آشپزی اشرافی؛
دیگ بدون سوپاپ، روی شعله تند!
✍️ تامین نیازهای مشروع شهروندان، در کنار تربیت عمومی بر مبنای قناعت به کفاف و صبر و خویشتنداری و مراعات حریم دیگران، شرط آرامش و ثبات یک جامعه است.
🔹بر عکس این رویکرد، آن است که مدیران مسئول، اولا نیازها را تامین نکنند، ثانیا مجال مانور تجمل و تبرّج توسط برخی قشرهای خاص را فراهم سازند. و ثالثا فضای رسانه ای را چنان یله و لجام گسیخته رها کنند که نیازها و خواسته های نامشروع ایجاد کند یا به تامین نامشروع و بی حد و مرز و حریصانه نیاز ها دامن بزند.
♦️بد عملی و سوء مدیریت برخی مدیران در بها ندادن به نیاز های عمومی، یک آسیب بزرگ است که وقتی با دامن زدن به جلوه فروشی از یک سو و تهییج انواع شهوات و تمنیات از سوی دیگر همراه می شود، موجب سلب آرامش از جامعه و تزریق نارضایتی و عصبانیت و التهابات روانی می شود و به برخی پریشانی ها و پرخاش ها می انجامد.
🔹این رویکرد معیوب، تعمدی باشد یا ناشی از ناتوانی، عملا محیط را به دیگ زود پزی بدون سوپاپ و با کمترین امکان تخلیه فشار تبدیل می کند که روی شعله تند آتش گذاشته باشند! مشکلات مربوط به اشتغال و ازدواج جوانان در کنار ترویج بی عفتی و عارضه با فرهنگ عفاف، یکی از همین دغدغه هاست.
♦️خداوند در سوره نور می فرماید "امکان ازدواج را برای افراد بى همسرتان فراهم کنید... و باید کسانى که هزینه ازدواج و مخارج زندگى را نمى یابند، پاکدامنى پیشه کنند و از کارهاى زشت بپرهیزند تا خداوند آنان را از فضل خود توانگر کند".
🔹اما آنچه در رویکرد برخی مدیران می بینید، خلاف این رویه است: عدم اهتمام برای تامین اشتغال و ازدواج جوانان (یا سیاست های ضد اشتغال و ازدواج) و در کنار آن، واگذاشتن فضای مجازی در خدمت جریان های ضد فرهنگی و ضد اخلاقی، به سودای سود انتخاباتی.
♦️قربانیان این مدل تدارکات انتخاباتی، یک دهه بعد که از هیجان ها عبور کردند، تازه می فهمند چه ضربه بزرگی خورده اند. اما دیگر فرصت جبران برای بسیاری از آنها سپری شده است. عایدی این اغوا شدگی، افسردگی و نارضایتی و بدبینی و بدگویی به زمین و زمان است.
🔹این چرخه معیوبی است که گاه از حرکت باز مانده (مثل سال 84) و گاه توانسته خود را بازتولید می کند؛ چنان که سال 76 در دست به دست شدن دولت سازندگی و اصلاحات میان دو طیف ائتلافی مشاهده کردیم؛ و نیز، سال های 92 و 96.
♦️باید کسانی را برگزید که برای رفع نیازهای مردم اهتمام می کنند و بر رنج ها و زخم هایشان مرهم می گذارند؛ نه آنها که انباشت دلخوری و نارضایتی می کنند تا بتوانند سواری بگیرند.
@IMANI_mohammad
کمالطلبیکور و جنگ هوشمند دشمن
1- در دوره بسیار خطیری به سر میبریم که انباشته از موفقیتها و فرصتهای بزرگ و در عین حال تهدیدهای پیچیده است. اگر موقعیتشناس نباشیم، در انواعی از پیچ و خمهای جنگ هوشمند گرفتار میشویم. یا سرخوردگی به ما دست میدهد، یا دچار عافیت طلبی و خستگی میشویم، یا در کام درگیریهای فرعی سقوط میکنیم و به اشتباه، به جای شلیک به دشمن، همدیگر را میزنیم، و یا مجالی فراهم میکنیم که دشمنِ سرخورده، روحیه بگیرد و از موقعیت ضعف خارج شود.
2- برخی انسانها فاقد آرمانند. محافظهکاری، موجب انحطاط و پسرفت است. اما در مقابل، آرمان گرایانی هستند که به مقدورات و مقتضیات توجه نمیکنند. انسان بدون کمال طلبی سقوط میکند. اما همین، گاه میتواند ضد خود عمل کند و موجب افسردگی، بیتفاوتی و رها کردن آرمانها در میان مدت شود، یا به سربازگیری از سوی دشمنان جبهه حق بینجامد. روانشناسان میگویند در مقابل کمال گرایی مثبت که میتواند انگیزه و امید ایجاد کند، کمال گرایی منفی، فرد را به افسردگی و سرخوردگی سوق میدهد. با کمال طلبی فاقد «بصیرت، صبر، دور اندیشی، ملاحظه مضیقهها»، حتی ائمه معصومین (ع) هم متهم میشوند؛ چنانکه خوارج آلوده به نفوذ و بیبصیرت، با امیر مومنان علیهالسلام، و سپس، دیگرانی با سایر ائمه علیهمالسلام کردند و آن بزرگواران را -نعوذ بالله- متهم به کوتاهی نمودند! وقتی پیش افتادن از ائمه معصومین اتفاق افتاده، لابد رفتار مشابه در دوره غیبت معصوم و حاکمیت ولایت فقیه محتمل الوقوعتر است.
3- جبهه استکبار و ضد انقلاب، به شهادت کارنامهشان ضد بشریت و ضد عدالت هستند. اما همین طیف غوطهور در فساد و ظلم، وقتی به انقلاب اسلامی و کارنامه آن میرسند، ژست کمالگرایی میگیرند تا یاس را به افکار عمومی تزریق کنند. هر تلاشی برای خدمتگزاری و اصلاح امور و مبارزه با نابهنجارها انجام میشود، زیر سؤال میبرند و چنان ناچیز و ناکافی نشان میدهند که مردم به ویژه انقلابیون مطالبه گر، از پای صیانت از انقلاب پراکنده شوند. نفوذیهای چپ نما در تاریخ ما یک انحراف همیشگی بزرگ محسوب میشوند که با انقلابینمایی کوشیدهاند نهضت را به بیراهه ببرند و در نهایت پیش پای آمریکا و انگلیس قربانی کنند. از توده ایها و سازمان مجاهدین خلق بگیرید تا برخی چپ نماهای پس از انقلاب، برخی عناصر منسوب به حلقه انحرافی، و این آخر سری، طیفی از مدعیان اصلاحطلبی.
4- مبارزه با جبهه استکبار به مرحلهای بیسابقه و حساس رسیده است. جبهه صهیونیسم مسیحی، جنگ در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن را با سرشکستگی واگذار کرده و شاهد اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی در منطقه است. آنها در فتنه 78 و 88، بهاشرافیت خائن به انقلاب امید بسته بودند و به عنوان سرمایه بزرگ خود یاد کردند. در چند سال اخیر هم امید داشتند از طریق ترویج اعتماد به غرب و در پوشش توافق و نُرمالیزاسیون، از انقلاب اقتدار زدایی کنند. اما با تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب در همین دوره، پیروزیهای بزرگ جبهه مقاومت رقم خورد و به تحقیر آمریکا و انگلیس در خلیجفارس انجامید. افکار عمومی اکنون، هم دستاوردهای مقاومت را میبینند و هم تلخی اعتماد به دشمن را در معاش خود میچشند. اکنون فصل نتیجهگیری و شروع مجدد است. همین، دشمن و برخی مدیراناشرافیت زده و ناکارآمد را که آدرس اعتماد به دشمن را دادند، نگران میکند و به صرافت میاندازد تا دل مشغولی و اولویتهای جامعه را جا به جا کنند.
5- عطریانفرعضو مرکزیت حزب کارگزاران اخیرا گفت «دولت برای اینکه بتواند از برجام، ظرفیت تبلیغاتی و انتخاباتی بگیرد -چون مردم ظرفیت امنیتی را براحتی نمیفهمند- یک ظرفیت دیگر به برجام بار کرد و آن ظرفیت اقتصادی است. این خیلی بزرگتر از واقعیت بود و به پیکره دولت آسیب زد». این اعتراف، شبیه سخنان مدیر روزنامه شرق است که گفت «مبالغه درباره برجام را قبول دارم. این مبالغهها باید میشد به این خاطر که فضا خیلی فضای تنگ و ترشی بود، دولت باید در حقیقت این موضوع را قدری بزک میکرد که بتواند حرفش را به کرسی بنشاند.»! در اوج هیجان مذاکرات، ادعا این بود که با توافق، 150 میلیارد دلار دارایی ایران به کشور برمی گردد و 200 میلیارد دلار هم سرمایهگذاری خارجی با خود میآورد. برجام را با سراب 350 میلیارد دلاری، شیرین سازی کردند. اما گزارشهای علنی از آخرین مذاکرات در پاریس حاکی از این بود که حضرات آمادهاند 11تعهد اروپا و همه آن وعدهها را در ازای وعده اعتبار 15 میلیارد دلاری بفروشند و از تعهدات لغو تحریمهای بانکی و مالی و نفتی صرف نظر کنند!
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
6- دولتمردی اخیرا گفت «مردم به اندازه کافی با غصه و سختی مواجه هستند. نباید اجازه داد که براساس بیدقتیها، غصه جدیدی بر مردم وارد شود. نباید برخی تندرویها و مسیرهای غیردقیق و مردم آزار در جامعه بروز کند. زنان و کارگران ما احساس میکنند بعضی از حقوق آنها مراعات نمیشود». آیا حیف و میل 18 میلیارد دلار ذخایر ارزی، ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی برای سه درصد رانت خوار، و تحمیل تورم حداقل 42 درصدی به 97 درصد مردم وتحمیل شکاف طبقاتی، مصادیق آزار و غصه دار کردن نیست؟ چگونه است که از خودکشی یک دختر سی ساله و ازدواج نکرده که دارای اختلال روانی بوده، سوژه ضرورت رفتن زنان به ورزشگاه را علم میکنند اما نمیگویند برای انبوه جوانان محروم از ازدواج و اشتغال چه کردهاند؟ وقتی دبیر سابق ستاد هماهنگی اقتصادی دولت -که صلاحیتش برای شهرداری تهران از سوی وزارت اطلاعات رد شد اما به اصرار آقای روحانی، حکم او امضا گردید- همسر جوان خود را با شلیک پنج گلوله کشت، طیف حامی دولت پای قاتل ایستادند، حیثیت مقتول بیپناه را لکه دار کردند و گفتند «مهدور الدم بود»! اما نه از روحانی، و نه از ابتکار و جنیدی و مولاوردی صدایی در نیامد. حالا اما همین طیف برای حقوق زنان اظهار نگرانی میکنند.
7- طیف مذکور به بهانه صدور حکم اولیه برای چند کارگر نیشکر هفت تپه، وکیل مدافع کارگران شدند. اما هرگز از نوع کارگران به ویژه کارگران بیکار شده هفت تپه، به خاطر سوء مدیریت فاحش اقتصادی و واگذاریهای مسئله دار عذرخواهی نکردند. مگر نه اینکه نیشکر هفت تپه را آذر ۹۴ به قیمت ۵ درصد ارزش واقعی شرکت فروختند؟ و مگر نه اینکه مدیریت «رئیسستاد انتخاباتی رئیس دولت در آذربایجان شرقی» بر سازمان خصوصیسازی، آغاز نابسامانی در برخی کارخانهها و ندادن ماهها حقوق به کارگران و اعتراض آنان بود؟ آیا با زدن چوب حراج به نیشکر هفتتپه، ماشینسازی تبریز، هپکو اراک، آلومینیوم المهدی، پالایشگاه کرمانشاه و...، برای کارگران و خانوادههای آنها دلسوزی میکردند که حالا طلبکار شدهاند؟! حلقههایی که مرتکب برخی تخلفات و مفاسد شدهاند، اکنون از اهتمام و جدیت دستگاه قضایی در دوره جدید احساس نگرانی میکنند و بنابراین از هر نوع مسئلهسازی یا حاشیهپردازی استقبال میکنند.
8- ضریب جینی که نشانگر میزان فاصله میان طبقات پایین و بالاست، در دولت نهم و دهم، به شکل محسوسی پایین آمد. علت، در هدفگذاری برای خدمترسانی و توانمند کردن طبقات پایینتر بود. مدیران، بیشتر در میان مردم بودند، مشکلاتشان را میشنیدند و برای کاهش آن تلاش میکردند. ضریب جینی از رقم 0/425 در سال 84 (آغاز دولت نهم) به 0/365 در سال 92 کاهش یافت. اما پس از دولت یازدهم، بهطور پیوسته و مداوم بالا رفت و در سال گذشته به رقم 0/409 رسید. برخی مدیران چند سال است - حتی پس از بههم خوردن برجام- پُز افزایش فروش نفت به 2/5 میلیون بشکه را میدهند. بماند که ما، قبل از برجام تا 1/5 میلیون بشکه نفت میفروختیم اما حالا این رقم، به زیر چند صد هزار بشکه رسیده و تحریمها نیز شدیدتر از قبل برگشته است. اما نکته مهم این است که در این شش ساله افزایش و کاهش درآمدهای نفت، ضریب جینی علیالدوام رو به افزایش بوده است. یعنی مدیریت اشرافی، کمترین اهتمام را برای کاهش شکاف طبقاتی داشته، بلکه برخی سیاستگذاریهایش موجب تشدید این شکاف شده است. این سوءمدیریت و اولویت قائل نشدن به طبقات محروم را نمیشود به تحریم نسبت داد.
9- افکارعمومی مطابق این واقعیتهای غیرقابل خدشه، به عبرتهای مهمی نزدیک شده که میتواند پشتوانه مقاومت مقتدرانه در حوزه دیپلماسی، و انتخاب تصمیمگیران خدوم و جهادی در سیاست داخلی باشد. در این شرایط، نیروهای مدعی دلسوزی برای انقلاب و مردم، حق ندارند جبهههای جدیدی باز کنند که مجددا تشخیص را برای مردم دشوار کند، یا توجهات را از اولویتها به درگیری در جبهه خودی بکشاند. نقشه دشمن منهزم در منطقه، تکمیل پازلی بزرگ برای القای ناتوانی و ناامیدی و بنبست در کشور است، و در این مسیر، حتما به مستند کردن انگارهسازیهای خود با گفتار و رفتار افراد منسوب به جبهه انقلاب بیش از هر چیز دیگر نیاز دارد. هیچ یک از ما اگر در خانواده خود بدترین دعواها را هم داشته باشیم، به اسم نقد و نهی از منکر، در کف کوچه و خیابان، پردهدری و آبروریزی و همدیگر را هو نمیکنیم. کسانی که نسبت به خانواده خود این قدر غیورند، چگونه میتوانند نسبت به حیثیت خانوادهای در تراز یک ملت خوندل خورده و نظام برآمده از آن، بیمبالات باشند؟ روحیهای که دشمنان و مفسدان و متخلفان، از مشاهده مجادلات اینچنینی میگیرند، بدیل و نظیر ندارد. «وَلا تَنازَعوا فَتَفشَلوا وَتَذهَبَ ريحُكُم وَاصبِروا. إِنَّ الله مَعَ الصّابِرينَ».
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
10- مبارزه برای حق و عدالت، سختترین جنگهاست و بدون جبههسازی و همافزایی نیروها و شناخت درست از موقعیت جبهه خودی و دشمن به سرانجام نمیرسد. بلکه حتی میتواند موجب بدفهمی و شلیک به جبهه عدالت شود یا دستکم، به هدف دشمن در پروژه القای غرق مصنوعی (قطع امید کردن و تسلیم شدن) کمک برساند. چاره چیست؟ نوعی از آرمانخواهی که امید و اهتمام را پمپاژ کند و نه دلزدگی و رها کردن مسئولیت، یا سربازگیری شدن برای رفتار انتحاری در خدمت دشمن. درگیریهای فردی، یا فرد را مستهلک میکند، یا او را به خود اجتهادی میکشاند، یا اولویتهای کلان را لابهلای حواشی گم میکند. و البته افتادن در دام بدخواهان نیز یک احتمال است. جمعیتهای سالم، افراد را از افراط و تفریط بازمیدارد؛ همچنانکه نمیگذارد افراد با انگیزه حقطلبی، طعمه دشمنان شوند. این کلام حکیمانه از امیر مومنان علیهالسلام خطاب به انقلابینماهای خوارج است که فرمود «وَ إِيَّاكُمْ وَ الْفُرْقَهًْ فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّيْطَانِ كَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ. از تفرقه و جدایی برحذر باشید که جدا شده از جمعیت، بهره شيطان است، چنانكه گوسفند دور مانده از گله، نصيب گرگ». (خطبه 127 نهجالبلاغه).
🔺یادداشت کیهان🔺
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
رد پای خیانت : از سبد کالا تا دختر آبی
✍️چرا خبرگزاری خبرآن لاین وابسته به تیم انتظامی و علیرضا معزی (دو مدیر ارشد دولت)، دروغ "صدور محکومیت قضایی علیه مرحومه "سحر خدایاری" را منتشر کرد، آب به آسیاب دشمن ریخت و موجب به صف کردن طیفی از نمایندگان و روزنامه ها و سلبریتی ها شد؟
🔹به همان دلیل که بعد از نقش آفريني هاي گسترده منافقين و سلطنت طلبها در سناریوی #دختر_آبي، "مورگن اورتگاس" سخنگوي وزارت خارجه آمريكا از پس پرده آفتابی شد.
♦️اورتگاس در نشست خبري، با لباس آبی و تصاويري از سحر خداياري شرکت کرد؛ کسی که در اثر بیماری روانی ( واحتمالا تدارک و تحریک مسبوق به سابقه در موارد مشابه) خودکشی کرد. اما سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، همین کار را برای میترا ایستاد که با شلیک پنج گلوله یک تکنوکرات غربگرا و فعال در فتنه 88 به قتل رسید، نکرد.
🔹و نیز به همان دلیل که خبر آن لاین 19 بهمن 1392 (چند روز پس از ماجرای مشکوک و شرم آور توزیع #سبد_کالا) در تحلیلی وقیحانه، با عنوان "جایزه بهترین کارگردانی برای حسن روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی" نوشت:
🔻«توزیع سبدکالا به مردم با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد.
🔻او دقیقا همین اتفاق - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا - را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت [!!] به عبارت دیگر روحانی به یک نمایش داخلی برای ارائه در جشنوارههای سیاسی خارجی نیازمند بود.
🔻نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته است «شما در اخبار دیدید که ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعهاش توزیع کرده تا نشان دهد کاهش هدفمند و محدود تحریمها، تاثیر مستقیم بر مردم این کشور داشته است».
🔻به هر حال این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا در میان مردم داشته است، این که تحریمها بر روی مردم ایران تاثیر مستقیم و انکارناپذیر داشته؛ این که اوضاع اقتصادی مردم ایران نه تنها رو به راه نیست بلکه حاضرند برای چند عدد مرغ و چند کیلو برنج با یکدیگر درگیر شوند.
🔻درست است که روش توزیع سبد کالا چندان مناسب نبود، اما اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به #تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!!
@IMANI_mohammad
.
دختر آبی / دختر بنفش!
♦️از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گرفته تا مدعیان اصلاح طلبی و سلطنت طلبان و منافقین و... که هشتگ #دختر_آبی برای سحر خدایاری به راه انداختند و لباس آبی پوشیدند، احیانا نمی خواهند به خاطر میترا استاد بنفش پوش، لباس بنفش یپوشند و هشتگ #دختر_بنفش بزنند؟!
🔹اگر دچار ضعف حافظه نشده باشند، این خانم با شلیک پنج گلوله توسط همسر اصلاح طلب و تکنوکراتش به قتل رسید. آیا اینجا هم قرمز و آبی داریم؟!
@IMANI_mohammad
ایران هنوز تلافی نکرده است
✍️ دو هفته قبل، اسرائیل خواست حمله پهپادی به ضاحیه بیروت انجام دهد اما رسوایی به بار آورد. در مقابل، حزب الله برای تادیب صهیونیست ها و به عنوان گام اول، خودروی نظامی آنها را منهدم کرد و چند نظامی صهیونیست به هلاکت رسیدند.
🔹اما عملیات تمیز و موفق پهپادی اگر می خواهید، همین حملات بی سابقه مقاومت مظلوم یمن به پالایشگاه های بقیق و خریص در عمق ۱۳۰۰ کیلومتری عربستان که موجب سکته شرکت آرامکو و نصف شدن صادرات نفت آل سعود شده است؛ رژیم خائنی که به کمک آمریکا در تحریم نفت ایران و جبران کمبود ناشی از آن شتافته بود.
♦️منابع غربی بر اساس تصاویر آتش سوزی گسترده می گویند این حملات بسیار دقیق بوده و ۱۹ نقطه از دو پالایشگاه سعودی را هدف قرار داده است. شرکت انرژی انگلیسی Aspect اعلام کرد ۱۸ درصد از تولیدات گاز طبیعی و حدود ۵۰ درصد از تولیدات نفت عربستان بعد از این حملات متوقف شده است.
🔹با وجود مجوز ترامپ برای استفاده از ذخایر نفت آمریکا و جلوگیری از افزایش قیمت، بهاى نفت برنت ۱۹ درصد (١۲ دلار) افزايش یافت و به حدود ۷۲ دلار رسيد. اما رویترز احتمال داده که اگر عربستان نتواند به سرعت عرضه نفت را به سقف قبلی برساند، قیمت تا ۱۰۰ دلار هم بالا برود.
♦️ضرب شست های مقاومت یمن بی سابقه بوده است. آمریکا، رژیم عربستان را ۴۵۰ میلیارد دلار دوشید و آل سعود انتظار داشتند تا لااقل امنیت آسمان عربستان را در مقابل یمنی ها تامین کند اما آمریکا ناتوان است.
🔹بنابراین برای این که از تحقیر شدگی در مقابل مقاومت یمن (محروم ترین حلقه در محور مقاومت) بکاهد، ادعا می کند "شواهد نشان میدهند این حمله با موشک کروز و بیش از۲۰ پهپاد و از سمت عراق یا ایران صورت گرفته نه با پهپاد توسط حوثیهای یمن"!
♦️آمریکایی ها البته بهتر از هر کس می دانند که دروغ می گویند و این اولین بار نیست که مقاومت یمن از پهپاد های تهاجمی و موشک برای چنین حملاتی استفاده می کند؛ چنان که درباره خط لوله ینبع انجام داد.
🔹مهم نیست آنها برای کاهش تحقیر نهفته در این حملات چه می گویند. مهم این است که می دانند این ضربه کوبنده، فقط دست گرمی عضو محصور و مظلوم جبهه مقاومت است؛ جبهه ای که از ایران و عراق و سوریه تا لبنان و فلسطین و یمن امتداد یافته است.
♦️ضربت اخیر یمنی ها نشان داد حربه آمریکا برای تحریم نفتی چه قدر شکننده است و می تواند بر ضد منافع راهبردی خود آنها عمل کند. دست جبهه مقاومت در مقابل دشمنی های اقتصادی و تلاش برای ایجاد انسداد نفتی، بسته نیست و بومرنگ تهدید نفتی می تواند به سوی خود آمریکا و پشتوانه نفتی اش در عربستان برگردد.
🔹 ایران ظرف ۱۶ ماه گذشته بر سر بدعهدی آمریکا و اروپا نجابت به خرج داد و پای تعهدات برجامی ماند. اما اگر بنا باشد کارشکنی بر سر صادرات آزاد نفت ادامه پیدا کند، رفتار جمهوری اسلامی ایران متفاوت خواهد بود، چنان که شمّه ای از آن را در تلافی و توقیف نفتکش انگلیسی و اسقاط پهپاد آمریکایی دیدند.
♦️ایران تا امروز به منطق تامین امنیت صادرات جهانی نفت پایبند بوده و هنوز از برگ های برنده خود برای مقابله به مثل با جنگ نفتی آمریکا و عربستان استفاده نکرده است.
🔹یمنی ها ملت شجاع و مستقلی هستند که راسا تصمیم می گیرند متجاوزان سعودی را چگونه تحقیر و تنبیه کنند. اما همین برای آمریکا درس آموز است که خود را از باتلاق معارضه با ایران کنار بکشد و مهیب تر از عربستان مجازات نشود.
@IMANI_mohammad
شلیک بی درنگ
✍️ فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت "پهپاد آمریکایی را یک نیروی آتش به اختیار ساقط کرد. ما در این عملیات می توانستیم علاوه بر پهپاد آمریکا، هواپیمای P8 را هم که 35 نفر سرنشنین داشت، بزنیم. ما حتی درخصوص تجاوز به یک متر از آسمان کشورمان حساس هستیم و زدن پهپاد یک هشدار به آنها بود".
🔹مفهوم این اتفاق چیست؟ یعنی رزمندگان ما در خط مقدم، به هیچ عنوان مجاز به معطل کردن در مقابل طرف مهاجم خارجی نیستند و ماموریت دارند راسا و بدون فوت وقت، وارد عمل شوند و کمترین تحرکی را که بوی دست درازی به قلمرو کشور بدهد، بلافاصله منکوب کنند.
♦️یعنی این که تلافی و پاسخ کوبنده به هر نوع خبط دشمن، در کسری از ثانیه انجام می شود و در راهبرد دفاعی بازدارنده ایران، چنین تعللی تعبیه نشده که در صورت جسارت دشمن، تصمیم گیری برای واکنش، به جلسه و نشست تصمیم گیری در تهران موکول شود.
🔹خط دفاعی کشور از زمین و دریا و آسمان، روی اهداف دشمن متمرکز است و خودکار، مثل مکانیسم ماشه عمل می کند.
♦️حتما آمریکایی ها دریافته اند که بنا نیست هر بار، ارفاق و اغماض در کار باشد؛نوبت بعد بی هیچ ملاحظه ای، هواپیمای نظامی سرنشین دار و ناو یا پایگاه آمریکایی در منطقه منهدم می شود. این خاصیت، مکانیسم ماشه است.
@IMANI_mohammad
سرشکستگی اش کمتر است!
🔹متهم کردن ایران توسط سخنگوی نظامی عربستان، برای خریدن آبروی رژیمی است که ادعا می کرد ابرقدرت جهان عرب است و ظرف چند هفته کار یمن را یکسره می کند اما بعد از چند سال دست و پا زدن در باتلاق، حالا هر روز به دست مقاومت مظلوم و شجاع یمن تحقیر می شود.
♦️برای آل سعود، سرشکستگی بزرگی است- و می تواند به فروپاشی اش ختم شود- که در منطقه و جهان بگویند مقاومت یمن، روزانه پالایشگاه ها و فرودگاه ها و مراکز مهم نظامی عربستان را با موفقیت و بی هیچ مانعی زیر ضرب می گیرد.
🔹بنابراین برای این که از حجم تحقیر بکاهند، خود را هم قد و طرف دعوای ایران وانمود می کنند تا بگویند اگر هم ضربات سنگینی دریافت می کنیم، از ابرقدرت منطقه است و نه از انصار الله یمن!
♦️این استیصال، حال و روز رژیمی است که فقط در دو سال اخیر، 450 میلیارد دلار به آمریکا باج داد و از جمله، 100 میلیارد دلار سلاح خرید.
@IMANI_mohammad
پشت و رو!
🔹پسرک، شلوارش را بر عکس پوشیده بود، مادرش به او گفت "ما نفهمیدیم، داری میری یا داری میای؟!".
♦️ما هم از کارهای ابواب جمعی احزاب و مدیران اشرافی و فک و فامیل و اطرافیانشان سر در نیاوردیم.
🔹کارشان که سر کارنامه گیر می کند، زیر جُلکی به ابواب جمعی علامت می دهند بحث حجاب اختیاری را پیش بکشند و از چند زنی که در خیابان روسری را سر چوب زدند، حمایت کنند. یا به نگرانی درباره سرنوشت آنها دامن بزنند و مردم را سرگرم کنند.
♦️فرزندان شان هم که در خارج کشور و در مناطق بد آب و هوا اُتراق می کنند، اولین کارشان، آب رفتن مانتو و روسری است. انگار زورکی لباس به تن دارند. بعضی هایشان هم کشف حجابی می شوند و قید همه چیز را می زنند.
🔹اما این دادگاه رسیدگی به مفاسد اقتصادی نمی دانم چه اکسیری دارد که هر وقت همین اشرافیت رانت خوار پای شان به آن می رسد، یکهو چنان چادری می شوند که چادری های سفت و سخت و مقیّد، هاج و واج می مانند!
♦️بعضی هاشان در انتخابات های گذشته، هم همین بازی را با مردم در آورده اند. http://fi9.ir/el0aaj
🔹آخرش چی؟ دارید می روید؟ بر می گردید؟ یا که چی...؟ چرا این قدر زیاد به شعور مردم احترام می گذارید؟!
@IMANI_mohammad
ابطال حکیمانه یک دروغ
به موازات تقویت انسجام مقابل دشمن
✍️ در چند ماه گذشته، برخی رفتارهای نا به جا از وزارت خارجه سر زد؛ از جمله مذاکره ای که آقای ظریف در سفر به نیویورک و به بهانه شرکت در یک نشست حاشیه ای سازمان ملل انجام داد.
🔹او بر خلاف ماهیت "موقت" تعهدات و محدودیت های ایران در برجام گفت "بند غروب آفتاب و مدت توافق، در صورت تصویب پروتکل الحاقی برای همیشه خواهد بود. البته این نیازمند این است که آمریکا تحریمها را از طریق تصویب کنگره برای همیشه لغو کند. ما در این باره #مذاکره کردیم".
♦️اما طرف آمریکایی که با دست پس میزند و با پا پیش میکشد، یکی دو روز بعد، زیر مذاکره مذکور زد و مانند همیشه که یک قدم عقب می رود و دعوت به مذاکره می کند و سپس دو قدم جلو می آید، باز هم طلبکار شد!
🔹اقدام نا به جای دیگر، مذاکره غیر رسمی با آمریکا به دلالی فرانسه و همچنین سفر نابهنگام ظریف به پاریس در حاشیه نشست گروه 7 بود. در اینجا هم ظریف با تنازل از حقوق حداقلی ایران در برجام (برداشتن همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی) به نشریات اروپایی گفت:
♦️«تنها چیزی که میخواهیم، فروش نفت و دریافت پول آن است» و «اروپا خود را به یازده نکته متعهد کرده، شامل سرمایهگذاریها، هواپیمایی غیرنظامی، حملونقل و بازگشت شرکتهای اروپایی. ما هیچ یک از اینها را بهعنوان پیششرطی برای اجرای کامل تعهدات خود درخواست نمیکنیم. تنها میخواهیم بتوانیم نفت خود را بفروشیم»!
🔹دولت ترامپ طی چند ماه اخیر، فرانسه را واسطه فریب و تطمیع ایران کرد. ماکرون طی چند نوبت مذاکره تلفنی با آقای روحانی -که آخرین آن 100 دقیقه طول کشید- و همچنین فرستادن مشاور خود، کوشید دولت ایران را منفعل و سردرگم کند. ماکرون حتی سعی داشت روحانی را به دام عکس یادگاری با ترامپ بکشاند.
♦️آقای روحانی ابتدا به شکل سربسته گفت آماده چنان دیداری است. اما وقتی به فاصله چند ساعت با لحن طلبکارانه و توهین آمیز ماکرون و ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی شد، به فاصله 24 ساعت، حرف خود را پس گرفت.
🔹روحانی گفت "ما دنبال دنبال عکس نیستم، اینکه کسی بخواهد با حسن روحانی عکس بگیرد این امکانپذیر نیست ؛ مگر آنکه از تمام تحریمها دست بردارند، آنوقت شرایط جدیدی است و میشود روی آن فکر کرد ". همین موضع از سوی ظریف هم تکرار شد. این یعنی خروج از آفساید و بازگشت به موضع درست و حکیمانه و عزتمندانه نظام.
♦️این روند، عبرت های جدیدی با خود دارد. آمریکا سعی داشت با تله گذاری و یکی به نعل و یکی به میخ زدن، گارد مقاومت طرف ایرانی را که نشانه روشن شکست فشار و تحریم است، باز کند و به تنازل از برجام (بلکه تایید ابطال برجام با وجود ادامه اجرای تعهدات ایران) وا دارد.
🔹آنچه در این میان مهم است، تحرکات سازمان یافته برخی رسانه ها و نویسندگان اجاره ای و چند نماینده آلوده مجلس (و نیز حسام- الف) بود که تقلا کردند برخی رفتارهای نا به جا در نیویورک و پاریس را توجیه کنند و پای تصمیم نظام بنویسند.
🔹خناسان و ساده دلان متاثر از آنها، با وجود آن که رهبری همین دو ماه قبل گفته بودند مذاکره مجدد با آمریکا سمّ مضاعف است و هیچ مذاکره ای با آمریکا نداریم، ادعا می کردند این رفتارها با تایید و جواز رهبری است!
♦️رهبر انقلاب امروز موضع روشن نظام را مورد تاکید قرار دادند و فرمودند:
-همه مسئولان جمهوری اسلامی یکصدا معتقدند که با آمریکا در هیچ سطحی مذاکره نخواهد شد.
-چنانچه آمریکا حرف خود را پس گرفت و توبه کرد و به معاهده هستهای که آن را نقض کرده است، بازگشت، آنوقت در جمع کشورهای عضو معاهده که شرکت و با ایران صحبت میکنند، آمریکا هم میتواند شرکت کند، اما در غیر اینصورت هیچ مذاکرهای در هیچ سطحی بین مسئولان جمهوری اسلامی و آمریکاییها اتفاق نخواهد افتاد نه در نیویورک و نه غیر آن.
@IMANI_mohammad
جای جنس چینی، آمریکایی می خریدند خب!
✍️ مقامات آمریکایی به سیبیاس گفتهاند مبدا دقیق حملات به تاسیسات نفتی عربستان سعودی را شناسایی کرده ایم. مبدا شلیک موشکهای کروز و پرواز پهپادها در جنوب ایران و در منتهیالیه شمالی خلیج فارس بوده است.
🔹به گفته این مقامات "دفاع هوایی عربستان به این دلیل که برای مقابله با حملات از سوی یمن، به طرف جنوب این کشور نشانه گیری شده بود، نتوانسته این حملات را دفع کند".
♦️این سخنان، یک دروغ فاحش و آبرو ریزی یی بزرگ تر از آبروریزی اول است. آمریکایی ها چگونه ادعا می کنند رد حملات اخیر را زده اند، در حالی که هنگام حمله، متوجه آن نشده اند؟! مگر سامانه های قوی راداری در پایگاه های خود در عربستان و قطر و بحرین (رو به ایران) ندارند؟
🔹اگر قادر به رصد و ردگیری بودند که سیستم پیشرفته و پر خرج پاتریوت باید مانع حمله پهپادها یا اصابت موشک ها به تاسیسات حیاتی آرامکو در بقیق و خریص می شدند و برای نصف شدن صادرات نفت عربستان عزا نمی گرفتند.
♦️مسخره تر این است که گفته اند دفاع عربستان به طرف جنوب نشانه گیری کرده بود! اگر ادعای شلیک و حمله از شمال راست هم بود، باید پاسخ می دادند این چه سیستم راداری و دفاعی است که از کل مرزهای عربستان، فقط یک هشتم یا یک نهم آن را پوشش می دهد؟!
🔹اما اگر حمله یمنی ها از جنوب بوده، چرا همین سیستم سکته زده و هیچ کاری نتوانسته بکند؟ نه که کاری نکرده، بلکه وقتی هم که باید پهپاد ها و موشک ها را ردگیری می کرده، ناتوان مطلق بوده است؟
♦️خب، آل سعود که فقط در همین یکی دو سال اخیر، بالغ بر 100 میلیارد دلار خرج نظامی کرده اند؛ لا اقل به جای جنس چینی و روسی (!؟) جنس آمریکایی می خریدند و نصب می کردند که در این گونه مواقع، گرفتار تحقیر و سرشکستگی نشوند.😉
🔹اجمالا این که آمریکایی ها رویشان را سمت دیگری گرفته و سوت می زنند، یعنی که اصلا مخاطب ضربت مهیب مقاومت یمن نبوده اند و گرنه کاری می کردند!
♦️درباره خط دفاعی عربستان هم که می گویند رویشان سمت دیگری بود و گلی که خورده اند، قبول نیست؛ چون نا غافل و از سمت دیگری شوت شده است. مگر عربستان این سیستم را خودش ساخته یا از خانه پدرش آورده؟ MADE IN USA است، خب!
@IMANI_mohammad
نتانیاهو، آینه عبرت ترامپ شد
گفته می شد تحرکات نظامی نتانیاهو ظرف چند ماه اخیر علیه سوریه و لبنان و غزه، برای قدرت نمایی و جلب افکار عمومی صهیونیست ها در آستانه انتخابات است.
اما طبق نتایج اولیه انتخابات اسرائیل، موقعیت حزب او به شدت افت کرده و در معرض شکست قرار گرفته است.
به نظر می رسد ضربات غافلگیر کننده حزب الله و حماس و جهاد اسلامی در نه ماه گذشته، تاثیر مهمی در سقوط موقعیت نتانیاهو داشته است.
خبرگزاری آسوشیتدپرس ساعتی پیش نوشت "آینده سیاسی نتانیاهو با تردید رو به رو شد نخستوزیر اسرائیل و متحدان تندروی او موفق به کسب اکثریت پارلمان نشدند".
همچنین خبرگزاری اردن به نقل از یک کارشناس عرب اسراییلی تاکید کرد "دوره نتانیاهو به سر آمد و توافق قرن هم با او به پایان رسیده است". اگر شکست نتانیاهو قطعی شود، خانه بعدی او زندان است.
ترامپ هم در آمریکا در حالی به استقبال انتخابات می رود که بهتر از هر کس می داند کمترین درگیری نظامی می تواند به چاه ویلی بی انتها و باتلاقی مهلک برای او تبدیل شود.
بنابراین مرتکب چنان حماقت پر ریسکی که جمع کردن آن با آمریکا نیست، نخواهد شد، مگر این که قصد خودکشی به سرش زده باشد و او مرد این کار هم نیست.
اکنون جنگ طلبی دیگر موجب دوپینگ انتخاباتی در اسرائیل و آمریکا نمی شود. بلکه قربانی می گیرد. نظم جهانی تازه ای آغاز شده است. مقاومت، ورق را برگردانده است.
به تعبیر کاندولیزا رایس، وزیر خارجه اسبق آمریکا در گفتوگو با فرید زکریا در شبکه جی پی اس، نشانههای فروپاشی نظام جهانی مورد حمایت آمریکا پس از جنگ جهانی دوم مشاهده می شود:
"ایالات متحده از دوره اوباما و سپس ترامپ، دیگر از این نظم، آنچنان که شاید و باید حمایت نمیکند. این نظم در لحظه از هم گسیختگی قرار گرفته است".
@IMANI_mohammad
آمریکا به زایمان جدید تن نمی دهد
✍️ روزنامه نیویورک تایمز نوشت "مقامات امنیت ملی امروز برای تعیین هدف های احتمالی برای حمله به ایران (در صورتی که ترامپ دستور اقدام تلافی جویانه را صادر کند) تشکیل جلسه می دهند و گزارش آن را تقدیم ترامپ می کنند".
🔹می گویند "گُرز باید خورند پهلوانش باشد". "جنگ" واژه بزرگی است که ممکن است آسان به زبان بیاید اما آمریکا یا عربستان، به شهادت تجربیات خود، بهتر از هر کس می دانند که بی تردید، زیر بار جنگ می زایند.
♦️شاید تعبیر نامناسبی به نظر بیاید. اما اول بار کاندولیزا رایس وزیر خارجه دولت بوش، تعبیر "زایمان" را وارد ادبیات سیاسی کرد.۱۳ سال قبل (ژوئیه ۲۰۰۶) وقتی رژیم صهیونیستی به لبنان حمله کرد، رایس با وقاحت گفت "این درد زایمان خاورمیانه جدید است". این نبرد دوران ساز، به جنگ ۳۳ روزه معروف شد.
🔹فواره نبرد های جبهه صهیونیسم مسیحی در اوج به نظر می رسید. آمریکا ظاهرا در حمله ۲۰۰۱ و ۲۰۰۳ به افغانستان و عراق پیروز شده و ایران را از شرق و غرب به محاصره در آورده بود. حالا نوبت اسرائیل بود تا شمال و جنوب را از مقاومت حزب الله و غزه جارو کند و سپس، با جارو کردن سوریه، محور اسرائیل و آمریکا به هم برسند. در قالب همین روند، عربستان پنج سال قبل به یمن حمله کرد و به بحرین اردو کشید تا ظرف چند روز یا چند هفته، کار را یکسره کند. درست مثل اسرائیل(!)
♦️از شروع دولت بوش و آغاز پروژه های "قرن جدید امریکایی"، "خاورمیانه جدید"، "جنگ جهانی چهارم" (هدف قرار دادن کشورهای اسلامی) و "جنگ جهانی سوم" (پروژه مشترک استفاده از داعش و النصره و احرار الشام)، ۱۹ سال گذشته و سه دولت بوش و اوباما و ترامپ آمده و رفته اند. طبعا وقت آن است که بپرسیم چه کسی زیر بار این روند زائید؟ و عایدی آن برای مرتکبانش چه بود؟ آن گاه می توان به دقت پاسخ داد که آیا امریکا و عربستان می پذیرند زیر بار زایمانی بروند که می تواند نسخه مرگ را برایشان بپیچد؟
🔹ترامپ آخرین بار گفت "ما #هفت_هزار_میلیارد_دلار در خاورمیانه هزینه کردیم، اما چیزی عایدمان نشد. غمانگیز است که مجبورم مخفیانه و با هواپیمای چراغ خاموش به عراق [پایگاه نظامی الاسد و نه بغداد] سفر کنم.».
♦️عربستان در جنگ یمن بسیار تحقیر شده، اما می تواند خودکشی هم بکند یا این که از لبه پرتگاه برگردد. سعودی ها بهتر از هر کس می دانند در صورت هر نوع خبط نظامی آمریکا علیه ایران، آنها اولین هدف تلافی سخت و پر حجم خواهند بود.
🔹ترامپ هم که برای انتخاباتی دشوار آماده می شود، آن قدر اهل حساب و کتاب هست که گاو شیرده عربستان را بدوشد اما به خاطر آن، خود را در معرض آسیب های بزرگ قرار ندهد.
ایران، نه افغانستان و عراق است، نه سوریه و لبنان، و نه غزه و یمن؛ و حال آن که آمریکا و اسرائیل و عربستان، از هیچ یک از این جنگ ها جز با سرشکستگی بیرون نیامده اند.
♦️آخرین بار، مقاومت مظلوم یمن به عنوان مظلوم ترین حلقه محور مقاومت، ضربتی ناغافل به پالایشگاه های مهم عربستان و شرکت آرامکو زد، که نه رادارهای پیشرفته امریکایی توانست آن را رصد کند و نه سیستم پدافندی پاتریوت از عهده مهار آن برآمد.
🔹نتیجه همین یک نقطه زنی (نه ضربات دامنه داری که می تواند به اجرا درآید)، توقف صادرات ۵ میلیون بشکه نفت و افزایش ۱۲ دلاری قیمت آن بود. اگر قرار باشد ایران وارد این معرکه شود، قطعا حتی یک بشکه نفت هم از تنگه هرمز عبور نخواهد کرد و بی تردید قیمت آن به بالای ۲۰۰ دلار صعود می کند.
♦️اما فراتر از ماجرای نفت، قطعا چند ناو جنگی آمریکا و هزاران نظامی آمریکا در همان چند ساعت اول، قربانی گشودن سر درگیری نظامی با ایران می شوند. http://fi9.ir/foqoiw
🔹در یک کلام، آمریکایی ها تا سال ها باید آنچه در خاورمیانه زائیده اند، بزرگ کنند. و گرنه این بار ممکن است سر زا بروند و خود، از پرستیژ ابر قدرتی ساقط شوند و یا این که سقوط عربستان به عنوان ستون سیاست های خویش در منطقه را به چشم ببیند که مقدمه ای برای تسریع در زوال اسرائیل است.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از 🌷شهید نظرزاده 🌷
4_5866205648730981598.mp3
9.58M
🔊 | دلم تنگ شهیدان است امشب ...
در آرزوی #شهادت
🎤🎤حاج مهدی رسولی
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
هدایت شده از امین
تربتی:
💢 روایت یکی از دوستان بنده که در دیدار موکب داران عراقی با امام خامنه ای حضور داشتند:
"جواد الأعرجی" کسی بود که دیروز بهعنوان اولین میهمان، در دیدار خدام اربعین حسینی با رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان نماینده موکبداران نجف اشرف، ۱۲ دقیقهای در حضور حضرت آیتالله خامنهای صحبت کرد.
سخنان وی که به زبان عربی ایراد شد با چنان شور و حرارتی بیان شد که همه حضار در حسینیه امام خمینی(ره) را به وجد آورده بود و عدهای ناخودآگاه از گوشه و کنار، شعار میدادند و تکبیر میگفتند و با هر چند جملهاش، از عمق وجودشان، "لبیک یا خامنهای" و "لبیک یا حسین" میگفتند.
الأعرجی که فصاحت و بلاغت و علمش، بیانگر استادی و تسلطش بر شرع و شعر و ادب بود، طی همان چند دقیقه سخنرانی، تقریباً یک دور، تمام روایات مربوط به علائم ظهور مرتبط با ایران را مرور کرد.
او ابتدا به این روایت رسولالله(ص) اشاره کرد که فرموده است:
"إنَّ نَاساً مِنْ أَصْحَابِ رَسُولِاللَّهِ ص قَالُوا یَا رَسُولَاللَّهِ مَنْ هَؤُلَاءِ الَّذِینَ ذَکَرَ اللَّهُ فِی کِتَابِهِ وَ کَانَ سَلْمَانُ إِلَى جَنْبِ رَسُولِاللَّهِ صَلَّیاللهُ عَلَیهِ وَآلِهِ فَضَرَبَ یَدَهُ عَلَى فَخِذِ سَلْمَانَ فَقَالَ هَذَا وَ قَوْمُهُ وَ الَّذِی نَفْسِی بِیَدِهِ لَوْ کَانَ الْإِیمَانُ مَنُوطاً بِالثُّرَیَّا لَتَنَاوَلَهُ رِجَالٌ مِنْ فَارِسَ".
عدهای از اصحاب پیامبر خدا(ص) پرسیدند این کسانی که قرآن به آنها اشاره کردند چه کسانی هستند؟ در این هنگام، حضرت با دستشان به روی ران پای سلمان فارسی زدند که در کنارشان نشسته بود و فرمود: اگر علم در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست پیدا خواهند کرد.
الأعرجی سپس خطاب به رهبر انقلاب گفت: منظور از قوم پارس، همین ملتی است که شما رهبری داهیانه ان را بر عهده دارید.
وی سپس با ذکر مصدر و منبع، به روایت مشهور به "کنوز طالقان" اشاره کرد که از امام صادق علیهالسلام نقل شده که به نقل از پیامبر خدا(ص) فرمود:
وَ لَهُ بِطَالَقَانَ کُنُوزُ لا ذَهَب وَ لا فِضّة الا خُيُولُُ مُطَهَّمَةُُ وَ رِجَالُُ مُسَوَمَةُُ يَجتَمِعُ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَه مِن أقاصِي البِلادِ عَلَی عَدَدِ أهلِ بَدرِِ ثَلاثَمِأةِ وَّ ثَلاثةَ عَشَرَ رَجُلاََ.
خدا را گنجهاییاست در طالقان كه نه از طلاست و نه از نقره و پرچمى كه از آغاز تا كنون باز نشده و به اهتزاز در نيامده است. اين خطه داراى مردانى است كه قلبهاى آنها مانند پارههاى پولاد، محكم و نستوه است و نسبت به ذات مقدس خداوند، ترديدى در آن قلبها ايجاد نمىشود، شديدتر از آتشند و اگر بر كوه حملهور شوند آن را از جاى برمىکنند.
الاعرجی ادامه داد: آن مردانی که از جنس پولاد هستند مردان سپاه شما هستند که به یاری امام عصر(عج) میشتابند.
وی سپس به روایت "دو بار طلب حق توسط قوم خراسانی" اشاره کرد و گفت: همه این روایتها را بصورت مستند و با ذکر منبع میگویم تا در آن تردید نکنید. منظور از سید خراسانی که قبل از ظهور خروج میکند شما هستید.
البته وی در این مورد، ادعا کرد که خرداد اولین بار طلب حق قوم خراسانی بوده و دوران دفاع مقدس که فرمودهاند: «فَإِذا رَأوا ذَلكَ وَضَعُوا سُيُوفَهُم عَلَى عَوَاتِقِهِم. فَيُعطَونَ مَا سَألوُا فَلا يَقبَلوُنَهُ حَتّى يَقُومُوا وَ لا يَدفَعُونَها إلا إلَى صَاحِبِكُم (أي المَهديّ عليهِالسّلامُ) قتلاهُم شُهَدآء؛ أما إنّي لَو أدرَكتُ ذلكَ لاستَبقَیتُ نَفسی لِصَاحِبِ هَذَا الأمرِ.» بار دومی بود که ایرانیان این بار سلاح بر دوش گرفتند اما قبول نکردند و پرچم را به امام زمان(عج) تحویل خواهند داد.
وی سپس روایتی درباره کوفه خواند که به این نکته اشاره داشت که به ما شیعیان عراق اشاره دارد که به کمک شما میآییم و بر دشمنان پیروز میشویم.
الاعرجی در پایان سخنانش، گفت: انشاءالله شما پرچم را تسلیم امام زمان علیهالسلام خواهید کرد که در این هنگام حضرت آقا پشت میکروفون بهآرامی گفتند: انشاءالله
🇮🇷🏴 خب ای کسانی که می گفتید رهبرانقلاب سیدخراسانی بودنش رو انکارکرده ، طبق وظیفه شرعی باید اینجا می فرمودند که نه من سیدخراسانی نیستم و گفتن ان شاالله درآخرهم مهرتأیید دیگری بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
جان کری، پمپئوی بزک شده بود
🔹آقای ظریف، اظهارات پمپئو را منتشر کرد که می گوید "زمانی که رئیس CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور افتخارت تجربه آمریکایی است".
♦️ظریف نوشت "پمپئو! عادات قدیمی بسختی ترک میشود. دروغ، تقلب و خود را ذلیل مشتریهای خارجی کردن که بیاعتنایی کامل به خون و ثروت را پنهان میکنند، در روزهای اخیر به اوج رسیده است".
🔹همزمان بخشی از کتاب خاطرات شرمن (معاون کری و عضو تيم مذاكرات هستهاي) منتشر شده که می نویسد: "با گذشت زمان آموختم در چه مواقعي حركات دراماتيك ظريف نمايشي بوده يا واقعا ناراحت است. وقتي حس مي كردم واقعا ناراحت است با لحني آشتي جويانه او را جواد خطاب مي كردم و زماني كه مي ديدم وانمود مي كند به او مي گفتم جناب وزير"!
♦️کاش ظریف از مشاهده بدعهدی و فریبکاری های دولتمردان آمریکایی، یقین کرده باشد خوی استکباری آنها، دموکرات و جمهوری خواه نمی شناسد و چه او را با نام کوچک (رفیقانه) صدا بزنند و چه تحریم کنند، همگی از یک قماش هستند؛ زورگو، دروغگو، متقلب و بدعهد. و دیگر برای مذاکره و قول و قرار از موضع پایین با شیطان بزرگ وسوسه نشود.
@IMANI_mohammad
از "اسرار مگو" بگویید آقای نبوی!
✍️ آقای بهزاد نبوی برای رفع مسئولیت اقتصادی از دولت گفته است " ۶۰ درصد از ثروت ملی ایران در اختیار چهار نهاد ستاد اجرایی فرمان امام، قرارگاه خاتم، آستان قدس و بنیاد مستضعفان است که هیچ یک از آنها ارتباطی با دولت و مجلس ندارند. اختیارات دولت، حدود ۱۰ الی۲۰ درصد کل اختیارات است و باید در همین حد از دولت انتظار داشت".
♦️نسل جوان ما اغلب نه این آقا را می شناسد و نه ساختار اقتصاد کشور را. اولا طبق آمار رسمی، 80 درصد اقتصاد کشور در اختیار مطلق دولت و شرکت های دولتی است.
🔹ثانیا نهادهای مورد اشاره، بدون این که یک ریال بودجه بگیرند، بارهای بزرگی از روی دوش دولت برداشته اند که خدمت رسانی به مناطق و طبقات محروم و همچنین انجام پروژه های بزرگ ملی که دیگران از انجام آن ناتوانند یا حاضر نیستند به خاطر بد حسابی دولت، ریسک پذیرش این پروژه ها را به جان بخرند، از آن جمله است.
♦️قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) در بزنگاه های مضیقه اقتصادی و تحریم، بارها به کمک دولت شتافته که پالایشگاه ستاره خلیج فارس با همه دستاوردهای ضد تحریمی اش، یکی از آنهاست. جالب این که دولت به همین قرارگاه 36 هزار میلیارد تومتن بدهکار است.
🔹ثالثا دولت، همه کاره امور اجرایی است: از امضای توافق پر خلل و فرج و پر خسارت برجام بگیرید تا سوء مدیریت اقتصادی و بر باد دادن 18 میایارد دلار از ذخایر ارزی در سال گذشته. لیلاز عضو مرکزیت کارگزاران در این باره گفت" با اختیاراتی که روحانی دارد، اگر چوب خشک به جای او بود، اقتصاد را بهتر مدیریت می کرد".
♦️نکته چهارم درباره خود بهزاد نبوی است؛عضو مرکزیت سازمان چپ نمای "مجاهدین انقلاب" که دم از عدالت خواهی می زد اما از متهمان تبعیض و رانت در کشور است.
🔹او زمانی که نایب رئیس مجلس ششم بود، همزمان ریاست هیئت مدیره شرکت نفتی پتروپارس را در کنار صفایی فراهانی بر عهده داشت. نفس این دو شغله بودن تخلف بود. اما فراتر از آن، تخلف واگذاری 8 میلیارد دلار قرارداد رانتی به شرکت پتروپارس محل بحث رسانه ها در دوره اصلاحات شد.
♦️در دولت اصلاحات که فساد هایی مانند رشوه شرکت استات اویل و همچنین قرارداد پر خسارت کرسنت پیش آمد، قراردادهای رانتی 8 میلیارد دلاری - به واسطه ترک مناقصه و سفارش ویژه شورای اقتصاد دولت خاتمی- به شرکت پتروپارس (وابسته به بهزاد نبوی) کادو شد. همین بده بستان ها باعث می شد تا صدایی از امثال بهزاد نبوی درباره عملکرد وزارت نفت بلند نشود.
🔹مرداد سال 1380، وقتی کابینه دوم خاتمی رای اعتماد می گرفت، محتشمی پور ( رئیس فراکسیون اصلاح طلبان در مجلس ششم ) گفت "مدیریت آقای زنگنه فاجعه است و تخلفاتی در این وزارت رخ می دهد، از جمله قرارداد باشرکت پتروپارس ".
♦️محتشمی بعدها حاضر به مصاحبه و توضیح بیشتر نشد و گفت "هرکه را اسرار حق آموختند_ مهر کردند و دهانش دوختند"!
@IMANI_mohammad
چرا مذاکره در نیویورک منتفی است؟ -۱
✍️ مذاکره با دولت آمریکا، سالبه به انتفای موضوع است. در ادبیات سیاسی، حتی ملاقات و دست دادن دو سیاستمدار هم مذاکره قلمداد نمی شود (که همین هم بین ما و دولت آمریکا موضوعیت ندارد).
🔹مذاکره، مقدمه رسیدن توافق و تعامل (عمل متقابل) است. طرفین حداقل هایی را قائل هستند که کف مذاکره است و نمی توان از آن عقب نشینی کرد. بر این مبنا اگر اشتراکاتی پیدا شد، می توان قول و قرار گذاشت و توافق کرد.
♦️به تعبیر سخنگوی دولت، آقای روحانی تردید داشته که امسال اصلا در نشست امسال مجمع عمومی شرکت کند. علت را باید در رفتار قلدر مآبانه و غیر قانونی آمریکا جست و جو کرد که برای سفر هیئت ایرانی مانع تراشی کرد و سرانجام نیز به برخی اعضای هیئت ویزا نداد.
🔹وزیر خارجه هم اخیرا در فهرست تحریم ها قرار گرفت و حال آن که اگر آمریکا می خواست پالس مذاکره بفرستد، طبیعتا نباید این گونه به مذاکره کننده ارشد ایرانی توهین می کرد. این رویکرد دولت ترامپ و کارشکنی های آن، بوی استقبال از مذاکره نمی کند؛ مگر در فضای توهین و تحقیر.
♦️اخیرا ریچارد هاس رئیس شورای روابط خارجی آمریکا در واشنگتنپست نوشت "دونالد ترامپ دنبال مذاکره کردن نیست، بلکه میخواهد دیکته کند و دستور بدهد. سیاست خارجی ترامپ، فاقد دیپلماسی است. هم در قبال ایران و هم حتی چین و پاکستان و هند".
🔹به این معنا، مذاکره -به مفهوم مصطلح آن در ادبیات دیپلماتیک- از اساس منتفی است و اصلا امکان ندارد؛ ولو اینکه کسانی می خواستند روحانی را با ترامپ و ظریف را با پمپئو رو به رو کنند و مثلا مقابل عمل انجام شده قرار دهند. چنان ملاقات محالی، صرفا هجو مذاکره است.
♦️ثانیا، دولت و وزارت خارجه ما مذاکره ندیده نیست. امروز تقریبا هیچ کس (مگر عناصر ماموریت دار و وابسته) از شنیدن نام مذاکره هیجان زده نمی شود.
🔹ما چهار سال قبل، از مرحله مذاکره عبور کردیم و به توافق رسیدیم. دولت ما ظرف دو ماه، همه تعهدات را به انجام رساند. و از آن تاریخ (27 دی 94) منتظر اجرای یازده تعهدات آمریکا و اروپا درباره لغو تحریم های مالی و بانکی و نفتی است.
♦️آقای ظریف، چه مذاکره ای می تواندداشته باشد، در حالی که همین چند روز قبل، ویدئوی اظهارت پمپئو را درباره افتخار به تقلب و دروغگویی منتشر کرد؟ پمپئو در این فیلم می گوید "زمانی که رئیس CIA بودم، دروغ میگفتیم و تقلب و دزدی هم میکردیم. این کارها یادآور #افتخارات_تجربه_آمریکایی است".
🔹ظریف همان جا نوشت "پمپئو! عادات قدیمی، به سختی ترک میشود. دروغ و تقلب در روزهای اخیر به اوج رسیده است".
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
چرا مذاکره در نیویورک منتفی است؟ -۲
🔹«کریستین امانپور» خبرنگار بدسابقه سی ان ان دیروز بعد از مصاحبه با آقای ظریف مدعی شد "اوبه من گفت روحانی حاضر است با ترامپ این هفته در نیویورک دیدار کند، اگر ترامپ حاضر باشد آن چیزهایی که ضروری است را انجام دهد؛ لغو تحریمها در ازای نظارتهای دائمی بر برنامه هسته ای ایران".
♦️بنیان این ادعا و این قبیل فضا سازی های رسانه ای، از همه جهت سست است. ظریف و روحانی پیش از این به درستی گفته اند برجام قابل مذاکره مجدد و افزایش تعهدات نیست. ما تمام و کمال، هزینه های برجام را پرداخته ایم و مطالبه ما نیز، همه تعهدات صد تحریمی اروپا و آمریکاست. طبعا برای یک معامله، دو بار هزینه نمی کنند.
🔹برجام (به عنوان سند ضمیمه قطعنامه 2231 شورای امنیت) سقف زمانی مشخصی برای محدودیت های هسته ای ایران قائل شده و پس از انقضای آن، طبق توافق باید محدودیت ها برداشته شود؛ چه این که این محدودیت ها فراتر از محدودیت هایی است که معاهده NPT برای اعضای خود قائل شده و دلیلی ندارد ایران، استثنای بر قاعده باشد.
♦️نه ظریف و روحانی و نه هیچ کس دیگری نمی توانند این محدودیت های موقت را دائمی کنند؛ آن هم در ازای مشتی وعده دوباره و در حالی که وعده های قبلی در برجام کاملا نقض شده است.
🔹ضمنا دولت دیکته گوی ترامپ، فراتر از انتظارات نا به جای هسته ای، آرزوی خلع توانمندی نظامی و نفوذ منطقه ای ایران را هم در سر می پروراند و مطالبه می کند.
♦️اگر اوباما ژست تعامل گرفته بود اما با تحریم های محدودیت ویزایی و سپس کاتسا و ایسا زیر برجام زد، ترامپ علنا دنبال دیکته کردن است. و هر کس به فرض محال، به مذاکره در چنین فضایی (ولو مع الواسطه) تن دهد، قبل از هر چیز به خود شلیک کرده است.
🔹مذاکره با آمریکا فاقد کمترین موضوعیت است. آمریکا فقط می تواند به شکل مشروط ، به کمیسیون مشترک برجام برگردد، با همان مقدماتی که رهبر انقلاب تصریح کردند:
♦️"چنانچه آمریکا حرف خود را پس گرفت و توبه کرد و به معاهده هستهای که آن را نقض کرده ، بازگشت، آنوقت در جمع کشورهای عضو معاهده که شرکت و با ایران صحبت میکنند، آمریکا هم میتواند #شرکت_کند، اما در غیر اینصورت هیچ مذاکرهای در هیچ سطحی بین مسئولان جمهوری اسلامی و آمریکاییها اتفاق نخواهد افتاد نه در نیویورک و نه غیر آن".
@IMANI_mohammad
تمدنسازی در متن جنگ تمدنها
1- سه سال قبل در اوج فشارهای دشمن، وقتی رهبر انقلاب فرمودند «من شمشیر را کشیدم، مشغولیم، ما از چپ و راست داریم میزنیم»، شاید خیلیها عمق کلام را درنیافتند.
سه سال بعد، نشریه فارین پالیسی در گفتوگو با رئول مارک گرکت افسر سابق سیا، این پرسش را مورد بررسی قرار داده که «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟».
گرکت در پاسخ، با وجود همه غیظش میگوید «من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد». اما این همه پاسخ افسر ارشد سیا و متوقف به دوره ریاست ترامپ نیست.
گرکت از 30 سال رهبری هوشمندانه آیتالله خامنهای یاد میکند و میگوید «بدون شک، او، قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگ جهانی دوم به این طرف است. او فوقالعاده باهوش و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
2- حریف و هماورد رهبر حکیم انقلاب در این سالها، نه ترامپ و اوباما و بوش و کلینتون، که توسعهطلبی و استکبار غرب در نبردی تمدنی بوده است.
انقلاب اسلامی داعیه تمدن سازی داشت اما اگر این داعیه را هم نداشت، به ویژه ظرف دو دهه اخیر با طوفان پروژههایی مانند «قرن جدید آمریکایی»، «جنگ تمدنها»، «خاورمیانه جدید»، «جنگ جهانی چهارم» (حمله مستقیم به کشورهای اسلامی) و «جنگ جهانی سوم» (جنگ نیابتی در سوریه و عراق) مواجه شد.
و همه اینها جدا از جنگ پنهانی بود که سازمان فتنه و اشرافیت منحرف و تحریفگر، به عنوان سرمایه بزرگ صهیونیسم مسیحی در داخل کشور تدارک کرده بود.
3- رهبر انقلاب تیر ماه 95 فرمودند «من شمشیر را کشیدم، مشغولیم، ما از چپ و راست داریم میزنیم. اینجوری نیست؛ منتها نوع شمشیرِ امروز و نوع میدانِ امروز با نوع میدانِ آن سالهای اوّل تفاوت دارد؛ ما در جنگِ نرمیم؛ در جنگِ سیاسی هستیم، در جنگِ فرهنگی هستیم، در جنگِ امنیّتی و نفوذی هستیم؛ فکرها و ارادهها دارند با هم میجنگند».
ایشان همچنین در ملاقات جانبازی که 11 ماه بعد به صف پاکباختگان شهید پیوست؛ جملات مشابهی بیان کردند. علی خوش لفظ، جانباز دفاع مقدّس و راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» 16 دی ماه ۱۳۹۵ وقتی با رهبر انقلاب دیدار کرد، دردمندانه گفت
«من بسیجی آقای متوسّلیان بودم در دزلی و درگیریهای اوّل جنگ، میدانم اگر الان آقای متوسّلیان اینجا بودند، یک نکته میگفتند: اینکه آقا! شما خیلی دارید درد میکشید، زجر میکشید؛ این بحث اختلاسها و حقوقهای نجومی را میگویید، اینها گوش نمیدهند.
یک چیزی بگویید که ما آرام بشویم؛ ما همچنان فدائی شما هستیم؛ دوست داریم شما بیشتر از این درد نکشید و این همه آزار نبینید؛ واقعاً گوش (نمیکنند)، نمیدانم؛ یعنی ما حاضریم فدائی بشویم و به هرحال بیفتیم جلو. یک نکته که آراممان کند (بگویید)»...
♦️🔹متن یادداشت کیهان را اینجا بخوانید: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
هدایت شده از MESBAHYAZDI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید | شعاع "دوست" داشتن
💠 بخشهایی از دیدار مرحوم آیت الله شیخ حسین کورانی با آیت الله مصباح یزدی
➕ سوالات #آیت_الله_کورانی و پاسخهای آیت الله مصباح
۹۷/۱۲/۲۰
🏴 انتشار به مناسبت ارتحال آیت الله کورانی از علمای مجاهد #لبنان
✔️ @meabahyazdi_ir