هدایت شده از گاندو
🌷
اولین سالگرد شهادت سردار شهید
سید حمیدرضا هاشمی گرامیباد
(با نام سازمانی سید علی موسوی)
فرمانده اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان که در جریان اغتشاشات سال ۱۴۰۱ در روز جمعه ۸ مهرماه در زاهدان به دست تروریستهای کوردل به شهادت رسید.
#یادشباصلوات✨
🇮🇷@ganndo
🇮🇷@ganndo
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهیده مریم فرهانیان✨
شهیده مریم فرهانیان ۲۴دیماه سال۱۳۴۲ در آبادان در خانوادهای متوسط و مذهبی دیده به جهان گشود.
در ۱۴سالگی با کمک برادر رشید خود «شهید مهدی فرهانیان» خود را مجهز به سلاح معرفت و بصیرت الهی کرد و با درک صحیح از وضعیت حاکم بر کشور و نیز ماهیت استکبار جهانی امپریالیسم، مبارزات خود را علیه ظلمهای رژیمپهلوی آغاز کرد.
این شهیده بزرگوار با اوجگیری مبارزات مردم در جریان انقلاباسلامی در تظاهرات و راهپیماییهای مردمی علیه حکومت شاهنشاهی شرکت کرد و با پیروزی شکوهمند انقلاباسلامی و تشکیل سپاهپاسداران به جمع این خیل عاشق پیوست و دورههای آموزشی را با موفقیت به پایان رساند. او با آغاز جنگ
تحمیلی شهر آبادان را ترک نکرد و دوشادوش برادران رزمنده به دفاع از خاک کشورش پرداخت.
وی در سن ۱۷ سالگی در بیمارستان امامخمینی«ره» آبادان مشغول امدادگری شد و به مدت سهسال به کار امدادگری و پرستاری از مجروحین جنگ در بیمارستانهای مختلف آبادان ادامه داد که در این مدت یک بار به شدت زخمی شد و به اجبار در بیمارستان بستری شد.
او کسی بود که زینبوار از برادران رزمنده مجروح پرستاری میکرد. مریم یکی از ۱۸نفر خواهرانِ امدادگر داوطلب بود که در زمان جنگ در بیمارستان طالقانی آبادان در قسمتهای مختلف، خالصانه خدمت کرد و در تمام مدت عمر گرانبهایش با بیداری و هوشیاری سیاسی_دینی زندگی کرد. رفتار و منش این شهیده الگوی زن مسلمان ایرانیست.
ایشان از ابتدای پیروزی انقلاباسلامی تا روز شهادت با بیداری کامل و حس زیبای عشق و ایثار در شهر مقاوم آبادان مشغول خدمت و ترویج اخلاق، رفتار و منش یک زن مسلمان بود. به هنگام شکست محاصره آبادان و آزادی خرمشهر و بسیاری از عملیاتهای دیگر فعالیت چشمگیری داشت تا بالاخره بر اثر متوقف شدن عملیات پس از آزادی خرمشهر بهمنظور رسیدگی به خانواده شهدا در واحد فرهنگی بنیاد شهید آبادان مشغول فعالیت شد.
شهادت
این شهیده بزرگوار در غروب سیزدهم مرداد ماه سال۱۳۶۳ در حالی که همراه با دو تن از خواهران همکار خود بر مزار شهیدی که بنا به وصیت مادر شهید که از آنان قول گرفته بود هر سال به جای او بر سر مزار پسر شهیدش حاضر شوند، در حالی که راهی گلستان شهدای آبادان شده بودند مورد اصابت ترکش خمپاره دشمن بعثی قرار گرفتند و دو خواهر همراه او زخمی شدند و مریم فرهانیان نماد رشادت و مجاهدت زن ایرانی به فیض شهادت نائل آمد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجانوجهانی(:💛
السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهیده نرجس خانعلیزاده✨
شهیده نرجس خانعلیزاده متولد ۳۰ اردیبهشت سال ۱۳۷۴ در کلاچای است که بهعنوان پرستار در بخش اورژانس بیمارستان میلاد لاهیجان مشغول به خدمت بود که در شش اسفند سال ۹۸ با آغاز شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور و استان گیلان حین پرستاری از بیماران و مبارزه با این بیماری، خود نیز درگیر کرونا شد و بهعنوان اولین شهیده راه سلامت به دیدار حق شتافت و الگویی برای ایثار و ازخودگذشتگی دیگر همکاران خود در حوزه امنیت سلامت جامعه شد.
حجتالاسلاموالمسلمین تقی روحانی در نخستین مراسم سالگرد شهیده نرجس خانعلیزاده که به صورت خودجوش و مردمی بر سر مزارش در روستای چایخانسر برگزار شد، اظهار کرد: این شهیده که زینبگونه برای پرستاری کردن از بیماران، از هیچ تلاشی فروگذار نکرد و متعهدانه در مسیر تأمین امنیت سلامت جامعه حتی جان خود را نثار کرد جای تقدیر است.
وی شهیده نرجس خانعلیزاده را مایه فخر و مباهات گیلانیان دانست و افزود: استان گیلان مفتخر است به داشتن چنین فرزندانی برومند و جان نثار در عرصههای مختلف دفاع از امنیت کشور و دفاع از سلامت جامعه که گیلان جزو نخستینهای این جاننثاریها است که نخستین استاندار کشور، نخستین شهید مدافعحرم و نخستین شهید عرصه سلامت همه از افتخارات این سرزمین در کنار آن 8 هزار شهیدی که جانشان را برای انقلاباسلامی فدا کردند.
وی با بیان اینکه شهیده نرجس خانعلیزاده یکی از هزاران جوانی است که در این کشور خودش را نشان داد و شکوفا شد، افزود: این شهیده و همه شهدای راه سلامت با آگاهانه گذاشتن پا در مسیر شهادت، آینده این کشور و انقلاباسلامی را ترسیم کرده و جلوی چشمان همگان گذاشتند.
شهادت
شهیده نرجس خانعلیزاده، ۴ اسفند ۱۳۹۸ در پی شیوع گستردهٔ ویروس کرونا در ایران، با عوارض مشابه ابتلا به ویروس کرونا، در حین رسیدگی به بیماران در محل کار خود از حال رفت و به زمین افتاد. وی به دلیل عوارض ریوی و تنگینفس در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان بستری شد و در بعدازظهر روز ۶ اسفند ۱۳۹۸ در بیمارستان میلاد لاهیجان به شهادت رسید.
مردمهروقتکارتونجاییگیرکرد:
امام زمانتونروصدا کنیدیاخودشمیاد،
یایکیرومیفرستهکهکارتونروراهبندازه:)🤍
#شهیدتورجیزاده🌱
السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهیده زهرا دقیقی خداشهری✨
شهیده زهرا دقیقی خداشهری متولد ۲۰مهر ۴۹ در روستای خداشهر از توابع شهرستان فومن در استان گیلان بود. مادرش سلطانخانم و پدرش احمد نام داشت.
وی در سایه محبتهای پدر و مادر پاکدامن و مهربانش دوران کودکی را پشت سر گذاشت و وارد مدرسه شد و به فراگیری تحصیل پرداخت، تحصیلات را تا مقطع متوسطه با موفقیت به پایان رساند و سپس تحصیلات خود را در حوزه علمیه رشت تا سطح یک ادامه داد. ایشان در سال ۱۳۷۶ ازدواج کرد و صاحب یک پسر و یک دختر به نامهای محمدجواد و فاطمه شد.
از خصوصیات بارز اخلاقی ایشان میتوان به: تقیّد نماز اولوقت، خوش اخلاقی، اطاعت از همسر و پرستاری از وی و همچنین تربیت فرزندان خوب، کمک به نیازمندان، شرکت در مراسمات شهداء و… اشاره کرد.
شهیده دقیقی همه زندگیاش را به پای یک جانباز شیمیایی ریخت و با او ازدواج نمود. وقتی علت این کار را از او سؤال نمودند گفت: «مگر دوست نداری که با یک شهید گفتوگو کنی؟! با یک شهید زندگی کنی؟! من در هر لحظه از زندگی با همسرم به سرزمین شهادت میروم، به دشتهای سبز ایمان میروم، به انبوه کارزار میروم، به کوههای بلند انسانیت میروم، به سرخی شفق میروم، به قله توحید میروم... ما با هم از چشمههای وحدت مینوشيم! من با او به جهاد میروم، من با او به جهاد اکبر میروم، من با او به نبرد اهریمن نفس میروم...»
او با عمق جانش، با رژفای اندیشهاش، با اوج باورش، با لطافت نسیم گونه روحش، با عطر روح افزای معنویتش و در یک کلمه با صلابت و صداقتش، این سخن را گفته است.
آری! خدای خالق جهان از هر موجود دوجنس آفريد. در خلقت انسان ظرافت، عاطفه، صبر، مهرورزی و هنر عشق ورزيدن را، مواد اوليه وجود نازک و مهربان زن قرار داد.
ايستادن در نوع زنانه در زندگی شهيده «زهرا دقيقی» تجلی يافت.
ايستادن نه تنها جنس نمیشناسد، كه گنجها را بيرون میريزد از سبد تاريخ... زن، گنج زمانه است. محكم، سخت، ساكت و سر به زير!
این شهیده عزیز همه زندگیاش وقف انقلاباسلامی بود. اعتقاد داشت آن كس كه اسير «خويشتن» است، اسير «دشمن» هم هست! زيرا خويش و نفس هم دشمن است. دشمنی نزديک، دشمن جا گرفته در زير پوست!
شهادت
شهیده زهرا دقیقی پس از سالها زندگی با همسر جانباز هفتاد درصد که طبق گفتههای خودش با شهید زندگی کرد، سرانجام در تاریخ ۱۳۹۰/۰۸/۱۷ در سن ۴۱ سالگی در جاده سامرا-بغداد هنگام انجام مأموریت به عنوان طرح صالحین سپاه گیلان بر اثر انفجار بمب گروهکهای تروریستی به فیض شهادت نائل گردید. پیکر مطهرش پس از انتقال به ایران در زادگاهش فومن آرام گرفت. سلام و درود خدا بر پیکر پاک و مطهرش(:
- آنچه از نیکیها به تو میرسد،
از طرف خداست!
آنچه از بدی به تو میرسد،
از سوی خود توست...
`` سوره نساء - آیه۷۹ ``
‹#آیه_گرافی›⇢
السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️