.
حال خوب و ۴۸ ساعت سانسور!
🔹روزنامه نیویورک تایمز به نقل از وکیل سلمان رشدی نوشته که او قادر به تکلم است. دو روز از حمله هادی مطهری لبنانی 24 ساله به نویسنده کتاب موهن آیات شیطانی می گذرد، اما غیر از چند تصویر مبهم از روز حادثه، هیچ تصویر دیگری از وضعیت وی در بیمارستان منتشر نشده است.
♦️شاعری گفته بود "حال من خوب است، اما تو باور نکن". این، حکایتِ خبر پردازی محافل غربی درباره سلامتی و توانایی حرف زدن رشدی است. اگر واقعا این طور بود، انتشار چند تصویر و یک فایل صوتی کوتاه هیچ کاری نداشت.
🔹مرگ برای رشدی بهتر از زندگی نکبت باری است که تا کنون داشته و اگر زنده بماند، نکبت بار تر هم خواهد شد.
♦️یاد ماجرای آریل شارون افتادم؛ نخست وزیر اسبق اسرائیل و جنایتکار معروف صبرا و شتیلا که سال 2006 به خاطر سکته مغزی در مزرعه اش به کما رفت. صهیونیست ها، او را چند سال در وضعیت زندگی نباتی نگه داشتند؛ و در تمام آن چند سال می گفتند حالش، خوب و رو به بهبود است.
🔹اما سرانجام به دلیل بالا و بیهوده این هزینه هنگفت، مرگ شارون در بیمارستان هداسای تل آویو، رسما اعلام شد.
@IMANI_mohammad
💢معلوم و مجهول مذاکرات وین
🔹مذاکرات طولانی مدت وین، معلوم ها و مجهول هایی دارد. از کنار هم چیدن و تقاطع دادن معلوم ها، می توان تا حدود زیادی از مجهولات ابهم زدایی کرد و به این سوال پاسخ داد که آیا لوازم توافق خوب برای کشور ما فراهم شده، یانه؟
🔹در این که تیم مذاکره کننده به ویژه جناب آقای دکتر باقری، تلاش خستگی ناپذیر و مقاومت و درایت فراوانی به خرج داده، هیچ تردیدی نیست و باید خدا قوت گفت. به همین دلیل هم هست که مذاکرات طولانی شده و طرف غربی مجبور شده ولو به شکل محدود، عقب نشینی هایی در برداشتن برخی تحریم ها انجام دهد.
🔹در عین حال، مقامات آمریکایی چند گزاره را مورد تاکید قرار می دهند:
🔻می گویند حاضر نیستند و نمی توانند از طرف کنگره یا دولت بعدی آمریکا، تضمینی درباره دور زدن یا زیر پا گذاشتن توافق ارائه کنند.
🔻می گویند تحریم های اعمال شده در دوره ترامپ را لغو نمی کنند و همچنین ساختار تحریم های ضد ایرانی برقرار می ماند.
🔻می گویند به آژانس برای بسته شدن پرونده ادعایی موسوم به PMD فشار نمی آورند. (و حال آن که آژانس با فشار آنها، پرونده مختومه را مجددا گشوده است)
🔹مطالبات ایران با عنایت به عبرت های خدعه آمریکا در برجام چیست:
🔻لغو موثر و پایدار تحریم ها به شکلی که رفتار "شل کن- سفت کن" دولت های اوباما، ترامپ و بایدن در این هفت سال تکرار نشود.
🔻آمریکا تضمین معتبر ارائه کند که دبّه نمی کند، تحریم ها را بر نمی گرداند و به منافع اساسی ایران در توافق آسیب نمی زند.
🔻اعلام بسته شدن پرونده PMD که طبق برجام باید بسته می شد، اما با بهانه جویی آژانس (به نیابت از اسرائیل و آمریکا) مجددا گشوده شد.
🔹وقتی آمریکایی ها از همین حالا می گویند نه درباره کنگره و نه دولت بعدی هیچ تضمینی نمی دهند که توافق مجددا زیر پا گذاشته نشود، تکلیف ماندگاری اصل توافق (فارغ از چند و چون چانه زنی درباره کم و زیاد کردن مصداقی چند تحریم) روشن است.
🔹باید عنایت داشت که سه مطالبه ایران، لوازم جبران خسارت های چندین ساله کشورمان در برجام و عدم تکرار آن در آینده است؛ و بر این مبنا، جای چانه زنی و تنازل ندارد. هر پیشنهادی بدون حصول این سه رکن، نا معتبر و غیر قابل اتکاست.
@IMANI_mohammad
.
💢پشت پرده تحریف گزارش کیهان در کانال های اجاره ای
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3632
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢پشت پرده تحریف گزارش کیهان در کانال های اجاره ای https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3632 @IMANI_
.
💢پشت پرده تحریف یک گزارش
🔹تعمد رسانه ای بر تحریف نظر طرف مقابل، نشانه ضعف شخصیت از یک سو و بی صداقتی با مخاطب از سوی دیگر است.
🔹ده ها کانال های زنجیره ای که از یک مرکز مشترک فرمان می گیرند و از روی هم کپی کاری می کنند، امروز ادعا کرده اند که کیهان هم برجام و متن پیشنهادی غرب را تایید کرده است. عباس عبدی هم توییت زده " آخر الزمان سیاست. فقط چند روز کافی بود تا مدیرمسئول کیهان نیز، پس از آن مصاحبه تند به برجام سلام دهد".
🔹از تیتر گزارش کیهان شروع کنیم؛ "تله تازه آمریکا در بازی با لغو تحریمها". این عنوان، دلالت بر تایید برجام یا متن پیشنهادی غرب می کند؟!
🔹در متن گزارش کیهان هم تصریح شده است:
🔻"برخی اخبار درخصوص محتوای متن پیشنهادی جوزف بورل و مذاکرات اخیر ، حکایت از تلهگذاری جدید آمریکاییها در بازی با لغو تحریمها دارد. لحن زورگویانه اروپا در مذاکرات و تعیین مهلت اعلام توافق یا عدم توافق و همچنین ادعاهایی مبنی بر اینکه «بر سر رفع تحریمها توافق صورت نگرفته»، «تحریمهای آمریکا علیه سپاه نه حذف بلکه کمرنگ شده»؛ «متن توافق، شامل تعهد بایدن و تضمینهای آمریکاست»؛ و ... حاکی از کارتهای بازی جدید غربیها در قبال ایران است.
🔻از گوشه و کنار، زمزمه توافقی نیمه نصفه به گوش میرسد حال آنکه اولاً) اقدامات متناقض آمریکا نشاندهنده این واقعیت است که غربیها حسن نیت و ابتکار عملی از خود نشان نداده و از ابزار تحریم دست بر نداشتهاند
🔻ثانیاً) آمریکا به دنبال فرسایشی کردن مذاکرات، شرطی کردن اقتصاد کشور و از همه مهمتر، کاهش قیمت نفت است. آنها در شرایطی که با بحران انرژی دست و پنجه نرم میکنند، میخواهند قیمت نفت را کنترل کرده و ابزار تحریم علیه ایران را از دست ندهند.
🔻تیم مذاکرهکننده کشورمان که تاکنون بر لغو تحریمها، ارائه تضمین و راستی آزمایی پافشاری و هربار دشمنان نظام را ناامید کرده، بایستی ضمن در نظر گرفتن اقدامات غیر سازنده غرب به ویژه آمریکا، دستاورد ارزشمند خود (مقاومت در برابر نظام سلطه) را حفظ کرده و بازهم پای استفیای حقوق ملت ایران و بهرهمندی از منافع اقتصادی برجام بایستند و برای برخی مدعیان اصلاحات که به دنبال بستن با کدخدا بودند و به قول خودشان زبان دنیا را بلد بودند! تفاوتهای روشنی از توافق قوی جدید و توافق ضعیف قبلی را به تصویر بکشند".
🔹از کجای این متن، تایید برجام یا تایید پیشنهاد غرب بر می آید؟ کانال های زنجیره ای غربگرا کجا کم آورده اند که ناچار به تحریف های گل درشت از این دست می شوند؟! آنها ماموریت دارند ضعف غرب در مقابل مقاومت مذاکره کنندگان ایرانی را با این گونه فضا سازی ها بپوشانند.
@IMANI_mohammad
🔹اگر بیست سال قبل کسی می گفت غربِ پیشرفته و قدرتمند، گرفتار بحران آب و برق و گاز در حد درماندگی خواهد شد، احتمالا مورد طعنه و تمسخر قرار می گرفت. اما حالا این تصور، واقعیت پیدا کرده است.
♦️در حالی که آژانس بین المللی انرژی، درباره بحران سوخت در اروپا هشدار داده، دولت آلمان اعلام کرده به منظور صرفهجویی در مصرف گاز و پر کردن مخازن برای مواجهه با زمستان، ۲۷ مورد از تاسیسات زغال سنگ از کار افتاده را به بازار برق باز می گرداند.
🔹روزنامه دیلی میل اخیرا در گزارشی با عنوان «بازگشت به عصر تاریکی» منتشر کرد و نوشت: "بریتانیا، منتظر یک زمستان فاجعه بار و گران و میلیون ها فقیر است. انتظار میرود از سال آینده، قبوض برق از ۱۹۷۱ پوند به بیش از سه هزار پوند افزایش یابد و افراد با درآمد متوسط را نیز در فقر و دست و پنجه نرم کردن بر سر غذا و سوخت فرو ببرد".
♦️دیلی میل همچنین در گزارش دیگری نوشته: "تیمز واتر، بزرگترین شرکت تامین آب انگلیس، در پی اعلام رسمی خشکسالی در چندین بخش و قطع آب تعداد زیادی از مردم، هشدار تندی را خطاب به مصرف کنندگان صادر کرده و از اجرای طرح توزیع آب جیره بندی شده خبر داده است.
🔹گزارش اخیر کمیسیون اروپا تاکید می کند تقریبا نیمی از اتحادیه اروپا در معرض سطح هشدار خشکسالی قرار دارند و احتمالاً، تولیدات و محصولات کشاورزی در چندین کشور مورد تهدید واقع شود.
♦️نشریه اسپانیایی ال پائیس گزارش داده "به دلیل خشکسالی، 47% از خاک اروپا در وضعیت هشدار خشکسالی و 17% در وضعیت قرمز قرار دارد. کل کشور پرتغال بعلت آتش سوزی گسترده جنگلها، در وضعیت قرمز قرار گرفته، و هزاران هکتار از جنگلهای فرانسه و اسپانیا طعمه حریق شده است. سطح آب رودخانه راین آلمان به حدی پایین آمده که تردد کشتی ها درآن ممکن نیست".
🔹وزیر محیطزیست فرانسه می گوید: " بیش از 100 شهر در فرانسه دیگر آب آشامیدنی ندارند و باید با تانکرها آب تحویل داده شوند زیرا آبی در لولهها نمانده است".
♦️خشکسالی شدید در فرانسه موجب شده سطح آب رودخانۀ وحش یلور، در حد امکان پیاده روی مردم در آن، پایین بیاید. لوآر با طول بیش از یک هزارکیلومتر، طولانیترین رودخانه فرانسه است.
🔹مرگ چندین هزار نفر در اروپا در اثر شدت گرما در حالی است که اروپا زمستانی سرد و استخوان سوز با احتمال ناتوانی در تامین گاز و برق را انتظار می کشد. و این بلایی است که افسار گسیختگی غرب مدرن در نابودی محیط زیست از یک سو، و اصرار بر تجاوز به حریم دیگران و رقابت و جنگ افروزی پدید آورده است.
♦️اما از جنبه های فنی و مادی ماجرا که بگذریم، این حقیقت را باید به یاد داشت: برای خدایی که در بیابان خشک سیلاب به راه انداخت و عده حضرت نوح (ع) را عملی ساخت، هیچ کاری ندارد که از قاره سبز، بیابانی در حد صحاری سوزان آفریقا یا صحرای نوادا بسازد.
@IMANI_mohammad
.
💢 شوخی غیر قابل انتشار!
🔹سه روز کامل (۷۲ ساعت) از زمان حمله به سلمان رشدی گذشته است؛
♦️اگر ادعای نیویورک تایمز درباره این که او قادر به تکلم است، درست بود، لااقل باید می توانستند یک تصویر مبهم، یا یک فایل صوتی در حد "اَدَه- بَدَه" گفتن، از او منتشر کنند. جالب این که منبع دیگری ادعا کرده بود "رشدی توانسته حتی شوخی هم بکند".😉😂
🔹اگر تصویری مشابه تصویر فوق را هم که متعلق به "آریل شارون" (نخست وزیر مقبور رژیم صهیونیستی) هنگام مرگ مغزی و زندگی نباتی است، منتشر کنند، قبول است.
@IMANI_mohammad
💢 از مذاکرات چه خبر؟
🔹طرف ایرانی دیشب، جمع بندی و پاسخ مکتوب خود به پیشنهاد اتحادیه اروپا را ارائه کرد و ظاهرا قرار است طرف مقابل تا دو روزآینده پاسخ خود را ارائه کند.
♦️برخی محافل اروپایی ظرف یک هفته اخیر، این طور فضا سازی کرده بودند که پاسخ ایران باید "آری یا نه" باشد. اما جمهوری اسلامی ایران، بی اعتنا به این فضا سازی و به شیوه منطقی، مطالبات و پیشنهاد های خود را در قالب پاسخ مکتوب ارائه کرد.
🔹گزارش های غیر رسمی حاکی از این است که صرف نظر از تعارفات دیپلماتیک، همچنان سه موضوع مهم "لغو موثر و پایدار تحریم ها، تضمین پایبندی آمریکا و اروپا به تعهدات، و مختومه شدن پرونده موسوم به PMD در آژانس"، همچنان محل اختلاف طرفین باقی مانده است.
♦️جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا می گوید " پاسخ مکتوب ایران را در مورد متن پیش نویس برجام دریافت کردم. از وزیر خارجه ایران به خاطر وقت شناسی قدردانی می نماییم. آمریکا هم خصوصی نظرش را اعلام کرده، ما همچنان تلاش خواهیم کرد که نظرات را به هم نزدیک کنیم". در عین حال یک مقام اتحادیه اروپایی گفته: "ایران در پاسخش، درخواستهای سختی را در مورد تحریمها طرح کرده است".
🔹روزنامه والاستریتژورنال گزارش داده: "ایران و آمریکا به متن توافق نزدیک هستند، اما موانع همچنان باقی است. تهران می گوید تنها پس از پایان تحقیقات آژانس، توافق را امضا می کند".
♦️لارنس نورمن خبرنگار این روزنامه هم نوشت: "به من گفته شده که ایران در پاسخ خود، ایدههایی را برای رفع نگرانی هایش ارائه کرده است". لورا روزن، دیگر خبرنگار آمریکایی به نقل از منبع اروپایی خبر داده: "پاسخ ایران، عمدتا در حوزه مسائل تحریمی است و در این زمینه، نکات زیرکانه ای را مطرح کرده است".
🔹استفانی لیختنشاتین خبرنگار نشریه پولتیکو ،به نقل از یک منبع اروپایی می گوید: "هیچ چیز بسیار تحریک برانگیز در پاسخ ایران وجود ندارد. ظاهراً چیزی در مورد بحث پادمان در پاسخ ایران وجود ندارد؛ بیشتر بر تحریم ها و تضمین ها متمرکز است".
♦️اما پولیتیکو در خبر دیگری با استناد به اظهارات یک مقام غربی می نویسد: "ایران با تحقیقات جدید آژانس درباره منشا ذرات مواد هستهای (بازگشایی پرونده مختومه PMD) مخالفت کرده و اصرار دارد برجام تنها در صورتی میتواند احیا شود که این پرونده برای همیشه مختومه اعلام شود".
🔹در همین حال محمد مرندی، مشاور تیم مذاکره کننده به الجزیره گفت: "تا مشکلات باقیمانده حل و فصل نشوند، کار تمام نیست".
♦️نور نیوز کانال نزدیک به شورای عالی امنیت ملی هم نوشت: "در ایدههای طرح شده از سوی هماهنگ کننده اتحادیه اروپا، همچنان به برخی دغدغههای ایران که ذیل سه محور اصلی در مذاکرات دنبال شده، پاسخ شفافی داده نشده؛ و نظرات اعلام شده از سوی ایران نیز ناظر بر ضرورت تامین مطالبات قانونی کشورمان است".
🔹دیروز وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرده بود: "درباره سه موضوع در حال تبادل پیام هستیم. اگر نظرات ما روی این سه موضوع منطقی رعایت شود، آمادگی داریم وارد مرحله اعلام توافق بشویم. طرف آمریکایی در مذاکرات اخیر وین در حد نسبی در دو موضوع انعطاف شفاهی خود را بیان کرده و باید کتبی باشد و در موضوع سوم و تضمینها باید انعطاف آمریکا را داشته باشیم".
♦️با این حال، امروز سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته: "تنها راه برای بازگشت متقابل به توافق هستهای با ایران این است که تهران مطالبات فرعی خود را کنار بگذارد. هیچ برنامه ای برای کاهش یا تعلیق تحریم های غیر هسته ایران نداریم".
🔹به نظر می رسد صرف نظر از همه تعارفات، آمریکا حاضر نیست تحریم ها را به شکل تضمین شده که موجب انتفاع موثر و پایدار ایران شود بردارد؛ آمریکا همچنین اصرار دارد بهانه جویی با ابزار پرونده مطالعات نظامی (PMD) را که باید با برجام بسته می شد، همچنان به عنوان استخوان لای زخم و ابزار دائمی دبه کردن نگه دارد.
@IMANI_mohammad
.
خار چشم خط تحریم و تحریف
♦️"توافق بدون تضمین و لغو تحریم ها، یعنی تکرار خسارت محض"
♦️"تله تازه آمریکا در بازی لغو تحریم ها".
🔹این دو عنوان، گزارش های امروز و دیروز کیهان در قالب تیتر اول است.
🔹به نظر شما جز با تحریف، چگونه می توان از این دو گزارش صریح، "دفاع کیهان از توافق بر اساس متن پیشنهادی اروپا" را استخراج کرد؟
🔹اگر پادوهای رسانه ای دشمن (متاثر از انفعال غرب آن در مقابل مقاومت ایران) درمانده نشده بودند و اگر اندکی شرافت و صداقت با مخاطب داشتند، مرتکب تحریف به این گل درشتی نمی شدند.
🔹اگر غرب نتوانست با تحریم، مقاومت ملت ایران را بشکند و به شکست فاحش فشار حداکثری اعتراف کرد، پادوهای آنها ماموریت دارند با تحریف، این آرزوی ناکام دشمن را پیش ببرند.
🔹کیهان با روشنگری های مستند خود، خار چشم خط تحریم و تحریف بوده و همچنان خار چشم آنها خواهد ماند.
@IMANI_mohammad
دیدید به حرف من رسیدید؟!
🔹یک معامله معیوب (نقد- نسیه) را تصور کنید: عضو خانواده با وجود هشدار های شما، دارایی گرانبهای خانواده (مثلا زمین و آپارتمان یا طلا و خودرو) را می فروشد، اما در مقابل، یک چک بی محل می گیرد.
♦️معامله را هم این گونه ترتیب می دهد که ابتدا، سند حقوقی فروش را امضا می کند و ما یملک را هم تحویل طرف مقابل می دهد، و سپس، چکی را می گیرد با این وعده که در آینده نقد خواهد شد. ضمنا، شرط های امکان نقد کردن چک را هم در اختیار خریدار قرار می دهد.
🔹تصور کنید هفت سال از این معامله گذشته و معلوم شده که چک، هم بی محل است و هم، گروگان خریدار کلاهبردار.
♦️حالا اگر شما برای زنده کردن اموال خانواده و جبران خسارت، یا وادار کردن طرف مقابل به نقد کردن چک، عرق ریختید و همت به خرج دادید، معنایش این است که نصیحت ناشنوی و خودرایی آن عضو خانواده درست بوده و شما اشتباه می کرده اید؟!
🔹برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، درباره فاجعه حقوقی- سیاسی برجام، دقیقا همین شگرد فرار به جلو را در پیش گرفته اند و با وقاحت می گویند: "مگر شما برجام را فاجعه نمی دانستید، پس چرا درباره آن مذاکره می کنید؟! دیدید از حرف خود برگشتید و به حرف ما رسیدید!".
♦️انگار نه انگار که این مالباختگی، دستپخت خود آنهاست و دیگران می خواهند سنگ انداخته شده در چاه را بیرون بیاورند!
🔹البته عضو عادی یک خانواده، معمولا در چنین معاملات خسارتباری، گرفتار نادانی و غرور و فریب خوردگی می شود. اما برخی از بانیان متعمّد برجام که با دیدن فجایع آن ژست طلبکاری می گیرند، فراتر از خطا و ندانم کاری، با طرف های غربی شراکت دارند، یا پادویی آنها را می کنند.
@IMANI_mohammad
.
♦️نگرانی شاباک از خشونت
و آشوب در انتخابات اسرائیل
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3639
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. ♦️نگرانی شاباک از خشونت و آشوب در انتخابات اسرائیل https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3639 @IMANI
.
نگرانی شاباک از خشونت
و آشوب در انتخابات اسرائیل
♦️سازمان امنیت و اطلاعات رژیم صهیونیستی (شاباک) اعلام کرد نگران مداخله ایران و روسیه در انتخابات آتی این رژیم است.
🔹روزنامه «تایمز اسرائیل» نوشت: گزارشها از نگرانی نهاد امنیتی شاباک درباره احتمال مداخله خارجی در انتخابات آتی اسرائيل توسط هکرها و مهاجمان سایبری ایرانی و روسی حکایت میکند. شاباک نگران است که به دنبال بالا گرفتن مجادلات نمایندگان کنست، شهروندان نیز آشوب سیاسی برپا کنند.
♦️کانال ۱۲ اسرائیل در گزارشی گفت: شاباک، برای دفع حملههای احتمالی، عملیات دفاع از دموکراسی کشور را راه انداخته است. در دو انتخابات سال ۲۰۱۹ نیز «نداف آرگامن» رئیس شاباک گفت «صددرصد مطمئن است که روسیه در انتخابات آتی مداخله خواهد کرد.»
🔹در همان ماه، کمپانی فناوری Vocative واقع در آمریکا فاش کرد که هزاران بات ایرانی برای افزایش شکاف اجتماعی سیاسی میان اسرائیلیها و تعمیق گفتمان رادیکال سیاسی آنلاین به کار گرفته شدهاند.
♦️شاباک نگران اقدام مشابه عاملان خارجی برای ایجاد دوباره مجادلات سیاسی پیش از انتخابات اول نوامبر است و این که، مردم عادی نیز در اثر مجادلات کلامی سیاستمداران علیه رقبای سیاسی، آشوب به پا کنند و مجادلات، منجر به خشونت شود.
🔹شاباک با ۱۰ اسرائیلی تماس گرفته و به آنها علیه استفاده از ریتوریک افراطی آنلاین که ممکن است منجر به دستگیریشان شود، هشدار داده است.
♦️کانال ۱۲ گفت: رونان بار، رئیس شاباک اخیرا با شماری از خاخامهای ارشد بلوک ملی مذهبی ملاقات کرده و از آنها خواسته با استفاده از نفوذ خود، ضمانت نمایند که تا پیش از انتخابات ریتوریک سیاسی از چارچوب رفتار مدنی خارج نمیشوند.
🔹روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
چشم انداز توافق را
خطوط قرمز روشن می کند -۱
🔹رویکرد طرفین اصلی در مذاکرات منتهی به برجام را به خاطر بیاورید:
♦️طرف آمریکایی تاکید می کرد "توافق نکردن بهتر از توافق بد است". در مقابل، دولت روحانی و وزارت خارجه او می گفت "هیچ توافقی، بدتر از عدم توافق نیست".
🔹تلاقی این دو نگاه نامتوازن، به توافقی منتهی شد که "عایدات چشمگیر، تضمین شده و غیر قابل بازگشت" برای طرف آمریکایی داشت؛ اما عایدات مد نظر طرف ایرانی، به ده ها اما و اگر موکول شده بود و سرانجام هم، به پایمال شدن حقوق ایران انجامید.
♦️آمریکا بلافاصله از همان دولت اوباما، نقض و دور زدن تعهدات خود را آغاز کرد که تا امروز ادامه یافته؛ چرا که تضمین بازدارنده کافی از طرف مقابل گرفته نشد، اجرای تعهدات ما نقد و یکجا، و تعهدات طرف مقابل نسیه و پس از انجام همه تعهدات ایران بود، امکان دریافت خسارت در صورت عهدشکنی طرف مقابل پیش بینی نشده بود و... انواع نقص هایی که خارج از مجال بحث ماست.
🔹این ماجرای عبرت آموز را نباید دوباره تجربه کرد. لازمه این مراقبت، داشتن نگرش تراز مند و مبتنی بر معیار ها و خطوط قرمز است. نگرش دیگر، این است که مثلا به خطاهای فاحش دولت سابق یا نفوذ زدگی برخی از ارکان آن اشاره شود و در مقابل، بر انقلابی بودن جهت گیری های دولت فعلی تاکید گردد.
♦️حتما دو دولت، تفاوت های اساسی دارند. در عین حال، نباید از معیار ها و خطوط قرمز برآمده از عبرت بزرگ برجام غفلت شود. البته گرفتاری بزرگ دولت و وزارت خارجه فعلی، این است که راسا درباره یک توافق جدید مذاکره نمی کنند، بلکه با یک متن حقوقی معیوب دست به گریبانند.
🔹این توافق معیوب، طبعا دست مذاکره کنندگان را می بندد؛ اما در عین حال، همین متن منتهی به کلاهبرداری در پیش چشم همه جهانیان، به آنها این بسط ید و زبان گشوده را می دهد که با طلبکاری مذاکره کنند؛ ضمن این که معادلات قدرت در این چند ساله، به نفع ایران تغییر کرده است.
♦️با وجود موضع ضعف غرب، امپراتوری رسانه ای آن، عملیات روانی سنگینی را ظرف چند ماه اخیر به اجرا گذاشته تا مجددا توافق بد و به هر قیمت را نیاز و مصلحت ایران جا بزند. به هر میزان از سه خط قرمز ایران عقب نشینی شود، ریسک تکرار خسارت های برجام و یا حتی بیشتر از آن، بالاتر خواهد رفت.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
چشم انداز توافق را
خطوط قرمز روشن می کند -۲
🔹توافق بدون لغو موثر و پایدار تحریم ها (گرفتار شدن در بازی تقسیم تحریم ها به هسته ای و غیر هسته ای)، بدون اخذ تضمین معتبر (با تعبیه تضمین جبرانی، مانند نگهداری مواد غنی شده در ایران تحت مراقبت آژانس)، و بدون بسته شدن قطعی پرونده موسوم به پی ام دی، فاجعه دوباره ای را بر پایه برجام رقم می زند.
♦️افق چنین توافقی روشن است: آمریکا بلافاصله مجددا عضو برجام می شود و به مکانیسم ماشه (امکان احیای خودکار تحریم های سازمان ملل) دسترسی پیدا می کند. قیمت نفت هم با سقوط حداقل 20 دلاری رو به رو می شود که در بحران انرژی و بحران اقتصادی حاصل از آن، روزنه تنفس برای غرب است.
🔹سپس و بلافاصله، شُل کن- سفت کن های آمریکا در موضوع تحریم ها (با بهانه جویی های هسته ای و غیر هسته ای) از سر گرفته می شود و مطالبه این که اگر ایران می خواهد فشار تحریم ها برداشته شود، باید درباره منابع دیگر قدرتش مذاکره کند و امتیاز بدهد.
♦️آنها فعلا و تا مدتی که نیاز به عرضه نفت ما برای کاهش قیمت داشته باشند، در مقابل اصل صادرات آن کارشکنی نمی کنند؛ اما در حالی که حداقل بیست درصد درآمد نفت ما به خاطر نزول قیمت کاهش یافته، در مقابل دسترسی به درآمد آن و استفاده از شبکه های مالی و بانکی جهانی سنگ اندازی خواهند کرد.
🔹کارشکنی مشابهی، بر سر راه سرمایه گذاری در ایران یا تجارت با ایران صورت خواهد گرفت. اینها غیر از شیطنت های جدیدی است که قرار است در کنگره آمریکا از طریق اتفاق نظر دو حزبی مبنی بر فشار دائمی بر ایران اتفاق بیفتد.
♦️در چنین چشم اندازی که می تواند ظرف دو ماه پدید آید، اگر خط قرمزهای بازدارنده ایران رعایت نشده باشد، چه می توان کرد؟ می توان دوباره آمریکا را از برجام بیرون کرد؟ یا می توان دستاورد های مهم و پیشرفت های هسته ای به دست آمده طی دو سال خیر را که واگذار یا از هم گسیخته می شوند، برگرداند؟
🔹ما امروز در مقایسه به هفت سال قبل، در موضع قدرت هستیم و فشار های تحریمی را تا حدود زیادی از سر گذرانده ایم. مقامات آمریکایی بارها به شکست فاحش فشار حداکثری اعتراف کرده اند. نباید اجازه داد دشمن و خط نفوذ، معادله موجود را تحریف کنند. توافق نکردن، بهتر از توافق بد است.
@IMANI_mohammad
بازگشت آمریکا به برجام
بعد از تضمین لغو تحریم ها
🔹صدور مجوز از سوی ایران برای بازگشت دوباره آمریکا به برجام، منطقا باید بعد از لغو تضمین شده تحریم ها و راستی آزمایی آن باشد؛ چرا که آمریکا رفتار مجرمانه و کلاهبردارانه داشته است.
♦️هر نوع توافقی که بازگشت آمریکا به برجام را قطعی، اما انجام تعهدات او را چند مرحله ای کند، به زیان ایران خواهد بود.
🔹بدون لغو موثر و تضمین شده تحریم ها، نباید اجازه داد آمریکا به مکانیسم ماشه برای احیای خودکار تحریم های سازمان ملل دسترسی پیدا کند.
♦️شبکه الجزیره از قول منابع آگاه ادعا کرده : "پیشنهاد اروپا برای احیای برجام، شامل ۴مرحله و دو دوره ۶۰ روزه است. روز نخست امضای توافق، تحریم ۱۷ بانک و ۱۵۰ مؤسسه اقتصادی برداشته می شود و ایران بازگشت تدریجی از گامهای هستهای را آغاز می می کند.
🔹همچنین ۷ میلیارد دلار از پول بلوکه شده ایران در کره جنوبی آزاد می شود و ایران ظرف ۱۲۰ روز، ۵۰ میلیون بشکه نفت برای راستی آزمایی صادر می کند. واشنگتن در صورت خروج از توافق، جریمه مالی می پردازد".
♦️روشن است که نباید افق پایداری توافق، مثلا ۱۲۰ روزه باشد و تکلیف پس از آن در ابهام بماند.
@IMANI_mohammad
.
ضرورت پیگرد فوری
مزدوران "موساد اینترنشنال"
🔹باراک راوید، خبرنگار صهیونیست اذعان کرده:"موساد به طور منظم از شبکه ایران اینترنشنال، به عنوان بازوی جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده میکند". بودجه این شبکه را رژیم سعودی تامین می کند.
♦️اما مهم تر از نقش آفرینی موساد، عناصر و شبکه حاضر در داخل ایران است که برای رسانه هایی مانند اینتر نشنال، منوتو، بی بی سی، صدای آمریکا و رادیو فردا خوراک تهیه می کنند.
🔹برخی از دست پخت های مسموم و آمیخته با دروغ ، مستقیما به این شبکه ها ارسال می شود. برخی دیگر، ابتدا در رسانه هایی مانند شرق و اعتماد و انصاف نیوز، دیدبان ایران و... منتشر، و سپس در دیگر رسانه های وابسته به سیا، موساد و ام آی سیکس پژواک داده می شود.
♦️ضرورت دارد مراکز امنیتی و قضایی، انبوه سر نخ های موجود درباره استخدام شدگی برخی عناصر برای تامین خوراک عملیات روانی و جنگ اطلاعاتی دشمن را پیگیری، و شبکه های وطن فروش را متلاش کنند.
🔹احتمالا ضمن این پیگیری، سر نخ برخی خیانت های منتهی به اقدامات تروریستی و خرابکارانه هم به دست بیاید؛ سر نخ هایی که فراتر از چند نشریه و رسانه است.
@IMANI_mohammad
.
🔹غربزدگی حادّ این شکلی است؛
♦️مثلا "دویچه وله" (رسانه دولت آلمان) در کنار گزارش تصویری تصریح کند: "خشکسالی: رودخانههای آلمان کم کم به ریگزار تبدیل میشوند. سطح رودخانه راین و دیگر رودخانهها بیش از پیش کاهش یافته و در برخی موارد حتی عبور کشتیها نیز متوقف شده"؛
🔹اما کانالِ مامور بزک غرب، انکار کند و بنویسد: "نه رودخانه راین خشک شده و نه آبی پایین آمده، خبرهای فیک را باور نکنید"!!
♦️اگر به غربگرا ها بر نمی خورد، بزرگترین شرکت تامین آب انگلیس، در پی اعلام خشکسالی، از جیره بندی توزیع آب خبر داده. گزارش کمیسیون اروپا هم حاکی است محصولات کشاورزی در چند کشور اروپا مورد تهدید قرار گرفته، چرا که 47% از خاک اروپا در وضعیت هشدار خشکسالی و 17% در وضعیت قرمز قرار دارد.
🔹 خشکسالی شدید در فرانسه موجب شده وزیر محیط زیست بگوید 100 شهر آب آشامیدنی ندارند.
♦️آژانس بین المللی انرژی، درباره بحران سوخت در اروپا هشدار داده؛ و آلمان اعلام کرده برای مواجهه با زمستان، ۲۷ مورد از تاسیسات زغال سنگ از کار افتاده را به بازار برق باز می گرداند. دیلی میل هم از «بازگشت به عصر تاریکی» در انگلیس خبر می دهد.
@IMANI_mohammad
💢 سانسور حرفه ای خبر
برکناری رئیس میر ایران در موساد
رسانههای صهیونیستی و غربی، خبر مهم برکناری «رئیس میز ایران در موساد» را با پر رنگ کردن جنسیت رئیس جدید و مانور مثبت درباره زن بودن وی سانسور کردند.
سازمان جاسوسی موساد اخیرا اعلام کرد دو زن را در دو پُست حساس در این سازمان منصوب کرده است. در اطلاعیه موساد ادعا شده: برای اولین بار در تاریخ این نهاد یک زن با نام اختصاری «ک» در پستی حساس یعنی «دفتر ایران» در موساد منصوب شده است. زن دیگری هم با نام اختصاری «الف»، در پستی مهم یعنی رئیس مرجع اطلاعات «جمعآوری و تحلیل اطلاعات» منصوب شده است.
اخبار بعدی که در رسانههای غربی و صهیونیستی منتشر شد، به شکل پررنگ بر زن بودن افراد جدید منصوب شده تاکید داشت و خبر را به شکل یک دستاورد و موفقیت وانمود میکرد. اما واقعیت ماجرا این است که رئیس میز ایران به خاطر ناکامیها و شکستهایی که موساد در چند سال اخیر دریافت کرده، برکنار شده است. به عبارت دیگر، اگر رئیس قبلی میز ایران در موساد موفق بود و ناکامیهای بزرگ را بر سر صهیونیست ها نکشانده بود، دلیلی نداشت که برکنار شود.
گفتنی است چند ماه قبل، هنگامی که رئیس سازمان اطلاعات سپاه پس از 13 سال خدمت تغییر کرد، رسانههای صهیونیستی و غربی سعی کردند این تغییر بعد از 13 سال را مصادره به مطلوب خود کرده و بهعنوان ضعف اطلاعاتی ایران جا بزنند. اما حالا که رئیس میز ایران در موساد به خاطر حجم ناکامیهای بیسابقه برکنار شده، همان رسانهها، روی جنسیت نفر جدید (زن بودن) بهعنوان یک موفقیت و دستاورد تاکید میکنند!
یکی از ناکامیهای بارز موساد و سران رژیم صهیونیستی، این واقعیت است که نفتالی بنت مدعی اجرای راهبرد «مرگ ایران با هزار ضربه چاقو» بود اما شکستهای پیاپی رژیم صهیونیستی، هم در مقابل مقاومت لبنان و فلسطین، هم شکست در جبهه داخلی رژیم و تشدید دوقطبیهای فرساینده، و هم پیشرفت های چشمگیر ایران در حوزه منطقهای و نظامی و برنامه هستهای، به سقوط دولت مستعجل نفتالی بنت انجامید تا صهیونیستها ناچار به برگزاری پنجمین انتخابات پارلمانی ظرف چهار سال اخیر شوند.
یکی از شکستها و نگرانیهای بزرگ رژیم صهیونیستی، اعلام نگرانی دوقلوی داخلی موساد، شاباک (سرویس اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل) است که درباره تشدید خشونت و آشوب در انتخابات پیش روی این رژیم در اثر نفوذ و دستکاری ایران هشدار داده است.
در اینباره، روزنامه «تایمز اسرائیل» به تازگی نوشت: گزارشها از نگرانی نهاد امنیتی شاباک درباره احتمال مداخله خارجی در انتخابات آتی اسرائيل توسط مهاجمان سایبری ایرانی و روسی حکایت میکند. شاباک نگران است که بهدنبال بالا گرفتن مجادلات نمایندگان کنست، شهروندان نیز مرتکب خشونت شده و آشوب سیاسی برپا کنند.
روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
💢 مگه مجبوری؟!
🔹عباس عبدی، انگار مامور است هر روز چند نوشته و توییت نامربوط را در فضای مجازی رها بکند.
♦️مرد حسابی! خاموشی ها و قطع برق در تابستان 1400، چه دخلی به دولت فعلی دارد.؟! تا اوایل شهریور ماه که هنوز روحانی سر کار بود؛ بعد از آن هم که دولت جدید نمی توانست نیروگاه فوری سر هم کند.
🔹منطق غلط و مشکوک نیروگاه نساختن بود که موجب کاهش تولید برق شد. وزیر نیروی دولت روحانی ادعا کرده بود «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاهسازی نمیروم»!
♦️چالش افکار عمومی و صنایع به این سطح نازل رسیده بود که فارغ از قطع روزانه برق، آیا دستگاه های دولتی ذی ربط می توانند جدول خاموشی ها را برای هماهنگ شدن مردم و صنایع، درست منتشر کنند یا همه را غافلگیر و ناراضی می کنند؟!
🔹آیا عبدی هنگامی که مغالطه وزیر نیروی روحانی را می شنید، لال بود که اعتراض کند؟ و امروز از لالمانی درآمده، که خسارات همان مدیریت را به دولت رئیسی نسبت می دهد؟!
@IMANI_mohammad
.
💢 تودهنی خوردند
و صدایش را در نمی آورند
🔹روزی که سلمان رُشدی با ضربات شدید چاقو هدف حمله قرار گرفت، نیویورک تایمز مدعی شد او زنده مانده و قادر به تکلم است.
♦️اکنون ده روز از آن روز می گذرد، اما حتی یک تصویر یا فایل صوتی کوتاه که نشان دهد او قادر به تکلم یا حتی زنده است، منتشر نشده است.
🔹این ماجرا که ریشه در حکم ۳۴ سال قبل امام خمینی (ره) داشت، برای حیثیت آمریکا و غرب و همه آنها که خیمه شب بازی رُشدی را علم کرده بودند، بسیار گران تمام شد.
♦️بنابراین، آنها ترجیح دادند درد حاصل از این مجازات هیبت شکن و تحقیر آمیز را فرو بخورند و برخلاف همیشه که حجم سنگینی از جنجال تبلیغاتی را به راه می اندازند، این بار ماجرا را با سکوت و سانسور، و فراموشاندن آن از ذهن افکار عمومی برگزار کنند.
🔹اما تاریخ فراموش نخواهد کرد، جوانی که تازه ده سال بعد از حکم امام خمینی (ره) به دنیا آمد، چگونه بر عامل توهین و تهمت به ساحت پیامبر اسلام (ص) تودهنی زد و از آن بالاتر، دهان حامیان و بانیانش را دوخت.
♦️آقای هادی مطر! دم شما گرم که آیه شریفه"وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً" را معنا کردید.
@IMANI_mohammad
نفت ایران و اژدهای نیمه جان
🔹آمریکا و برخی دولت های اروپایی، قافیه در جنگ اوکراین باخته و گرفتار بحران قیمت نفت و گاز شده اند. این بحران که از جهات مختلف، در چهل تا هفتاد سال گذشته بی سابقه است، در حالی رو به تصاعد گذاشته که هنوز تابستان است. اما یکی دو ماه دیگر که سرمای استخوان سوز آغاز شود، تازه بحران، روی واقعی خود را نشان می دهد.
♦️آنچه باز هم بحران را شدت می بخشد، کاهش بی اسبقه ذخائر استراتژیک نفت آمریکا در طول چهار دهه گذشته است. آمریکا ماه های آینده قادر نیست مثل شش ماه گذشته، بخشی از ذخائر خود را برای مهار قیمت نفت عرضه کند.عربستان و امارات هم نتوانستند تولید و عرضه را افزایش دهند.
🔹شاخص گاز در اروپا، فقط در هفته گذشته، 14 درصد افزایش یافت. گاز در این قاره نسبت به ماه دو ماه قبل، دو برابر گران تر شده است. اگر روسیه عرضه گاز خود را کاملاً متوقف کند، آلمان تنها برای دوماهو نیم مصرف، ذخایر گاز طبیعی دارد.
♦️دیروز در نخستین روز کاری هفته در کشورهای اروپایی، بهای گاز و برق در اروپا رکوردشکنی کرد. قیمت هر مگاوات ساعت برق در برخی کشورهای اروپایی، ۵۷۱ دلار تعیین شد. قیمت گاز هم دیروز بار دیگر شاهد جهش بود و با افزایش 15 درصدی به 2900 دلار در هر هزار لیتر مکعب رسید که بالاترین قیمت، ظرف 6 ماه اخیر است
🔹قیمت گاز در هلند به ۲۹۵ یورو (برای هر مگاواتساعت) رسیده و قیمت برق در فرانسه و آلمان هم به ترتیب به ۸۰۰ و ۷۰۰ یورو رسیده است. برخی منابع رسانه ای می گویند قیمت برق در آلمان ۱۴۰۰ درصد گران شده است
♦️«یواخیم ناگل» رئیس بانک مرکزی آلمان هشدار داده: "تورم احتمالاً برای اولین بار از سال ۱۹۵۱ دو رقمی میشود. قیمت گاز طبیعی و برق بیش از حد انتظار افزایش یافته و با عمیقتر شدن بحران انرژی، به نظر میرسد که در زمستان، رکود اقتصادی در پیش باشد".تاسیسات از کار افتاده زغال سنگ به بازار برق آلمان بر می گردد.
🔹شهردار لندن هم گفته؛ مردم انگلیسباید در زمستان، بین غذا و گرمشدن یکی را انتخاب کنند. تورم در انگلیس هم دو رقمی شده و عامل اصلی آن، صعود قیمت مواد غذایی است.
♦️بحران در ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا جدی است. وزارت انرژی اعلام کرد ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا، ۸.۱ میلیون بشکه طی یک هفته کاهشیافته و به ۴۵۳.۱ میلیون بشکه، یعنی پایینترین رقم طی ۳۵ سال گذشته رسیده است.
🔹بایدن ماه مارس (اواخر زمستان گذشته) تصمیم گرفت طی ۶ ماه، روزانه ۱ میلیون بشکه از این ذخایر را برای مقابله با افزایش قیمت سوخت برداشت کند. بالا رفتن قیمت سوخت در آمریکا تورم در این کشور را به اوج رسانده و موجب تشدید نارضایتی ها از دولت شده است.
♦️در چنین شرایطی، خبرگزاری بلومبرگ گزارشی داده: "احیای توافق با ایران، میتواند منجر به افزایش صادرات نفت و جبران کمبودها در بازار جهانی شود. ایران با برجام، طی ۱۲ ماه، صادرات خود را یک میلیون بشکه افزایش داد. با توافق جدید، ۱۰۰ میلیون بشکه نفت ذخیره شده ایران میتواند با سرعت زیادی وارد بازار شود".
🔹اما قرار نیست ایران برای چند ماه سخت زمستانی، تنفس مصنوعی به دشمنان خبیث خود بدهد، تا هنگامی که خرشان از پل شکسته گذشت، دوباره دشمنی های تحریمی و غیر تحریمی را از سر بگیرند. آورده توافق، بدون گرفتن تضمین های محکم و لغو پایدار تحریم ها، خسارت های راهبردی در شش ماه بعد است.
♦️مولوی در مثنوی معنوی، از مرد مارگیری حکایت می کند که در زمستان، به اژدهایی بزرگ رسید و او را مرده یافت. اژدها را به شهر آورد. غافل از اینکه در سرمای زمستان فسرده شده و تاباندن آفتاب و رساندن گرما، جان دوباره به اژدها می بخشد. همین هم شد و اژدهایی که جان خود را مدیون آن مرد بود، جان گرفت و حمله کرد.
@IMANI_mohammad
خوش غیرت؛ از اون وری!
🔹دقت کردید؟!
♦️هر وقت اروپا و آمریکا در جریان مذاکرات، پیشنهادی را روی میز می گذارند، بلافاصله برخی سیاسیون و رسانه ها، فضا سازی سنگینی انجام می دهند و به دولت فشار می آورند که زودتر بپذیرید! آنها در این مرحله، نظام و نیروهای انقلابی را متهم به کارشکنی برای به نتیجه نرسیدن توافق می کنند.
🔹اما هر بار که ایران، پیشنهاد های خود را روی میز مذاکرات می گذارد و توپ را به زمین غرب بر می گرداند، همین رسانه ها، نازک تر از گل به آمریکا و اروپا نمی گویند و هرگز بر زبان و قلم شان جاری نمی شود که کارشکنی، از جانب آمریکا یا تروئیکای اروپایی است. هیچ وقت هم حقوق ایران را مطالبه نمی کنند
♦️خوش غیرت ها (!) این همه به جبهه خودی بد گفتند؛ یک بار هم برای حفظ ظاهر و رد گم کنی، لااقل از طرف غربی گله می کردند تا کسی متوجه نشود ریگ به کفش شان است. شده حکایت آن آدم مریضی که خود را به غشی بودن زده بود، اما هر وقت در مجلس تعزیه غش می کرد، خود را سمت زنانه می انداخت!
🔹صد البته که چاقو، دسته خود را نمی بُرد. سرویس های جاسوسی غرب، این رسانه ها و سیاست بازان را فربه نمی کنند که گریبان خودشان را بگیرند.
@IMANI_mohammad
.
تهویه!
🔹روزنامه دنیای اقتصاد (وابسته به مدعیان اصلاحات)، "ویژه نامه آگهی" برای "صنعت تهویه" منتشر کرده، اما روی جلد آن، عکس محل توافق برجام در هفت سال قبل را گذاشته است!
♦️یعنی تولید تهویه دستشویی و حمام یا تهویه سالن های بزرگ هم معطل برجام بود و خبر نداشتیم؟! روحانی ادعا کرده بود حل مشکل آلودگی هوا و آب خوردن معطل توافق است؛ حالا تهویه را افزوده اند!
🔹این وسط نمی دانیم چرا اروپا که باید آب خوردن ما را تامین می کرد، گرفتار خشکسالی و خشک شدن رودهای بزرگ و بحران آب شده است؟!
♦️عابد فتاحی، نماینده حامی روحانی در مجلس نهم، دو هفته بعد از توافق (اوایل مرداد 94) گفت: "احساس میشود در ۱۲ سال گذشته، اروپا از ورود ابرهای بارشی به آسمان ایران جلوگیری کرده و از زمان توافق، آب و هوا به کلی متحول شده".(!)
🔹او گفته بود: بارانهایی که به صورت سیل درآمده حتما همین بارانهای بلوکه شده ایران بوده که پس از لغو تحریمها آزاد شده. مشاهده میکنید شرایط جوی بعد از مذاکرات تغییر کرده و بارشها افزایش پیدا کرده وگرما کاهش یافته. به نظر میرسد علت خشکسالیهای اخیر، جنگ و جدال هستهای بوده است".
@IMANI_mohammad
.
💢 یک سال قبل در چنین روزی...
https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3652
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. 💢 یک سال قبل در چنین روزی... https://eitaa.com/IMANI_mohammad/3652 @IMANI_mohammad
.
💢 یک سال قبل در چنین روزی...
🔹احتمالا خیلی ها به یاد نمی آورند که یک سال قبل در چنین روزی، شمار قربانیان روزانه کرونا به 709 نفر رسید.
🔹شمار بیماران بد حال و اورژانسی ، از ظرفیت بسیاری از بیمارستان ها فراتر رفته بود. مردم در برابر مرگ عزیزان، احساس درماندگی می کردند.
🔹هر روز چند هزار خانواده داغدار می شدند. رسانه های بدخواه ملت ایران در چنان روزهای تلخی، زبان به طعنه و شماتت گشوده بودند و موج سواری می کردند.
🔹چند ماه سخت طول کشید تا به همت دولت جدید، واکسیناسیون گسترده انجام شود و شیوع کرونا را به گونه ای مهار کند که حتی در برخی روز ها تا همین یکی دو ماه قبل، تعداد فوتی ها به صفر برسد.
🔹عبور از آن بحران بزرگ که در حال قتل عام مردم بود، جای شکر از درگاه پروردگار متعال دارد. ضمنا باید قدرشناسی کرد از مسئولان خدومی که زندگی مردم را به بهانه جویی های مبتذل (مانندبرجام و FATF و...) گره نزدند و نشان دادند وظیفه شناسی، با بهانه جویی سازگار نیست.
🔹خیلی از ما ها به یاد نمی آوریم که یک سال قبل در چنین روزهایی، شمار قربانیان روزانه کرونا به 709 نفر رسید. شاید یک علتش این باشد که معمولا نعمت ها را از یاد می بریم و تلخی ها و سختی ها بیشتر به چشم ما می آید.
🔹اما علت مهم تر، مسمومیت فضای رسانه است؛ فضایی که در آن، شبکه رسانه ای فربه شده با امکانات دشمنان ملت ایران، مامور است فقط سیاهی ها و ناکامی ها را برجسته کند، ولی موفقیت ها و خبر های خوب را با بمباران تبلیغاتی پر حجم خود، سانسور و دفن کند.
🔹اکبر گنجی اصلاح طلب فراری، زمستان 1398 درباره ماهیت و کارکرد این شبکه وطن فروش نوشت:
💢«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم.
💢وظیفه ما وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم. گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوق بشر، فمینیست و... هستیم.
💢ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم با کروناهراسی انجام دهیم».
@IMANI_mohammad
مُفتش گران است
🔹عباس عبدی ادعا کرده: "در حالی که همه دارند درباره فساد نجومی فولاد مبارکه سخن میگویند که ناشی از قیمتگذاری فولاد وزارت صمت بود این وزارتخانه در پی پیدا کردن آخرین فرمولها برای قیمتگذاری خودرو است. #فساد_نظاممند یعنی این".
♦️اولا گزارش فولاد مبارکه مربوط به سه سال پایانی دولت روحانی است. ثانیاهمان دولت هم، با #قیمت_گذاری 4200 تومانی دلار، 1260 هزار میلیارد تومان رانت توزیع کرد؛ اما شما ساکت بودید.
🔹بعدش هم که دولت رئیسی خواست به این فساد پایان دهد، به طعنه نوشتید "دو پوست موز زیر پای دولت است. اول ادامه دلار ۴۲۰۰ تومانی. دوم حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی. انتخاب کنید که کدام گام را برخواهید داشت؟". حاکی از این که ما شیطنت خود را کرده و در هر حال، دولت جدید را به مخمصه انداخته ایم!
♦️ثالثا، دولت در این 44 سال -جز 9 سال- دست شما ها بوده، اما دریغ از مسئولیت پذیری و پاسخگویی! مصیبت واقعی، همین حقارت شخصیت و فرافکنی است. تحلیلگر بی صداقت، مُفتش گران است.
@IMANI_mohammad