eitaa logo
طب سنتی ایرانی
162.1هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
3.2هزار ویدیو
2 فایل
﷽ 📌محتوای کانال صرفا برای افزایش آگاهی شماست. به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک متخصص طب سنتی خوددرمانی نکنید فروشگاه گل آویشه 🔻 🛍👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/3436838923C212ddc0995 تبلیغات🔻 https://eitaa.com/joinchat/2618228754C7344e94a7b
مشاهده در ایتا
دانلود
🌸🍃 🍃 🔖 امير المؤمنين(عليه السلام) : اَلمُرائي ظاهِرُهُ جَميلٌ وَ باطِنُهُ عَليلٌ رياكار ، ظاهرش زيباست و باطنش بيمار. 📚( غررالحکم ؛ ج1 ، ص84) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖نکاتی درباره مصرف زولبیا و بامیه 1️⃣زولبیا و بامیه اگر با روغن خوب به مدت کافی تفت داده شده باشد و از آرد خوب در آن استفاده شده باشد و فرد دریافت بیش از حد کالری از طریق قند و شکر مستقیم نداشته باشد, شیرینی بسیار خوبی است. 2️⃣زولبیا و بامیه در طب سنتی برای سالمندان توصیه شده است البته به شرط آنکه با روغن خوب و مواد اولیه مناسب تهیه شده باشد البته زولبیا و بامیه خانگی برای این افراد مناسب است. 3️⃣اگر قرار باشد همراه با افطار یا سحری حجم زیادی زولبیا و بامیه که سرشار از کربوهیدرات, چربی و قند است وارد بدن شود, به بدن ضرر وارد می‌کند و نخستین عارضه آن هم چاقی و مشکلات خونی و عروقی است که برای فرد ایجاد می‌شود. 🖊دکتر حسین رضایی زاده ( متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تفاوت روزه و رژیم 🎥 دکتر مژگان تن ساز 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖یخ در بهشت سنتی مناسب برای روزهای گرم سال : 🌀طرز تهیه : 1️⃣یک پیمانه آرد برنج را در 4 پیمانه آب سرد حل کنید از صافی بگذرانید و در قابلمه روی شعله ملایم به جوش آورید. 2️⃣سپس شعله را کم کنید و مرتب به هم بزنید پس از 20 دقیقه 2 پیمانه شکر، کمی هل، نیم پیمانه گلاب و 1 پیمانه عرق بیدمشک اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و یخ در بهشت غلیظ شود. 3️⃣ وقتی که به قوام فرنی یا کمی غلیظ تر رسید زیر آن را خاموش کنید و در ظرف مناسب بریزید تا خنک شود 4️⃣سپس روی آن را با مغز پسته کوبیده و اندکی زعفران تزیین کنید و در یخچال بگذارید تا ببندد. 🖋 دکتر احمد کریمی (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص جوانه گندم اینقدری که بادام، شیر برنج، شله زرد و … در چاق کردن فرد معروف هستند، جوانه گندم معروف نیست! جوانه گندم منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی و کمی فیبر است، برای مبتلایان به تخمدان پلی‌کیستیک انتخابی عالی است، در رژیم‌های غذایی زنان باردار و شیرده و ورزشکاران، دلبندان سن رشد عالی است. در واقع معروفیت آن تامین ریز مغذی‌ها است. از دیگر خواص آن می‌توان به خون سازی خوب، کمک به کارکرد غدد جنسی، کمک به جوان ماندن و سر حالی پوست، نقش پیشگیری در سرطان روده، مقوی مو تقویت حافظه…. اشاره کرد؛ بهتر است آن را معجزه طبیعت بگوییم ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖روزه و لاغری اصولی 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایرانی 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام رضا عليه السلام: فِطرُكَ أخاكَ الصّائِمَ أفضَلُ مِن صيامِكَ افطارى دادن تو به برادر روزه‏ دارت، فضيلتش بيشتر از روزه داشتن توست 📚الكافی ج 4 ص 68 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖شکر با شکر فرق داره؟! 1️⃣شکر سرخ، شکر خامی است که از عصاره گیاه نیشکر به دست می‌آید. مزاج گرم و تر دارد و دارای انواعی از املاح، ویتامین و مواد معدنی است. هم‌چنین نسبت به بقیه انواع شکر کالری کمتری دارد. 2️⃣شکر قهوه‌ای از ترکیب شکر تصفیه شده با ماده‌ای به نام«ملاس»که ماده مغذی نیشکر است به دست می‌آید و رطوبت بالایی دارد. 3️⃣شکر سفید با اضافه‌کردن مواد شیمیایی، از فرآوری شکر خام به‌دست می‌آید و به دلیل فرآیند فرآوری دچار تغییرات شده و مزاج سرد و خشک دارد. 🖋 دکتر مریم مشهدی(متخصص طب سنتی ایران) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
35.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖دلیل و درمان فشارخون 🎥دکتر کردافشاری 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖خواص خوراکی های سفره ی هفت سین (سین ششم: سرکه – بخش سوم) 🔺در افراد گرم مزاج، کودکان بی اشتها
🌸🍃 🍃 🔖خواص خوراکی های سفره ی هفت سین (سین هفتم: سبزه) 🔸رنگ سبز از دیدگاه طب سنتی رنگی اصطلاحا سرد یا خنک است و اصولا نشانه ای از طبیعت و سبز شدن طبیعت و تشویق انسان ها به استفاده و نیز مراقبت از طبیعت است.به جز برخی از گل ها، بیشتر رنگ هایی که در طبیعت موجودند مزاجی سرد دارند؛ سبزی سبزه ها و برگ درختان، شفافیت آب ها، قهوه ای تنه ی درختان و خاک، آبی بودن آسمان و سفیدی ابرها و ... همه ی این رنگ ها خنک و آرامش بخشند و یکی از دلایل آرامش بخشی طبیعت هم وجود همین رنگهاست. 🔸از آنجایی که بدن و مزاج انسانها به دنبال فعالیت های روزانه جسمی یا فکری، کم خوابی و سایر عوامل دچار افزایش حرارت می شوند، نیاز به تعدیل و خنکی دارند و به همین دلیل است که اکثر افراد، فارغ از بحث مزاج تمایل به حضور در جاهای خنک دارند. دلیل این امر این است که تحرک با بالا بردن متابولیسم بدن، خصوصا در فصل های گرم، حرارت بدن را بالا برده و طبیعت، خنکی و رنگ های خنک باعث تعدیل این حرارت شده و به افراد آرامش می بخشد. 🔸در پزشکی نیز رنگ البسه رسمی پزشکان، جراحان، پرستاران و سایر کادر درمان و حتی رنگ دیوار های بخش های مختلف بیمارستان و اتاق عمل عموما از میان رنگ های سرد و خنک همچون سبز، آبی و سفید انتخاب می شود. رنگ هایی مانند قرمز و یا زرد که محرک و گرمند در محیط های درمانی دیده نمی شود. حتی رنگ لباس نیروهای خدماتی مراکز درمانی که معمولا کِرِم یا قهوه ای است نیز جزو رنگ های سرد محسوب می شوند. 🔸نکته ی دیگری که در مورد سبزه وجود دارد مصرف خوراکی آن است. قبل از سبز شدن کامل سبزه می توان از جوانه ی آن به صورت خوراکی استفاده کرد. جوانه ها عمدتا غذاهای کاملی هستند و نه مثل دانه ی جوانه نزده هضم سختی دارند که نیاز به آرد و پخته شدن مفصل دارند و نه مثل دانه ای که کامل سبز شده برای انسان غیرقابل مصرف می باشند. 🔸به طور مثال دانه ی گندم سفت است و باید آرد شود تا به صورت نان مصرف شود یا بلغور شده، به صورت کامل پخته شود و یا بو داده شود تا بتوان آن را مصرف کرد. از طرفی وقتی کاملا سبز شود تنها توسط حیوانات قابل خوردن است .اما جوانه ی گندم به صورت خام نیز قابل مصرف است و مقویست. جوانه ها نیز از نظر خواص باهم متفاوتند. بهترین جوانه ها از نظر غذاییت و تناسب با مزاج انسان جوانه ی گندم و ماش هستند. طول ساقه جوانه زده نیز نباید زیاد بلند باشد و حداکثر یک سانتی متر باشد به طوری که نازک یا به اصطلاح لطیف باشد... 🔸 اما جوانه ی جو سنگین (دارای هضم سخت) و سرد است. جوانه ی عدس نیز سنگین است و تولید سودا می کند. مصرف جوانه ها به افرادی که دچار ضعف هستند و کم انرژی و لاغرند ودچار مشکلات هضم هم نیستند توصیه می شود. برخی از افراد، که دچار سردی معده هستند و معده های ضعیفی دارند نمی توانند جوانه ی گندم و یا سایر جوانه ها را به صورت خام مصرف کنند. 🔸نشانه ی معده ی ضعیف نیز این است که بعد از خوردن غذا، غذا تا ساعت ها در معده می ماند و فرد آروغ های بد بو می زند و احساس سنگینی در معده خواهد داشت و دچار نفخ و ترش کردن می شود. افرادی که دچار چنین مشکلاتی هستند باید غذاهای پخته، سهل الهضم و سبک مصرف کنند. افرادی که دارای معده های ضعیفی هستند و قصد دارند تا از جوانه ها استفاده میتوانند برای مدت زمان کوتاهی جوانه ها را بخار پز کنند و با کمی نمک، که گرم است و هضم را راحت تر و طعم آن را بهتر می کند، آن را میل کنند. 🔸با دقت در اقلام سفره هفت سین متوجه می شویم مصرف غذاهای گیاهی (مخصوصا گندم) به عنوان غذای اصلی انسان، میوه جات معتدلی همچون سیب، و افزودنی هایی مفید به غذا یا تنقلات پرخاصیت میان وعده با تمرکز بیشتر بر خنکی جات -که می تواند علائم و عوارض غلبه اخلاط گرم (صفرا، دم) در ابتدای گرم شدن هوا (بهار) را مهار کند- مورد تاکید واقع شده است. این نکات، نشانه حکیمانه بودن سنت های اصیل ایرانی است که مایه مباهات می باشد. 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص جوانه ماش حاوی ماده‌ای است که از رشد سلول‌های تومورال جلوگیری می‌کند. پیشگیری از بیماری‌های قلبی و فشار خون به سبب مواد معدنی و آنتی اکسیدان موجود در آن از خواص آن است. ماش اندکی پورین دارد پس در نقرس کمی محدود شود البته مثل نخود فرنگی نیست! چربی خون شما را تنظیم می‌کند. فیبر قابل توجهی دارد. از رشد سلول‌های توموری به سبب آنزیم خاصی که دارد ممانعت می‌کند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
29.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖 پیشنهاد ۲ غذای مفید توسط استاد خیراندیش برای وعده افطار روزه‌داران مصرف برخی از غذاها در وعده افطار می‌تواند و سلامت جسم روزه‌داران را کند؛ استاد خیراندیش ۲ و مفید غذایی برای وعده دارد. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گلِ آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امیرالمؤمنین(ع): 🔹به خاطر عیب هایی که در خود می دانی، عیب برادرت را بپوشان. 📚غررالحکم، ح۲۲۹۰ 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖پرش اندام ها در خواب 🔸برخی افراد پرش اندامها و بدن در خواب دارند که در صورت تکرار زیاد این حالت، موجب اختلال خواب و بیدار شدن مکرر می شود. به این پرشها در طب کنونی و در ، گفته می شود. 🔹 برای این افراد مصرف (چای سفید) طبق دستور زیر مفید است: 🍶 مقدار ۱۳ گرم را در ۴ استکان اب جوش دم کنید؛ ☕️ از یک ساعت قبل از خواب، هر ۲۰ دقیقه، یک استکان از این چای را به صورت گرم بنوشید؛ این چای باید اخرین خوراکی مصرف شده قبل از خواب باشد و در یک ساعت فوق و بعد از ان، غذا یا نوشیدنی دیگری استفاده نشود. 🖋 دکتر مریم عباسی (متخصص مغز و اعصاب(نورولوژی) و متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تدابیر روزه با مشکلات معده 🎥 دکتر اسماعیلی 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖با خواب بهاری چه کنیم؟ 🔹با گرم شدن هوا و سبز شدن چمن ها و شکوفه زدن درختان، برخی آدم ها حس و حال دیگری دارند و از رخوت و خواب آلودگی و تمایل به یک خواب اساسی شاکی هستند. 🔸نگران نباشید اینها علائم تغییرات بدن در آستانه ی بهار است. ✔️اما چه کنیم که بیش از حد نخوابیم؟ 1️⃣مصرف مواد غذایی خواب آور مانند ماست، دوغ، کاهو، خیار، کدو و مواردی مانند آن را محدود کنیم. 2️⃣مصرف مواد غذایی پرچرب و دارای روغن زیاد را کاهش دهیم. 3️⃣بعد از وعده های نهار و شام از دم نوش به خشک شده همراه با کمی هل استفاده کنیم. 4️⃣در صورت عدم ضعف، بهتر است وعده ی نهار را حذف یا به صورت سبک میل کنیم. 5️⃣روزانه حداقل ۱۰ تا ۱۵ دقیقه فعالیت ورزشی معرق داشته باشیم. 6️⃣در صورت اختلال هضم، سنگینی و نفخ، بعد از غذا چند عدد رازیانه یا زنیان جویده شود. 7️⃣در صورت سابقه غلظت خون و بالا بودن میزان هموگلوبین، خونگیری با نظر پزشک، کمک کننده است. 8️⃣درصورت سابقه آلرژی بهاره، موارد عنوان شده در پست قبل را به دقت رعایت کنید. 9️⃣تهویه ی خوب هوای اطاق و باز بودن پنجره ها در کاهش خواب آلودگی کمک کننده است. 🔟 حتی المقدور از خواب طی روز بپرهیزیم. 🖋 دکتر نرگس گرجی ( متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖خواص جوانه شبدر میانه شما با یونجه یا شبدر چگونه است!؟جوانه شبدر بسیار عزیز و دوست داشتنی است به جز لطافت ظاهر، خواص بی‌نظیری نیز دارد. در وزن مشابه دو برابر اسفناج آهن دارد و حاوی مقادیر قابل توجهی کلسیم است، هم‌چنین فیبر فراوانی دارد که موجب عملکرد بهتر روده‌‌ها می‌شود. در کاهش فشار خون، در حفظ فرد از بیماری‌های قلبی و عروقی، و در تقویت عمومی بدن و رفع کم خونی عالی اثر می‌کند. یونجه تازه در وزن مشابه، دو برابر جعفری، و ۴ برابر لیموترش، ویتامین ث دارد!! بهار است و یونجه تازه به دستمان می‌رسد، یادمان باشد! بهتر است جوانه شبدر را در منزل تهیه کنید، تا جوانه زد، بشویید و مصرف کنید، جوانه‌ها وقتی بلند می‌شوند همه ذخیره دانه را مصرف کرده تنها فیبر باقی می‌ماند، جوانه خانگی از بهترین منابع ریزمغذی‌ها هستند. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖بوی بد دهان ، سردرد ، ترش کردن 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على علیه السلام : أصلُ السَّلامَةِ مِن الزَّلَلِ الفِكرُ قَبلَ الفِعلِ؛والرَّوِيَّةُ قَبلَ الكلامِ ريشه سالم ماندن از لغزشها، انديشيدن پيش از عمل كردن است وسنجيدن پيش ازسخن گفتن 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖نکاتی درباره مصرف زولبیا و بامیه 1️⃣زولبیا و بامیه اگر با روغن خوب به مدت کافی تفت داده شده باشد و از آرد خوب در آن استفاده شده باشد و فرد دریافت بیش از حد کالری از طریق قند و شکر مستقیم نداشته باشد, شیرینی بسیار خوبی است. 2️⃣زولبیا و بامیه در طب سنتی برای سالمندان توصیه شده است البته به شرط آنکه با روغن خوب و مواد اولیه مناسب تهیه شده باشد البته زولبیا و بامیه خانگی برای این افراد مناسب است. 3️⃣اگر قرار باشد همراه با افطار یا سحری حجم زیادی زولبیا و بامیه که سرشار از کربوهیدرات, چربی و قند است وارد بدن شود, به بدن ضرر وارد می‌کند و نخستین عارضه آن هم چاقی و مشکلات خونی و عروقی است که برای فرد ایجاد می‌شود. 🖊دکتر حسین رضایی زاده ( متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
30.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖روزه و سنگ کلیه 🎥 دکتر اسماعیلی 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖کاهش تشنگی با این ترکیب خوشمزه 🔹برای کاهش تشنگی در طی روزه داری، به خصوص در کسانی که مزاج گرم و خشک دارند، یکی از ترکیبات مناسب تخم خرفه پرورده شده در دوغ ترش است. 🔸برای این کار حدودا یک قاشق مربا خوری تخم خرفه را در ظرفی ریخته و یک لایه نازک دوغ ترش روی آن می ریزیم تا سطح آن را بپوشاند. 🔹چند ساعت به آن زمان می دهیم تا دوغ به خورد تخم خرفه برود،می توان این کار را چند بار تکرار کرد. 🔸سپس این تخم خرفه پرورده شده در دوغ را پس از خوردن سحری نوش جان کنید. ⚠️ تخم خرفه را نباید کوبید زیرا ممکن است به دلیل وجود نیاسین در آن باعث ایجاد حالت گرگرفتگی شود. 🖋 دکتر مریم عباسی (متخصص مغز و اعصاب و متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖دستور تهیه جوانه‌ها در منزل برای تهیه  این گروه غذایی به روش زیر عمل کنید: ابتدا ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم دانه موردنظر را پاک کنید و بشویید، در ظرف آبی خیس کرده و در جای خنک و دور از نور زیاد بگذارید و روزانه یکی دو بار آب آن را عوض کنید. پس از حدود دو روز خیس‌بودن، دانه‌ها را داخل آبکش ریخته، دستمالی مرطوب روی آن‌ها قرار دهید و سطح دستمال را مرطوب نگه دارید. این عمل را تا زمانی که جوانه سر از پوسته دانه بیرون بزند، ادامه دهید. اگر مراقبت‌های لازم را انجام دهید، با توجه به نوع دانه، ظرف ۳ تا ۵ روز، جوانه‌ها آماده می‌گردد. جوانه‌ها را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید و ظرف مدت ۲-۶ روز مصرف نمایید. ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖خوراکی های رمضانی ، ویژه گرم مزاجان 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖امام على عليه السلام: ما أقبَحَ بالإنسانِ أن يكونَ ذا وَجهَينِ! چه زشت است براى انسان كه دو رو باشد! 📚غررالحكم حدیث9663 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖 10 نکته مهم برای روزه داری سالم 1️⃣افطار با یک نوشیدنی گرم و کمی شیرین و سبک، ساده و زودهضم آغاز کنید و بهترین گزینه، مصرف خرما، عسل، انجیر یا کشمش به‌همراه یک نوشیدنی گرم است. 2️⃣ سبزی خوردن به‌همراه سبزی خرفه در وعده افطار فراموش نشود. 3️⃣یک تا یک‌ساعت و نیم بعد از افطار، زمان مناسبی برای مصرف میوه است و نوشیدن آب‌میوه‌های طبیعی نیز علاوه‌براینکه موجب کاهش شدت عطش می‌شود، منبع مفیدی برای تامین املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن به شمار می‌رود. 4️⃣مصرف غذاهای غلیظ و لزج، مانند حلیم، شله‌زرد، حلوا و زولبیا و بامیه و مواد غذایی مختلف که ظرفیت هضمی متفاوت دارند، در وعده افطار و فاصله بین افطار تا سحر، موجب سنگینی معده و خواب نا‌آرام شده و از تمایل به خوردن سحری می‌کاهد. 5️⃣مصرف غذاهای خشک، شیرین، سرخ‌شده و پرچرب، نشاسته‌دار، پر ادویه و تند و مصرف بیش از حد گوشت و همچنین، نوشیدن قهوه، کاکائو و چای پررنگ، از مواردی هستند که سبب بروز تشنگی می‌شوند و بهتر است از وعده سحری کنار گذاشته شوند. 6️⃣زمان مناسب ورزش‌کردن برای روزه‌داران، یک تا دو ساعت بعد از خوردن سحری است 7️⃣خوابیدن در زمان افطار تا سحر، هر چند به مدت کوتاه، در هضم بهتر معده و ایجاد اشتها در وعده سحری موثر است. 8️⃣یک تا دو ساعت خواب در طول روز نیز برای تجدید قوای سیستم‌های بدن، به‌شرطی‌که پیش از غروب آفتاب نباشد، توصیه می‌شود. 9️⃣ یک تا دو ساعت بعد از خوردن سحری را زمان مناسبی برای ورزش‌کردن در ماه رمضان است. 🔟ورزش‌کردن در اوج گرسنگی به‌هیچ‌عنوان توصیه نمی‌شود و برای جلوگیری از بروز تشنگی در اثر آن، نباید در ساعات گرم روز و یا در مکان‌های گرم ورزش کرد. 🖋 دکتر نفیسه حسینی یکتا (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 🍃 🔖مشکل کم خونی و روزه گرفتن 🎥 دکتر اسماعیلی 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖بیماری های شایع در فصل بهار ✳با شروع فصل بهار، تغییراتی در بدن به وجود می آید که می تواند منجر به علائم و بیماری هایی شود. ❇شایعترین اختلالات و بیماری ها در فصل بهار عبارتند از: - ایجاد دمل و بثورات پوستی - اسهال خونی - خون دماغ - آلرژی فصلی - خارش پوست - ورم حلق - سردرد - ورم مفاصل ✔یکی از شایع ترین شکایت ها در فصل بهار آلرژی است. برای مقابله با این مشکل چند راهکار خانگی و ساده ارائه می دهیم: 1️⃣به مدت سه روز غذای فرد سوپ جو یا ماءالشعیر طبی باشد با یک تکه گوشت سینه مرغ و گشنیز تازه، بدون ادویه و کم نمک 2️⃣از روز چهارم حتما در وعده های غذایی از سبزیجات پخته استفاده شود. 3️⃣به جای آب، عرق کاسنی یا شاهتره یا عرق خرفه بنوشید. 🖋 دکتر فاطمه معینی (متخصص طب سنتی ایرانی) 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃 🍃 🔖روش‌های مصرف جوانه‌ها  می‌توانید یک قاشق مرباخوری جوانه تازه را با هر وعده غذا خوب بجوید و میل نمایید.  هر زمان سالاد می‌خورید، مقداری جوانه به سالاد بیفزایید و به‌همراه آبلیمو، روغن زیتون یا هر چاشنی دلخواه دیگر نوش‌جان نمایید. توصیه ما این است که پایه سالادهایتان را به جای کاهو یا کلم، هربار یکی از جوانه‌ها قرار دهید. جوانه را پس از خشک‌کردن، آسیاب کنید و از آن به‌همراه سبزیجات یا دیگر جوانه‌ها در تهیه سوپ‌ها استفاده کنید که به‌ویژه برای کودکان و بانوان باردار بسیار پر‌خاصیت و مقوی می‌باشد. می‌توانید پودر جوانه یا خود جوانه را هرگاه خواستید ماست میل کنید، در آن بریزید و لذت ببرید.  بیشتر جوانه‌ها را می‌توان به‌صورت خام مصرف کرد، ولی اگر آنها را می‌پزید، دقت کنید که خیلی پخته نشوند. می‌توانید آن‌ها را با حرارت کم تفت دهید یا به مدت کوتاهی بخارپز کنید. توجه:  بعضی افراد به پروتئین موجود در جوانه‌ها حساسیت دارند؛ ازاین‌رو بهتر است از آن استفاده نکنند ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه
13.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸🍃 🍃 🔖تدابیر روزه داری در بیماران دیابتی 🎥کار مشترکی از دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران 🌿 طب سنتی ایرانی 🌿 ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 🆔 @golavishecom | گل آویشه