غرور و ريا، از آفات قدرت در جبهه ى جنگ است. «خرجوا من ديارهم بطراً ورئاء الناس»
- تفاوت اصولى جنگ هاى اسلامى و غير اسلامى در هدف است. هدف مسلمانان از جنگ، رفع فتنه است (آيه ى 39 اين سوره)، امّا هدف ديگران، سلطه جويى و قدرت نمايى است. «بطراً و رئاء النّاس»
- هنگام عزيمت به جبهه، نيّت خود را خالص سازيد و به فكر خودنمايى نباشيد. «رئاء النّاس» (گرچه سياق آيات، به جنگ بدر مربوط مى شود، امّا شامل منافقان كه رياكارانه و براى خودنمايى و ياشايعه پراكنى و تضعيف روحيه به جبهه مى روند نيز مى شود.)
- جبهه ى باطل براى بستن راه حقّ و جلوگيرى از حركت معنوى و الهى جامعه، تلاش مى كند. «و يصدّون عن سبيل اللّه»
سوره انفال آیه۴۷👆📜
يكى از راه هاى فريب شيطان، زيبا جلوه دادن بدى هاست. «زيّن» آرى، نيكو پنداشتن كارهاى بد وناهنجارى ها، نشانه ى نفوذ شيطان در افكار انسان است.
- شيطان و شيطان صفتان، ديگران را براى فساد، توجيه وتحريك مى كنند. «زيّن، لا غالب، جار لكم»
- ايمان، حمايت فرشتگان را جلب مى كند و كفر، حمايت شيطان را. «جار لكم»
- شيطان، منافق، فريب كار، دروغگو و بى وفاست. «جار لكم... برى ء منكم»
- شياطين، آتش فتنه را روشن مى كنند، ولى خود را در معركه قرار نمى دهند. «انّى برى ء منكم»
- توكّل بر غير خدا، سبب رها شدن انسان در مشكلات مى شود.«انّى جار لكم... انّى برى ء منكم»
- روابط غير الهى، ناپايدار وغير قابل اطمينان است. «قال انّى برى ء منكم»
- شيطان، از قدرت فرشتگان آگاه است. «انّى أرى ما لاترون» و اين مشاهده ى قدرت فرشتگان، سبب عقب گرد او شد. «قال انّى برى ء منكم»
- شيطان، قادر بر مشاهده ى برخى امور پنهانى است. «انّى أرى ما لاترون»
- شيطان، معتقد به خداوند و آگاه به شدّت عقوبت اوست. «انّى اخاف اللّه و اللّه شديد العقاب» هرچند شايد به گفته ابن عباس: شيطان به دروغ ادّعاى ترس از خداوند را داشت، وگرنه كار او به اينجا نمى رسيد.
سوره انفال آیه۴۸👆📜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨خبری در راه است.
اندکی صبر از گردنه عبور می کنیم
و فتح الفتوح اقتصادی در راه است.
🔴 #جنگاقتصادی
🇮🇷 نائب الغایب امام خامنه ای:
@leaderemamkhamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی
عشق محمد بس است و آل محمد
کانال بـیـت رهـبرعضوشوید🇮🇷
@beitrahbar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای تکان دهنده و تاثیر گذار امام خمینی خطاب به جوانان
+ شما جوان ها به ملکوت نزدیک تر هستید؛ هر روز تعویق بندازید مشکل تر میشود
°Join: @BisimchiMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر فوقالعاده صابر خراسانی برای امام حسن مجتبی (ع)
زائران حاجتی اگر دارند به خودت مستقیم میگویند...
ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(علیه السلام) مبارک باد
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
🟡سایه ای در دور دست ها!
بعد چندین ماه درگیری بین جبهه حق و جبهه باطل و شهادت ده ها جوان مومن انقلابی و بعد از اینکه حتی رئیسی و اژه ای و حتی قالیباف هم با فشار مومنین وادار به موضع گیری علیه هنجارشکنان شد، اما هنوز حاج علی اکبری همان حرف های صد من یک غاز صورتی ها را میزند.
آقای علی اکبری مقاومت در مقابل اسلام و آرمان ها به جز بدنامی و ایجاد نفرت در میان مردم و حزب اللهی ها، برای شما سودی ندارد.
✴دست از تامین منافع اهل قدرت بردارید و به فکر قبر و قیامت خود باشید.
#اصولگرای_نااهل
#آتش_به_اختیار_برای_احزاب
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
Join🔜 🆔 @howzeh_1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ۵۰ثانیه وقت بذاریم و حرفهای شهید حاج احمد متوسلیان رو گوش بدهیم.
به این میگن سرباز امام زمان
#پیام_مخاطب
🔰مطالعه امنیتی شماره ۲۰۰
در دهه ۷۰ میلادی یک اتفاق مهم افتاد. «ریچارد نیکسون» رئیسجمهور آمریکا که میخواست بداند افزایش جمعیت جهان چه تأثیری بر منافع آمریکا و جایگاه این کشور بهعنوان یک قدرت جهانی خواهد داشت به «هنری کسینجر» مشاور امنیت ملی گفت که برود و تحقیق کند و ببیند ماجرا چیست. کسینجر هم رفت تحقیقی محرمانه انجام داد که نامش «مطالعه امنیتی شماره ۲۰۰» بود و ۱۵ سال بعد فاش شد.
کسینجر در آن سند نوشته بود: «جهان غرب به واردات مواد معدنی و مواد خام از کشورهای در حال توسعه وابسته است و رشد جمعیت این کشورها به مصرف بیشتر منابع طبیعی توسط خودشان و همچنین مسائلی نظیر بیثباتی احتمالی منجر میشود و موجب کاهش دسترسی آمریکا به منابع طبیعی آنها و در نهایت، تهدید اقتصاد و سیاست آمریکا خواهد شد». از آنزمان جمعیتزدایی از سایر کشورها شد اولویت اصلی آمریکا.
آمریکا برنامهاش را فازبندی هم کرده بود و فاز نخستِ کاهش جمعیت تمام کشورهای آفریقایی به همراه ۱۳ کشور از جمله هند، برزیل، ترکیه، اندونزی، کلمبیا، مکزیک و مصر را شامل میشد.
🔻🔻🔻🔻
📌«هنری کسینجر» (نفر سمت راست تصویر) در دهه ۷۰ میلادی به مقامات آمریکایی قبولاند که جایگاه آینده آمریکا در جهان در گرو کاهش جمعیت کشورهای دیگر است
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔻درسهای نمایندگان کنگرۀ آمریکا برای لیبرالهای ایرانی
🖊 مهدی جمشیدی
۱. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، دوگانۀ «حاکمیّت» و «مردم» نساختند و نگفتند که حضور در شبکههای اجتماعیِ بیگانه را باید به «انتخاب خودِ مردم» واگذار کرد و ما به عنوان کسانی که در حاکمیّت هستیم، نباید در این روند طبیعی، «مداخله» کنیم و بخواهیم به آن جهت بدهیم. آنها مردم را «در برابر حاکمیّت»، تصویر و توصیف نکردند و به این طریق، حاکمیّت را «منفعل» و «بیعمل» نساختند. آنها آشکارا «به جای مردم» تصمیم میگرفتند و «به جای مردم» سخن میگفتند، درحالیکه «انتخاب مردم»، همان بود که در «عمل» انجام داده بودند؛ یعنی حضور گسترده در مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک. این حضور عملیِ مردم، هرگز مجوزی برای «عقبنشینی» و «انفعال» نمایندگان کنگرۀ آمریکا نشد و در درون آنها، «تعارض منافع» ایجاد نکرد که خود را در مقابل مردم قرار ندهند. آنها مدعی نشدند که چنین منطقی، موجبات «شکاف دولت و ملّت» را فراهم میآورد و جامعه را تحریک میکند و میشوراند.
۲. نمایندگان کنگرۀ آمریکا به عنوان «تکثّر سلایق» و «تعدّد علایق» در جامعه، اجازه ندادند که جامعه با انتخابهای خودش تنها بماند و هیچ «هدایت» و «جهتدهی» و «اثرگذاریِ» حاکمیّتی در میان نباشد، بلکه آشکار از تهدیدها و چالشهای حضور در شبکۀ اجتماعی تیکتاک سخن گفتند و با وجود «مقبولیّت» این شبکه در آمریکا، وجود آن را یک خطر بزرگ شمردند. آنها بهرسمیّتشناختن دیگریها و تنوّعها را به معنی «عدمسیاستگذاری» و «خلاءتدبیر» معنا نکردند و مسیر «ولبودنِ فضای مجازی» را در پیش نگرفتند.
۳. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، بسیار به «امنیّت ملّی» ارجاع دادند و همۀ مطلوبهای دیگر خود را در سایۀ آن تفسیر کردند و هیچ تناقض و تعارضی را با آن برنتافتند. امنیّت ملّی، در رأس همۀ مقدّسات آنهاست و هیچ امری از نظر اهمّیّت و اولویت، در کنار آن نیست. آنها نهتنها از «ارجاعدادن به امنیّت»، شرمنده و سرافکنده نبودند، بلکه چنان قاطع و راسخ سخن میگفتند که گویا به کتاب مقدّس استناد میکردند. در آنجا، «استدلال امنیّتی» همچون یک نقطۀ ضعف و در برابر رویکردهای دیگر نیست. آنها حتّی «لیبرال-دموکراسی» را نیز در سایۀ امنیّت پذیرفتهاند و با آن مقیّد و محدود کردهاند.
۴. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، همواره مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک را به «دولت چین» نسبت دادند و تلاش میکردند «دست توطئۀ چین» را در این شبکۀ اجتماعی عیان سازند و ثابت کنند که این شبکۀ اجتماعی، «مستقل» و «بیطرف» نیست، بلکه سیاستهای دولت چین را در آمریکا عملیاتی میکند. اینان هم به «نظریۀ توطئه» باور داشتند و هم به «وجود دشمن» و هم «خنثینبودن شبکههای اجتماعی». دشمنانگاریِ چین در این جلسه به حدّی بود که مخاطب احساس میکرد دولت چین، «شر مطلق» و «شیطان محض» است و هر لحظه در کمین است تا به دولت آمریکا، ضربه بزند. نه سخنی از «تعامل» در میان بود و نه حرفی از «خوشبینی». آنان در عمق وجودشان، «نگران» و «دغدغهمند» بودند که مبادا دست پنهانِ دولت چین از آستین شبکۀ اجتماعی تیکتاک برآید و دولت و جامعه را در آمریکا دچار اختلال کند.
۵. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، آن هنگام که میخواستند به دولت چین اشاره کنند و از آن نام ببرند، تعبیر «دولت کمونیست چین» را تکرار میکردند و این یعنی به مسأله، «نگاه ایدئولوژیک» دارند و «ایدئولوژی کمونیستی» را یک چالش مهلک برای خود میشمارند. آنها در نزاع ایدئولوژیها، بیطرف نبودند و نمیگفتند در نظر ما، آنچه که اهمّیّت دارد «منافع ملّی» است و نه «ایدئولوژی». آنها از مواضعشان، «ایدئولوژیزدایی» نکرده بودند.
۶. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، هرگز از «موضع فروتر» - و حتّی برابر - با مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک سخن نگفتند و با او عکس یادگاریِ حقارتآمیز نگرفتند، بلکه بارها و بارها، او و سخنان و دولتش را «تحقیر» کردند و به او اجازۀ چندانی برای پاسخگویی ندارند. آنها نشان دادند که اینجا، خاک آمریکا و کنگرۀ آمریکا است و ما حقّ داریم نسبت به این شبکۀ اجتماعی، «اِعمال حکمرانی» کنیم و تو نیز باید همچون «یک متهم»، توضیح بدهی و بازی زیرکانه و رندانه را کنار بنهی. آنها میدانستند که دو سوّم از جوانانشان نسبت به شبکۀ اجتماعی تیکتاک، «وابسته» و «شرطی» شدهاند، امّا با این حال، از «موضع ضعف» سخن نگفتند و حتّی چانهزنی نیز نکردند. اقتدار آنها در سطحی بود که مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک جرأت نکرد فروتری وضع طرف آمریکایی را از نظر اجتماعی به رخ آنها بکشد و از این طریق، عرض اندام کند.
🖇 متن کامل در:
https://tn.ai/2875531
🔊تشکیلات #بصیرت_رسانهای 👇
https://eitaa.com/joinchat/240058421Cb84049d5f7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت فوق العاده زیبای قاری عزیزمان سیدجواد حسینی تا انتها گوش کنید واقعا روح انگیزولذت بخش است
مدیر هتاک کانال اصلاحاتی طرفدار روحانی زده تو کار آنتن ماهواره ، خب آنتن هم مربوط به رسانس دیگه 🤭😉😂😂🤪🤪🤪😎
🔺 ادمین کانال "جانبازان اصلاح طلب" در خارج نصاب ماهواره شده است
هادی مهرانی ادمین یکی از کانال های فعال تیم رسانه ای حسن روحانی این روزها به خارج از کشور رفته ، صبح تا شب به مقدسات ، شهدا و هرچیزی از ایران که میتواند فحاشی میکند.
حالا کانال های مختلف با انتشار این عکس نوشته اند :هادی مهرانی ادمین کانال دروغ پرداز جانبازان اصلاح طلب که سابقه توهین به قرآن و سایر مقدسات و دفاع از کتاب آیات شیطانی را دارد، اخیرا به قبرس فرار کرده است اما فشار اقتصادی خارج باعث شده به شغل سابقش در ایران یعنی نصابی ماهواره ادامه بدهد! مهرانی بسیار بد سابقه و بیادبه جوری ک الان بدرد حمایت از هیچ کسی نمیخوره 😂🤣🤣🤣
الان ک افسرده شده باهاس مث کیومرث پور احمد خودشو حلقآویز کنه 😉😂🤣
••⊰❁༺⃟💠طنزوتحلیل♥️⃟🌸❁⊱••
🔴 انواع عملیات روانی
از لحاظ منبع انتشار
🔹 عملیات روانی سفید:
این نوع عملیات را می توان عملیات روانی آشکار نیز نامید. در این حالت حکومت از رسانههای رسمی خود و یا از رسانههایی که وابستگی آنها به حکومت آشکار است استفاده می کند. در عملیات روانی سفید محتوای پیام منتقل شده موضع رسمی حکومت تلقی می گردد.
🔹 عملیات روانی خاکستری:
پروپاگاندا از طریق رسانه های به ظاهر غیر وابسته به حکومت یا مستقل صورت می گیرد. در این حالت باورپذیری و در نتیجه تاثیرگذاری تبلیغات حکومتی بیشتر از زمانی است که همین پیام از طریق رسانه های حکومتی منتقل شود. این نوع عملیات روانی هنگامی موثر خواهد بود که طراحی آن از سوی حکومت برملا نشود و چنانچه به طور کامل از مجاری رسانههای غیر ایرانی مطرح شود بیشترین تاثیر را خواهد داشت.
🔹 عملیات روانی سیاه:
ویژگی این عملیات این است که حکومت و منابع رسمی آن به هیچ وجه حاضر به قبول مسئولیت اطلاعات منتشر شده نیستند. این نوع عملیات اقداماتی نظیر درز دادن اطلاعات یا اسناد و مدارک رسواکننده یا افشاگرانه را شامل می گردد. با توجه به حساسیت سیاسی بسیار زیاد این نوع عملیات، حکومتها یا جناحهای سیاسی سعی می کنند هیچ گونه ردپایی از خود در این عملیات به جا نگذارند و معمولا افشاگری و نشت اطلاعات از طریق منابع ناشناس صورت میگیرد.
🔻این نوع عملیات روانی هنگامی موثر خواهد بود که نتوان به راحتی اطلاعات و مدارکی برای نقض و بی اعتبار کردن تبلیغات صورت گرفته به دست آورد. چنانچه عملیات سیاه از طریق رسانه ای صورت گیرد که رویکرد خصمانهای علیه حکومت دارد بیشترین تاثیرگذاری را خواهد داشت.
اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
#قرارگاه_مردمی_اجتماعی
#روشنگری_اجتماعی
☫ قرارگاه اجتماعی امام صادق(علیه السلام)
جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی جنوبغرب تهران
📣 با ما همراه باشید 👇
@jebheengelab
📩 غربیها از زن ایرانی کینه دارند/ قطعاً اگر حضور زنها نبود انقلاب پیروز نمیشد/ تعبیر حقوق بشر و حقوق زن به غربیها نمیآید / دشمن میخواهد تدین و حیای زن را تضعیف کند
🔻 رهبر انقلاب، شب گذشته در دیدار شاعران و اساتید ادبیات فارسی: یک مجموعهی تهاجم و تاخت و تاز متنوع، از نظامی گرفته تا اقتصادی تا سخت تا نرم همهجور الان علیه ایران وجود دارد. امروز هدف دشمن این است که نقاط قوّت فکری و معارفی ما از ما بگیرد؛ ما استقلال میخواهیم، این را تضعیف کند در روحیهی ما، ما میخواهیم استقامت کنیم در مقابل استبداد غربی، روحیهی ما را تضعیف کند، ما را مردّد کند. تفکرات اسلامی و معارف اسلامی را در ما تضعیف کند، عمل اسلامی را تضعیف کند، وحدت ملی را تضعیف کند. تدیّن زن را، حیای زن را تضعیف کند.
غربیها نسبت به زن ایرانی ترحّم ندارند که بگویند: حقوق زن رعایت بشود، بلکه کینه دارند از زن ایرانی. قطعاً اگر چنانچه حضور زنها نبود، انقلاب پیروز نمیشد. غربیها خودشان را طرفدار حقوق زن، طرفدار حقوق انسان، طرفدار آزادی معرّفی میکنند. اصلاً تعبیر حقوق بشر به غربیها نمیآید. واقعاً به غربیها حقوق زن نمیآید. همین حالا زنها در کشورهای غربی مهمترین مشکلات را دارند. ۱۴۰۲/۱/۱۶
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_شاعران
💻 Farsi.Khamenei.ir