eitaa logo
ایده های بانوان
9.1هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
32هزار ویدیو
110 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
-•-•-------❀•🍂🍂•❀ --------•-• 🍁 🍁 محمد(ص) 💗 شــافع روز پسیـن است 🌸 محمد(ص) 💗 رحمــة للعـالمین اسـت 🌸 محمد (ص) 💗 هم بشیر و هم نذیر است 🌸 محمد(ص) 💗 در دو عالم بی نظیر است 🌸 💗پیشاپیش میلاد پیـامبـر رحمت مبارک باد 🌸👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
مراحل سایه چشم💞
animation.gif
43.51M
🎈 ساخت جعبه ی کادوی فانتزی و خوشگل 😍🛍
دسر یاقوتی👌 ژله آلوورا یک بسته، خامه صبحانه 100 گرم، ژله انار یک بسته، انار دون شده ژله آلوورا یک عدد اول ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد) نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده . 50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم . بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده. 🍁 با كمك سشوار برگردوندم تو ظرف برای معلق موندن دونه های انار، من دونه هاى انارو ريختم داخل ظرف بعد يه لايه ژله آلوورا ريختم روش بعد گذاشتم داخل يخچال تا ببنده، بعد لايه هاى بعدى هم همينطور...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌👌 مواد لازم 👇👇 پودر ژله از هر رنگ نصف بسته (من از 6تا نصفه بسته استفاده کردم) بستنی وانیلی آب شده برای هر رنگ دو قاشق غذاخوری آب جوش برای هر رنگ نیم پیمانه اول پودر ژله ها رو با نیم لیوان آبجوش حل میکنیم و میذاریم شفاف و سرد بشه. وقتی سرد شدن به هر کدوم دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی آب شده اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا قالب حلزونی (یا هر قالب دیگه ای که داشتید) رو چرب میکنیم و داخل پیچ های قالب رو با رنگ ها پر میکنیم و حدود بیست دقیقه میذاریم داخل یخچال تا نیم بند بشه. (سطحش چسبناک باشه) وقتی نیم بند شد ژله بستنی آلوورا رو میریزیم (که رنگ ها وقتی می‌خواهیم از قالب خارج کنیم خودشون رو نشون بدن.) ومیذاریم یخچال تا نیم بند بشه. حالا به ترتیب هر رنگ ژله ای رو که دوست داشتید لایه به لایه بریزید و هر سری میذاریم یخچال تا نیم بند بشه ودوباره رنگ بعدی. وقتی قالب پر شد برای سه تا چهار ساعت میذاریم یخچال تا خوب ببنده. این قالب های پلاستیکی برای ژله خیلی راحتن و به آسونی از قالب خارج میشن👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واسه مهمونی هاتون از این لیوان ها استفاده کنید واقعا باحاله 😄😄😄👍 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁امروز را با خوشے شروع ڪنید 🧡مهربان باشید و لبخندتون را 🍁به همه هدیه ڪنید ... 🧡خدا عاشق مهربانےست 🍁روزتون پر از لبخند خدا 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مربای سیب خوشمزه 😉 قبل از هرچیزی میخوام بگم من از نیم لیوان سرکه استفاده کردم اصلا وابدا بوی سرکه نمیده نگران نباشید ☺سرکه باعث میشه سیب سیاه نشه و موقع پخت خوش رنگتر وتردتر بشه من اندازه یک کیلو رو میدم ولی تو فیلم دو برابرشو درست کردم سیب پاک شده یک کیلو به سلیقه خودتون یا نگینی خرد کنید ویا قاچ برش بزنید شکر ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم اگر سیبتون ترش مزه هست ۷۰۰ گرم آب دولیوان گلاب یک سوم استکان سیب رو پوست بکنید من از سیب زرد استفاده کردم وخرد کنید تو کاسه ای که گنجایش سیب رو داشته باشه آب سرد بریزید نصف لیوان سرکه بریزید سیبهای خرد شده بریزید. بزارید به مدت نیم ساعت تا یکساعت بمونه این کار باعث میشه سیب خوش رنگتر بشه در ضمن آخر پخت آبلیمو یا جوهر لیمو نمیزنیم دولیوان آب بزارید روی گاز تا جوش بزنه وقتی که جوش زد شکر رو بهش اضافه میکنیم هم نزنید تا شکر کم کم اب بشه شربت کمی قوام بیاد. سیب رو از صافی رد میکنم اینو بگم آب روش نریزید کافیه فقط از صافی رد کنید سیب رو به شهد اضافه کنید وبزارید سیب بپزه حدود نیم ساعت که پخت ، در قابلمه رو بزارید.
📌 عرق بهار نارنج 🔹رفع تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب ✍ افرادی که مشکل اختلال خواب دارند، می ‌توانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای میل کنند
💞اگر یا دارید سماق را فراموش نکنید سماق با کاهش اوریک اسید نقرس را درمان و به طرز شگفت انگیزی میتواند نشانه های دیابت را 81% کاهش دهد 🌺🍃 ✅یک نکته مهم : در اصول درمانی طب سنتی بین حکما معروف و مشهور هست که برای درمان ریشه ای برخی بیماری ها بستگی به شدت و ضعف اون بیماری حداقل 40 روز زمان نیاز هست برای درمان دارو مصرف بشه. ✨🦋
آرد 170 گرم از آرد قنادی سه صفر استفاده کنید پودر قند 40 گرم(حدود 1/3 پیمانه) زرده تخم مرغ 1 عدد کره 100 گرم از کره حیوانی(صبحانه)یا کره گیاهی(مارگارین که سوپر مارکتها دارن استفاده کنید) میتونید به جای کره ،80 گرم روغن صاف قنادی(روغن 50)جایگزین کنید دقت کنید روغن نیمه جامد که در منزل صاف شده اصلا مناسب این دستور نیست وانیل 1/4 قاشق چایخوری . حتما از قبل کره را در دمای محیط قرار بدید تا نرم بشه سپس با پودر قند 7 دقیقه با دور تند بزنید تا کاملا سبک و حجیم و روشن بشه. زرده و وانیل را هم اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید حالا کم کم آرد الک شده را اضافه و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود. به هیچ عنوان با دست ورز ندید چون کره با دمای دست ذوب میشه و خمیر روغن انداخته و باعث سفت و خشک شدن شیرینی میشه حتما آرد کم کم اضافه میشه چون جنس آرد ها و میزان جذب رطوبت در اونها فرق داره...ممکنه 1 تا 2 قاشق بیشتر یا کمتر آرد مصرف بشه... بنابراین قبل از ریختن همه آرد کمی از خمیر را بردارید و در دست گلوله کنید هر وقت گلوله صاف و بدون ترک بود یعنی آرد کافیه و دیگه آرد نریزید. خمیر آماده از کف ظرف جدا میشه ولی کاملا لطیف و بدون ترک بوده به دست نمیچسبه از خمیر هر بار مقداری بردارید و گلوله کنید و بعد به صورت لوله ای خمیر را در دست فرم دهید. بهتره هر بار حتما کف دست رو چرب کنید بین کار روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشه خمیر را با فاصله در سینی فر بذارید و به صورت اشکی یا نعلی شکل بدید سینی فر نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی نداره سپس سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار بدید...کف شیرینی آماده حدود نیم درجه تغییررنگ میدهد. دقت کنید اگه بیشتر شیرینی در فر بمونه خشک و سفت میشه...شیرینی در فر کمی نرم هست و وقتی از فر در میارید صبر کنید تا خنک بشه و خودشو بگیره بعد از سینی خارج کنید. بعد از خنک شدن شیرینی ها را در شکلات تخته ای ذوب شده و سپس در پودر نارگیل،پودر پسته یا... به سلیقه خودتون بعلتانید. حدود 28 تا 30 عدد بسته به سایز شیرینی خواهید داشت. در ظرف دربسته در یخچال تا دوهفته و اگر از روغن صاف قنادی استفاده کردید خارج از یخچال یک ماه قابل نگهداری هست. در تابه دو طرفه یا در فر دستساز خانگی این شیرینی رو میتونید تهیه کنید. 🌟
عزیزان مواد سوپ اختیاریه دوست دارید مواد رو حذف ویا جایگزین کنید. عصاره پای مرغ هویج یک عدد متوسط کرفس خرد شده نصف پیاله پیاز کوچک یک عدد سیب زمینی نسبتا کوچک یک عدد برنج نیم دانه ایرانی دو قاشق گوجه فرنگی دو عدد رب یک قاشق سر خالی کره آب کرده دو قاشق جعفری ونمک عصاره پای مرغ هویج رو نگینی خرد کنید همراه ی کمی کرفس با مقداری آب بزارید نیم پز بشن این دو کمی دیر پزن نیم پز که شد گوجه فرنگی ریز خرد شده،عصاره پای مرغ؛رب که با کمیکره درآورده و تفت دادیم و پیاز خرد شده بهش اضافه کرده دوباره درشو میزاریم. نیم ساعت آخر پخت برنج نیم دانه میریزیم برنج که نیم پز شد سیب زمینی نگینی خرد شده به همراه کمی جعفری میریزیم درشو میزاریم تا کاملا بپزه ولعاب بده چون سوپ برای کودکانه ادویه واب لیمو نمیزنیم اگه واسه خودتون درست میکنید ادویه و آب لیمو بزنید جعفری تازه داشتید بریزید خوشمزه تره من خشک زدم برنج برای لعاب سوپه دوست ندارید حذف کنید بجاش رشته ورمیشل برنید منتهی رشته بعد از پخت سیب زمینی زده میشه این سوپ به جای عصاره پای مرغ از خود پای مرغ میتونید استفاده کنید استفاده کنید .پای مرغ رو ابتدا با پیاز کمی تفت بدید میتونید رب رو حذف کنید 🌟