آقای صالحی! این خسارت را
شما روی دست ملت گذاشتید
✍ کسی یادش نمی آید که قبل از برجام، امثال آقای علی اکبر صالحی از کاهش ارزش حقوق دریافتی شان گله کنند. او که از معماران برجام است، در گفت و گو با یورونیوز، سر درد دل را باز کرده و گفته "فشار اقتصادی غوغا میکند؛ حقوق من سه هزار دلار بود، الان هفتصد دلار شده است".
🔹تیم ظریف-عراقچی-صالحی و برخی تصمیم سازان و مشاوران پشت صحنه، با انجام پروژه برجام، چه بلایی سر اقتصاد و ارزش پول می آوردند که آقای صالحی می گوید ارزش حقوق دریافتی سی و چند میلیونی اش کمتر از یک چهارم شده و به عبارتی، با 75 درصد کاهش ارزش رو به رو شده است؟!
♦️از دشمن شاد کنی این سخنان و تهییج دشمن به فشار اقتصادی می گذریم. (گفته اند؛ اشک کباب موجب طغیان آتش است). اما جا دارد بپرسیم چرا قبل از برجام و با وجود تحریم ها، تورم آن چنان نبود که آقای صالحی از سقوط 75 درصدی ارزش حقوق دریافتی اش خبر دهد؟
🔹براستی با معجزه و فتح الفتوح برجام (!!) و شرطی سازی اقتصاد ملی به خارج از مرزها، مرتکب کدام اشتباه بزرگ شدند که حالا باید هم از دبّه دشمن بنالند و هم از خسارت های اقتصادی که قبل از برجام سابقه نداشت؛ و البته رویشان نشود که درباره تعطیلی پرخسارت برنامه هسته ای سخنی به میان بیاورند.
♦️در این میان، مدعیان اعتدال اگر انصاف داشته باشند باید بگویند که قبل از انتخابات 92 در نقد عملکرد دولت وقت می گفتند 70 تا 90 درصد مشکلات اقتصادی به سوء مدیریت مربوط می شود و 10 تا 30 درصد آن متاثر از تحریم هاست.
🔹همتای آقای صالحی در مذاکرات، ارنست مونیز وزیر انرژی آمریکا بود که پس از توافق تصریح کرد «این توافق، بخشی از پروژه امنیتی آمریکا برای خاورمیانه است». یعنی اصلا مسئله اصلی آنها برنامه هسته ای صلح آمیز ایران نبود، بلکه برجام، آغاز اجرای پروژه مهار اقتدار منطقه ای ایران بود.
♦️مونیز همچنین گفته بود "همه تعهدات خود را دربرجام انجام دادهایم(!؟) نگرانیم عملی نشدن توقعات، نظر مردم ایران را به این توافق مهم عوض کند". نگرانی او درست بود. اکنون ملت ایران، به اندازه 40 سال قبل، از آمریکا منزجر و متنفرند؛ اما با خسارتی که طیف سهل اندیش و خوش خیال و آلوده به نفوذ، روی دست کشور گذاشتند.
@IMANI_mohammad
پاداش 400 میلیون تومانی
برای کاهش 75 درصدی ارزش پول ملی
✍ آقای صالحی عضو تیم مذاکرات برجام به یورونیوز گفت "فشار اقتصادی غوغا میکند؛ حقوق من سه هزار دلار بود، الان هفتصد دلار شده است".
🔹اما میان مردم عادی و امثال آقایان صالحی و ظریف، سه تفاوت مهم وجود دارد: نخست اینکه تیم مذاکره کننده و دولت، به اعتبار تنظیم توافقی خسارت بار و سوء مدیریت، مقصر وضع اقتصادی موجود هستند. ثانیا حقوق مردم عادی نه بالای 30 میلیون که زیر 3 میلیون تومان است.
♦️سوم اینکه، صالحی و ظریف، بهمن 94 از روحانی نشان درجه یک شجاعت و لیاقت به همراه ۱۰۰ سکه بهار آزادی دریافت کردند. عراقچی و تختروانچی هم ۷۵ سکه بهار آزادی دریافت کردند. در این مراسم مجموعا 750 سکه اعطا شد.
🔹 اگر مردم در اثر برجام، خسارت دیدند و به قول صالحی، ارزش پولشان 75 درصد کاهش یافته، اما شخص آقای صالحی یکصد سکه طلا (به ارزش 400 میلیون تومان) دریافت داشته است. چاه برجام اگر برای مردم آب نداشت، برای بانیان آن سکه داشت.
♦️سکه قبل از برجام، زیر 900 هزار تومان بود و در پسا برجام (حتی قبل از خرج آمریکا از توافق) به 4 میلیون (450 درصد افزایش) صعود کرد!
@IMANI_mohammad
مدیر بی شخصیت؛ اجتماع نقیضین
💢 انسان های ضعیف النفس، قافیه باخته و دارای معلولیت روحی، حق ندارند ادعای پیش آهنگی و مدیریت حرکت های عمومی را داشته باشند. به این عبارات نگاه کنید؛ آیا ذرّه ای اقتدار روحی و عزت نفس در این جملات می بینید:
🔸اگر شما (آمریکایی ها) با ما توافق نکنید، مردم ایران در انتخابات جور دیگری انتخاب می کنند؛ همچنان که قبلا موجب بازنشسته شدن من شد.
🔸آمریکا کدخداست... با شعار نمی توان مقابل ابرقدرت ها ایستاد.
🔸آمریکا ظرف پنج دقیقه می تواند توان نظامی و دفاعی ما را نابود کند.
🔸خزانه خالی است.
🔸اگر توافق نمی کردیم، جنگ می شد.
🔸فشار اقتصادی غوغا میکند؛ حقوق من 3 هزار دلار بود، الان (به خاطر تحریم) 700 دلار شده است..
🔸با توجه به تحولات مربوط به دنیای ارتباطات، به هیچوجه دیگر این اختیار را نداریم که بگوییم کدام یک از این تحولات و دستاوردهای ناشی از آن خوب است یا بد، حلال است یا حرام.
🔸ما نمی توانیم پیام رسان ها و شبکه های ملی اطلاعات و ارتباطات داشته باشیم؛ الا و لابد یاید سر سفره اطلاعات و ارتباطات دشمنان سر موضع ملت ایران بنشینیم.
🔸ما فقط پخت آبگوشت بزباش را بلدیم و باید مدیر را از خارج بیاوریم.
🔸ما نمی توانیم با پولشویی مبارزه کنیم؛ باید از FATF تمکین کنیم تا با پولشویی در کشور ما مبارزه کنند.
🔸و...
🔹دارندگان چنین منطق هایی البته قابل ترحم هستند اما هرگز کمترین صلاحیتی برای ادعای روشنفکری، پیشاهنگی یا مدیریت ندارند. اگر این منطق درست بود، باید شاهان وطن فروش و فاسد و مرعوب و ذلیل قجری یا پهلوی از همه روشنفکرتر محسوب می شدند که به کمترین بهانه ای، گوشه ای از حاکمیت و امنیت و منافع ملی را به دشمن اجنبی می بخشیدند.
♦️از هیچ قوطی جمهوریت و دموکراسی و لیبرالیسمی، این نگاه منحط و مبتذل مبتنی بر خلع شخصیت از خویش و جامعه و مملکت در نمی آید. می توان نسخه ذلت و بردگی پیچید اما در آن صورت باید دور شعارهای آزادی و اختیار و وطن دوستی و پیشرفت و اقتدار را خط بکشند.
🔹با معلولیت روحی و خود ناتوان پنداری نمی توان دم از شخصیت و تشخص زد. مدیریت بی شخصیت، جمع محال نقیضین است. اگر فقدان شخصیت در این افراد واقعیت دارد، که همین طور هم هست، محال است مدیریت پیشرو و سازنده داشته باشند.
@IMANI_mohammad
ریشه آرتروز شما جای دیگری است
♦️آرتروز گردن تان را گردن حجاب و چادر نیاندازید خانم نماینده!
اینها مقدمه آه و نفرین و لعنت مردمی است که هر روز به خاطر فریبکاری و دروغ و خلف وعده های شما ها دستشان به آسمان بلند است.
🔹یادتان هست گفتید "برای ریاست جمهوری آقای روحانی، مایه گذاشتیم. از روی مردم شرمنده ایم. خدا میداند که من از روی مردم خجالت میکشم. این همه به استانها رفتیم و وعده دادیم اما به محض اینکه ۴ سال دوم روحانی آغاز شد، ببینید چه شده؛ فاجعه است. ارز و سکه از کجا توزیع میشود؟ این رانت ۴۲۰۰ تومانی را چرا ایجاد کردند؟".
@IMANI_mohammad
تلگرام و دوگانه توسعه- پیشرفت -1
✍ حکمتی در خود نهفته داشت که مقتدای انقلاب با پرهیز از به کارگیری اصطلاح رایج «رشد و توسعه» (ترجمه Development and Growth) از عبارت «الگوی اسلامی- ایرانی» پیشرفت استفاده کردند. طبق مدل مصطلح رشد و توسعه والت «ویتمن روستو» و نظایر وی در میان افسران ناتوی فرهنگی، قله و مقصد و حد یقف توسعه، نظام سرمایهداری غرب است، همان که در ابعاد سیاسی- تمدنی به عنوان لیبرال-دموکراسی و تئوری «پایان تاریخ» مطرح شد.
🔹با ورود در این قالب توسعه، شما عملا قواعد دیکته شده حریف را میپذیرید. میپذیرید طبق منویات آنها، چه چیزی برای شما مجاز یا ممنوع است. قبول میکنید که اولا معیار موفقیت، تبدیل شدن به اقمار آنهاست؛ ثانیا پیشرفت، یک «مسابقه» مانند مسابقه دو نیست که هوس کنید از رقیب غربی جلو بزنید. شما باید زیر سایه آنها بلکه چند فرسخ عقبتر، در ماراتن توسعه بدوید و آنها هستند که باید تشخیص دهند حق بهره مندی از انواع فناوریها را ولو بومی باشد، دارید یا خیر.
♦️برخلاف مدل فریز شده توسعه که کشور را در حالت «عقب مانده در حال توسعه» با سقف پرواز کاملا محدود نگاه میدارد، سنگ بنای الگوی بومی پیشرفت، داشتن شخصیت و استقلال در انتخاب مسیر، و سرعت، سقف و گستره موفقیت است. بر همین مبنا مدیریت در دو مدل
«توسعه گرا» و «پیشرفت محور»، هویت کاملا متفاوتی دارند.
🔸دشمن در جنگ تمدنی، قائل به روش غرق مصنوعی از طریق جنگ نرم و هوشمند (مجازی) است؛ القای فلاکت و ناتوانی و لزوم تسلیم در جنگ تمدنی. قبیح و نپذیرفتنی است افراد ضعیف النفس، قافیه باخته و دارای معلولیت روحی، ادعای پیش آهنگی در مدیریت حرکتهای ملی را داشته باشند.
🔹ما از ساندویچی و کلهپزی و بقالی و قصابی گرفته تا پزشکی و مهندسی، انواع نظارتهای صنفی و بهداشتی را برای سلامتی جسم مردم داریم اما به سلامت روح و روان و فکر که میرسیم، برخی مدیران ادعا میکنند همه، عقل و تشخیص و اختیار دارند و نیازی به قانون و نظارت بر فضای مجازی نیست! خب اگر واقعا این گونه است، همه قوانین محدودکننده و بازدارنده را از کف خیابان و اتوبان تا محیطهای کار و زندگی بردارند و جنگل درست کنند.
♦️برخی از همین مدیران، زیارت اربعین میروند، برای مدافعان حرم و شهیدان توئیت میزنند و خادم افتخاری امام رضا علیهالسلام میشوند اما درباره فضای مجازی، غیرمسئولانه رفتار میکنند. باید از این طیف پرسید اگر با امام زمان علیهالسلام مواجه شوند و حضرت از علت بیعنانی این فضای هار و وحشی که قتلگاه حیا و شرافت و فضیلتهاست، بپرسند، آیا رویشان میشود سر بلند کنند و بگویند من مسئول صیانت از این شاهراه خطیر هستم؟!
@IMANI_mohammad
متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/fa/news/148561
تلگرام و دوگانه توسعه- پیشرفت -2
🔹چه ظرفیتها، استعدادها و زندگیها که در اثر لجام گسیختگی فضای مجازی تباه میشود و چه تهدیدها که از همین معبر ساخته میشود. تاسف بار اینکه «مدیران بسترساز تباهی» و «طعنه زنندگان درباره ناکامی فیلترینگ یا گسترش هنجار شکنی برآمده از ولنگاری مجازی»، هر دو در یک اردوگاه قرار دارند.
♦️از یک سو تسهیلات سیستماتیک برای گسترش آلودگی و هنجارشکنیهای بعدی تدارک میشود و سپس طیف مکمل، روی همین هنجارشکنی برای القای عدم توفیق انقلاب مانور میدهند. طی هفتههای اخیر، برخی مدیران حامی پیامرسانهای خارجی و جفاکار در حق پیامرسانهای داخلی، از عدم موفقیت فیلترینگ تلگرام ابراز ذوقزدگی کرده و ضمنا آدرسهای گمراهکننده دادند.
🔸واقعیت این است که تسهیلات داده شده به تلگرام در پنج سال گذشته، به پیامرسانهای داخلی اختصاص داده نشد. واقعیت دیگر این است که تلگرام در واقع هرگز فیلتر نشد چرا که هاتگرام و طلاگرام را در دسترس قرار دادند. با این شگرد، 21 میلیون نفر را (۱۵ میلیون و ۲۷۲ هزار نفر از طریق طلاگرام و پنج میلیون و ۷۴۷ هزار نفر از طریق هاتگرام) مجددا تشویق به ماندن در تلگرام کردند! هم ماموریت را دور زدند و هم سرگرم دو قطبیسازی و مظلومنمایی شدند!
🔹سیاست ادعایی «خروج از انحصار تلگرام»، بیصداقتی است وگرنه باید برای صیانت از منافع ملی، سیاست منع پیامرسان خارجی را برای حمایت از پا گرفتن پیامرسانهای بومی به اجرا میگذاشتند. آنچه برعهده مدیران ذی ربط بود و گرفتار حیله «یوم السبتی» (شکارچیان شنبه/ دور زدن ماموریت) شد، بستن بیبهانه تلگرام بهخاطر انواع خسارتهای فرهنگی، امنیتی، اقتصادی و سیاسی بود که نمونه آن را دولت در آشوبافکنی دی 96 و سپس در التهاب بازار سکه و ارز (به شهادت آقایان کرباسیان، سیف و نوبخت) دید. دولت پس از فتنه دی ماه، سراغ فیلترینگ رفت اما گویا برخی مدیران، خود را زیادی مدیون تلگرام میدانستند.
♦️امور حاکمیتی و امنیت ملی، همه جای دنیا منحصر و غیر قابل واگذاری است. دولتها حتی در اقتصاد هم راه را بر رقبای خارجی میبندند تا فناوری و محصول داخلی بتواند جان بگیرد و قدرت رقابت پیدا کند. هیچ دولت ملی مسئولیتپذیری به بهانه کیفیت پایین محصول یا خدمات داخلی، دست محصول خارجی را باز نمیگذارد.
🔸اگر دولت در موضوع خودرو که غیرامنیتی است، ریسک نمیکند و میل به حفظ انحصار و عواید ناشی از آن (با وجود کیفیت پایین) دارد، چرا در زمینه شبکه اطلاعات و پیامرسانها که به امنیت ملی گره خورده، سخاوتمندانه عرصه را به شبکههای بیگانهای سپرده است؟
🔹برخی مدیران بیحمیت ما اگر در ژاپن و کره جنوبی مدیر بودند، حتما مورد شماتت عام و خاص و مجازات قرار میگرفتند. براستی اگر کره ایها و ژاپنیها میگفتند چرا بهجای بنز و شورولت باید ماشین زمخت و بیکیفیت وطنی سوار شویم، هیوندای و تویوتا نشان برتر دنیا میشدند؟ آیا مدیران آنها نمیتوانستند ژست مخالفت با انحصار، آزادی رقابت و انتخاب آزادانه را با گشودن دروازهها بگیرند؟
♦️پیامرسان و شبکه ملی ارتباطات در حکم آب و غذا و امنیت یک ملت است اما اگر حکم خودرو و لوازم خانگی را هم داشت، باید مورد حمایت انحصاری قرار میگرفت. زیرساخت داخلی که برای گسترش پیامرسانهای خارجی اختصاص یافت، اصالتا باید در خدمت پیامرسانهای ایرانی قرار میگرفت اما عملا، یارانه سیاست خصمانه دشمنان را تأمین کرد.
@IMANI_mohammad
هیس! فرانکوفیل ها عزادارند
🔹برخی محافل سیاسی و رسانه ای نه تنها شیدای آمریکا بلکه شیفته اروپا از جمله فرانسه هستند. نشان به آن نشان که برای سفر وزیر خارجه فرانسه به تهران تیتر زدند "لودریان، میزبان ظریف در تهران"! یا عنوان "اوبامای فرانسوی" را به رئیس جمهور عنود و بدعهد فرانسه دادند. همین فرانکوفیل ها، از فابیوس وزیرخارجه اسبق و متهم فروش خون های آلوده به ایران هم تمجید می کردند.
♦️حالا همان ها عزادار و مصیت زده هستند، چرا که قبله لیرال-دموکراسی مدعایی شان با اعتراض و آشوب گسترده عمومی به هم ریخته است. اما آن قدر وفادار و حرمت دار هستند که حتی یک سطر خبر و یک عکس خشک و خالی هم از فرانسه غرق در آشوب ظرف چند هفته گذشته منتشر نکنند!
🔸فقط کافی است این رویکرد سانسوری و منشوری را با اصل خبر و گزارش از سر ناچاری سایت رادیو فرانسه مقایسه کنید که نوشت "پاریس، روزهای سیاهی را میگذراند. ماکرون، با بزرگترین بحران دوران ریاستجمهوری خود مواجه شده. بنجامین گریوو سخنگوی دولت، تظاهرات خشن پاریس را بدترین تظاهرات دهه اخیر این کشور ارزیابی کرد. بسیاری، این شرایط را مانند #شرایط_انقلاب توصیف کردهاند".
@IMANI_mohammad
دو روی وزارت خارجه
چرا تیم ظریف تاخیر فاز دارد؟!
🔹پس از آن که سخنگوی وزارت خارجه آلمان گفت "آزمایشهای موشکی میانبرد تهران را محکوم می کنیم"، انگلیس و فرانسه با ادعای اینکه آزمایش موشکی ایران بی ثبات کننده منطقه است، از شورای امنیت خواستهاند روز سهشنبه در این مورد جلسه غیرعلنی برگزار کند. متحدان دنباله رو آمریکا در NATO خط را از دولت ترامپ گرفته اند؛ فرار به جلو و طلبکاری، به جای عذرخواهی درباره عدم پایبندی به تعهدات خود در برجام.
♦️اما این طرف چه خبر است؟ وزارت خارجه دو رو دارد؛ یک روی حسن ظن و اغماض و لاپوشانی که منفعلانه به اروپا و آمریکا نشان می دهد و همین، مانندبنزینی است که بر آتش طمع و طلبکاری آنها ریخته می شود. روی دوم، روی جنجال و هیاهو و خشم و توهین و اتهام و حتی تحریف است که به منتقدان و صاحب نظران نشان داده می شود.
🔸همزمان باتحرکات موذیانه اروپا پس از هفت ماه تعلل، آقای ظریف ادعا می کند "فروش نفت محور کانال مالی اروپا با ایران است. اطلاعات مقدماتی مثبتی برای ثبت کانال مالی از طرف اروپاییها به ما رسیده است. در مجموع امیدواریم در روزهای آینده خبرهای خوبی در این مورد بشنویم" و آقای عراقچی در نقش سخنگوی اروپایی ها می گوید "FATF جزو الزامات سازوکار ویژه مالی اروپا است".
🔹چرا ظریف و عراقچی این قدر از اتفاقات روز جا می مانند یا اصرار دارند نشان بدهند که از مسائل عقب هستند؟! چرا خسارات قابل پیش بینی و پیشگیری ناشی از تنظیم و اجرای نادرست برجام را به جای سال 92 در سال 97 متوجه شده اند؟ و چرا امروز بخش اروپایی ناتو را که به تصریح وزیر اطلاعات، به حوزه #ناتوی_اطلاعاتی هم کشیده شده و علیه ایران فعالیت می کند، همچنان شریک وانمود می کنند؟ مشکل از کجاست؟
@IMANI_mohammad
تاجزاده آلزایمر گرفته؟!
♦️مصطفی تاج زاده عضو حزب منحله مشارکت نوشته"اجرای مصوبه مجلس وقتی به تایید #شورای_نگهبان میرسد، بر همگان لازم است. شکستن قانون با اذن رهبر فاقد وجاهت حقوقی است".
🔹سعيد شريعتي دیگر عضو حزب مشارکت هم دنبال تاجزاده تویت زده "کدوم بند اصل ۱۱۰ چنین اختیاری رو داده به رهبری که قانون مصوب مجلس را موردی ملغی کنند؟آ".
♦️این واکنش در حالی است که سال 84 در حالی که شورای نگهبان، صلاحیت مصطفی معین نامزد حزب مشارکت را برای انتخابات ریاست جمهوری رد کرده بود، بزرگان همین طایفه دست به دامن رهبری شدند و با حکم حکومتی رهبری، معین به رقابت انتخاباتی برگشت. آن روز تاج زاده و شریعتی و نظایرشان خواب بودند که از همین قُمپزها در کنند؟!
🔹آن قدری که چپ نماها و و سوپر راست ها و مدعیان اصلاح طلبی و اعتدال، در دولت های موسوم به سازندگی و اصلاحات و اعتدال، از رهبری خواسته اند با استفاده از اختیارات قانونی، مشکلات و مضیقه ها و بن بست های آنها را حل کند، هیچ گروه و دستگاه دیگری درخواست نکرده اند؛ آخرین مورد، درخواست دولتمردان ارشد برای مستثنا شدن برخی همکاران موثر خویش از قانون منع به کارگیری بازنشستگان.
♦️البته رهبری از نمایندگان مجلس خواستند این نیاز دستگاه ها را با اصلاح مصوبه خویش تامین کنند.
🔸بعد التحریر: تاجزاده معاون وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات در سال 78 (انتخابات مجلس ششم) بود. اصلاح طلبان با انواع حیله ها مانع از حضور مرحوم هاشمی در مجلس شدند. بعدها محسن هاشمی تصریح کرد متولیان ستاد انتخابات در دولت اصلاحات، مرتکب تقلب شدند. از آن زمان، تاجزاده به عنوان #آقای_تقلب معروف شده است.
@IMANI_mohammad
فیل لیبرال ها؛ کاسه و کوزه دموکراسی
🔹تیتر و سرمقاله امروز روزنامه #سازندگی (ارگان مطبوعاتی حزب اشرافی #کارگزاران) نشان می دهد این حزب اعتقادی به مردم و مردم سالاری ندارد. این همان سنت لیبرالی غرب_توتالیتر (تمامیت خواه) است که هر جا مهار مردم از دستش در رفت، برچسب #پوپولیسم (عوام زدگی و عوام گرایی) بر پیشانی اراده مردم و دموکراسی بچسباند.
♦️فرقی هم نمی کند این عدم تمکین مردم از لیبرال های اقتدارگرا و تمامیت خواه، در میان کشورهای مستقل شرقی اتفاق بیفتد، یا در فرانسه علیه دولت ماکرون و یا در انتخابات آمریکا. در همین آمریکا وقتی هیلاری کلینتون مشهور به "دروغگویی" و ترامپ معروف به "دیوانگی" ته سبد انتخابات ماندند و مردم در اعتراض به دموکرات ها و برخی جمهوریخواهان، مجبور شدند به ترامپ رای دادند، آنجا هم ادعا شد پوپولیسم پیروز شده، حال آن که نوع تبلیغات طرفین هر دو پوپولیستی بود.
🔸تبلیغات 10 سال قبل درباره سیاهپوست متفاوتی به نام اوباما نیز بر مبنای عوام فریبی و پوپولیسم بود و بسیاری از وعده های وی یا تصویری که از وی برای آرزو اندیشی ساخته شد، وارونه از آب درآمد.
🔹طیف مدعی لیبرالیسم در ایران، بیش از آن که رنگ و بوی دموکراسی داشته باشند، میل به خودکامگی و اشرافیت سیاسی (الیگارشی) دارند و معتقد به #دموکراسی_مدیریت_شده هستند. آنها (مهاجرانی، عبداله نوری ...) در سال 75 دنبال دستکاری قانون اساسی و ابقای هاشمی برای سومین بار در ریاست جمهوری بودند که با مخالفت #رهبر_انقلاب روبه رو شدند.
♦️سپس در محافل خصوصی خواستار محدود کردن انتخابات و کاهش مشارکت مردم برای تضمین نتیجه صندوق شدند اما باز هم به دیوار محکم مخالفت رهبر انقلاب خوردند. همین ها سال 88 با حمایت غرب، شورش اشرافیت علیه جمهوریت را ترتیب دادند که با حماسه و بصیرت خود مردم به شکست و سرشکستگی اشرافیت انجامید..
🔸حالا روزنامه همان اشرافیت، جنبش مردم در فرانسه را "پوپولیسم" می نامد و تخطئه می کند. آنها دو سال قبل، ماکرون را #اوبامای_فرانسوی نامیده بودند. آنان نه تنها #یانکو فیل و #انگلوفیل بلکه #فرانکوفیل هم هستند و حالا که فرانسه (قبله لیبرال دموکراسی مدعایی شان) به دست خود مردم فرانسه به هم ریخته، احساس می کنند کاسه و کوزه خودشان به هم ریخته است.
🔹در بزرگی جنبش چند هفته گذشته فرانسه همین بس که سایت #رادیو_فرانسه نوشت "پاریس، روزهای سیاهی را میگذراند. ماکرون، با بزرگترین بحران دوران ریاستجمهوری خود مواجه شده. بنجامین گریوو سخنگوی دولت، تظاهرات خشن پاریس را بدترین تظاهرات دهه اخیر این کشور ارزیابی کرد. بسیاری، این شرایط را مانند #شرایط_انقلاب توصیف کردهاند. روزنامه #لیبراسیون فرانسه در گزارشی می نویسد شاید بتوان جنبش جلیقهزردها را قیامی غیرمسلحانه خواند که از حمایت بیشتر از ۸۰ درصد ملت فرانسه برخوردار است".
@IMANI_mohammad
——————————
(https://attach.fahares.com/2xMCy2UaWSIxKYEtE51A6w==)
اعتراف دیشب روحانی
و ضرورت یک عذرخواهی رسمی
✍آقای روحانی دیشب در سمنان گفت «ارز ۴۲۰۰ تومانی» نظر همه اقتصاددانان و مشاوران اقتصادی دولت بود". البته آقای سیف این ادعا را رد می کند و مدعی است دولت، بر خلاف نظر بانک مرکزی، این تصمیم را ابلاغ کرد.
🔹اکنون 8 ماه از تصمیم پولی و مالی بزرگی که منجر به ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی شد و 18 میلیارد دلار از درآمدهای ارزی کمیاب را به حلقوم مفسدان و رانت خواران ریخت، می گذرد. به نعبیر رهبری، واگذار کنندگان این رانت به اندازه دریافت کنندگان و رانت خوران مقصر هستند.
♦️هم اکنون معاون بانک مرکزی در بازداشت به سر می برد، اما با اظهارات آقای روحانی، باید فراتر از بانک مرکزی مورد مواخذه و محاکمه و بازخواست قرار بگیرند و این حیف و میل بزرگ نباید به مجازات درست دو اخلالگر بزرگ بازار محدود بماند.
🔹اما صرف نظر از پیگرد قضایی پرونده، دولت و شخص آقایان روحانی و جهانگیری در این خسارت بزرگ مقصر هستند و دست کم باید یک عذرخواهی رسمی از مردم و نظام بکنند. این عذرخواهی با وجود 8 ماه تعلل بر گردن آنها سنگینی می کند. انصاف حکم می کند به جای جنجال بر سر پولشویی، درباره این سوء مدیریت فاحش شرمسار باشند.
♦️متاسفانه آقای واعظی که عملا نقش سخنگویی دولت و روحانی را برعهده گرفته، مرداد ماه گذشته درباره این سوال که «چرا رئیس جمهور از مردم عذرخواهی نکرد؟»، گفت: "دولت عذرخواهی از مردم را بد نمیداند بلکه افتخار هم میکند، رئیس جمهور در مصاحبه قبلیاش گفت من خم می شوم و دست مخالفانم را می بوسم، برای اینکه به این مردم خدمت کنیم. عذرخواهی کردن مسئله ای نیست اما عذرخواهی کردن دلیل می خواهد"!
@IMANI_mohammad
زنو ناوین و تمام؟! روحانی جوک می گوید
✍آقای روحانی در جمع مردم سرخه به قول خودش "جوک"تعریف کرده و گفته: "مردی از سرخه فوت کرده بود و در جواب فرشته الهی که می پرسید من ربک، من نبیّک، ما کتابک، پاسخ می داد؛ زنو ناوین (می دانم ولی نمی گویم). و فرشته ماند که او چه می گوید". حاکی از این که لهجه سرخه ای رمزآلود است. سپس یادآور شده که در جنگ و مذاکرات هسته ای هم از این زبان رمز استفاده کرده است.
🔹این موضوع البته وجوه کمیک و تراژیک دارد. یک وجه توامان کمدی_تراژدی داستان این است که وقتی همه اسرار (یا تصورات پنهان) دولت و کشور توسط برخی دولتمردان لو رفته بود، مکالمه سرّی حسین فریدون و حسن روحانی درباره محتوای جاری مذاکرات در وین چه ارزشی می توانست داشته باشد؟
♦️وقتی علنا گفته شد "آمریکا کدخداست"، "خزانه خالی است"، "اگر توافق نکنیم جنگ می شود یا دچار وضعیت نفت در برابر غذا می شویم"، "آمریکا ظرف پنج دقیقه می تواند تمام توان نظامی ما را نابود کند"، "هیچ توافقی بدتر از عدم توافق نیست" و ...، دیگر زبان رمز سرخه ای به چه کار می آمده و قراربوده کدام اسرار را حفظ کند؟! به قول رادیو فرانسه "دولت روحانی قیافه بدهکار مشتاق معامله و فروش حقوق ملی را به خود گرفته بود"!
🔹زمانی که کری و شرمن و شورای روابط خارجی آمریکا تبدیل به همدم و همراز و طرف درد و دل کردن شده بودند و منتقدان صاحب نظر وطنی، دشمن به حساب می آمدند و به تیر لعن و طعن دولتمردان گرفتار می شدند، زبان سرخه ای قرار بود کدام راز را از چه کسی بپوشاند؟ اوباما و کری که بسیار مودب و اهل درک به شمار می آمدند و حرف و امضایشان هم که امضای طلایی و "تضمین" بود!
♦️کمدی-تراژدی دیگر داستان این است که انسان، توهم تهدید دشمن را برای مردم، مهیب و ترسناک سازد اما به همان اندازه، حساب و کتاب قبر و برزخ و سنگینی دِین 80 میلیون نفر (بلکه نسل های بعدی و ملت های دیگر) را بر عهده خود نپندارد یا خیال کند با یک کلمه "زنو ناوین"، می شود از مواخذه نکیر و منکر رهایی یافت.
🔹پنج سال از کل عمر 7 ساله دولت، به دست به سر کردن مردم با همین #زنو_ناوینیسم (ادبیات زنو ناویمی) گذشت. اما اگر این روش ماندگار بود، از کرباسچی و مرعشی تا دیگران نمی گفتند افکار عمومی، اعتمادش را به روحانی از دست داده است.
🔸بعدالتحریر: می گویند فرشته مرگ سراغ پیرمردی رفت تا او را قیض روح کند. پیرمرد تا فهمید، خود را به کودکی زد و شست خود را در دهان فرو برد و شروع کرد به مِک زدن، یعنی اینکه "دارم شیر می خورم". اما پاسخ شنید "لباست را بپوش، می خواهیم بریم دَدَر"!
@IMANI_mohammad
آخر جوک بود اما دیر فهمیدیم
🔻یک روز جوک گفت و گفت "معیار تورم، جیب مردم است، نه آمارها؛ چنان رونقی به اقتصاد بدهیم که آن سرش ناپیدا؛ مردم اصلا بی نیاز شوند از پول ناچیز یارانه"
🔻یک روز جوک گفت و کلید نشان داد.
🔻روز دیگر، جوک گفت و به خدا پناه بر از بستن دهان منتقدان، اما چون فحش خور منتقدان مَلَس بود، تا توانست ناسزا بار آنها کرد و یارانه مطبوعاتشان را قطع کرد و کارشان را برای توقیف و تحدید، به دادگاه و هیئت نظارت بر مطبوعات حوالت داد.
🔻جوک گفت و اطمینان داد دلار از 4750 تومان بالاتر نمی رود هرچند که دلارتا 18 هزار تومان رفت و حالا 11400 تومان است.
🔻جوک گفت و گفت "برجام فتح الفتوح و پیروزی بر ابرقدرت ها بود؛ سه گل زدیم و دو گل خوردیم، خود آنها می گویند ایران سر ما کلاه گذاشت".
🔻چند وقت بعد، همان جوک را دستکاری کرد و با تغییر ورژن گفت "برجام را مگر ما آوردیم؛ برجام را خدا آورد. ما کجا گفتیم همه تحریم ها می رود و گشایش اقتصادی می شود؟ ما گفتیم اگر برجام نبود، جنگ می شد؛ همین!".
🔷این قدر خوش قریحه بود و مردم نمی دانستند؟! آن قدر جوک گفته که مردم روده بُر شده اند و نمی دانند چه کار کنند با این همه اوقات فان و فانتزی که در استندآپ کمدی ایشان ساخته شده.
♦️از شدت خنده، اشک مردم درآمده. یک استراحتی هم به مردم نمی دهند تا مردم نفسی تازه کنند، بعدا دوباره شروع کنند به جوک گفتن و خنداندن مردم. خنداننده های دیگر، ول معطلند که با وجود ایشان، همچنان عرض اندام می کنند.
🔸یاد دهباشی افتادم که می گفت فلانی در تبلیغات 92 همان نقش هایی را که می نوشتیم، با تغییراتی بازی می کرد.
@IMANI_mohammad
😐☺️+این وعده های رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال و بی نیاز کردن مردم از پول یارانه و...، پس کی عملی میشه؟!
😜- زنو ناوین!
😳😊+...
😝- ...
+🏃🏻
-🚶🏻
@IMANI_mohammad
ماجرای چابهار؛ کلوخ انداز را پاداش سنگ است
✍ حمله تروریستی چابهار، یک خبر برای دیرباوران دارد و یک مسئولیت مهم را یادآور می شود. خبر این است که #تروریسم_اقتصادی واقعیت دارد. طراحان این اقدام کور، در واقع ماهیت تجاری-اقتصادی بندر چابهار و نقشی که می تواند در رونق اقتصادی منطقه جنوب شرق کشور ایفا کند را هدف گرفتند؛ القای ناامنی بندر و بی میل کردن طرف های خارجی مشتاق همکاری و سرمایه گذاری.
🔹البته خیلی ها از تروریسم اقتصادی مطلعند اما برخی مدیران و احزاب کژتاب سیاسی هم هستند که در خرابکاری ها و اخلالگری های اقتصادی دشمن ظرف همین یک سال اخیر، نقش تروریسم در ایجاد بی ثباتی اقتصادی را انکار کرده و مدعی شدند هر آنچه در بازار و اقتصاد ما رخ می دهد، نتیجه طبیعی تعامل کفه تقاضا با کفه عرضه است و دست اخلالگری وجود ندارد.
♦️در همین یک سال اخیر بارها اخباری منتشر شد حاکی از اینکه آمریکا، و رژیم های مرتجعی مانند عربستان و امارات، ایستگاه هایی در دوبی و اربیل و اسلامبول و هرات برای جمع آوری دلار از بازار ایران راه انداخته اند. یکی از این چهار ایستگاه عملیاتی، چند ماه پیش از سوی دولت ترکیه در اسلامبول شناسایی و برخی اعضای آن باز داشت شدند. البته در این تروریسم اقتصادی، رسانه های مجازی نیز همکاری دارند.
🔹اکنون که تروریست های اجاره ای، دست دشمن را در جنگ اقتصادی رو کرده اند، لازم است جواب دندان شکنی به همان ها داده شود. این پاسخ می تواند به شکل نیابتی در دوبی و ابوظبی و شارجه امارات، و ریاض و جیزان و بنادر و تاسیسات نفتی مهم عربستان باشد.
♦️موشک های متحدان ما در محور مقاومت، هر بی خرد گستاخی را می تواند سر عقل آورد؛ چنان که ضعیف ترین نمونه آن را در غافلگیری و عقب نشینی اخیر صهیونیست ها در غزه دیدیم.
🔹موضوع فروش و صادرات نفت نیز همین گونه است. معنا ندارد برای فروش نفت ایران درد سر درست کنند اما غرب و رژیم های مرتجع، حاشیه امنیت داشته باشند. باید به دشمن تفهیم کرد اقتصاد، جزو خط قرمزهای ماست؛ همچنان که امنیت و تمامیت ارزی.
♦️نباید اجازه داد بازار را به کاهش تدریجی فروش نفت ایران از طریق رعب افکنی و تهدید (تروریسم) عادت دهند. باید به آنها آموخت که اینجا خط قرمز است. اصلا لازم نیست پیغام کلامی و کتبی به دشمن فرستاده شود؛ بعضی وقت ها مین های سرگردانی که یکی دو نفتکش را لمس کرده باشند، رساتر و نافذتر از صدها پیغام هستند.
🔹این حکمت شریف از امیر مومنان علیه السلام است که در موضوع بازدارندگی فرمود "رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَيْثُ جَاءَ فَإِنَّ الشَّرَّ لَا يَدْفَعُهُ إِلَّا الشَّرُّ . سنگ را به همان جايى كه از آنجا پرتاب شده ، باز گردانيد ؛ که همانا شرارت را جز شرّ باز نمی دارد".
🔸بعد التحریر: دیدیم که اعدام دو اخلالگر ارزی، چه قدر به کاهش التهاب کمک کرد؛ این روند را باید در باره اخلالگران ادامه داد.
@IMANI_mohammad
انتخابات آینده مجلس و مهم تر از آن -1
✍انتخابات مجلس یازدهم، سال آینده برگزار می شود. اهمیت مجلس (حتی فراتر از دولت) را می توان در روند اتفاقات همین یکی دو سال گذشته فهمید.
🔹رهبر انقلاب ۱۳۹۵/۰۳/۱۶ در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس فرمودند:
🔻"اوّل انقلاب، آنوقتی که صحبت انتخاب رئیسجمهور بود و مدام نامزدهای مختلف مطرح میشدند، بنده و یک نفر دیگر از دوستانمان، از تهران رفتیم قم خدمت امام -آنوقت ایشان قم بودند- در یک وقت تنگِ سختی هم بود، ایشان هم داخل بودند، بالاخره هرجور بود گفتیم باید ببینیم امام را.
🔻چون امام فرموده بودند که معمّمین مطرح نشوند، نامزد نشوند برای ریاست جمهوری؛ ما رفته بودیم با امام بحث کنیم، محاجّه کنیم که بگوییم نه، این منع را شما بردارید تا آقای بهشتی را ما مطرح کنیم؛ به نظر ما بهتر از همه، شهید بهشتی (رضواناللهتعالیعلیه) بود؛ رفته بودیم با ایشان بحث کنیم سر این قضیّه.
🔻یک قدری گفتیم و شنفتیم و ایشان یک چیزهایی گفت، ما یک چیزهایی گفتیم؛ بعد ایشان به ما گفتند شما بروید مجلس را نگه دارید؛ بروید دنبال مجلس؛ آنوقت هنوز انتخابات مجلس [برگزار] نشده بود؛ گفتند بروید سراغ مجلس، مجلس مهم است. توصیهشان به ما -به من و آن دوستمان- این [بود]؛ یعنی روی مسئلهی دولت اصرار نکنید؛ مجلس از نظر ایشان مهمتر از دولت و قوّهی مجریّه بود".
🔸همان هم شد؛ مجلس انقلابی، بنی صدر را به زیر کشید و دست بزن نظام در برایر تحرکات سازمان یافته منافقین و لیبرال ها شد. این را مقایسه کنید با میزان جدیت و تدبیر طیف نیروهای انقلابی یا غلت آنها در انتخابات مجلس قبلی در سال 94.
♦️فاصله رای آقای حداد عادل با آقای عارف (نفر اول لیست امید) در تهران، حدود 500 هزار رای بود؛ یعنی انتخابات تهران صرفابه خاطر 250 هزار رای واگذار شد؛ به خاطر همه کم کاری ها و دلخوری ها و تعصب های ناروا و عدم تمهید لوازم و عدم استفاده از ظرفیت مساجد و هیئت ها و .... انواعی از عوامل و موانع ریشه دار در جاهلیت.
🔹اکنون یک سال مانده به انتخابات، یک دغدغه مهم وجود دارد. و آن اینکه فراتر از به روز رسانی تشکیلات، تشکل های وفادار به انقلاب (جمنا، جبهه پایداری، حزب موتلفه، جمعیت رهپویان، حزب پیشرفت و عدالت، و ...) در این ماه ها و سال پر تلاطم کجای افکار عمومی بوده اند، و چه قدر به میدان آمده و موضع تبیینی دقیق و صریح گرفته اند تا در انتخابات سال بعد، بخش اعظم راه را طی کرده باشند؟
@IMANI_mohammad
انتخابات آینده مجلس و مهم تر از آن -2
🔹فراتر از مسئله انتخابات، هزار و یکی دغدغه و چالش یا فرصت و ظرفیت وجود دارد که حلقه های سیاسی ما کمتر میل یا توجه به ضرورت ورود و موضع گیری درباره آنها را دارند. یعنی اگر انتخابات نباشد، آیا نباید خبری از تشکل های سیاسی منسوب به جبهه انقلاب بشنویم؟!
♦️اگر درباره مسائل مهم مردم و نظام حرف نداشته باشیم و صراحت و مطالبه به خرج ندهیم، اصلا به چه کار می آییم و چرا باید انتظار داشته باشیم مردم و نیروهای انقلابی در انتخابات متوجه ما شوند؟
🔹تشکیلات سیاسی موثر، چادر عشایری نیست که بشود فی الفور پهن کرد و نتیجه گرفت. چند نفر در مجموعه جبهه انقلاب درباره مشکلات عامه مردم از یک سو و دغدغه ها و فرصت های امروز نظام به میدان می آیند و حرف می زنند؟ و آنها هم که موضع می گیرند، چه قدر در یک شبکه رسانه ای به هم پیوسته و مکمل، در گستره عمومی پژواک پیدا می کند تا موج بسازد و تبدیل به گفتمان عمومی شود؟
♦️فراتر از ضرورت تشکیل و تقویت جبهه نیروهای وفادار انقلاب، بسیاری ازتشکل ها، منفردا هم کم تحرک هستند؛ حتی با همان فهم خود که مثلا باید انقلابی تر موضع بگیرند یا مصلحت اندیشانه تر؛ سراغ حزب اللهی ها بروند یا طبقه متوسط. اصلا در عرصه افکار عمومی نیستند؛ ولو فُرادا. و اگر بهانه اختلاف و گلاویز شدن در شب انتخابات نباشد، لابد ضرورت نمی دانند در مسئله دیگری ابراز وجود کنند.
🔹در گذشته، کوتاهی در مقابل هجوم سازمان یافته و مغول وار جبهه ضد انقلاب، موجب ریزش برخی جوان ها در آغوش شبه مارکسیست ها و چپ های آمریکایی متظاهر به عدالت خواهی، حلقه انحرافی، شبه اصلاح طلبان رادیکال و ... هر تابلوی مطالبه گر دیگر شدو آن گاه مجبور شدیم به جای تهاجم مستدل و قدرتمندانه به هریک از آن اضلاع یا قلب دشمن، منفعلانه از انقلاب و نظام و رهبری دفاع کنیم.
♦️خداوند می فرماید "و اَن تقوموا لله مثنی و فُرادای". جبهه سازی بسیار مهم است. اما اولویت دار تر از آن این است که هر فرد یا هر حلقه و تشکلی پای دفاع از ارزش های انقلابی و رهبر شجاع و حکیمی بیاید که با موفقیت به قلب راهبرد خاورمیانه جدید دشمن زده، پیش رفته و جنگ مهیب دشمن را مغلوبه کرده است.
🔹اگر اکنون در زمانه رو شدن دست لیبرال های بی کفایت نتوان - یا حال نداشت- با مردم حرف زد، دیگر باید قید سیاست ورزی را زد. آنها که خود را در این جنگ تبیین و صراحت و موضع گیری ناتوان می بینند یا مصلحت نمی دانند به میدان بیایند، باید فاتحه سیاست و خودشان را بخوانند و زمان انتخابات، عرصه را بر جریان انقلابی و حزب اللهی تنگ نکنند.
♦️آنها حتی اگر در انتخابات موفق هم بشوند، منفعل عمل خواهند کرد. البته تدبیر و مصلحت اندیشی و برنامه ریزی و حسن ظن و تعاون و تنازل و اتحاد، عین حزب اللهی گری است و بدون آنها، کمیت انقلابی و حزب اللهی بودن می لنگد.
@IMANI_mohammad
♦️در فرانسه آماده باش کامل اعلام شده، مراکز مهم پاریس فردا تعطیل است و ارتش به کمک پلیس آمده. بنابر اعلام نخستوزیر فرانسه، بیش از ۸۹ هزار نیروی پلیس فردا در نقاط مختلف کشور حضور خواهند داشت و خودروهای زرهی در پاریس مستقر می شوند. فرانسه آبستن کدام حادثه است؟
@IMANI_mohammad
——————————
https://twitter.com/a63214370/status/1071048482885124096
انتظار عمومی؛
پس از سومین حکم اعدام
♦️حکم اعدام محمد باقر درمنی اخلالگر بزرگ بازار و اقتصاد کشور صادر شد. این سومین حکم، پس از اعدام وحید مظلومین و محمد سالم است.
🔹شنیدن خبر محاکمه و مجازات مفسدان و اخلالگران بزرگ اقتصادی که خون مردم را در شیشه کرده و موجب آسیب های اساسی به زندگی عامه مردم شده اند، از یکسو امید بخش و از سوی دیگر، انتظار آفرین است.
♦️از یک طرف، مردم محروم و رنج کشیده از خباثت مفسدان اقتصادی را خوشحال می کند اما از جانب دیگر، این انتظار به حق را ایجاد می کند که دستگاه قضایی در تکمیل اقدام ضروری خود، سراغ تمام مدیرانی برود که با قصور یا تقصیر، کوتاهی و سوء مدیریت و بی تفاوتی یا خیانت و زد و بند، برای اخلالگران و مفسدان اقتصادی در بازار سکه و ارز و خودرو و مسکن و مایحتاج عمومی، فرصت زراندوزی و اختلال در معیشت عمومی را فراهم می کنند.
🔹بدون این اقدام مکمل، اقدام درست قوه قضائیه ابتر خواهد ماند. و البته شبیه همین تکلیف، بر دوش نمایندگان مجلس سنگینی می کند.
@IMANI_mohammad
🔹دیروز در شانزلیزه پاریس زلزله آمد. اما روزنامه های زنجیره ای متوجه نشدند؛ چون رویشان سمت دیگری بود.
♦️راستی لیبرال های فراری (ملی مذهبی ها، سازمان منافقین، شورای هماهنگی سبز و ...) این روزها در پاریس مشغول چه کاری هستند؛ همراهی با معترضان یا اضافه کاری و آدم فروشی در خدمت پلیس؟
@IMANI_mohammad
♦️خدا رحم کرد که رئیس جمهور نشدی آقای رئیسی! و گرنه مجبور می شدیم نفت 100 دلاری را زیر 60 دلار بفروشیم، شاهد کاهش 10 پله ای رتبه کسب و کار در کشور باشیم، رشد بیکاری را ببینیم و با تورم بالای 50 درصد دست و پنجه نرم کنیم.
@IMANI_mohammad
آب و صابون... 18 ماه بعد!
🔸 روزگار را می بینید چه قدر بالا و پایین دارد؟! یک سال و نیم پس از انتخابات؛
♦️روحانی مجبور است به وطن خود سمنان برود تا روز دانشجو را در تهران نباشد. اما در همان دانشگاه سمنان هم با اعتراض شدید و پرسشگری تند و تیز دانشجویان مواجه شود که "تورم، گرانی جواب بده روحانی " و "شوخیه مگه وعده بدی نتونی؟!" ؛
🔹و رئیسی به دانشگاه شهید بهشتی در تهران بیاید و به نرمی و لطافت در پاسخ به سوال دانشجویان بگوید "خدا رحم کرد ما رئیس جمهور نشدیم که دلار بشود ۵ هزارتومان". حکایت از طعنه ای که عاملان دلار 18 هزار تومانی (امروز 11500 تومانی) می گفتند اگر رئیسی سر کار بیاید، دلار 5 هزار تومان می شود.
♻️ انصافا امروز با آب و صابونی که آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی می گفت، روی چه کسی را باید شست؟! آمیزه ناتوانی و غرور و تکبر، چه بلایی بر سر روحانی و سیاستمداران همراهش آورد.
@IMANI_mohammad
🔸می گوید رئیسی امروز در دانشگاه شهید بهشتی با گفتن همین یک جمله که "خدا رحم کرد ما رئیس جمهور نشدیم، دلار بشود ۵ هزارتومان"، عجب کاری کرد با روحانی!
🔹رئیسی کاری با روحانی نکرد؛ تکبر و تبختر، بی انصافی و بد اخلاقی، عطش بردن انتخابات به هرقیمت، و بی صداقتی آمیخته با وادادگی بود که روحانی را گرفتار کرد.
@IMANI_mohammad
حرف درست روحانی
و خیانت امضای توافق پاریس
✍ آقای روحانی امروز گفت: "برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند که برای عدم توسعه ما ساخته شده، برای خودشان نیست. مگر آنها این مسأله و بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، خودشان مراعات میکنند؟ ".
🔹این سخن درست، ما را به یک پرسش مهم رهنمون می شود: خیانت امضای توافق آب و هوایی پاریس و پذیرفتن برخی تعهدات که ضد توسعه و پیشرفت کشور است را چه کسانی مرتکب شدند؟ چرا مرتکب شدند؟ و از کجا خط می گرفتند؟ آنها چه نقشی در جا انداختن برخی برنامه های ضد پیشرفت داشته اند؟
♦️به جا بلکه بر عهده رئیس جمهور است که یک تیم ویژه را مامور پیگیری این موضوع ضد امنیتی کندتا برای افکار عمومی معلوم کنند ماجرای نفوذ امنیتی و اقتصادی در پوشش بهانه های زیست محیطی تا کجا عمق دارد که عناصر دوتابعیتی تا حد معاون معاون رئیس جمهور در سازمان محیط زیست پست گرفتند؟
🔹گفتنی است موضوع گاز های رگلخانه ای که آقای روحانی به آن پرداخته، یکی از موضوعات اصلی توافق پاریس می باشد. بسیاری از کشور های پیشرفته یا در حال پیشرفت و توسعه اقتصادی، همین الان هم متهمان اصلی تولید گاز های گلخانه ای هستند به نحوی که مثلا آمریکا و چین، بیش از 40 درصد گاز های گلخانه ای را تولید می کنند.
♦️طبق برآوردها در طول تاریخ از انقلاب صنعتی تا به امروز ۸۰ درصد گازهای گلخانهای که در جو زمین رها شده، تنها حاصل فعالیت ۲۵ درصد جمعیت دنیا _کشور های غربی و پیشرفته) است . در حقیقت امروز همان ها با بهانه جویی، در صددند ترمز توسعه و پیشرفت کشورهایی مانند ایران را بکشند.
@IMANI_mohammad
♦️آقای روحانی امروز گفت: "برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند که برای عدم توسعه ما ساخته شده، برای خودشان نیست. مگر آنها این مسأله و بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، خودشان مراعات میکنند؟ ".
🔹خانم ابتکار، معاون روحانی و رئیس وقت سازمان محیط زیست ، متولی پیگیری برای الحاق به توافق آب و هوایی پاریس بود که گازهای گلخانه ای از جمله بهانه های آن برای جلوگیری از پیشرفت کشور های در حال توسعه است.
@IMANI_mohammad
♦️آقای روحانی امروز گفت: "برخی مقالاتی که در دنیا نوشتند که برای عدم توسعه ما ساخته شده، برای خودشان نیست. مگر آنها این مسأله و بحثهای مربوط به گازهای گلخانهای را که میگویند، خودشان مراعات میکنند؟ ".
🔹توافق آب و هوایی پاریس که به موضوع گازهای گلخانه ای می پردازد، روز سوم اردیبهش 95 از سوی محمد جواد ظریف امضا شد.
@IMANI_mohammad
خبرگزاری مهر:
سند مشارکت ملی مدنظر (INDC) ایران برای توافق پاریس در تاریخ ۲۰ آبان ۹۴ به تصویب هیئت دولت رسید و در تاریخ ۲۰ آذر ۹۴، در دبیرخانه کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل ثبت شد. در نتیجه ثبت این سند کشور بهصورت غیرمشروط ۴ درصد و بهشرط لغو تحریمها و دریافت کمکهای خارجی ۱۲ درصد انتشار دیاکسید کربن خود را کاهش می دهد که عمل به این تعهد بین سال های ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ میلادی رقمی معادل ۵۲.۵ میلیارد دلار هزینه برای ایران در بر دارد.
بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، پیوستن نهایی ایران به این موافقتنامه منوط به تصویب مجلس شورای اسلامی است. این در حالی است که کلیات و جزییات موافقتنامه پاریس نیز در تاریخ ۲۳ آبان ۹۵ به تصویب نمایندگان رسید و این مصوبه برای اعلام نظر به شورای نگهبان قانون اساسی فرستاده شد. شورای نگهبان به دلیل نقص مستندات در متن موافقتنامه پاریس این لایحه را به کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ارجاع داد؛ این لایحه هماکنون در این کمیسیون در دست بررسی و تکمیل مستندات مربوطه است.
https://www.mehrnews.com/news/4466016/%D9%84%D8%B2%D9%88%D9%85-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%AA%D8%B9%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%81%D9%82%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%B3