فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای هر روز ماه رجب
#آیتاللهفاطمینیا:
#ماهرجب ماه توبه است.
يكي از اذكاري كه اگر به معناي آن توجه كنيم
بسيار موثر است
ذكر يامُقيلالعَثَرات است.
(اي خدايي كه لغزش ها را اقاله ميكند
و ناديده ميگيرد)
گاهي مواقع دراثر گناه
بعضي توفيقات ازانسان سلب ميشود
اگر اين ذكر را با توجه و حضور قلب
در قنوت يا سجده خود بگويد
توفيقات بازميگردد.
𖤓◈𖤓◈𖤓◈𖤓◈𖤓﷽𖤓◈𖤓◈𖤓
🕯در اولین پنجشنبه
🤍مـاه مبـارک رجب
🕯ودر آستانه شب لیلةالرغائب
🤍شـاخه گلی بفرستيم
🕯براي تموم آنهایی كه در
🤍بين ما نيستند ولي دعاهاشون
🕯هنـوز كارگشاست،
🤍يادشون هميشه با ماست و
🕯جاشـون بين مـا خاليه،
🤍دلمون خيلی وقتها
🕯هواشونو مي كنه اما دیدارشون
🤍میفته به قیامت, شاخه گلي
🕯به زيبـایی يك صلوات و فاتحـه...🙏
🤲اللهم صل علی محمد آل محمد وعجل فرجهم 💐
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراکی های حرام در ایران👆
فلینظر الانسان الى طعامه
نزدیکترین اشیاء خارجى به انسان غذاى او است
که با یک دگرگونى جزء بافت وجود او مىشود
و اگر به او نرسد به زودى راه فنا را پیش مىگیرد
و به همین دلیل قرآن از میان تمام موجودات
روى مواد غذائى، آن هم موادى که از طریق
گیاهان و درختان، عائد انسان مىشود تکیه کرده است
💥نمونه محصولاتی که حاوی چربی خوکی هستند رو با عکس براتون ارسال کردم.
لطفا در تهیه مواد غذایی وسواس به خرج بدید، بدیهیست دسیسههای بسیاری برای نسل بشر طراحی شده.
بوسیله آلوده کردن مواد غذایی شما رو درگیر انواع بیماریها میکنند.
سکوت جایز نیست، حتما در نشر حداکثری آگاهی فعال باشید
نجات جان یکنفر هم مهم است.
#نشر_حداکثری_لطفا
E471 ,E472 اگر کلمه planet
کنار آن نباشد، قطعاً از چربی خوک در آن محصول استفاده شده
E120
رنگ قرمز خوراکی است که از سوسک قزاق بدست می آید
خوردن خوک و حشرات در اسلام حرام است
اگر کلمه planet کنار کدهای E471, E472 نباشد ، قطعاً در این خوراکی از مواد نگهدارنده ( شما بخوانید چربی با منشاء خوک) استفاده می شود.اگر کلمه planet باشد یعنی این چربی ها منشاء گیاهی دارد
کد E120 که در صنایع غذایی بعنوان رنگ قرمز خوراکی استفاده میشود ، منشاء آن از نوعی سوسک درشت بنام سوسک قزاق است.
ژلاتین های بظاهر حلال گاوی ، پاستیل ها و دسر های ژله که جای خود دارد ..........
پایدار کننده ( e,ins) چیست؟
ثبیت کننده ها موادی هستند که با کمک به باقی ماندن مواد غذایی در امولسیون و حفظ ویژگی های فیزیکی ، ثبات و ضخامت را افزایش می دهند.
موادی که معمولاً با هم مخلوط نمی شوند ، مانند روغن و آب ، به تثبیت کننده نیاز دارند از جمله این مواد می توان به محصولات کم چرب اشاره کرد. در اغلب محصولات کم چرب وجود تثبیت کننده لازم است. لسیتین ، آگار آگار ، کاراگینان و پکتین نمونه ای از این مواد هستند که در بستنی ، مارگارین ، محصولات لبنی ، سس سالاد و سس مایونز مورد استفاده قرار می گیرند. عوامل ژل کننده همچنین به عنوان تثبیت کننده و ضخیم کننده عمل می کنند تا بدون ایجاد سفتی از طریق تشکیل ژل در ژله ها ، مربا ، دسرها ، ماست ها و آب نباتها محصول را ضخیم و پایدار نمایند. صمغ ها ، نشاسته ها ، پکتین ، آگارآگار و ژلاتین از عوامل رایج ژل زایی هستند.