قهقرا و پیشرفت
یک گزارش مستند -۱
۱)دشمنان ایران قوی، دولت هایی هستند که چهار گوشه منطقه را به خاک و خون کشیدند. دولت هایی که آحاد ملت ایران را فارغ از این که کدام سلیقه سیاسی و مذهبی را دارند، مورد شدید ترین تحریم ها قرار دادند. این دشمنان، درباره قدرتمندی ایران و مسیر کشاندن آن به ناتوانی چگونه فکر می کنند؟ عملکرد طیف های سیاسی ، چگونه می تواند برنامه ضعیف سازی ایران را خنثی کند، یا همپوشانی داشته باشد؟
۲) دو قطبی سازی، و فعال کردن شکاف های اجتماعی، قومیتی، مذهبی، جنسیتی و صنفی، ولو در پوشش رقابت انتخاباتی، رفتاری ذاتا استعماری است؛ کاری است که سرویس های جاسوسی انگلیس و آمریکا و اسرائیل، همواره به تبعیت از فرعون انجام داده اند. "إِنَّ فِرْعَوْنَ عَلَا فِي الْأَرْضِ وَ جَعَلَ أَهْلَهَا شِيَعًا يَسْتَضْعِفُ طَائِفَةً مِنْهُمْ.. "َ. فرعون برای این که بتواند مردم را به ضعف بکشاند و بهره کشی کند، میان آنها تفرقه می انداخت و آنها را گروه گروه می کرد. امروز چه کسانی در حالی که دم از وحدت ملی می زنند، مامور فعال کردن شکاف های سیاسی و اجتماعی هستند؟!
۳) غرب با وجود اجرای یک دهه برنامه ضعیف سازی از داخل و خارچ، خود را شکست خورده می بیند. چنان که «سایمون تیسدال»، سردبیر خارجی روزنامه انگلیسی گاردین، ژانویه ۲۰۲۴ (اواخر دی ماه گذشته) نوشت:
"آمریکا دیگر، بزرگ ترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است. جایگاه قدرت برتر در منطقه، اکنون در اختیار ایران است".
شکست بزرگ غرب در حالی رقم خورد که "جان ساورز"، رئیس سرویس جاسوسی انگلیس (MI6)، مهر ماه ۱۳۹۴ در آستانه اجرای برجام، به شبکه CNN گفته بود؛
«برجام ظرف ۱۵ سال آینده، ایران را به کشوری میانهرو تبدیل خواهد کرد. ما شاهد کشوری هستیم که در مرحله انتقال از پایه های انقلابی به کشوری نُرمالتر قرار دارد، اما در داخل ایران در این مسیر، چالش وجود دارد. دیدگاه های متفاوتی در ایران درباره آینده وجود دارد... ما نیاز داریم به شکلی استراتژیک صبور باشیم و فرصت دهیم تا ایران طی ۱۰- ۱۵ سال، به کشوری نرمال تبدیل شود».
۴) شبیه سخنان ساورز را «جان برنان» رئیس سازمان سیا، مرداد ۱۳۹۵ در «همایش امنیتی اسپن» گفت:
«توافق هستهای کار درستی بود که انجام شد... این کار، روحانی را که از دید ما بین عناصر فعال در ایران، فردی بسیار میانه روتر به شمار می آید، تقویت کرد. او باید دستاورد های بیشتری داشته باشد تا حمایت بیشتری جلب کند، به این دلیل که در حکومت ایران بین تندروها و میانه روها رقابت وجود دارد. در حالی که آنها سال آینده انتخابات برگزار می کنند، ما به دقت اوضاع را تحت نظر خواهیم داشت... نگرانی من این است که بسیاری از ایرانی ها انتظار داشتند با آزاد شدن دارایی های این کشور، پول به زندگی آنها سرازیر شود، اما خوب این مسئله زمان می برد.».
۵) عقل و منطق مطلقا زیر سوال می رفت، اگر همان بانیان خارجی و داخلی تحریم ها، بخواهند ایران را در مسیر رونق و پیشرفت قرار دهند! برخی مدعیان داخلی برداشتن تحریم، همان هایی بودند که گرای تحریم ها را به دولت اوباما داده بودند.
روزنامه لس آنجلس تایمز، ۲۸ مهر ۱۳۸۸ از زبان "جان هانا" مقام آمریکایی نوشت:
«مطمئناً پیامی که از گردهمایی اخیر فعالان اپوزیسیون ایران- که در میان آنها بعضی شخصیت های نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدید تر باشد. آنها گفتند برای اینکه تحریم مؤثر باشد، باید به صورت شوک وارد شود که فلج کند و نه به صورت واکسن... برخی از آنها نگرانند که رژیم بر اثر حمله نظامی فلج نشود. با وجود این نگرانی، آنها پیشنهاد دادند بمباران همزمان تأسیسات هسته ای و مراکز سپاه پاسداران و بسیج- هر چند که تعدادی از مردم را هم نابود کند- انجام شود»!
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
قهقرا و پیشرفت
یک گزارش مستند -۲
۶) مقصود ساورز و برنان و دیگران از میانه رو و نرمال سازی ایران چه بود؟
چرا در همان دوره (و نه پس از روی کار آمدن ترامپ) به معاون دفتر روحانی برای نمایندگی آمریکا ویزا ندادند، شرکت های همکار با ایران را تهدید کردند، تحریم های جدید (ویزا، آیسا، سیسادا و...) را به اجرا گذاشتند، به هواپیمای آقای ظریف در آلمان سوخت ندادند، یا اجازه ندادند سفارت ایران بتواند حتی یک حساب بانکی در لندن باز کند؟
وقتی از قهقرا و پیشرفت حرف می ز نیم، دقیقا از چه چیزی سخن می گوییم؟ برخی دولتمردان سابق که در ستاد انتخاباتی مدعیان اعتدال و اصلاحات زنبیل گذاشته و از افتخارات نداشته می گویند، همان ها هستند که وزیر خارجه شان پس از برجام، نامه التماس به جان کری می نوشت و برای شرکت های در حال تهدید شدن، نامه آرامش بخش (Comfort letter) درخواست می کرد؛
و رئیسسازمان برنامه و بودجه شان ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ می گغت: "شدیدترین مرحله تحریم، نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بی انصاف ها و دژخیمان، حتی برای غذا و دارو، اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش می رسد، امکان تبادل مالی نباشد».
دولت نُرمال شده (!) در حالی با برجام و ادعای تعلیق قطعنامه های شورای امنیت، از فروش حداقلی نفت و خرید غذا و دارو محروم شده بود که طبق قوانین بین المللی، حتی کشورهای تحریم شده و ناهمراه (بدون واگذاری امتیازاتی مثل برجام)، از تحریم غذا و دارو استثنا بودند!
۷) هدف مشترک سه دولت اوباما و ترامپ و بایدن (با وجود تفاوت های تاکتیکی)، فروپاشی ایران بود و انصافا نقشه خود را هم درست پیش بردند، تا جایی که دولت روحانی در آن چند سال آخر، دست ها را بالا برده بود.
آقای تقی آزاد ارمکی (فعال اصلاح طلب که اکنون فعالیت انتخاباتی دارد)، در این باره، ۲۵ اردیبهشت ۹۷ به روزنامه فرهیختگان گفت:
"روحانی جز برجام کار دیگری بلد نیست. برجام پروژه او بود و تمام شد. او ۱۰۰ سال دیگر هم بماند، هیچ کاری نمیتواند انجام دهد. نه توانایی کار دیگری دارد، نه نیروهای او این چیزها را می فهمند. روحانی هیچ کار دیگری از جمله رفع مشکلات اقتصادی را نمیتواند انجام دهد.".
ارمکی همچنین مهر ماه ۱۳۹۷ در گفتوگو با روزنامه آرمان و درباره که «دولت نه به وعده های خود عمل کرده و نه پاسخگوی مطالبات بوده»، اظهار داشت:
"موقعیت دولت روحانی با هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد فرق می کند. دولت روحانی، بعد از برجام تمام شد. چون تمام هویت دولت را به برجام گره زده بود. او هیچ ایده دیگری جز برجام نداشت. جامعهای که این همه بحث نابرابری اقتصادی در آن می رود، یک نفر در کابینه نیست که بحث تز یا رفاه اجتماعی را مطرح کند. دولت از تز اقتصادی، مناسبات اجتماعی و فرهنگی، تهی و پایان یافته است".
۸) کشور ما به همت مردم و دولت شهید رئیسی، از لبه پرتگاه برگشت. سعید لیلاز، کارشناس اقتصادی و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، شهریور ۹۷ به یورو نیوز گفته بود: «با اختیاراتی که روحانی دارد، اگر چوب بود تا الان کاری کرده بود. عامل التهاب بازار، سوء مدیریت است. مسئولیت، متوجه روحانی است».
همین فعال سیاسی و اقتصادی، چند سال بعد در گفت و گو با روزنامه هایی مانند هم میهن و شرق گفت:
- "آقای رئیسی، در حوزه اقتصاد موفق بود، ولی کسی حاضر نیست این را بگوید؛ اصلاح طلبان بی انصافی می کنند.هیچ شاخص اقتصادی نیست که الان وضعیتش بهتر از سال 1400 ]شروع دولت سیزدهم[ نباشد. حتی در برخی موارد ما از سال 1396 ]اوج دولت برجام[ هم عبور کردیم؛ مثل حجم تولید ناخالص داخلی. کارنامه اقتصادی آقای رئیسی خوب است؛ احزاب برای اهداف خودشان بی انصافی می کنند.
- "برخلاف چیزی که گفته می شود، مجموعه کارکرد آقای رئیسی، اقتصاد ایران را از گِل درآورد. هیچ حوزه ای وجود ندارد که شرایط آن نسبت به قبل بهتر نباشد. وضعیت شرایط عمومی کسب وکار و مانند آن بهتر شده و در حوزه های مثل رشد اقتصادی با سرعت نسبتاً کمتری رو به جلو حرکت می کنیم... اینکه چرا شهروندان، پیشرفت ها را حس نمی کنند، چند علت دارد؛ از جمله این که بخش مهمی از این رشد، چالههای سقوط اقتصاد در سالهای ۹۷ و ۹۸ را پر کرده است".
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
قهقرا و پیشرفت
یک گزارش مستند -۳
- سعید لیلازَ عضو حزب کارگزاران: "آیا اقتصاد ایران در حال پسرفت است و با رابطه با آمریکا، مسائل حل خواهد شد؟ به ویژه پس از موج دوم تحریم، تلاش برای مصالحه، معنایی جز دست شستن از برنامه هسته ای و کوتاه آمدن از موضع قدرت منطقه ای مستقل در جنگل خاورمیانه ندارد. اقتصاد ایران از نیمه سال 1400 به بعد، رکورد تاریخی حجم تولید ناخالص داخلی در سال 1396 را پشت سر گذاشته است. حجم اقتصاد در سال 1400 معادل 3.2 درصد بزرگتر از بالاترین عملکرد در سال 1396 بود. آنها که هرگونه بهبود اوضاع اقتصادی را در گرو رفع تحریم و روابط با آمریکا دانسته اند، در همه این سالها، بر سر قبری گریستهاند که مرده ای در آن دفن نشده. بر پایه شواهد موجود، مقاومت اقتصاد ایران در برابر تحریم ها به روشنی در حال افزایش است و به موازات کاهش سهم نفت در تولید ملی، آسیب پذیری در برابر تحریم ها نیز کاهش یافته . ادعای تعیین کننده بودن تحریم، تکرار اشتباهی علمی و دروغ سیاسی بزرگی است".
- "غرب به ویژه آمریکا، به چیزی جز ایران تسلیم، یا جمهوری اسلامی سرنگون شده، تن نخواهند داد. در حالی که غرب روز به روز در حال ضعیف تر شدن است، این خواسته روز به روز غیر منطقی تر میشود. ایران از مصايب سالهای 98 و 99 که بدترین سال ها بود، عبور کرده و دیگر به آن باز نخواهد گشت. فرقی نمیکند با ترامپ یا بدون ترامپ؛ با تحریم یا بدون تشدید تحریم. حمله ایران به اسرائیل هم، همین واقعیت را نمایان کرد. در اموازنه جدید، جمهوری اسلامی یک بازیگر بزرگ فرا منطقهای است.
- برخی نخبگان در واکنش به حوادث یا اظهار نظر، به چنان فر ومایگی دچار می شوند که به پوپولیسم دردناک دچار میشوند. این نشان می دهد که چقدر روشنفکری، بیشتر به سلبریتی بودن شبیه است تا روشنفکری و نخبگی. یعنی دنبال فالوور و لایک خوردن هستند، یا می خواهند دل کسی را خنک کنند، یا کسی را بچزانند و اصلا دنبال کشف حقیقت نیستند. من پژوهشی کردم و متوجه شدم ما شهریور 1400 از رکورد تاریخی بالاترین عدد تولید ناخالص داخلی در سال 96 عبور کردیم. از شهریور 1400 تا الان هرچه رشد در اقتصاد ایران دارد اتفاق میافتد، جدید است... درباره آینده ایران، خیلی امیدوارم. میدانید؟ فقط 40 درصد ظرفیت صنعتی ایران الان دارد استفاده میشود. بنابراین تا یک دورهای بیش از 10 سال، ما بدون سرمایه گذاری جدی، حتی می توانیم رشد اقتصادی دورقمی داشته باشیم."
۹) انتخابات قرار است کشور ما را به کدام سمت رهنمون شود؟ ادامه پیشرفت های در خشانی که در دوران شهید رئیسی عزیز ریل گذاری شده ، یا بازگشت به قهقرای دولت قبل؟
مردم ما سخنان آقای روحانی را باور کنند که دعوت می کند به نامزد مورد نظر او رای بدهند "تا شاهد رشد اقتصادی ۱۴ درصد باشند"، یا برداشت جناب نامزد که گفت: "رشد ۸ درصد [مقرر شده در برنامه هفتم] ممکن نیست و همین حالا من کنار می روم، به شرط این که آقای جلیلی عملی کند و گرنه اعدامش کنند"!؟
وعده رشد ۱۴ درصدی را باور کنیم، یا معدل رشد ۶ دهم درصد طی ۸ سال دولت قبل را؟ مردم، اذعان به "برنامه ندارم، برنامه همین برنامه موجود و سیاست های کلی نظام است " را باور کنند، یا گزارش مراجع رسمی را مبنی بر این که "دولت یازدهم و دوازدهم، کمتر از ۳۵ درصد برنامه ششم را اجرا کرد و اعتقادی به برنامه نداشت"؟!
اگر به اذعان حامیان آن دولت، روحانی با برجام تمام شد و هیچ برنامه جاگزینی هم نداشت، امروز چرا باید در حالی که دیلماسی سیاسی و تجاری خود را با موفقیت توسعه داده ایم، دوباره به آن وضعیت زیستن در قفس (ناتوان در خرید حتی غذا و دارو و واکس) برگردیم؟
چگونه می شود کسی، چند ماه قبل به درستی بگوید "آمریکا، تمام تعهدات را یک طرفه زیرش می زند، بعد می گوید بیا مذاکره کنیم! از کجا معلوم مذاکره کنیم و دوباره زیرش نزنید؟ ما با قلدری، جلوی این ظلم خواهیم ایستاد"، اما حالا ادعا کند: "چرا به برجام عمل نمی کنیم؟ نمی شود در قفس زندگی کرد؛ باید توافق کنیم"؟
اگر بناست همان دولتمردان برگردند و پایبند به برنامه نباشند و غیر از تکرار برجام و FATF ، حرفی برای گفتن نداشته باشند، اصلا برای چه باید برگردند؟ برای سقوط دوباره در تله غرب و تورم ۶۰ درصد و خزانه خالی و گفتن "پرداخت یارانه، مصیبت عظماست" و "پولی برای پرداخت حقوق سر ماه کارکنان دولت نداریم"؟!
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
.
قهقرا و پیشرفت
یک گزارش مستند -۴
۱۰) اما فضای مجازی و قانونمندی و فیلترینگ. متهم به خیانت هستند مدیرانی که نه برای راه انداری شبکه ملی اطلاعات همت کردند؛ و نه مانند همه دولت های با شعور در غرب و شرق، پیام رسان های خارجی را وادار کردند تا نماینده ای در کشور میزبان داشته باشند، قوانین و امنیت آن کشور را محترم بشمارند، و حتی در صورت لزوم، جریمه شوند تا پاسخگو باشند.
وقتی این کار را نکردند و دشمن توانست در دی ماه ۹۶ و آبان ۹۸ شبیخون بزند، همان مدیران دولتی گفتند چرا کسی برای این فضای بی در و پیکر کاری نمی کند و تلگرام و... را نمی بندد؟
ماجرای فیلتیرینگ و سپس فروش فیلتر شکن، رهاورد همان هایی است که امروز ژست مخالفت گرفته اند؛ درست مانند داستان تحریم. امنیت کسب و کار و زندگی مردم در فضای مجازی را دربست به دست تحریم کنندگان ملت ایران سپرده اند؛ "خود می کشند و خود تعزیه می دارند"!
۱۱) نشریه اشرافی و غربگرای "صدا"، مرداد ۱۳۹۵ به نارضایتی مردم از دولت وقت اشاره کرده و در تیتر صفحه اول خود نوشته بود: «روحانی چگونه دوباره رئیس جمهور می شود؟ با برجام و تلگرام».
این سرمستی در حالی بود که جان کری وزیر خارجه آمریکا، چهارم مرداد ۱۳۹۴ در شورای روابط خارجی گفت:
«به ایران نگاه کنید... ۲۵ درصد جوانان بیکارند. اگر به تهران بروید - من نرفتم ولی دوستانم که رفته اند، گفتند - جوانان به دنبال گوشی هوشمند هستند و می خواهند بخشی از دنیا باشند».
آیا باراک اوباما، یا دختران ۱۰- ۱۴ ساله اش (مالیا و ساشا) حق نداشتند بخشی از همین دنیا باشند که کری می گفت؟! پاسخ اوباما منفی بود. او اواخر آذر ۱۳۹۰ گفت:
«دخترانم را از استفاده از شبکه اجتماعی فیس بوک منع می کنم، زیرا تمایل ندارم افراد غریبه، مسائل خانوادگی آنها را بدانند. فیس بوک، مکانی امن برای گذران اوقات فراغت دخترم نیست. چرا باید بخواهیم با افرادی رو به رو شویم و آنها از امور ما باخبر باشند، در حالی که آنها را نمی شناسیم. این عاقلانه نیست».
اوباما همچنین اسفند ۱۳۹۳ به ایبیسی نیوز گفت «به من اجازه داده نمی شود گوشی هوشمندی مانند آیفون یا سامسونگ گالاکسی داشته باشم. سازمان امنیت، مرا مجبور به کنار گذاشتن موبایل هوشمند کرده است».
۱۲) باید از رئیس دولت قبل سوال کرد، یا وزیر ارتباطات او و یا نامزدی که دورش را گرفته اند؟ مسلمان! آیا انصاف است که دختران اوباما در جامعه ولنگار آمریکا، تامین امنیت شوند و حریم داشته باشند، اما دختران و بانوان و جوانان شریف ایرانی، از حداقل امنیت و مصونیت در فضای مجازی محروم باشند؟!
محرّم حسینی نزدیک است و انسان، یاد فریاد اعتراض غیرتمندانه ای می افتد که زینب کبری (سلام الله علیها) در شام بر سر یزید فاجر کشید:
"أمِنَ العَدلِ - يَابنَ الطُّلَقاءِ - تَخديرُكَ إماءَكَ و نِساءَكَ و سَوقُكَ بَناتِ رَسولِ اللَّهِ صلى اللَّه عليه و آله سَبايا، قَد هَتَكتَ سُتورَهُنَّ وأبدَيتَ وُجوهَهُنَّ، تَحدوا بِهِنَّ الأَعداءُ مِن بَلَدٍ إلى بَلَدٍ، و يَستَشرِفُهُنَّ أهلُ المَنازِلِ وَ المَناهِلِ، و يَتَصَفَّحُ وُجوهَهُنَّ القَريبُ وَالبَعيدُ، وَ الدَّنِيُّ وَ الشَّريفُ، لَيسَ مَعَهُنَّ مِن رِجالِهِنَّ وَلِيٌّ، و لا مِن حُماتِهِنَّ حَمِيٌّ؟!
ای پسر آزاد شده، آیا از عدالت است که زنان و دختران و کنیزان خود را در پشت پرده جای دهی، ولی دختران پیامبر خدا (ص) را در میان نامحرمان، مانند اسیران در شهرها و کوچه و بازار بگردانی تا مردم در آبشخورها و منزلگاه ها به تماشا بنشینند و نزدیکان و بیگانگان و اراذل و اشراف، آنان را ببینند، در حالی که از مردان آنان، کسی که سرپرستی یا حمایت شان کند، نداشته باشند؟!".
💢یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
اگر شهیدان باکری بودند...
🔹کانال بدنام انتخاب، که از آقای پزشکیان حمایت می کند، ویدئویی از فرزند شهید حمید باکری را منتشر کرده که می گوید :
🔻"کسانی که مقابل باکریها کارشکنی کردند امروز حامیان کدام کاندیدا هستند؟ / مرزها هیچگاه چنین شفاف نبوده است / اینها برای نوع نگاه خود، انقدر اقتداگرا هستند که حتی به جان بچههای مردم در زمان جنگ رحم نکردند/ «برای ایران» توصیه میکنم که سمت مهدی باکری را انتخاب کنید".
🔹در مقابل، سرکار خانم مدرس، همسر شهید مهدی باکری می گوید:
🔻"من از آقای جلیلی حمایت کرده ام و به او رای خواهم داد، به خاطر اصلح بودن ا. آقای جلیلی، فردی دست پاک و متواضع و ولایت مدار و دغدغه مند است و راهکار دارد برای برون رفت از مشکلات جامعه. من مطمئنم مهدی اگر امروز بود، با آقای پزشکیان کاری نداشت".
🔹هم همسر شهید مهدی باکری و هم فرزند شهید حمید باکری (برادر کوچک تر مهدی باکری) برای ملت ما عزیز و محترم هستند. یکی با شهید مهدی باکری فرمانده دلار لشکر عاشورا در آن روزهای سخت دفاع مقدس زیسته، و دیگری، فرزند شهد عزیز حمید باکری است، که آن روزگار را درک نکرده و از دیگران شنیده است.
🔹قضاوت کدام یک به حق نزدیک تر است؟ آن که مستقیما محضر شهید باکری را درک کرده، یا آن که از دیگران شنیده، دیگرانی که برخی از آنها امروز در نقطه مقابل جبهه ای ایستاده اند که برادران باکری در آن جبهه جانفشانی کردند؟ آنچه به فرزند شهید حمید گفته شده، یک ادعا بی سند است اما آنچه امروز در مشی معارضه جویانه برخی مدعیان اصلاحات می بینیم، اسناد روشن است
🔹همسر شهید باکری، یک معیار و دلیل محکم ارائه کرده:
🔻"اطرافیانی که امروز در ستاد پزشکیان هستند و حمایت می کنند، اگر مهدی بود هیچ وقت به آنها رای نمی داد. مطمئنم در مقابل آقای جلیلی به پزشکیان رای نمی داد".
🔹اولیای دین فرموده اند: "انسان بر دین هم نشینان خویش است". برخی مدعیان حمایت از آقای پزشکیان که ستاد او را قبضه کرده اند، متهمان فتنه 88 هستند که در آن، به ساحت امام و رهبری و جمهوری اسلامی جسارت شد، و این در حالی بود که جان شهیدان باکری، برای ولایت فقیه و جمهوری اسلامی می رفت، و رفت.
🔹آیا اگر باکری ها بودند، در مقابل شعار صهیونیستی نه غزه نه لبنان به خروش نمی آمدند؟ در برابر اهانت به ساحت امام حسین علیه السلام چطور؟ اگر می شنیدند که کسانی رئیس دولت شیطان بزرگ را "بسیار مودب"، و آمریکا را کدخدا می خوانند و دم از توافق به هر قیمت ولو با وجود زیر پا گذاشته شدن توافق قبلی می زند، آیا بر افروخته نمی شدند؟
🔹اگر می شنیدند چپ نماها و مدعیان سابق خط امام، دم از سازش بی قید و شرط با آمریکا و حجاب اختیاری و تعطیلی احکام الهی می زنند، یا زندگی اشرافی متمایز از مردم راه انداخته اند، چطور؟!
🔹مرام و مکتب شهیدان باکری روشن است. مکتبی که می گوید "ما می توانیم"، آمریکا را شیطان بزرگ می شمارد، و برآمده از منطق قرآن می گوید "آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند".
🔹شهیدان باکری اگر امروز در میان ما بودند، منطق قرآن را سر دست می گرفتند که می فرماید: "إِنَّمَا ذَٰلِكُمُ الشَّيْطَانُ يُخَوِّفُ أَوْلِيَاءَهُ فَلَا تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ". و قطعا بر دهان هر کسی می زدند که از سر توهم بگوید "آمریکا توانمندی های دارد که می توان تواند دفاعی ما در کمتر از پنج دقیقه نابود کند" یا "بدون مذاکره و رابطه با آمریکا نمی توان سر کرد".
🔹امروزکسانی می خواهند از نام فرزند شهید حمید باکری سوء استفاده کنند، که ذاتا به هر نوع دفاع از اسلام و ایران، انگ جنگ طلبی زده و تخطئه می کنند. آنهایی که سال ها شهیدان سلیمانی و همدانی و... را به خاطر امتداد دفاع مقدس سرزنش کردند، نمی توانند دوستدار خانواده شهیدان باکری باشند و معلوم است که کدام نقش منافقانه را در انتخابات ایفا می کنند.
@IMANI_mohammad
.
عیار دینداری دورانساز
پراکندگی یا اجتماع دل ها
♦️امیر مومنان در خطبه ۲۹ نهجالبلاغه، در مذمت بی عملی و پراکندگی اصحاب فرمود: «أَيُّهَا اَلنَّاسُ اَلْمُجْتَمِعَهًْ أَبْدَانُهُمْ اَلْمُخْتَلِفَهًْ أَهْوَاؤُهُمْ كَلاَمُكُمْ يُوهِي اَلصُّمَّ اَلصِّلاَبَ وَ فِعْلُكُمْ يُطْمِعُ فِيكُمُ اَلْأَعْدَاءَ.
🔹اي مردمی که پیکرهایشان کنار هم، و دلمشغولیهایشان پراكنده است؛ لاف دليريتان سنگهاي سخت را درهم شكند، و عمل شما دشمن را به طمع میاندازد».
♦️حضرت در خطبه ۱۱۹ نهج البلاغه نیز پراکندگی دل ها را با وجود زیادی شمارگانی یاران ملامت کرد: «إِنَّهُ لَا غَنَاءَ فِي كَثْرَةِ عَدَدِكُمْ مَعَ قِلَّةِ اجْتِمَاعِ قُلُوبِكُمْ. همانا در زیادی شمار شما سودی نیست، در حالى كه اجتماع دل هاي شما اندك است».
🔹مولای متقیان در خطبه ۲۷ نهج البلاغه فرمود: "وَ اللَّهِ يُمِيتُ الْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ الْهَمَّ مِنَ اجْتِمَاعِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ ... أَفْسَدْتُمْ عَلَيَّ رَأْيِي بِالْعِصْيَانِ وَ الْخِذْلَانِ...
♦️به خدا سوگند، دل را میمیراند و همّ و غمّ را به سوی انسان جلب میکند، اجتماع دشمنان بر باطل خویش و تفرقه شما از حق خود... تدبيرم را به نافرمانى و ترک يارى، تباه كرديد".
🔹امام عصر(عج) هم در توقیع شریف خطاب به شیخ مفید فرمود: «لو اَنّ اَشياعَنا وَفّقَهُمُ اللهُ لطاعته عَلَى اجتماع مِنَ القلوب فِى الوَفاءِ بِالعَهدَ عَلَيهم لمّا تَأَخّرَ عنهم اليُمنُ بلقائنا...
♦️اگر شیعیان ما - که خدا توفیق بندگی به آنها دهد- در وفای به عهدی که برعهده آنهاست همدل بودند، میمنت دیدار ما به تأخیر نمیافتاد».
🔹دلخوری های ما نسبت به یکدیگر، واقعی باشد یا از سر سوء تفاهم، حق باشد یا ناحق ، نباید موجب گرفتار کردن هر کدام ما در قفس تنگ منیت ها شود و از درک مصلحت های بزرگتر ناتوان کند. فقط تشخیص در وقت لازم و اقدام در وقت لازم است که موجب نجات ارزش ها و آرمان ها و تضمین پیشرفت ها در آینده است. و گرنه سوزاندن فرصت ها، جز استقبال از غصه ها به دنبال نخواهد داشت.
♦️اتحاد و انسجام و اقدام مومنانه، نشانه رشد و بلوغ شخصیت اجتماعی مومنان است.
@IMANI_mohammad
.
امتداد رئیسی یا روحانی؟
♦️ملت ما امروز فقط به یکی از دو نامزد رای نمی دهند، بلکه برای امتداد مسیر یکی از دو رئیس جمهور رای می دهند؛ تداوم راه شهید رئیسی و دولت او، یا تکرار آقای روحانی و دولت او.
🔹خوب دقت کنیم که کدام مسیر، مسیر خدمتگزاری مردم، با منطق ما می توانیم است. رای امروز ما، افق آینده کشوری بزرگ و در مسیر پیشرفت را ترسیم می کند. پیشرفت، ساختنی است و با همت به دست می آید؛ عاریتی نیست و با درخواست از بیگانگان و دشمنان، حاصل نمی شود.
@IMANI_mohammad
.
💢 برخی بستگان و خویشاوندان در تبریز، با افتخار به آقای جلیلی رای دادند. دم همه شان گرم، بابت حضور پر شور در انتخابات.
❤️💐
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💢 ظریف: شاخ گذاشتم براش (!)
@IMANI_mohammad
شکست خط تحریم
سر شکستگی مدعیان تقلب
🔹شبکه فارسی زبان معاند، شامل VOA، رادیو فردا، BBC انگلیس، دویچه وله، رادیو فرانسه و شبکه اینترنشنال وابسته به موساد، تلاش بسیاری به کار بستند تا خط تحریم انتخابات را جا بیندازند و مشارکت مردم را که خون تازه در رگ های جمهوری اسلامی، و صندوق پس انداز امنیت و اقتدار ملی است، کمرنگ کنند. مشارکت چشمگیر مردم، "نه" به دشمنان ایران و جمهوری اسلامی است.
🔻امثال خاتمی و برخی گروه های عضو جبهه اصلاحات، در انتخابات مجلس گذشته، در بازی دشمنان افتادند و با عدم شرکت در انتخابات، پازل دشمنان را کامل کردند.
🔹آنها این بار در انتخابات شرکت کردند و با همین حضور، به خیانت بزرگ خویش در سال ۱۳۸۸ شهادت دادند. مشارکت، یعنی اعتماد به سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی، و امانتداری نظام، و اعتراف به دروغ بودن ادعای تقلب.
🔻این رسوایی و سرشکستگی، هرگز کسانی را که ۲۴/۵ میلیون رای اکثریت مردم (بیش از ۱۱ میلیون رای فاصله با نفر دوم) را زیر پا گذاشتند، رها نخواهد کرد و آنها را در موقعیت معارضه با جمهوریت جایابی می کند.
🔹خاتمی در کنار هاشمی رفسنجانی و میر حسین موسوی -که همچنان به گروهک های تحریمی بیگاری می دهد-، ۱۵ سال قبل با ادعای تقلب، موجب دو دستگی و تبدیل حماسه حضور، به بهانه بدبینی و مشاجرات خیابانی شدند.
🔻دشنمان که چشم دیدن حماسه حضور ملت ما را نداشتند، از فتنه و آشوبی که موسوی و خاتمی و هاشمی بر پا کرده بودندف نهایت استفاده را برای تضعیف قدرت ملت ایران بردند و سپس، جرئت پیدا کردند که تحریم های فلج کننده را به اجرا بگذارند.
🔹این اسناد غیر قابل انکار را مرور کنید:
🔻باراک اوباما (رئیس جمهور آمریکا به هنگام وقوع فتنه سبز) بعد ها در کتاب خاطرات خود تصریح کرد: "اگر جنبش سبز [آشوب ۱۳۸۸] در ایران رخ نداده بود، دولت من تصمیم به اعمال تحریم های سخت نمی گرفت... تحریمهای دوره بوش سمبلیک بود؛ تحریم های سخت را من اعمال کردم".
🔻رابرت گیتس، رئیس سازمان سیا، ۱۰ روز پس از آشوب فتنه گران در روز قدس و دادن شعار نه غزه نه لبنان به شبکه CNN گفت «در حال حاضر به دلیل شکافهای عمیق در ایران، تحریم، اثر گذارتر از گذشته است. ما در حال حاضر شکافهای بی سابقه ای را در ایران شاهدیم".
🔻روزنامه لسآنجلس تایمز ۱۰ مهر ۱۳۸۸ نوشت: «برخلاف غرور ملی ایرانیها، اپوزیسیون و جنبش سبز از فشار غرب راضی است. یکی از مخالفان میگوید افشای وجود یک نیروگاه هستهای جدید، بر فشارها خواهد افزود و همین موجبات رضایت جنبش سبز را فراهم میکند. امااغلب ایرانیها مخالف سازش بر سر برنامه هستهای هستند؛ این یک حس ملی است که حتی قبل از انقلاب هم وجود داشته است... افرایم هالوی رئیس اسبق موساد میگوید امیدوارم با افزایش فشار غرب، نارضایتی در داخل ایران پا بگیرد.»
🔻لس آنجلس تایمز، ۲۸ مهر ۱۳۸۸ از زبان جان هانا مقام آمریکایی نوشت: "مطمئناً پیامی که از گردهمایی فعالان اپوزیسیون ایران-که درمیان آنها افراد نزدیک به رهبری جنبش سبز حضور داشتند- شنیدم، این بود که تحریم باید اعمال شود و باید هرچه شدیدتر، بصورت شوک وارد شود که #فلج_کند و نه به صورت واکسن".
🔹۱۵ سال تحریم اقتصادی و فشار بر سفره مردم، ارمغان شوم کسانی است که ۱۵ سال قبل، نه فقط انتخابات، بلکه وجدان و اخلاق و شرافت و غیرت ملی را یکجا باختند.
🔻پیروزی یا ناکامی، سرنوشت معمولی همه انتخابات هاست و جبران می شود؛ اما وجدان و شرافت و غیرت ملی، چیزی نیست که وقتی پایمال عقده های شخصی و جناحی شد، براحتی قابل بازیابی باشد. بانیان آن جنایت و خسارت بی سابقه، یک عذرخواهی بزرگ به مردم بدهکارند.
💢 روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
نماد
🔻کار ظریف، همچنان که سوتی است، نشانگر باطن نگاه برخی سیاست بازان به شخصیت هاست؛
🔹همان ها که از خاتمی و هاشمی و روحانی و عارف و... مجسمه اصلاحات ساختند، اما هر وقت که آنها کمترین استقلال رای نشان دادند، عناوین توهین آمیزی مثل عالیجناب سرخپوش قتل های زنجیره ای، سرکوبگر و خودکامه، اردک فلج، سلطان حسین بی عرضه، رحم اجاره ای و دولت اجاره ای، اصلاح طلب قلابی و برانگیخته نهادهای امنیتی نثارشان کردند.
🔹عابد توانچه، عضو سابق دفتر تحکیم و انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر، ۶ تیر ۱۳۹۲ پیش بینی یی کرد که درست از آب در آمد:
🔻«اصلاح طلبان، نگاه ابزاری دوگانه به روحانی دارند. از یک طرف او را پس میزنند تا هزینهای پرداخت نکنند. از طرف دیگر تأیید میکنند. آنها به روحانی مثل ساندیسی نگاه میکنند که تا زمانی که آخرین قطره ممکن در او را میک نزنند، لوله ساندیس را بیرون نخواهند کشید.
🔻وقتی مطمئن شوند دیگر نمیتوانند از روحانی استفادهای کنند، همان کاری را که با هاشمی رفسنجانی کردند با او میکنند. اصلاحطلبان در وضعیت بدی گرفتار شدهاند. ميخواهند نهايت استفاده را بکنند اما جوابگوي کارنامه او نباشند.»
@IMANI_mohammad
.
🔻 ننگ تحریم انتخابات، برای امثال تاجزاده و فائزه هاشمی و مهدی محمودیان و علیرضا بهشتی شیرازی و نرگس محمدی و شیرین عبادی و ... ماند که ته صف گروهک های ورشکسته و تروریستی (سلطنت طلبان، سازمان منافقین، حزب کومله و دموکرات) ایستادند.
@IMANI_mohammad
.
🔻خط بیمار تحریم انتخابات، از وزارت خارجه آمریکا و رسانه های معاند بیگانه، تا گروهک های سلطنت طلب و تروریستی، شماری از مدعیان دروغین اصلاح طلبی که نقاب از چهره برداشته اند، و برخی اطرافیان میرحسین موسوی.
🔹این در حالی است که بر خلاف میل بدخواهان جمهوری اسلامی، اعتماد و اقبال و مشارکت مردم نسبت به دور قبل، افزایش یافته است.
@IMANI_mohammad
.
🔻ستاد مدعیان اعتدال و اصلاحات، با وجود تلاش گسترده، برای کانالیزه کردن رای مناطق سُنّی نشین، موفقیت چندانی به دست نیاورده است. خدمات دولت شهید رئیسی در مناطق اهل سنت (سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، کردستان و کرمانشاه و...)، نقش مهمی در جلوگیری از عوام فریبی و دو قطبی سازی هیجانی داشته است.
🔹در همین حال، مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی نیز حاضر نشده از نامزد مدعیان اعتدال و اصلاحات حمایت کند. او امروز در زاهدان گفته است: "ملت ایران امروز به بیداری رسیده و بهترین چیز برای یک ملت بیداری است، خودشان میدانند [در انتخابات] چکار کنند.»
@IMANI_mohammad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔻شهید سلیمانی در دفاع مقدس، هر وقت که کار بالا می گرفت، به حضرت زهرا (سلام الله علیها) متوسل می شد.
🔹روایت حاج مهدی رسولی
#یا_زهرا_(س)
@IMANI_mohammad
.
به یاد دو قهرمان بزرگ
🔹انتخابات در سراسر کشور عزیزمان، در کمال آرامش و امنیت در حال برگزاری است و همین آرامش گرانبها، یاد دو قهرمان دلاور را بیش از پیش زنده می دارد؛ شهید سلیمانی و شهید رئیسی.
🔻اگر رشادت های شهید سلیمانی و همرزمانش نبود، بی تردید امروز ایران عزیز ما آماج ناامنی گسترده، شبیه مصائبی بود که برای ملت های عراق و سوریه و افغانستان و فلسطین و یمن رخ داد.
🔹از طرف دیگر، مردم ما امروز در حالی در اوج گرمای تابستانی، پای صندوق های رای رفتند که بر خلاف سه چهار سال قبل، شاهد قطعی آزار دهنده و فلج کننده برق و آب، از پایتخت گرفته تا دور دست ترین مناطق کشور نبودند.
🔻این تامین پایدار آب و برق از طریق توسعه شبکه آبرسانی و نیروگاهی، حاصل تلاش شبانه روز و خستگی ناپذیر انبوه خدمتگزارانی است که با همت و تدبیر شهید رئیسی به صف شدند تا به بحران ها و ناترازی هایی از جنس تامین آب و برق و گاز پایان دهند.
🔹امروز از آذربایجان و همدان و کردستان و کرمانشاه، تا لرستان و کهکیلویه و خوزستان و بوشهر و هرمزگان و سیستان و بلوچستان و کرمان و یزد و اصفهان و خراسان، آینه ای از خدمات بی منتی است که در دولت پر برکت شهید رئیسی، در کمتر از سه سال انجام شد و کام مردم را شیرین کرد.
🔻همه ما بر سر سفره بی منت قهرمانانی نشسته ایم که برای خدمتگزاری و گره گشایی از زندگی مردم، سر از پا نشناختند و پروانه وار، تا مرز سوختن در آتش پیش تاختند. رحمت و رضوان خداوند بر آنان، و یادشان، همواره در دل و جان ما، جاری باد!
@IMANI_mohammad
.
🔻 "... وَ تِلكَ الأَيّامُ نُداوِلُها بَينَ النّاسِ وَ لِيَعلَمَ اللَّهُ الَّذينَ آمَنوا وَ يَتَّخِذَ مِنكُم شُهَداءَ وَاللَّهُ لا يُحِبُّ الظّالِمينَ.
🔹و ما این روزهای (پیروزی و ناکامی) را در میان مردم میگردانیم؛ (-و این خاصیّت زندگی دنیاست-) تا خدا، افرادی را که ایمان آوردهاند، معلوم کند (شناخته شوند)؛ و خداوند از میان شما، شاهدانی بگیرد. و خداوند ستمگران را دوست نمیدارد".
🔻سوره مبارکه آل عمران، آیه ۱۴۰
@IMANI_mohammad
پیام این تحریم و تبریک
برای رئیس جمهور منتخب
♦️پس از اعلام نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری، روسای جمهور سوریه، عراق، روسیه، چین، پاکستان، تاجیکستان، آذربایجان، بلا روس، نخست وزیر مالزی، و پادشاهان عمان، قطر، عربستان و کویت، انتخاب آقای پزشکیان را به وی و ملت ایران تبریک گفتند.
🔹اما برخی دولت های غربی به ویژه آمریکا، نه تنها تا کنون تبریک نگفته اند، بلکه حتی دولت آمریکا در چندین نوبت، انتخابات ایران را زیر سوال برده و از خط گروهک های مزدوری مثل سلطنت طلبان و گروهک های تروریست و تجزیه طلب که مامور تحریم انتخابات بودند، حمایت می کرد.
♦️دشمنی از این آشکار تر؟ اگر به کیفیت انتخابات باشد که انتخابات ایران، اصلا قابل مقایسه با انتخابات آمریکا (نزاع یک روانپریشِ خرد آشفته، با یک دیوانه متجاوز) نیست.
🔹ما، در قلب یک منطقه بزرگ که هارتلند جهانن خوانده می شود، زندگی می کنیم. بر سر چهار راه ارتباط شرق و غزب و جنوب و شمال منطقه.
♦️اولویت راهبردی ما، تعامل سازنده و هوشمندانه و از سر عزت و حکمت و مصلحت، با همین کشورهای منطقه، به ویژه قدرت های اقتصادی است.
🔹پس از آن، نوبت به غرب متخاصم و متکبر می رسد، که آیا می خواهند تعامل توام با احترام داشته باشند و به تعهدات نقض کرده خود برگردند یا نه.
♦️عقل و تجربه و عبرت های دور و نزدیک، به ما می گویند که نباید معطل بیگانگان دور دستی ماند که جز زور و زیاده خواهی و بدعهدی، چیز دیگری در آستین شان ندارند.
🔹ما اگر بتوانیم همین تعامل و شراکت با همسایگان و کشورهای منطقه آسیا را گسترش بدهیم، بخش عمده ای از مشکلات حل می شود و در این صورت، می توانیم با اقتدار منطقه ای بلا منازعی که به برکت هم پوشانی میدان و دیپلماسی، ظرف چند سال اخیر کسب کرده ایم، استیفای حقوق پایمال شده خود را هم به غرب دیکته کنیم.
♦️در حالی که سیاستمداران بسیاری مانند امانوئل سارکوزی، فدریکا موگرینی، دیوید ایشینگر و جوزپ بورل و... در غرب، بارها اذعان کرده اند که "محور قدرت جهانی، در حال انتقال از غرب به شرق است"؛
🔹و در حالی که روزنامه انگلیسی گاردین دی ماه گذشته تاکید کرد "آمریکا دیگر، بزرگترین قدرت در خاورمیانه نیست، ایران است"؛
♦️پسرفت و عقب ماندگی بزرگی خواهد بود، اگر موقعیت منحصر به فرد و اقتدار منطقه ای خود را باور نکنیم، یا از فرصت های تحریم شکنی در منطقه غافل بمانیم و به باتلاق دیپلماسی منفعلانه نسبت به غرب برگردیم.
@IMANI_mohammad
جفای نا برادران
♦️جمهوری اسلامی، در انتخاباتی کاملا مهندسی شده، نام مسعود پزشکیان را به عنوان نُهمین رئیس جمهور، از صندوق بیرون آورد(!)
🔹جمهوری اسلامی، در انتخابات های مهندسی شده قبلی، اسامی سید ابوالحسن بنی صدر، محمد علی رجایی، (آیت الله) سید علی خامنه ای، اکبر هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی، محمود احمدی نژاد، حسن روحانی، و سید ابراهیم رئیسی را از صندوق بیرون آورده بود (!)
♦️برخی افراطیون مدعی اصلاحات، در طول این سال ها، چقدر درباره "انتخابات مهندسی شده" و "تقلب در انتخابات" و "بی اختیار و تدارکاتچی بودن رئیس جمهور" دروغ گفتند، و با این همه، اولین کسانی بودند که سر صف انتخابات، زنبیل گذاشتند!
🔹بر گروهک های سلطنت طلبی که نظام سلطنتی وابسته به بیگانه را از دست داده بودند، یا بر گروه های تروریست و تجزیه طلبی که مزدور و مامور بودند؛ هیچ حرجی نبود که از سر عقده های شان دروغ پراکنی کنند.
♦️اما این دسته سوم (برخی مدعیان بی صداقت اصلاح طلبی) درد شان چه بود که بیش از ۳۲ سال در جمهوری اسلامی، در مسند قدرت و دولت بودند و با این همه، به رسم نا برداران حضرت یوسف رفتار کردند؟!
@IMANI_mohammad
.
همه تبریک گفتند
آمریکا دهن کجی کرد!
🔻گر در خانه کس است/ یک حرف بس است.
🔹در حالی که سران کشورهای بسیاری در منطقه و جهان (از جمله چین، روسیه، عراق، سوریه، پاکستان، ارمنستان، تاجیکستان، مالزی، عربستان، قطر، امارات و...)، با رعایت آداب دیپلماتیک، پیروزی آقای پزشکیان را به وی تبریک گفتند، دولت مستکبر آمریکا، انتخابات ایران را زیر سوال برد!
🔻این واکنش خصمانه در کنار حمایت قبلی از گروهک های تحریمی، در حالی است که فضای رقابت انتخاباتی آمریکا، در قبضه رقابت مبتذل میان جو بایدن روانپریش، و ترامپ دیوانه (متهم به تجاوز) قرار دارد.
🔹واکنش توهین آمیز طرف آمریکایی در حالی است که عناصر عبرت نگرفته از بدعهدی های آمریکا، همواره تعامل ومذاکره چند باره با این رژیم عهدشکن را زمزمه می کردند.
🔻این دیسلایک (👎) آمریکا واجد معانی بسیاری است، اگر دیده عبرت بین در کار باشد.
@IMANI_mohammad
.
چون تعطیل بود
نتوانستند تبریک بگویند ؟!
🔻کانال حزب غربگرای "اتحاد ملت"، دیروز در توجیه این که چرا آمریکا و دولت های اروپایی (انگلیس و فرانسه و آلمان)، پیروزی آقای پزشکیان در انتخابات ایران را تبریک نگفته اند، نوشت: چون، شنبه تعطیلی آنهاست(!)
🔹اما دو نکته نقض در این باره وجود دارد. نخست این که همین کانال و امثال آن، در موضوعی تعطیلی پنج شنبه یا شنبه، بر روز شنبه تاکید کردند و خبر دادند که در تمام کشورهای شرق و غرب، روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است و ما با آنها هماهنگ نیستیم.
🔻بسیار خب! چگونه کشور های بسیاری در منطقه و جهان با وجود تعطیلی شنبه، خود را مقید دانستند به این که همان دیروز به آقای پزشکیان تبریک بگویند و فقط این چهار کشور متفرعن غربی نتوانستند؟!
🔹دوم؛ آمریکای تعطیل (با رئیس جمهور روان پریشش و در حالی که راب مالی نماینده ویژه در امور ایران، یک سال است برکنار شده) چرا همان دیروز توانست بلافاصله پس از اعلام نتیجه، سلامت و آزادی انتخابات ایران را زیر سوال ببرد، اما نتوانست طبق عرف دیپلماتیک، تبریک بگوید؟!
🔻نه عزیزان! اگر خود را به خواب نزده اید، بیدار شوید و دنبال ماست مالی رفتار متکبرانه چهار دولت غربی نباشید. آنها همان گونه که در برجام نشان دادند، کمترین احترامی برای ملت ایران و تعهدات خود قائل نیستند. رسانه های این چهار دولت در ایام انتخابات هم عمدتا دعوت به تحریم می کردند.
🔹دولت آمریکا ادعا کرد که کنار رای ندادگان و گروهک های تحریمی ایستاده. کنار مزدوران خود آری، اما کنار ملت ایران، قطعا نه! که اگر صداقت داشتند و میان مردم ایران تفاوتی قائل بودند، به مدت ۱۵ سالُ همه ملت ایران را تحت فشار تحریم -حتی در حد غذا و دارو- قرار نمی دادند و از باب اثبات صداقت هم که شده، به تعهدات شان در برجام پایبند می ماندند.
🔻نه، آمریکا و سه دولت اروپایی، بی چشم و رو تر و خبیث تر از این حرف ها هستند.
@IMANI_mohammad
.
🔻 رای آقای جلیلی در استان های اصفهان، بوشهر، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان، قم، کهکیلویه و بویر احمد، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد از آقای پزشکیان بیشتر بوده است.
🔹رای استان های آذربایجان شرقی و غربی و اردبیل، نقش موثری در پیروزی آقای پزشکیان داشت.
@IMANI_mohammad
با نقشه خاتمی؛ پزشکیان
هرگز رئیس جمهور نمی شد
🔹آقای پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات گفت:
🔻"قدردان وسعت نظر و گرهگشای مقام معظم رهبری هستم که در این انتخابات عرصه را برای مشارکت و رقابت و سلامت و نقشآفرینی بیشتر گشودند.
🔻اینکه رای ها درست خوانده شد به لطف مقام معظم رهبری بود. این هدایتی بود که رهبری داشتند، اگر به خاطر ایشان نبود، فکر نکنم اسم ما از این صندوق ها بیرون می آمد".
🔹در این که رهبری، پاسدار رای مردم و سلامت انتخابات هستند، تردیدی نیست. اما جفا و کم لظفی است که القا شود متولیان انتخابات، امانتدار رای مردم نیستند. در سلامت انتخابات همین بس که بارها نامزدهای رقیب هم، در عین ناباوری پیروز شده اند و نتیجه، در موارد متعدد قابل پیش بینی نبوده است.
🔹البته نگرانی آقای پزشکیان، یک ما به ازای واقعی دارد و آن کسانی مانند خاتمی هستند که سال ۱۳۸۸، هماهنگ با نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل، در مقابل ۲۴/۵ رای میلیون اکثریت ملت، سر به آشوب گذاشتند، و کشور را گرفتار دو دستگی و سپس تحریم های گسترده دشمنانی کردند که از دیدن دودستگی، جرئت پیدا کرده بودند.
🔹آقای پزشکیان طی سه روز گذشته، دو بار با خاتمی ملاقات کرد، یعنی همان کسی که اگر بازیگری او و موسوی در نقشه آمریکایی- صهیونیستی پیش می رفت، نه اثری از امنیت و ثبات کشور باقی مانده بود و نه انتخابات، که آقای پزشکیان یا هر کس دیگر بخواهد انتخاب شود.
🔹خیرخواهانه باید به آقای پزشکیان یادآور شد که امثال خاتمی به شهادت گذشته شان، خیر خواه او و هیچ کس دیگری نیستند. بنابراین باید فاصله ایمنی لازم را با آنها حفظ کرد. و این جدای از این نکته مهم است که رئیس جمهور در مراوداتش نباید خود را وامدار کسی یا کسانی نشان بدهد. رئیس جمهور فقط وامدار مردم و نظام است.
@IMANI_mohammad
تجدید نظر می کنند؟!
🔻ظریف و روحانی و خاتمی و جهانگیری و زنگنه و آخوندی و...
🔻مسعود نیلی و عبده تبریزی و طبیبی و رنانی و غنی نژاد و...
🔻عباس عبدی و محمد فاضلی و محمد قوچانی و حسین انتظامی و ...
🔻روزنامه های اعتماد و شرق و هم میهن و سازندگی و...
🔻سایت ها و کانال های خبرآنلاین و انتخاب و عصر ایران و ...
🔹هیچ کدام نظری در این باره ندارند که نه آمریکا و نه سه دولت اروپایی حاضر نشده اند طبق عرف دیپلماتیک، حتی یک تبریک خشک و خالی درباره انتخاب آقای پزشکیان بگویند؟!
🔹چطور است که نشریات غربی، یکی در میان وعده تغییر از درون توسط پزشکیان را می دهند یا آرزوی آن را می کنند، اما حتی یکی از آنها حاضر نیست بنویسد و بگوید که آمدن پزشکیان، فرصتی برای احیای تعهدات طرفین در برجام است؟!
🔹سکوت سنگین مدعیان اصلاح طلبی را باید به چه چیزی تعبیر کرد؟ آیا مثلا اگر روسیه و چین و سوریه و عراق و دیگر متحدان یا شریکان ایران هم از تبریک گفتن استنکاف می کردند، بلکه انتخابات ایران را زیر سوال می بردند، شبه اصلاح طلبان غربگرا باز هم سکوت می کردند، یا گریبان چاک می زدند؟!
🔹به همه این جماعت، وقاحت صد باره دولت های غربی و بی محلی به تقلای شیدایان غرب را تسلیت می گوییم! باشد که از میان آنها، کسانی آزاده و منصف باشند و در شیدایی و شیفتگی نسبت به دشمنان عهد شکن ملت، ایران تجدید نظر کنند.
@IMANI_mohammad