eitaa logo
ایده های بانوان
9.1هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
32هزار ویدیو
110 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
پندانه 🔴برای الماس شدن تلاش کن ✍همگی لبوفروش‌ها را دیده‌ایم که فریاد می‌زنند: لبو لبو... و همیشه هم سرشان شلوغ است و مشتریانشان زیاد. اما تا به حال الماس‌فروشی را ندیده‌ایم که فریاد بزند: الماس الماس... آن‌ها صبور هستند، مدت‌های زیادی حتی سالیان زیادی زمان می‌برد تا الماس آن‌ها به فروش برود چون هرکسی سراغ الماس نمی‌آید. کسانی خریدارش هستند که قدرش را می‌دانند، قیمتش را می‌پردازند و شیوه نگهداری از آن را بلد هستند. هیچ‌وقت الماس برای اینکه دور و برش شلوغ باشد و زود به فروش برود، مانند لبو نمی‌شود. برای الماس شدن باید صبوری کرد، باید با تمام وجود تلاش کرد و خالص بود.👌👌👌 ‎‌‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‎‌‎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشکش نگاه مهربونتون در این روز زیبا گل را برای زندگیتان و کوتاهی عمرش را برای غمهایتان آرزومند روزتون به زیبایی گـــل امضای خدا پای تمام آرزوهاتون روز زیباتون خوش🍁🍁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدلی که براتون گذاشتم از روی گل ژِربِرا الهام گرفته شده که رنگهای مختلفی داره. تزریق قسمت وسط گل(پرچم گل) مثل مدل قبلی(گل خار)هست. بعد از تزریق قسمت وسط،دو ردیف گلبرگ کوچک با رنگ نارنجی تزریق میکنیم.به اینصورت که سوزن رو در ژله وارد کنید و آروم به چپ و راست حرکت بدید و همزمان خامه رو تزریق کنید. بعد هم دو ردیف گلبرگ بزرگ تزریق میکنیم به اینصورت که ابتدا سوزن رو وارد کنید و بعد سوزن رو به سمت خارج حرکت بدید و در زمان خروج همزمان تزریق انجام بدید تا رگبرگ اصلی ایجاد بشه و بعد دو طرف رگبرگ اصلی به صورت پرانتز کشیده سوزن رو حرکت و همزمان تزریق انجام بدید تا گلبرگها شکل بگیرن. برای تزریق برگ هم در آخر دقیقا مثل تزریق گلبرگها عمل میکنیم فقط پرانتزی که با سوزن دو طرف رگبرگ اصلی میزنیم بزرگتر هست و در آخر داخل برگها رو با رنگ سبز پر میکنیم. برای خارج کردن از ظرف ابتدا دور تا دور ژله رو با نوک کارد آزاد و چند لحظه ظرف را روی بخار کتری یا در آب جوش قرار بدید و راحت در ظرف سرو برگردونید. بهتره حتما از کاسه یکبار مصرف شفاف استفاده کنید چون ژله خیلی راحت ازش جدا میشه و فقط کافیه قبلش کمی ظرف رو چرب کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات 125 گرم از شکلات مرغوب استفاده کنید چون همه طعم این دسر به نوع شکلات بستگی داره شیر پرچرب 2 لیوان(500 میلی لیتر) خامه نصف لیوان(125 گرم) پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری شکر به میزان دلخواه من از شکلات تلخ 85%استفاده کردم و 2 قاشق شکر اضافه کردم اگه شکلات شیرین استفاده کردید میتونید شکر را حذف کنید. شیر را در شیرجوش بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و صبر کنید تا اسفنجی شود. از نشانه های فاسد شدن ژلاتین عدم اسفنجی شدن آن است. بعد از اینکه ژلاتین اسفنجی شد،شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین کاملا ذوب و یکدست شود. (گاهی مواد را هم بزنید) در طی مراحل تهیه به هیچ عنوان شیر نباید به نقطه جوش برسد وگرنه ژلاتین بریده بریده و دسر خراب میشود. سپس شکلات را اضافه و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب و یکدست شود. در این مرحله مواد را بچشید و در صورت نیاز بنا به ذائقه خود شکر اضافه و هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را خاموش کنید. سپس خامه را هم اضافه و با همزن دستی مخلوط کرده تا در مواد کاملا حل و یکدست شود. خامه بهتر است به دمای محیط رسیده و با قاشق همزده شده و بعد به دسر اضافه شود. به جای خامه صبحانه میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید. مایه دسر آماده است آنرا در قالب مورد نظر که کمی چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
دی ماهی یعنی ... صلابت ، استوار ، حساس ، زود رنج دی ماهی یعنی... صبور بودن در تمام لحظه های زندگی دی ماهی یعنی... یک کوه پر از غرور و دی ماهی بودن یعنی....عشق مطلق تولد تک تکتون مبارک عشقااا😍
مواد حلوا خشک گیلان ۱.روغن جامد یک پیمانه ۲.ارد برنج ۳ پیمانه ۳.ارد گندم یک پیمانه ۰۴پودرهل یک ق سوپخوری ۰۵دارچین یک ق چایخوری ۰۶گردو پودر شده یک پیمانه ۰۷زعفران دم کرده یک ق سوپخوری شربت حلوا ۰۱اب یک پیمانه ۰۲شکر نصف پیمانه ۰۳شیره انگور نصف پیمانه ۰۱روغن جامد توی ماهی تابه بریزید پس از آب شدن ارد اضافه کنید روی جرات ملایم تفت دهید تا خامی ارد گرفته شود ولی رنگ ان تغییر نکند ۰۲پودرهل و دارچین اضافه کنید واز روی حرارت بردارید بگذارید تا سرد شود ۰۳برای شربت آب وشکر روی حرارت بگذارید تا حل شود وشیره انگور اضافه کنید از روی حرارت بردارید کمی خنک شود ۰۴ارد تفت داده وسرد شده همراه گردو پودر شده و زعفران دم کرده به شربت اضافه کنید وسریع هم بزنید ۰۵ظرف دیواره دارای ابعاد۲۰در۳۰سانتی را با روغن چرب کنید ۰۶مواد درحالی که گرم است داخل ظرف چرب شده پهن کنید روی آن پسته بپاشید وبا کیسه فریز ر روی حلوا را صاف کنید وبعد یکساعت استراحت برش بزنید ۰
حلوای خشک گیلان
همدیگر را یافتن🍂 هنر نیست🍂 هنر این است که🍂 همدیگر را گم نکنیم...🍂
بوم زندگیتان رنگین طرح زمینه اش مهربانی دلتان به پاکی آسمان افکار بلندتان سبز و عمرتان پر از اتفاقات قشنگ این گلهای زیبا تقدیم نگاه تک تک شما سرروان گرامی 🌸🌸 پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
در این عصر دل انگیز⛄ آرزو میکنم کلبه دلاتون هـمیشه آرام باشه❄ و شادی و برکت مثل باران رحمت از آسمان براتون بباره❄ عصر یکشنبه پاییزیتون بخیر ☕️
انگور را با هسته بخورید هسته انگور خون را تصفیه و با عفونت های بدن مقابله میکند بدن را در برابر آلودگیها حفظ کرده، تأثیر منفی دخانیات را تاحد زیادی کاهش داده و خستگی چشم رارفع میکند.
💟 ⚛•درمان کم خونی با↯ ✍لیمو و خرما ⚛‌•درمان واریس با↯ ✍آب و نان سبوس دار ⚛•درمان درد معده با↯ ✍عسل، زنجبیل، زردچوبه ⚛•درمان اسهال با↯ ✍هویج و سیب پخته و عرق نعنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخارِ روی چای میگوید فرصت اندک است زندگی را تا سرد نشده باید سر کشید یک فنجان آرامش دراین عصر زمستانی گوارای وجودتان باد عصرتون در کنار خانواده بخیر☕️ ‎‌‌‌‎  ‎‌‌‎‌‌
😋 ارد سفید یک و یک چهارم لیوان روغن مایع نصف لیوان شکر سه چهارم لیوان ماست غلیظ و پرچرب یک لیوان تخم مرغ 3 عدد ب پ 1 ق غ هل کمی پودر نارگیل تفت داده نصف لیوان شیرعسل نصف قوطی 🔸اول شکر و تخم مرغ و هل رو خوب ترکیب کنید با همزن دستی هم بزنید بعد ماست و روغن رو اضافه کنید و در اخر مخلوط آردو بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله اضافه کنید با قاشق فقط به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست باشن بعد قالب مستطیل 20×25 رو چرب کنید و مواد رو بریزید و چند بار بزنید زمین تا هوای اضافی خالی بشه و بزارید فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت درجه 180 کیک که پخته شد همینطور که داغه شیرعسلی رو میریزید و با قاشق صاف کنید و پودر نارگیل که تفت دادین رو روش بریزین تا کاملا سرد نشده برش نزنین چون خیلی لطیفه از هم میپاشه
🫕 😋 1ـ گوشت چرخ کرده 300 گرم 2ـ پیاز رنده شده ،دو عدد متوسط 3ـ رب انارملس ،2قاشق غذاخوری 4ـ نعناع خشک،یک قاشق غذاخوری 5ـ نمک و فلفل 🔸گوشت چرخکرده رو همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کنید و ورز دهید و گلوله هایی به اندازه گردو درست کنید و کنار بزارید. یک پیاز رنده شده رو داخل روغن سرخ کنید،وقتی کمی طلایی شد، گوشت قلقلی ها رو بهش اضافه کنید و تفت بدید و بعد نعناع خشک را اضافه کنید تا با گوشت ها تفت بخوره. دو قاشق رب انار را با مقداری آب حل کنید و بریزین داخلش.بعد شعله گاز رو کم کنین تا کاملا پخته بشه و جا بیفته. اگر آبش زیاد بود،بزارین تا غلیظ بشه