🌸🍃
🍃
🔖قد و وزن ایده آل ‼️ 🤩
👱🏻♂ آقایان
●قد : 157 سانتيمتر وزن : بين 56 تا 60 كيلوگرم
●قد : 160 سانتيمتر وزن : بين 57 تا 61 كيلوگرم
●قد : 162.5 سانتيمتر وزن : بين 59 تا 62 كيلوگرم
●قد : 165 سانتيمتر وزن : بين 61 تا 65 كيلوگرم
●قد : 167.5 سانتيمتر وزن : بين 62 تا 67 كيلوگرم
●قد : 170 سانتيمتر وزن : بين 64 تا 69 كيلوگرم
●قد : 172.5 سانتيمتر وزن : بين 66 تا 71 كيلوگرم
●قد : 175 سانتيمتر وزن : بين 68 تا 73 کیلوگرم
●قد : 177.5 سانتيمتر وزن : بين 70 تا 75 كيلوگرم
●قد : 180 سانتيمتر وزن : بين 71 تا 77 كيلوگرم
●قد : 183 سانتيمتر وزن : بين 73 تا 79 كيلوگرم
●قد : 185.5 سانتيمتر وزن : بين 76 تا 81 كيلوگرم
●قد : 188 سانتيمتر وزن : بين 78 تا 83 كيلوگرم
●قد : 190 سانتيمتر وزن : بين 81 تا 85كيلوگرم
👱🏻♀ خانمها
●قد : 150 سانتيمتر وزن : بين 50 تا 53.5 كيلوگرم
●قد : 152.5سانتيمتر وزن :بين 51 تا 54.5 كيلوگرم
●قد : 155 سانتيمتر وزن : بين 52 تا 55 كيلوگرم
●قد : 157.5 سانتيمتر وزن : بين 53 تا 57 كيلوگرم
●قد : 160 سانتيمتر وزن : بين 55 تا 58 كيلوگرم
●قد : 162.5 سانتيمتر وزن : بين 57 تا 60 كيلوگرم
●قد : 165 سانتيمتر وزن : بين 58 تا 62 كيلوگرم
●قد : 167.5 سانتيمتر وزن : بين 60 تا 64 كيلوگرم
●قد : 170 سانتيمتر وزن : بين 62 تا 66 كيلوگرم
●قد : 172.5 سانتيمتر وزن : بين 63 تا 66 كيلوگرم
●قد : 175 سانتيمتر وزن : بين 65 تا 68 كيلوگرم
●قد : 177.5 سانتيمتر وزن : بين 67 تا 70 كيلوگرم
●قد : 180 سانتيمتر وزن : بين 69 تا 70 كيلوگرم
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖در طب سنتی، در خصوص خواص و مزاج #تره_فرنگی این گونه آمده است که: طبع تره فرنگی، در طب سنتی گ
🌸🍃
🍃
🔖 تره فرنگی
این سبزی خوراکی در هنگام پخته شدن از خود لعاب لزجی تراوش می کند که به همراه تار و پود سلولزی اش می تواند بقایای مدفوع و سموم روده را به خارج دفع کند. لذا برای مبتلایان به یبوست و بواسیر بسیار نافع است.
این سبزی ماده غذایی کم کالری و منبع غنی فیبر محسوب می شود که با ایجاد احساس سیری طولانی مدت به کاهش اشتها و لاغری کمک می کند.
منبع غنی ویتامین A است که از مواد ضروری برای سلامت چشم می باشد و به تقویت بینایی و درمان شب کوری کمک می کند.
برگ های سبز آن به دلیل دارا بودن مواد گوگردی ضد عفونی کننده قوی بوده و موجب تقویت دستگاه ریوی می شوند.
برای بند آمدن خونریزی بینی، چند قطره مخلوط از آب تـره با سرکه را دربینی بچکانید
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖آیا واکسن بزنیم؟
🔹 آیا واقعا حجامت جایگزین واکسن خواهد بود؟!
🎥پاسخ این سوالات را از دکتر یوسفی متخصص طب سنتی ایرانی و رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل مشهد بشنوید.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
الرِّفقُ يَفُلُّ حَدَّ المُخالَفَةِ
نرمش و مدارا، تيزى مخالفت را كُند مى كند
📚غررالحكم حدیث560
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 مویز ؛ کوچک ولی مقوی کبد
🔹مویز میتواند به عنوان یک اعتدال دهنده مناسب در مواقعی که اخلاط بدن مانند سودا و بلغم غلیظ شده است، استفاده شود.
🔸مویز یکی از رفع کننده های یبوست شناخته می شود که قابلیت روان کنندگی شکم را دارد.
🔹مویز مقوی کبد و محرک نیروی جنسی اشخاص سرد مزاج است و اگر دانه مویز را خارج کرده و به جای آن دانه فلفل جای داده و مصرف شود، برای رفع سردی کلیه و همچنین سنگ مثانه و قطره قطره ادرار کردن، بسیار مفید است.
✔️ بهترین نوع مویز، نوع پرگوشت کم دانه یا بیدانه است و در مقابل کم خاصیتترین آن، نوع خشک و کمگوشت آن است.
🔸در آموزه های طب ایرانی آمده است اگر مویز را با انیسون پخته و مخلوط کنیم و آن را با روغن بادام بخوریم، برای رفع سرفه سرد و بلغمی موثر خواهد بود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان سریع ترک پاشنه پا
برای درمان ترک های زیاد و عمیق پا دو کار میشه انجام داد که خیلی سریع جواب میدن ؛
اولین کار دمبه رو چرخ کنید و کف پا بذارین و با پلاستیک دورش رو ببندید و جوراب بپوشید ، اگر می تونید کل روز اما اگر براتون سخته شب تا صبح هم کفایت میکنه ( حتما صبح ، پا هارو بشورید ) ، این کار رو تا ۱۴ روز ادامه بدید
دومین کار برای کسانی هست که از بوی دمبه بدشون میاد ، این افراد پماد اکسید دوزنگ رو که پماد ارزانی هم هست به همون صورت مثل دمبه استفاده کنید
این دو کار درمان سریع و قطعی ترک های کف پا هستند
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖تدابیر فصل #پاییز(۱) بیشتر حکمای ایرانی طبیعت پاییز را سرد وخشک دانسته اند البته مزاج فصل پا
🌸🍃
🍃
🔖پاییز(۲)
علت بیماری ها درفصل #پائیز رامی توان متغیر بودن هوا درروز،وجودمواد باقی مانده از فصل تابستان به سبب خوردن میوه زیاد،ضعف قوا،کاهش تحلیل ودفع مواد زاید به علت سردی هوا دانست
:برخی بیماری های شایع فصل پاییز عبارتند از
خارش پوست،شوره سر،ترک لب،دردهای مفاصل،برخی انواع تب ها،سختی در ادرار کردن،وسواس و افسردگی و خمودگی،انسدادهای گوارشی،سکته و بیماری های ریوی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 تره فرنگی این سبزی خوراکی در هنگام پخته شدن از خود لعاب لزجی تراوش می کند که به همراه تار
🌸🍃
🍃
🔖تفاوت تره فرنگی و پیازچه
اندازه تره فرنگی از تره معمولی و پیازچه بزرگ تر است، طعم ملایم تری دارد و معمولا به صورت پخته و به عنوان طعم دهنده غذا استفاده می شود. اما پیازچه طعم و عطر قوی تری از تره و تره فرنگی دارد و معمولا به صورت خام داخل سبزی خوردن مصرف می شود زیرا در اثر پختن حالت ناخوشایندی پیدا می کند.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖دلایل کمبود وزن و راهکارها
پرکاری تیروئید و استرس از علل کمبود وزن محسوب میشود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
انديشيدن درباره نعمت هاى خدا، چه نيكو عبادتى است
التَّفَكُّرُ في آلاءِ اللّهِ نِعمَ العِبادَةُ
📚غررالحكم حدیث1147
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖ریزش مو در برگ ریزان طبیعت!
اینکه چرا در پاییز موها بیشتر می ریزد، داستان و علل مفصلی دارد...
اما دو نکته مهم این برگ ریزان را تشدید می کند:
1️⃣کم خونی:
افراد مستعد یا مبتلا به کم خونی این تغییر پاییزی را به افراط تجربه می کنند.
2️⃣فکر و خیال زیاد:
فکر کردن های طولانی و مکرر خصوصا اگر همراه با اضطراب باشد، علاوه بر فرسایش روح و روان، فرصت تنظیم عملکردهای بدن را از مغز می گیرد، و یکی از عملکردهای ظاهری مغز رویش مناسب مو است. از تنظیم هورمون ها گرفته تا جریان خون پوست سر، همه در دستان پر قدرت مغز است.
🍂🧠🍂🧠
🌀چه کنیم؟!
1️⃣در فکر کردن ها، هوای مغز را داشته باشیم،گاه گاهی خاموشش کنیم تا نفسی بکشد و خنک شود.
2️⃣شب ها زود و آرام و عمیق بخوابیم:خواب شب، سهم مغز است، دریغش نکنیم!
3️⃣دستی به سرمان بکشیم:
مالش و ماساژ ملایم پوست سر، سبب افزایش گردش خون و بهبود تغذیه آن می شود.
4️⃣حداقل روزی نیم ساعت ورزش کنیم:
تحرک بدنی، قلب را بیدار می کند و فعال! و در پمپاژهایش، بنزین بیشتری حواله ی مغز و مو ها خواهد کرد!
5️⃣به غذای مان برسیم:
ترکیبات خونساز در دسترس مانند: شیره انگور، شیره توت، برگه زردآلو، مویز، کشمش، توت خشک، انجیر، بادام، پسته، جوانه ماش، جوانه گندم، سبوس برنج و ...
6️⃣موهایمان را تقویت کنیم:
روغن کرچک، روغن مورد و روغن بادام شیرین از کودهای خوب پاییزیست! البته نباید ریشه مو را در آن غرق کرد!
🖋 دکتر نرگس گرجی ( متخصص طب سنتی ایرانی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 راه های پیشگیری از نفخ
و درمان نفخ با استفاده از طب سنتی
🎥 دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖طرز تهیه یک غذای سنتی ازعناب
🍲 #آش_عناب؛
مواد لازم :
لوبیا قرمز. ۴۰ گرم
برنج. ۴۰ گرم
عناب. ۵۰ گرم
خلال بادام. ۳۰ گرم
رب انار. به اندازه کافی
شیره انگور. به اندازه کافی
روغن زیتون. به اندازه کافی
نمک و دارچین. به اندازه کافی
نعناع خشک به اندازه کافی
ادویه به مقداردلخواه
طرز تهیه :
ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپزد
نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن اب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید
در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا
شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد
موقع مصرف می توانید از کمی نعناع داغ استفاده کنید
مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز
مناسب این فصل می باشد.
مقوی و انرژیزاست،تقویت دستگاه هاضمه میکندوآرامبخش و مقوی قلب نیزمی باشد. درصورت نفخ می توان کمی زیره سبز نیز به آن اضافه نمود
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖تفاوت تره فرنگی و پیازچه اندازه تره فرنگی از تره معمولی و پیازچه بزرگ تر است، طعم ملایم تری
🌸🍃
🍃
🔖 تره فرنگی
توحه کنید که
به دلیل آن که بیشتر سبزیجات حاوی سدیم بالایی هستند از مصرف نمک در کوکو یا سوپ تره فرنگی اجتناب کنید و برای مزه دار کردن کوکو از زرشک و برای خوش مزه تر شدن سوپ از آب لیمو استفاده کنید.
مصرف بیش از حد آن برای افرادی که از سنگ کلیه یا سنگ کیسه صفرا رنج می برند مضر می باشد.
تره فرنگی خوب دارای ساقه ی سفید با اندازه ی متوسط و برگ های سبز و صاف بدون لکه می باشد.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖راهکارهایی برای تقویت حافظه
وقتی مشقت فکر کردن را به رایانهها و سختی حفظ کردن را به گوگل واگذار میکنیم، قدرت مغزمان بهتدریج کم میشود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امیرالمؤمنین عليه السلام:
جَودَةُ الكَلامِ فِي الاِختِصارِ
زيبايى گفتار، در كوتاه بودن آن است
📚المواعظ العدديّه صفحه 55
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 اسفناج
ازدیگر باورهای غلط طبی که متاسفانه دربرخی خانواده ها به صورت عادت هم درآمده ، اضافه نمودن اسفناج به ماست جهت بهره مندی بیشتر از خواص این دو ماده غذایی میباشد در صورتیکه اینگونه نیست و ترکیب اسفناج و ماست که تحت عنوان بورانی اسفناج نامیده میشود، ترکیب مناسبی نیست
باید توجه داشت از ترکیبهای غذایی مضر، ترکیب کردن اِسفناج و محصولات لبنی است اما بسیاری از افراد واقعا این ترکیب را دوست دارند، اما نباید این دو را با هم ترکیب کرد.
کلسیم اسفناج به خودی خود تا حد خیلی کمی وارد بدن میشود و اگر آن را با ماست ترکیب کنید، جذب کلسیم ماست نیز کاهش پیدا میکند.
در واقع، ترکیبات خاصی بهنام اگزالات در این سبزی وجود دارند که با کلسیم ترکیب میشوند و از جذب کلسیم به بدن جلوگیری میکنند.
اگر میخواهید کلسیم کافی به بدنتان برسانید، بهتر است از ترکیب کردن محصولات لبنی با مواد غذایی خاصی که اگزالات زیادی دارند، پرهیز کنید. لازم است بدانید که اِسفناج، چغندر، تره فرنگی و جعفری حاوی اگزالات زیادی هستند.
آخرین نکته اینکه سبزی اسفناج به علت داشتن اگزالات، برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های کلیه و مثانه مناسب نیست. ضمنا افرادی که سرد مزاج هستند، بایداِسفناج را با ادویه های گرم نظیر فلفل، دارچین، زنجبیل و هل میل نمایند.
🖋 دکترمحمدعسکرفراشاه (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖باید و نباید های تغذیه ای پیشگیری از نفخ
🎥دکتر پارسا(متخصص طب سنتی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
✔روغن شاید یکی از اصلی ترین مواد مورد استفاده در آشپزی به شمار می رود و در خیلی از غذاها و یا سالادها استفاده می شود.
✔البته استفاده از روغن ها به غذاها محدود نمی شود و روغن ها استفاده های موضعی نیز دارند و می توان از آنها در درمان بیماری های مختلف و یا تعدیل مزاج بهره برد.
در این پست و پست های روزهای آینده به بررسی انواع روغن های خوراکی، و موضعی و مضرات و فواید آنها از دیدگاه طب سنتی ایرانی میپردازیم.
❓کدام #روغن ها برای مصرف بهترند؟
✔این روزها روغن های متنوعی در بازار برای پخت و پز موجودند از روغن های صنعتی و جامد گرفته تا روغن های گیاهی دست ساز مانند کنجد و زیتون و #روغن_های_حیوانی مانند #شحم_گاو و #دنبه و یا #روغن_کره_گاوی که از شیر و ماست یا دوغ گاو به صورت کره گرفته شده است.
✔در مصرف انواع روغن ها باید به نکات مهمی از جمله مزاج این روغن ها، مزاج شخص مصرف کننده و فصل و... دقت کرد. به طور مثال افراد با مزاج های گرم و در فصول گرم و مناطق گرمسیری باید در مصرف روغن هایی که طبع گرمی دارند احتیاط کنند.
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خواص و مزاج توت فرنگی از لحاظ طب سنتی بدین شرح است:
ظاهراً در طب سنتی اشاره ای به این میوه نشده است. (شاید به این خاطر که این میوه در قدیم خیلی شناخته شده نبود)
با توجه به خصوصیات ,طبع و مزاج توتفرنگی سرد و تر است
توت فرنگی اگر ترش باشد مزاج آن رو به خشکی میرود و کمی قابض خواهد بود.
هر چه این توت رسیدهتر و شیرینتر باشد، سردی آن کمتر و خاصیت لینتدهندگی پیدا میکند
ادامه دارد...
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
📽 چرا بعد از تزریق واکسن تب میکنیم؟👆🏻
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام كاظم عليه السلام:
يا سَيِّدی، أنقِذ عَبدَكَ الغَريقَ فی بَحرِ الخَطايا
ای سرورم! این بنده ی غرق در دریای خطاها را نجات بخش
📚مصباح المتهجّد صفحه307
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
💉 #واکسیناسیون ریشه در طب سنتی ایران دارد. ( بخش اول )
📕 واکسیناسیون سالها قبلتر از ادوارد جنر، توسط حکمای طب ایرانی مورد استفاده قرار گرفته است، بعضاً عامل ضعیفشده بیماریزا را برای ایجاد ایمنی در بدن، بهروی زخمها و حتی گاهی بهروی زخم حجامت قرار میدادند.
📗 توانایی طب ایرانی در کمک به مبتلایان بیماریهای مرتبط با تمدن و زندگی شهرنشینی، نظیر بیماریهای متابولیک و متعاقب آن رونق گرفتن بازار طب سنتی، باعث شده برخی سودجویان در صدد استفاده از این جَو برآمده و بعضاً برای مطرح شدن در سطح جامعه، به تخریب اصول مهم بهداشت جامعه اقدام کنند.
📘 بعضاً مشاهده میشود افرادی ناآگاه، واکسیناسیون را امری استعماری و مخالف طب سنتی برمیشمرند و حال آنکه این امر، جفا به طب ایرانی است.
📙 طب ایرانی نهتنها مخالف واکسیناسیون نیست، بلکه داعیه پیشگامی در این مسیر را دارد؛ هرچند بررسی آنچه بهعنوان واکسن تزریق میشود بسیار مهم بوده و در مورد داروهای سنتی و یا جدید، به تحقیقات مستمر نیاز است.
🖊دکتر علیرضا عباسيان ( متخصص طب سنتی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
برای درمان فوری دل درد کف دست مقداری نمک بریزید و حدود ۱۰ الی ۲۰ بار مزه مزه مزه کنید ، با این کار درجا دل درد خوب میشه
یکی دیگه از کارها اینه روزی ۳ الی ۴ بار ترکیب ۱ استکان آب جوش ،
۲ قاشق عرق نعنا و ۱ قاشق مرباخوری بارهنگ رو بجوشونید و با نبات میل کنید اینکار رو تا ۴۰ روز ادامه بدید و هر روز بهتر و بهتر خواهید شد
روغن مالی دور ناف در جهت عقربه های ساعت با روغن های کنجد یا زیتون به شدت خوبه
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 انواع #چربی در بدن
✔در کل، بافت چربی از دیدگاه طب سنتی ایرانی، مزاج سرد و تر دارد. البته میزان سردی و تری در چربی های مختلف بسته به خصوصیات آن ها (نسبت ترکیبات، میزان تراکم، موقعیت در بدن، رنگ و طعم و ...) متفاوت است.
✔دو واژه سمن و شحم برای توصیف بافت چربی بدن به کار می رود. منظور از سمن، دنبه است که به صورت مجزا در عقب بدن حیوان (سمت دم) تجمع کرده و سرد تر و سفید تر است. منظور از شحم، چربی لابلا و اطراف گوشت است که به جهت مجاورت با حرارت گوشت و تحرک آن، سردی و تری کمتری داشته و رنگ آن نیز تا حدی متمایل به زرد یا قهوه ای روشن می شود.
✔به همین ترتیب، چاقی های ناشی از افزایش چربی در طب سنتی دو دسته هستند: سمین و شحیم. در سمین، چاقی های شدید موضعی (معمولا شکم، پهلو، باسن) وجود دارند و در شحیم، افزایش بافت چربی در سراسر بدن و لابلا و اطراف عضلات رخ می دهد که چاقی عمومی است.
✔بنابراین در چاقی سمین، میزان سردی و تری بدن بیشتر بوده و برای رفع آن، نیاز به تدابیر گرم و خشک (مخصوصا موضعی) قوی تری می باشد. اما در چاقی شحیم، باید نیم نگاهی به گرمی و تری داشت و در مصرف گرمیجات افراط ننمود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه