eitaa logo
کانال سلامتی ☕
7 دنبال‌کننده
51 عکس
34 ویدیو
0 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
شربت زعفران خوش رنگ و خوش طعم شربت زعفران طعم و رنگ بسیار خوبی دارد و از انواع نوشیدنی های رایج در ایران است . این شربت بیشتر در خراسان و در فصول گرم سال استفاده می شود، شما با نوشیدن این شربت خوشمزه در فصل تابستان نهایت لذت را برده اید . این شربت یکی از انواع شربت های نذری در ایام محرم نیز به شمار می رود . مواد لازم برای ۴ نفر شکر : به میزان لازم زعفران ساییده شده : نصف قاشق غذا خوری گلاب : ۳ قاشق غذا خوری آب : نیم لیتر طرز تهیه شربت زعفران : برای طرز تهیه شربت زعفرانی ابتدا آب را در درون قابلمه ای بریزید و بر روی شعله گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسد . پس از حل شدن شکر در آب زعفران خیس خورده را به مخلوط آب و شکر اضافه نمایید و مواد مخلوط شده شربت را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. بعد از این که همه مواد شربت باهم مخلوط و یکدست شدند گلاب را به آن ها اضافه کنید و دوباره مواد شربت را به مدت ۱۵ دقیقه بر روی حرارت قرار دهید تا شربت غلیظ شود . بعد از مدت زمان ذکر شده قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و بعد از خنک شدن شربت آن را در درون ظرف شیشه ای درب داری بریزید و ظرف را در درون یخچال قرار دهید . برای سرو کردن شربت زعفران مقدار یک سوم از لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان را با آب خنک پر کنید و مقداری یخ در درون لیوان بریزید . امیدواریم از این شربت نهایت لذت را ببرید .
داکری میوه ای این نوشیدنی خنک تابستانه را می توانید در عرض 15 دقیقه تهیه و نوش جان کنید . مواد لازم برای شش نفر 3 پیمانه هلو یا توت فرنگی یا انبه تازه پوست کنده (3/4 پیمانه) لیموناد یک چهارم پیمانه آب پرتقال دو قاشق غذاخوری پودر قند دو پیمانه یخ هلو، توت فرنگی، انبه تازه برای تزئین طرز تهیه : در غذاساز، 3 پیمانه میوه، لیموناد، آب پرتقال و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید . آنها را کاملا هم بزنید تا یکدست و کاملا پوره شوند . تکه های یخ را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید . میزان یخ به غلظت مورد نظر شما بستگی دارد . داکری را درون لیوان های دلخواه بریزید. تکه های کوچک از میوه های دلخواه را در سیخ چوبی بکشید و درون لیوان یا روی آن قرار دهید و خنک سرو کنید .
چای آلبالو مواد لازم : آلبالوی تازه 1 لیوان آب 2 لیوان عسل یا شکر به مقدار لازم طرز تهیه : آلبالوهای تازه را به‌همراه آب داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، پس از اینکه به جوش آمد با حرارت کم اجازه دهید 15 دقیقه چای بماند و دم بکشد سپس داخل فنجان بریزید و با عسل یا شکر، چای را میل کنید . *. نکته ها : این چای زود سر میرود پس با دقت چای را زیر نظر داشته باشید ، میتوانید این چای را با نبات نیز میل کنید ، این چای آرام بخش است و میتواند خواب خوبی برای شخص بهمراه داشته باشد .
دمنوشی عالی فقط برای کسانی که فشار خون بالا دارند مواد لازم دمنوش : زرشک تازه 2 قاشق غذاخوری نعنا تازه 4 تا 5 برگ عسل یک قاشق غذاخوری نبات یک تکه کوچک ( در صورت تمایل ) طرز تهیه دمنوش : ابتدا عسل را داخل یک و نیم تا دو لیوان آب جوش حل کنید و داخل یک قوری که زرشک تازه را در آن ریخته اید ، بریزید . نعنا را هم به این دم نوش اضافه کنید . 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد . این دم نوش خواص سردی دارد و به کاهش فشارخون کمک می کند . اما می توانید از یک تکه نبات برای شیرین تر شدن آن استفاده کنید .
قهوه موکا خامه ای شکلاتی پودر قهوه 1 قاشق چایخوری شیر 2 فنجان شکلات یا پودر کاکائو 3 قاشق چایخوری خامه نصف فنجان شکر 1 قاشق چایخوری دارچین یا وانیل 1/3 قاشق چایخوری طرز تهیه : قهوه را دم کنید . ( قهوه را با 1 فنجان اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم مرتب بهم بزنید ، وقتی شروع به جوشیدن کرد از روی حرارت بردارید ) دو فنجان شیر را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ، شکلات را به شیر داغ اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید تا شکلات در شیر حل شود سپس شکر ، خامه و قهوه دم کرده را به ان اضافه کنید . تمام مواد را روی حرارت ملایم مدام بهم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسند ، پس از برداشتن از روی حرارت دارچین یا وانیل را اضافه کنید ؛ برای سرو قهوه موکا درون فنجان قهوه را ریخته و رویش را با خامه زده شده تزئین کنید . *. نکته : استفاده از شکر و خامه درون قهوه موکا سلیقه ای میباشد ؛ بهترین نوع قهوه برای قهوه موکا اسپرسو میباشد ؛ در صورت تمایل میتوانید مواد درون موکا را کم و زیاد کنید .
چای انار خوش طعم مخصوص فصل پاییز انار دان شده یک فنجان چوب دارچین دو تکه کوچک گلپر چند پر چای خشک سیاه یک قاشق چای‌خوری نبات مقداری طرز تهیه چای انار : یک انار را دان کرده و به همراه چوب دارچین و کمی چای خشک معمولی و چند پر گلپر داخل قوری بریزید و پس از به جوش آوردن آب، قوری را با آب جوشیده پر کرده و بگذارید روی بخار کتری تا خوب دم بکشد . زمان دم کشیدن چای انار اگر بدون چای خشک باشد 25 دقیقه و اگر با چای خشک همراه باشد 40 دقیقه است . می توانید به جای آب از آب انار برای جوش آوردن و ریختن داخل قوری استفاده کنید که در این صورت رنگ چای شما بی نظیر خواهد شد . در پایان می توانید به هنگام ریختن چای در فنجان ها کمی نبات به قوری چای اضافه کنید تا کمی از ترشی درآید .
دمنوش بهارنارنج مواد لازم : آب جوش (برای هر نفر) یک لیوان شکوفه بهار نارنج (برای هر نفر) یک قاشق غذاخوری طرز تهیه : یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد . در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش ، می توانید از نبات یا عسل استفاده کنید . خواص بهار نارنج : این دمنوش بر روی سیستم عصبی تاثیر مثبتی داشته و خاصیت آرامبخش دارد و همچنین اضطراب را از بین می برد . این دمنوش اشتها آور است و نوشیدن این دمنوش قبل از خواب موجب رفع بی خوابی می شود . دمنوش بهار نارنج مشکل نفخ و ورم معده و روده را رفع می کند . موارد منع مصرف : استفاده زیاد از این دمنوش باعث بالا رفتن فشارخون وضربان قلب می شود . همچنین این دمنوش می بایست در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود . خواص بهارنارنج : بهارنارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است و اضطراب را از بین برده و اشتها آور و ضد سرفه است .
دم نوش عشق مواد لازم : گیاه پنیرک یک قاشق چای خوری گیاه بهارنارنج یک قاشق چای خوری گرد لیموترش یک قاشق چای خوری سرخالی آب جوش یک فنجان روش تهیه : پنیرک ، بهار نارنج و گردلیموترش را داخل قوری یا ظرف مورد نظر ریخته سپس آب جوش را به آن افزوده و آنرا روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید . به مدت 10دقیقه یا بیشتر دم بکشد . شیرین کننده یادتون نره . یک طعم متفاوت را تجربه خواهید کرد . فوت آشپزی : به جای گیاه بهارنارنج از عرق بهار نارنج نیز می توانید استفاده کنید . خواص بهارنارنج : اگر مشکل کم خوابی یا بی خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آنرا بنوشید . این دمنوش اشتها آور و ضد سرفه است و برای نرم کردن پوست های خشک و جلوگیری از شکنندگی مویرگ ها نیز استفاده می شود . *. درمان نفخ ، اسپاسم ، سوء هاضمه و فشارهای عصبی نیز از موارد مصرف بهار نارنج هستند .
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خونگی مواد لازم : 👇 گندم پوست کنده : 2 لیوان گوشت گوسفند، مرغ یا بوقلمون : 300 گرم آب مرغ : ٢ لیوان نمک ، دارچین ، کنجد و روغن به میزان لازم طرز تهیه : 👇 مرغ را با کمی پیاز و نمک و برگ بو داخل قابلمه‌ ریخته تا بپزه . گندم پوست کنده رو از شب قبل خیس میکنیم تا کاملا نرم بشه، توی قابلمه میریزیم و میزاریم پخته و لعاب دار بشه، بعد توی مخلوط کن میریزیم و میزنیم تا صاف و یکدست بشه بعدم از صافی رد میکنیم، تو قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم . سپس مرغ را ریش ریش کرده و با آب مرغ و نمک بهش اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا هلیم آماده بشه😍🤩 •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی مرحله دوم نکات : 👇 هر چقدر که بیشتر هم بزنید هلیم کشدارتر میشه . مقدار اضافه کردن نمک به ذائقه شما بستگی دارد اگه هلیم با شکر میخورید نمک کم بزنید ولی اگه هلیم با نمک میخورید نمک بیشتر بزنید . ميتونيد به جاى مرغ از گوشت گوسفندى يا سينه بوقلمون استفاده كنيد . ميتونيد از بلغور گندم هم استفاده كنيد . ‌ •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خونگی مرحله سوم در لغت نامه دهخدا و معين هليم به معناى خوراكى كوبيده شده از گندم يا بلغور با گوشت مرغ يا گوسفند است و حليم به معناى بردبار و شكيباست ولى بيشتر مردم هليم رو حليم مينويسند كه البته ميتونه با مراحل و زمان آماده شدن هليم بى ربط نباشه . •┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•