✍️جوشانده غلیظ آویشن را بر سر بمالید
🌿رشک و شپش را از بین میبرد
🌿پیاز مو را تقویت کرده
🌿ریزش مو را قطع میکند
کمبود ویتامین B و زینک در بدن ، سفیدی و ریزش مو را افزایش می دهد
با مصرف عدس از سفیدی و ریزش مو پیشگیری کنید
✍ جلوگیری از ریزش مو
👌👌اگر گل بابونه را بجوشانید و با آب آن حنا را خیس کنید و به سر خضاب نمایند از ریختن مو جلو گیری می کند.
👌👌👌درمان ریزش موی چرب
کافیست ۲ قاشق آویشن را در یک قوری بجوشانید تا غلیظ شود سپس آن را روی سر بمالید
👈 اینکار همچنین شپش را از بین برده و مو را تقویت میکند
#ادويه_خورشتي 🍽
فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري
#روشهای_پخت_بلال
#بلال_مزه_دار
🌽 بهترين روش براي پخت ذرت، بخارپز، رُست و گريل کردن است؛ 🌽 ذرت زماني ميپزد که داغ شود؛ بنابراين، هيچ درجه حرارت خاصي براي پخت آن وجود ندارد.
🌽اين بار در هنگام پيک نيک، ظرف آب نمک را کنار بگذاريد و يک بلال خوشمزه و جديد تهيه کنيد. ميتوانيد يکي از شيوه هاي زير را انتخاب و بر اساس آن، بلال را تهيه کنيد؛ بلال را روي حرارت زياد قرار دهيد تا کباب شود سپس آن را به دلخواه کره اي، پنيري، خامه اي يا تنوري کرده و سرو کنيد.
🌽 بلال کرهای: 70 گرم کره + نمک + فلفل سیاه (پودرشده)
🌽 بلال خامهای: 50 گرم سس مایونز + 50 گرم خامه + 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز (پودرشده) + یک قاشق سوپخوری گشنیز (پاک و خردشده) + 20 میلیلیتر آبلیموترش تازه + نمک و فلفل سیاه (پودرشده)
🌽 بلال پنیری: 70 گرم پنیر پارمزان (رندهشده) + نمک + فلفل سیاه (پودرشده)
🌽 بلال تنوری: 20 میلیلیتر آبلیموترش تازه + ½ قاشق چایخوری پودر پاپریکا + ½ قاشق چایخوری آویشن (پودرشده) + 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون + نمک + فلفل سیاه (پودرشده)
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز داغ مجلسی و کریسپی قِلق داره
اینجا یادبگیر🤩🤩
یک کیلو پیاز رو پوست بگیرین و بشورین
از وسط نصف کنین و خیلی نازک و یک اندازه خلالی کنین
تو یه قابلمه آب رو به جوش بیارین و یک قاشق غذاخوری نمک بریزین
پیاز ها رو اضافه کنین
ده دقیقه بذارین تا بجوشه
وقتی به این صورت شیشه ای شد،
آبکش کنین و روش آب سرد بریزین
روی پارچه پهن کنین
با یه دستمال خوب خشک کنین
داخل تابه روغن رو داغ کنین
تست کنین اگه داغ شده بود،
پیازها رو بریزین
مدام هم بزنین
یک ربع اول حرارت زیاد و پنج دقیقه آخر حرارت کم باشه
از روغن خارج کنین و داخل صافی بریزین تا روغن اضافهش گرفته بشه
پیاز های ترد و و کرانچی مون آماده است
ببین چه طلایی شده😍♥️