این وارونگی، خوشحالی دارد؟!
🔸برجام، سند ضمیمه قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است. آمریکا دو سال است قطعنامه را نقض و توافق باطل اعلام کرده؛ اروپا هم به تعهداتش عمل نمی کند.
🔸اگر دیپلماسی دولت، سر جای خود بود، ما باید طلبکار می شدیم و بدعهدی و نقض قطعنامه را مقدمه شکایت از آمریکا در شورای امنیت قرار می دادیم. نه این که دچار وارونگی شویم و غربی ها هر چند وقت یک بار طلبکار شوند.
🔸هفته گذشته سه دولت اروپایی، پادویی اسرائیل را کردند و قطعنامه ضد ایرانی را به تصویب آژانس رساندند. آقای روحانی پنج روز سکوت کرد و سپس کار آژانس را "نبش قبر گذشته" خواند. او تلویحا اذعان کرد ادعای فخر فروشانه "بسته شدن پرونده PMD (مطالعات نظامی ادعایی) با برجام" واقعیت نداشته است.
🔸دیروز نشست مجـازی شورای امنیت برای ارائه گزارش شش ماهه "اجرای قطعنامه ۲۲۳۱" برگزار شد و معاون دبیر کل سازمان ملل، ضمن "ابراز تأسف(!) از خروج آمریکا از برجام، خواستار پایبندی تهران به توافق شد!
🔸جالب این که آمریکا با فرار به جلو، دنبال تمدید تحریم تسلیحاتی ایران بود که طبق توافق، باید آبان امسال پایان یابد. البته چین و روسیه مخالفت کردند. اما اگر تیم آقای ظریف درست رفتار کرده بود، دیروز باید آمریکا محاکمه می شد، نه این که دست پیش بگیرد.
🔸آقای روحانی امروز گفت "آمریکا در هفتههای اخیر دو شکست را تجربه کرد؛ یکی درباره پیشنویس قطعنامه و دیگری اینکه ۱۴ عضو شورای امنیت از برجام پشتیبانی کردند. ممکن است امریکایی ها بگویند در بخش اقتصادی موفقیتی به دست آورده اند، اما از لحاظ حقوقی و اخلاقی بارها شکست خورده اند".
🔸سایت دولتی خبر آن لاین هم نوشت "سردار دیپلماسی با سخنرانی مقتدرانه، کشورهای حاضر را خلع سلاح کرد. نکته سخنرانی ظریف، جمله ای از مصدق و نوع برکناری او بود. اتمام سخن او نیز نتیجه گیری از سخنرانی مصدق در آن سالهای غمبار ایران بود که در پی ان کودتای 28 مرداد را به همراه داشت"!
🔸آمریکا کجا از لحاظ حقوقی شکست خورده، در حالی که تعهدات برجامی را اجرا نمی کند، اما دولت روحانی بدون هیچ عایدی مجبور به اجرا ی تعهدات است؟ به لحاظ اخلاقی هم مگر کسی درباره ماهیت آمریکا در دنیا تردید داشت؟ وعده روحانی به مردم، گرفتن کاپ اخلاق بود با لغو تحریم ها؟
🔸اما ماجرای دکتر سفر دکتر مصدق و اعتماد او به وعده آمریکا که به کودتای ختم شد، بیشتر مایه عبرت است تا مایه افتخار و اقتدار. آمریکا در برجام سر روحانی و ظریف کلاه گذاشت، چون نخواستند عبرت مصدق، یاسر عرفات و معمر قذافی را ببینند.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
از بام خانه تا به ثریا از آنِ تو!
🔸آقای روحانی دیروز گفت "باید با توسعه تکنولوژی به سمتی برویم که هر کسی پشت بام خودش را تبدیل به نیروگاه خورشیدی کند و مازاد را به دولت بفروشد".
🔸اخیرا همزمان با آشفته بازار اجاره مسکن، رسانه های زنجیره ای حامی رویکردهای دولت، ادعا کردند پشت بام خانه ها نیز اجاره داده می شود. سند و تصویر چندانی برای این ادعا در اینترنت نیست. در عین حال وضعیت آشفته بازار اجاره معلوم است.
🔸 درباره سخن اخیر آقای روحانی باید گفت مردم را گرفتار اجاره های سنگین نکنید، ایجاد نیروگاه خورشیدی در پشت بام ها پیشکش!
🔸 سوء تدبیر دولت به ویژه وزیر چند هزار میلیاردی پیشین که با افتخار گفت "حتی یک خانه هم نساختم"(!)، موجب کاهش شدید تولید مسکن، انباشت تقاضا و احتکار غیر مسئولانه 2/5 میلیون واحد مسکونی شده است.
🔸آقای روحانی در خانه ویلایی پانصد متری در ولنجک زندگی می کند. این خانه، قبل از دو برابر شدن قیمت ها پنجاه میلیارد تومان قیمت گذاری می شد. اما او به اذعان خودش، تا همین سی و شش، هفت سال قبل، مستاجر بوده و می داند رنج مستاجری یعنی چه؟
🔸باید به ایشان گفت؛ شما موانع صاحب خانه شدن را که در این هفت سال تشدید کردید، از سر راه بردارید، خود مردم می دانند در پشت بام شان برق تولید کنند، صیفی جات بکارند، یا به دولت بسپارند تا رایگان، برق تولید کند. https://b2n.ir/280074
🔹وحشی بافقی نقل می کند؛ برادری داشت میراث پدری را با برادرش تقسیم می کرد و می گفت:
🔻زیباتر از آنچه مانده ز بابا، از آن تو- بد ای برادر از من و اعلا برای تو
🔺 این تاسِ خالی از من و آن کوزهای که بود- پارینه پر ز شهدِ مصفا از آن تو
🔻 یابویِ ریسمان گسلِ میخ کن ز من- مهمیزِ کله تیزِ مطلّا از آن تو
🔺 آن دیگِ لب شکسته صابون پزی ز من- آن چمچهء هریسه و حلوا از آن تو
🔻 این غولِ شاخ کج که زند شاخ از آن من- غوغای جنگ قوچ و تماشا از آن تو
🔺 این استرِ چموش و لگد زن از آن من- آن گربهء مصاحبِ بابا از آن تو
🔻 از صحن خانه تا به لب بام از آن من- از بام خانه تا به ثریا از آن تو
@IMANI_mohammad
سپر امنیتی اسرائیل
پاره شده؛ دوختنی هم نیست
۱- حادثه نطنز ممکن است طبیعی و اتفاقی، یا خرابکاری باشد. این را مسئولان ذی ربط مشخص می کنند. اما صهیونیست های مفلوک که سالهاست شکست های بزرگی را متحمل و پیاپی تحقیر می شوند، متعاقب هر اتفاق منفی در داخل و خارج ایران، دُن کیشوت وار خود را عامل حمله (!) جا می زنند؛
۲- مدت هاست سپر امنیتی رژیم صهیونیستی پاره شده. مراد از این سپر، فقط سامانه گنبد آهنین نیست که سوراخ بودنش را جهاد اسلامی و حماس به رخ کشیدند. ابهت نظامی اسرائیل، مدت هاست فرو ریخته و القائیات مربوطه ابطال شده است. پهپاد های نظامی بارها از فراز تاسیسات دیمونا تصویر گرفته اند و احتمالا می توانند جای تصویر، زهر چشم اساسی هم بگیرند. همین طور است موشک ها و [...]
۳- صهیونیست ها آن قدر بز دل هستند که هنگام لافزنی هم راسا و رسما نمی گویند ما این اقدام نظامی یا تروریستی را انجام دادیم. بلکه فلان نشریه آمریکایی یا فعال توییتری صهیونیست ها اقدام به لافزنی نیابتی می کنند! این سند ترس اسرائیل است؛ نه جرئت و شجاعت!
۴- مدت هاست حرمت تاسیسات نظامی، امنیتی، اقتصادی و هسته ای رژیم صهیونیستی برداشته شده و همچنان که چند بار در بلندی های جولان و حیفا در مقاطع مختلف به سختی تنبیه شدند، این بار ممکن است تنبیهات بی سابقه ای را -به خاطر لافزنی- به جان بخرند و گرفتار تیرهای غیبی دردناک شوند.
۵- مثل معروفی است که می گوید"اذا كان بيتك من زجاج فلا ترمي الناس بالحجارة. زمانی که خانه ات از شیشه است، پس به مردم سنگ نینداز!".
اگر جایی شیشه ای شکست و ابلهی برای خودنمایی و پوشاندن تحقیر شدن هایش وانمود کرد که او این کار را کرده، فقط باید خود را ملامت کند؛ وقتی که پس گردنی می خورد!
@IMANI_mohammad
مرثیه حجاریان برای خوئینی ها
🔸سعید حجاریان در دفاع از موسوی خوئینی ها نوشت: روشن نبود وضعیت آزادی بیان تا این حد بغرنج شده که متن او به رادیکالیسم و ساختارشکنی ترجمه میشود. گویی روحیه انتقادپذیری از میان رفته است؛ به متن و صاحب متن حمله میشود... هرچه خواستند، گفتند و عقدهگشایی کردند... آقای موسویخوئینی شبیه به جدش شده ؛ یوم علی صدر المصطفی و یوم علی وجه الثری. بهقول خود آقای خویینی، اف بر تو ای روزگار سفلهپرور"!
🔸وقتی فتنه گران تحت مدیریت خاتمی و موسوی در حال هتاکی روز عاشورا بودند، خوئینی ها مرده بود که حجاریان از جد او (امام حسین علیه السلام) یاد می کند؟ سران فتنه در لشکر یزید بودند و همچنان هستند. موسوی همین هتاکان را مردمان خداجو خواند و آن روز، حجاریان هم مرده بود؟!
🔸طراحان نامه فکر نمی کردند این حجم از غیرت در میان نیروهای انقلابی بجوشد و نامه را مقدمه محاکمه جریان فاسدی کنند که چک های بی محل بسیاری در هفت سال اخیر کشیده . نامه باعث بازخوانی عملکرد نفاق جدید در کسوت مدیریت دولت و مجلس دهم شد و این برای طراحان نامه سنگین بود.
🔸امام خمینی فرمودند اظهار نظر آزاد است اما توطئه نه. تیرماه سالگرد فتنه گری موسوی خوئینی ها در سال 78 در پوشش روزنامه سلام است. او و چپ نما ها باید توضیح دهند چگونه دوشادوش کسانی ایستادند که پس از آشوبگری و فرار از ایران، با بوش و وزیر خارجه اسرائیل عکس یادگاری گرفتند.
🔸شرع و عقل، اجازه فساد و فتنه در پوشش عناوین مقدس (مثل آزادی) را نمی دهد. خداوند به پیامبر (ص) دستور داد مسجدی را که مرکز توطئه و تفرقه افکنی منافقین شده بود، ویران کند.
🔸"وَالَّذِینَ اتَّخَذُواْ مَسْجِداً ضِرَاراً وَکُفْراً وَتَفْرِیقَا بَیْنَ الْمُؤْمِنِینَ وَ إِرْصَاداً لِّمَنْ حَارَبَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ مِن قَبْلُ وَلَیَحْلِفُنَّ إِنْ أَرَدْنَآ إِلَّا الْحُسْنَى وَاللَّهُ یَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَکَذِبُونَ".
🔸امیر مومنان (ع) فرمود: "... مِنْهُمْ تَارِكٌ لِإِنْكَارِ الْمُنْكَرِ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ وَ يَدِهِ فَذَلِكَ مَيِّتُ الْأَحْيَاءِ. از مردم كسى است كه انكار منکر را با زبان و قلب و دست ترك كرده، او مرده اى است ميان زندگان.
🔸سکوت خوئینی ها در برابر هتاکی عاشورای 88 گواهی مرگش بود. امثال او سالها قبل مُرده بودند؛ آنجا که در برابر هجوم مغول وار به ارزش ها سکوت اختیار کرده، یا خود زمینه ساز گستاخی مهاجمان شدند.
🔸ماموریت نفاق جدید همواره، مسئله سازی از طریق رفتار های رادیکال، برای غفلت مردم و مسئولان از تحرکات دشمن بیرونی بوده و اکنون هم از این قاعده مستثنا نیست. سازمان منافقین هم در سال 60، درست زمانی فتنه و ترور را پیشه کرد که دستش رو شده و دشمن اقدام نظامی را شدت بخشیده بود.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
تعریف عجیب از مدیریت چوب خشکی
🔹سعید لیلاز (عضو مرکزیت کارگزاران و قائم مقام مدیرعامل ایران خودرو دیزل) به روزنامه ایران گفته است"درآمد ارزی بهترین سال دولت روحانی، معادل بدترین سال دولت احمدی نژاد است. روحانی در اداره اقتصاد بدون نفت، رکورد دکتر مصدق را شکست".
♦️این جملات ظاهرا برای تعریف و تحسین است اما در واقع، بدتر از این نمی شود روحانی را تقبیح کرد. چندمین بار است که دولت و حامیان آن، از "تراز" دکتر مصدق برای توجیه خود استفاده می کنند.
🔹سرنوشت اعتماد مصدق به آمریکا و سپس شبیخون کودتا، مناسب عبرت بود، اگر عبرت گیرنده ای در میان طیف خوش بین به آمریکا حضور داشت.
♦️ایران در دهه 1320، در ضعیف ترین روزگار خود به سر می برد و امروز در اوج اقتدار منطقه ای است. مقایسه ظریف و روحانی با مصدق، تخفیف و توهین است، نه تحسین.
🔹در شعارهای انتخاباتی 92، ضمن تمسخر دولت مستقر، ادعا می شد "به عقب بر نمی گردیم". اما حالا برای مظلوم نمایی، گرفتاری (خود ساخته) را با گرفتاری (خود ساخته) یک سیاستمدار سکولار و غربگرا در هفتاد و هفت سال قبل مقایسه می کنند!
♦️به استناد سخنان عضو کارگزاران باید پرسید چرا بدون بستن با کدخدا، درآمد کشور بالا بود و در دوره مدیریت آقای روحانی و برجام، حائز پایین ترین درآمد نفتی شدیم؟!
🔹آیا ماجرا به دوگانه مقاومت یا انفعال بر نمی گردد؟ برجام، دولت را خواب کرد تا دشمن بتواند به واسطه همکاری با FATF و...، مجاری دور زدن تحریم ها را مسدود کند.
♦️ثالثا افتخار آقای روحانی، اداره کشور با اقتصاد بدون نفت نبود. بلکه مهم ترین افتخار او در برجام این بود که توانسته 2/5 میلیون بشکه نفت بفروشد. این، نقض راهبرد "متنوع کردن درآمد ها" و "عبور از اقتصاد نفتی" بود که استارت آن در دولت نهم زده شده بود.
🔹اصل ماجرا به معلولیت روحی و عدم کفایت مدیریتی بر می گردد؛ همان که لیلاز، شهریور 97 به یورو نیوز گفت"با اختیاراتی که آقای روحانی دارد، اگر چوب خشک به جای او بود، اقتصاد را بهتر مدیریت می کرد".
@IMANI_mohammad
بنیامین نبودید آقای ظریف!
🔸آقای ظریف امروز چنان درباره رفاقت و هم افقی با سردار سلیمانی سخن گفت که انگار کسی غیر از او، چند هفته پس از ترور سبعانه حاج قاسم، برای مذاکره با قاتلان سردار چراغ سبز داد!
🔸کسی که پا روی خون سردار مقاومت بگذارد، حق دارد ادعای برادری کند؟ ... مگر که در زمره برادران ناتنی یوسف باشد. شما با حاج قاسم، مثل بنیامین رفتار کردید یا مانند یهودا و شمعون و لاوی و نفتالی و رولین؟
🔸سردار سلیمانی مهر 95 در یادواره شهدای ملایر گفت «در خط مقدم جنگ با دشمن، نباید دو صدا بلند شود و کسانی بگویند دشمن نیست، دوست است. خوارج، محصول ترویج همین نگاه بودند. اگر صاحب منصبانی آدرس غلط دادند و در جامعه دو صدایی در مقابل دشمن درست کردند، مرتکب خیانت شدهاند. کوچه دادن به دشمن، بدترین نوع خیانت است. ترویج فهم غلط از دشمن، حساسیت جامعه را از بین بردن و در درون آن تفرقه درست کردن، خیانت است».
🔸سردار سلیمانی اسفند 97 در کرمان گفت «برای دشمن، برجام، سه ضلعی است نه یک ضلعی. اوباما فکر میکرد به مرور زمان به دو ضلع دیگر میرسد. این که اصرار میکنند بر برجام 2 ، برای این است که میخواهند این تحرکی را که از ایران اسلامی به جهان اسلام روح و جان داده، بخشکانند. اگر العیاذبالله ما رفتیم و در برجام 2 شرکت کردیم، تمام میشود؟ نه، برجام اصلی در داخل ایران است. آنها برجام سه هم خواهند داشت، چون معتقدند چشمه باید در ایران خشکانده شود.»
🔸چه کسانی دنبال برجام دو و سه بودند آقای ظریف؟ چه کسانی پنهانی چهل تعهد به FATF دادند؛ و سپس از بانک ها خواستند با افراد و نهادهایی که در فهرست تحریم های خزانه داری و وزارت خارجه آمریکا قرار دارند، همکاری نکنند!؟ سپاه پاسداران و سپاه قدس (سردار سلیمانی) جزو همین تحریم شدگان دشمن بودند که گرفتار خود تحریمی داخلی شدند.
🔸دشمن وقتی جرئت کرد سپاه پاسداران را تحریم و سردار سلیمانی را هدف قرار دهد که دید کسانی در داخل دولت، #سلمان و #ابوذر های #سپاه را به نام #دولت_با_تفنگ (!) از پشت می زنند؛ و این در حالی بود که در مضیقه تحریم ها، همین سپاه پیشقدم شکستن حصار تحریم شد.
@IMANI_mohammad
الگوی شما قذافی است؛
نه کره جنوبی و شمالی یا چین
🔸مصطفی تاج زاده نوشته "کرهشمالی، کوبا و زیمبابوه استقلال سلبی دارند؛ اما فقیر و عقبماندهاند. کشور را نیز انسدادی و تکصدا اداره میکنند. چین باوجود تکحزبی بودن، از هر دو استقلال سلبی و ایجابی بهره میبرد؛ دستهای بیگانه را قطع کرده و درعینحال در چهار دهه اخیر، برخلاف سه دهه اول پیروزی انقلاب خود، با اولویت دادن به رشد اقتصادی، مرزها را گشوده، دیپلماسی را به خدمت توسعه اقتصادی گرفته است.
🔸امروز چین و امریکا، بیشترین رقابت را درعین بیشترین همکاری اقتصادی دارند. کرهشمالی از نظر استقلال منفی با کرهجنوبی قابل مقایسه نیست. باوجود این، اگر مرزهای دو کشور باز شود؛ سیل جمعیت از جنوب به شمال سرازیر خواهد شد یا برعکس؟ هموطنان سینهچاک مدل کرهشمالی در صورتی که به زندگی در یکی از دو کره مجبور یا محکوم شوند، کدامرا برمیگزینند؟ چنانچه پاسخ به پرسشهای بالا را روشن بدانیم، پس نباید اجازه دهیم استقلال با انزوا و تحریم، و در نتیجه فقر و فساد و پیشرفتهای گلخانهای هم خانه شود".
💢چند سوال:
🔹آیا چین مانند لیبرال های ایرانی، به آمریکا اعتماد و منابع قدرتش را واگذار کرد؟ فقط یک نمونه ذکر کنند! آیا چین اراده کرده بود مثل شما، برجام دو و سه هم داشته باشد و بقیه توانمندی های نظامی و امنیتی و نفوذ منطقه ای اش را واگذار کند؟! چین توافق شتر گاو پلنگی و نسیه در برابر نقد (مثل برجام) انجام داده؟
♦️اما دوگانه شیادانه کره جنوبی و شمالی؛ اولا مگر مجبوریم یکی از این دو را انتخاب کنیم؟ ثانیا شما در فریب های برجامی، نه کره جنوبی بلکه ترازهای زندگی اروپایی را وعده دادید، ولی عملا زندگی مردم را دشوار تر از کره شمالی کرده اید.به قول مشاور فرهنگی سابق روحانی، سوئیسی حرف زدید، اما آفریقایی عمل کردید. (او لعنت هم کرد)
🔹چین و کره جنوبی پیشرفت کردند، چون راه سفاهت تاج زاده ها را بستند. نه در کره جنوبی و نه در چین، دروازه واردات بی رویه و دلالی را به قیمت نابود کردن تولید ملی باز نکردند، بلکه مجازات قاچاق و نابودی ارز ملی در هر دو کشور، اعدام است.
♦️ 18 میلیارد دلار #ارز_جهانگیری و 27 میلیارد دلار #ارز_صادراتی باز نگشته را که به یاد دارید؟! نابودی منابع ملی فقط به خاطر یک کرشمه فریبکارانه آغرب، جز در مدیریت لیبرال های مغرور و بی سواد کجا اتفاق می افتد؟
🔹تاج زاده ها فقط با قذافی ها قابل مقایسه اند؛ انقلابی نمای ماجرا جو، اشرافیت خواه، تسلیم طلب و اعتماد کننده مطلق به آمریکا و اروپا که منابع اقتصادی را مفت به دشمن فروخت و چون کشورش را خلع سلاح کرد، به کام جنگ و ویرانی کشاند.
♦️افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، نه استقلال سرشان می شود و نه از تعامل متوازن، بهره ای برده اند. آنها در برجام، نه مرزهای استقلال را رعایت کردند و نه آداب تعامل متوازن و متعادل و محتاطانه را.
🔹نفوذی ها، دولت را فریب دادند و وادار به قمار یکطرفه ای کردند که عاقبتش برای اهل خرد معلوم بود. آدم های عاشق پیشه و هوس زده، سرکیسه می شوند؛ اگر که سارقان لخت شان نکرده باشند. شکوائیه های برخی متولیان برجام در چند سال اخیر را مرور کنید!
♦️اگر دروغ شماره می انداخت، حتما کنتور افراطیون مدعی اصلاحات تا به حال چند بار منفجر شده بود. اما اگر هم کنتور نیاندازد؛ مایه رسوایی دروغگوست.
@IMANI_mohammad
سرخوشی های مدیریت سوفسطایی
🔸کرونا، حتما در رکود تورمی موثر است.
🔸تحریم، حتما موجب مضیقه های اقتصادی است.
🔸اما از کرونا و تحریم خطرناک تر، مدیریت بهانه پذیر و بهانه گیر است؛
🔸مدیریت مسئولیت گریزی که هیچ سهم و نقشی برای خود نمی پذیرد؛
🔸مهیب است، چون وارونه نماست. خیال می پزد و خواب می کند.
🔸خسارت خطاهایش را دستاورد افتخار آمیز می نمایاند؛
🔸تا نپذیرد که شاید دچار انحراف شده و نیازمند تغییر رویکرد است.
🔸به غایت مغرور و ناتوان، و شدیدا عاشق مجادله است؛ چون در بگو مگو، حقیقت گم می شود و مردم، خسته.
🔸بهانه پذیر است. راحت، از دشمن قبول می کند و کوتاه می آید.
🔸بهانه گیر است؛ مسئولیت کارهایش را گردن این و آن می اندازد.
🔸خطرناک است؛ چون بر انهدام حافظه و عبرت ها و درس های ملی اصرار دارد.
🔸قبل از مدیریت، سهم تحریم در مشکلات را ده تا سی درصد می داند و سوء مدیریت را تخطئه می کند؛
🔸اما هفت سال پس از مدیریتش، زمین و زمان مقصرند، و او مظلومِ بد شانس و بد بیار تاریخ!
🔸خسارت بار تر از کارکردش تا به امروز، تصلب و تحول ستیزی اش و تحریف صورت مسئله آینده است.
🔸 باید برای باقی مانده دوره چنین مدیریتی، و سیستم پر هزینه تبلیغاتی اش نگران بود.
🔸سیستمی که پول می پاشد و سفسطه گر می خرد تا سوفیست های مدرن، مردم را سرگرم و مسئولیت را گم و گور کنند؛
🔸تا استدلال بیاورند که قیر، سفید است و شب، روز. خسارت، سود است و عقبگرد، پیشرفت.
🔸استدلال کنند که سمّ قاتل، تریاقِ شفابخش است؛ و مهجوریت عقل، مایه سرخوشی!
🔸تهدید سوفسطایی گری چنان بود که حکمایی مثل ارسطو، از نام سوفیست (دانشمند) گریزان شدند و خود را فیلسوف (دوستدار دانش) نامیدند.
@IMANI_mohammad
🔹چهقدر با سیا و موساد تصادف میکنند؟!
♦️یادداشت روز کیهان: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
چهقدر با سیا و موساد تصادف میکنند؟! - ۱
🔸 1- اتفاق دوگانهای در حال وقوع است؛ گسترش بیاعتمادی به جریان ترویجکننده خوشبینی نسبت به استکبار، و افزایش اقبال مردم به کارکردهای انقلابی. نظرسنجی مرکز افکارسنجی جهاد دانشگاهی نشان میدهد اکثریت مردم، نگاه امیدوارانهتری به عملکرد قوه قضائیه پیدا کردهاند. 73 درصد مردم در نظرسنجی گفتهاند عملکرد قوه در یک سال اخیر بهتر شده است. این سرمایه اجتماعی امیدوار، در حالی پدید آمده که راهبرد دشمن، تزریق ناامیدی است. پیداست نقطه مقابل، نارضایتی از کارکرد خسارتبار برخی مدیران ناباور به منطق انقلاب اسلامی است. اکنون در حالی که قالبهای قلابی در حال شکستن است، هیاهوی پُرحجمی برای غبارآلود کردن فضا و دریغ کردن قدرت تشخیص از مردم دیده میشود.
🔸2- هنوز هم جنگ اصلی، جنگ رسانه و روایت در قالب جنگ ترکیبی است. اگر فشار یا اخلالگری اقتصادی وجود دارد و اگر تحرکات ضدامنیتی در دستور دشمن قرار میگیرد، غالباً برای این است که قطار مدیریت به ریل انقلاب برنگردد.
هدف، اولا ناتواننمایی کشور و قدرتمندنمایی دشمن ضعیف، ثانیا مأیوس و عصبانی کردن مردم و ثالثا متوجه کردن مسئولیت عملکرد غیرانقلابی به طرف انقلاب است. این راهبرد برای دشمن آن قدر حیاتی است که برخی محافل را وادار به رفتارهای انتحاری پُرسروصدا و مواضع ساختارشکنانه میکنند. هدف، بازداشتن بدنه نیروهای انقلابی و مدیران، از تمرکز بر اولویتهاست.
🔸3- منافقین در تیرماه 1360 نقاب از چهره برداشتند و در هیبت تروریست ظاهر شدند. نفوذیهای آنها توانستند به فاصله دو ماه، در مقرّ حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری بمبگذاری کنند. یک روز قبل از جنایت هفتم تیر، بقایای گروهک فرقان اقدام به ترور آیتالله خامنهای کردند؛ گروهکی که سرکرده آن، پای جلسات تفسیر التقاطی یک روحانی چپنما تربیت شده بود و حذف روحانیت را ضروری میدانست.
🔸4- تیرماه 18 سال بعد، نقش منافقین و شاخه جدید آن فرق کرده بود. فتنه تیرماه 78، ماهیت آمریکایی و صهیونیستی داشت و برخی دستاندرکاران آن، پس از فرار از کشور، با سران آمریکا و رژیم صهیونیستی عکس یادگاری گرفتند . آقای روحانی که آن زمان دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، در سخنرانی روز 23 تیر گفت «لبخند و تشویق استکبار جهانی و امیدهای نابخردانهای که این آشوب در آنها ایجاد کرد، نشان میدهد استکبار جهانی توسط مزدورانشان، سنگ زیرین بنا را هدف قرار دادهاند... در کدام کشور حرکات آشوبطلبانه تحمل میشود؟ اگر آمریکا یا رژیم اشغالگر قدس از این عناصر حمایت کردند، توقع همین بود. آنها همیشه حامی آشوبگران، جنایتکاران و افراد مزدور هستند. حوادث اخیر، یک پالایش دیگر برای انقلاب ما بود.»
🔸5- بلافاصله پس از آن که آشوب کلید خورد، نخستوزیر اسرائیل گفت «گزارش روزانه جزئیات بحران در ایران را توسط موساد دریافت میکنم. این آشوب، معادلات صلح خاورمیانه را به نفع ما تغییر میدهد». سناریویی را که روزنامه زنجیرهای سلام (به مدیریت موسوی خوئینیها) با به خدمت گرفتن پیادهنظام نفوذی در «دفتر تحکیم وحدت» به اجرا گذاشت، عصا گذاشتن زیر بغل رژیم صهیونیستی بود.
اگر به هم رسیدن اکبر گودرزی فرقان و خوئینیها را تصادف تلقی کنیم، همپوشانی چندباره با صهیونیستها را نمیتوان حمل بر تصادف کرد. آیا تصادف بود که دو روز قبل از سر دادن شعار نه غزه نه لبنان توسط فتنهگران در روز قدس 88، وزارت خارجه اسرائیل خواستار ادای همین شعار شده بود؟ اینکه هفته قبل، اکانت توییتر وزارت خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کند «مردم ایران از شعارهای جمهوری اسلامی فاصله گرفتهاند» و دو روز بعد، بانی فتنه 78 و شریک جرم سران فتنه 88، همان ادعای وزارت خارجه اسرائیل را عینا در نامه سرگشاده تکرار کند، اتفاقی است؟
🔻ادامه دارد🔻
@IMANI_mohammad
چهقدر با سیا و موساد تصادف میکنند؟! - ۲
🔸6- اگر کشمیری و کلاهی توانستند بمب را تا عمق مراکز حساس ببرند، دو دهه بعد، نفاق جدید توانست تا عمق دولت نفوذ کند و وزارت اطلاعات را بهعنوان دیدبان امنیتی کشور زیر ضرب بگیرد. آنها آذر 77 روی موج به شدت مشکوک قتل چند نفر از مخالفان بیآزار نظام سوار شدند؛ در حالی که برخی از این قربانیان، مترجم کتابهای مستند و ضدصهیونیستی روژه گارودی بودند.
هفت ماه بعد، روزنامه سلام، اصلاح ضروری قانون مطبوعات را به دروغ به یکی از متهمان قتلها در «وزارت» نسبت داد و تهییج میلیشیای دانشجویی برای آشوب آغاز شد. اتفاق دور از انتظاری است که به واسطه نفوذ، به سیستم امنیتی و امنیت یک کشور ضربه بزنند. اما این ماجرای نادر در دنیا، بهخاطر آلودگی برخی دولتمردان آن زمان و مشاورانشان رخ داد.
🔸7- عناصر سقوطکرده در دامن ارتجاع، واقعیتهای نفوذ را میدانستند اما خیانت کردند. سازمان مجاهدین (انقلاب) پس از شکست آشوب، بیانیهای را در تاریخ 24 مرداد 78 خطاب به دفتر تحکیم صادر کرد و هشدار داد «جبههای وجود دارد که به دوم خرداد و نماد سخنگوی آن رئیسجمهور، تنها به چشم محلّل مینگرد. این جبهه هرچند برخی قرابتها با دوم خرداد و جنبش دانشجویی از خود بروز میدهد اما اختلاف ریشهای تاریخی و ایدئولوژیکی خویش را با آنها انکار یا کتمان نمیکند».
🔸8- ده سال بعد، حزب مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب)، در جریان ضدانقلابی «محلّلطلب» منحل شده بودند. اگر انقلابینماهای مرتجع، در تیرماه 78 و 88 و 99 به دشمن بیگاری دادند، بهخاطر سقوط اعتقادی و شخصیتی سران آنها بود. پس از توقیف هفتهنامه «عصر ما» (ارگان سازمان مجاهدین انقلاب)، نشریه «همشهري ماه» (ضميمه روزنامه همشهری تحت مدیریت لیبرالها) 10 دي 1380 به قلم «محمد- ق» نوشت:
«كارنامه 8 ساله عصر ما گامي بلند در راه سكولاريزاسيون سياست بود. انتشار عصر ما پاسخ به يك بحران ايدئولوژيك در جناح چپ بود. عصر ما در تئوريپردازيهاي خود ميكوشيد ثابت كند سكولار نيست و با سكولارها مرزبندي دارد. اما كارنامه 8 ساله آن، لاجرم خود گامي بلند در راه عرفي شدن سياست بود. جناح چپ در عصر ما دوران گذر خويش را سپري كرد. آذر 1380 حكم لغو امتياز صادر شد اما عصر ما مدتها پيش از آن پايان يافته بود. فراموش نكنيم كه همه ما بر شانههاي عصر ما ايستادهايم».
🔸9- باور میکنید نویسنده تحلیل فوق، همان کسی است که تیرماه 78 نویسنده روزنامه گروهکی «نشاط» بهعنوان یکی از روزنامههای ستاد برپایی آشوب بود؟ او پس از شکست آشوب با تأسف نوشت:
«لایههای اصلاحطلب و رادیکال حرکت 18 تیر که با در اختیار داشتن یک گروه پرسابقه و مشروع از نظر گفتمان حکومتی توانسته بودند به حرکت خود ادامه دهند، با پاتک پوپولیستی از جانب حکومت مواجه شدند. روز 23 تیر، یک راهپیمایی همگانی از سوی جمهوری اسلامی اعلام شد. این راهپیمایی توانست آرامش دلچسبی را به حکومت ببخشد چرا که توانسته بود با موج عظیمی که راه انداخته بود به یک تصفیه حساب جدی با همه نیروها دست بزند. بهگونهای که نماینده دانشجویان اصلاحطلب نیز در پشت رسانههای حکومت قرار گرفت و اعلام کرد در راهپیمایی 23 تیر شرکت میکند... در کمتر از یک هفته، حرکت 18 تیر شکست خورد... اکنون مجمع روحانیون و سازمان مجاهدین انقلاب که در به صحنه آوردن دفتر تحکیم نقش لجستیک بسیاری داشت و جبهه مشارکت، خود را تنها میدیدند. از این پس اصلاحطلبان بودند که به بازنده بزرگ تبدیل میشدند. راست افراطی شیوه النصر بالرعب را در پیش گرفت».
او اکنون جزو مشاوران دفتر دولتمردی است که آشوبگران تیر 78 را به درستی، مزدوران آمریکا و اسرائیل معرفی کرد.
🔸10- جمهوری اسلامی با وجود برخی چالشها، در بینظیرترین موقعیت اقتدار در مقابل جبهه استکبار بهسر میبرد. این اقتدار، قبل از هرچیز بر اعتماد و امید و ایمان مردم استوار است. دشمن برای آنکه سرشکستگیهای خود را جبران کند، همین بنیان مردمی را هدف قرار داده است. این بنیان، با موشک و بمب و ترور فیزیکی فرو نمیریزد، بلکه محکمتر میشود.
تنها امکان ضربه، بیاعتماد یا ناامید و ناراضی کردن مردم، و نسبت دادن سوءتدبیرها به نظام و انقلاب است. جاگیری نفاق قدیم و جدید در این جنگ ترکیبی، روشن است. یک شاخه، اخلال اقتصادی و رسانهای و امنیتی میکند و شاخه دیگر، روی همین خرابکاری و اختلال مانور میدهد.
در این میان، دولتمردان باید بیش از گذشته متوجه نقشه اتاق جنگ دشمن باشند و سر انگشتان نفوذ در حوزه مشورت و تصمیمسازی را از زیرمجموعههای خود قطع کنند. دولت برای اعاده اعتبار خود، باید با گفتمان فاسد جماعتی که دولت را رحم اجارهای و رئیس دولت را نامزد اجارهای خواندند، هوشمندانه فاصلهگذاری کند.
@IMANI_mohammad
خبط های راهبردی؛ پنج نقشه که کمانه کرد
🔹پادوهای رسانه ای اسرائیل این روزها در فضای مجازی زیادی هارت و هورت می کنند. هزینه ای هم ندارد. چند توییت و مقداری ادا و اطوار دیپلماتیک که مثلا رنگ و بوی "سیاست ابهام" داشته باشد.
♦️طوری هم رفتار می کنند که اگر کسی قهقرای راهبردی اسرائیل در سال های اخیر را نشناسد، خیال می کند صهیونیست ها رفتاری راهبردی در مقابل ایران در پیش گرفته اند. این فیگور، پس از حادثه اخیر در سایت نطنز کاملا مشهود است.
🔹ما اما به تواتر، رفتار های ضد راهبردی از رژیم صهیونیستی سراغ داریم که هر بار بر خلاف تصور سران آن، ضربه ای تازه به شیشه عمر این رژیم جعلی زده است. فقط چند نمونه از این خبط ها را ذکر می کنم، هر چند بیش از اینهاست:
🔸رژیم صهیونیستی سال سال 1982 به اشغال جنوب لبنان پرداخت و به خیال خود کاری کارستان کرد. اما در حالی که خود را پنجمین ارتش بزرگ دنیا معرفی می کرد، ضربه بی سابقه ای از حزب الله تازه تاسیس خورد و سال 2000 میلادی، با سرشکستگی عقب نشینی کرد.
🔸خبط دوم: آريل شارون، سال 2001 ادعا کرد كار فلسطينيها را 100 روزه تمام ميكند. قصاب صبرا و شتيلا، 3500 فلسطيني را قتلعام كرده بود و صهیونیست ها او را بولدوزر میخواندند اما همو مجبور شد تابستان 2005 دستور عقبنشيني از غزه را صادر كند. شارون گفت «این عقبنشيني، اقدامي دردناك اما اجتناب ناپذير براي تامين آينده اسرائيل است. ما نمي توانيم براي هميشه غزه را نگاه داريم».
🔸خبط سوم، جنگ 2006 با حزب الله لبنان بود؛ جنگی سرنوشت ساز که تمام قُمپز ها و هیبت سازی ده ها ساله اسرائیل را نابود کرد. انهدام ناوچه و تانک های پیشرفته و موشک باران مراکز مهم اقتصادی و نظامی اسرائیل، بی سابقه و تحقیر آمیز بود.
🔸آنچه از اسرائیل در این جنگ زائل شد، قابل جبران نبود. چنان که گزارش کمیته وینوگراد (کمیته اطلاعاتی- قضایی بررسی علل شکست اسرائیل در جنگ 2006) خاطرنشان می کند:
🔸«رهبری سیاسی در جنگ 33روزه، دچار بحران و سردرگمی بود. نخستوزیر، مسئول اصلی شکست است. ارتش بدون برنامه و با سردرگمی رفتار کرد و در برابر حملات موشکی حزبالله ناتوان بود. تصمیم استراتژیک و دکترینی برای خروج از جنگ وجود نداشت. این جنگ، اشتباهی وحشتناك بود. ما شکافهای خطرناک در بالاترین سطوح هرم سیاسی و نظامی را مشاهده کردیم».
🔸خبط چهارم و پنجم: صهیونیست ها دو بار سعی کردند با تحمیل جنگ های نیابتی به منطقه، برای خود حاشیه امنیت فراهم کنند؛ سال های 2001 و 2003 با تحریک آمریکا و انگلیس به اشغال افغانستان و عراق در همسایگی ایران؛
🔸و سپس به واسطه داعش و النصره (به کمک آمریکا و آل سعود) که بر عراق و سوریه چنبره زد و تا مرز ایران و لبنان پیش رفت. یعلون وزیر جنگ اسرائیل، این جنگ را جنگ جهانی سوم نامید. اما شکست #صهیونیسم_مسیحی، موجب شد محور مقاومت گسترده تر، و حلقه محاصره اسرائیل تنگ تر از همیشه شود.
🔹یک بار دیگر آغاز و فرجام آن پنج خبط بزرگ را ببینید. اسرائیل اکنون در با وجود همه تقلا ها و هیجان و هارت و هورت هایش، در بدترین موقعیت از نظر بازدارندگی و احساس امنیت قرار دارد.
♦️این نگاه روندی به عرصه، البته مانع از این نیست که متهمان بمب گذاری و انفجار اخیر در نطنز -هر کس که باشند- در اولویت و فوریت مجازات قرار نگیرند. در عین حال، ما روند پیشروی راهبردی را گم نمی کنیم.
@IMANI_mohammad
.
نوبت احضار متهم اول بازار مسکن
🔸آقای روحانی امروز گفت: اعتراف میکنم دولت در بخش مسکن دچار عقب ماندگی شد و یک عقب ماندگی در دولت یازدهم داشتیم.
🔸این دوره ، ناظر به دوره وزارت وزیر چند هزار میلیاردی است که با لجاجت و افتخار گفت در دوره مدیت من، حتی یک خانه هم نساختیم!
🔸این کار مصداق بارز ترک فعل درحوزه مسئولیت و مدیریت است؛ اگر خیانت در امانت نباشد. در واقع، در حوزه مسکن نه با عقب ماندگی بلکه در جا زدن و رساندن وضعیت بازار مسکن به حد انفجار مواجه هستیم.
🔸عباس آخوندی نه تنها موجب رکود در تولید شد، بلکه با استنکاف از عدم اجرای قانون اخذ مالیات از خانه های خالی، موجب احتکار 2 میلیون و پانصد هزار واحد مسکونی توسط سوداگران شد. با کاهش تولید و عرضه، طبیعی بود قیمت مسکن دچار لجام گسیختگی شود و سایر قیمت ها را هم متورّم کند.
🔸آیت الله رئیسی اخیرآ اعلام کرد "گاهی ترک فعل ها از انجام برخی اقدامان پر ضررتر است. سیاست قطعی دستگاه قضایی، پیگیری و مواخذه مسولی است که به وظایف خود عمل نکرده است".
🔸اکنون با اعتراف رسمی رئیس جمهور، جا دارد دستگاه قضایی، آقای آخوندی را برای محاکمه احضار کند. او حقوق میلیون ها شهروند از طبقات پایین و متوسط را پایمال کرده و در حلقوم مفسدان ریخته است.
🔸این غیر از فرصت ایجاد میلیون ها شغل در حوزه مسکن است که آقای آخوندی از جوانان دریغ کرد. البته به جاست که از او درباره دارایی هایش و این که "از کجا آورده" هم، سوال شود.
@IMANI_mohammad
.
شریکان جرم متهم اول بازار مسکن
🔹آقای روحانی امروز گفت: "اعتراف میکنم دولت در بخش مسکن دچار عقب ماندگی شد و یک عقب ماندگی در دولت یازدهم داشتیم".
♦️این اعتراف تلخ در حالی است که در اثر سیاستگذاری غلط دولت، قیمت مسکن در هفت سال گذشت نزدیک ششصد درصد افزایش داشته و فشار تورمی سنگینی را بر متقاضیان مسکن و مستاجران تحمیل کرده است. ضمنا در اثر رکود تورمی، میلیون ها ظرفیت شغلی موجود در بخش مسکن نابود شده است.
🔹قطعا باید عباس آخوندی را به خاطر خسارت هایی که در دوره تصدی پنج ساله وزارت به مردم زد، احضار و محاکمه کرد. آخوندی در فاصله سالهای ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ هم در کابینه دوم هاشمی رفسنجانی وزیر مسکن بوده است.
♦️اما در عین حال از یاد نبریم که اکثریت مجلس دهم چه نقش خیانت باری در تایید و ابقای وی با رای های بالاتر پس از هر استیضاح داشت.
🔹و از آن خائنانه تر، نقش نشریات اجاره ای و زنجیره ای که در حمایت از این مدیر بی کفایت -حتی پس از کناره گیری از دولت- رسانه فروشی کردند و او را به جای بازخواست و مواخذه، در موقعیت طلبکاری نشاندند. تصاویر، مشت نمونه خروار است.
@IMANI_mohammad
مثلث مربع و منافق ناصح!
🔸با منافق چگونه باید سخن گفت؟ نصیحت منافق، چیزی مثل مثلث مربع یا دایره سه گوش است. ذاتا اجتماع نقیضین، و محال است.سیاست بازان چند چهره، همواره به معارضه با ولایت، نقاب "خیر خواهی" زده اند.
🔸تعبیر پیامبر اعظم (ص) مبنی بر "النصیحة لائمة المسلمین" را بهانه می کنند و می گویند باید امام مسلمین را نصیحت کرد و حال آن که مراد از این بیان شریف، خیرخواه بودن و غلّ و غش نداشتن است.
🔸بله، پس از اطاعت و همراهی و صداقت، می شود مشورت منتقدانه هم داد. اما از نگاه منافقین، گویا ولایت ذاتا برای تخطئه و مخالفت است؛ تحریفی که فقط از منافق بر می آید.
🔸دین و اولیای دین به ما آموختند همان قدر که باید در برابر سخن دیگری -ولو اشتباه- سعه صدر داشته باشیم و بشنویم، نسبت به منافقین صریح باشیم و باطن استتار شده آنان را بر ملا کنیم. باطنی که بر خلاف ادا و اطوار خیر خواهی، خباثت آلود و خصمانه است.
🔸"وإذا قیل لهم لا تفسدوافی الارض قالوا إنما نحن مصلحون، ألا إنهم هم المفسدون و لکن لایشعرون. و چون به آنان گفته شود در زمين فساد نكنيد، گويند همانا ما اصلاحگريم. بدانید آنها مفسدند اما نمى فهمند".
🔸امیر مومنان (ع) در خطبه ای، ماجرای حکمیت و صلح با معاويه را بازگو می کرد که مردى از اصحاب گفت "ما را از قبول حكمين نهى کردى و سپس، اجازه دادى. نمی دانيم كدام بهتر بود؟". حضرت دست بر روى دست زد و فرمود "هذا جزآء من ترك العقدة. اين (حيرت ) جزاى کسی است كه امر محکم (بیعت و اراده جهاد) را ترک کند".
🔸در این هنگام، اشعث بن قیس که سر دسته خوارج، و عامل تحمیل حکمیت به امام بود، اعتراض كرد و با ژستی "نصیحت گرانه" گفت "يا امير المومنين اين که گفتی، به ضرر و خلاف مصلحت توست نه به نفع تو!".
🔸امام (ع) نگاه تندی به اشعث کرد و با مرور تناقضات زندگی وی فرمود "مَا يُدْرِيكَ مَا عَلَيَّ مِمَّا لِي عَلَيْكَ لَعْنَةُ اللَّهِ وَ لَعْنَةُ اللَّاعِنِينَ حَائِكُ ابْنُ حَائِكٍ مُنَافِقُ ابْنُ كَافِرٍ وَ اللَّهِ لَقَدْ أَسَرَكَ الْكُفْرُ مَرَّةً وَ الْإِسْلَامُ أُخْرَى ... وَ إِنَّ امْرَأً دَلَّ عَلَى قَوْمِهِ السَّيْفَ وَ سَاقَ إِلَيْهِمُ الْحَتْفَ لَحَرِيٌّ أَنْ.
🔸تو چه مي فهمی چه چیز به ضرر من است يا نفع من؟ لعنت خدا و لعنت کنندگان بر تو باد اي بافنده پسر بافنده، اي منافق فرزند کافر! سوگند به خدا، يکبار ملت کفر تو را اسير کرد و بار ديگر اسلام تو را اسير نمود.... و کسی که شمشير دشمن را به سوی قوم خود راهنمائي کند و مرگ را به سوي آنها بکشاند، سزاوار است نزديکانش با او عداوت بورزند و بيگانگان از او در امان نباشند". (خطبه 19 نهج البلاغه)
🔸لعنت منافقین، منطق خداوند است که فرمود: "إِنَّ الَّذِينَ يَكْتُمُونَ ما أَنْزَلْنا مِنَ الْبَيِّناتِ وَ الْهُدى مِنْ بَعْدِ ما بَيَّنَّاهُ لِلنَّاسِ فِي الْكِتابِ أُولئِكَ يَلْعَنُهُمُ اللَّهُ وَ يَلْعَنُهُمُ اللَّاعِنُونَ. كساني كه نشانه هاى روشن و هدايتى را كه ما فرستاديم مى پوشانند، خداوند و جميع لعنت كنندگان، آنها را لعنت مي كنند". (آیه 159 سوره بقره).
@IMANI_mohammad
راستی آزمایی مخالفان تجارت با چین
🔸یک طیف شناخته شده، "تفامه نامه" و "سند همکاری" با دولت چین را به "قرارداد" تحریف کرده اند. پس از آن هم، چنان بدگویی می کنند که انگار همین ها نبودند برجام را ضرورت و معجزه قرن جا زدند. "صدای آمریکا در توییتر" هم نوشته؛ "قرارداد ایران با چین، ترکمانچای دوم است" (!)
🔸کسی از پشت کوه آمده و بی خبر باشد، احتمالا باید تصور کند چین بوده که توافق برجام را زیر پا گذاشته و باطل اعلام کرده که اینها غیرتی شده اند. چطور می شود قرارداد یکطرفه شده برجام را، در وقت خودش تحسین و تمجید کرده باشند، و یادداشت تفاهم همکاری دوجانبه با چین را که صرفا کلیات است و هنوز به قرارداد و توافقی منتهی نشده، خسارت بخوانند؟!
🔸منطقا معطل آمریکا و اروپا نماندن و گسترش شرکای اقتصادی ایران، غرب و مزدوران آن را عصبانی می کند؛ همان ها که خیال می کردند انقلاب با برجام از پا در می آید و چهل سالگی خود را نمی بیند، اما جمهوری اسلامی در چهل سالگی، اسباب سر شکستگی آمریکا و انگلیس و اسرائیل را در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن فراهم کرد.
🔸از همه با نمک تر، غیرتی شدن سلطنت طلب ها، منافقین وگروهک های مشابه است که یا بحرین را به آمریکا و انگلیس واگذار کردند. و یا در جنگ تحمیلی صدام و هر دشمنی دیگر غرب، کنار دشمن ایستادند و به وطن خیانت کردند.
🔸همین ها در فتنه آمریکایی سبز هم "مرگ بر چین و روسیه" گفتند؛ تا به تعبیر حضرت امام (ره) "مرگ بر آمریکا منسی (فراموش) شود". این طیف اگر صداقت داشتند، باید علیه آمریکا و تحریم های ضد انسانی آن موضع می گرفتند، نه این که از تحریم ضد ملت ایران استقبال کنند.
🔸حتما در صورت انعقاد با چین یا هر کشور دیگری، باید خط قرمز های منافع ملی کاملا رعایت شود. و مجلس انقلابی در این روند، بر اقدام دولت و وزارت خارجه نظارت دقیق انجام خواهد داد.
🔸در عین حال روشن است که چین و روسیه، تنها کشورهایی بودند که به قطعنامه ضد ایرانی "آژانس"، رای منفی دادند و اعلام هم کرده اند با تمدید تحریم های تسلیحاتی در شورای امنیت مخالفند.
🔸تقابل این رویه با رفتار آمریکا و اروپا کاملا روشن است. اما عجیب است که غربزده ها رابطه یکطرفه با غرب را ضروری و واجب القا می کنند و برای روابط ضد تحریمی با کشورهای شرقی (غیر غرب) حرمت قائل می شوند!
@IMANI_mohammad
.
چین هراسی یا ایران ستیزی؟
💢پنج شنبه درباره تفاهم نامه همکاری ایران و چین (و نه قرارداد که وجود خارجی ندارد)، نوشته: "مخاطرات یک قرارداد"!
💢شنبه، تیتر زده "ایران ستیزی، پشت سر چین هراسی"!
🔹نتیجه ای که باید گرفت، این است که روزنامه غربگرا، به پیروی از "صدای آمریکا"، سلطنت طلبان و سازمان منافقین، ایران ستیزی راه انداخته. علت عملیات روانی، ناراحتی غرب از شکست حصار تحریم هاست.
🔸این همان روزنامه ای است که در جواب منتقدان اعتماد به وعده های آمریکا و اروپا تیتر می زد: "امضای کری تضمین است"، "اینک بدون تحریم"، "پیروزی بدون جنگ"، "پرواز بوئینگ در آسمان ایران" و "موگرینی: اروپا پای ایران ایستاده".
🔹پس از آن هم که برجام را بزک و به مردم قالب کردند و دروغ ها آشکار شد، مدیر همین روزنامه اعتراف کرد "مجبور شدیم برای جا انداختن برجام دروغ بگوییم و اغراق کنیم"!
🔸جا دارد مراجع امنیتی و قضایی پیگیری کنند که محتواهای ضد منافع ملی و هماهنگ با آمریکا و اسرائیل، در کدام محافل تدارک می شود. سر نخ نفوذ را که موجب خسارت های بسیار شده، همین جاها باید پیدا کرد.
@IMANI_mohammad
🔻آقای احمدی نژاد! خیلی راه داری تا عقبگرد کنی، بروی و برسی به کارگزاران و شبه اصلاح طلب ها و خاتمی...
🔻دوباره فرسنگ ها باید عقب برگردی و برسی به نهضت آزادی..
🔻باز هم عقب تر بروی و برسی به جبهه ملی و مصدق...
🔻باز هم دنده عقب بروی و برسی به اصل جنس (پهلوی) که انحطاط و ابتذال فرهنگ عمومی را سرپوش خیانت کرده بود.
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
شبکه "نقطه جوش"
نگران افشای کدام اسرار است؟
♦️روزنامه اعتماد با استناد به عناصر ضد انقلاب نوشته؛ علی رضوانی چون با "زم" (مدیر آمد نیوز) مصاحبه کرده، بازجو است(!) این کانال پس از تحریک به آشوب، تا مرز آموزش ساخت بمب و ترور پیش رفت. چرا باید یک روزنامه مدعی اصلاح طلبی از بازداشت و اعترافات مدیر کانال تروریستی دستپاچه شود؟
🔹چرا روزنامه الیاس حضرتی اصرار دارد اعترافات مستند "زم" را زیر سوال ببرد؟ آیا ارتباطی میان اعتماد و آمدنیوز وجود دارد؛ چنان که قبلا هم برخی همکاران اعتماد، پس از فرار از کشور به BBC و رادیو فردا و... پیوستند؟ نقش آقای آشنا این وسط چیست که ادعایش مستند اعتماد شده؟ او نگران چیست؟
♦️حضرتی و آشنا با مستندات خیانت شبکه متصل به آمدنیوز چه می کنند؟ آنها اظهارات زم پس از انتخابات 96 در گفتوگو با یکی از عناصر ضدانقلاب را چگونه توجیه می کنند که درباره حمایت از [...] گفت "ما تحلیل داشتیم. آن حمایت برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به #نقطه_جوش بود".
🔹حتی اگر مصاحبه اخیر زم را بازجویی تصور کنیم، با رفاقت اختیاری و ادامه دار آقای حضرتی با مفسد بزرگ اقتصادی (شهرام جزایری) چه کنیم؟ این هم کار بازجوها و صحنه سازی است؟!
♦️براستی نقش "حضرتی" ها (فراکسیون ائتلافی امید در مجلس دهم) در زمینه انباشت ناکارآمدی دولت و رساندن کشور به نقطه جوش چه بود؟ چرا وزرای بی کفایت یا مسئله داری مانند آخوندی و زنگنه را بر گرده مردم نشاندند و نگاه داشتند؟
@IMANI_mohammad
.
همچنان ایستاده... جام به دست!
🔹اغلب روزنامه ها، سایتها و کانال های برجامی، رویشان را سمت دیگری گرفته اند. انگار نه انگار که امروز پنجمین سالگرد توافق است. چرا کشور را گرفتار توافقی کردند که خجالت می کشند در سالگردش حتی یادی از آن بکنند؟ آمریکا واروپا را نمی شاختند؟ یا ماموریت داشتند؟
♦️آنها که توافق را نوشتند در چه حالی بودند که این کلاه بزرگ سرشان رفت. نه تضمین گرفتند؛ نه نحوه جبران خسارت در صورت عهدشکنی معلوم شد؛ و نه این که شکایت به کدام محکمه معتبر باید برد! در توافقی چنین بی در و پیکر، چرا همه امتیازات را نقد دادند و بعد با گردن کج و دست دراز ایستادند؟!
🔹پنج سال است ایستاده اند. این هم یک مدل ایستادگی است! با گردن کج و دست دراز. بعدش هم به خودت روحیه بدهی که "اگر سرت کلاه رفت، غمی نیست. تو لایق کاپ اخلاقی، که یک تنه پای قولت ماندی". در چه حالی بودند که چنان قول وقراری را به جان خریدند و حالا هم نمی توانند دست بکشند؟
♦️وعده"برداشتن همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی در روز اجرای توافق" چه می شود؟ مهم نیست. این شکست عاطفی، چیزی از ارزش های تیم روحانی و مدعیان اعتدال و اصلاحات کم نمی کند!
@IMANI_mohammad
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
سن دیه گو را به خاطر بسپار!
🔸انفجار و آتش سوزی بی سابقه در ناو "یو اس اس بونهایم ریچارد" همچنان ادامه دارد و به گفته مقامات بندر راهبردی سن دیه گو، ممکن است روزها ادامه داشته باشد.
🔸زمانی ناوهای عظیم الجثّه، نشانگر ابرقدرتی محسوب می شدند اما حالا به مایه درد سر و گرفتاری تبدیل شده اند. آمریکا سال گذشته و با هیاهوی فراوان، ناو لینکلن را به منطقه فرستاد تا ایران را بترساند اما مدتی بعد وقتی فهمید که ناوش هدف دم دستی برای حملات ایران است، بی سرو صدا از منطقه دور کرد.
🔸چند ماه قبل، دولت آمریکا در حالی که بارها با نمایش جابهجایی نیروهای نظامی سعی در عملیات روانی در غرب و شرق آسیا را داشت، ناخدای ناو تئودور روزولت را اخراج کرد؛ به دلیل افشای گرفتاری ۲۰۰ خدمه ناو به کرونا.
🔸پنتاگون چند ماه قبل رسما خواستار کاهش حداقل دو فروند ناو از ناوگان نظامی آمریکا به خاطر هزینه ها و تهدید های موجود علیه این ناوگان شد. اما حالا انفجار یک ناو جنگی در سواحل آمریکا ( و نه سواحل ایران یا چین)، بحران را پیچیده تر کرده است.
🔸کم نیستند آمریکاییان خشمگین که هفته هاست با اسلحه تظاهرات می کنند. و کم نیستند کهنه سرباز ها و نظامیان ناراضی و خانواده های آنها که به خاطر هزینه های گزافی که پرداخته اند، دنبال ضربه زدن به هیئت حاکمه آمریکا هستند.
🔸سیاهان نیز در هفته های اخیر تظاهرات با اسلحه داشتند و حتی ضمن انجام رژه، اعلام کردند ارتش تشکیل داده اند. چهل روز آشوب سیاهان و سفیدان در آمریکا بی سابقه بود و انفجار ناو می تواند قوز بالای قوز شود.
🔸همه اینها را می توانید در زمره #یوزپلنگان_آمریکایی جا بدهید. اینها غیر از تهدید های منطقه ای است. چند روز قبل ارتش ونزوئلا اعلام کرد یک فروند هواپیمای آمریکایی ( هواپیمای "Hawker ۸۰۰") را پس از نقض حریم هوایی این کشور، سرنگون کرده است.
@IMANI_mohammad
🔹این بمب هوشمند چگونه خنثی می شود؟
♦️یادداشت روز کیهان: http://kayhan.ir/
@IMANI_mohammad
بمب هوشمند چگونه خنثی میشود؟ -۱
🔸امروز در پنجمین سالگرد انعقاد برجام، اگر گفته شود کشور در حال خنثیسازی بمبی بسیار پیچیده است، شاید کسانی تعجب کنند. دشمن یک دهه قبل، با مشاهده سرعت پیشرفتهای ایران، به این نتیجه رسید که باید حرکت برای قدرتمند شدن را از داخل متوقف کند.
🔸این پروژه که با فتنه سال 88 استارت خورده بود، در قدم اول ناکام ماند. اما با مشورت برخی فتنه گران درباره «تحریمهای فلجکننده»، در همان دوره اوباما وارد فاز تازهای شد. انتخابات 92 و 94 و 96 (ریاستجمهوری و مجلس) تا حدودی متاثر از این فشار اقتصادی بود.
🔸آنچه از سوی برخی طیفها به عنوان «راهحل» ارائه شد، مذاکره با غرب بود. انگیزه حامیان این راهحل متنوع بود. اما آن طرف در اتاق عملیات دشمن، هیچ تردیدی درباره هدف فشار و مذاکره وجود نداشت. تلقی آنها، اختلال در محاسبات طرف ایرانی بود؛ چنانکه فرآیند تضعیف قدرت، تامین رونق اقتصادی انگاشته شود.
🔸رئیس سرویس جاسوسی انگلیس، هدف اصلی توافق را «انقلابزدایی» عنوان کرد که مفهوم دیگر آن، آسیبپذیر کردن ایران بود. جان ساورز مهر 94 به CNN گفت «توافق، ظرف 15 سال، ایران را به کشوری نُرمال تبدیل میکند. ما شاهد کشوری هستیم که در مرحله انتقال از مبانی انقلابی به کشوری نُرمالتر قرار دارد. ما نیاز به صبر استراتژیک داریم».
🔸ناتوی اطلاعاتی از این فرآیند چه انتظاری داشت؟ مدیر کانال تلگرامی آمد نیوز (یکی از شبکههای وابسته به ناتوی اطلاعاتی) در بحبوحه اغتشاش دی 96 (شش ماه پس از انتخابات)، از نقشه کارفرمایان خود رونمایی: «ما برای حمایت انتخاباتی از [...] تحلیل داشتیم. آن حمایت برای افزایش ناکارآمدی و رساندن کشور به نقطه جوش بود».
🔸از نگاه دشمن، برجام بنا بود با تشدید سوءمدیریت و ایجاد شرایط تعلیق و انتظار، اقتصاد را در وضعیت انباشت مشکلات قرار دهد و میوه آن را در قالب انفجار نارضایتی و بیثباتی بچیند.
🔸برخی حامیان برجام میگویند اگر مسیر فعلی نه، راهحل شما چیست؟ میگویند شعار ندهید و بگویید حالا که درآمدهای نفتی کم شده و درآمدهای ارزی برنمیگردد، چه کنیم؟ میگویند سال 95 با همین برجام، شاهکار کردیم و رشد اقتصادی بینظیر را در دنیا ]به واسطه فروش نفت[ به ثبت رساندیم.
🔸آنها با این تلقی و تلقین که راهحل فوری و بیزحمت (فست فودی) سراغ دارند، مدل خطرناک «امتیاز بده و رونق اقتصادی(!؟) بخر» را به اجرا گذاشتند. نتیجه این قمار معلوم بود. آسانطلبی و سرمایهفروشی، اگر هم در کوتاهمدت موجب سرخوشی افیونی شود، در میانمدت خسارتهای هنگفت آن ظاهر میشود. مانند کاری که قاجاریه و پهلوی با کشور کردند و اکنون رژیم سعودی انجام میدهد.
🔸پیشرفت پایدار نمیتواند متکی بر بیگانه متخاصم باشد. برخی مدیران در حالی امیدوار به کاهش تحریمها بودند که دولت اوباما در حالت ارعاب شرکتها و تدارک تحریمهای ویزایی، کاتسا و آیسا بود. 36 پله سقوط رشد اقتصادی طی هفت سال، در حالی اتفاق افتاد که برخی مدیران، به افزایش موقت فروش نفت مباهات میکردند.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
بمب هوشمند چگونه خنثی می شود؟ -۲
🔸رونق اقتصادی، راهحل جادویی ندارد. معجونی جادویی نیست که با سر کشیدن آن، اقتصاد ناگهان شکوفا شود. گوشی و رایانه نیست که پول بدهید و از بازار جهانی بخرید. تازه برای هر خریدی هم باید ارزش افزوده و قدرت مبادله خلق کرد، نه گدایی.
🔸هر جا کشوری موفقی شد، بیتردید به نسخه اقتصاد مقاومتی (صیانت و تقویت داشتههای خود در مقابل رقبای خارجی، و تامین امنیت اقتصادی درونزا) عمل کرده است.
🔸شرط اول، خانهتکانی راهبردی و دور ریختن تصورات نادرستی است که موجب هفت سال تعلیق و انتظار و امید به غرب شد. ضرورت بعدی، شجاعت مسئولیت پذیری است. برخی مدیران چنان حرف می زنند که انگار دولت، هیچ مسئولیتی ندارد. و خروجی آن، افتخار به نساختن حتی یک خانه، حراج 18 میلیارد دلار ارز کمیاب، و بیپناه گذاشتن مردم در مقابل مفسدان است.
🔸ضرورت سوم، توقف روند قدرتسوزی است که «اجرای یکطرفه برجام» فقط یک نمونه از آن است. ضرورت چهارم، ساماندهی فضای رسانهای آنارشیستی است که جولانگاه تروریستهای اقتصادی شده. ضرورت پنجم، پایان دادن به خودتحریمی نسبت به ظرفیت های حاکمیتی و اجتماعی است.
🔸چند ماه قبل در ماجرای مبارزه با کرونا، نتایج مثبت استفاده از این ظرفیت را دیدیم. همچنین ظرفیتهایی که در مواجهه با پیامدهای سیل و زلزله و نیز، موضوع خودکفایی بنزین یا تولیدات دانشبنیان شاهد بودیم. لازمه این کار، مرزبندی با جریان آلودهای است که از سال 76 به این سو، بر دوگانه کردن حاکمیت اصرار دارد و فرصتها را صرف اصطکاک نیروها میکند
💢اما فهرست برخی راهحلهای اقتصادی:
-اصلاح ساختار بودجه که ضد هدفمندی عمل میکند؛ ساماندهی واگذاری ارز برای واردات و نحوه بازگشت ارزهای صادراتی؛ و همچنین توقف واردات بیرویه (و قاچاق) که منابع ارزی را نابود میکند و راه تنفس تولید ملی را میبندد. «چو دخلت نیست، خرج آهستهتر کن».
- اصلاح نظام پولی و مالی تورمساز و تبدیل نقدینگی 2700 هزار میلیارد تومانی به فرصت سرمایهگذاری مولد و اشتغال.
- اهتمام به رونق تولید در حوزه پیشرانها از جمله مسکن، شرکتهای دانشبنیان، کشاورزی، خودرو، لوازم خانگی و نظایر آن. بخش مسکن به تنهایی میتواند در کوتاهمدت، میلیونها شغل ایجاد کند و رکود تورمی را مهار نماید.
- توزیع عادلانهتر درآمدها و ثروتهای ملی. همچنین شفاف کردن روند واگذاری فرصتهای اقتصادی که به جای تقویت تولید، رانت و تورم میآفریند.
- شفافسازی معاملات، قراردادها، تسهیلات، گردش مالی و مالیاتهای پرداختی از طریق راهاندازی سامانههای شفافیت.
- اخذ مالیات کمرشکن از همه کسانی که بدون تولید و ارزش افزوده، گردشهای مالی هنگفت دارند و به قیمت نابودی کاهش ارزش پول ملی و تنگ کردن معیشت مردم، در بازار مسکن، ارز، سکه، خودرو و... میتازند.
طبق آمارها حداقل 30 هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور وجود دارد. اما سفتهبازان و اخلالگران، دهها برابر این رقم، خسارت میزنند. این مغالطه که «به حساب مردم سرک نمیکشیم»، فقط به سود مفسدان و پولشویان تمام شده است.
- اهتمام به مبارزه با فساد و جمع کردن بسترهای آن در دستگاههای دولتی میتواند دهها هزار میلیارد تومان را به بیتالمال برگرداند و مسیر هدررفت دهها هزار میلیارد دیگر را ببندد.
- حمایت میدانی از تولید و برداشتن موانع کسب و کار، به موازات هزینهدار کردن فعالیتهای مخرّب.
- فعال کردن معاونت نیمهتعطیل «اقتصادی» در وزارت خارجه و برخی دستگاههای دیگر، بلکه تشکیل کارگروه میان وزارتخانهها در جهت تعدد بخشیدن به شرکای تجاری و تسهیل بازگشت درآمدهای ارزی.
مهم، ضرورت صدور این پیام از دولت، همافق با تحولات قوه قضائیه و مجلس است؛ اینکه اراده مواجهه با مشکلات هست و قرار نیست سوءمدیریت ادامه پیدا کند. هیچ چیز مانند نمایش این اراده، نمیتواند مردم را امیدوار و نقشه دشمن را خنثی کند.
@IMANI_mohammad
ترامپو فیل ها
🔹نیویورک تایمز دیروز نوشت "سند همکاری راهبردی ایران و چین، ضربه سنگینی به سیاستهای ضدایرانی ترامپ است و آمریکا را به چالش میکشد. نیکی هیلی سفیر سابق ترامپ در سازمان ملل هم می گوید "این همکاری، به انزوای اقتصادی ایران ضربه می زند".
💢اگر هیچ کس در ضد ایرانی بودن ترامپ تردید ندارد و حتی حامیان برجام هم از او دل خوشی ندارند؛
💢و اگر همکاری های تجاری ایران با چین یا هر کشور دیگر، ضربه به سیاست های ضد ایرانی آمریکاست؛
🔹درباره جنجال کنندگان علیه این همکاری راهبردی چه قضاوتی باید کرد؛ یانکو فیل های آمریکا پرست؟ ترامپو فیل؟ بردگان ترامپ؟ وطن فروش؟
@IMANI_mohammad