وقتی که فراتر ز زمان است رقیه
از منظر من جان جهان است رقیه
مفهوم عزیزی و غریبی و شجاعت
در جزء، نه در سطح کلان است رقیه
◾️سالروز شهادت زهرای سه ساله، حضرت رقیّه سلام الله علیها بر شما تسلیت باد
🆔 @golavishecom
🌸🍃
🍃
🔖مصرف تخم شربتی به تامین کلسیم بدن کمک میکند؟
تخم شربتی حاوی کلسیم است اما اگر فردی زخم معده داشته باشد این کلسیم جذب نمیشود.
تخم شربتی اگر به عنوان یک نوشیدنی هر از گاهی مصرف شود ایرادی ندارد اما اگر به حکم دارو و برای تأمین کلسیم بدن مصرف میشود در صورتی که فرد احساس ضعف و سنگینی سر معده میکند باید از مصرف آن پرهیز کند.
🖊دکتر نعمتالله مسعودی (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖نکات طلایی مراقبت از خود در پیاده روی اربعین
🎥استاد محلوجی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: بهترین گوشتها بهترین گوشت برای انسان گوشت بره و بزغاله و نیز مرغ خانگی است.
🌸🍃
🍃
🔖اصول آشپزی صحیح : نکاتی برای پخت گوشت
در شیوه سنتی، معمولا درب غذا گذاشته نمی شود تا همین مواد زائد، به صورت بخار و گاز، خارج و دفع شوند و مواد زائد سنگین تر نیز که به صورت کف، روی غذا ایجاد می شود، رویت و گرفته و خارج می گردد؛ لذا غذای حاصله، بسیار خوشرنگ، خوش طعم و پر خاصیت بوده، عاری از مواد زائد اولیه خواهد بود.
کسانی که لاغرند و می خواهند رطوبت فضلیه بیشتری در گوشت حفظ شده و به بدنشان برسد تا وزن بگیرند، می توانند به این شیوه قدیمی جالب عمل کنند که پوست گوسفند را پس از ذبح نکنند بلکه فقط پشم آن را بزدایند، سپس روی حرارت ملایمی، در حالی که آن را می چرخانند، آرام بپزند تا کباب شود. این کار باعث می شود گوشت مغزپخت شود و رطوبت و حرارت آن، بیشتر حفظ شود.
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 انگور انگور از نظر غذائیت از بهترین میوهها است. در فصل تابستان میتواند به تنهایی جایگزین
🌸🍃
🍃
🔖 انگور
زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای سینه و ریه و مثانه مفید میگردد.
طبع انگور به گونهای است که نیروی جنسی را تحریک میکند.
از خواص انگور زود هضم بودن آنست ولی میتواند سبب نفخ شود.
انگور سبب تأمین رطوبت بدن و تقویت قوای جنسی میشود.
برای پاکسازی مجاری و عروق و ریه از مواد غلیظ و سنگین رسوبی نیز بسیار مناسب است.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖توصیه به خوردن ناشتای آب صحیح است؟
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖پیامبر خدا صلى الله عليه وآله:
لَا تُشَاوِرْ جَبَاناً فَإِنَّهُ يُضَيِّقُ عَلَيْكَ الْمَخْرَجَ
با ترسو مشورت مكن، زيرا او راه بيرون آمدن ازمشكل را برتو تنگ مى كند
📚علل الشرايع ج2ص559
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖«بلعیدن بستنی» معده را بیمار میکند
بهتر است موادغذایی مثل #دوغ، #ماست و #خیار با #نعنا و #پونه مصرف شوند تا از سردی آنها کاسته شود, نباید در خوردن مواد سرد افراط کرد بعضی هم که #بستنی را میبلعند یعنی با سرعت زیادی میخورند، #معده خود را بیمار خواهند کرد.
علت تحمل سرما در بعضی افراد این است که آنها #مزاج و بدن قوی دارند؛ بدن عضلانی و با مزاج گرم تحمل بیشتری نسبت به سرما دارند البته بوعلی سینا میگوید سرما و آب سرد اگر در حال حاضر، ضرر خود را نشان ندهد با مرور ایام و مسنتر شدن، ضرر خود را نشان خواهد داد بنابراین داشتن جسم قوی هم مجوز افراط در خوردن #آب_سرد و شنا در آب سرد نیست.
🖊دکتر محمد انصاریپور (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان انواع کیست و کاهش درد قاعدگی
🎥 دکتر یوسفی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح : نکاتی برای پخت گوشت در شیوه سنتی، معمولا درب غذا گذاشته نمی شود تا همین مو
🌸🍃
🍃
🔖اصول آشپزی صحیح: نکاتی برای پخت گوشت
نوع دیگری از آماده سازی گوشت، اصطلاحا، کردناج نام دارد که در این شیوه، گوشت مرغ یا بره و … را نیم پز کرده و سپس به سیخ می کشند و روی آتش ذغال، بریان و کباب می کنند. کسانی که مزاج خشکی و بدن لاغری دارند و می خواهند، رطوبت غذا بیشتر و نرم تر باشد و نیز چاق کننده، می توانند طی کباب شدن، چند بار گوشت را در روغنی از جنس همان گوشت (روغن دنبه برای گوشت گوسفندی، روغن گاو برای گوشت گاو، روغن مرغ یا روغن بادام شیرین یا کنجد برای گوشت مرغ، روغن ماهی برای گوشت ماهی)، فرو ببرند.
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖 انگور زمانی که آب انگور را جوشانده تا دو سوم آن بخار گردد و غلیظ و مایل به ترشی گردد، برای
🌸🍃
🍃
🔖مصرف انگور برای چه افرادی مضر است و روش کاهش ضرر آن چیست؟
خواص و مزاج انگور به گونهای است که مصرف انگور تازه بهویژه برای افراد دارای معده مرطوب زیان آور بوده و برای این افراد، مصرف مویز، کشمش و شیره انگور بجای انگور تازه مناسبتر است.
انگور برای افراد دارای معده سرد، مرطوب و باددار مضر است و اصلاح آن با رازیانه و زیره میباشد.
انگور برای افراد مبتلا به انسداد کبد، ترشحات زیاد بینی، نفخ، رفلاکس و آبریزش از دهان زیان آور است و موجب تشدید این علائم میشود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
آنگاه که دردمندی سلامت خود را بازیابد
آنگاه که دستی به نشان شکر
به آسمان بلند شود
ملائک تو را می ستایند
یکم شهریور
زاد روز حکیم بوعلی سینا
و روز پزشک
بر تمامی پزشکان دلسوز و زحمتکش مبارک
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖دارویی برای درمان عفونت ها
🎥 حکیم خیراندیش
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امام على عليه السلام:
عَلَيكَ بِالصَّدَقَةِ، تَنجُ مِن دَناءَةِ الشُّحِّ
صدقه بده تا از پَستى تنگ نظرى، رهايى يابى
📚غررالحكم حدیث6147
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖 راهکار طب سنتی برای درمان عفونت ریه
پنومونی (عفونت ریه) را بسته به شدت و علت بیماری میتوان یک بیماری خفیف، شدید و یا حتی تهدید کننده زندگی در نظر گرفت.
عفونت ریه معمولاً در نوزادان، کودکان و افراد مسنتر از 65 سال و همچنین افرادی که به مشکلاتی نظیر ضعف سیستم ایمنی بدن دچار هستند، جدیتر و خطرناکتر خواهد بود.
یماری عفونت ریه در طب سنتی حاصل به هم ریختن مزاج فرد است که باید در درجه اول با اطلاع از مزاج پایه بیمار بتوانیم سوء مزاجی که برای او عارض شده را تشخیص دهیم و با رعایت مزاج روش مناسب را به کار گیریم.
دمنوش آویشن، سیاوشان، بابونه جزء دمنوشهایی هستند که به عنوان آنتی بیوتیک خوب برای درمان عفونتهای ریه مورد استفاده قرار میگیرد.
بخور بابونه، آویشن، اسطوخودوس به پاکسازی ریه کمک میکند که لازم است بیمار قبل از اجرای توصیههای طب سنتی حتماً با پزشک خود مشورت کند.
🖊دکتر محمود خدادوست (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان التهاب روده در طب سنتی
🎥دکتر یوسفی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: نکاتی برای پخت گوشت نوع دیگری از آماده سازی گوشت، اصطلاحا، کردناج نام دارد
🌸🍃
🍃
🔖اصول آشپزی صحیح: اصول مصرف ادویه ها
در طب سنتی معمولا از گیاهان دارویی و ادویه جات به درستی و با حکمت استفاده میشود. اینها فقط به خاطر طعم و ظاهر غذا نیست بلکه خاصیت آن اهمیت بیشتری داشته است. زیره یا فلفل نفخ غذا را می گیرد و موجب میشود غذا به صورت بهتری هضم شود.
افرادی که به ادویه های خانگی حساس هستند می توانند آن ادویه را در آب جوش ریخته و بگذارند دم بکشد و بجای این که خود ادویه را در غذا بریزند، این دم کرده صاف شده را به غذا اضافه کنند. در این حالت، هم غذا شفاف تر شده و هم خیلی خاصیت دارویی نمی گیرد.
پس باید دید غذا و مواد اولیه چیست و بعد برای آماده سازی آن تلاش کرد. برای هر مادهای برنامه خاصی وجود دارد.
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖مصرف انگور برای چه افرادی مضر است و روش کاهش ضرر آن چیست؟ خواص و مزاج انگور به گونهای است ک
🌸🍃
🍃
🔖بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟
بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد، در ضمن باید شیرینی آن دلچسب باشد و گلو را نزند
نکات مهم در مصرف انگور
نوشیدن آب سرد بعد از انگور بسیار زیان آور است و سبب فاسد شدن آن، احساس تشنگی و تبهای عفونی میشود.
مصرف زیاد انگور در یک مرحله میتواند باعث سنگینی و سوء هضم شود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان غلظت خون
🎥حکیم خیراندیش
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖امیرالمؤمنین علیه السلام:
در فریب آرزوها، عمرها به پایان می رسد
📚غررالحکم، حدیث 6471
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
🌸🍃
🍃
🔖خواص نوشیدن شیر به همراه گلاب و عسل
1️⃣نوشیدن شیر در افراد دارای مزاج سرد و ترموجب بروز نفخ, ترش کردن، سنگینی معده و صدای زیاد معده و رودهها میشود بنابراین بهتر است که افراد شیر را با عسل و گلاب مصرف کنند.
2️⃣بهترین شیر برای انسان سالم شیر تازه گاو است.
3️⃣ شیر برنج غذای مفید برای کودکان است که رشد آنها اثر مثبتی میگذارد و ضمن افزایش توان جسمی و ذهنی و بهبود وضعیت خواب، باعث خوش رنگی پوست نیز میشود.
4️⃣شیر سبب لینت شکم، افزایش تولید منی و افزایش نیروی جنسی در افراد گرم مزاج شده و موجب چاقی بدن نیز میشود.
5️⃣شیر از جمله موادغذایی مفید برای افراد دارای مزاج سرد و خشک است.
روش صحیح جوشاندن شیر
به میزان یک چهارم آن آب اضافه کرده، سپس در حرارت ملایم جوشیده شده تا آب اضافه شده به آن تبخیر شود.
🖊دکتر ناصر رضایی پور (متخصص طب سنتی)
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖درمان سنگ کلیه و جلوگیری از دفع کلسیم
🎥 دکتر یوسفی
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖اصول آشپزی صحیح: اصول مصرف ادویه ها در طب سنتی معمولا از گیاهان دارویی و ادویه جات به درستی
🌸🍃
🍃
🔖اصول آشپزی صحیح: بهترین زمان مصرف غذا
گفته شده غذا را در مرحله پخت نیم پز نکنید و پس از سرد شدن، دوباره آن را بپزید. این عمل کیفیت غذا را کم و هضم را سخت می نماید. باعث فشرده و سخت شدن بافت غذا میشود. همچنین در مرحله پخت غذا نباید به آن آب جدید اضافه کرد. باید ابتدا و از اول بدانیم غذا چه میزان به آب احتیاج دارد و تا آخر، با همان آب، پخته شود.
وقتی غذا پخته شد و زیر آن را خاموش کردید، باید اجازه دهید از داغی شدید و جوش و قل قل کردن افتاده و سپس غذا را سر سفره بیاورید. این غلط است که در برخی رستوران ها، غذا را در حالتی که قل میزند یا حتی شعله روی آن است، سر میز میاورند و مورد مصرف قرار می گیرد.
این بسیار برای بدن و مخاط گوارش مضر و سرطان زاست و از سوی دیگر، بدن از آن و از هضم و جذب آن، روی گردان می شود. درست اینست که نیم ساعت قبل مصرف، زیر غذا را خاموش کنید تا کمی خنک (ولرم) و بعد استفاده شود.
همچنین اجازه دهید غذا سرد شود. تا حد، امکان غذای اضافه تر برای بیشتر از یک وعده درست نکنید. غذای پخته شده را نباید در یخچال یا فریزر نگهداری کرد و پس از چندین ساعت و روز مصرف نمود. این کار منجر به تغییر ماهیت غذا شده و هضم آن را بسیار سخت کرده و مواد زائد زیادی در بدن تولید خواهد کرد.
🖊دکتر سید مهدی میرغضنفری
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
طب سنتی ایرانی
🌸🍃 🍃 🔖بهترین نوع انگور، چه انگوری است؟ بهترین نوع انگور آنست که پوست آن نازک و هسته آن کوچک باشد،
🌸🍃
🍃
🔖 انگور
طبع انگور سبز
طبع انگور سبز به سردی میگراید و برای گرم مزاجان مناسب است.
طبع انگور قرمز
طبع این مدل از انگور گرم میباشد و افراد با مزاج گرم و تب دار باید در خوردن آن دقت بیشتری داشته باشند.
طبع انگور عسگری
طبع انگور عسگری سرد بوده و برای کنترل مزاج باید در کنار یک ماده گرم مصرف شود.
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃
🍃
🔖ارتباط غلظت خون و سودا
🌿طب سنتی ایرانی 🌿
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه