eitaa logo
هیئت بانوان پیشکسوت زینبی «س» تاسیس ۱۴٠٠/۹/۴
84 دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
1.9هزار ویدیو
226 فایل
ارتباط با مدیر کانال ya110s@
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸 بیمارستان المعمدانی، دومین بیمارستان قدیمی در منطقه غزه در سال ۱۹۰۴ تاسیس شد؛ همراه این بیمارستان یک کلیسا هم بنا شده است که آنهم دیشب توسط صهیونیستها به خرابه تبدیل گردید .
از سنگ تا تفنگ! ‏این بچه ها دیگه بزرگ شدن 💪🏻🇵🇸 ‏⁧
نماز سکوی پرواز 63.mp3
3.5M
۶۳ 👈نمـــاز باید به روحت قدرت بده! جوری که راحت، همه خستگیهای بدنت رو؛ برای رسیـ🏃ـدن به لحظه باشکوه تولد سالم به آخرت تحمل میکنی! آروم وقدرتمند به پیش خواهی رفت
16.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✂️✂️ با روسری سارافون بدوز 🧵🪡🧵🪡🧵🪡🧵 روسری‌های قواره دار که ازشون استفاده نمیکنی رو دور ننداز و این‌طوری تبدیلشون کن به یه لباس جدید. 🚩 👇👇 〰💠〰🌸〰💠 @Heiat1400_p_zeinaby 〰💠〰🌸〰💠
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر تمام کودکان غزه را هم بکشند بازهم مادری کودکش را در سبدی خواهد گذاشت و خدا او را بزرگ می‌کند آن‌قدر بزرگ که کاخ فرعونیان فروبریزد... 🚩 👇👇 〰💠〰🌸〰💠 @Heiat1400_p_zeinaby 〰💠〰🌸〰💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ نماهنگ | محاکمه! به جرم نسل‌کُشی فلسطینی‌ها در غزه 🔷 روایتی از جنایت رژیم غاصب در مقابل چشم همه مردم دنیا و تأکید رهبر انقلاب بر محاکمه قطعی دولت رژیم صهیونیستی 👈 نقش آمریکا در حوادث هفته گذشته فلسطین، پس از شکست ترمیم‌ناپذیر صهیونیست‌ها در عملیات طوفان الاقصی 🆔 @resale_ahkam
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🥘 😍 کنار خانواده از روز جمعه لذت ببرید ‌‌‌‌‌‌‌ 👌😍😋 خورش ترشی قورمه یا قورما یه خورش اردبیلی که خیلی خیلی خوشمزه و خوش خوراکه . برای ۳ نفر گوشت خورشتی ۲۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه پیاز ۱ عدد آلوچه به میزان دلخوان نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و زعفران به میزان لازم رب گوجه به میزان لازم پیاز داغ ۲ تا ۳ ق غ (در صورت دلخواه) لوبیا رو از قبل خیس کردم . پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و بعد گوشت خورشتی رو بهش اضافه کردم و کمی تفت دادم و کمی فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و بعد کمی تفت رب گوجه اضافه کردم و یه کم تفت دادم و بعد یه مقدار آب ریختم و گذاشتم بپزه . وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا رو آبش رو بیرون ریختم و داخل خورش ریختم ، اگه از قبل خیس نکردین دوبار بجوشونین و آبش رو بریزین بیرون و بعد داخل خورش بریزین . بعد نیم ساعت اواخر پخت هم آلوچه ها رو که از قبل خیسونده بودم داخلش ریختم ، نمک و زعفران رو هم ریختم . من قبلا پیاز داغ داخلش نمی ریختم این بار حالا ریختم براساس ذایقه است . گذاشتم خورشتم جا بیفته و بعد آماده سرو . 🚩 👇👇 〰💠〰🌸〰💠 @Heiat1400_p_zeinaby 〰💠〰🌸〰💠