانی یا پنبهای موجب بهبود سردرد میشود.
🔹خوب است لباسها، بهخصوص لباسهایی که با بدن تماس مستقیم دارند، از جنس پنبه یا کتان باشند, پوشش سر بهخصوص در هوای سرد در محافظت از مغز مفید است و حافظه را افزایش میدهد و بعضی از سردردهای سرد را درمان میکند.
✔️رنگ سفید، بهترین رنگ برای لباس و رنگهای قرمز و زرد گرم هستند و انرژی را افزایش میدهند؛ رنگهای آبی، سبز و خاکی، سرد و آرامبخش هستند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
۷ روز تا نیمه شعبان....
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom
🌸🍃
🍃
🔖خواص #سمنو
سمنو دارای طبع گرم است و بسیار مقوی است به خصوص برای زنان باردار و کودکان؛
دارای فیبر است که موجب عملکرد بهتر دستگاه گوارش شده و باعث جلوگیری از یبوست می شود.
سمنو سرشار از مواد معدنی مانند: فسفر، روی، سلنیوم و پتاسیم است. که برای رشد و تولید انرژی لازم هستند. بنابراین سمنو برای رشد ذهنی و جسمی کودکان بسیار مفید است.
سمنو داری ویتامین E و همچنین ویتامین های گروه B است. بنابراین موجب سلامت پوست و مو میشود. و ریزش مو را می کاهد.
سمنو به دلیل طبع گرم، آرامش بخش اعصاب است بعلاوه موجب رفع خستگی میشود.
سمنو دارای اسید فولیک است که برای سلامت و رشد جنین لازم است.
و همچنین دارای مقدار قابل توجهی آهن است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
دوستان عزیز #سلام ☺️
چند #روز گذشته ما تو کانالمون یه #فروشگاه رو معرفی کردیم بعد از چند دقیقه هم تبلیغ شو پاک کردیم
🔅یه سری از اعضای کانال اومدن میگن که محصولاتش بی نظیر بود و درخواست دوباره دادن...
این #بار_آخره هرکی میخواد بره داخل👇بره... چون دیگه نمیتونم بزارمش🙏
http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995
🌸🍃
🍃
🔖 چگونه دندانهای سالمی داشته باشیم؟
🔻از دیدگاه طب سنتی، یکی از دلایل خرابی و بدرنگی دندان ها، مشکلات گوارشی است.پس اصلاح وضعیت هضم در داشتن دندانهای زیبا کمک کننده است.
🔺استفراغ مکرر به دندانها آسیب می رساند.
🔻جویدن چیزهای سفت و چسبناک مثل آب نبات، انجیر خشک سبب آسیب می شود.
🔺میوه های ترش و خام و ترشیجات سبب کند شدن دندانها می شود.
🔻از نوشیدنی های بسیارگرم و بسیار سرد باید پرهیز کرد.
🔺استفاده از مسواک هم باید به اعتدال باشد افراط در #مسواک زدن، سبب تحلیل بافت دندان و لثه می شود.
🔻مالیدن #نمک با #عسل سبب تقویت دندانها می شود.
دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 #چرک_خشک_کن
💠دوتا چرک خشک کن طبیعی در طب اسلامی
📚:حکیم ضیایی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖برای حفظ سلامت #کبد چه کنیم؟
♦️نان مناسب برای کبد،نانی است که خمیرش خوب رسیده باشد و نمکش معتدل باشد.
♦️گوشتهای سریع الهضم،با ادویه های گرم مناسب حال کبد اند.
♦️مویز، انجیر،فندق،خوراکی های مناسب کبداند.
♦️نوشیدن آب سرد ناشتا، پس از حمام گرم، پس از ورزش و فعالیت جنسی،منجر به آسیب کبد می شوند.
♦️مصرف مدام غذاهایی چون گوشت،گاو،نان روغنی بدون سبوس،پاچه،...برای کبد مضر اند.
❇️دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖نکاتی که برای درست کردن #سمنو خانگی باید بدانید
اگر برای مدت طولانی مثلاً برای ۳ تا ۴ ماه قصد دارید سمنو ها را نگه دارید. اجازه دهید، سمنو شما کاملاً غلیظ شود. چراکه اگر سمنو رقیق باشد و آب داشته باشد، زودتر خراب میشود و کپک میزند.
اگر سمنو خیلی غلیظ شد کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
برای درست کردن سمنو بهتر است گندم شمال تهیه کنید. گندم شمال نسبت به گندم جنوب سمنو شیرین تر می شود.
تفاله های گندم را دور نریزید. این تفاله همان سبوس گندم است که فواید زیادی دارد. آنها را روی یک سینی در هوای آزاد در جلوی نور خورشید پهن کنید تا خشک شوند، آنها را آسیاب کنید و هر موقع با خمیر، قصد تهیه نان های خانگی را دارید، یک قاشق غذا خوری از آن را داخل مواد نان بریزید؛ تا نان شما داری سبوس باشد. همانطور که می دانید بیشتر آردهای بیرونی بدون سبوس هستند و خواص زیادی ندارند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖طرز تهیه سمنو خانگی با جوانه گندم
اگر برای اولین بار سمنو درست می کنید، با مقدارِ کمِ مواد شروع کنید. مثلاً یک کیلو گندم و یک کیلو آرد گندم معمولی؛
نکته: آرد گندم برای سمنو باید آرد معمولی باشد. یعنی آرد دارای سبوس، برای پخت سمنو آرد سفید استفاده نکنید.
۱- یک کیلو گندم را پاک کنید و خوب بشویید و برای یک شبانه روز (۲۴ساعت) آن را با آب سرد آب کنید. آب باید حدود یک بند انگشت روی گندم ها را بگیرد و در این مدت ۳ بار آب گندم ها را عوض کنید.
۲- بعد از ۲۴ ساعت گندمها را ته سینی پهن کنید و یک پارچه نخی خیس روی آنها بکشید و روزی ۲ الی ۳ بار پارچه نخی را خیس کنید تا همیشه گندم ها مرطوب باشند. همچنین می توانید آن ها را داخل کیسه نخی بریزید و مرتب کیسه را مرطوب کنید.
نکته: گندم ها باید در جای خنک باشند تا خراب نشوند. اگر در فصول گرم قصد دارید سمنو تهیه کنید. کیسه یا سینی حاوی گندم ها را داخل یخچال قرار دهید. تا گندم ها ترش نکنند و خراب نشوند.
معمولا بین ۲ تا ۳ روز طول می کشد تا گندم ها خوب جوانه بزنند. توجه کنید گندم نباید سبز شود وگرنه سمنو تلخ می شود. پس وقتی گندم ها خوب ریشه کردند؛ آنها را قبل از اینکه سبز شوند بردارید.
نکته: اگر گندم سبز شود سمنو تلخ می شود.
۳- حالا نوبت به چرخ کردن جوانه های گندم میرسد. سعی کنید با ریزترین درجه چرخ گوشتتان آنها را چرخ کنید. یکبار چرخ کردن کافی است.
۴- جوانه های گندم چرخ شده را تیکه تیکه داخل صافی بریزید، روی آنها کم کم آب بریزید و روی آنها دست بکشید تا شیره گندم که سفید رنگ است، از آن خارج شود. و اینکار را تا جایی ادامه دهید که فقط پوسته گندم داخل صافی بماند. برای ۱ کیلو گرم گندم حدود ۸ تا ۱۰ لیتر آب میخواهد.
۵- به همان میزان که گندم در ابتدا آب کردیم یا ۱٫۵ برابر به آرد گندم معمولی نیاز داریم. برای مثال ما یک کیلو گندم برداشتیم پس الان یک کیلو یا حداکثر ۱٫۵ کیلو آرد گندم معمولی را با شیره گندم ها قاطی میکنیم و اینقدر با دست یا قاشق به هم میزنیم؛ تا کاملاً آرد در شیره گندم و آب حل شود و گلوله گلوله نباشد.
۶- حالا می رسیم به حساس ترین مرحله در این مرحله قابلمهی حاوی مواد سمنو را روی گاز با حرارت زیاد قرار می دهیم و با یک کفگیر مدام آنها ار به هم می زنیم تا به جوش بیاید.
نزدیک به جوش آمدن مواد سمنو خیلی غلیظ می شود. به مواد آب اضافه نکنید، چون وقتی شروع به جوشیدن کرد دوباره رقیق می شود.
نکته: حتماً در این مرحله باید مواد سمنو را مدام به هم بزنید. چرا که این مواد از نشاسته است و با کوچکترین غفلت شما ته می گیرد و سمنو خراب میشود. اما وقتی به جوش آمد دیگر نیاز به هم زدن ندارد.
وقتی مواد سمنو به جوش آمد؛ تقریباً کار تمام است و باید شعله گاز را خیلی کم کنید در حدی که برنج را دم می گذارید و بعد هر ۱ الی ۱/۵ ساعت سمنو ها را بهم بزنید.
نکته: در این مرحله نیاز نیست تا درب قابلمه را کامل بگذارید. می توانید درب آن را نصفه قرار دهید یا اصلاً درب قابلمه را نگذارید.
۷- معمولاً زمانی که نیاز است تا سمنو بجوشد و غلیظ شود بین ۱۰ تا ۱۲ ساعت طول می کشد.
وقتی سمنو ها به غلظت مورد نظر شما رسید؛ روی شعله گاز، شعله پخش کن قرار دهید و با همان حرارت کم درب قابلمه را محکم قرار دهید تا زمانی حدود یک ساعت سمنو دم بکشد.
۹- بعد از یک ساعت دم کشیدن، سمنو آماده است. می توانید با خلال بادام یا پسته و یا هرچیزی که خودتان دوست دارید، آن را تزیین کنید. هرچه سمنو با شعله کم بیشتر بجوشد پررنگ تر می شود. دلیل اینکه سمنو من کمی کم رنگ تر است، این است که شعله گاز من یکم زیاد بود و زودتر به دست آمد.
برای یک کیلو گندم و آرد حدود دو تا ۴ شیشه بزرگ سمنو بدست می آید . و این سمنو کاملاً شیرین و خوشمزه می شود و شما به کوچکترین شیرینی مصنوعی مثل شکر و… نیاز ندارید.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖#ارده_کنجد
ارده که به نام های تاهینی یا طحینه هم شناخته می شود در واقع نوعی خمیر یا سس است که از دانه های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده به دست می آید و عنصر رایج در آشپزی خاورمیانه، مدیترانه و کشور های آفریقایی می باشد. رنگ ارده قهوه ای مایل به زرد است، بافت نرم و صاف روغنی داشته و طعم آن کمی تلخ می باشد.
ارده سرشار از مواد مغذی است که خطر ابتلا به التهاب را کاهش می دهند، برای پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی مفید بوده و خواص ضد سرطانی دارند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖راهی برای خلاصی از چربی شکم
🌀ممکن است لاغر باشید ولی باز هم از چربی اندک شکم خود ناراضی باشید.
🌀اما چربیهای شکم برای افراد چاق بسیار آزادهنده است.
⚠️به طور کلی، مقدار بیش از حد چربی برای بدن خطرناک بوده و بیماریهای جدی به دنبال دارد، مثل:
🔹افزایش فشارخون
🔹افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲
🔹بیماریهای قلبی
🔹انواع مشخصی از سرطانها مانند سرطان سینه
👈طب سوزنی یک روش مناسب برای کاهش چربی دور شکم است که ضمن کنترل اشتها، سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد و در کنار ورزش و رژیم غذایی نقش به سزایی در آب شدن شکم دارد.
❇️دکتر الهام بهمنش ( متخصص طب سنتی و طب سوزنی از چین)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 راهکار زیبا شدن و نورانی شدن صورت از منظر طب اسلامی ☝️
📚حکیم ضیایی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖طرز تهیه شربت برای رفع جوش های صورت
🔹افرادی که پوستشان جوش میزند باید شکمشان همیشه اجابت مزاج خوبی داشته باشد.
🔹مصرف شربت ساده که متشکل از ۲۵۰ گرم آلو بخارا, ۱۵۰ گرم تمر هندی, ۱۰۰ گرم ترنجبین , ۱۰۰ گرم شکر سرخ تهیه شده باشد بسیار به این افراد برای رفع جوشهایشان کمک میکند.
🔹آلوبخارا صفرا بر, مقوی کبد, ملین, رفع کننده خارش است و اگر در مصرف آن زیاده روی شود, موجب ناراحتی معده و نفخ میشود.
🔹ترنجبین ملین و مسهل, ضدعفونی کننده, دافع اخلاط سوخته است, بیماران مبتلا به سرخک، اسهال خونی، بواسیر، ادرارخونی و آبله مرغان از خوردن ترنجبین خودداری کنند.
🔹تمرهندی ملین طبع, مسهل صفرا, مقوی معده و قلب است.
🔹شکرسرخ ملین طبع, مقوی کبد, مولد خون صالح و رفع کننده غلبه خلط سودا است, تمرهندی ملین طبع, مسهل صفرا, مقوی معده و قلب است.
❇️دکتر اکرم السادات اطیابی (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید 👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖ارده در طب سنتی
ارده؛ غذایی مناسب برای سردمزاجها
ارده کنجد بوداده آسیا کرده ایست که از آن حلوا ارده درست می کنند. طبیعت آن گرم است، ملین طبع می باشد و مفید حال سردمزاجها است.
خوردن حلوا ارده صلابات ظاهرى و باطنى (سفتى و سختى و ورم های داخلی و خارجی) را نرم کرده، ملین و نرم کننده طبیعت خشک بسته و اعضا و اندام سفت شده می باشد.
خوردن ارده یا حلواى آن، گیرها (انسدادهای اعضای مختلف) را باز، و طعام و خلطها و دمل و جوش ها را در سردمزاجها پخته و باز می کند. (لذا می تواند باعث بروز جوش های پوستی نیز بشود.)
📚انجمن تحقیقات طب سنتی ایران
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖علائم از ڪار افتادن ڪلیه👇
🔴افزایش فشارخون
🔴تپش قلب
🔴ادرار ڪمتر از حد طبیعی
🔴احساس خستگی و خواب آلودگی
🔴ڪاهش اشتها،حالت تهوع
منبع :موسسه پرتوسبزهستی-استادطالقانی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 #ارده_کنجد
ارده نفاخ، افزایش دهنده نیروی جنسی، چاق کننده و نعوظ آور است. همچنین آنچه را که از بو دادن و آسیا کردن مغز پسته و فندق و زردآلو و شلیل بدست آورند نیز در اثر مانند ارده می باشد.
ارده اشتها را خراب می کند (البته از این خاصیت می توان در رژیمهای کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد) و غذا را غلیظ می کند.(نباید با غذاهای دیگر میل شود) همچنین میل غذاى بعد را به تأخیر می اندازد. (باز هم از این خاصیت می توان در رژیمهای کاهش وزن برای سردمزاجان بهره برد).
مصلحات : سرکه و ترشیجات و آب لیموى ترش و شیرین اصلاح مضرات آن می کند.
منبع :انجمن تحقیقات طب سنتی ایران
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🌸ای روشنایی های آسمانِ حسین
🍃ای نشانی بی نشانِ حسین
🌸روی چشم تو ابروان حسین
🍃روی دوش تو گیسوان حسین
🌸ای اذان گوی کاروان حسین
🍃ای دومین علمدار حسین، یا علی اکبر
❤️سالروز ولادت با سعادت
حضرت علیاکبر علیه السلام و
روز جوان
مبارک باد ...❤️
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 #بابونه را بهتر بشناسيم(بخش اول)
🌱بابونه گياهي است كوچك به ارتفاع تقريبا 30 سانتيمتر داراي بوئي معطر كه در چمنزارها و اراضي شني ميرويد.
🌱ساقه آن برنگ سبز مايل به سفيد، برگهاي آن كوچك متناوب و داراي بريدگيهاي باريك و نامنظم و پوشيده از كرك است.
🌱بخش قابل استفاده گل آن است. مصرف خوراکی ان التیام بخش، ضد التهاب، ارامبخش، ضد سرفه و اسم، انتیاکسیدان، ضد سرطان، ضد سردرد عصبی و میگرنی و ضد اسهال است.
❇️دکتر اکرم السادات اطیابی (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖نشاط جنسی(قابل توجه زوجین)
✍🏻پاسخ حکیم آیت الله سید حسن ضیایی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 پرهيز از غذاخوردن در حالت رواني نامناسب:
🔹مصرف غذا در حالت استرس و عصبانيت در اختلال هضم نقش مهمي داشته است، از غذا خوردن در حالت اضطراب و ترس شديد غضب بايد اجتناب شود زيرا معده در اين حالت نميتواند غذا را هضم کند و ضعيف ميشود.
🔸در افرادي که اشتغال فکري زياد دارند خوردن غذا سبب اختلال هضم و در نتيجه خواب آلودگي و اختلال تفکر مي شود به اين افراد توصيه ميشود در وعده شب بعد از اتمام کارهاي روزانه قسمت عمده غذايشان را مصرف کنند.
❇️دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 #گلاب
گلاب را می توان معجزه طبیعت نامید که علاوه بر مصرف خوراکی، خواص و فواید بسیاری نیز در این عصاره نهفته است که در درمان بسیاری از دردها و بیماری ها میتواند مثمرثمر باشد.
البته این خواص درمانی تنها در گلاب های باکیفیت یافت می شود و نباید از این ماده خوشبو که در کشور به صورت فراوان یافت می شود غافل ماند. بنابراین اگر میخواهید با خواص این عصاره جادویی که تاکنون از آن بیخبر بودید، آشنا شوید، این پست را از دست ندهید
مروری بر خواص و فواید بی نظیر گلاب در طب سنتی
گلاب تقویت کننده مغز، قلب، دهانه معده و قوتهای بدنی است.
در طب سنتی آشامیدن گلاب در درمان درد معده، روده ها، کبد و طحال کاربرد دارد.
همچنین غرغره کردن آن برای گرفتگی صدا، خشونت حلق و التهابات و زخمهای دهان استفاده میگردد.
در افرادی که به علت گرمی مزاج، دچار خشکی مخاط و خونریزی (مثلاً در لثه یا مخاط دهان و بینی) می شوند، خوردن، استنشاق کردن (مکش از طریق بینی) و دهان شویه با گلاب بسیار توصیه می شود.
از سویی دیگر بوییدن گلاب، در درمان سردرد، درد چشم، تقویت مغز و مفرح و نشاط آور موثر است.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 برای درمان #سردرد از موارد زیر تا حد امکان دوری کنید 👇
1️⃣خواب زیاد بخصوص در روز
2️⃣غذاهای نفاخ (حبوبات خیس نخورده، سیر و پیاز خام، تربچه، پیازچه، تره، شاهی)
3️⃣دیرهضم (انواع فست فود، گوشت گاو...)
4️⃣ترشیجات (مخصوصاً سرکه) و هرچه ترش است
5️⃣مصرف بیش از حد خرما، گردو یا شیرینیهای غیرطبیعی
6️⃣غذاهای تند و پر ادویه، شنبلیله، فلفل، زنجبیل، زنیان
7️⃣اسباب به وجود آورنده سردرد مثل راه رفتن در آفتاب، قرار گرفتن در معرض هوای گرم یا سرد ، حمام گرم، حرکات جسمانی شدید، خشم و غضب، جیغ و داد، گوش دادن به صداهای ناهنجار و بلند، بوییدن بوهای گرم یا سرد
دکتر اکرم السادات اطیابی (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 #خواص_گلاب
استفاده موضعی از لوسیونهای گل سرخ و همچنین گلاب برای رفع بدبویی عرق، التیام زخم ها، پاک کنندگی پوست و رطوبت بخشی به آن موثر است.
گلاب با بازکردن منافذ سطح پوست و کمک به خروج ترشحات به درمان آکنه و بثورات پوستی کمک میکند و میتوان به عنوان یک ماسک خوب در انواع پوستها از آن استفاده کرد.
یکی از مهمترین خواص گلاب ایجاد آرامش و نشاط در بدن میباشد؛ شاید به همین دلیل است که در مراسم عزاداری از آن استفاده می شود.
بنابراین مصرف خوراکی و یا بوییدن گلاب به دلیل تقویت قلب و مغز میتواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را افزایش دهد و از سویی منجر به کاهش ابتلا به بیماریها شود.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گلِ آویشه