🌸🍃
🍃
🔖نکاتی در مورد نان:
🔸گندم بهترین غذای تندرستان است و قوت غالب مردم می باشد .
🔹بهتر است نان سبوس دار یا نان سنگک استفاده کنیم .
🔸دقت کنید سبوس از ابتدا باید به آرد اضافه شده و پروسه تخمیر را بگذراند، و اضافه کردن سبوس در هنگام پخت ، مناسب نیست
🔹نان گرم موجب رفع رطوبات معده می شود ، و جویدن نان گرم موجب رفع کندی دندان می شود .
🔸نان سرد رطوبت رسان است و باعث چاقی می گردد ،
اما نان خشک دیرهضم است و باعث لاغری فرد می شود .
🔻نان فطیر نانی است که خوب تخمیر نشده و معمولا با آرد سفید پخته می شود. دیرهضم و نفاخ است ،خصوصا اگر با شیر و روغن و شکر خمیر شده باشد .
✅بهترین نان ، نانی ست که در تنور سفالی پخته شده باشد
🔻خمیر نان باید اندکی نمک داشته باشد، خمیر بدون نمک بدهضم است و خمیر شور سبب خشکی معده و تشنگی می شود
✅بهترین زمان مصرف نان ،از زمان پخت ، این است که نان ابتدای روز پخته شده و آخر روز میل شود .
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
بهترین هدیه برای عزیزانتان💗
در" نقره سرای نور"
انواع #انگشتر_زنانه_مردانه ،گردنبند و دستبند و... طرحهای دلخواه شما 😍
ارسال #رایگان به سراسر کشور 🚚
برای سفارش و مشاهده طرحها وارد شوید 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/704774191C209f0df729
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 گیاه آلوئه ورا را بیشتر بشناسید
روش صحیح درمان انواع سوختگی
🎥حکیم خیراندیش
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖گلابی بخور حالت خوب بشه!
🍐همانطور که میدانید گلابی یکی از میوههای شیرین فصل تابستان است که خواص زیادی را در خود جای داده است.
🍐گلابی خواص گلابی در طب سنتی در خصوص خواص گلابی در طب سنتی و مزاج گلابی شیرین آمده است که : طبیعت گلابی گرم و تر است.
🍐با توجه به طبیعت گلابی میتوان گفت این میوه نشاط آور و مقوی قلب و معده است و دستگاه هاضمه را تقویت میکند.
🍐گلابی شیرین ملین است، باعث تأمین رطوبت بدن و رفع یبوست میشود.
🍐از دیگر خواص گلابی در طب سنتی آن است که باعث افزایش نشاط و شادابی میشود.
🍐با توجه به مزاج گلابی در طب سنتی میتوان گفت، این میوه از بروز بیماریهای عصبی جلوگیری میکند.
🍐به تأمین رطوبت مغز کمک میکند. در رفع تشنگی، تنگی نفس و سوزش مثانه مؤثر است.
🍐خوردن گلابی با معده خالی و نوشیدن آب بعد از خوردن آن برای بدن مضر میباشد.
📚برگرفته از کتاب دمنوش ها و میوه های ایران زمین
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 گزنه در خصوص خواص و مزاج گزنه در طب سنتی آمده است که : مزاج آن گرم و خشک است. ادرار آور است
🌸🍃
🍃
🔖 گزنه
گزنه برای درمان بیمیلی و ضعف جنسی مفید است. (با توجه به مزاج خیلی گرم گزنه، میبایست با در نظر گرفتن مزاج اقدام به مصرف این گیاه کرد.)
باعث کاهش قند خون میشود.
مصرف جوشانده آن با ماءالشعیر برای مشکلات ریه و سینه از جمله تنگی نفس، مفید است.
قاعده آور است.
ورمها را تحلیل میبرد و درمانگر درد مفاصل و کمر درد است.
ترشح شیر را در زنان شیرده بیشتر میکند
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خوب و بدهای تغذیهای در دوران قاعدگی
🔸با تمرکز بر تغذیه در دوران قاعدگی میشه خیلی از علائم دردناک رو کم کرد.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
مَن أخَذَ بالحَزمِ اسْتَظْهَرَ
آن كه دور انديش باشد، احتياط كند
📚غررالحكم حدیث 7913
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖لیمو
🔻لیموهای کوچک به رنگ سبز و زرد کمکم در بازار میوه جا خوش میکنند و چه خوب است که تا مدت زیادی همراه ما هستند.
🍃لیمو ترش با خواص بینظیرش، با عطر و طعمی لذت بخش، جان و تن ما را تازه میسازد.
✔️مقادیر قابل توجه لیمونین، پکتین، فلاوونویید، ویتامین ث و ... لیمو را عصارهای مملو از آنتی اکسیدان و معجزهای جهت حفظ سلامتی نموده است.
✅آب لیموترش تازه عصاره ناب سلامتی است.
تقویت سیستم ایمنی، مقابله با میکروبها، رفع خستگی و اضطراب و دل به هم خوردگی، رفع بدبویی دهان، چاشنی عالی در کنترل فشار خون، کاهش چربی خون و ...همه خواص بینظیری هستند که به ما یادآوری میکنند که این میوه عزیز با عطر و طعم خاص و تازهاش همیشه باید در برنامه غذایی روزمره ما باشد.
✅لیموترش همراه سکنجبین، شربت خوش طعم تابستانی و مفرح لذت بخشی است، لیمو ترش را اگر آب بگیرید و در یخچال بگذارید بسیاری از خواص خود را از دست میدهد و البته چاشنی سالم و خانگی خوبی است ولی اگر میخواهید از همه خواص آن بهرهمند شوید هنگام استفاده برش دهید، آب بگیرید و البته همه پوستهای آن را هم نگهدارید، در سینی مناسب خشک کنید، در پستی دیگر فواید آن را خواهم گفت.
🖊دکتر الهام اختری(متخصص طب ایرانی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖چربی سرد و چربی گرم
🎥حکیم خیراندیش
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖تخم خرفه ؛ دوست روزهای گرم
🔹"تخم خرفه" همان دانه های کوچک، گرد و سیاه رنگ و براقی است که از قدیم الایام روی نان برنجی ها و شیرینی ها می ریزند.
🔸تخم خرفه مانند برگش در کاهش حرارت و تب، سوزش و التهاب معده، روده و کبد و کاهش سرفه بسیار مفید است ، اما اثرش در کاهش عطش بخصوص در فصل گرما بی نظیر است.
🔹اگر تخم خرفه را کمی تفت دهند، بند آورنده اسهال است. اما غیربوداده آن به علت ایجاد لعابی که در اثر خیساندن ایجاد می کند، ملین است.
🔸 در کودکانی که دهانشان زخم می شود یا آفت می زند، می توان تعدادی تخم خرفه را کوییده و روی ناحیه ملتهب پاشید.
✔️در فصل تابستان اثر این دانه سیاه لعاب دار در کاهش عطش و تحمل تشنگی عالی است. نوشیدن یکی دو لیوان شربت از تخم خرفه با کمی آب لیموی تازه نیاز به نوشیدن آب را کم کرده و یبوست را در ایام روزه داری کنترل می کند.
🖋 دکتر مریم تقوی شیرازی (دانشجوی دکترای تخصصی طب سنتی ایران)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 گزنه گزنه برای درمان بیمیلی و ضعف جنسی مفید است. (با توجه به مزاج خیلی گرم گزنه، میبایست
🌸🍃
🍃
🔖عوارض مصرف زیاد گزنه در طب سنتی:
مصرف افراطی گزنه ممکن است به کلیه ها و روده ها آسیب بزند.
منجر به تحریک معده میگردد.
در برخی نیز مصرف زیاد گزنه زمینهساز بروز حساسیت و آلرژی میشود.
مصلح گزنه و روشهای کاهش ضررات آن
مصرف گزنه همراه آب میوههای سرد، شربت شیره انگور، شربت های لعابدار و … به تأثیر آثار مفید آن میافزاید و از مضرات آن کم میکند.
کتیرا، صمغ عربی و عناب مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گزنه هستند.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چرا باید مقاومت به انسولین رو جدی گرفت؟
🔸اگه فردی مقاومت به انسولین داشته باشه و نتونه انسولین کافی تولید کنه، در صورت عدم درمان، به دیابت مبتلا میشه.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖پيامبر خدا صلى الله عليه و آله:
ترك عبادت، دل را سخت مى كند. رها كردن ياد خدا، جان را مى ميراند
📚تنبيه الخواطر، جلد2، صفحه120
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖چاره بوی بد دهان
🔹علل متعددی سبب افزایش بوی بد دهان در افراد مختلف میشود:
▪️مشکلات لوزهای.
▪️عفونتهای حلق و ریه.
▪️مشکلات دندانی.
▪️بیماریهای معده.
🔸حتما جهت ویزیت دندانها، از مراجعه به دندانپزشک غافل نشوید.
🔹بهتر است بعد از وعده های غذایی در ماه رمضان یک قاشق "رب به" جهت تقویت گوارش خورده شود.
🔸یبوست عامل بسیاری از بیماری هاست، حتما درمان شود.
🔹از غذاهای غلیظ مثل ماکارونی، لازانیا، کله پاچه و.... بپرهیزید.
🔸دستورات طب سنتی:
▪️نگه داشتن رب انار یا دانههای انار در دهان مفید میباشد.
▪️تخم گشنیز را به میزان مساوی با نبات پودر کرده و ده دقیقه بعد غذا یک قاشق مرباخوری بخورید.
🔹پیشنهاد دهانشویه جهت بوی بد دهان:
▪️نصف لیوان سرکه را با یک لیوان آب و یک مشت گلسرخ پنج دقیقه بجوشانید تا گل سرخها سفید شود آن را صاف کرده و بعنوان دهانشویه قبل از خواب شب و بعد از سحری خوردن استفاده کنید.
🖊 دکتر الهام پارسا (متخصص طب سنتی ایرانی )
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖 نقش خواب و افزایش کارایی بدن
🎥حکیم خیراندیش
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖گلاب را جدی بگیرید!
❇️یک ماده دارویی بسیار خوشبو و آرامبخش است که در زندگی روزمره ما کاربردهای زیادی دارد.
❇️بوی گلاب، تاثیر مستقیمی بر آرامش روان دارد، هیجانات منفی و استرس را رفع میکند، غم و اندوه را از بین میبرد، باعث ایجاد آرامش، نشاط و شادی قلب میشود.
❇️خواص گلاب موجب گرمی مغز میشود.
❇️در زمان استرسهای شدید، صورت را با گلاب بشویید.
❇️باعث تسکین حلق و حنجره و صدا میشود.
❇️به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونیکننده و هیدراته (آبدار) کردن برای پوست سر و مو مفید است.
❇️ضد اسهال، ضد التهاب، افزایشدهنده میل جنسی، ضد نفخ، مقوی قلب، خلط آور، مقوی معده و اشتهاآور است.
❇️نوشیدن شربت گلاب و عسل موجب طراوت بدن و دفع سموم از بدن میگردد.
در نتیجه پوست دارای نشاط خواهد شد.
❇️از پیری پوست جلوگیری ڪرده، باعث سفت شدن منافذ پوست و در نتیجه افزایش درخشش فوقالعاده آن میشود.
❇️میتواند اثرات فوقالعاده مثبتی در ڪمڪ به ڪاهش استرس، اضطراب و حتی تأثیر زیادی در حس مثبتنگری ما داشته باشد.
❇️یکی از موارد استفاده گلاب، جهت پاک کردن پوست است و میتوان به جای محصولات شیمیایی پاککننده، از آن استفاده کرد.
❇️ضد ویروس و ضد گلو درد است.
❇️تب را پایین میآورد، به خصوص اگر با گلاب بیمار را پاشویه کنید و روی کبد او یک دستمال آغشته به گلاب، بگذارید.
❇️غنی از آنتیاکسیدان و دارای خاصیت ضدالتهابی است. کاهشدهنده لکهها و بهبوددهنده رنگ پوست است.
❇️مقوی معده، قلب، کبد و اعصاب بوده و آرامبخشی قوی است.
❇️نگهداشتن گلاب، در دهان و قرقره کردن آن باعث استحکام لثه و همچنین درمان برفک و آفت دهانی میشود و به از بین رفتن آلودگیها و باکتریهای دهان کمک میکند.
❇️بوییدن و اسپری کردن آن روی صورت یا درفضای اتاق، به رفع عطش کمک میکند.
❇️تقویتکننده قلب وسیستم عصبی ست و احساس گیجی و خوابآلودگی را رفع میکند.
❇️در مواردی که سوزش ادرار به دلیل عفونت نبوده بلکه به دلیل گرمی مزاج یا افزایش ماده صفرا در خون و ادرار است، کمککننده خوبی است.
📚برگرفته از کتاب دمنوش ها و میوه های ایران زمین
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖عوارض مصرف زیاد گزنه در طب سنتی: مصرف افراطی گزنه ممکن است به کلیه ها و روده ها آسیب بزند.
🌸🍃
🍃
🔖شیوه استفاده گزنه
دم کرده گزنه : مقدار ۴۰ گرم برگ گزنه را در یک لیتر آبجوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید. مقدار مصرف آن سه فنجان در روز بعد از غذا است.
جوشانده گزنه: مقدر ۳۰ گرم گزنه را در یک لیتر آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بجوشانید. این جوشانده برای تصفیه خون مفید است. مقدار مصرف آن یک فنجان بین غذاها در روز است.
تنتور گزنه: یک قسمت برگ گزنه را با پنج قسمت الکل ۵۰ درجه طبی مخلوط کرده و در داخل شیشه در بسته بریزید و به مدت ۱۵ روز هر روز آن را تکان دهید. بعد از این مدت آن را صاف کرده و در شیشه در بسته نگهداری کنید. مقدار مصرف آن ۱۵-۱۰ قطره سه بار در روز است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖شربت سکنجبین نوشیدنی مناسب این روزها
🔸شربت سکنجبین یکی از قدیمیترین نوشیدنیهای سنتی ایرانه. شربتی پر فایده که در طب سنتی هم به نوشیدن این شربت در فصول گرم سال خیلی تاکید شده.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
ريشه سالم ماندن از لغزشها،
انديشيدن پيش از عمل كردن است
و سنجيدن پيش از سخن گفتن است
📚غرر الحكم، حدیث 3098
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خوراک های سبزیجات
🔻برای تهیه یک خوراک سبزیجات سالم می توانید کمی هویج، لوبیا سبز، سیب زمینی، بامیه، ریواس، آلو و غوره به همراه اندکی گوشت های سبک تا جایی که سبزیجات گفته شده نرم شود و قوام خود را از دست ندهند بپزید و میل کنید.
🔻جهت حفظ خاصیت این سبزیجات و پرهیز از پختن بیش از حد آنها گوشت را جداگانه بپزید و سپس بعد از اینکه به خوبی پخته شد به این مواد اضافه کنید و برای مدت کوتاهی، مثلا 5 دقیقه، اجازه دهید تا با یکدیگر پخته شوند.
🔻به این ترکیب می توانید در انتها کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید. اما مصرف سایر ادویه جات مانند فلفل در این فصل مورد توصیه نیست.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖آیا عسل با جوشانده شدن سمی می شود؟
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖غذاهای کبابی
🔅در حالی که مصرف غذاهای سرخ شده در این فصل توصیه نمی شوند، اما مصرف متعادل از کباب شده ماهی و مرغ (که باعث تبخیر و دفع رطوبت زائد این گوشت ها می شود) در این فصل مفید است.
🔅کباب گوشت های قرمز در این فصل می تواند باعث بروز مشکلاتی برای سلامتی همچون افزایش خلط دم و صفرا شود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖معرفی گیاه دارویی مریم گلی
مریم گلی، گیاهی علفی، چند ساله، چهار گوش، پوشیده از کرک به رنگ سبز مایل به سفید است. ارتفاع آن تا حدود نیم متر میرسد. گلهای این گیاه به رنگ آبی کمرنگ یا ارغوانی است که معمولاً در تابستان سال دوم ظاهر میشود.
گیاه بومیایران، روسیه، آمریکا و استرالیا است.
از خانواده نعناعیان محسوب میشود و قدمت بسیاری دارد.
دارای عطر و طعم قوی است به همین دلیل معمولا در مقادیر کم استفاده میشود.
استفاده سنتی از خواص این گیاه دارویی در پزشکی کاملا مستند شده و هزاران سال قدمت دارد. در ابتدا برای درمان نیش مار، افزایش باروری زنان و سایر موارد مورد استفاده قرار میگرفت. امروزه دیگر از این خواص استفاده نمیشود و به آن اعتقاد ندارند
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖آداب راه رفتن!
🚶🏻♂پیادهروی در صورتی که درست انجام بشه به حفظ سلامتی کمک میکنه؛ اما اشتباهات کوچیک مثل قدمهای خیلی بزرگ برداشتن و یا به جلو یا عقب متمایل شدن، میتونه به سلامتی آسیب بزنه.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام صادق عليه السلام:
هرکس در راه طاعت خدا خرج نکند، به خرج کردن در راه معصیت خداوند عزّوجلّ گرفتار شود
📚بحارالأنوار، جلد93، صفحه130
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه