گیتس: برای تضعیف ایران باید از مخالفان داخلی حمایت کنیم
🔹رابرت گیتس، رئیس اسبق سازمان سیا و وزیر دفاع در دو دولت جمهوریخواه و دموکرات آمریکا میگوید: من اگر مسئولیت داشتم، هر کاری که میتوانستم، آشکار و پنهان برای تضعیف نظام ایران و قدرت بخشیدن به آنهائی که در داخل ایران با آن مخالف هستند، انجام میدادم.
♦️رابرت گیتس در گفت و گو با مجله فارین افرز اظهار کرد: اگر ایالات متحده با متحدان ناتو در سدکردن راه تهاجم رئسیه به اوکراین در اروپا همکاری نکند، چرا کسی در آسیا اعتماد کند که ما برای تایوان خواهیم ایستاد؟
🔹از آنجا که سه رئیسجمهور پیاپی در آمریکا شان دادهاند که میخواهیم از خاورمیانه خارج شویم و تمرکز را روی آسیا قرار دهیم، این نگرانی وجود دارد که آیا آمریکا در کنار متحدانش خواهد بود یا نه؟
♦️ما هیچ چیزی برای رقابت با تواناییهای ارتباطات راهبردی جهانی که چینیها ایجاد کردهاند، نداریم. شکل دادن به این تواناییها با شیجینپینگ آغاز نشده. هو جینتائو در اوایل دهه ۲۰۰۰، هفت میلیارد دلار سرمایهگذاری کرد و آنها به هزینه کردن ادامه دادند.
🔹خاورمیانه در آتش است. شما چهار میدان همزمان منازعه را دارید. بزرگترین و دردناکترین میدان، حمله وحشتناک حماس در هفتم اکتبر و تلافی اسرائیل است.
♦️دوم، تلاش حوثیها برای بستن دریای سرخ بر ترافیک تجاری. درآمدهای کانال سوئز در ژانویه ۴۰ درصد کاهش یافته است. ما با زدن سایتهای حوثی، در حال بازی بیحاصلی هستیم.
🔹منازعه فعال سوم، در مرز شمالی اسرائیل است. اسرائیلیها ۸۰هزار نفر را از بخش شمالی تخلیه کردهاند. اقتصاد در آنجا متوقف شده است. و چهارمین میدان، حملات شبه نظامیان در سوریه و عراق است.
♦️برخی دوست دارند بگویند این چهار میدان منازعه به هم مرتبط هستند، که از برخی جهات هم مرتبطند، اما همچنین مجزا هستند و همه آنها به ایران بازمیگردند. ریگان می گفت «شما باید به سراغ سرچشمه بروید» بود.
🔹سرچشمه همه اینها، ایران است. درک دولت از اینکه مردم نمیخواهند جنگ دیگری در خاورمیانه داشته باشند و با ایران وارد جنگ شوند، درست است. اما چگونه میتوان ایرانیها را از پیگیری نقشی که در هر چهار درگیری دارند، متوقف کرد؟
♦️این یک چالش بزرگ است. بخشی از این چالش به سؤالی باز میگردد که درباره شیجینپینگ و دیگران صحبت کردیم، این که آیا سیاست آمریکا طی سالهای گذشته تاثیر بازدارنده رویکرد و قدرت خود را کمرنگ یا ضعیف کرده است؟ بدون شک، به نظر میآید کسی از ما نمیترسد.
🔹صادقانه بگویم، من اگر مسئولیت داشتم، هر کاری که میتوانستم، آشکار و پنهان برای تضعیف ایران و قدرت بخشیدن به آنها که در داخل با آن مخالف هستند، انجام میدادم. یا شما یک تغییر رژیم خواهید داشت یا یک تغییر قابل توجه در سیاستهای رژیم.
♦️تغییر رژیم، حاوی همه آن دلالتهای منفی است که از تجربه عراق و دیگر جاها حاصل شده. یقینا تجربه ما در تلاش تغییر با ابزار نظامی چندان راضیکننده نیست، اما راههای دیگری برای تشویق به تغییر وجود دارد که باید از آنها استفاده کنیم.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. تورم سازی مرموز در ایران با اسپانسر های دولتی و عمومی 🔹چند ده شرکت عمومی و دولتی به کمک شبکه واسط
💢 جدول مجموعه یارانه های دولتی پرداختی به روزنامه دنیای اقتصاد ظرف پنج سال گذشته
https://e-rasaneh.ir/View_Certificate_Report.aspx
@IMANI_mohammad
🔹حواسّ همه
به اتاق جنگ دشمن هست؟
💢 یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
مأموریت انتحاری عبدی
و فراموشکاری روزنامه اعتماد
🔹روزنامه اعتماد که فهرست ۱۶۵ نفره در انتخابات ارائه کرده بود، ادعا کرد انتخابات مجلس، مثل مسابقات محلی بود و نه ملی. عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان)، در این روزنامه نوشت:
🔻«هنگامی که شما مسابقه را در اندازه یک ناحیه برگزار میکنید، انتظار نداشته باشید که مردم نواحی دیگر برای قهرمانی ناحیه شما دست بزنند. شما هنگامی برای مردم شهر یا کشور خود مورد محبوب هستید که در مسابقهای استانی یا ملی شرکت کرده و قهرمان شده باشید.
🔻رقابت موجب ارتقای سطح تواناییهای طرفین رقابت است و اگر رقیب حذف شود، طرف باقیمانده در بازی یکسویه نیز تضعیف میشود. از خلال رقابت است که ظرفیتهای افراد و گروههای سیاسی ارتقا مییابد.
🔻خلاصه جایی میرسد که باید با خودِ خودتان رقابت کنید و تمام شهر و محلات آن را علیه خود بشورانید. این فلسفه و تقدیرِ سیاستِ حذف و آنچه امروز مشهور شده «خالصسازی» است».
🔹درباره این تحلیل گفتنی است:
🔻اولا بیش از ۱۵ هزار نامزد در انتخابات رقابت کردند که در نوع خود بیسابقه بود.
🔻ثانیا گردانندگان روزنامه اعتماد فراموش کردهاند که این روزنامه دو روز قبل از انتخابات، تیتر اول خود را به عنوان «نه به تندروی/ معرفی نامزدهای توسعه گرا» اختصاص داد که شامل ۱۶۵ نامزد بود. اعتماد که نمیخواسته خود را دست بیندازد؟
🔻ثالثا آقای محبوب حضرتی برادر آقای الیاس حضرتی مدیر روزنامه اعتماد، جزو فهرست انتخاباتی در تهران بود و در گود رقابت در کنار آقای علی مطهری، خانم داداندیش (همسر آقای واعظی وزیر و و رپیس دفتر روحانی) و چند وزیر و استاندار دولت مدعی اعتدال و اصلاحات حضور داشتند. اما آقای محبوب حضرتي برادر مدیر روزنامه اعتماد توانست ۱۸۶۶۵ رأی کسب کند و نفر نود و نئهم شود. نفر اول آن فهرست هم با ۱۰۳۵۱۲ رأی، نفر شصت و چهارم شد.
🔻همین طور است حضور آقای نوبخت سخنگوی دولت سابق در انتخابات رشت و خیلیهای دیگر. اگر این همه، نشانه انتخابات رقابتی و آزاد نیست، پس چه چیزی انتخابات آزاد و رقابتی است؟
🔻رابعا در دروغ بافی افراطیون مدعی اصلاحات همین بس که پس از کله پا کردن بهزاد نبوی از ریاست جبهه اصلاحات (و قبل از او، عارف و موسوی لاری)، با دیکتاتورمآبی تمام، تحریم انتخابات و ممنوعیت نامزدی در انتخابات را چند ماه مانده به ثبتنام، به احزاب اصلاحطلب و اعضای آن حقنه کردند که در این میان، چهار پنج حزب سر باز زدند و آن را تیر خلاص به موجودیت خود دانستند.
🔻پدرخوانده های جبهه اصلاحات اگر دنبال انتخابات رقابتی بودند و از طرف آمریکا و اسرائیل و انگلیس برای تحریم و تخریب انتخابات برنامه نداشتند، چرا تشویق به نامزدی نکردند تا در صورت رد صلاحیت ادعائی، بهانهای برای زیر سؤال بردن انتخابات داشته باشند؟
پاسخ فقط یک چیز است؛ آنها مامور بودند و معذور! و بیچون و چرا، با حیثت خود انتحار کردند تا برنامه بیگانگان پیش برود؛ حماقت از این بزرگتر؟!
🔻خامسا ۴۵ نفر از نامزدهای اصلاحطلب در مرحله اول انتخابات به مجلس راه یافتند که ممکن است در مرحله دوم به بیش از ۶۰ نفر برسد. اگر انتخابات، آزاد و رقابتی نبود و بنا بر خالصسازی ادعایی بود، چگونه آن ۱۶۵ نفر تایید شدند و این عده با کنار زدن رقبای خود به مجلس راه یافتند؟
🔻سادسا، خاتمی به عنوان راس طیف افراطیون تحریمی، دو سال قبل در انتخابات شورای شهر تهران از فهرست «لیست جمهور» حمایت کرد اما نفر اول آن فهرست نتوانست حتی ۳۹ هزار رای کسب کند.
🔹نویسنده این تحلیل باید به جای آسمان ریسمان کردن، توضیح دهد که امثال وی چگونه از اطلاعات فروشی دو دهه قبل به بیگانگان، به ماموریت تخریب و تحریم انتخابات رسیدند و پذیرفتند نقش مهرههای انتحاری را بازی کنند؟!
@IMANI_mohammad