eitaa logo
طب سنتی ایرانی
159.4هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 و درمان آن 🎥حکیم حسین خیراندیش ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط #دَم بدانید (۴) پرهیزها برای درمان افزایش خلط دَم زياده‌روی در مصر
🌸🍃 🍃 🔖آنچه باید در مورد خلط بدانید (۵) موارد مفید برای درمان افزایش خلط دَم استفاده از انواع آش‌ها و سوپ‌های ساده دارای كمی و و مقدار  بیشتری سبزی تازه كه می توانند حاوی یکی از ملين‌هايی مانند آلو، تمرهندی، آب زرشك يا عصاره (كه نيم ساعت آخر پخت باید اضافه شوند) باشند، در اين افراد مفيد است و مصرف آن به كاهش خلط دم اضافی در بدن كمك میركند. به اين غذاها اصطلاحاً (از ريشه تزوير، به معنی گول زدن) گفته می شود، يعنی فرد غذا می ‌خورد اما چيزی به اعضا و بدن او اضافه نمی ‌شود. در طب سنتی از اين غذاها برای رژيم‌های لاغری استفاده می شود كه فقط شخص را سير می كنند، و خلط دم قابل توجهی توليد نمی كنند. استفاده از مواد با طعم‌های ترش مانند ، ، و خورش‌های سبزی مانند خورش ، ، ، (سرخ نشده) كه كمی ترش شده باشند (با غوره، ليمو، زرشك، آب آلبالو، ، و...) و و (در حد متعادل)، آب ميوه‌های ترش مانند آب آلبالو، آب و ترشی ‌جات خانگی كه خيلی تند نباشند نیز برای کاهش خلط دَم مفید می باشد. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖دستور تهیه مربا #زردک (جزر): زردک را ریز کرده، بجوشانند تا کاملا پخته شود . سپس عسل را اضاف
🌸🍃 🍃 🔖فواید مصرف مربا زردک مصرف این مربا جهت تصفیه و بازکردن صدا، پاکسازی ریه، منع ریزش نزله، سرفه، ضعف معده و جگر، بدی هضم، و ضعف قوای جنسی بسیار مؤثر است. مقوی احشا و رحم است. باعث غلبه بر سردی می‎شود تقویت کننده معده است ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖دستور العمل خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا (قسمت نهم) 🔻مواد غذایی موثر در این ایام 🎥کار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖دستور العمل خود مراقبتی برای پیشگیری از کرونا (قسمت دهم) 🔺شایعات منتسب به طب سنتی را بشناسید. 🎥کار مشترکی از انجمن علمی طب سنتی ایران ، بنیاد طب ایرانی ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام علی عليه السلام: حَرامٌ على كُلِّ قَلبٍ مُتَوَلِّهٍ بِالدُّنيا أن تَسكُنَهُ التَّقوى جاى گرفتن تقوا در هر دلى كه شيفته دنياست، حرام است 📚غررالحكم حدیث 4904 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖باورهای غلط طبی ازدیگر باورهای غلط طبی که متاسفانه درجامعه گسترش زیادی هم دارد ، ترکیب شیر با بسیاری ازمیوه ها نظیر موز ،انبه و ...که آنرا کاری سودمندو ترکیب آنها را به عنوان ماده غذایی مفید میدانند درصورتیکه اینگونه نیست و ترکیب شیر با بهضی میوه ها نه تنها مفید نبوده بلکه میتواند سبب بروز مشکلات گوارشی در فرد گردد. طبق نظر حکمای طب سنتی ایرانی مخلوط کردن شیر با انواع میوه ها به خصوص موز می تواند بسیار مضر و خطرناک باشد و بدن ما را مستعد انواع مشکلات در هضم آن کند سعی کنید آن را به تنهایی و جداگانه مصرف کنی وهمچنین شیربهتر است با مصلح آن که عسل، گلاب یا هل است مصرف شود. همچنین از مصرف شیر با هر نوع ماده غذایی دیگر مثل موز یا دیگر میوه‌ها پرهیز کنید. مخلوط کردن شیر با میوه‌ها باعث ایجاد خلط غلیظ و اختلال در هضم می‌شود. همچنین از دیگر اثرات سوء مصرف مواد لبنی با ترشی و سرکه می‌توان به دفع و کاهش کلسیم در بدن و ایجاد لک و پیس‌های پوستی اشاره کرد. 🖋 دکترمحمدعسکرفراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی ) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖بلغمی ها ببینند چطور می تونیم بلغم رو از بین ببریم ؟ پرخوری نکنیم ؟ درمان چیه ؟ ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 آنچه باید در مورد خلط بدانید (۱) خلط سودا چیست؟ مزاج خلط سودا سرد و خشک است. مقدار اين خلط در بدن خيلی كم است، اما برای بدن لازم است. وظيفه آن استحكام دادن به اعضای بدن است و به همين دليل هم و بيشتر از خلط سودا استفاده می ‌كنند. خلط سودا چه مزیت هایی دارد؟ اين خلط برای تقويت و نيز لازم است. در واقع در هر قسمت از بدن خلط سودا يافت ‌شود، به آن قسمت استحكام می بخشد و کمبود آن باعث ضعف یا و شل شدن تاندون‌ها می‌شود. این خلط منجر به تحریک نیز می شود. ادامه دارد... ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖فواید مصرف مربا زردک مصرف این مربا جهت تصفیه و بازکردن صدا، پاکسازی ریه، منع ریزش نزله، سرفه
🌸🍃 🍃 🔖بهترین شیوه مصرف زردک بهترین شیوه جهت مصرف و بهبود خواص و مزاج زردک، به صورت پخته یا مربای آن بویژه با عسل یا همراه با برخی ادویه جات گرم مثل دارچین یا انیسون است. چون زردک خام دیرهضم و نفاخ است و برای معده مناسب نیست ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 تقریبا همان فرنی فارسی است که اولین بار آن را «دورس بابلى» برای «مهلب بن مغيره» اختراع نمود و از آن برای رفع تهوع استفاده کرد. مزاج این غذا گرم و تر است و برای تولید خون سالم مفید می‌باشد. مصرف مکرر آن چاق کننده است و در تقویت قوای جنسی مردان، رفع سرفه، خشونت صدا و بر طرف کردن یبوست مفید می‌باشد. 🔻موادلازم 2 لیوان شیر گاو 3 /1 فنجان برنج نیم دانه یا 4 ق س آرد برنج 3 /1 فنجان شکر 3 /1 فنجان گلاب 2 عدد هل 4 لیوان آب 🔻طرز تهیه: 1. ابتدا برنج نیم دانه را با آب بپزید تا کاملا له شود، سپس آن را با همزن آن‌قدر مخلوط کنید تا یکدست گردد. حالا شیر، شکر و هل را اضافه کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا به حالت ژله‌ای دربیاید. 2. در انتها گلاب را اضافه کرده و بعدازاینکه چند قل زد و روی آن چروک ریز افتاد، خاموش کنید. حال مهلبیه را در ظرف دلخواه بکشید و به سلیقه خودتان آن را تزیین کرده ، میل فرمایید. 3. درصورتی‌که از آرد برنج استفاده می‌کنید، از همان ابتدا شیر، نصف مقدار آب ذکرشده در دستور، شکر و آرد را مخلوط کرده و به قوام آورید. 🖊دکتر مینامحبی( متخصص طب سنتی) ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: دل هاى خود را از كينه پاك كنيد؛ زيرا كينه مرضى مُسرى است طَهِّرُوا قُلوبَكُم مِن الحِقدِ؛ فإنّهُ داءٌ مُوبئٌ 📚غررالحكم حدیث 6017 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖سوپ ویژه کرونا استاد کمالی نژاد، از اساتید پیشکسوت طب سنتی بعد از تحقیقات و کار آزمایی سوپی برای تقویت سیستم ایمنی بدن جهت پیشگیری و کمک به کاهش علایم مبتلایان طراحی کردند که بسیار موثر بوده است. 🌀 طرز تهیه سوپ یک فنجان بلغور گندم ، یک عدد هویج قطعه شده، یک عدد پیاز کوچک را همراه با ۵ لیوان آب روی اجاق گذاشته، در ۲۰ دقیقه آخر طبخ، ۲۵ گرم کره، ۳ قاشق غذاخوری سبزی جعفری خُرد شده، ۳ قاشق غذاخوری شوید خرد شده، یک چهارم لیمو عمانی، مقدار کمی نمک و زردچوبه اضافه شود. 👆این مقادیر برای چهار نفر تنظیم شده است: ✔️یک کاسه سوپ خوری قبل ناهار یا شام بدون نان میل شود. ⛔️توصیه شده است که در زمان مصرف سوپ از مصرف سفیده تخم مرغ، شیر و تمام غذاهای نفاخ پرهیز شود. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه