«دولت-شهر» مطلوب مدیریت لیبرال -1
✍ «دولت-شهر» مطلوب مدیریت لیبرال مآب کدام است؟ دوگانه مهمی درباره سوگیری مدیریتها وجود دارد؛ گران کردن زندگی برای تودههای ضعیف در جهت تامین درآمد و جلوگیری از تشکیل حاشیههای مهاجرتی، یا بازپسگیری حقوق پایمال شده طبقات پایین از طبقه امتیاز طلبی که به قیمت تضییع حقوق مردم به آلاف و الوف رسیدهاند.
♦️بیتردید، عدالت اقتصادی و توانمند کردن مردم جزو اولویتهاست تا مسیر مهاجرت و حاشیهنشینی و قطبی شدن شهرها برچیده شود. اما مدیران لیبرال به مردم نمیرسند و آنها را تبدیل به حاشیه میکنند. وقتی هم مشکل مهاجرت یا حاشیهنشینی پدید آمد، نسخه بیمارگونه دیگری میپیچند و میگویند حالا وقت بستن راه، از طریق گران کردن زندگی در تهران و شهرهای بزرگ است!
🔹صفایی فراهانی از مدیران مشارکتی دولت اصلاحات به روزنامه آرمان گفته است «هر شهروندی که در شهر بزرگ زندگی میکند باید هزینه زندگی در شهر بزرگ را بپذیرد. شورای شهر باید به دنبال اجرای طرح جامع برای شهر بوده و به آن پایبند باشد. فردی که در تهران زندگی میکند نسبت به یک شهر کوچک باید دو نوع عوارض به شهرداری بپردازد. این سبب میشود جلوی مهاجرتهای بیرویه گرفته شود، زیرا فرد میبیند باید هزینههای بسیار بیشتری را متقبل شود».
♦️شبیه همین مضمون را رئیس«کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران» گفته است. الویری درباره این سؤال که چرا شورا در حال گران کردن عوارض است، میگوید «هر کس در تهران زندگی میکند، باید هزینه آن را بپردازد. در تمام دنیا این امر مرسوم است که هزینه زندگی در شهرهای بزرگ بیشتر از حومه باشد، برای همین بسیاری تشویق میشوند در خارج از کلانشهرها زندگی کنند».
@IMANI_mohammad
«دولت-شهر» مطلوب مدیریت لیبرال -2
🔹قبل از وی، معاون وزیر راه، خواستار اخذ عوارض در بزرگراههای تهران شده بود. اما آیا تنها راه کسب درآمد، گران کردن زندگی برای طبقات پایین است؟ آیا با اخذ مالیات از دو میلیون و پانصد هزار واحد مسکونی خالی که فقط 500 هزار واحد آن در تهران است، نمیشد هم درآمد کسب کرد و هم معضل احتکار مسکن و تورم 83 درصدی حاصل از آن (فقط در یک سال) را مهار نمود؟ چرا با ولنگاری وزیر مربوطه، 60 درصد از تولید مسکن کاسته شد؟
♦️شبه لیبرالهای مدعی الگوبرداری از غرب، چرا به اینجاها که میرسند، به کشورهای غربی نگاه نمیکنند؟ همین آقای آخوندی بهخاطر راه نیانداختن سامانه شناسایی خانههای خالی و شفافیت مالیاتی (ماده169قانون مالیات مستقیم مصوب سال 94)، موجب یک هزار میلیارد تومان ضرر به خزانه عمومی شد؛ تورم کمرشکن ناشی از امکان احتکار مسکن به کنار!
🔹ارگان حزب کارگزاران ذیل تیتر«فینال لیبرال ها» نوشت: «شورای شهر تهران به ترتیب آخوندی و حناچی را نامزد نهایی شهرداری کرد، دو گزینهای که از اقتصاد آزاد و فنسالاری حمایت میکنند». این هیجان مصنوعی در حالی است که شهروندان هنوز شاهکار مشترک نجفی- آخوندی در برف پارسال و انسداد مطلق معابر شهر و راههای مواصلاتی منتهی به پایتخت را به یاد دارند.
♦️تیتر ارگان کارگزاران در حالی است که کرباسچی ارديبهشت ۹۴ در مصاحبه با روزنامه شرق گفته بود «آیا دلمان نباید برای اداره کشور شور بزند؟ نمیشود معاون یا وزیر باشیم، اما استدلال ما این باشد که اگر بودجه دادند، کار میکنیم و اگر ندادند کار نمیکنیم!... نوروز امسال 1100 نفر در تصادفات جادهای فوت شدند.
🔹در مصاحبه دیگری خطاب به وزیر گفتم بعد از هشت سال که بازنشسته خواهید شد، با خانواده به سفر خواهید رفت. اما اگر در همین ترافیک متوقف شوید، نوههای شما نخواهند گفت شما در دوره وزارت چه کاری انجام دادید؟! باید دلمان شور بزند. اینکه تعدادی آدم خسته و سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد چه؟ این بیتحرکیها آدم را نگران میکند. چشم بر هم گذاشتیم نصف مهلت این دولت گذشت».
@IMANI_mohammad
پایتان را از روی ردّ پولشویی بردارید -1
✍ وزیر خارجه به جای اینکه از اروپا و آمریکا درباره بدعهدی برجامی، حمایت از تروریستها و تحمیل جنگ به ملتهای منطقه طلبکار باشد، صاحبنظرانی را که مستندا میپرسند تا کجا میخواهید برای گرفتن بهانه از غرب، امتیاز بدهید، متهم با پولشویی کرد!
♦️اظهارات آقای ظریف از چند حال خارج نیست. 1- خدای ناکرده او دانسته و تعمداً دروغ میگوید. 2- مطلب خلاف واقع میگوید اما نمیداند و آنچه را کسانی تلقین کردهاند، بازگو کرده است. 3- اسنادی دارد و درست میگوید. 4- با علم به اینکه قادر به پاسخگویی به قصور و تقصیرهای وزارت متبوع خویش درباره خسارتهای برجام و تعللها و انفعالهای بعدی در قبال گستاخیها و فریبکاریهای اروپا نیست، اقدام به برچسب زدن به منتقدان برای فرار از پاسخگویی کرده است.
🔹چاره کار ساده و روشن است. آقای ظریف برای اثبات صداقت و آگاهی و اطلاع یا فقدان آن، مستند و روشن توضیح بدهد وقتی درباره پولشوییها و کاسبیهای غیرقانونی چند ده هزار میلیارد یا 30 هزار میلیاردی حرف میزند، دقیقاً و مشخصاً از چه کسانی و کدام معاملات و منافع حرف میزند؟ مبهم و چند پهلو حرف زدن و اتهامپراکنی مبهم، کاری است که صرفاً از رسانههای وابسته به اتاق جنگ و عملیات روانی دشمن برمیآید.
♦️آنچه جالب است اینکه ظریف میگوید «من هیچ دستگاهی را متهم نمیکنم». این طبعاً کار را به مراتب آسانتر میکند. او شرعاً، عقلاً و قانوناً نمیتواند با پرتاب تیر در تاریکی و یا ادبیات دو پهلوی دیپلماتیک، کلیت منتقدان را زیر علامت سؤال ببرد که مثلاً چرا گفتهاند برجام به جای رفع تحریمها موجب خسارتهای هنگفت شده، یا چرا آمار سری مالی و بانکی در خدمت تحریمهای دقیقتر دشمن (به بهانه همکاری با FATF) قرار گرفته است؟!
🔹از سوی دیگر میتوان آقای ظریف را شریک جرم مجرمان ادعایی وی دانست که با عدم معرفی آنها به افکار عمومی و مراجع قضایی ذیربط، حاشیه امنیت ایجاد میکند؛ البته به شرط اینکه اصل ادعا واقعیت داشته باشد و چون کوچکترین سندی ارائه نمیکند- و یقیناً هرگز ارائه نخواهد کرد چون سند و خبر واقعی وجود ندارد- بنابراین میتوان نتیجه گرفت، اصل ادعا، فضاسازی و حاشیهسازی برای فرار از پاسخگویی است.
@IMANI_mohammad
پایتان را از روی ردّ پولشویی بردارید -2
♦️نکته تأسفبار دیگر اینکه آقای ظریف با تکرار این اتهامات غیرواقعی برای آمریکا و ساختار FATF «بهانه» جور میکند تا ایران را متهم به پولشویی کنند! آیا این جرم کوچکی است؟! کدام محافل و عناصر نفوذی با دادن گراهای دروغین، ظریف را هل دادهاند تا این گونه به سیاهنمایی، زدن صاحبنظران منتقد، و بهانه دادن دست دشمن بپردازد؟!
🔹آقای ظریف اگر کمی دقیقتر بگردد میبیند که میلیاردها دلار پول آلوده به خون برخی رژیمهای مرتجع عربی و غربی در حوزه پروپاگاندای رسانهای، در حمایت از کدام جریان سیاسی آلوده در کشور خرج شده است؟ ایشان میتواندبررسی کند که کدام رسانهها پول و امتیاز گرفتند تا منتقدان دولت و وزارت خارجه را لجنمال کنند؟! یا به بزک برجام و FATF بپردازند
♦️این مدل سیاسیکاری بیسابقه، آن هم از وزیر خارجه، نشانه فقر مطلق استدلال است. آقای ظریف بهجای بهانه جور کردن برای غرب و FATF میتواند رد مفاسد مالی پنهان را یکی پشت دیگری دنبال کند؛ ذره بین هم نمیخواهد؛ مانند واردات غیرقانونی هزاران خودرو و نقش وزارت صنعت، اختلاس 16 هزار میلیاردی صندوق ذخیره فرهنگیان، ایجاد رانت 150 هزار میلیارد تومانی در بازار ارز و سکه و خودرو و نقش مدیران ارشدی که به این مفاسد هنگفت دامن زدند.
🔹آیا نمیدانند رشوههای هنگفت در قراردادهای کرسنت و توتال و استات اویل را چه کسانی گرفتند و پولشوییهای عجیب و غریب در دانشگاه آزاد وقت و بهینهسازی مصرف سوخت انجام دادند و خرج انتخابات کردند؟ آنها پای خود را روی رد پولشویی های سیاسی و انتخاباتی گذاشته اند. امثال آقای ظریف پس از بازنشستگی و برکناری، مدیون برخی از همین پول های نامشروع دیگران هستند که خرج انتخابات کردند.
♦️آقای ظریف با دروغ اخیر علیه منتقدان، مرتکب خیانت شده است. و اگر راست هم میگفت، باز هم خیانت کرده و شریک جرم بود؛ چراکه قوه قضائیه و دستگاههای نظارتی دولت را برای برخورد با خبر نکرده است.
🔹اما فراتر از همه این شانتاژ، مردم از یاد نمیبرند که اظهارات غلط آقای ظریف - چه آن زمان که گفت آمریکا ظرف پنج دقیقه میتواند توان دفاعی ما را نابود کند و چه هنگامی که در شورای روابط خارجی آمریکا، نقش اضطراری توافق در انتخابات مجلس را پیش کشید!- موجب بسیاری از خسارتهای هنگفت به کشور و رونق کاسبی عناصر فرصتطلب شد.
@IMANI_mohammad
امتناع از میزبانی SPV ؛
سند فریبکاری سه دولت اروپایی
✍ برجام پس از کش و قوس های فراوان، به وعده مجعول برقراری SPV از سوی اتحادیه اروپا منتهی شد. اروپایی ها از زمان خروج آمریکا از برجام، ۷ ماه فرصت داشتند مکانیسم ادعایی خود برای دور زدن تحریم ها را راه اندازی کنند اما وقت کشی کردند.
♦️وعده 13 آبان آنها عملی نشد. حتی به قول خودشان، راه اندازی "نمادین"! اس پی وی نیز در این روز تحقق نیافت. بماند که شرکت های اروپایی در همین فاصله زمانی زیر تعهدات خود زدند و کانال کذایی نیز اگر راه بیفتد، مبادله نفت در مقابل کالاست و نه ارز.
🔹اکنون سوال مهمی در میان است که می تواند ابزار راستی آزمایی سه دولت اروپایی فریبکار باشد. کاش آقای ظریف و عراقچی وقت می کردند لا به لای سیاست بازی و برچسب زدن به منتقدان، از خود بپرسند: سه دولت اروپایی عضو برجام (انگلیس، فرانسه، آلمان) اگر نمی خواهند وقت کشی کنند، چرا میزبانی دفتر SPV (کانال مبادلات مالی ویژه) را نمی پذیرند؟ آیا همین برای نمایش دروغگویی آنها کافی نیست؟
♦️این موضوع با وجود کم ارزشی و دور شدن از تکلیف اصلی اروپا در برجام، سند راستی آزمایی است؛ همچنان که نشان می دهد آیا تیم ظریف_عراقچی واقعا پیگیر مطالبه جدی از اروپا برای انجام تعهدات هستند یا نه. متاسفانه اصرار مشکوکی در وزارت خارجه برای داخلی کردن مباحث و عدم مطالبه جدی از طرف اروپایی برجام دیده می شود.
🔹گفتنی است سه کشور مذکور مایل بودند میزبانی SPV را به عهده یکی از سه کشور "اتریش، بلژیک و لوکزامبورگ" بگذارند که هر سه مخالفت کرده اند، چون اتحادیه اروپا نمی خواهد به تعهدات برجام خود عمل کند وفقط به قول خانم موگرینی مایل است ملاحظات امنیتی خود را از طریق حفظ برجام و مذاکره درباره توان موشکی و نفوذ منطقه ای ایران پیش ببرد! یعنی با آمریکا هماهنگ باشد نه در مقابل آن. آقای ظریف و تیمش در مقابل این قصد اروپایی ها، خواب هستند یا خود را به خواب می زنند؟
@IMANI_mohammad
جهنم واقعی در پارادایز آمریکا
✍دومین آتش سوزی مهیب، کفایت مدعی ابرقدرتی در دنیا را به چالش کشیده است. در این آتش سوزی ۱۲هزار ساختمان از بین رفته و شهر Paradise (بهشت) در شمال کالیفرنیا به طور کامل سوخته است. سی ان ان می گوید 481 کیلومتر مربع ( به وسعت کشور هنگ کنگ) طعمه حریق شده است.
🔹شمار مفقودان در هشتمین روز بحران به ۶۳۱ نفر رسیده و تعداد کشتگان به ۶۳ نفر افزایش یافته است. بیش از 250 هزارنفر مجبور به فرار از خانههایشان شدهاند.
♦️در حالی که 8 روز از شروع ماجرا می گذرد، ترامپ فردا می خواهد سری به منطقه بزند. نکته تاسف برانگیز، سکوت طیف شیدا و تقدیس کننده رژیم آمریکا در میان اپوزیسیون ایرانی است که در اتفاقاتی با مقیاس یک هزارم همین اتفاق در ایران، زمین و آسمان را به هم می دوزند اما در برابر بی کفایتی و بی اعتنایی حکومت آمریکا نسبت به مصیبت زدگی مردمش، به حد خفگی مطلق رسیده اند.
@IMANI_mohammad
جهنم واقعی در بهشت خیالی آمریکا
✍دومین آتش سوزی مهیب، کفایت مدعی ابرقدرتی در دنیا را به چالش کشیده است. در این آتش سوزی ۱۲هزار ساختمان از بین رفته و شهر Paradise (بهشت) در شمال کالیفرنیا به طور کامل سوخته است. سی ان ان می گوید 481 کیلومتر مربع ( به وسعت کشور هنگ کنگ) طعمه حریق شده است.
🔹شمار مفقودان در هشتمین روز بحران به ۶۳۱ نفر رسیده و تعداد کشتگان به ۶۳ نفر افزایش یافته است. بیش از 250 هزارنفر مجبور به فرار از خانههایشان شدهاند.
♦️در حالی که 8 روز از شروع ماجرا می گذرد، ترامپ فردا می خواهد سری به منطقه بزند. نکته تاسف برانگیز، سکوت طیف شیدا و تقدیس کننده رژیم آمریکا در میان اپوزیسیون ایرانی است که در اتفاقاتی با مقیاس یک هزارم همین اتفاق در ایران، زمین و آسمان را به هم می دوزند اما در برابر بی کفایتی و بی اعتنایی حکومت آمریکا نسبت به مصیبت زدگی مردمش، به حد خفگی مطلق رسیده اند.
@IMANI_mohammad
🔹#پیمان_حناچی عضو مرکزیت سازمان تروریستی مناقین است.
♦️اینکه جرم او را پای برادر نمی نویسند، درست. اما با مغز و روح #پیروز_حناچی شهردار تازه وارد چه کنیم که می گوید "ما نمی توانیم وباید مدیر از خارج بیاوریم"؟!
🔸اولی، خود را به آمریکا، فرانسه و صدام فروخت؛ دومی، روحش اسیر و گرفتار غرب است.
@IMANI_mohammad
برجک کابینه اسرائیل پرید
موشک و ما ادراک ما الموشک!
🔹معادلات قدرت در غرب آسیا کاملا به هم ریخته است. اسرائیل که زمانی لاف می زد پنجمین ارتش بزرگ دنیا را دارد، در جریان حمله تروریستی اخیر به غزه محاصره شده و مظلوم، غافلگیر شد؛ یک افسر امنیتی بلندپایه را از دست داد و بالغ بر 500 موشک را که انتظارش را نمی کشید، نوش جان کرد.
♦️پس از این شوک و شکست سهمگین، کابینه نتانیاهو گرفتار استعفا شد و فروپاشید. نتانیاهو مجبور شده انتخابات زودرس پارلمانی را اعلام کند. منابع محلی از عدم توافق «بنیامین نتانیاهو»با سرهنگ «نفتالی بنت» وزیر آموزش این رژیم برای ترمیم کابینه خبر میدهند.
🔹بعد از استعفای «آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ، کابینه ائتلافی نتانیاهو از اکثریت خارج شد. بنت به او پیشنهاد کرده بود که وزارت جنگ را برعهده بگیرد. اما در جلسه امروز نتانیاهو با بنت، توافقی حاصل نشد. بدین ترتیب حزب «خانه یهودی» به رهبری بنت از ائتلاف خارج شد و کابینه رسما فروپاشید.
♦️اکنون از لبنان تا فلسطین و یمن، توانمندی بومی شده موشکی (البته با مقیاس های متفاوت) حرف اول را می زند؛ چنان که صهیونیست ها بارها وحشت گسترده خود از زرادخانه حزب الله با یکصد هزار موشک را بر زبان آورده اند.
🔹بی علت نیست صهیونیسم مسیحی در منطقه، از قدرت موشکی محور مقاومت می ترسد و فشار بر ایران را اولویت خود قرار داده است؛ آنها می دانند این توانمندی موشکی زنجیره ای، یعنی پایان هژمونی و تسلط صهیونیسم مسیحی بر منطقه و جهان.
♦️اگر موشک های کوتاه برد و کم قدرت حماس و جهاد اسلامی و موشک های انصار الله، این گونه در رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی زلزله بر پا می کند، ببینید موشک های قدرتمند تر حزب الله و جمهوری اسلامی ایران می تواند چه طوفان خانمان براندازی را در پی داشته باشد.
@IMANI_mohammad
مافیای حاکم بر FATF
متهم 74 درصد پولشویی دنیا
✍ 23 تیر 1397 نشست مبارزه با پولشویی در ایران با سخنرانی دکتر سیدجواد کاظمیتبار (کارشناس دادهکاوی برای کشف تقلب در تراکنشهای بانکی آمریکا) در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری برگزار گردید. کاظمی تبار در این نشست گفت:
🔻"بر اساس آمار موجود،حدود ۵۰۰ میلیارد تا ۱.۸ تریلیون دلار (بین ۲ تا ۵ درصد درآمد ناخالص ملی دنیا) حجم کل پولهای کثیف در دنیا میباشد.
🔻47درصد پولهای کثیف در امریکا، ۳۰ درصد در اروپا و بقیه در سایر نقاط جهان جریان دارد.
🔻99 درصد پول کثیف موفق به عبور از سیستمهای نظارتی امریکا و اروپا شده و حدود ۸۰ درصد از این پولها مجدداً برای سرمایه گذاری و ساماندهی جنایات دیگر به کار میروند".
🔹یک بار دیگر آمار مذکور را بخوانید. باید از دولتمردانی مانند ظریف و نمایندگانی مثل صادقی و مطهری پرسید: آیا ما باید به آمریکا و اروپایی در FATF و CFT درباره جرای مالی سازمان یافته و پولشویی پاسخگو باشیم که 74 درصد پولشویی ها در خاک آنها انجام می شود و 99 درصد این جرائم یا کشف یا مبارزه و برخورد نمی شود؟ آنها باید به عنوان متهم مواخذه شوند اما در جایگاه قاضی می نشینند.
🔸شما اگر واقعا اهل مبارزه با این جرائم هستید، چرا به قوانین سفت و سخت داخلی عمل نکرده اید و حالا ادعا می کنید پولشویی های گسترده در حد 14 هزار یا 30 هزار میلیارد تومان وجود دارد؟ آن هم از تریبون روزنامه هایی مانند اعتماد و آرمان و ... که شریک و رفیق فابریک امثال شهرام جزایری و مهدی هاشمی (متهمان بزرگ پولشویی) محسوب می شوند! با دستمال کثیف قطعا نمی شود شیشه را پاک کرد.
@IMANI_mohammad
دولت و معضل "تنبل لیبرال" ها -1
✍پنج سال از عمر هشتساله دولت عمدتا با سودای برجام سپری شد. آیا زمان باقیمانده، برای اصلاح مسیر غنیمت شمرده میشود یا به نسخه بدخواهان دوستنما عمل میکنند که معتقدند همچنان باید با تولید حاشیه و تقابل، جامعه را دوقطبی کرد؛ حتی اگر بازی در زمین دشمن باشد و فرصتهای ملی پیشرفت را نابود کند.
🔹رهبر معظم انقلاب هفتم شهریوردر دیدار اعضای هیئت دولت تصریح کردند «در زمینه اقتصادی باید قوی و پُرحجم کار کرد و تمام خلأها را پر کرد؛ این شدنی است و ما در اداره اقتصاد کشور بنبست نداریم. حجم و کیفیت فعالیت مسئولان اقتصادی باید بهگونهای باشد که شب و روز نشناسند... ارتباط و ادامه مذاکره با اروپا ایراد ندارد اما باید از آنها درباره مسائلی نظیر برجام و یا اقتصاد قطع امید کنید. برجام هدف نیست».
♦️ آقای عراقچی در سفر به اسپانیا گفت «هنوز به نقطه قطع کامل امید از اروپا نرسیدهایم». این حکایت کسی است که آرزوهایش را در قالب رویایی شیرین میدیده، اما اکنون که از خواب برخاسته و میبیند واقعیتها، عکس آرزوهایش رقم خورده، ترجیح میدهد بخوابد، شاید ادامه خواب را دید. ثمّ ماذا؟ بالاخره که باید بیدار شد و عایدی خواب ماندن طولانیمدت را به جان بخرید، پس هرچه زودتر، بهتر.
🔹آزاد ارمکی جامعهشناس اصلاحطلب، اخیرا واقعیتی را عنوان کرده که تقریبا میان عامه مردم و نخبگان متفق علیه است. او میگوید «موقعیت دولت روحانی با هاشمی و احمدینژاد فرق میکند. از این جهت که دولت، بعد از برجام تمام شد. وقتی برجام به هم ریخت، دولت روحانی نیز به اتمام رسید چون تمام هویت دولت را به برجام گره زده بود. وقتی برجام مورد مناقشه قرار گرفت، دولت هم دچار مشکل شد».
♦️دو سؤال مهم درباره رویکرد و تدابیر کلان دولت پدید آمده اما بخشی از مدیران نمیخواهند پاسخگو باشند. اولین سؤال؛ از اردیبهشتماه، آزمون واقعی اروپاییها آغاز شد. آنها وعده کردند تا 13 آبان، کانال مبادلات مالی را ولو به شکل «نمادین» راهاندازی کنند. دو هفته از 13 آبان سپری شده، اما هیچ دولت اروپایی حاضر نیست میزبانی کانال مذکور را قبول کند. چرا انگلیس، فرانسه و آلمان حاضر نیستند میزبانی دفتر SPV را بپذیرند؛ راستیآزمایی، از این دقیقتر؟
(متن یادداشت کیهان http://kayhan.ir/)
@IMANI_mohammad