🔴راه های دفع سودا
* گرایش به معنویات: توکل به خداوند، نماز خواندن، تلاوت قرآن (سجده طولانی مدت، موثر ترین راه دفع سودای مغز است.) و…
* ورزش های ملایم، پیاده روی، شنا، و…
* مصرف غذا های دفع کننده ی سودا مانند: آبگوشت ، نخود آب، سوپ باسبزی های گرم مزاج، شیره انگور، انواع شربت های ترش وشیرین طبیعی مثل شربت آبلیمو، سرکه شیره و…، عسل، نخود، گندم، کنجد، رازیانه، لوبیا، کشمش، مویز، انجیر، خربزه، آلو شیرین، فندق، بادرنجبویه، تره، نعنا، مرزه، شنبلیله، ترخون، ترب، تربچه، پیاز خام یا آب پز، شلغم ،گوشت گوسفندی و بزغاله و..
* مصرف داروهای دفع کننده سودا: همچون سرکه انگبین، ماء الجبن، و… .
* اعمال یداوی: حجامت، انواع بادکش ها وماساژ ها، روغن مالی، زالو اندازی و فصد؛ به شرط رعایت تدابیر لازم زیر نظر متخصص طب سنتی.
* و…
@HakimKheirAndish
هدایت شده از طب بوعلی ( رسمی )
استاد فیاض بخش1- Esteghbale Mahe Ramezan(1).mp3
زمان:
حجم:
4.29M
آداب استقبال از ماه مبارک #رمضان
استاد #فیاض_بخش
حتما گوش بدید، باید همین امروز گوش بدید به این فایل
🌸 @TebBooAli 🌸
هدایت شده از حکیم خیراندیش پدر طب سنتی ایران «حامیان»
www.aviny.com1_63442870.mp3
زمان:
حجم:
9.05M
وداع با شعبان
اگر هنوز ، توبه نامه ام را امضاء نکرده ای ؛
چند قدم دیگر
تاحلول ماهِ رمضان، فرصت هســـــت!
از من میگذری ...
@HakimKheirAndish
✅خطرات ظروف تفلون در دوران بارداری
🔴مطالعات محققان دانشگاه براون آمریکا نشان میدهد، استفاده از ظروف تفلون در دوران بارداری، احتمال افزایش چربی و اضافه وزن کودکان را افزایش میدهد.
به گزارش مجله ساینس، یکی از مواد شیمیایی اصلی استفاده شده در ظروف تفلون، PFOA نام دارد، تحقیقات نشان میدهد استفاده از ظروف تفلون در دوران بارداری، بدن را معرض این ماده شیمیایی قرار میدهد که با افزایش احتمال اضافه وزن و چربی بدن کودک مرتبط است.
در این پژوهش کودکان دو تا هشت ساله مورد بررسی قرار گرفتند، نتایج نشان میدهد وزن کودکانی که مادرشان در دوران بارداری در معرض مقادیر بالای PFOA قرار داشته، در هشت سالگی 13/1 کیلوگرم (5/2 پوند) بیش از کودکانی است که مادرشان در دوران بارداری از ظروف تفلون استفاده نکردهاند . محققان معتقدند گرچه این مقدار زیاد نیست؛ ولی میتواند جای نگرانی باشد. PFOAجزء مجموعهای از مواد شیمیایی صنعتی است که Obesogens نام دارند. این مواد سوخت و ساز طبیعی بدن را تحتتاثیر قرار میدهند و سبب اضافه وزن میشوند.
‼️تحقیقات دیگری که به بررسی تاثیر ماده شیمیایی PFOA و سرطان پرداخته، نشان میدهد این ماده با افزایش احتمال ابتلا به سرطان مثانه و کلیه مرتبط است.
📝منبع:روزنامه کیهان- 17 آذر 1394
@HakimKheirAndish
1.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روح الله ایزدخواه، کارشناس کشاورزی
🔹دام بومی و مراتع را نابود میکنند تا راه ورود دامهای صنعتی و غیربومی به کشور هموار شود! برای وابسته کردن روستایی کشاورز باید این دو چیز را از او بگیرند!
🔹آقایان طی سالهای اخیر با شتر (طلای بیابان) جنگیدند!
✅✅✅
1.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 وقتی صحبت از حیوان بودن غربیها میکنیم منظور چیست؟!
میگوید اگر محققانمان به نتیجه زودهنگام نرسند، واکسن کرونا را روی مردم کنیا تست میکنیم!
@HakimKheirAndish
284.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷تلاوت قرآن کریم، فرازی از سوره مبارکه یوسف (علیه السلام)🌷هذِهِ بِضاعَتُنا رُدَّتْ إِلَيْنا.....
استاد شحات انور🌷
@HakimKheirAndish
مواد لازم جهت تهیه شله زرد:
1- برنج نیم کیلو
2- عسل 1 کیلو
3- روغن حیوانی 100 گرم
4- زعفران سائیده شد یک و نیم مثقال
5- گلاب 100 گرم
6- خلال بادام 100 گرم
7- خلال پسته برای تزئین 50 گرم
8- دارچین برای تزئین 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
برنج را پیمانه می کنیم و از 6 تا 7 برابر برنج آب به آن اضافه می کنیم سپس برنج را روی شعله می گذاریم تا جوش بیاید وقتی مغز برنج کاملاً نرم شد عسل را داخل برنج می ریزیم و مرتب هم می زنیم تا شله زرد کاملا جا بیافتد . در صورتی که شله زرد سفت بود یک تا دو پیمانه آب گرم اضافه می کنیم سپس زعفران را با کمی آب جوش حل کرده و به شله زرد اضافه می کنیم مرتب هم میزنیم تا کاملاً یکدست شود سپس روغن را داغ کرده و از صافی رد کرده با مقداری بادام به شله زرد اضافه می کنیم هم می زنیم سپس گلاب را به آن اضافه می کنیم کاملاً هم زده درش را می گذاریم تا شله زرد کاملاً جا بیفتد.
@HakimKheirAndish
عطش و راه های دفع آن
* برای رفع عطش بایستی در وعده سحری از مصرف غذاهای خشک،پرادویه و تند، غذاهای سرخ شده، پرچرب و شیرین، همچنین از مصرف زیاده از حد گوشت باید پرهیز شود.
*مصرف آب در بین وعدههای غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی کار صحیحی نیست؛ زیرا باعث بروز نفخ و اختلال در هضم غذا می شود.
* در این ماه مصرف قهوه، کاکائو و چای پررنگ به علت مدر بودن تشنگی را تشدید میکند.
* در وعده افطار و سحر حتی الامکان کمتر از غذاهای نشاستهای استفاده شود، زیرا این غذاها برای هضم شدن احتیاج به آب بیشتری دارند.
* از غذاهای غلیظ مانند هلیم، کله پاچه، کباب و ماهی بخصوص در وعده سحر باید پرهیز نمود، زیرا حرارت بیشتری را به سمت معده جلب می کنند و بدیهی است که با افزایش حرارتِ معده، نیاز به آب نیز افزایش مییابد؛ به علاوه خلط غلیظِ تولید شده حاصل از این غذاها برای حرکت در عروق نیاز به ترقیق توسط آب دارد و تشنگی را تشدید مینماید.
* مصرف آب یخ گرچه در ابتدا و به ظاهر باعث فرو نشاندن تشنگی میشود ولی در نهایت تشنگی را تشدید مینماید.
* غذاهایی که مقدار زیادی سیر در آنها بکار رفته تشنگی را تشدید می کند.
* از خوابیدن بلافاصله پس از غذا در وعده سحری، بخصوص در صورتی که غذای با طبیعت گرم مصرف شده باشد، باید پرهیز نمود.
* در طول روزهداری از حمام بسیار داغ باید اجتناب ورزید زیرا تعریق، باعث کم آبی میشود.
@HakimKheirAndish