💢 وزیر سعودی را
چه کسی به تهران آورد؟ -۱
🔹عربستان در مقایسه با آمریکا و انگلیس و اسرائیل، دشمن فرعی است. کاهش تنش با چنین دشمنی، اقتضای مصلحت است.
♦️اولویت راهبردی جمهوری اسلامی، صلح و ثبات منطقهُ حفظ تمامیت ارضی کشور ها و نفی دخالت بیگانگان است. ما قاعده کاهش تنش را -جز با رژیم نا مشروع صهیونیستی- حتی با آمریکا به اجرا گذاشته ایم، هر چند که طرف غربی بدعهدی کرده است.
🔹آنجا که دشمن سر موضع است و دشمنی می کند، ما هم مقابله می کنیم؛ اما هر جا مسیری برای کاهش تنش بگشاید، استقبال می کنیم.
♦️قاعده کلی، همان است که امیر مومنان (ع) به مالک اشتر فرمود: «ولا تدفعنّ صلحا دعاك اليه عدوّك للَّه فيه رضا، فإنّ في الصّلح دعهًْ لجنودك، و راحة من همومك، و أمنا لبلادك.
🔹صلحى را كه رضاى خدا در آن باشد و دشمن پيشنهاد كند، رد مكن، زيرا كه صلح، سبب آرامش سپاهيان تو، و مايه آسودن از ناراحتي ها، و امنيت براى شهرها است».
♦️حضرت در ادامه فرمود: «ولكن الحذر كلّ الحذر من عدوّك بعد صلحه، فإنّ العدوّ ربّما قارب ليتغفّل فخذ بالحزم و اتّهم في ذلك حسن الظّنّ. ولى پس از صلح، سخت از دشمن برحذر باش؛ چه بسا نزدیکی ورزد تا غافلگیر کند. بنابراين، احتیاط و دورانديشى پیشه کن و در اين باره، حسن ظن را متهم کن».
🔹حکومت عربستان در طول چند دهه، مرتکب دشمنی بسیار علیه ملت ما و دیگر کشورهای منطقه شده؛ از تجهیز صدام تا حمایت از گروهک های معاند و تامین بودجه اشغالگری آمریکا در منطقه.
♦️با همه اینها، سر عربستان در بسیاری از تحولات منطقه به سنگ خورد. "گاو شیرده"، پاداشی است که آمریکایی ها به مدعی ابرقدرتی در منطقه دادند. خاطره این تحقیر از حافظه سعودی ها پاک نخواهد شد.
🔹عربستان هزینه های گزافی برای این تبعیت پرداخت، اما طرف شکست خورده تحولات سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین بود. در مقابل، ایران و متحدانش طرف پیروز تحولات دو دهه اخیر بوده اند.
♦️آنها دورشان را در منطقه زدند، اما سرانجام فهمیدند که باید با واقعیت اقتدار ایران کنار بیایند. طرف سعودی از طریق واسطه های متعدد (عراق، عمان، قطر، روسیه و چین) خواستار کاهش تنش ها با ایران شد.
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
💢 وزیر سعودی را
چه کسی به تهران آورد؟ -۲
♦️حاکمان ریاض در ماجرای تجاوز به خاک یمن یمن، شکست بزرگی را متحمل شدند و آموختند هنگامی که تاسیسات نظامی و اقتصادی و نفتی شان (مثل آرامکو)، زیر ضرب موشک های مقاومت قرار گیرد، آمریکا و اسرائیل نمی توانند از باتلاق نجات شان بدهند.
🔹نظام سعودی، تغییر ماهیت نداده، اما ناکامی های پیاپی به ویژه در جنگ یمن، او را از موضع توهم پایین آورده است. ما هم در این تنش زدایی چیزی از دست نمی دهیم، بلکه می توانیم منابع و فرصت های خود را بهتر مدیریت کنیم.
♦️طبیعتا باید به توافق مجال داد تا در بوته امتحان درآید. برجام با آن عقبه غربی و "شورای امنیت" اش، جمهوری اسلامی را از پیشبرد دیپلماسی منطقه ای باز نداشت و نسبت به جنگ موازی غرب (جنگ نیابتی) غافل یا منفعل نکرد، توافق با دولت سعودی که جای خود دارد.
🔹برقراری ثبات و آرامش و کاهش درگیری در یمن و سوریه و عراق و لبنان، مطلوب ماست. اگر هم امکان احیای مناسبات اقتصادی فراهم شد، استقبال می کنیم. ایران در عین حال، نه پشت متحدانش را خالی می کند و نه چنین تعهدی می دهد.
♦️به صلاح عربستان است که به جنگ حیثیت سوز یمن پایان دهد. ممکن است کسانی بگویند ریاض فقط می خواهد شش ماه یا یک سال نفس تازه کند. می گوییم همان یک سال آرامش در منطقه و غافل نشدن کشورها از تحرکات آمریکا و اسرائیل هم مطلوب است.
🔹موضوع مهم دیگر این است که به تجربه دیده ایم هر وقت آمریکا و اسرائیل می خورند یا از تحولات جا می مانند، محافل غربگرا بلافاصله آفتابی می شوند تا ضمن تحریف روند تحولات، حاشیه پردازی را به بهانه مجادله در داخل کنند و بار ناکامی را از روی دوش آمریکا بردارند!
♦️سعودی ها فهمیدند آویزان شدن از آمریکا، یک دلیل عمده شکست های شان است و باید خود را با انتقال محور قدرت جهانی از غرب به آسیا هماهنگ کنند؛
🔹اما غربگرایان سرشان را زیر برف کرده اند تا همین واقعیت را که بر زبان سیاستمداران غربی مانند موگرینی و سارکوزی و جوزپ بورل و دیوید ایشینگر هم جاری است، نبینند و نفهمند!
♦️دیروز، روح سردار سلیمانی بر سفر وزیر خارجه عربستان به تهران حاکم بود؛ ولو غربگرایان با حاشیه سازی، واقعیت را وارونه تصویر کنند. آنها نخواهند نوشت که وزیر خارجه ما به ریاض نرفت و این وزیر خارجه سعودی بود که پذیرفت برای تجدید روابط به تهران سفر کند.
🔹غربگرایان می دانند اما تعمد دارند کتمان کنند که فتوحات معجزه آسای سردار سلیمانی، وزیر خارجه سعودی را به تهران کشاند. به تعبیر قرآن حکیم: "قل موتوا بغیظکم".
@IMANI_mohammad
المانیتور: موفقیتهای ایران
آمریکا را مجبور به توافق میکند
یک خبرنگار صهیونیست تاکید کرد: دولت بایدن برای رسیدن به توافق با ایران، تقریبا به هر قیمت تلاش میکند.
«بن کاسپیت» در تحلیلی که پایگاه آمریکایی «المانیتور» منتشر کرده، نوشت: باراک داوید خبرنگار اسرائیلی آکسیوس، روز دوشنبه افشا کرد دولت بایدن با همتایان اروپایی و اسرائیلی خود درباره ایده یک توافق موقت با تهران گفتوگو کرده است.
تماسهای غیرمستقیم از ماه ژانویه و بیشتر با نمایندگان اروپایی برگزار شده است. چنین توافقی به دنبال آن است که تهران به سطح غنیسازی 60درصد بازگردد و در مقابل بخشی از تحریمها برداشته شود و برخی ذخایر ایران که در بانکهای خارجی مسدود شده است هم آزاد شود.
یک منبع ارشد دیپلماتیک به المانیتور میگوید: « ایده رسیدن به یک نیمچه توافق با ایران، بیش از همه، موید نگرانی آمریکا و اسرائیل درباره بنبست موجود میان طرفهای ماجراست که به ایران، امکان پیشرفت به سوی توانمندی گریز هستهای را در یک روند مستمر میدهد. اما همچنین نشان میدهد که آمریکا، هیچ راهحل دیگری هم ندارد که این نقطه را تا سرحد امکان به تاخیراندازد؛ منظور نقطه بدون بازگشتی که مجبور شود از نیروی نظامی علیه ایران استفاده کند یا این کشور را به عنوان یک قدرت اتمی بپذیرد.»
روشن است که هسته این پیشنهاد، یکی از ایدههایی است که در ذهن دولت بایدن بوده است آن هم با توجه به تسریع غنیسازی سطح تسلیحاتی در ایران. این پیشنهاد همچنین تاکیدی دوباره بر خطای محاسباتی بزرگ دولت ترامپ در سال 2018 است که زیر فشار سنگین بنیامین نتانیاهو، آمریکا را از برجام خارج کرد.
یک منبع ارشد پیشین امنیتی اسرائیل به المانیتور میگوید: « خروج از این توافق، بیآنکه طرح جایگزینی برای آن وجود داشته باشد، به امید اینکه ایران در برابر فشارها زانو زند و توافق بهتر و طولانیتری را بپذیرد، یکاشتباه راهبردی وحشتناک بود.»
ایده توافق با ایران، در پسزمینه تشدید تنشها میان اسرائیل، ایران و حزبالله صورت میگیرد. اداره اطلاعات ارتش اسرائیل اخیرا یک هشدار راهبردی خطاب به رهبری اسرائیل صادر کرد که توانمندی بازدارندگی اسرائیل علیه دشمنانش، به سرعت در حال زوال است.
این ارزیابی، به بروز شکاف عمیق داخلی بر سر تلاشهای دولت نتانیاهو برای تضعیف دادگاه عالی اسرائیل بازمیگردد که به نافرمانیهایی در میان خلبانان و رزمندگان ارتش اسرائیل بهویژه در میان نیروهای ذخیره انجامید. مقامهای اسرائیلی بر این باورند که این افول، به جسور شدن حزبالله انجامیده است همانطور که در انفجار 13 مارس یک بمب کنارجادهای نمایان شد که گفته میشود توسط یک نفوذی حزبالله از لبنان کار گذاشته شده بود.
ایران، بزرگترین بهره را از تحولات داخلی اسرائیل و نیز سردی روابط تلآویو با واشنگتن میبرد. تضعیف موضع اسرائیل و اقبال فزاینده ایران همچنین در فاصله افتادن میان اسرائیل و متحدانش در خلیج فارس، بهویژه در آشتی عربستان، امارات و بحرین با تهران دیده میشود.
نتانیاهو که همیشه شهرت خود را از موضع مصمماش علیه ایران و برنامه هستهایاش کسب میکرد، اکنون، هم باید به خاطر دستاوردهای هستهای ایران، و هم به خاطر فروپاشی بازدارندگی اسرائیل در خاورمیانه مسئول شناخته شود..
@IMANI_mohammad
لغو تجمع تروریست ها
سر آغاز مطالبه مقتدرانه ایران
🔹در دولت برجام و دوره اجرای منویات FATF، سازمان تروریستی منافقین اجازه داشت در فرانسه (مقرّ FATF) میتینگ برگزار کند. این در حالی بود که مبارزه با تامین مالی تروریسم، یکی از اهداف تاسیس FATF است!
♦️در همان دوره، آقای اسدی "دبیر سوم سفارت ایران در اتریش"، با اتهام دروغین تلاش برای بمبگذاری در نشست منافقین (پاریس)، در آلمان بازداشت شد و تا همین چند هفته قبل در بازداشت بود.
🔹اعلام بازداشت وی، روز قبل از سفر آقای روحانی به سوئیس و اتریش، دهن کجی طرف اروپایی بود. همزمان با سفر آقای ظریف به پاریس نیز، دولت فرانسه، اجازه برگزاری نشست را به گروهک تروریستی منافقین داده بود.
♦️رفتار مشابه، اقدام دولت هلند بود که به جای عذرخواهی درباره پناه دادن به دو تروریست کشته شده منافقین و الاحوازیه در آن کشور (احمد نیسی و علی معتمد)، دو دیپلمات ما را اخراج کرد. «معتمد» همان «محمدرضا صمدی کلاهی» عامل انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت آیتالله بهشتی و ۷۲ از مسئولان نظام بود.
🔹موضع ضعف دولت روحانی در حالی بود که برخی کشورهای اروپایی، پناهگاه گروهک های تروریستی و جنایتکارانی مانند مسعود کشمیری (متهم انفجار های دفتر نخست وزیری)، محمدرضا کلاهی، جمشید شارمهد و حبیب اسیود کعب بودند.
♦️اما اکنون با عبور از انفعال دولت سابق، برخی طرف های اروپایی ناچار به کاهش حمایت ولو ظاهری از گروهک های تروریستی شده اند.
🔹خبرگزاری رویترز دیروز گزارش داد: پلیس فرانسه، با اشاره به خطرات امنیتی، تجمع سالانه سازمان مجاهدین (منافقین) در ویلپنت فرانسه را ممنوع اعلام کردد.
♦️این تجمع از سال ۲۰۰۸، هر سال در روز ۳۰ خرداد (مصادف با آغاز ورود سازمان به فاز مسلحانه و ترور) در پاریس برگزار میشد.
🔹سازمان منافقین، ۳۰ خرداد ۱۳۶۰، همزمان با اعلام عدم کفایت بنیصدر از سوی مجلس، اقدام به درگیری های خیابانی کرد و سپس، در تیر و شهریور، جنایات انفجار در دفتر نخست وزیری و حزب جمهوری اسلامی مرتکب شد.
♦️لغو میتینگ منافقین در پاریس در حالی است که چند روز قبل، خبری مبنی بر حمله افراد ناشناس به یکی از خانه های امن سازمان در سنت اوئن لومون (شمال پاریس) منتشر شد.
🔹البته برخی تحلیل گران، این خبر را خود زنی منافقین توصیف کردند. اما واقعیت هر چه باشد، فرقی در اصل ماجرا نمی کند. دولت فرانسه، برای اولین بار طی پانزده سال گذشته، لغو تجمع این سازمان تروریستی را به مصلحت خود دیده است.
♦️در عین حال، وزارت امور خارجه باید با جدیت بیشتر، اخراج ترویست ها از برخی کشورهای اروپایی و تحویل آنها برای محاکمه و مجازات در ایران را مطالبه کند.
@IMANI_mohammad
.
رویترز: اروپایی ها خواستار
کاهش تنش ها به ایران هستند
🔹رویترز گزارش داده که فرانسه گردهمایی ای که قرار بوده گروهک ضد ایرانی در پاریس برگزار کند را به دلیل مسائل امنیتی ممنوع کرده است. در خبر رویترز به آزادی اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی هم اشاره شده است.
♦️این منبع خبری همچنین اشاره کرده است که غربی ها به دنبال کاهش تنش ها به ایران هستند و علاوه بر آزادی چند تبعه کشورهای غربی در هفته های اخیر، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفت و گویی 90 دقیقه ای با همتای ایرانی خود ابراهیم رئیسی داشته است.
🔹حال دولت فرانسه به اطلاع سازمان مجاهدین (منافقین) رسانده که به دلیل امنیتی نمی تواند اجازه دهد که منافقین گردهمایی خود را برگزار کنند، اقدامی که از سال 2008 پیوسته مشغول انجام آن بودند.
♦️طبق گزارش رویترز، این تصمیم دولت فرانسه با خشم منافقین همراه شده است./ جماران
@IMANI_mohammad
هدایت شده از تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
#تلنگر
📌دنبال راه فرار!
🔴استاد شهید مرتضی مطهری :
تنها چيزى که مقدسمآبها به آن اعتنا ندارند، امر به معروف و نهى از منكر است.
❗️ ... در آخر الزمان، #مردم_رياكارى پيدا مىشوند كه دائماً آيه قرآن و دعا مىخوانند «وَ يَتَنَسَّكونَ» اظهار #مقدسمآبى مىكنند «حُدَثاءُ سُفَهاءُ» يك مردم تازه به دوران رسيده احمقى هم هستند. تنها چيزى كه اين مقدسمآبها به آن اعتنا ندارند، امر به معروف و نهى از منكر است.
❗️ «لا يوجِبونَ أَمْراً بِمَعْروفٍ وَ لا نَهْياً عَنْ مُنْكَرٍ الّا اذا أَمِنُوا الضَّرَرَ»
اينها تا مطمئن نشوند كه امر به معروف و نهى از منكر كوچكترين ضررى به ايشان نمىزند، به آن تن نمىدهند.
❗️«يَطْلُبونَ لِانْفُسِهِمُ الرُّخَصَ وَ الْمَعاذيرَ» دائم دنبال اين هستند كه يك #راه_فرارى براى امر به معروف و نهى از منكر پيدا كنند، يك عذرى بتراشند كه خوب، ديگر نمىشود، ديگر ممكن نيست.
❗️ «يُقْبِلونَ عَلى الصَّلاةِ وَ الصِّيامِ وَ ما لا كلِّفُهُمْ فى نَفْسٍ وَ لا مالٍ» دنبال آن عبادتهايى هستند كه نه به جان، نه به مال و نه به حيثيتشان ضرر مىزند (مثل نماز و روزه) اما اگر وظيفهاى ضررى به جايى مىزند، ديگر آن را قبول ندارند.
❗️تا آنجا كه مىفرمايد اگر نماز هم به كار يا حيثيت يا جانشان ضرر مىزد، آن را رها مىكردند: «كَما رَفَضوا اسْمَى الْفَرائِضِ وَ اشْرَفَها» همانطور كه عالىترين و شريفترين فريضهها را رها كردند، نماز را هم رها مىكردند.
آن عالىترين و شريفترين فريضهها كدام است؟ «انَّ الْامْرَ بِالْمَعْروفِ وَ النَّهْي عَنِ الْمُنْكَرِ فَريضَةٌ بِها تُقامُ الْفَرائِضُ» [امر به معروف و نهى از منكر] فريضه بزرگى است كه ساير فرايض به وسيله آن بپا مىشود.
❗️ #بايد امر به معروف و نهى از منكر باشد تا نمازى باشد، تا زكاتى باشد، تا حجّى باشد، تا خمسى باشد، تا معاملاتى باشد، تا قانونى باشد، تا اخلاقى باشد....
📚 استاد شهید مرتضی مطهری، حماسه حسینی، ج 1، انتشارات صدرا، ۱۳۷۷ ص 289
📣اگر امر به معروف نباشد، نماز و زکات و حج و خمس و قانون و اخلاقی وجود نخواهد داشت.
📣#اگر نگران دین خدا هستیم
امر به معروف را برپا کنیم.
.
🔻- لغو تجمع سالانه منافقین در پاریس از سوی پلیس فرانسه؛
🔻- حمله پلیس آلبانی به مقر منافقین و بازداشت ۷۰ تروریست عضو آن؛
🔻- شایعه کشته شدن کشمیری در جمله اخیر افراد ناشناس به یکی از خانه های امن سازمان در اطراف پاریس؛
🔹چه روزگار سیاهی در انتظار این سازمان وطن فروش و جنایتکار است؟
@IMANI_mohammad
برجک منافقین پرید
شانتاژ مجازی فروکش کرد
♦️یک نکته قابل توجه!
🔹میزان بازدید پستهای بعضی از کانالهای تلگرامی مدعیان اصلاحات و میزان کامنتهای ضد ایرانی و همچنین لایک و دیسلایکهای جهتدار این کانالها از صبح امروز که حمله پلیس به کمپ منافقین در آلبانی آغاز شده، به شکل معناداری کم شده، یا درصد دیدگاهها و لایکها و دیسلایکهای ضد ایرانی آنها کاملا متفاوت شده.
🔹اگر در چنین کانالهایی عضو هستید مقایسه این مسئله در پست های امروز و روزهای پیشین جالب خواهد بود.
🔹ضمنا تا جایی که من رصد کردم، تقریبا هیچ کدام از این شبهرسانهها خبر مذکور را پوشش ندادهاند.
💢مطلب وارده؛ به قلم یکی از مخاطبان
@IMANI_mohammad
معانی پنهان در اقدام دو دولت اروپایی
🔹این که دو دولت اروپایی در یک روز، اقدام به تعطیلی میتینگ سازمان تروریستی منافقین، و تفتیش پادگان و بازداشت خشونت آمیز برخی اعضای آن کرده اند، می تواند معانی متعددی به همراه داشته باشد:
🔻پیام اقتدار ایران به اتحادیه اروپا رسیده است. اروپایی ها چراغ سبز می دهند که آماده تعامل با ایران قدرتمند هستند.
🔻برخی دولت های اروپایی، حقیقتا از فعالیت های خرابکارانه و آدم فروشانه سازمان منافقین که آماده خدمات دادن به هر کارفرمای دیگری در ازای پول هستند، نگران شده اند؛
🔻سیا و موساد نشان داده اند در زمینه استخدام مزدور و ضربه به دوستان شان (ولو اروپایی)، رحم نمی کنند؛ منافقین هم به هیچ پروژه مزدوری و خیانت، نه نمی گویند!
🔻دولت های اروپایی، به همان شدت که گروه های اپوزیسیون ضد ایرانی را هنگام اغتشاشات باد می کنند و فربه می سازند، آماده اند این گروه های فاقد اعتبار در میان مردم ایران را معامله و قربانی کنند. این کابوس بزرگی برای وطن فروشان فراری است.
🔻اقتدار ایران (آمیزه میدان- دیپلماسی) همان گونه که برخی دولت ها را در همسایگی ایران سر عقل آورد تا با تنش زدایی، امنیت و ثبات خود را تضمین کنند، برخی دولت های اروپایی را هم به این نتیجه رسانده که تعامل با ایران، بهتر از سر شاخ شدن است.
🔻محافل بسیاری در اروپا می گویند تسلیحات و پهپاد های فروخته شده ایران به روسیه (قبل از جنگ)، سرنوشت جنگ اوکراین را با وجود انبوه جنگ افزار های پیشرفته ناتو تغییر داد و نقش تعیین کننده داشت. آنها نگران آینده هستند
🔻اروپایی ها ضمنا فهمیده اند که آمریکا، این جنگ را به عنوان باتلاقی برای روسیه -ولو به قیمت قربانی کردن منافع آنها- ترتیب داد. بنابراین آمریکا قابل اعتماد نیست و باید راسا، تدابیر راهبردی برای امنیت و اقتصاد خود اتخاذ کنند.
🔹کاری که دیروز و امروز با یک ساز مان تروریستی ضد ایرانی در برخی کشور های اروپایی شد، نوک کوه یخ و نمایی کوچک از دگرگونی های عمیقی است که در قطب بندی جهانی قدرت با محوریت شرق و ایران پدید آمده است.
@IMANI_mohammad
💢 وعده براندازی دروغ بود؛
اعتراف BBC به تحمیق مخاطبان
🔹شبکه دولتی انگلیس که پاییز سال گذشته، نقش ویژهای در تحمیق مخاطبان برای آشوبافکنی داشت، اعتراف کرد آنچه در اغتشاشات رخ داد، هیچ شباهت و نسبتی با سرنگونی نداشت و خیال براندازی بیشتر یک ذهنیت بود.
♦️حسین باستانی بولتننویس فراری در دولت خاتمی، در وبسایت بیبیسی نوشت: طیف وسیعی از مخالفان، تغییر سیستم را قریبالوقوع دانستند و به «ساده گرفتن سرنگونی» پرداختند.
در فضای حاصل، نه تنها وعده سقوط چند هفتهای حکومت بیشتر از وعده سقوط چند ماهه محبوبیت داشت، که هر شایعه تقویتکننده این ذهنیت مورد استقبال قرار میگرفت. در مقابل، تلاش برای درستیسنجی شایعات هیجانانگیز، کمابیش بلاموضوع تلقی میشد.
🔹وقوع این تحولات کوچکترین شباهتی به تحقق وعده سرنگونی سریع نداشت. چون شعار محوری نیروهایی که آن وعده را میدادند، «تغییر حکومت» بود.
♦️ساده معرفی کردن سرنگونی، البته در کوتاه مدت باعث امیدواری معترضان و افزایش روحیه میشود. اما در درازمدت، عارضه «ناامیدی پس از امید» را در پی دارد و یاس کلی میانجامد.
🔹اگر اپوزیسیون هر از گاه، به دنبال اعتراضات خیابانی شعار سرنگونی سریع بدهد و سپس برای تکرار همان شعار انتظار دور بعدی اعتراضات را بکشد، سرانجام در معرض حسابرسی سخت قرار خواهد گرفت.
♦️بعید است افرادی که به استقبال خطرات میروند برای همیشه رضایت بدهند که کارکرد اصلی نیروهای سیاسی، اقدامات نمادین در حمایت از اعتراضات باشد.
🔹اهمیت تبلیغاتی چنان اقداماتی البته انکارناپذیر است، ولی تکرار مکرر و بدون پشتوانه آنها باعث خواهد شد تا اپوزیسیون در داخل و خارج کشور جدی گرفته نشود. تا آنجا که هم لایههایی محتاط –ولو ناراضی- از اجتماع و هم جامعه بینالمللی، تا اطلاع ثانوی منفعت خود را در «معامله» با قدرت مستقر ببینند.
♦️با وجود اینکه تاثیر فشار خارجی در تضعیف حکومتها قابل انکار نیست، نمونههای بیشماری از معاملات پشتپرده دولتمردان غربی با تهران وجود دارند؛ دولتمردانی که همواره محتمل است به امید توافق در یک پرونده راهبردی، یا برای آزادی ولو یکی از اتباعشان در ایران، امتیازات غیرمنتظره بدهند.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
غَرَض یا مرض ؟!
♦️جو بایدن، یک روز بعد از سفر وزیر امور خارجه آمریکا به پکن، رئیس جمهور چین را دیکتاتور خواند.
🔹یک احتمال درباره معنای حرف بایدن این است که سفر التماسی آنتونی بلینکن به پکن، برای فاصله انداختن میان چین و روسیه و ایران، موفقیتی در پی نداشته است.
♦️احتمال دیگر این است که بایدن غرض و منظوری نداشته و از سر بیماری حرف زده است. او تسلطی بر رفتار و گفتار خود ندارد و بنابراین، به همان رئیس دولتی حمله می کند که وزیر خارجه اش، برای گدایی و التماس به دیدارش در پکن رفته بود.
🔹این، نشانه دیگری از زوال استراتژی و عقلانیت در سیاست خارجی بلکه حاکمیت آمریکاست؛ حاکمیت دو قطبی شده ای که نماد قطب دیگر آن، دیوانه بی تعادلی به نام ترامپ است.
♦️بدهکارترین ابرقدرت دنیا در حالی گرفتار بایدن است که چین و دیگر رقبای آمریکا، در حال فتح بی سر و صدای حیاط خلوت های کاخ سفید هستند.
🔹در هر صورت، فحش دادن به دیگران و رقیبان، اگر هم گرفتاری بیشتری تولید نکند، گرفتاری آمریکا را حل نمی کند
@IMANI_mohammad
نشئگی چندم بود؟
چند بار گول می خورند؟!
🔹منافق، در منطق قرآنی ذاتا متوهم است. در این میان، اگر حماقت، خیانت و وطن فروشی، و جاه طلبی و غرور را با هم ترکیب کنید، برون داد این ترکیب سمّی، می شود "سازمان منافقین".
♦️آنها یک بار در خرداد سال ۱۳۶۰ توهم زدند و به خیال خروج مسلحانه، در مقابل مردم و انقلاب نوپا ایستادند. سران سازمان، خیال می کردند ظرف دو سه ماه، کار را تمام می کنند و مردم را با ارعاب هم که شده، به تسلیم می کشانند.
🔹اما برآیند جنایات آنها در ترور رئیس جمهور رجایی، نخست وزیر باهنر، رئیس دستگاه قضایی ، نمایندگان مجلس و وزرا، و ائمه جمعه محبوبی مانند شهیدان مدنی، دستغیب و اشرفی اصفهانی، و همچنین شهروندان عادی، جوشش بصیرت و انزجار در میان مردم بود.
♦️توهم دوم، هنگامی بود که در بغداد (اردوگاه اشرف) پناه گرفتند و به استخدام استخبارات رژیم متجاوز صدام در آمدند؛ تا شاید همراه ارتش متجاوز، تهران را فتح کنند(!!)
🔹نوبت سوم، مرداد ۱۳۶۷ بود که خیال کردند جمهوری اسلامی در اثر ضعف، قطعنامه ۵۹۸ را برای آتش بس در جنگ را پذیرفته؛ و بنابراین تانک ها و نفر بر ها را از مرز کرمانشاه وارد خاک ایران کردند
♦️مسعود رجوی، در نشست توجیهی فرماندهان، هدف عملیات را «تصرف ۴۸ ساعته تهران» عنوان کرده و گفته بود: «فقط یک ابرقدرت میتواند کشوری را ظرف این مدت تسخیر کند».
🔹مدارک و نقشههای جامانده، مسیر حرکت خیالی را «چهار زبر- کرمانشاه- همدان- سه راهی بوئینزهرا- کرج و میدان آزادی» نشان میداد!
♦️آنها ۱۵ هزار منافق تروریست را گسیل کرده بودند؛ اما در تله خود ساخته ای گرفتار شدند که موجب هلاکت حدود ۲۰۰۰ نفر از نیروها و فرماندهان، و مجروحیت و اسارت دست کم هزار نفر دیگر شد. در برخی گزارشها، آمار تلفات تا چهار هزار نفر هم ذکر شده است.
🔹سعید شاهسوندی، از سران به اسارت درآمده سازمان در مرصاد که با تماس رجوی، از اروپا به عملیات فراخوانده شد، میگوید «رجوی توهم آزادی تهران را داشت و این موضوع از سوی صدام به رجوی دیکته شده بود.»
♦️وی درباره این سؤال که چگونه جرأت ارتکاب این حماقت بزرگ را پیدا کردید، تصریح کرده بود «به ما گفته بودند همه در تهران با سازمان هستند و کار رژیم تمام است. من گول رجوی را خوردم»!
🔹اما آخرین توهم سران فسیل سازمان، پاییز سال گذشته بود که در اثر تحمیق و تشجیع برخی سرویس های غربی، پروژه جنایت گسترده را برای منفعل کردن مردم و نظام به اجرا گذاشتند.
♦️آنها خیال می کردند کارفرمایان غربی، عاشق چشم و ایروی شان هستند. نمی خواستند ببینند که چگونه صدام را در عراق، عرفات را در فلسطین، و زلنسکی را در اوکراین قربانی کردند.
🔹چند ماه زمان لازم بود که نشئگی حمایت سیا و موساد و دیگران از سرشان بپرد و خود را وسط مکافاتی تحقیر آمیز- این بار به دست سرویس های امنیتی اروپایی- پیدا کنند.
♦️این از سرنوشت منافقین! اما نکبت بار تر، سرنوشت برخی منافقین داخلی است که قدم به قدم در پیمانکاری های رسانه ای و سیاسی (از آشوب سازی تا شانتاژ و تحریف) با ماموریت های سازمان، همراهی کردند.
🔹این محافل دیروز تا چندین ساعت، کُپ کرده بودند و حتی برخی روزنامه های شان، امروز به ماجرای آلبانی و فرانسه نپرداختند!
@IMANI_mohammad