محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
. کابوس آمریکا قهقرای نشریات غربگرا https://eitaa.com/IMANI_mohammad/4324 @IMANI_mohammad
.
کابوس آمریکا
قهقرای نشریات غربگرا
♦️در حالی که صادرات نفت ایران بدون برجام، سه برابر شده بود، دیروز ۶ میلیارد دلار از اموال مسدود شده کشورمان آزاد شد؛ بدون تعطیلی برنامه هسته ای، و بدون قبول دیکته های آمریکا در FATF و آژانس.
🔹بی بی سی فارسی در این باره می نویسد: "۶ میلیارد دلار، هم پول هنگفتی است و هم، هزینه کردنش نیازی به واسطه و دور زدن تحریم ندارد، بنابراین آزادی این مبلغ، ارزشی دوچندان پیدا میکند".
♦️سناتورهای آمریکایی هم عصبانی هستند. لیندزی گراهام گفته: "این معامله، برای چند دهه آینده، #کابوس_طولانی برای منافع و امنیت ملی آمریکا خواهد بود. باید جمهوری اسلامی را به چالش می کشیدیم و روشن می کردیم که اگر آمریکاییها را آزاد نکنند، تاوان سنگینی می پردازند".
🔹طبیعی است که دوستداران وطن، از موفقیت کشورمان در آزادی اموال مسدود شده خوشحال باشند. همچنین حداقل انتظار از یک رسانه این است که خبری چنین مهم را درست پوشش بدهند.
♦️اما برخی روزنامه ها مانند اعتماد و سازندگی، خبر را سانسور کردند و حال آن که همواره مدعی بوده اند که خواستار مذاکره و توافق هستند! از آنها بدتر، روزنامه هم میهن متعلق به کرباسچی بود که آزادی زندانیان آمریکایی را برجسته کرد، انگار که شعبه دست چندم VOA است!
🔹با این تفاوت که خود VOA عزادار است و می گوید: "چرا دولت آمریکادر کنار تبادل زندانیان، به جمهوری اسلامی پول هم داده است؟".
♦️چه اتفاقی می افتد که برخی محافل تا این حد به سراشیبی تند قهقرا می افتند؟!
@IMANI_mohammad
دو نگاه متفاوت به ایران
و اسرائیل حتی در نیویورک
♦️دو ماجرای معکوس به موازات هم، در حال شکل گیری است:
۱) هر سال که رئیس جمهور اسلامی ایران، برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل می رود، رسانه های مهم آمریکایی و اروپایی، مشتاقانه گمانه زنی می کنند که آیا احتمال دارد طرف ایرانی، دیدار با همتای آمریکایی در حاشیه نشست مجمع را بپذیرد یا نه؟
این موضوع مربوط به امسال و پارسال هم نیست. نوع دولت های آمریکایی -فارغ از دموکرات یا جمهوری خواه بودن شان- بی آن که اراده ای برای تغییر مواضع خصمانه خود داشته باشند، مشتاق بوده اند چنان دیداری عملی شود تا بتوانند به عنوان یک موفقیت بزرگ فاکتور کنند.
۲) در اثر فشار های ناشی از "دگرگونی نظم جهانی"، "برآمدن جبهه مقاومت" و "بحران درونی رژیم صهیونیستی"، روابط روابط راهبردی دولت آمریکا با دولت اسرائیل در بحرانی ترین وضعیت ۷۵ سال گذشته به سر می برد.
نتانیاهو ۹ ماه است نخست وزیر شده، اما بایدن حاضر نشده با او ملاقات کند. حالا هم که قرار است دیداری انجام شود، از سر رودربایستی و حفظ ظاهر است. چرا که نتانیاهو برای حضور در سازمان ملل به نیویورک رفته و عدم انجام ملاقات، معانی بسیار بدی پیدا می کند.
🔹البته نکبت پنداری نخست وزیر اسرائیل، نه مربوط به امروز است و نه منحصر به رئیس جمهور آمریکا. اگر به یاد داشته باشید، چند سال قبل (۱۷ آبان ۱۳۹۰ ) مکالمه خصوصی سارکوزی و اوباما در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ لو رفت و جنجال بزرگی را بر پا کرد.
♦️روسای جمهور فرانسه و آمریکا، تصور می کردند درِ گوشی حرف می زنند؛ اما میکروفون روشن بود و خبرنگاران مکالمه آنها را میشنیدند؛
- سارکوزی: "من دیگر نمیتوانم نتانیاهو را ببینم و تحملش را ندارم؛ او یک دروغگو است".
- اوباما: "از دستش خسته شدهای؟ من چه بگم که هر روز باید با او سر و کار داشته باشم؟".
🔹براستی کدام "واقعیات/ حقایق"، برای جمهوری اسلامی، اعتبار و اقتدار تولید کرده؟ و کدام "واقعیات/حقایق"، اسرائیل (ولیده نامشروع آمریکا و انگلیس) را از اعتبار انداخته است؟
@IMANI_mohammad
.
تهدیدها پُل پیشرفت شد
🔹دشمنان ملت ایران ۴۵ سال است می خواهند سر به تن ایران و جمهوری اسلامی نباشد.
♦️بر اساس دسیسه و محاسبه آنها، نه باید اثری از جمهوری اسلامی باقی مانده باشد و نه از تمامیت ارضی ایران.
🔹بارها وعده براندازی یا اشغال، حداکثر ظرف ۳ تا ۶ ماه را پیش کشیدند و هر بار سرشکسته تر شدند
♦️دست کم سه بار نقشه حمله مستقیم یا نیابتی را به اجرا گذشتند: جنگ تحمیلی صدام/ اشغال افغانستان و عراق/ فتنه داعش پشت مرزهای ایران.
🔹تجزیه ایران، هدف کانونی تغییر نقشه منطقه در طرح "خاورمیانه جدید" بود. اگر شد با جنگ، و در غیر این صورت، با آشوب افکنی و بی ثبات سازی.
♦️اما برآیند ۴۵ سال طراحی، چیزی جز ریشه دار شدن جمهوری اسلامی ایران و گسترش شاخ و برگ آن در منطقه نبوده است.
🔹این، مصاف واقعیت هاست، ولو بدخواهان را به خشم بیاورد. قُل موتوا بِغَیظِکُم.
♦️بنیان پایداری پیروز در دفاع مقدس ریخته شد؛ و نقشه پیشرفت معجزه آسا در متن تهدید، تحریم، تحریف و ترور، همچنان همان است.
🔹به تعبیر شهید سلیمانی: "میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم".
@IMANI_mohammad
.
تصویر تحقیر تحریم
🔹بازدید وزیر دفاع روسیه (کشوری که جزو چند صادر کننده اول سلاح در دنیا بوده) از نمایشگاه نظامی در تهران، بسیار گویاست.
♦️قرار بود تحریم های نظامی، مانع ورود سیم خاردار به ایران شود؛ اما حالا دولت های بی شماری در آسیا، آمریکای لاتین و حتی اروپا، خواستار خرید پهپاد ها و موشک های پیشرفته ایران هستند و این ایران است که تصمیم می گیرد صادرات نظامی انجام دهد یا نه.
🔹غرب باید ماه آینده طبق تعهد برجامی اش، تحریم تسلیحاتی ایران را -که ذاتا هم کار لغوی بوده- لغو کند.
♦️استنکاف از این تعهد، می تواند موجب تغییر اساسی در رویکرد فعلی ایران (پرهیز از صادرات موشک و پهپاد) شود.
🔹تحریم ها اراده فناوران ما را به حرکت درآورد تا پالایشگاه بسازیم، صادر کننده پتروشیمی و بنزین باشیم، سوخت ۲۰ درصد رآکتور تهران را تولید کنیم و غنی سازی ۳/۵ درصد با سانتریفیوژهای ساده را به غنی سازی در سطح ۶۰ درصد و با دستگاه های پیشرفته ارتقا دهیم.
♦️تحریم ها عزم ما را چنان به حرکت درآورد که از وارد کننده سیم خاردار، به تولید کننده موشک هایپر سونیک تبدیل شویم.
🔹انتخاب با خود غرب است که چقدر دیگر، در پیشران حرکت پر شتاب و صعودی کشور ما سوخت تزریق کند!
@IMANI_mohammad
.
جمع نوابغ!
♦️این که رضا پهلوی آدم سطح پایینی است، موضوع روشنی است و نیاز نبود مسعود بهنود بگوید که "او اندازه یک گاو هم نمیفهمد".
🔹روایت بهنود، به خودی خود، چیز تازه ای به مخاطب نمی دهد. اما او در لندن اقامت دارد و از مدیران ارشد BBC است؛ شهر و شبکه ای که پناهگاه و تریبون عمده سلطنت طلبان بوده اند.
♦️همین هفته گذشته، وزیر اطلاعات اسرائیل به میزبانی لندن، شماری از خبرنگاران همسو با سلطنت طلبان (از جمله در اینترنشنال، رادیو فردا، VOA و BBC) را به صف کرد تا مثلا در ۲۵ شهریور در ایران فیل هوا کنند، که البته موش زاییدند!
🔹پیش از آن هم، نتانیاهو و وزیر اطلاعاتش، رضا پهلوی را در تل آویو میزبانی کرده بودند.
♦️دیروز هم پس از این که عقل شان را روی هم گذاشتند، سفیر رژیم صهیونیستی آن لودگی بی سابقه در تاریخ سازمان ملل را انجام داد و به شکلی تحقیر آمیز اخراج شد!
🔹مجموع این اتفاقات، یک حقیقت را روشن می کند: فقط رضا پهلوی نیست که حتی اندازه گاو نمی فهمد. بلکه نابغه تر از از او، نتانیاهو و دیوید بارنیا (رئیس دلقک مآب موساد) هستند که به پدیده ای چون ربع پهلوی دل بسته اند.
♦️به قول معروف: دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید!
@IMANI_mohammad
الان یعنی ۲۵ شهریور براندازی کردند؟!
.
.
.
.
.
.
خیلی تاثیرگذار بود!
@IMANI_mohammad
.
ارگان CIA عاقل شد؟!
♦️یادش به خیر، رادیو فردا -ارگان رسمی سازمان سیا- تا همین چند سال قبل ماموریتش این بود که هر وقت ایران، از پهپاد یا موشکی رونمایی می کرد، بلافاصله بگوید: "فتوشاپ" است!
🔹حالا البته از سر درماندگی و ناچاری، به سطحی از فهم رسیده اند که دیگر نگویند موشک ها و پهپاد های ایران فتوشاپ است.
♦️اما زیاد درباره عاقل شدن گردانندگان رادیو فردا عجله نکنید! آنها اکنون می گویند آمریکا و اروپا، برخلاف وعده برجامی، تحریم های تسلیحاتی ایران را لغو نخواهند کرد.
🔹انگار که ایران، همان کشور چهل سال قبل است و نیازمند، واردات فشنگ و سیم خاردار!
@IMANI_mohammad
.
کابوس فرعون، حتی در نیویورک
♦️سرویس جاسوسی موساد به همراه وزیر اطلاعات اسرائیل، چند ماه با اپوزیسیون بی کفایت و کاسب کار ایرانی سر و کله زدند تا در سالگرد اغتشاشات پارسال در ایران، آشوب به راه بیندازند یا لا اقل در نیویورک، تجمع قابل اعتنایی علیه سفر رئیس جمهور ایران ترتیب دهند.
🔹اما جز چند نفر از مزدوران سازمان منافقین و سلطنت طلبان، کسی با خواسته رژیم صهیونیستی در نیویورک همراهی نکرد نشد.
♦️در مقابل و در اتفاقی بی سابقه، نیویورک شاهد اعتراض گسترده صهیونیست ها علیه سفر نتانیاهو به آمریکا بود. این جمعیت انبوه، نماینده چند صد هزار نفر معترض صهیونیستی است که ظرف چهل هفته گذشته، تظاهرات گسترده علیه نتانیاهو بر پا کرده و او را فرعون و دیکتاتور خوانده اند.
🔹این کابوس در حالی رخ داده، که حتی بایدن هم ظرف ۹ ماه گذشته حاضر نشد مستقلا از نتانیاهو برای سفر به واشنگتن دعوت کند.
@IMANI_mohammad
.
ماجرای تو در تو
اشک انگلیسی ها را در آورد
@IMANI_mohammad
👇👇👇
ماجرای تو در تو
اشک انگلیسیها را درآورد -۱
۱) یک سال پس از مرگ ملکه الیزابت، حال و روز انگلیس چگونه است؟ ملکه الیزابت دوم، هشتم سپتامبر ۲۰۲۲ (۱۸ شهریور ۱۴۰۱) پس از ۷ دهه حکومت بر پادشاهی بریتانیا، در ۹۶ سالگی تسلیم مرگ شد. او از فوریه ۱۹۵۲ در این جایگاه موروثی حضور داشت و در دوره وی، جنایات بسیاری در حق ملتها شد که کودتای آژاکس در سال ۱۳۳۲ شمسی برای براندازی نهضت ملی شدن نفت و بازگرداندن محمدرضا پهلوی به سلطنت در ایران، یکی از آنهاست.
۲) شروع سلطنت الیزابت، با آغاز روند زوال امپراتوری بریتانیا مقارن شد؛ امپراتورییی که ظرف سه قرن هفدهم تا بیستم، گسترش یافته بود. حد فاصل جنگ جهانی اول و دوم، مساحت مناطق تحت تسلط انگلیس، بالغ بر ۳۳ میلیون کیلومتر مربع بود. صد سال قبل، حدود
نیم میلیارد نفر (یک چهارم جمعیت دنیا) تحت استعمار بریتانیا قرار داشتند. این مستعمرات، چنان متنوع بود که گفته میشد «خورشید، هرگز در امپراتوری بریتانیا غروب نمیکند. اما پس از جنگ جهانی دوم، با تشکیل امپراتوریهای آمریکا و شوروی، انگلیس به حاشیه رانده شد و از آن پس سعی کرد با آویزان شدن از آمریکا و ضمن اثرگذاری بر سیاست این کشور، بخشی از قدرت سابق را حفظ کند. این دوره، دوران گذار بریتانیا از «کبیر» به «صغیر» محسوب میشود.
۳) پس از آغاز سلطنت چارلز سوم، نشریه «دیلی میرور» نوشت:
«او نه تنها تاج بر سر خواهد گذاشت، بلکه وزن تاریخ و امید ملت را نیز به دوش میکشد». چارلز در ۳ سالگی به ولیعهدی رسید، اما ۷۰ سال منتظر ماند؛ تا این که در اوج بحرانهای بریتانیا، بر تخت سلطنت نشست. سالِ مرگ ملکه الیزابت و جانشینی شاه چارلز سوم، با بحران سیاسی و اقتصادی و اجتماعی کم سابقه در انگلیس قرین شد، تا جایی که میتوان ادعا کرد وضعیت بالینی نظام سیاسی- اقتصادی انگلیس، وضعیتی اورژانسی است.
۴) انگلیس تا سال گذشته، پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا بود. اما در این سال، از مستعمره سابق خود (کشور هند) عقب افتاد. اکنون ششمین اقتصاد بزرگ دنیا، با بیشترین تورم در غرب اروپا دست و پنجه نرم میکند. در کمتر از یک سال، سه دولت در لندن سقوط کردهاند. ترکیب چالشهای لاینحل، ابتدا بوریس جانسون را ناچار به استعفا کرد و لیز تراس به جای او سر کار آمد. هر چند که برخی نشریات غربگرا در ایران، به هنگام آغاز صدارت «تراس»، با عکسهای بزرگ و تیترهایی مانند «بانوی آهنین»، «چهره زنانه بریتانیا»، «کلید خانه شماره ۱۰ در دست یک زن» و...، به استقبال شتافتند، اما شدت بحرانها اجازه نداد تراس بیش از ۴۳ روز نخستوزیر بماند و ناچار، جای خود را به ریشی سوناک داد.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
ماجرای تو در تو
اشک انگلیسیها را درآورد -۲
۵) بوریس جانسون ۱۹ آذر ۱۴۰۱ گفته بود: «زمستان امسال بسیار دشوار خواهد بود». او همچنین هشدار داده بود «قبوض انرژی، اشک چشم انگلیسیها را در میآورد». همان زمان روزنامه دیلیمیل نوشته داده بود: « بریتانیا، منتظر یک زمستان فاجعهبار و گران، و میلیونها فقیر است. انتظار میرود از سال آینده، قبوض برق برای خانوارها از رکورد ۱۹۷۱ پوند فعلی، به بیش از ۳۰۰۰ پوند افزایش یابد و حتی افراد با درآمد متوسط را نیز در فقر و دست و پنجه نرم کردن بر سر غذا و سوخت فرو ببرد».
دیلی میل، قبل از آن هم در گزارشی هشدار داده بود در صورت ادامه بحران، دولت انگلیس مجبور خواهد بود برنامههای اضطراری را به اجرا بگذارد. تیتر آن گزارش، «بازگشت به عصر تاریکی» بود.
۶) پیشبینیها از جمله پیشبینی بوریس جانسون درست از آب درآمده است. همزمان با چند برابر شدن نرخ برق و گاز، آمار ورشکستگی شرکتها در انگلیس، رکورد ۱۳ ساله را شکسته است. از آوریل تا ژوئن امسال، ۵۶۲۹ شرکت ورشکسته شدند. مسئولان خدمات بهداشت ملی انگلیس، زمستان گذشته هشدار داده بودند که احتمالا میلیونها نفر در این کشور مجبور باشند بین وعده غذایی و یا گرم نگاه داشتن خانه در فصل سرما، یکی را انتخاب کنند. انگلیس در حالی که با نخوت از اتحادیه اروپا جدا شده بود، برای پنجمین بار در طول سه سال گذشته، بررسیهای استانداردهای بهداشتی و ایمنی واردات مواد غذایی از اتحادیه اروپا را به تعویق انداخت؛ چرا که این نظارتها میتوانست به افزایش بیشتر قیمت مواد غذایی و اختلال در زنجیره عرضه منجر شود. افزایش هزینههای زندگی موجب شد از هر پنج انگلیسی، یک نفر غذای تاریخ مصرف گذشته بخورد. بر اساس گزارش بنیاد بینالمللی غذا، «از هر ۵ خانوار در انگلیس، یک نفر در ماه ژانویه گذشته، وعدههای غذایی خود را حذف کرده، یا برای یک روز کامل غذا نخورده است». در این میان روزنامه گاردین اذعان کرد: «برخی از زنان آسیبپذیر انگلیسی، به دلیل بحران هزینههای زندگی، مجبور به رابطه جنسی در برابر اجارهبها شدهاند».
۷) بهداشت و درمان انگلیس هم، وضعیتی بحرانی را سپری میکند. هر چند ماه یک بار، پزشکان و پرستاران انگلیسی در اعتراض به شرایط نامطلوب کاری، کار زیاد و دستمزدهای پایین، اعتصاب میکنند و بیماران را سرگردان میگذارند. در همین حال، تعداد بیمارانی که در سیستم بهداشت و درمان انگلیس(NHS) در وضعیت انتظار درمان، جان خود را از دست میدهند، ظرف پنج سال، دو برابر شده است. بر اساس گزارش حزب کارگر و برخی رسانهها، بیش از ۱۲۰ هزار نفر که در لیست انتظار دریافت خدمات درمانی در انگلیس بودهاند، جان خود را از دست دادهاند. براساس گزارش این حزب، ۱۲۰ هزار و ۶۹۵ نفر از بیمارانی که منتظر بودند تا سازمان ملی بهداشت و درمان دولتی، ارائه خدمات درمانی به آنان را آغاز کند، جان باختهاند. در پی انتشار گزارش حزب کارگر، سازمانهای هوادار حقوق بیماران، این وضعیت را «فاجعهای ملی» نامیدهاند.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
ماجرای تو در تو
اشک انگلیسیها را درآورد -۳
۸) روزنامه گاردین به تازگی گزارش داد: «مرگ بیماران منتظر درمان در انگلیس، به بالاترین تعداد رسیده و سال گذشته در مقایسه با سال ۲۰۱۸ که حدود ۶۰ هزار بیمار منتظر درمان جان باختند، دو برابر شده است. مدیران بیمارستانهای دولتی میگویند بیش از یک دهه است که بودجه لازم به بیمارستانها اختصاص داده نمیشود و در نتیجه، بیمارستانها با کمبود نیروی انسانی، تجهیزات و تخت رو به رو هستند و به همین علت، بیمارانِ در صف انتظار درمانِ بیشتری میمیرند. دیدبان سلامت در انگلیس (Healthwatch England)، افزایش شمار بیمارانی را که در صف انتظار درمان جان میبازند، نشانگر بروز آشکار فاجعه ملی دانسته است. در مقیاس هر تخت بیمارستانی در ازای یکهزار نفر جمعیت، شمار تختهای بیمارستانی در انگلیس از کشورهایی همچون مکزیک و کلمبیا هم کمتر شده است. گزارش کتابخانه مجلس عوام انگلیس نشان میدهد در مقایسه با سال ۲۰۱۵، اکنون بیمارستانهای دولتی ۲ هزار و ۲۳۳ تخت (۶ درصد) کمتر تخت دارند، در حالی که شمار بیماران افزایش یافته است».
۹) ازسوی دیگر، نتایج تحقیقات نشان میدهد که سال گذشته میلادی در انگلیس، بالغ بر ۲۳ هزار بیمار، جان خود را به دلیل تاخیر در ارائه خدمات اورژانس از دست دادهاند. رئیسکالج سلطنتی پزشکی اورژانس انگلیس تأیید کرده که به دلیل تاخیر در ارائه خدمات اورژانس، بالغ بر ۵۰۰ بیمار در هفته جان خود را در این کشور از دست دادهاند. بدتر از همه، این که گزارشها نشان میدهد بیمارستانهای انگلیس به کانون افزایش جنایتها و تجاوزهای جنسی علیه بیماران تبدیل شدهاند. روزنامه «دیلی میل» چند ماه قبل، از بیمارستانهاي بریتانیا با عنوان «بازاری مطلوب برای مجرمان جنسی» یاد كرده و نوشت: «بیمارستانها مکانهایی هستند که همه بیماران، کارکنان و عموم مردم باید کاملاً احساس امنیت کنند، اما تجاوزها و تجاوزات خشونتآمیز هر هفته در بیمارستانهای ما اتفاق میافتد از جمله تجاوزهای گروهی و تجاوز به كودكان! ارقام رسمی، مقیاس وحشتناک سوءاستفاده در بيمارستانهاي انگليس را آشکار میکند؛
۶۵۰۰ حمله جنسی در ۳ سال، كه تنها ۴ درصد مجرم شناخته میشوند»!
۱۰) ماه گذشته در اتفاقی نادر، بیرمنگام به عنوان دومین شهر بزرگ انگلیس اعلام ورشکستگی کرد و تمامی مخارج غیر ضروری به جز هزینههای مرتبط با حمایت از افراد آسیبپذیر و خدمات قانونی را متوقف نمود. این مشکل سنگین بودجه، در مشکلات مربوط به پرداخت
۷۶۰ میلیون پوند مطالبات حقوق برابر مشاغل ریشه داشت. «شارون تامسون»، معاون رئیسشورای شهر بیرمنگام، درباره مقصر عمده این معضل گفت: «دولت، بودجه یک میلیارد پوندی را از بیرمنگام و شورای شهر آن دریغ کرده است». او میافزاید: «شورای بیرمنگام مانند دیگر شوراهای انگلیس با چالشهای بیسابقه مالی ازجمله افزایش قابل توجه تقاضا برای تأمین اجتماعی، کاهش چشمگیر درآمد کسب و کارها و تبعات تورم افسارگسیخته بر اقتصاد مواجه است». روزنامه «دیلی میرور» چند ماه قبل، در گزارشی با عنوان «یک کابوس زنده»، افزایش شدید قیمتها در انگلیس را بحرانی خوانده و نوشته بود: «رشد قیمت برخی از مواد غذایی، هفت برابر سریعتر از افزایش دستمزدها اتفاق افتاده است. وضعیت هزینههای زندگی بد است و این بحران، حتی بدتر هم خواهد شد».
💢یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
.
سرشکستگی شکست طلبان
♦️گردانندگان شبکه هایی مانند bbc، voa و ایران اینترنشال، پارسال در اوج اغتشاشات همه زور خود را زدند تا مردم ایران از پیروزی ورزشکاران خود ابراز خوشحالی نکنند، و از شکست و ناکامی آنها شادمان شوند!
🔹اما امسال، شکست آشوب طراحی شده از سوی موساد و سیا و ام آی سیکس، موجب شده رسانه های وابسته به این سرویس ها نیز منفعل بشوند و ناچار از بازتاب موفقیت های ورزسی ایران باشند.
♦️چقدر مفلوک و ترحم برانگیز بودند کسانی که از پشت رسانه های دشمنان ملت ایران، به زبان فارسی، برای شکست تیم های ورزشی و قهرمانان ایرانی آرزو می کردند؟!
@IMANI_mohammad
موفقیت ها، پیشرفت ها
و تبار شناسی هراس افکنان -۱
🔹دیدن تهدید ها و چاره جویی برای آنها، حداقل مسئولیت است؛ و گرنه، اگر از نگاه قهرمانان قدرت آفرین مانند شهید سلیمانی، "میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم".
♦️نه انکار یا غفلت از چالش ها درست است، و نه ترسیدن و ترساندن از چالش ها و نه بزرگ نمایی و القای عجز. ترساندن، نا امید کردن و دفن اراده ها در زیر انبوه مشکلاتِ بزرگ نمایی شده، یکی از ارکان عملیات در جنگ نرم دشمن است.
🔹چالش ها و تهدید ها نباید ما را از دیدن فرصت ها، پیشرفت ها و موفقیت های بزرگ غافل کند. بلکه انگیزه و امید نهفته در این موفقیت ها، سرمایه و سوخت مهمی برای مدیریت چالش ها و فرصت ساختن از آنهاست.
♦️جنگ تحمیلی و تحریم های ظالمانه، دو نمونه از این تهدید های بنیان برافکن است که نه تنها نتوانست ملت ما را از پا در آورد، بلکه تبدیل به ضد نقشه دشمن شد و کشور را در حوزه های گوناگون رویین تن کرد؛
🔹تا جایی که امروز،تولید سوخت ۲۰ درصد رآکتور تهران، رونق پتروشیمی و تولید بنزین و ساخت پیشرفته ترین جنگ افزار ها ، به روندی عادی -و نه خارق العاده و محال- تبدیل شده است.
♦️دشمن از مشاهده روند تثبیت شده و بالنده پیشرفت ها به دست و پا افتاده است. با وجود نفوذ دشمن در عمیق ترین لایه های سیاست و مدیریت کشور ظرف دهه گذشته، کشور ما توانست طلسم جنگ اراده ها را بشکند.
🔹ایران اسلامی، ضمن توقف روند عقبگرد هشت ساله، توانسته موفقیت های خیره کننده ای را در حوزه های دیپلماسی و امنیت منطقه ای، رشد اقتصادی و احیای تولید، خودکفایی در برخی حوزه های راهبردی کشاورزی و سلامت و... به ثبت برساند.
♦️احیای خودکفایی گندم، ثبت نرخ رشد اقتصادی ٧.٩ درصد در بهار امسال، کاهش ۱۷ درصدی نرخ تورم، افتتاح طیف متنوعی از پروژه های اقتصادی و عمرانی در سراسر کشور و...، همگی گواه این است که روند پیشرفت ها با وجود فشار انبوه دشمن برای آشوب افکنی و بی ثبات سازی، تثبیت شده است و معنی این رویداد، موففیت ها و رشد های دو چندان ظرف یکی دو سال آینده است.
🔹بنابراین هرگز از به دست و پا افتادن رسانه های غربگرا و بیش فعلی آنها تعجب کرد. آنها پیش از این، هنگامی که واگذاری مرحله ای منابع قدرت به آمریکا در برجام و ملحقات آن (برجام ۲ و ۳ ، FATF، توافق پاریس) در حال ریل گذاری و اجرا بود، هشدار صاحب نظران را مسخره می کردند؛
♦️اما همان ها، هنگامی که ورق برگشت، آمریکا با تحقیر در چند مرحله عقب رانده شد، برنامه هسته ای احیا گردید، تحریم ها از رمق افتاد و صادرات نفتی و غیر نفتی به اعتبار تجدید حیات دیپلماسی فعال رونق گرفت، ناگهان نگران و دلواپس شدند!
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
موفقیت ها، پیشرفت ها
و تبار شناسی هراس افکنان-۲
🔹آمریکا در اثر جنگ های عراق و افغانستان، چند هزار میلیارد دلار بدهی بالا آورد و مجبور شد از افغانستان خارج شود - که به عنوان "شرمآورترین شکست در تاریخ سیاست خارجی" در آمریکا تعبیر شد- اما غربگرا ها کوشیدند، همان را شکست برای ایران وانمود کنند!
♦️جماعت بی صداقت، دو سال پیش برای مردم افغانستان اشک تمساح می ریختند و به جمهوری اسلامی فشار می آوردند تا به آن کشور قشون کشی کند و به حمایت از مردم شریف افغانستان، با طالبان بجنگد!
🔹اما از باب این که دروغگو کم حافظه است، حالا خود مردم افغانستان را تهدید نامیده و خواستار برخورد چکشی و اخراج فوری مهاجران افغانستانی شده اند. هر روز هم -ولو با ویدئوهای چند سال قبل- سعی می کنند از افغانستانی ها لولو بسازند و علیه قاطبه آنها نفرت پراکنی کنند.
♦️ناگفته روشن است که مشابه همین ماموریت، با مضمون ایران هراسی و نفرت پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران، در افغانستان برقرار است تا دو ملت نتوانند همسایه و تکیه گاه و تامین کننده نیاز های یکدیگر باشند.
🔹نکته بسیار مهم اما عمدا مغفول، نقش ۴۰ ساله آمریکا -با همراهی سنتی انگلیس- در تحمیل چند دوره جنگ و بی ثباتی به افغانستان و آواره کردن میلیون ها شهروند است که طبعتا موجب پناه آوردن بخشی از مهاجران به ایران از دهه ۶۰ به این سو در چند مقطع شده است.
♦️آمریکائیانی مانند برژینسکی اذعان دارند که آنها شوروی را مجبور به حمله به افغانستان کردند. همچنین، امثال هیلاری کلینتون گفته اند که آمریکا نقش اصلی را در فراز آوردن برخی گروه های منتهی به طالبان ایفا کرده و در واقع لستر ساز اصلی اشغالگری در دوره اخیر بوده اند.
🔹پس از آن هم با سپردن افغانستان به طالبان، دوره دیگری از ترس و مهاجرت را در این کشور حاکم کردند. بنابراین منطقا باید، به جای افغانی هراسی و افغانستانی ستیزی، باید روحیه استکبار شناسی و آمریکا ستیزی را در کشور تقویت کرد؛
♦️اما بر عکس، ماموریت غربگرایان، تبرئه آمریکا، و ترویج مطلق همسایه هراسی و همسایه ستیزی است و هر همسایه ای که اشتراکات تاریخی و فرهنگی بیشتری با ملت ما داشته باشد، بیشتر در معرض این هراس افکنی است. دیروز عراق و امروز افغانستان.
🔹تهدید ها و چالش ها را باید دید و چاره جویی کرد. چالش های مزمن، دقت و تدبیر مضاعفی می طلبد. شفاف کردن مسائل و مدیریت و کاهش تدریجی دامنه آن، منطق حکیمانه ای است.
♦️اما هرگز نباید به زبان ها و قلم های اجاره ای دشمن مجال داد تا مسائل فرعی را جای تهدید اصلی بنشانند، یا با عملیات پر حجم هراس افکنی و نا امید سازی، راهبرد فلج سازی و فشل سازی ملت قدرتمند ایران را پیش ببرند.
@IMANI_mohammad
.
♦️در حالی که در ششمین روز بازی های آسیایی هانگژو، ایران در رتبه نهم ایستاده، هیچ اثری از عربستان سعودی در میان ۲۴ کشور اول نیست.
🔹رسانه های عنکبوتی که بازیکن خریدن عربستان و مانور تجمل فوتبالی سعودی ها با بازیکنانی مثل رونالدو را دیدند، چرا این فاصله روشن ورزش عربستان با ایران را نمی بینند؟
♦️آنها قهرمانی والیبال ایران، و قهرمانی و مدال آوری بانوان ورزشکار ایرانی را هم ندیدند و بازتاب ندادند. چرا؟ چون سال گذشته اساسا ماموریت شان فضا سازی برای تحریم ورزش ایران در داخل و خارج و ترویج شکست طلبی و احساس فلاکت بود.
🔹امسال اما برخی از همان رسانه ها مجبور شده اند موفیقت ها و پیروزی های ورزشی ورزشکاران ایرانی را که ۸۵ میلیون ایرانی را شادمان می کند، به شکل فرعی و محدود بازتاب بدهند.
@IMANI_mohammad
💢 تقویم واژگون
اتاق جنگ ضد ایرانی
🔹بر اساس تقویم کاری "یک سال گذشته" در اتاق عملیات مشترک سازمان CIA، موساد و MI6، اکنون باید در ایران این وضعیت حاکم باشد:
🔻تجزیه استان های کردستان، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان، خوزستان و غلبه شرارت و آدم کشی.
🔻جنگ خیابانی در عمق کشور، از تهران تا اصفهان و شیراز و مشهد.
🔻تعطیلی کارخانه ها و صنایع، کسب و کار ها و بازار، دانشگاه ها و مدارس.
🔻توقف رشد اقتصادی و حاکمیت رکود سنگین در کنار تورم سه رقمی (بالای ۱۰۰ درصد).
🔻قحطی کالا و خدمات، در اثر از هم پاشیدگی اقتصاد کشور.
🔻صفر شدن صادرات نفت ایران.
🔻جنگ و درگیری با طالبان در شرق کشور، و دولت باکو در شمال.
🔻تنش و درگیری با همسایگان در خلیج فارس، در کنار حضور نظامی رسمی اسرائیل در حاشیه جنوبی آن.
🔻فروپاشی ورزش ایران و ناکامی شدید در بازی های آسیایی، به همراه خبر های بی حرمتی به پرچم و سرود ملی، حجاب از سر برداشتن بانوان ورزشکار و...
🔻ناچار شدن ایران به قبول دیکته های برجامی و فرا برجامی آمریکا (در صورت زنده بیرون آمدن از حجم آتش جنگ ترکیبی).
🔻توقف موفقیت ها و پیشرفت ها، در حوزه های تولید علم و فناوری، اقتصاد، دیپلماسی و توانمندی های نظامی.
🔻و...
🔹اما رویداد ها در میدان واقعیت، ۱۸۰ درجه خلاف برنامه ریزی ها و محاسبات اتاق جنگ مشترک آمریکا و اسرائیل و انگلیس بوده و معنای آن این است که ایران در اثر روئین تن شدن در روند جنگ یک سال اخیر، به اندازه ده سال جلوتر آمده و پیش رفته است.
🔹روند قدرت یابی و پیشرفت در یک سال اخیر در بسیاری از حوزه ها نه خطی و تدریجی، بلکه به شکل جهش های شتابان بوده است.
🔹این موفقیت ها به دست نیامده، مگر به خاطر مدیریت راهبردی رهبر انقلاب، اخلاص جاری در زیست مومنانه بسیاری از مردم و نخبگان انقلابی، رفع نسبی شرّ نفوذی های غربگرا از دولت و مجلس، همدلی بیشتر سه قوه، و تجربه اندوزی و پایمردی توده مردم به ویژه جوانان.
🔹شاید سال ها طول بکشد و برخی اسناد سرویس های جاسوسی سه گانه معاند منتشر شود تا معلوم گردد حجم شکستی که به آنها در یک سال اخیر وارد شد، در طول فعالیت های ۷۵ ساله این سرویس ها بی سابقه بوده، و چه شتابی به روند قدرت افزایی ایران در روند انتقال قدرت جهانی بخشیده است.
@IMANI_mohammad
.
هرتزوگ: دودستگی
در حال از هم دریدن اسرائیل است
♦️رئیس رژیم صهیونیستی گفت: ۵۰ سال پس از جنگ یوم کیپور، اسرائیل با «وضعیت اضطراری» روبهرو است.
🔹به گزارش روزنامه تایمز اسرائیل، اسحاق هرتزوگ هشدار داد: «شکاف و افتراقی که موجب دودستگی در جامعه اسرائیل شد، به یکپارچگی ارتش آسیب میزند.
♦️هرتزوگ در پنجاهمین سالگرد جنگ یوم کیپور برگزار شد، گفت: دودستگی و افتراق، اسرائیل را با وضعیت اضطراری ملی رویارو کرده است. نیمقرن پس از جنگ یوم کیپور، جامعه اسرائیل دچار تفرقه و دودستگی شده، و این بحران ۹ ماه است که با ما است، جامعه را از هم میدرد و به جامعه، اقتصاد و امنیت آسیب میزند.»
🔹وی افزود: «انکار نمیتوان کرد که در قعر وضعیت اضطراری واقعی داخلی قرار داریم. انکار نمیتوان کرد که میبایست اکنون زمان تأمل، آموختن، و مسئولیتپذیری است. حل بحران جاری و پل زدن بر اختلافات تفرقهبرانگیز گوناگون، مهمترین و فوریترین گامهایی است که باید برای تأمین امنیت برداریم.»
@IMANI_mohammad
.
🔹۷۶ فعال رسانه ای زن، از ۴۰ کشور جهان، امروز در مشهد حضور به هم رساندند و در نشست مشترکی با عنوان "راه ما برای آینده با زنان رسانههای بین المللی"، به هم اندیشی و تبادل نظر پرداختند.
♦️این رویداد مهم رسانه ای، با شعار «زنان روشنگری میکنند» برگزار شد و شرکت کنندگان، یاد خبرنگار شهید «شیرین ابوعاقله» را که به دست ارتش جنایتکار صهیونیست کشته شد، گرامی داشتند.
🔹طبیعی است چنین رویداد مهمی، مورد خشم محافل رسانه ای همسو با رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار بگیرد.
♦️حاشیه سازی بر اساس یک جمله از اظهارات خانم علم الهدی، تقلای حساب شده برای پوشاندن اهمیت این نشست بین المللی است؛
🔹روشن است که ادای جمله مذکور -ولو از از سر تواضع، درباره معرفی همسر رهبر انقلاب به عنوان بانوی اول در ایران- هیچ ضرورتی نداشت و کشور ما برای بیان اهمیت جایگاه بانوان، نیازی به این عنوان سازی های بی محتوای غربی ندارد؛
♦️در عین حال، حاشیه پردازی و تمرکز امروز رسانه های غرگرا، انتقام گیری از روشنگری های مستندی است که خانم علم الهدی در جریان همراهی با رئیس جمهور در سفر نیویورک و در گفت و گو با رسانه های آمریکایی انجام داد.
@IMANI_MOHAMMAD
محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
.
برای شهید هاشمی
و یکصد شهید گمنام امنیت
♦️کار رسانه، روایتگری است. هر زمان که نقشه سرویس های جاسوسی بیگانه و کارگزاران میدانی آن ناکام می ماند، رسانه ها در مقام روایت می نویسند: "برنامه دشمن برای ترور و ایجاد نا امنی و شرارت شکست خورد".
🔹مرور شدت فعالیت های رسانه ای در همین یک سال اخیر به ویژه چند ماه گذشته کافی است تا هر ناظر عادی متوجه شود چه حجمی از تدارکات تروریستی و آشوب افکنانه برای نا امن کردن فضای عمومی ایران انجام شده بود. در همین شش ماه گذشته، چند ده تروریست قبل از ارتکاب جنایت، شناسایی و بازداشت شده اند.
♦️ما به سادگی می گوییم و می شنویم که فلان برنامه ریزی برای انفجار خوشه ای و پر حجم اغتشاشات، یا ده ها عملیات تروریستی، کشف و خنثی شد. اما کمتر تمرکز می کنیم که فاعل این مهار و خنثی سازی چه کسانی هستند؟ و چقدر جانفشانی می کنند تا آب در دل کسی از مردم عادی تکان نخورد.
🔹وقتی امنیت و آرامش برقرار است، یادمان می رود چه حجمی از آتشبار فتنه و فریب و جنایت و شرارت علیه کشور ما برقرار است و چه کسانی سینه سپر کرده اند تا حتی غباری از انفجار بر دامن شهروندان ننشیند، یا صدای عربده اشرار دل ها را نلرزاند و آرامش مردم را در کوچه و خیابان بر هم نزند.
♦️این وجیزه، صرفا برای قدرشناسی از زحمات و جان فشانی های خدمتگزاران گمنام مردم در وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، سپاه پاسداران و به ویژه نیروهای مخلص و فداکار بسیج است که در یک سال گذشته، بالغ بر یکصد شهید را تقدیم دفاع از امنیت و آرامش مردم کردند؛
🔹در راس آنها شهید والامقام "سردار سید حمید رضا هاشمی"، مسوول اطلاعات سپاه سلمان سیستان و بلوچستان، که دقیقا یک سال قبل ( ۸مهرماه ۱۴۰۱) در مقابل شرارت مزدوران تروریست موساد و سیا در زاهدان سینه سپر کرد و توسط تروریست تک تیراندازی که از پشت بام مسجد مکی شلیک می کرد، به شهادت رسید.
@IMANI_MOHAMMAD
.
اسپانسر سعودی "اعتماد"؟!
🔹عجیب است که روزنامه اعتماد این قدر گل درشت، تبلیغاتچی رژیم سعودی شده است!
♦️غربگراها خریدن رونالدو توسط یک باشگاه سعودی را بهانه ای برای تحقیر و توهین به ورزش ایران قرار داده بودند، اما بازی های آسیایی، فاصله عمیق ورزش ایران با سعودی ها را نشان داد.
🔹بیان این واقعیت از سوی آقای یامین پور و این که عربستان تا دیروز در بین بیست و چند کشور اول قرار نداشته، گویا فقط به مذاق سعودی ها تلخ نیامد؛ بلکه کام غربگراها و وابسته گرایان را هم تلخ کرد!
♦️روزنامه اعتماد پیش از این هم بارها در نقش مشاطه ها برای بزک کردن رژیم سعودی ایفای نقش کرده، که چند نمونه آن در تصاویر هویداست. آیا غیر از امثال شهرام جزایری، سعودی ها هم اسپانسر این روزنامه هستند؟!
🔹درباره میزان نزدیکی برخی مدعیان اصلاح طلبی با سعودی ها و اسپانسری ریاض، باید درخواست وزیر ارشاد دولت اصلاحات، از وزارت خارجه عربستان را یادآور شد که خواستار پرداخت ۱۶ هزار پوند به پسر وی و بورسیه کردن او در لندن شده بود و این درخواست هم اجابت شد
@IMANI_MOHAMMAD
فرار گروهکها از مرز کردستان
در پی ضرب الاجل ایران
وبسایت رادیو فردا نوشت: اطلاعات رسیده از منابع آگاه حاکی است بر پایه توافقنامه امنیتی میان ایران و عراق، بسیاری از مقرهای احزاب کرد مخالف جمهوری اسلامی در کردستان عراق تخلیه شدهاند.
بر اساس اطلاعات رسیده از افراد نزدیک به حزب [گروهک تروریستی] دموکرات، مقرهای احزاب کُرد در مناطق مرزی به طور کامل تخلیه و توسط نیروهای آنها منفجر شدهاند. آنها به پایگاههای نیروهای مرزبانی عراق رفتهاند تا به اردوگاههای تحت نظارت سازمان ملل انتقال داده شوند.
رسانههای محلی در کردستان عراق از استقرار دائمی نیروهای گارد مرزی عراق و برافراشتن پرچم عراق در مقرهای تخلیهشده خبر دادند. این گزارشها همچنین از کارگذاشتن دوربینهای حرارتی برای نظارت بر این مناطق خبر میدهند.
اردوگاه «گردهچال» در اربیل به طور کامل تخلیه شده است. بنا به درخواست حزب بارزانی و دستگاههای امنیتی اربیل، نیمی از اردوگاه «جژنهکان» اربیل تخلیه شد و قرار است نیم دیگر آن هم طی روزهای آینده تخلیه شود. نیروهای حزب دموکرات که در این اردوگاهها مستقر بودند فعلا به اربیل رفتهاند.
این منابع ضمن اشاره به تخلیه کامل اردوگاه «آزادی» و اردوگاه «زویهاسپی» در کوی سنجق، از تخلیه کامل قلعه دموکرات در کوی سنجق نیز خبر دادند که تاکنون دوبار هدف حملات موشکی سپاه پاسداران قرار گرفته است.
نیروها و خانوادههایی که در این سه پایگاه بودند فعلاً به شهر سلیمانیه منتقل شدهاند.
یک منبع مطلع گفت «در زمان بروز اختلاف میان دو جریان کومله در شهریور امسال که به اعلام شکست اتحاد میان این دو جریان و جدایی مجدد حزب کومله زحمتکشان انجامید، نیروهای امنیتی اقلیم کردستان، وسایل این احزاب را با خود بردند اما مشخص نیست اینکه شامل سلاحهای آنها نیز باشد».
نوید مهرآور، عضو کمیته مرکزی کومله گفت: «در مورد خلع سلاح تاکنون به طور رسمی چیزی به احزاب اعلام نشده و هنوز مشخص نیست. اما در مورد خروج نیروهای اپوزسیون جمهوری اسلامی از نقاط مرزی، رسما ابلاغ شده و در حال عملیاتی شدن است».
مقامات ایران ضمن تأکید بر عدم تمدید ضربالاجل، تهدید کرده بودند در صورت عدم اجرای مفاد توافقنامه، حملات زمینی و هوایی به پایگاههای این احزاب را از سر خواهند گرفت. مشاهده ویدئوهای انتقال سلاحهای سنگین به مرزهای کردستان، نگرانیها را افزایش داده است.
@IMANI_MOHAMMAD
مصلحت انکار ناپذیر
ثبت رسمی معاملات
🔹اختلاف نظر یا مجادلات میان دستگاه ها، نباید موجب گم شدن صورت مسئله اصلی درباره ضرورت و فوریت "ثبت رسمی معاملات غیر منقول" شود.
🔻اخیرا ر ئیس کمیسیون قضایی مجلس عنوان کرد: "بعد از مکاتبه برخی اعضای مجمع تشخیص با رهبر انقلاب در مورد سلب اعتبار از معاملات غیررسمی اموال غیرمنقول، ایشان بیان فرمودند که اگر مجمع، مصلحت یقینی مورد نظر حقیر را تصدیق نمیکند به تشخیص خود عمل کند."
🔹انتشار این مطلب، انتقادات و نگرانی هایی را برانگیخت. در همین حال، آیت اله آملی لاریجانی ضمن تکذیب نامه به رهبری گفت:
🔻"ما نه جلسه داشتیم و نه نامه نوشتهایم. عدهای از فضلا در حوزه علمیه قم طرح مجلس را دیدند، با کمیسیون های مجمع و پژوهشگاه شورای نگهبان جلسه گذاشتند، و خودشان هم بحث کردند.
🔻در ذیل نامه خودشان هم وقتی آن پیشنهاد را دادند، [به رهبری] نوشتند که با این همه، نظر فقهی و رهنمودهای حضرت عالی برای ما و همه مسئولان ملاک عمل است.
🔻آقا، حکیمانه در پاسخ به فضلای قم نوشتند: اگر مجمع نظرات دیگری دارد، ایرادی ندارد. نظر من ناظر به ابطال معاملات نیست، بلکه دستور به قوه قضائیه برای نپذیرفتن مخاصمات است".
🔹به نظر می رسد با روشن شدن ابعاد ماجرا، نباید اجرای مطالبه مهم رهبر انقلاب به تعویق بیفتد. ایشان در این باره، ششم تیر ماه تاکید کرده بودند:
♦️"معاملات غیر رسمی اموال غیر منقول، از منشاءهای بزرگ فساد است. باید از اینگونه معاملات سلب اعتبار شود و اگر هم از دیدگاه شورای نگهبان به مصوبه مجلس ایرادی هست، مصلحت قطعی کشور و نظام، تصویب نهایی این قانون است.
🔹در همین زمینه، معاون حقوقی رئیس جمهور قبلا عنوان کرده است:
🔻"موضوع اعتبار بخشیدن به اسناد رسمی و حذف تدریجی معاملات با اسناد عادی، چند سال است در دستور کار قوه مقننه قرار گرفته و آقای رئیسی هم از زمان حضور در قوه قضاییه بر این موضوع تاکید ویژه داشته است.
🔻رهبر انقلاب همان زمان در جلسهای خصوصی با آقای رئیسی بر این مساله تاکید کرده بودند که لازم است بهتدریج به سمت ثبت رسمی معاملات غیرمنقول حرکت کنیم... چندی قبل جلسهای با حضور آیتالله آملی لاریجانی در مجمع برگزار شد و همه کارشناسان و مسئولان قوای سهگانه به اتفاق معتقد بودند که مصالح کشور اقتضا میکند از این وضعیت عبور کنیم".
🔹وزیر اقتصاد و سخنگوی اقتصادی دولت هم چند ماه قبل در این باره ابراز امیدواری کرد با تعیین تکلیف طرح در "مجمع"، هم معاملات املاک و اراضی برای مردم اطمینانبخش شود و هم با شفافیت و رصد بتوان بساط فرارهای مالیاتی و سوداگری و فساد و زدوبند را برچید.
🔹به گفته خاندوزی:
🔻"اطلاعات مراکز پژوهشی حاکی از آن است که حدود یکسوم اموال غیرمنقول، فاقد پلاک ثبتی هستند و کد یکتای شناسایی اموال غیرمنقول ندارند و معاملات در این بخش بهصورت قولنامهای انجام میشود. معاملات غیررسمی حداقل ۳ مشکل اصلی ایجاد میکند:
🔻۱) اشخاص ثالث از انجام معاملات قولنامهای بیخبرند و به راحتی میشود یک ملک یا واحد ساختمانی را به چند نفر فروخت.
🔻۲) بهدلیل عدم اطلاع دستگاههای حاکمیتی از این معاملات و عدم نظارت بر آنها، دولت نمیتواند فرایند تنظیم بازار مسکن، تعهدات مالی اشخاص و شناسایی افراد فقیر و غنی را بهصورت درست انجام دهد و فرارهای مالیاتی را در پی دارد.
🔻۳) اسناد عادی به جهت آنکه راحت قابل جعل و تغییر هستند، همواره موجب بروز مشکل تعارضات و اختلافات حقوقی و قضایی میشوند".
🔹جمع بندی موضوع این است که معاملات قولنامه ای انجام شده در گذشته معتبر بوده و شاید در آینده هم -به لحاظ شخصی- مجاز باشد، اما اسناد مذکور از تاریخ مشخصی به بعد، مذکور واجد ارزش حقوقی در محاکم و مخاصمات و دعاوی نخواهد بود.
🔹نهایتا این که مصالح مهم مستتر در "رسمی سازی معاملات غیر منقول"، قابل انکار نیست و هر چه سریع تر باید اجرایی شود.
@IMANI_MOHAMMAD
.
💢 فرق فشفشه و بمب
♦️فشفشه بازی و آتش بازی، اتفاقی متداول در بسیاری از ورزشگاه های دنیاست.
🔹حتی چند برابر آنچه امروز در ورزشگاه شهید بهشتی اصفهان دیدیم، در بازی های مهم اروپا و آمریکای جنوبی رخ می دهد، بی آن که تیمی بهانه کند و از بازی جا بزند. فیفا هم این شور و هیجان را پذیرفته است.
♦️اما از فوتبال که فراتر برویم، باید از سعودی ها پرسید آیا صدای ترقه و فشفشه ترس دارد، اما آوار شدن هزاران بمب و موشک بر سر خانواده های یمنی و کشتار ده ها هزار کودک، طی هشت سال تجاوز نظامی، نه ترس دارد و نه ننگ؟!
🔹شما که از ترقه و فشفشه -بلکه شور و هیجان تماشاگران- می ترسید و از مسابقه جا می زنید، غلط کردید آن بمب ها را بر سر کودکان یمن ریختید و از جنایات تروریست ها در سوریه و عراق و افغانستان و پاکستان، پشتیبانی مالی و اطلاعاتی کردید!
♦️بله ما با هم فرق داریم. شما بزدلانه تروریسم را در منطقه پروراندید و ما شجاعانه، ریشه اش را سوزاندیم. پس از این پیروزی مقاومت بر جبهه جنگ و ترور هم بود، که واسطه فرستادید برای کاهش تنش ها.
🔹حالا هم دوباره به جاهلیت کور و ناکام خود که جز هزینه های هنگفت برای تان داشت، بر نگردید.
@IMANI_MOHAMMAD