حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهید محمدحسین محمدخانی✨
شهید محمدحسین محمدخانی در 9تیر سال1364 در تهران دیده به جهان گشود.
محمدحسین فرزند دوم خانواده بود و یک خواهر بزرگتر داشت.
دوران کودکیاش در زمان جنگ تحمیلی سپری شد. زمانی که امامخمینی«ره» رحلت کردند، وی چهارسال بیشتر نداشت؛ ولی از همان دوران سربازامام بود.
پدرش رزمنده و ایثارگر دفاعمقدس بود و او نیز از همان دوران کودکی با فرهنگ ایثار و مقاومت به خوبی آشنا شد. محمدحسین همچنین، دانشآموزی ممتاز و درسخوان بود.
شهید محمدخانی در سال1374 عضو بسیج مسجد محلهشان شد. او علاقه زیادی به شهدا داشت و زندگینامه شهدا را حفظ بود.
خصوصیات اخلاقی شهید محمدخانی:
مرد عمل بود و شجاع، با جهاد اُنس داشت، در انجام کارهایی که باید پیشقدم بود.
همچنین از بچگی علاقه خاصی به اهلبیت خصوصا امامحسین«ع»داشت. هیئت علمدار یزد را به همراه دوستانش راه انداخت و بیشتر اوقات مداحی هیئت با شهید محمدخانی بود.
ایشان در رشته عمران دانشگاه آزاد یزد تحصیل کرد و در همان زمان علیرغم همهٔ مخالفتها به همراه دوستانش توانستند پیکر مطهر 8شهید گمنام را در دانشگاه به خاک بسپارند.
این شهید گرانقدر، دوره کارشناسی ارشد را نیز در رشته مدیریت در تهران گذراند.
وی در زلزلهٔ بم به صورت خودجوش به یاری زلزلهزدگان رفت و سالهای زیادی را در اردوهای جهادی در مناطقی مثل بشاگرد و در خدمت به مردم محروم گذراند.
شهید محمدخانی در سال1389 وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. جوان با ارادهای بود، دوره غواصی را گذراند و همچنین در مباحث نظامی فراگیری خوبی داشت.
ایشان زمنی که به خواستگاری رفت، شرطش این بود که هر جایی مظلومی باشد برای کمک کردن به او میرود! همسرش پذیرفت و ازدواج کردند و از او یک پسر به نام امیرحسین به یادگار مانده است.
او بدون هیچمخالفتی از جانب همسرش به سوریه رفت، پسرش امیرحسین آن زمان 9ماهه بود که پدر لباس رزم پوشید.
شهید محمدخانی با نام مستعار عمار 53روز در کاظمین و حدود 9ماه را در سوریه به سر برد.
شهادت
سرانجام شهید محمدخانی در تاریخ 16آبان سال1394 طی نبرد با «مزدوران سعودی»، در «عملیات محرم» در سن 30 سالگی به فیض شهادت نائل آمد(:
- گفتنیست آرامگاه این شهید بزرگوار در ردیف۸۷، شماره۱۷، قطعهٔ۵۳ گلزار شهدای بهشتزهراۜ در جوار مزار عموی خود «شهید ولیالله محمدخانی» که از شهدای سالهای دفاعمقدس است، قرار دارد.
السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️
مثلیکنرگسطوفانزدهازبارشبرف،❄️
سختمحتاجبهگرمایپروبالتوام!🤍(:'
#اللّٰھُمَعَجِلْلِّوَلیِڪَالفَرج🤲🏻♥️
السلامعليالحسين
وعليعليأبنالحسين
وعليأولادالحسين
وعلياصحابالحسين✨
#امام_حسین_من♥️
بایـدخیلـیمراقـبخودمـانباشیـم!
هیـچکسضمـانتدرسـتماندن،
تادمِمرگرانـدارد...
+حضـرتآقـا
حَنـʜᴀɴɪɴـین'🤍
شهید حسن عشوری✨
شهید حسن عشوری از شهدای امنیت کشور است که با جاننثاری و مبارزه خود در برابر تکفیریهایی که چنگ به قلب اسلام ناب محمدی«ع» زده بودند، بار دیگر ارزشهای والای انسانی را به تصویر کشید.
از ویژگیهای بارز شهید حسن عشوری سادهزیستی بود.
علیرغم این که از نظر مالی مشکلی نداشت، اهمیتی برای پول قائل نمیشد و از طرفی در سنی بود که مثل همهٔ جوانها شاید علاقه داشت خیلی چیزها را داشته باشد و تجربه کند، ولی راه خودش را انتخاب کرده بود و کسب رضایت الهی و همرنگی با شهدا را بر همه چیز مقدم میدانست.
مادر شهید عشوری اعتقاد داشت کودک از زمانی که در شکم مادر هست، همهچیز را درک میکند! ایشان میگویند:
«زمانی که حسنآقا سن زیادی نداشت، به من اصرار میکرد که او را برای نماز و روزه بیدار کنم و وقتی من این کار را نمیکردم، میگفت نماز و روزه من به گردن شماست. او از کودکی پیرو دین بود.
چادر برای او بسیار مهم بود و میگفت: مادر کسی از قلب انسان خبر ندارد و ظاهر انسان است که برای همگان مشخص است، پس باید چادر همیشه همراه خانمها باشد. زیرا چادر تکمیلکننده دین است و نباید چادر حضرت حضرتزهراۜ پایین بماند!
حسن آقا چشم بسته و بدون چون و چرا فرمایشات مقام معظم رهبری را قبول داشت و به آنها عمل میکرد.
ایشان همیشه گمنام بود، وقتی در مراسمی شرکت میکرد جایی مینشست که دوربین از او فیلمبرداری نکند و خداوند متعال در اوج گمنامی او کاری کرد که خبر شهادتش در ایران صدا کند!
اگر پسرم به مرگ طبیعی میمرد، من هم بعد از او میمردم. اما او با شهادتش کاری کرد که اگر پنجپسر دیگر نیز داشتم، آنها را خودم برای رفتن به سوریه آماده میکردم.»
پدر شهید عشوری، از جانبازان و رزمندگان جنگ تحمیلی است.
شهادت
شهید امنیت حسن عشوری متولد ۲۴مرداد سال۱۳۶۸ در رودسر، نخستین شهید وزارت اطلاعات در مقابله با جریانات تکفیری بود که در تاریخ ۲۴خرداد سال۱۳۹۶ در منطقه چابهار در دیگری با گروهک تروریستی به شهادت رسید.