هدایت شده از اندکی تفکر
🔆 #به_چی_رای_بدم ؟
🇮🇷 به ایرانی که در زمره امن ترین کشورهای جهان است . (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
🇮🇷 به ایرانی که قطب پزشکی خاورمیانه است
🇮🇷 به ایرانی که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد
(طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
🇮🇷 به ایرانی که دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
🇮🇷 به ایرانی که چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو است .
🇮🇷 به ایرانی که دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
🇮🇷 به ایرانی که سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری است .
🇮🇷 به ایرانی که سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است .
🇮🇷 به ایرانی که ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا است .
🇮🇷 به ایرانی که طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان است . (باهر)
🇮🇷 به ایرانی که دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا است .
🇮🇷 به ایرانی که بزرگترین تولید کننده متانول جهان است .
🇮🇷 *به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان است* . (جت کوثر)
🇮🇷 *به ایرانی که پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان است* .
🇮🇷 *به ایرانی که تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان است* .
🇮🇷 *به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان است* .
🇮🇷 *به ایرانی که 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور است* . (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
🇮🇷 *به ایرانی که دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان است* .
🇮🇷 *به ایرانی که بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان است* .
🇮🇷 *به ایرانی که دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی است* .
🇮🇷 *به ایرانی که یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند* .
🇮🇷 *به ایرانی که سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان) است* .
🇮🇷 *به ایرانی که پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل) است* .
🇮🇷 *به ایرانی که یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان است* .
🇮🇷 *به ایرانی که پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی است* . (بر اساس جدول سازمان ملل)
🇮🇷 *به ایرانی که پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر است* .
🇮🇷 *به ایرانی که رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان است* .
🇮🇷 * به ایرانی که هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز است* .
🇮🇷 *به ایرانی که از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری است* .
🇮🇷 *به ایرانی که بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی است* .
🇮🇷 *به ایرانی که دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان است* . (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
🇮🇷 *به ایرانی که دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان است* . (طبق گزارش سازمان یونسکو)
🇮🇷 *به ایرانی که پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی است* .
🇮🇷 *به ایرانی که پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است* .
🇮🇷 *به ایرانی که رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود را دارد* . (طبق گزارش سازمان ملل)
🇮🇷 *به ایرانی که برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان است* . (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
🇮🇷 *به ایرانی که تنها کشور جهان است که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده است* . (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
🇮🇷 *به ایرانی که تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان است* .
🇮🇷 *به ایرانی که هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده است* .
🇮🇷 *به ایرانی که بزرگترین نگرانی آمریکا بوده و هست* .
🇮🇷 *به ایرانی که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت* ...
*حالا شما بگید چرا باید رای ندم* ⁉️
#رأی_میدهم
به نقل از کانال داستانک و نکات ناب
#نشر_گسترده
@ttafakor
بسم الله الرحمن الرحیم
💠 دلایل ترجیح آقای رئیسی
📑 حدود ۱۷۵۰ کلمه [در ۳ تِکّه]
⏳ #مهم
☢ الف) در یک دستهبندی، افراد به «نظری صرف، نظری ناظر به عمل، عملی [عامدانه از تعبیر به "اجرائی" خودداری کردم]» تقسیم میشوند. آقای جلیلی را از دسته دوم و آقای رئیسی را از دسته سوم میدانم.
تلاشهای هشتساله آقای جلیلی برای احصاء مسائل حاکمیتی و ارائه راهحلهای مختلف، تلاش قابل تقدیری است با دو ملاحظه:
۱. از همه ارکان و نهادهای عهدهدار وظائف «نظری ناظر به عمل»، انتظار چنین کاری به صورت تخصصی میرود [و نگارنده از قضاوت درباره عملکرد آن ارکان به دلیل عدم اطلاع معذورم، هر چند فیالجمله از نقص عملکردی ساختارهای موجود باخبریم].
۲. خالصانه و مُجدّانه بودن این تلاش به معنای نقدناپذیری نیست.
💢 در هر صورت، حاصل تلاشهای دکتر جلیلی مجموعه راهحلهایی است که در حیطه دوم آماده شده است و برای اجرا نیاز به امتیازات افزودهای در فرد مجری دارد که موضوع این نگاشته است.
☢ ب) مقصود بنده از «عملی» [با تحفظ بر عدم اراده معنای «معتاد»] معنایی غیر از «مدیر اجرایی» است، بلکه مقصود شخصی است که واجد تواناییهای مدیریتی باشد.
با توجه به جایگاه ریاست جمهوری این توان مدیریتی باید در سه حوزه حد نصاب لازم را کسب کند: مدیریت سیاسی، مدیریت تودهها، مدیریت ساختارها.
۱) مراد از مدیریت سیاسی، داشتن قدرت اجماعسازی و اقناع جریانات مختلف سیاسیِ دخیل در جامعه و حاکمیت است، به حدّی که بتواند انسجام حداقلّی سیاسی را در حاکمیت و در جامعه (این دو با هم متفاوت است) ایجاد کند.
به عنوان مثال در قضیه برجام، آقای روحانی فاقد مدیریت سیاسی بود، مخالفان را به رسمیت نمیشناخت و آنها را همصدا با اسرائیل و نتانیاهو معرفی میکرد اما مقام معظم رهبری در پی مدیریت سیاسی بودند، ظریف و تیمش را حمایت میکردند و به دولت پیشنهاد میدادند با منتقدان گفتگو کنند.
۲) مراد از مدیریت تودهها قدرت اقناع افکار عمومی است. یعنی جامعه بدون لحاظ شکافهای سیاسی و قومیتی بتواند با رئیس جمهور به عنوان رئیس جمهور ارتباط برقرار کند و او را لایق ریاست جمهوری بداند، هر چند او را از پایگاه فکری دیگری بداند. به عنوان مثال این توانایی در رئیس جمهور باشد که بتواند یک طرح ملی را به مردم عرضه کند و از ایشان در اجرای آن یاری بخواهد و بتواند حمایت و همدلی بالای پنجاه درصد از تودهها را از آن خود کند یا دست کم از بروز بحرانهای اجتماعی جلوگیری کند.
البته بیشترین وظیفه اقناع افکار عمومی بر عهده رسانههای فراگیر است اما اولاً برخی از این رسانهها که مربوط به ساختارهای حاکمیتند با "قدرت ساختاری" رئیس جمهور در خدمت او در میآیند و برخی با "قدرت سیاسی". اما خود گفتار و رفتار عمومی فرد رئیس جمهور، یکی از مهمترین عوامل شکلگیری افکار عمومی نسبت به او و افکارش است.
بحران بنزین ۹۸ مثال بارز عدم وجود مدیریت تودهها در شخص رئیس جمهور بود.
۳) مراد از مدیریت ساختارها، آن است که در فضای فعلی جمهوری اسلامی، که نهاد دولت از داخل و خارج آن، تضعیف شده و دهها نهاد موازی عهدهدار بخشهای مشترک شدهاند، فرد دارای قدرت جمعکنندگی میان قدرت و مقاومت نهادها و ساختارها را داشته باشد. این غیر از مدیریت جریانهای سیاسی داخل حاکمیت (قسم اول که بحث شد) و غیر از مدیریت تودهها (قسم دوم که بحث شد) است.
فرض بفرمایید دعواهای وزارت جهاد و وزارت صمت و وزارت کار در مورد فلان نزاع صنایع تبدیلی کشاورزی یا دعوای وزارت کشور و اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه در مورد فلان بحران امنیتی. اینها نیاز به فردی دارد که قدرت جمعکنندگی بین ساختارها و برآیندگیری از نیروهای موجود در حاکمیت را داشته باشد که نیروها صَرف حل مسئله گردد نه نزاع قدرت میان نهادهای مختلف.
ادامه مطلب در پایین 👇
💠 دلایل ترجیح آقای رئیسی [تِکّه دوم]
👈 ابتدای مطلب: اینجا
☢ ج) پس مراد از فرد «عملی» برای ریاست جمهوری کسی نیست که مانند آقای جلیلی، همه مشکلات را احصا و راه حل ارائه داده باشد. این تلاش البته مشکور است اما به صورت معمول بر عهده نهادهای حاکمیتی و اتاق فکرهایی است که هر سیستم برای بقای خود آنان را راهاندازی میکند و البته گاهی این نهادهای قانونی کار خود را انجام نمیدهند یا خود به دلیل عدم برخورداری از مدیرانی لایق، تبدیل به مشکل میشوند و نیاز به فرایندی است که دوباره به مدار کار برگردند. به همین دلیل نمیگویم دکتر جلیلی کار اشتباهی کردند. بلکه تکیهام آن است که این شیوه پرداخت و حل مسئله لزوماً به معنای آن نیست که آن ویژگیهای لازم در ریاست جمهوری را نیز حائز هستند.
☢ د) به نظر میرسد در بین نامزدهای موجود، کسی که حائز قدرت مدیریت سیاسی باشد آقای رئیسی است. منازعات انتخاباتی را رها کنید چون این تاب و تب مخالفخوانیها زودگذر است. فردای انتخابات چه اتفاقی میافتد؟
۱) شیوه مدیریت آقای رئیسی - هم در آستان قدس و هم به صورت گستردهتر در قوه قضائیه - نشان داد که توانایی مدیریت سیاسی را دارد، یعنی فعالان مختلف سیاسی و رسانهای و اجرایی، در بسیاری از تصمیمات کلان قوه قضائیه با آن همراهی میکردند و حتی مخالفان سیاسی او (از جمله برخی عدالتخواهان) برای عدم همراهی، دستاویزی جز «روبنایی بودن اصلاحات» و «معلوم نیست واقعی باشد» نداشتند.
به عبارت دیگر او در عرصه سیاسی توانست سرکشترین مخالفان را به تمکین امر سیاسی وا دارد.
۲) در مورد مدیریت تودهها نیز چنین است، یعنی با وجود روحیه اخلاقی و مردمی آقای رئیسی میتوان این بازخورد را از جامعه گرفت که نسبت به او نوعی همدلی وجود دارد. البته نمیتوان تأثیر سیادت و تعمم ایشان را در این امر انکار کرد، اما فراموش نکنیم که همین جامعه از حسن روحانی که او نیز معمم است متنفر است.
به گمان بنده، تودهها (فارغ از قومیت و ملاحظات سیاسی) این حس را از آقای رئیسی گرفتهاند که دنبال ادا در آوردن و زدن جیبشان نیست.
به علاوه اینکه، فاصله قوت خطابه آقای رئیسی با خطیب توانمندی چون آیتالله خامنهای مانع این نیست که بگوییم او در سخنرانی و اقناع عمومی نیز حد نصاب استاندارد را دارد، هر چند در بازی با کلمات و ایجاد جنگ روانی به پای امثال حسن روحانی نمیرسد (و این نقص نیست بلکه کمال است).
💡 مدیریت توده صرفاً به معنای قابلیت سخنرانی نیست هرچند یکی از مهمترین ابزار مدیریت تودههاست.
۳) در مورد مدیریت ساختارها به نظر میرسد در میان نامزدهای موجود، هیچ نامزدی نیست که بتواند اعتماد نهادهای مختلف - داخل دولت و خارج از دولت - را جلب کند.
نامزدی که با حمله به یک نهاد نظامی یا اطلاعاتی در دوران تبلیغات به ریاست جمهوری برسد همیشه این مشکل را خواهد داشت که در تعامل با آن نهاد نظامی یا اطلاعاتی یا حکمیت بین آن نهاد و نهاد دیگر به جانبداری متهم شود. اما با توجه به جایگاهی که آقای رئیسی در قوه قضائیه کسب کرده است میتوان گفت بین تمامی نهادهای دولتی و غیردولتی حاکمیتی حائز جایگاه مدیریت و حکمیت قابل قبولی است. جایگاهی که به سختی بتوان آن را در مورد دکتر جلیلی ادعا کرد.
☢ ه) ضعف آقای رئیسی نسبت به آقای جلیلی و دیگر نامزدها در دو حوزه است:
۱) مناظرات: آقای جلیلی کلیگویی نمیکند، بحث را به سمتی که میخواهد به راحتی میکشاند [هر چند ادبیاتش دانشگاهی است و ممکن است احیاناً توده با آن ارتباط برقرار نکند].
در مقابل آقای رئیسی گاهی توانایی ضبط صحیح فعل را در جملات طولانی ندارد، احیاناً نهاد و گزاره در جملات ایشان مطابق نیست ، اشتباهات لفظی زیاد دارد؛ گاهی تند حرف زدن ایشان را به این اشتباهات میاندازد و گاهی موضوعات متعددی که در نظر دارد تا بیان کند.
۲) برنامه مدون داشتن: همانطور که عرض کردم نیازی نیست شخص رئیس جمهور فردی نظری باشد که علم و نظرش ناظر به عمل است، چنین فردی باید در شورای عالی امنیت ملی یا دبیرخانههای مجمع یا شورای نگهبان یا مجلس خبرگان مشغول شود و با توجه به تخصصش برنامههایی تدوین کرده در اختیار مدیران قرار دهد اما این بدان معنا نیست که نداند چه میخواهد بکند.
ادامه مطلب در پایین 👇
💠 دلایل ترجیح آقای رئیسی [تِکّه سوم و آخر]
👈 ابتدای مطلب: اینجا
بگذارید از آقای همتی مثال بزنم: نمیدانم ایشان برنامه اقتصادی مدوّن و مکتوبی دارد یا خیر، اما این را میدانم که در زمینه اقتصاد به صورت کلان میداند که مشکلات چیست و راهحلهایی طبق دانش و بینش خود در نظر گرفته است.
با این حال بنده به صورت نسبی میپذیرم که آقای همتی برنامه اقتصادی دارد.
اما همین آقای همتی در زمینه سیاست خارجه برنامهای ندارد. بله! به صورت اجمالی میداند که مثلاً باید فردی مانند آقای ظریف را به کار بگیرد و فردی مانند آقای جلیلی را به کار نگیرد؛ اما اگر مثلاً یک روز آقای ظریف آمد و گفت آمریکاییها فلان امتیاز سیاسی را میخواهند معلوم نیست آقای همّتی بتواند تصمیمی بگیرد که با مجموعه تصمیمات دیگرش متلائم و هماهنگ باشد. این آن چیزی است که بنده از آن تعبیر به برنامه مدون میکنم.
💢 متاسفانه برنامه مدونی از هیچ یک از نامزدها (غیر از آقای جلیلی آن هم به برکت هشت سال تلاش در مجموعه دولت سایه) نمیبینیم و اگر بنده قانع میشدم که شخص آقای جلیلی محسّنات مدیریتی آقای رئیسی (که در بند دال عرض شد) را دارد حتماً به آقای جلیلی رأی میدادم [البته با تحفظ بر اینکه عملیاتی بودن برنامه آقای جلیلی تضمین شده نیست].
[📛 این نکته بسیار منفی در فضای سیاسی ایران است. برخی آن را به نبود تحزب نسبت میدهند و برخی دیگر دلیل آن را رانتی بودن اتاقهای فکر و اندیشکدههای جمهوری اسلامی میدانند. در هر صورت این بحث از موضوع نوشتار حاضر خارج است].
☢ و) با وجود این دو ضعف در آقای رئیسی همچنان قائل هستم که
اولا) ضعف در مناظرات به معنای عدم قدرت در مدیریت تودهها نیست، زیرا عملگرا بودن و روحیه اخلاقی آقای رئیسی و همچنین بُرنده بودن او (به معنای توان اجرای اراده در روی زمین و خارج از مقام خطابه)، این قدرت را به وی داده است که تودهها را - لااقل به میزان حداقل مورد نیاز - با خود همراه کند.
ثانیا) طرحهای به زمین مانده متعددی در حوزه مسکن، سلامت، یارانهها، سیاست خارجی، آموزش و پرورش و ... وجود دارد که رئیسی میتواند با اجرای آنها وضعیت را بهبود ببخشد و از عناصری که در هر یک از این حوزهها دارای دستاورد عملی هستند در دولت خود بهره بگیرد که این امر با توجه به قدرت مدیریت سیاسی و مدیریت ساختاری که در رئیسی سراغ داریم بسیار قابل دسترس است و در این دو مورد (یعنی قدرت مدیریت ساختاری و مدیریت سیاسی) در مورد آقای جلیلی تردیدهای جدی وجود دارد.
💢 این که آیا آقای جلیلی میتواند مخالفین سیاسی خود یا ساختارهایی که در گذشته با ایشان اصطکاک داشته است را با خود همراه کند مورد سوال جدی است.
☢ ز) انشاءالله با حضور حداکثری مردم، رئیس جمهور دوازدهم از رأیی برخوردار شود که پشتوانه او در انجام تصمیمات ملی باشد و میزان پایین رأی، توان مدیریت سیاسی و تودهای و ساختاری او را تضعیف نکند.
⚠️ دولتی که پشتوانه مردمی نداشته باشد نه در برابر اجزاء مختلف نظام و نه در برابر دشمنان و دوستان خارجی و نه در برابر تودههای مردم ایران، دارای مشروعیت و اقتدارِ لازم نیست.
هدایت شده از توییتر انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرود حماسی "شور بیداری" با صدای حاج *امیر عباسی* در حمایت از سید ابراهیم رئیسی
با رفع فقر و رفع مشکل ها
دیگر نداریم از سیاهی بیم
در هم شکسته میشود بت ها
باشد تبر بر دوش ابراهیم
✌️همه باهم به سوی دولتی مردمی برای ایران قوی 🇮🇷
@TWTenghelabi
رئیسجمهور اگر مثل حاجقاسم «مرد میدان» و اهل کار جهادی باشد 300هزار مدیر زیردستش را به «میدان خدمت» میآورد. همانطور که فرماندهان میانی و نیروهای حاجقاسم به شخصیت قویِ او تأسی میکردند و در میدان کم نمیگذاشتند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ان شاالله رای به «سیدابراهیم رییسی» خواهم داد
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💐 کمتر از ۲۴ساعت تا #جشن_انتخابات 💐
📹 نماهنگ | انتخاب سرنوشت ساز
👈🏻 مروری بر بیانات روز گذشته رهبر انقلاب درباره انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه
🔺 رئیسجمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با رأی بالا انتخاب بشود، پشتیبانی محکمی خواهد داشت، رئیسجمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود، و کارهای بزرگی میتواند انجام بدهد.
💻 @khamenei_ir
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم عزیز ما میگفت کل جمهوری اسلامی حرم است. فردا که رای میدهید بدانید او شاهد و ناظر بر دفاع شما از این حرم است، بدانید مدافع حرم شدهاید، همرزم حاج قاسم شدهاید...
@syjebraily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مفهوم شد؟!
پیامی برای همیشه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امیدواریم انشاءالله به برکت علیّ بن موسی الرّضا (سلام الله علیه) که این ایّام ،ایّام متعلّق به این بزرگوار است، امروز برای ملّت ایران یک جشن باشد و همین هم خواهد شد
هدایت شده از کانال حسین دارابی
خوشحالیم ولی تازه اول راه است و اول کار. نه فقط برای دولت، بلکه برای ما
اگر چهارسال قبل پس از پیروزی جناب روحانی مردم در خیابانها پایکوبی میکردند و بعد از آن دولت کارش را شروع میکرد، الان ماهم خوشحالیم ولی بارسنگینی روی دوش خود میبینیم برای کار
هر وقت یک رئیس جمهور انقلابی پای کار آمد، مردم انقلابی و جهادی، پا به پای او در صحنه کار میکردند، اگر سالهای اول ریاست احمدی نژاد دیدید که داشت خوب کار میشد، این فقط کار دولت نبود، مردم انقلابی هم همراه دولت وسط میدون بودن. احمدی نژاد بدون مردم نمیتونست تاثیر خیلی مثبتی بگذاره و کار زیادی بکنه، کمااینکه سالهای آخر ریاستش وقتی خط و مشیاش از جبهه انقلاب جدا شد، مردم انقلابی هم از دور و برش کنار رفتند و کارهای خوب کمتر شد.
من بعنوان یک نیروی انقلابی آماده خدمت به دولت انقلابی جناب رئیسی هستم✋
#حسین_دارابی
هدایت شده از اندکی تفکر
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 فروش کشور به دشمن، نتیجه قطعی راه کار روحانی برای مذاکرات است
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
🔹جناب ایشان (حسن روحانی) درباره مذاکرات وین و چگونگی لغو تحریمها، راهکاری ارائه کردند که فروش کشور به دشمن و تبدیل ایران به یکی از دولتهای فقیر و غارتشده و دستنشانده آمریکا نتیجه قطعی آن خواهد بود !
🔹رئیسجمهور محترم در جلسه دیروز دولت فرمودهاند؛ « اگر بخواهند همین امروز ما میتوانیم تحریمها را تمام کنیم، نه فردا، همین امروز، همین امروز دوم تیر، برویم همین الان اختیارات را بدهیم به آقای دکتر عراقچی، پا شود برود وین در عرض چند روز توافق را نهایی کند و اعلام شود تحریمها برداشته شده است»!
🔹این چه اختیاراتی است که اگر جناب دکتر عراقچی داشته باشد ظرف یک روز به تحریمها خاتمه میدهد و کاری که جنابعالی طی ۸ سال قادر به انجام آن نبودهاید را یک روزه به انجام میرساند؟!
🔹بدون کمترین تردید میتوان فهمید که منظور آقای روحانی از اختیاراتی که میتواند ظرف یکروز به تحریمها خاتمه بدهد چیست؟! باید به همه خواستههای آمریکا بیکم و کاست تن بدهیم!
🔹ملت غیور و جوانان جانبرکف این کشور نمردهاند که جنابعالی در لفافه نسخه فروش ایران و مردم شریف و پاکباخته این مرز و بوم را میپیچید ! جناب آقای روحانی! این یکی دیگر فروشی نیست !/ کیهان
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از فانوس
چرا رهبری میخواهند واکسن برکت بزنند!؟
#نه_به_جنگروانی
🔸فانوس
@faanos313
〰〰〰〰🇮🇷〰〰〰〰
https://eitaa.com/joinchat/1843462178C0f358f7318
❇️ سالها بعد مردم در تاریخ میخونن:
کشوری که بیشترین تحریمها بهش تحمیل شده بود، دانشمندانش موفق به ساخت واکسن برای کشنده ترین ویروس قرن شدن.
🔸 همچنین اولین شخص کشور جلوی دوربینها اون واکسن رو تزریق کرد تا ثابت کنه به جوانها و ظرفیت داخلی اعتماد کامل داره.