فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸✨الهی روی بنما
⚪️✨تا در روی کسی ننگریم
🌸✨و دری بگشای
⚪️✨تا بر در کس نگذریم.
🌸✨پیوسته دلم دم از رضای تو زند
⚪️✨جان در تن من نفس برای تو زند
🌸✨گر بر سر خاک من گیاهی روید
⚪️✨از هر بر گی بوی وفای تو زند
🌸✨الهی آمین
⚪️✨#خواجه_عبدالله_انصاری
روزتون پرازآرامش
تریلیچه
مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:
5 عدد تخم مرغ
10 قاشق غذاخوری شکر
10 قاشق غذاخوری آرد
2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده و شکر را به مدت زیادی هم بزنید . زرده ها را اضافه کنید هم بزنید، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید. داخل پیرکس مستطیل بزرگ چرب شده بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید.
همه فرها یکی نیستند، پختن یا نپختنش را باید با خلال دندان کنترل کنید.
برای شربت شیری:
100 گرم خامه صبحانه
3 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری شکر
شیر را گرم کرده تمام مواد را 5 دقیقه با همزن برقی، هم زده کنار بذارید.
برای سس کاراملی:
1 لیوان شکر
5 قاشق غذاخوری آب
4_5 قطره آب لیمو
100 گرم کره
100 گرم خامه
1 پاکت وانیل وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای کرم:
2 پاکت پودر کرم شانتی(پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است ، به جای پودر کرم شانتی میتوان از پودر خامه استفاده کرد)
1 و نیم استکان شیر (150 گرم ، یا 1 لیوان)
طرز تهیه:
وقتی کیک پخت و سرد شد شربت شیری را روی آن بریزید.
در این موقع که تاتلی شربت را جذب میکند کرم شانتی را با شیر هم زده حاضر کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) و روی تاتلی سرد شده با کفگیر خوب بمالید.
برای سس کاراملی؛ شکر و آب را داخل ماهیتابه ای بریزید، روی حرارت ملایم تا زمانی که کاراملیزه شود هم بزنید(به هیچ وجه قاشق نزنید با تکان دادن ماهیتابه هم بزنید). سپس کره و خامه مایع(یا خامه صبحانه) را اضافه کرده به صورت سریع به هم زدن ادامه دهید وقتی غلیظ شد اجاق را خاموش کنید. سس را هر از گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد. سس را روی تریلیچه بریزید. حداقل 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
🌟
مواد لازم🔻
سینه مرغ ۵۰۰ - ۶۰۰ گرم
نمک ،فلفل سیاه، پودر فلفل چیلی یا قرمز، آویشن
دلستر ساده یا لیمویی ۱ بطری
آرد ۵ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین ۱ ق م یا بجاش بیکینگ پودر ۴ ق م
سس ماست برای سرو کردن به دلخواه🔻
ماست ۱ فنجان
سیر ۱ حبه
سس مایونز ۳ ق غ
نمک
طرز تهیه🔻
مرغ رو باریک خرد کرده با ادویه های گفته شده مخلوط کنید و برای ۱-۲ ساعت بذارین داخل یخچال تا طعم دار شه. (اگه عجله داشتین میتونین نذارین توی یخچال)
بسته به سلیقه تون میتونین بهش سیر و ادویه های دیگه هم اضافه کنید.
بعد آرد،جوش شیرین، تخم مرغ و دلستر رو با هم مخلوط کنید (زیاد هم نزنید فقط یکدست بشه کافیه) و مرغ ها رو بهش اضافه کنید (میتونین دوباره یکی دو ساعت بذارین توی یخچال بمونه، اگه عجله داشتین میتونین همون موقع درست کنید.) و توی روغنی که از قبل داغ شده روی حرارت ملایم یکی یکی سرخشون کنید و روی دستمال بذارین تا روغن اضافیش بره. اگر حرارت زیاد باشه خمیر روش زود میسوزه و داخلش خام میمونه.
🌟
روشن کردن پوست با محلول آبلیمو
لیموترش یک روشنکننده طبیعی قدرتمند و حاوی اسیدهای آلفا هیدروکسی است که به عنوان لایهبردار طبیعی عمل میکند. این روشنکنندهی طبیعی، لایه بالایی پوست را تمیز و لایه روشن زیر پوست را نمایان میکند. از طرفی اسید سیتریک موجود در آبلیمو اثر روشنکنندگی شبیه به مواد دکلره مو روی پوست دارد. با شستشوی پوستتان با آبلیمو میتوانید پوست را کمی روشنتر کنید و چهرهای لطیف و زیباتر داشته باشید.
🌞 مواد لازم
نصف لیموترش تازه
مقداری پنبه
🌞 طرز تهیه و استفاده
آب نصف یک لیموترش را با همان مقدار آب مخلوط کنید تا کمی رقیقتر شود؛ بنابراین پوست را تحریک نمیکند و البته حالت چسبندگی کمتری دارد. پنبه را به محلولتان آغشته کنید و روی صورت و گردن، سینه و بازوها یا هر جای دیگری که میخواهید روشنتر شود بکشید. اجازه دهید ۲۰ دقیقه روی پوستتان بماند، بعد با آب گرم بشویید.
۳ بار در هفته این روش درمانی را امتحان کنید تا نتیجه بهتری بگیرید. برای اینکه پوستتان تحریک نشود، بیشتر از ۳ بار در هفته از این محلول استفاده نکنید و بلافاصله جلوی نور خورشید قرار نگیرید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫آموزش شنیون بافت💫
پیشنهاد میکنم حتمأ ببینید💞
خواص دمنوش جعفری برای پوست
دمنوش جعفری با داشتن ویتامینهای بسیار از جمله ویتامینهای ب و مواد معدنی همچون روی، پتاسیم و کلسیم، باعث تحریک کلاژنسازی پوست میشود و بر محافظت، پاکسازی و احیای پوست تاثیر دارد. برای از بین بردن لک و جوشها نیز میتوانید دمنوش جعفری را بر روی پوست خود بمالید.
خواص دمنوش جعفری برای مو
مصرف دمنوش جعفری ویتامینهایی را به بدن شما میرساند که موجب تقویت ریشهی مو میشوند. وجود مس فراوان در جعفری نیز به حفظ رنگ طبیعی مو کمک میکند و باعث درخشندگی موها میگردد.
دمنوش جعفری با داشتن ویتامینهای مفید موجود در خود میتواند برای پوست و مو فوقالعاده باشد و جوانی را تمدید میکند.
✅ طرز تهیه دمنوش جعفری
برای آماده کردن دمنوش جعفری میتوانید از جعفری خشک شده استفاده کنید. ۲ قاشق چایخوری جعفری خشک شده را به یک لیوان آبجوش اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید دم بکشد. سپس آن را صاف کنید و بنوشید.
اگرچشمبرایخداڪارڪند
عیناللهمیشود...
اگرگوشبرایخداڪارڪند
اذناللهمیشود...
اگردستبرایخداڪارڪند
یداللهمیشود...
تامیرسدبهقلب
ڪهجایخدامیشود..♥️
#شیخرجبعلیخیاط🌱
#شهیدانھ♥️
❖┈••✾🌸✿🎀✿🌸•✾••┈❖
•┈❥┅┄→•☆↓ #Jõıň↓☆•←┄┅❥
•••❥❥•←• #رساله_تمام_مراجع ☆﷽☆
Jõıň☞❢✧❁ @Resule10 ❁✧❢
🦋یکی از قوانین خدا این است
که هر چیزی راکه انسان از دست می دهد چیز دیگری به دست می آورد .
🌟تمام کمبودهای ما بهانه است برای اینکه به خود خدا برسیم.
😢اگر در سختی ها و مشکلات خداوند را کنار خودت احساس نمی کنی ،پس از خودت بپرس که با کسی که خداوند را اصلا قبول ندارد چه تفاوتی دارد؟!؟
😭ما هنوز خداوند را به اندازه مادر،همسر و یا فرزندمان باور نکردیم
که اگر همه چیز را هم از دست دادیم هنوز خداوند را دارم و او همه چیز را برایم جبران می کند.
✨یکی از اسمهای خداوند جبار است به معنی ترمیم کننده دلهای شکسته ....
💕ایمان یعنی آرامش و حضور همیشگی خدا که امنیت افرین است .
❖┈••✾🌸✿🎀✿🌸•✾••┈❖
•┈•❀ • join➦@#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
خواص دمنوش جعفری برای پوست
دمنوش جعفری با داشتن ویتامینهای بسیار از جمله ویتامینهای ب و مواد معدنی همچون روی، پتاسیم و کلسیم، باعث تحریک کلاژنسازی پوست میشود و بر محافظت، پاکسازی و احیای پوست تاثیر دارد. برای از بین بردن لک و جوشها نیز میتوانید دمنوش جعفری را بر روی پوست خود بمالید.
خواص دمنوش جعفری برای مو
مصرف دمنوش جعفری ویتامینهایی را به بدن شما میرساند که موجب تقویت ریشهی مو میشوند. وجود مس فراوان در جعفری نیز به حفظ رنگ طبیعی مو کمک میکند و باعث درخشندگی موها میگردد.
دمنوش جعفری با داشتن ویتامینهای مفید موجود در خود میتواند برای پوست و مو فوقالعاده باشد و جوانی را تمدید میکند.
✅ طرز تهیه دمنوش جعفری
برای آماده کردن دمنوش جعفری میتوانید از جعفری خشک شده استفاده کنید. ۲ قاشق چایخوری جعفری خشک شده را به یک لیوان آبجوش اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید دم بکشد. سپس آن را صاف کنید و بنوشید.
🦋یکی از قوانین خدا این است
که هر چیزی راکه انسان از دست می دهد چیز دیگری به دست می آورد .
🌟تمام کمبودهای ما بهانه است برای اینکه به خود خدا برسیم.
😢اگر در سختی ها و مشکلات خداوند را کنار خودت احساس نمی کنی ،پس از خودت بپرس که با کسی که خداوند را اصلا قبول ندارد چه تفاوتی دارد؟!؟
😭ما هنوز خداوند را به اندازه مادر،همسر و یا فرزندمان باور نکردیم
که اگر همه چیز را هم از دست دادیم هنوز خداوند را دارم و او همه چیز را برایم جبران می کند.
✨یکی از اسمهای خداوند جبار است به معنی ترمیم کننده دلهای شکسته ....
💕ایمان یعنی آرامش و حضور همیشگی خدا که امنیت افرین است .
❖┈••✾🌸✿🎀✿🌸•✾••┈❖
•┈•❀ • join➦@#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
شور
گل کلم . هویچ . خیار .کرفس . چند حبه سیر . .سبزی ها : مرزه . تلخون . جعفری . شوید . برگ کرفس
(بسته به ذائقتون از مواد بالا تهیه کنید معمولا گل کلم بیشتر طرفدار داره.)کل مواد را شسته و درشت خرد کرده (خیار ها درسته باشن بهتره چند تا دونه رو فقط قالب زدم ) و پهن میکنم روی پارچه ی تمیز شب تا صبح خشک بشه.
ظرف ها هم تمیز و خشک و بدون چربی باشه .
.آب و نمک را گذاشتم بجوشه و کاملا خنک بشه.
برای هر دو لیتر آب چهار قاشق غذاخوری نمک زدم و سه چهارم لیوان سرکه .
تقریبا هر دو لیوان آب دو قاشق سر پر نمک میخواد .
کف ظرف و لابه لای مواد و بالای شیشه از سبزی ها کمی بزارید . فلفل تند هم توی شور بزارین . اصن خوشمزگی شور به تندیشه 😉 و کمی هم گلپر لابه لای شور ریختم . اگر دوس داشتین رنگش زرد باشه کمی زردچوبه بزنید.نباید هوا داخلش بشه و در جای سرد و خنک بزارید.حدود دو سه هفته زمان میبره که برسه .
#طرز_تهیه_ترشی
ترشی_مشهدی
گل کلم دو لیوان . کلم برگ یک لیوان . هویچ یک لیوان . کرفس یک و نیم لیوان. سیب زمینی ترشی یک لیوان . گوجه فرنگی رسیده دو کیلو . سرکه دو لیوان . سیر یه بوته.یه دونه فلفل دلمه نمک و فلفل و ادویه
.
موادشسته و خرد کرده و پهن کردم دو روز تا کاملا خشک بشه بعد در غذا ساز ریختم تا کمی ریزتر بشن نباید ذره ای خیس بشن چون ترشی گوجه سریع کپک میاره
گوجه فرنگی با چاقو یه علامت ضربدر کم عمق روشون ایجاد کردم و توی قابلمه آب گذاشتم هفت دقیقه بجوشه و بعد آبکش کرده وقتی خنکشد پوستش رو دراوردم توی مخلوط کن پوره کنید و بعد با ابکش صاف کنید و دوباره روی حرارت بزارینبا کمی نمک بزارین ده دقیقه بجوشه از روی حرارت بردارین بعد سرکه بهش اضافه کنید مواد ترشی را داخلش بریزین همانطوری داغ هم بزنید . بعدداخل شیشه بریزین اما درش رو باز بزارین تا۲۴ ساعت
🌟