فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# برش - دیدار /
# لحظاتی از مراسم جشن تکلیف دختران دانش آموزان با حضور رهبر انقلاب ۱۴۰۱٫۱۱٫۱۴ -
# تشویق رهبر انقلاب بعد از تمام سرود دختران دانش آموزان ۰
اللهم - عجل - لولیک - الفرج
@IavaranGolnarges
🌲🌳پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند:
لا تَتَّبِعوا عَوراتِ المُؤمِنينَ ؛ فإنَّهُ مَن تَتَبَّعَ عَوراتِ المُؤمِنينَ تَتَبَّعَ اللّه ُعَورَتَهُ ، ومَن تَتَبَّعَ اللّه ُ عَورَتَهُ فَضَحَهُ ولَو في جَوفِ بَيتِهِ .
عيبهاى مؤمنان را جستجو نكنيد؛ زيرا هركه دنبال عيبهاى مؤمنان بگردد ، خداوند عيبهاى او را دنبال كند و هر كه خداوند تعالى عيوبش را جستجو كند ، او را رسوا سازد گرچه درون خانه اش باشد .
📖ثواب الأعمال،ج۲،ص۲۸۸،ح۱
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
🔲✨شاهد نبوت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در قرآن کریم (مصادر شیعه و اهل سنت)
❇️وَيَقُولُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَسْتَ مُرْسَلًا ۚ قُلْ كَفَىٰ بِاللَّـهِ شَهِيدًا بَيْنِي وَبَيْنَكُمْ وَمَنْ عِندَهُ عِلْمُ الْكِتَابِ
〽️"وکافران ميگويند تو پيامبر نيستی. بگو: شهادت خدا و آن کسی که علم کتاب نزد اوست ميان من و شما کافی است.
📓سوره رعد، آيه 43
💠امام صادق علیه السلام فرمود:
👈کسی که علم به کتاب نزد اوست» همان امیرالمومنین علی علیه السلام است.
و از ایشان سوال شد که آیا «کسی که علمی از کتاب نزد اوست» [آصف بن برخیا، وزیر سلیمان، که به آنی تخت ملکه سبأ را نزد سلیمان حاضر کرد] عالمتر است یا «کسی که علم به کتاب نزد اوست»؟
💠حضرت فرمود:
دانشِ «کسی که علمی از کتاب نزد اوست» در پیش «کسی که علم به کتاب نزد اوست» نیست مگر به اندازهای که یک پشه با بال خود از آب دریا بردارد، [و در همین راستاست که] امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود: بدانید که علمی که خداوند از آسمان بر زمین نازل کرد و نیز همه آنچه به خاطر آن انبیا تا پیامبر خاتم (ص) بر دیگران برتری داده شدند، نزد اهل بیت خاتم پیامبران است.
📚تفسیر قمی، ج1، ص367
⬅️بسياري از روايات اهل سنت نیز دلالت دارد که شاهد دوم(صاحب علم کتاب) اميرالمومنين علي بن ابيطالب(علیه السلام) است.
👈ازمنابع اهل سنت:
📚الاتقان سيوطي /ج1/ ص13،
📚شواهد التنزيل /ج1 /ص307،
📚ينابيع الموده/ ص102،
📚تفسير طبري،
📚تفسير خازن
📚تفسير قرطبي،
📚تفسير روح المعاني، الله المنثور
⬅️به خاطر خفقان بنیامیه در صدر اسلام، اینکه این آیه در فضیلت امیرالمومنین علی علیه السلام است را مخفی میکردند تا جایی که ابنعباس (همراه با بسیاری از آخوندهای درباری معاویه) یکبار گفته بود که این آیه در مورد عبدالله بن سلام (از اطرافیان عثمان) است اما اواخر عمرش قسم خورد که آن سخنش واقعی نبوده و این آیه در شأن حضرت علی علیه السلام است
🔴حاکم حسکانی (از علمای اهل سنت متوفی 490) در کتاب شواهد التنزیل احادیث متعددی از طریق اهل سنت میآورد در توضیح اینکه «من عنده علم الکتاب» 👈حضرت علی علیه السلام است.
#غدیر
#اهل_بیت
@IavaranGolnarges
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# داستان تولد امیر المؤمنین امام علی (ع)
# چه کسی برای امیر المؤمنین امام علی (ع) نام انتخاب کرد ۰
غدیر
@IavaranGolnarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# بسیار مهم ۰
# این کلیپ در مورد سلسله جلیل القدر واجب اللازم - واجب التقدیر و واجب التعظیم است ۰
# چنین گفتار ورفتاری با سادات جلیل القدر نداشته باشیم ؟
@IavaranGolnarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# آینده مون رو چطوری بسازیم ؟؟؟
@IavaranGolnarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# علی (ع) در لسان اندیشمند مسیحی /
استاد رائفی پور
@IavaranGolnarges
💐 ميلاد مسعود "اميرالمؤمنين امام علي"(ع) (23 سال قبل از هجرت)
✍ امام علي(علیه السلام) امام اول شيعيان در سيزدهم رجب سال 30 عام الفيل در دورن خانه ي كعبه دیده به جهان گشود. پدرش ابوطالب(عبدمناف) پسر عبدالمطلب و مادرش فاطمه دختر اسد بن هاشم است.
✅ ابوالحسن، ابوتراب، ابوالحسين، ابوالرَّيحانَتَين از جمله كنيه هاي آن امام و اميرالمومنین، ولي اللَّه، اسداللَّه، مرتضي، وصي، يعسوب الدين، حيدر، كرار و... از القاب آن سرور مي باشد.
✅ حضرت امام علي(ع) از دوران كودكي، تحت تعليم و تربيت پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) قرار گرفت و اولين مردي بود كه اسلام آورد. آن امام همام به جز غزوه ي تبوك، در تمامي غزوات و جنگ هاي پيامبر اكرم (ص) حضور داشت و همواره در رنجها و سختي ها، ياور و حامي پيامبر بزرگ اسلام بود.
✅ امام علي(ع) در هجدهم ذيحجّه ي سال يازدهم هجري، در محلي به نام غدير خُم، به امر خدا و از طرف پيامبر به رهبري امت اسلامي پس از رسول اكرم(ص) برگزيده شد و پس از بيعت مردم، اميرالمؤمنين لقب گرفت. اما پس از رحلت پيامبر(ص) اين امر مُهم اجرا نگرديد و خلافت به دست ابوبكر افتاد.
و
✅ سي و سه سال از عمر مبارك آن حضرت در كنار رسول خدا(ص)، بيست و پنج سال پس از رحلت آن حضرت در خانه نشيني و در حدود پنج سال نيز در خلافت سپري شد.
@IavaranGolnarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخورد امام علی (ع) با یک سلبریتی که حدود شرعی را زیرپا گذاشت ۰
# مسئولین محترم که مفهوم « جذب - حداکثری را اشتباه متوجه شدند »
استاد رحیم ازغدی
@IavaranGolnarges
💬 #سخن_هفته | معنویتگرایی؛ معجزه انقلاباسلامی
👈 حضور پرشور مردم و جوانان در مراسمهای معنوی همچون اعتکاف نشان دهنده چیست؟
🔺 معنویت و ایمان زیربنای انقلاب مردم ایران
🔹 ایمان دینی مردم ایران، موضوعی است که ریشه در اعماق تاریخ و تمدن آن داشته است؛ اما در عین حال جامعه معاصر ایران و کیان دین و آیین و فرهنگ مردم مسلمان ایرانی همواره از سوی استعمارگران مورد هجمه قرار داشته است و ایادی استکبار در صدد اسلامزدایی و به حاشیه راندن تفکر اسلامی و کمرنگ کردن سنتهای دینی در جامعه بودهاند.
🔹 مادیگرایی و تهی کردن جهان از معنویت، در ذات نظامهای سیاسی غربی نهادینه شده و نظام فکری سلطهگران جهانی بر مهندسی جامعهای بیایمان و بیاعتقاد به ارزشهای الهی شکل گرفته است. «سیاست قدرت و نظام سلطهی جهانی این بود که دین و معنویت را بکلی از زندگی مردم حذف کند و جامعهی بشری را یک جامعهی بی دین و بیایمان و بیاعتقاد به ارزشهای الهی تربیت نماید.» ۱۳۶۹/۳/۱۴ اما آنچه حضرت امام خمینی رحمهالله در انقلاب اسلامی به احیای آن پرداخت،اسلام سیاسی و معرفی آن درصحنه سیاسی جهان بود که اسلام آمریکایی و اسلام تسلیمپذیر در مقابل دشمنان خدا را کنار زد.
🔹 انقلاب مردم ایران، ابعاد سیاسی و اجتماعی اسلام را احیا نمود و در جهان و دنیای اسلام آن را انعکاس داد. هنر بنیانگذار انقلاب اسلامی، این بود که اسلام را از غربت نجات داد ومردمسالاری را مبتنی بر معنویت تعریف کرد و اینگونه ذهن و دل انسانهای آزاده در نقاط مختلف جهان را به این پدیده جذاب متوجه ساخت. «ما مردمسالاری را نه جدا و بیگانهی از معنویت و دین، بلکه توانستهایم کاملاً برخاستهی از دین و معنویت در کشورمان مستقر کنیم... لذا شد مردمسالاری دینی؛... مردم به این دستاورد میبالند.» ۱۳۸۲/۱۱/۲۴
🔹 با پیچیدن طنین انقلاب اسلامی، اعتقاد مذهبی و گرایش معنوی نهتنها در ایران، بلکه در جوامعی هم که سالیان سال، حکمرانان آنها متولی رفتارها وتبلیغات ضددینی بودند، رشد یافت. این «لطف خدا بر ملت ما بود و یکی از برکات انقلاب اسلامی محسوب میشود که ما توانستیم... دریچه دلگشا به سمت معنویّت و آگاهی را به روی خود باز کنیم.» ۱۳۸۱/۵/۵
🔹 حضور معنویت در انقلاب اسلامی
انقلاب اسلامی دستاوردها و پیشرفتهای مختلف علمی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، نظامی و بهداشتی فراوانی داشته است. بیتردید هر نظام سیاسی دیگری نیز میتواند در این حوزهها، دستاوردهایی را برای خود ترسیم و مطرح نماید اما وجه متمایز انقلاب اسلامی مردم ایران با سایر انقلابها در دستاوردهای دینی، اخلاقی و معنویای است که برای جامعه ایران به ارمغان آورد. «یکی از وجوه عظمت انقلاب...که این انقلاب را، انقلاب اسلامی را بکلّی با انقلابهای دیگر متفاوت میکند... یکیاش همین حضور معنویّت در این انقلاب است.» ۱۴۰۱/۳/۱۴
🔺 جامعه ایرانی تبلور عشقورزی به شهیدان
🔹 در حالی که امروز، دشمنان انقلاب اسلامی با بهرهگیری از فضای مجازی به دنبال القای این تفکر هستند که جامعه ایران از مؤلفههای اسلامی رویگردان شده و دیگر توجهی به رفتارها و اندیشههای معنوی ابتدای انقلاب ندارند اما نگاهی گذرا به رخدادهای سالهای اخیر، نادرستی این گزاره را به خوبی نمایان میکند. «اگر کسی میخواهد گرایش مردم به انقلاب... را بفهمد، به تشییع میلیونی شهید قاسم سلیمانی نگاه کند. بدن قطعهقطعهشدهی شهید سلیمانی به وسیلهی میلیونها انسان بدرقه شد.» ۱۴۰۱/۳/۱۴ حرکتهای بزرگ، همچون حضور مردم در تشییع باشکوه شهید مدافع حرم، محسن حججی، مراسمهای باشکوه تشییع شهدای تازه تفحص شده در شهرهای مختلف، یا در همین حوادث اخیر، تجلیلی که مردم از شهدای مدافع امنیت با حضور در تشییع آنها داشتند، نشان دهنده دلبستگی مردم به ارزشهای دینی، اظهار عشق و محبت به شهیدان و پایبندی به ادامه مسیر آنها در دفاع از ایران اسلامی و ایثار در راه آرمانهای بلند انقلابی است، آرمانهایی که نسل مدافعان حرم را پرورش داد. «واقعاً یکی از معجزات انقلاب اسلامی همین شتافتن جوانهای ما درخارج از کشور در مواجهه ای بامقابله دشمنان عنود وخبیث در خارج از کشور »
@IavaranGolnarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# اجرای صد نفره سرود زیبای جشن فرشته ها !
# جمکران خانه منتظران فرج میزبان گروه صد نفره جشن فرشته ها بود واین قاب زیبا از همخوانی فرشته های ایرانی به جاماند ۰
@IavaranGolnarges
29.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# راز دو دریا /
# شبیه سازی جبهه شیطان از یک حقیقت الهی /
@IavaranGolnarges
💕💕برگی ازتاریخ سرخ #شیعه
〽️عَنْ سُلَیْمَانَ الْأَعْمَشِ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ آبَائِهِ عَنْ أَمِیرِالْمُؤْمِنِینَ علیه السّلام قَالَ قَالَ لِی رَسُولُ الله صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ ؛
🌺☀️یَا عَلِیُّ أَنْتَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ وَ إِمَامُ الْمُتَّقِینَ.
یَا عَلِیُّ أَنْتَ سَیِّدُ الْوَصِیِّینَ وَ وَارِثُ عِلْمِ النَّبِیِّینَ وَ خَیْرُ الصِّدِّیقِینَ وَ أَفْضَلُ السَّابِقِینَ.
یَا عَلِیُّ أَنْتَ زَوْجُ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ وَ خَلِیفَةُ خَیْرِ الْمُرْسَلِینَ.
یَا عَلِیُّ أَنْتَ مَوْلَی الْمُؤْمِنِینَ وَ الْحُجَّةُ بَعْدِی عَلَی النَّاسِ أَجْمَعِینَ ، اسْتَوْجَبَ الْجَنَّةَ مَنْ تَوَلَّاکَ وَ اسْتَوْجَبَ دُخُولَ النَّارِ مَنْ عَادَاکَ.
یَا عَلِیُّ وَ الَّذِی بَعَثَنِی بِالنُّبُوَّةِ وَ اصْطَفَانِی عَلَی جَمِیعِ الْبَرِیَّةِ لَوْ أَنَّ عَبْداً عَبَدَ الله أَلْفَ عَامٍ مَا قُبِلَ ذَلِکَ مِنْهُ إِلَّا بِوَلَایَتِکَ وَ وَلَایَةِ الْأَئِمَّةِ مِنْ وُلْدِکَ ، وَ إِنَّ وَلَایَتَکَ لَا تُقْبَلُ إِلَّا بِالْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِکَ وَ أَعْدَاءِ الْأَئِمَّةِ مِنْ وُلْدِکَ ، بِذَلِکَ أَخْبَرَنِی جَبْرَئِیلُ علیه السّلام فَمَنْ شاءَ فَلْیُؤْمِنْ وَ مَنْ شاءَ فَلْیَکْفُرْ.
💟✨إمام صادق از پدران بزرگوارشان از قول أمیرالمؤمنین علیهم السّلام نقل فرموده که حضرت فرمودند ؛
رسول خدا صَلَّی اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ به من فرمود ؛
یا علیّ ، تو أمیرمؤمنان و إمام پرهیز گارانی.
یا علیّ ، تو سروَر جانشینان و وارث علم پیامبران و بهترین راستگویان و برترین پیشی گیرندگان بسوی نیکی هستی.
یا علیّ ، تو همسر سرور زنان همه عوالم هستی و تو خلیفه بهترینِ رسولان هستی.
یا علیّ ، تو سرپرست مؤمنان و حجّت بعد از من بر تمام مردم میباشی. هر کس ولایت تو را داشته باشد ، استحقاق بهشت می یابد و هر کس با تو دشمنی ورزد ، مستوجب رفتن به آتش میشود.
یا علیّ ، قَسَم به کسی که مرا به پیامبری برانگیخته و بر همه خلایق برتری داده ، اگر بنده ای خدا را هزار سال بندگی کند ، از او پذیرفته نمیشود مگر آنکه ولایت تو و ولایت إمامان از فرزندان تو را داشته باشد ، و تحقیقا ولایت تو مقبول واقع نمیشود مگر با برائت وبیزاری جستن از دشمنان تو و دشمنان امامان از فرزندان تو ، این مطلبی است که جبرئیل به من خبر داده است ، حال ، هر که خواست إیمان آورد و هر که خواست کفر ورزَد.
#غدیر
#اهل_بیت
📚بحارالأنوار ۲۷ / ۶۳ حدیث ۲۲.
@IavaranGolnarges
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# قابل توجه کارمندان ومسئولین محترم جمهوری اسلامی ایران !
# بنا به فرموده مولا علی (ع) اگر قدرت تحمل فحش مردم را ندارید ؛ حق ندارید مسئول باشید !
# دهه فجر همینها را باید گفت وگرنه می شود دهه زجر نه دهه فجر ؟!
« استاد رحیم پور ازغدی »
@IavaranGolnarges
#زیارت_حضرت_زهرا (س )در روز یکشنبه
🌹السَّلامُ عَلَيْكِ يَا مُمْتَحَنَةُ، امْتَحَنَكِ الَّذِى خَلَقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صَابِرَةً، أَنَا لَكِ مُصَدِّقٌ صَابِرٌ عَلَىٰ مَا أَتىٰ بِهِ أَبُوكِ وَوَصِيُّهُ صَلَواتُ اللّٰهِ عَلَيْهِما، وَأَنَا أَسْأَلُكِ إِنْ كُنْتُ صَدَّقْتُكِ إِلّا أَلْحَقْتِنِى بِتَصْدِيقِى لَهُمَا، لِتُسَرَّ نَفْسِى، فَاشْهَدِى أَنِّى ظاهِرٌ بِوَلَايَتِكِ وَوَِلايَةِ آلِ بَيْتِكِ صَلَوَاتُ اللّٰهِ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
🌹سلام بر تو ای آزموده شده، آنکهy تو را آفرید آزمودت، پس تو را به آنچه آزمود شکیبا یافت، من از صمیم قلب به تو ایمان دارم و بر آنچه پدر بزرگوارت و جانشینش (درود خدا بر آن دو باد) آوردند بردبارم و از تو میخواهم ازآنجاکه مؤمن به تو هستم مرا به گروندگان آن دو ملحق سازی تا دلشاد گردم، پس گواه باش که همانا من تنها به ولایت تو و ولایت اهلبیتت (که درود خدا بر همه آنان باد) پیروز شدم.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀#زیارت_امام_علی(ع)در روز یکشنبه
🌹السَّلَامُ عَلَى الشَّجَرَةِ النَّبَوِيَّةِ، وَ الدَّوْحَةِ الْهَاشِمِيَّةِ، الْمُضِيئَةِ الْمُثْمِرَةِ بِالنُّبُوَّةِ، الْمُونِعَةِ بِالْإِمَامَةِ. السَّلَامُ عَلَيْكَ، وَ عَلَى ضَجِيعَيْكَ آدَمَ وَ نُوحٍ، السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، السَّلَامُ عَلَيْكَ وَ عَلَى الْمَلَائِكَةِ الْمُحْدِقِينَ بِكَ وَ الْحَافِّينَ بِقَبْرِكَ.
🌹يَا مَوْلَايَ يَا أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ، هَذَا يَوْمُ الْأَحَدِ، وَ هُوَ يَوْمُكَ وَ بِاسْمِكَ، وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ جَارُكَ، فَأَضِفْنِي يَا مَوْلَايَ وَ أَجِرْنِي، فَإِنَّكَ كَرِيمٌ تُحِبُّ الضِّيَافَةَ، وَ مَأْمُورٌ بِالْإِجَارَةِ، فَافْعَلْ مَا رَغِبْتُ إِلَيْكَ فِيهِ وَ رَجَوْتُهُ مِنْكَ، بِمَنْزِلَتِكَ وَ آلِ بَيْتِكَ عِنْدَ اللَّهِ، وَ بِمَنْزِلَتِهِ عِنْدَكُمْ، وَ بِحَقِّ ابْنِ عَمِّكَ رَسُولِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّمَ وَ عَلَيْكُمْ أَجْمَعِينَ. 🍀🍀🍀🍀
💠سلام بر شجره نبوّت، و درخت تنومند هاشمی، درخت تابان و بارور به برکت نبوّت، و خرّم و سرسبز به حرمت امامت، و بر دو آرمیده در کنارت آدم و نوح (درود بر آنها باد) ، سلام بر تو و بر اهل بیت پاک و پاکیزهات، سلام بر تو و بر فرشتگان حلقه زننده بر دورت و گرد آمده بر قبرت، ای مولای من ای امیر مؤمنان، امروز روز یکشنبه و روز تو و به نام توست، و من در این روز میهمان و پناهنده به توأم، ای مولای من از من پذیرایی کن و مرا پناه ده، چه همانا تو کریمی و مهمان نوازی را دوست میداری، و از سوی خدا مأمور به پناه دادنی، پس برآور خواهشی را که برای آن در این روز بسوی تو میل نمودم و آن را از تو امید دارم، به حق مقام والای خود و جایگاه بلند اهل بیتت نزد خدا، و مقام خدا نزد شما، و بحق پسر عمویت رسول خدا که خدا بر او و خاندانش طاهره:
@IavaranGolnarges و همه درود و سلام فرستد
🔲✨امام علی علیه السلام ازنگاه #مستشرقین
✍جرج جرداق در کتابش می نویسد:
🌙🌱على (ع) با همه نیروی شگرف و شجاعت فوق العاده ای که داشت، در هیچ موقعیتی به ظلم دست نیالود. همه راویان و تاریخ نویسان در این امر متفق القولند که علی تا مجبور نمیگشت وارد کارزار نمیشد. او تا میتوانست سعی میکرد که از راه های مسالمت آمیز اختلافات را با دشمنان خود برطرف سازد و از خونریزی و جنگ جلوگیری به عمل آورد و همیشه این سخن را به فرزندش حسن (ع) تکرار می کرد: هرگز کسی را به مبارزه دعوت نکن. و چون گفتار امام از روی صدق بود، خود وی وصیت به فرزندش حسن را همیشه مورد عمل قرار می داد و از نبرد، جز در صورت اضطرار و ناچاری، پرهیز میکرد.
🔴از اینجا بود که وقتی که سربازان خوارج، نیروهای خود را آماده جنگ با او نموده بودند، و یکی از یاران از علی خواست که جنگ را شروع کند، چنین پاسخ داد: تا آنان شروع به جنگ نکنند، من آغاز نمیکنم. مردانگی، شهامت، ایمان او به نیکی و جوشش انسانیت در روح او، امام را وادار میساخت که با آنها به مذاکره بپردازد، شاید که قانع شوند. روزی گروهی را موعظه میکرد و در میان آنها بسیاری از خوارج بودند که امام را کافر میدانستند! موعظه او یکی از خوارج را تحت تأثیر قرار داد و بلاغت و بیان سحر انگیز علی او را به بزرگداشت و شگفتی واداشت، ولی او ناگهان فریاد زد: خداوند او را بکشد، چه كافر فقیه و دانشمندی است. پیروان علی خواستند او را بکشند، ولى على فریاد برآورد: او دشنامی داد و جواب او را به زبان باید گفت و یا گناهش را باید بخشید. همان طور که اشاره شد، رفتار او با سربازان معاویه، در آن هنگامی که می خواستند او را با تشنگی از پای درآورند، رفتاری کاملا برعکس بود و با نیکی و نیکوکاری خود بر بدی های آنها جواب داد و آنان را از آب منع نکرد و اجازه داد که همانند خود و پیروانش از آن بهره مند شوند.
🔵البته علی (ع) را با معاویه و لشکریانش داستان هایی است که در اینجا مجالی برای ذکر آنها نیست، ولی همه آنها نشانه عظمت خاص علی در پرهیز از ظلم و مبادرت به نیکی است. از جمله آنها، داستانی است که یکی از زندگینامه نویسان زندگی امام آورده است: در جنگ صفین، مردی از اصحاب معاویه به نام کریز بن صباح حمیری بیرون آمد و در میان دو صف بانگ برآورد: کیست که به مبارزه آید؟ مردی از اصحاب علی به مقابله آمد که به دست کریز کشته شد. سپس کریز مبارز دیگری طلبيد، مرد دیگری بیرون آمد و کریز او را نیز از پای درآورد : باز مبارز خواست، مرد دیگری به میدان آمد و به سرنوشت دو رفیق قبلی خود دچار شدن برای بار چهارم بانگ برآورد، کسی به میدان نیامد و هر کسی که در صف نخستین بود به صف عقب تر برگشت! على (ع) دید که ترس و وحشت در صفوف سربازانش رخنه می یابد، خود به میدان این مرد آمد و او را به قتل رسانید. سپس با صدای بلند که همه بشنوند، گفت: مردم ! اگر شما جنگ را شروع نمیکردید، ما آغاز نمیکردیم ! و سپس به جای خود بازگشت.
🔴از همین داستانهاست ماجرای جنگ جمل: هنگامی که دشمنانش جمع شدند، میکوشیدند که به سوی وی آیند، به یاران خود دستور داد که صفوف خود را آماده سازند و چون آماده شدند، به آنها فرمود: تیری نیفکنید، با نیزه مزنید و شمشیر نکشید مگر اینکه معذور باشید. او بدین ترتیب میخواست که از جنگ جلوگیری کند و مسائل را به طور مسالمت آمیز حل کند تا خون ها ریخته نشود و مردم کشته نشوند. ولی این دقیقه ای بیش نبود، مردی از سپاه دشمن تیری رها کرد و یکی از یاران على به قتل رسید. على بانگ برآورد: اللهم اشهد! خداوندا، گواه باش. سپس مرد دیگری بدین ترتیب کشته شد و علی گفت: خداوندا، گواه باش! آنگاه عبدالله بن بديل تیر خورد، برادرش او را به نزد على آورد و علی گفت: خداوندا گواه باش و سپس جنگ آغاز شد.
#غدیر
📚امام علی (ع) صدای عدالت انسانی _ نوشته جرج جرداق _ ترجمه سید هادی خسروشاهی _ صفحات 154 تا 156
@IavaranGolnarges
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# جایگاه امام علی (ع)
# استاد رفیعی /
@IavaranGolnarges
30.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# این فرشته ها ی کوچولو در حسینیه امام خمینی آنقدر زیبایی خلق کردند که تمامی ندارند ؛ شاید شما هم مثل ما چند بار این کلیپ را ببینید ۰۰۰۰
@IavaranGolnarges
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# نماهنگ / قیام حسینی ؛ تبیین زینبی ۰
# سالروز # وفات - حضرت زینب کبری سلام علیها تسلیت باد ۰
@IavaranGolnarges
🖼 #طرح_مهدوی ؛ #مناسبتی
📌 جهاد حضرت زینب سلاماللهعلیها...
▪️ هیچوقت در دفاع از امامش عقب نکشید. هیچوقت از پا ننشست. دُرست وقتی که همه گمان میکردند فرو میریزد، دست به زانو گرفت و فرمود: «خدایا! این قربانی را از ما بپذیر.»
▫️ خدایا! در شب وفات شهادتگونهٔ این بانو، ما را برای مهدی موعود، مأمومی قرار بده که در راه امام، چون زینب جهاد کنیم.
🏴 وفات شهادتگونه عقیله بنی هاشم #حضرت_زینب کبری سلاماللهعلیها تسلیت باد.
💞🤲اللهم عجل لولیک الفرج
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
اعمال امّ داوود
✍آیت الله مکارم:(از مهمترین اعمال روز نیمه رجب، عمل «امّ داوود» است که به گفته علاّمه مجلسى: «شیخ صدوق»، «شیخ طوسى» و «سیّد بن طاووس»(ره) به سندهاى معتبر آن را نقل کرده اند. این عمل براى برآمدن حاجات و رفع اندوه و غم، حلّ مشکلات و دفع ظلم ستمگران بسیار مؤثّر است. (و به گفته «علاّمه مجلسى»، در «زاد المعاد»، بارها تجربه شده است)اجمال این روایت و سبب نامگذارى آن به «امّ داوود» چنین است:جناب فاطمه، مادر داوود بن حسن (نوه پسرى امام حسن مجتبى(علیه السلام) دایه امام صادق(علیه السلام) بود، که فاطمه،امام صادق(علیه السلام) را با شیر داوود، شیر داده بود، هنگامى که «محمّد بن عبداللّه بن حسن» در مدینه قیام کرد، «منصور دوانیقى» لشکرى را براى نبرد با آنان فرستاد که آنها را شکست دادند و محمّد و برادرش ابراهیم را کشتند، و عبداللّه بن حسن و جمعى از سادات را دستگیر نموده و به زندان عراق منتقل کردند، در میان آن گروه «داوود» نیز حضور داشت. مادر داوود مى گوید: چون مدّتى از حبس فرزندم گذشت و از او خبرى به من نرسید، بسیار پریشان شدم و پیوسته تضرّع و دعا مى کردم و از صلحا و نیکان و برادران دینى براى نجات فرزندم طلب دعا مى نمودم، ولى نتیجه اى نمى گرفتم و گاهى خبر کشته شدن داوود به من مى رسید و گاه مى گفتند که وى زنده است. روز به روز اندوه و مصیبت من بیشتر مى شد و از دیدار او ناامیدتر مى شدم. تا آن که شنیدم، امام صادق(علیه السلام) بیمار شده است. به عیادت آن حضرت رفتم، وقتى خواستم برخیزم، امام فرمود:از داوود چه خبر دارى؟ من وقتى که نام «داوود» را شنیدم، گریستم و گفتم: فدایت شوم، داوود در عراق زندانى است، من که از دیدار او ناامیدم! از شما التماس دعا دارم، او را دعا کنید، او برادر رضاعى شماست امام(علیه السلام) فرمود: چرا از دعاى «استفتاح» و دعاى «اجابت» و «نجاح» غافلى این دعا، دعایى است که درهاى اجابت الهى را مى گشاید و فرشتگان از آن استقبال مى کنند و دعا کننده را به اجابت دعایش، بشارت مى دهند و کسى که این دعا را بخواند، پاداش او بهشت است پرسیدم: این دعا و عمل به آن چگونه است؟ امام(علیه السلام) فرمود: ماه رجب نزدیک شده است و این ماه، ماهى ارزشمند است و دعاها در آن به اجابت مى رسد، در سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ماه رجب، روزه بگیر امام(علیه السلام) در ادامه نحوه اعمال را بیان کرد و فرمود: این دعا، بسیار شریف و پرارزش است که مشتمل بر اسم اعظم خداست و هر کس آن را بخواند، حاجت او برآورده مى شود.امّ داوود مى گوید: آن حضرت، دعا را براى من نوشت، من آن را به خانه بردم و انجام دادم تا آن که در شب شانزدهم، پس از افطار و عبادت به خواب رفتم رسول خدا(صلى الله علیه وآله) را در خواب دیدم، آن حضرت، علاوه بر بشارت بهشت و آمرزش گناهان، خبر آزادى و بازگشت فرزندم را به من داد چند روزى نگذشت که پسرم آزاد شد و با عزّت و احترام نزدم بازگشت و جریان آزادى خود و امورى را که سبب آن شد، براى من تعریف کرد
❇️کیفیّت عمل امّ داوود:
چگونگى این عمل، مطابق روایت شیخ در (مصباح المتهجّد) به این نحو است که: روزهاى سیزدهم و چهاردهم و پانزدهم ماه رجب را روزه مى گیرى، در روز پانزدهم، نزدیک ظهر غسل مى کنى و چون ظهر شد، نماز ظهر و عصر را میخوانی، خوب است این عمل در مکان خلوتى باشد که چیزى تو را مشغول نسازد و انسانى با تو سخن نگوید وقتى که نمازت به پایان رسید رو به قبله مى نشینى و این سوره ها را مى خوانى:
۱ـ سوره حمد، صد مرتبه
۲-سوره توحید، صد مرتبه
۳- آیة الکرسى، ده مرتبه
۴-سوره هاى انعام، اسراء، کهف، لقمان، یس، صافّات، فصّلت،شورى، دخان، فتح، واقعه، مُلک، قلم و سوره انشقاق تا آخر قرآن
پس از خواندن این سوره ها، در همان حال که رو به قبله نشسته اى، این دعا را بخوان:
صَدَقَ اللهُ الْعَظیمُ، اَلَّذى لا اِلـهَ اِلاّ هُوَ الْحَىُّ الْقَیُّومُ......
❇️این دعا چندین صفحه است که در مفاتیح در اعمال ماه رجب آمده ۰
@IavaranGolnarges
❇️نشر این پیام صدقه جاریه است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# عظمت حضرت زینب( سلام الله علیها )به چیه ؟
# سالروز شهادت # حضرت زینب (س) پیام آور کربلا تسلیت باد ۰
# استاد پناهیان /
@IavaranGolnarges
⭕️ عظمت روز نیمه ماه رجب
روایت استکه حضرت آدم علیه السلام عرضه داشت : خدای من چه روزها و اوقاتی را بیستر دوست داری؟
فرمود : ای آدم، محبوبترین اوقات پیش من روز نیمه رجب است.
ای آدم در این روز با اطاعت و مهمانی کردن و روزه و دعا و استغفار و گفتن لا اله الا الله به من تقرب بجوی.
ای آدم این روز را به آخرین پیامبر، محمد ص و امت او اختصاص داده ام.
در این روز چیزی از من نمی خواهند مگر ایکه به آنها عطا میکنم و از من بخشش گناهان نمی خواهند، مگر اینکه می بخشم. روزی از من نمی خواهند مگر اینکه روزی میدهم. ...
ای آدم هر کسی روز نیمه رجب را روزه گرفته و ذاکر و خاشع بوده و آلت خود را از گناه حفظ کند و از مال خود صدقه دهد پاداشی جز بهشت نزد من ندارد.
ای آدم به فرزندان خود بگو خود را در رجب حفظ کنند، زیرا گناه در آن بزرگ است.
@IavaranGolnarges
📚کتاب المراقبات، میرزا جواد ملکی تبریزی ره، ص ۱۵۰ و ۱۵۱
✨﷽✨
سبک زندگی امام رضا علیه السلام
✍نماز اول وقت: روشش این بود که بر خواندن نماز در اول وقت اصرار می کرد؛ به طوری که تأخیرانداختن بدون عذر نماز را جایز نمیدانست.1
روزی در خراسان و هنگام نماز، امام به ابراهیم بن موسی فرمود: «اذان بگو.» او از امام اجازه خواست که صبر کند تا همراهان هم برسند. حضرت فرمود: «خدا تو را بیامرزد. نماز اول وقت را بدون عذر تأخیر نینداز و نمازت را اول وقت بخوان. » ابراهیم بی معطلی بلند شد و اذان گفت و آنها نماز را اول وقت خواندند.2
راز تأکید بر خواندن نماز در اول وقت را چنین بیان می کرد: «مردم نماز را در سه حالت میخوانند: بعضی ها اول وقت، بعضی ها آخر وقت، بعضی ها هم بین اول و آخر وقت . آن کس که اول وقت نماز بخواند رضوان الله شاملش می شود . کسی که وسط وقت می خواند مشمول عفو خدا و آن کس که آخر وقت می خواند مشمول غفران الله می شود . مطمئناً اول وقت بهترین زمان است3
📚1. فقه الرضا (ع)، ص 71
📚2. بحار الانوار، ج49، ص49
@IavaranGolnarges
📚3. فقه الرضا (ع)، ص 71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# من زینبم وعقیده من آزادگی است ۰۰۰۰
چقدر این شعر زیباست ۰
# وفات خانم حضرت زینب (س) تسلیت باد ۰
@IavaranGolnarges