فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلاب_ساندویچ
تخم مرغ دوعدد
یک هشتم یه کلم برگ متوسط
یک هویج متوسط رنده شده
نمک وفلفل سیاه وقرمز
پنیر ورقه ای
نان تست
سس کچاپ یا سس مورد نظر خودتان
کلم را بدون روغن کمی تفت داده تا ابش بخار بشه بعد کمی روغن وهویج را اضافه و نمک وفلفل سیاه اضافه وکمی تفت داده از روی حرارت برداربد تا سرد بشه بعد تخم مرغ را اضافه با کمی فلفل قرمز ومخلوط کنید تابه نچسب را کمی چرب و مایه تخم مرغ را بریزید وبهش شکل مستطیل بدین کمی خودشو گرفت تقسیم کنید ویک طرف که طلایی شد برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه
یک طرف نان تست را با کمی روغن یا کره برشته کنید از همون سمت برشته اول پنیر بعد تخم مرغ وبعد سس دلخواه ومجددا از سمت برشته نان را بذاربد وتوی تابه با کمی روغن یا کره یا دستگاه اسنک ساز برشته کتید من توی تابه درست کردم چون ممکنه همه دستگاه اسنک ساز نداشته باشن وتا گرمه سرو کنید خیلی خوشمزه وعالیه
🥣طرز تهیه موسلی صبحانه
🔹برای تهیه کردن موسلی به عنوان صبحانه شما میتوانید از شب قبل ½ پیمانه موسلی، یک پیمانه ماست شیرین یا شیر (شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام) و یا ترکیبی از هر دو را با یکدیگر مخلوط کنید و در نهایت با تاپینگ میوههای فصل اسلایس شده دلخواه (سیب، توت فرنگی، موز، هلو، شلیل، انبه و…) و دارچین سرو و نوش جان کنید. (تاپینگها تمام آن چیزی هستند که شما با انتخاب خود روی دسر خواهید گذاشت!)
در صورت تمایل شما میتوانید از عسل، شیره خرما یا انگور نیز به عنوان طعم دهنده و شیرین کننده طبیعی استفاده کنید..
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوفته_سیب_زمینی
برای سیب زمینی
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد کامل +یک عدد سفیده
نمک ۱ ق چ
شوید ۱ ق غ
سس گوشتی ؛
گوشت ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
زرشک ۴ ق غ
گرو ۷ عدد
نمک فلفل سیاه زردچوبه پاپریکا فلفل هندی
سس گوجه ؛
گوجه ۵،۶ عدد پوره کنید
پودر سیر ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
کره ۲۰ گرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#مرغ_سوخاری
سینه مرغ:1 کیلو
پاپریکا:1 ق.چ
فلفل سیاه: 1/2 ق.چ
پودر سیر
زنجبیل
سریراچا(سس چیلی): 3 ق.غ
سرکه:1 ق.چ
نمک
برای رویه سوخاری
تخم مرغ
سریراچا: 1 ق.غ
آرد
پودر پانکو
پودر پاپریکا
سیر
بودن دليل ميخواهد...
وماندن دليل محکمتر....
نميشود بي دليل ماند......
بايد کسي باشد که محکم بندت کند به خودش....
به زندگي....
بايد صدايي باشد که صدا بزند نامت را.....
و تو برگردي به سمت زندگي......
بايد کسي باشدکه دستهايت رامحکم بگيرد
در دستانش......
تا تاب نخوري بين اين همه بلا تکليفي
بايد يک آغوش گرم باشد که تو را
سهم خود کند.....
بايد يک نفر باشد.....
يک دليل محکم براي زندگي.....👌👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃
برکهای از جنس آرامش 😍
🍁پاییز
🍂تلنگر خوبی برای
🍁برگ های سبز است
🍂او می آید
🍁تا به آنها بفهماند
🍂در پس هر سبزی
🍁و طراوتی
🍂زردی و خزانی هم هست
بهار دلتان همیشه بی خزان 🍁
ظهر قشنگتون بخیر😃☀️
#اش_غوره
لپه پخته شده تقریبا 1لیوان سرخالی
اب گوشت یا مرغ 3لیوان
سبزی پاک شده اش نیم کیلو
پیاز2عدد
رب 2ق
گوجه 3عدد
بلغور نصف پیمانه
غوره نصف پیمانه
نمک وفلفل روغن به میزان لازم
منن لپه پخته شده استفاده کردم اگر شما پخته شده ندارید لپه راازشب قبل خیس کنید چند بار ابش عوض کنید بزارید تا بپزه.اب گوشت یا قلم یا مرغ اگر نداشتید دوتا عصاره گوشت توی دوتا 3لیوان اب پودر کنید وبریزید توی قابلمه درش بزارید تا همراه لپه جوش بیاد پیازها راخرد کرده افزوده بلغور هم ریخته ودرش میزاریم حدود یکربع که جوشید سبزی اش را اضافه کرده وگوجه راهم با میکسر پودر کرده وبهمراه رب به اش اضافه میکنیم یک جوش که زد نمک فلفل وغوره را افزوده زیرش کم میکنیم واجازه میدیم تا کم کم اش جا بیفته .مقدار غوره بستگی به ذائقه خودتون داره .میتونید کم یا زیاد کنید.من از بلغور خونگی استفاده کردم شما اگر اماده خریدید حتما قبل از استفاده بشورید.اندازه سبزی اشتون که چه اندازه خرد بشه بستگی به خودتون داره .ومیتونید برای خوشرنگ تر شدن 1ق رب هم بیشتر بریزید
نوش جان ♥️
طرز تهیه نبات رنگی
مواد لازم :
شکر 500 گرم
آب 200 میلی لیتر
نخ یا چوب به مقدار کافی
گیره یا چسب نواری
رنگ مجاز خوراکی
طرز تهیه :
شکر را با آب بجوشانید و در صورتی که خالص نبود، با یک عدد سفیده ی تخم مرغ زده شده ضایعات آن را بگیرید (به این صورت که در هنگام جوش، سفیده زده شده را به آب و شکر بیفزایید و بعد که سفیده یک سمت ظرف جمع شد تمام جرم شکر را می گیرد). سپس درجه حرارت شکر که به 110 درجه رسید .محلول را به چند قسمت تقسیم و به هر قسمت رنگ دلخواه خود را اضافه کنید. چند ظرف تمیز را بردارید و نخ یا چوب ها را در اطراف ظرف از سمت داخل قرار دهید و با چسب نواری یا گیره آنها را محکم کنید. سپس به آرامی شربت ها را در ظرف ها بریزید و درب آن را با یک حوله ضخیم بپوشانید تا ضمن آنکه شربت گرم بماند، آب آن بخار شده و بلورهای نبات روی نخ یا چوب ها ایجاد شود. سپس به مدت 24 تا 48 ساعت صبر کنید تا بلورهای نبات بر روی نخ ها یا چوب ه
🌟
وقتی دلت
با خداست،
بگذار هر كس
که ميخواهد
دلت را بشكند...
وقتی
توكلت با خداست،
بگذار
هر چقدر ميخواهند
با تو بی انصافی كنند...
وقتی
اميدت با خداست،
بگذار
هر چقدر ميخواهند
نا اميدت كنند...
وقتی يارت خداست،
بگذار
هر چقدر ميخواهند
نارفيق شوند...
هميشه
با خدا بمان.
چترِ پروردگار،
بزرگترين چترِ دنياست........
#کرپ_مشبک
مواد لازم:
2عدد تخم مرغ
2لیوان شیر
1استکان آب ماست یا ماست(85 گرم)
3قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق مربا خوری سرصاف نمک
2پاکت بگینک پودر (20گرم یا5 قاشق چای خوری)
2لیوان آرد
طرز تهیه:
همه مواد را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا قوام آن از قوام مایه کیک کمی شل تر شود.در اولین بار تابه تفلون را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط رو به کم گرم کنید یک ملاقه از مایه پنکک در تابه بریزید و دو طرف آن را بپزید و سرخ کنید ولی برای سرخ کردن کرپ های بعدی نیازی به چرب کردن تابه نیست.در هر مرتبه یک ملاقه از مایه در تابه بریزید و با دست تابه را تکان دهید و بچرخانید تا مایه کرپ را در تابه پخش کنید تا نازک شود و وقتی یک طرف آن سرخ شد با لیسک یا کفگیر برگردانید تا طرف دیگر سرخ شود .نوش جان
نکته:میتونید برای صبحانه از مقداری شکر بنا به ذائقه تون استفاده کنید و یا این که میتوانید کرپ را با عسل و مربا سرو کنید.
خورشت فسنجون
مواد لازم :👇
مغزگردو : ۳۵۰ گرم
مرغ : ۸۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۲ عدد
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک، ادویه کاری، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم
دستور تهیه :👇
گردو ها را دو بار چرخ می کنیم.
پیاز را هم چرخ می کنیم.
پیاز و گردو های چرخ شده را با هم مخلوط و چرخ می کنیم.
مخلوط پیاز و گردو را با سه لیوان آب سرد داخل قابلمه ریخته و روی شعله گاز قرار می دهیم، بعد جوش آمدن زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم، هر پنج دقیقه یکبار بعد از جوش آمدن مواد یک لیوان آب سرد ریخته و این کار را برای چهار مرتبه تکرار می کنیم، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.
مرغ ها را همراه کمی نمک داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.
بعد از تفت دادن رب گوجه فرنگی و رب انار داخل روغن، شکر، نمک و ادویه کاری را اضافه و هم می زنیم.
بعد از حدود سه ساعت و جا افتادن خورشت، مخلوط رب گوجه و رب انار و مرغ های سرخ شده را اضافه می کنیم، بعد از یک ساعت و پختن مرغ ها فسنجون آماده هست.
نوش جان
نکات :👇
مقدار شکر داخل خورشت به ذائقه شما بستگی دارد.
برای روغن انداختن گردو ها، حتما چهار لیوان آب سرد را به همان طریق گفته شده در بالا انجام دهید.
ریختن رب گوجه در این خورشت اختیاری هست، اما باعث خوشرنگ تر شدن خورشت می شود.
این خورشت را با گوشت مرغ، اردک و یا گوشت گوسفند می توانید درست کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ آموزشی یخ های تزیینی
💞خلاقیت
🌸🍃🌸🍃🌸
فروارد_یادت_نره😉
33.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روش صحیح و اصیل پخت
#خورش_کرفس با طعمی فراموش نشدنی😋😋
🍏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓در این عصر زیبا
🍰براتـون
🍓یک دنيا لبخنـد
🍰یک دل خرسنـد
🍓و لحظاتی خاطره انگیز
🍰آرزو میکنم
🍓عصـرتون به شـادی
🍰دلتـون پراز مهربانی
🍓عصرتون بخیر
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃