eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.5هزار عکس
32.5هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک مثلثی مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 1استکان شیر(100 گرم) 1استکان روغن مایع(80گرم) 2استکان آرد(100گرم) 1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1قاشق مرباخوری بگینک پودر 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) برای سس 1پاکت یا 200 گرم خامه 1بسته یا 80 گرم شکلات شیری برای کاور کردن 5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید . از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸آدینه تون معطر 🍃🌸به عطر خدا 🍃🌸از خدا برایتان 🍃🌸یک روز زیبا و 🍃🌸سرشاراز سلامتی و لبخند 🍃🌸همراه با دنیا دنیا آرامش 🍃🌸سبد سبد خیر و برکت 🍃🌸بغل بغل خوشبختی 🍃🌸و یک دنیا عاقبت بخیری 🍃🌸و یک عمر سرافرازی خواهانم 🍃🌸روزتون زیبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍عصرها باید با یڪ فنجان قهوه ےشیرین گوشه اےیاڪنار پنجره اے لم داد و با لبخند گفت : بی خیال ِ همه ےآنهایے ڪه ڪامم را در زندگےتلخ مےڪنند... 😍عصر زیباتون بخير 😋وڪامتون شیرین💙💎 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan 🕊♥️🌹🌹♥️🕊
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی مواد لازم: فیله ی مرغ به مقدار لازم سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد آرد ۱ پیمانه دلستر کلاسیک(تلخ) ۱ پیمانه فلفل سیاه،فلفل قرمز،نمک،پودر سیر طرز تهیه: فیله ها رو به مدت ۱ ساعت با فلفل و پودر سیر و نمک مزه دار میکنیم سفیده ی تخم مرغ رو با همزن هم میزنیم تا پف کنه آرد و فلفل و نمک و پودر سیر و دلستر رو مخلوط میکنیم و بعد سفیده ی تخم مرغ رو اضافه میکنیم و غلظت مواد باید مثل ماست سون باشه بعد فیله ها رو داخل مواد میزنیم داخل روغن داغ شناور سرخ میکنیم سس تارتار:سس مایونز،خیار شور نگینی،پیاز نگینی،آبلیمو،نمک و فلفل
۲ روش برای نرم و لخت کردن مو.❤️😍 1️⃣یه تخم مرغ رو با یک‌چهارم لیوان ماست و یک‌چهارم لیوان سس مایونز مخلوط کنین و آنقدر همشون بزنین که مخلوطی یک دست به دست بیاد و کف کنه. ماسک موی آماده شده رو به تمام موهاتون بمالین و با انگشتای هر دو دستتون پوستونو مالش بدین. سر خودتونو با یه پلاستیک ببندین و بعد از یه ساعت با شامپوی ملایم موهاتونو با آب سرد بشورین. حواستون باشه که اگه آب گرم باشه تخم مرغ ممکنه بپزه رو سرتون . 2️⃣این ماسکو حداقل هفته‌ای یه بار بزنین. راهکار دوم روغن زیتون گرمه. روغن زیتون رو بیست ثانیه تو ماکروفر گرم کنین و به موهاتون بزنین. نیم ساعت بعد هم برید دوش بگیرید.