eitaa logo
ایده های بانوان
8.9هزار دنبال‌کننده
32.4هزار عکس
32.6هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: آرد سفید یک پ پودر نارگیل یک پ شکر نصف پ کره ۱۰۰ گرم روغن جامد ۳ ق غ گلاب نصف پ آب نصف پ زعفران به مقدار لازم طرز تهیه: اول باید شربت رو درست کنید ، برای این کار آب و شکر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم بزارید هم بزنید تا شکر حل بشه ، بعد گلاب و زعفران رو اضافه کنید و کمی بعد از روی حرارت بردارید ،نیازی به غلیظ شدن شربت نیست. آرا رو الک کنید و توی تابه بریزید مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین بره و کمی تغییر رنگ بده ، حدود بیست الی سی دقیقه زمان میبره بعد آرد رو دو بار الک کنید مجدد به تابه برگردانید و بعد کره و روغن رو اضافه و هم بزنید تا ذوب بشن . چند دقیقه آرد رو در روغن سرخ کنید نیازی نیست خیلی تفت بدین تا رنگ حلوا تیره بشه چون باید رنگ حلوا روشن بمونه . حالا پودر نارگیلی که از قبل آسیاب کردین رو اضافه کنید حدود ۵ دقیقه دیگه تفت بدین بعد از روی حرارت بردارین ، حالا شربت رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و دوباره روی حرارت قرار بدین توی این مرحله باید مرتب هم بزنید تا حلوا به اصطلاح خودش رو جمع کنه و آب اضافی اون تبخیر بشه و حلوا به صورتی گهواره بشه یعنی وقتی به سمت چم و راست تکون میدین به راحتی حلوا حرکت کنه و کاملا جمع بشه . حالا شما میتونید یا مثل من توی قالب سیلیکونی بریزید به این صورت که کمی قالب رو چرب کنید و حلوا رو با قاشق توی قالب بریزید و فشار بدین یک ربع توی فریزر و یک ساعت توی یخچال قرار بدین یا اینکه توی ظرف دلخواه بریزید و تزیین کنید . حتما باید از آرد سفید استفاده کنید ، آردتون خیلی نباید تغییر رنگ بده باید رنگ حلوا روشن بشه . پودر نارگیل رو اول اندازه بگیرید بعد آسیاب کنید. توی دستور اصلی روغن جامد ۴ ق غ استفاده شده ولی من کمتر ریختم بستگی به جذب آرد شما اول ۳ ق اضافه کنید اگر کم بود یک قاشق دیگه هم اضافه کنید . 🌟
🌺🧚‍♀️«آرام زندگى كن!» هيچ چيز در اين جهان چون آب، نرم و انعطاف‌پذير نيست؛ با اين حال براى حل كردن آنچه سخت است، چيز ديگرى ياراى مقابله با آب را ندارد! نرمى بر سختى غلبه مى‌كند و لطافت برخشونت. همه اين را میدانند، ولى كمتر كسى به آن عمل مى‌كند! انسان، نرم و لطيف زاده مى‌شود و به هنگام مرگ، خشك و سخت مى‌شود. گياهان هنگامىكه سر از خاك بيرون مى‌آورند، نرم و انعطاف‌پذيرند .. و به هنگام مرگ، خشك و شكننده... پس هر كه سخت و خشك است، مرگش نزديك شده و هر كه نرم و انعطاف‌پذير، سرشار از زندگى است... آرام زندگى كن! هرگز با طبيعت يا همنوعان خود ستيزه مكن و گزند را با مهربانى تلافى كن. 👤 لائو تسه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاپ کیک با کرم عالی و خوشمزه به عنوان عصرونه و میان وعده برای دلبندانتون می تونید درست کنید 🌹 تخم مرغ ۲ عدد شیر ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (۱/۳ لیوان) شکر ۱۱۰ گرم (نصف لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) برای کرم شیر ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ) شکر ۴۰ گرم (۲ ق غ) کره ۱ ق م وانیل ۱/۴ ق چ اول کرم رو درست کردم . شیر و نشاسته ذرت و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه . آخر کار وانیل و کره رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم . روی کرم رو پوشوندم و گذاشتم که از دما بیفته . برای کیک ، تخم مرغ و شکر رو با همزن سه تا چهار دقیقه زدم ، وانیل ریختم . روغن مایع و شیر رو ریختم و یک دقیقه زدم . آرد سفید و بیکینگ پودر رو با هم ترکیب و سه بار الک کردم . کم کم به مواد اضافه کردم و ترکیب کردم . داخل قالب از مواد ریختم ، طوری که جا برای ریختن کرم و پف هم گذاشتم . قیف رو در قیف یکبار مصرف ریختم و روی مواد طرح دل خواه زدم . من دو طرح ضربدری و دایره وار زدم . قالب رو در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . پ.ن : در این سایز حدود ۱۴ عدد برای من کاپ کیک شد . بدون فر داخل فر دست ساز روی گاز می تونید درست کنید. 🌟
نیایش شبانگاهی 💠خدایا💠 ✨ستاره های آسمانت را سقف خانه دوستانم ڪن تا زندڪَیشان مانند ستاره بدرخشد.🙏 🌟شبتون پر از آرامش 💫
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیدمان و ترکیب رنگ ببینید و بگیرید 🔰معماری،دکوراسیون،خلاقیت
🌸🍃🌸 کافیه سبزی‌هایی چون کرفس، جعفری، کاهو و اسفناج استفاده کنید.
اخلاق بد مانندِ یک لاستیکِ پنچر است، تا عوضش نکنید، راه به جایی نخواهید برد...