eitaa logo
ایده های بانوان
9.1هزار دنبال‌کننده
31.2هزار عکس
32هزار ویدیو
110 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 🥀همه خوباݧِ 🖤جهاݧ عبد و غلامت ، زهـرا 🥀همه عالم 🖤شده دلبسته به دامت ،زهـرا 🥀نخی از چادر تو 🖤 هر دو جهاݧ ما را بَس 🥀ای امید 🖤دو سرا شافعِ اُمَت ،زهـرا 🖤
مواد لازم🔻 بادمجان ۵عدد پیاز ۱عدد گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم قارچ ۱۵۰گرم فلفل دلمه ای ۱عدد رب ۱قاشق سوپخوری نمک،فلفل،آویشن به مقدار لازم کره ۵۰گرم آرد ۲قاشق سوپخوری طرز تهیه🔻 ۱_بادمجون ها را خوب شسته و پوست آن را بکنید و به صورت ورقه ای خرد کنید،سپس آن ها را در آب سرد و نمک قرار دهید.(این کار باعث میشه که هم تلخی بادمجون ها گرفته شه ،هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری استفاده میشه) ۲_بادمجان ها را سرخ کرده و بر روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. ۳_پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده،قارچ، فلفل دلمه ای،رب و نمک و فلفل خوب تفت دهید. ۴_سس بشامل را آماده کنید،به این صورت که ابتدا کره را در شیرجوش ریخته،آرد را اضافه کرده و به تدریج شیر را بیافزایید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود،نمک و فلفل را بیافزایید، زمانی که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید. ۵_درون ظرف مناسبی بادمجان،سس بشامل،مواد گوشتی و پنیر پیتزا را به صورت لایه لایه روی هم بچینید تا موادتان به طور کامل تمام شود.در لایه آخر سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید. ۶_سپس موساکا را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید،سی دقیقه حرارت زیر را روشن کنید و به مدت پنج تا ده دقیقه روی موساکا را گریل کنید. *در برخی موارد درون موساکا بادمجون،سیب زمینی و یا گوجه فرنگی قرار میدهند،اما رسپی اصلی موساکا بادمجون فاقد سیب زمینی و گوجه هست* 🌟
مواد لازم🔻 شیر ولرم ۱۰۰میلی لیتر کره ۵۰گرم روغن یک قاشق سوپخوری وانیل ۱/۴قاشق مرباخوری آرد ۳۰۰گرم خرما ۳۰۰گرم گردو ۱۰۰گرم زرده تخم مرغ یک عدد زعفران ۱/۸قاشق مرباخوری *همه مواد به دمای محیط رسیده باشه* طرز تهیه🔻 ۱_ابتدا شیر ولرم،کره و روغن را مخلوط کرده. ۲_به تدریج آرد را اضافه کنید و کمی با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر یکدست شود. ۳_خمیر را در ظرف تمیزی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند. ۴_در این بین هسته خرما ها را خارج کرده و خرماها را با گردو پر کنید. ۵_سپس سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را به کمک وردنه باز کنید و به وسیله پیتزا بر برش بزنید. ۶_زرده تخم مرغ و زعفران را مخلوط کرده و روی خمیر را رومال کنید. ۷_خرما ها را مطابق فیلم مابین خمیر بپیچید و دوباره روی خمیر را رومال کنید. *من به وسیله انتهای ماسوره،خمیر را به شکل دایره برش زدم و در نقطه اتصال دو خمیر قرار دادم که زیبا تر بشه* ۸_فر را از یک رب قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید. ۹_سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و خرما پیچ ها را درون سینی بچینید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید. با این مقدار مواد ۲۵عدد خرما میتونید درست کنید😍 (من مواد را نصف کردم) 🌟
🌹حضرت فاطمه سلام الله علیه می فرمایند: اَخْبَرَنَى اَبى وَهُوَذا: هُوَ اَنَّهُ مَنْ سَلَّمَ عَلَيْهِ وَعَلَىَّ ثَلاثَةَ اَيّامٍ اَوْجَبَ اللّه ُ لَهُ الْجَنَّةَ. قالَ الرّاوى: قُلْتُ لَها: فى حَياتِهِ وَحَياتِكِ؟ قالَتْ عليهاالسلام : نَعَمْ وَبَعْدَ مَوْتِنا. حضرت زهرا عليهاالسلام فرمود: پدرم قبل از رحلتش به من فرمود: هر كس سه روز بر او و بر من درود فرستد خدا بهشت را بر او واجب گرداند. راوى مى گويد: گفتم: در زندگى او و شما؟ حضرت زهرا عليهاالسلام فرمود: بلى هم در حال حيات، و هم پس از مرگ. 📚تهذيب الاحكام ج ۶، ص۹
🧩جریان خون ضعیف می تواند موجب احساس سردی به‌ویژه در بازوها و ساق پا و بی‌حسی در دست و پا شود. 👡روغن ماهی با پاک‌سازی عروق توانایی بالقوه در افزایش و بهبود جریان خون در بدن دارد.
🌸 داخل شلغم را خالی کنید و در فضای خالی شده عسل بریزید ! ③ساعت بعد، شلغم آب انداخته و معجون حاصل يكي از بهترین و قوی ترین داروهای سرماخوردگی است
‌ درب کمد بهترین جا برای اکسسوری هایی مانند کمربند، کراوات و کلاه است به این صورت که به درب کمد از داخل تعدادی میخ بزنید و اکسسوری هایتان را از میخ ها آویزان کنید
تزیین آیینه با صدف🐚🐚🐚
قله ای که چند بار فتح شود. . . بی شک روزی تفریحگاه عمومی میشود. مواظب دلت باش. . .
با فشار این نقطه، خود را از چنگ مهاجم نجات دهید 👌 دست های ما مملـــوء از پایانه های عصبی هستند. اگر مابین انگشتــــان دست شخص مهاجم را محکم فشار دهید، به احتمال زیاد تسلط خود را از دست میدهد و چنگ و مشت او شل میشود ! 🌿
🔴 : ♻️ به پوست سرآسیب یا خراش نمی‌رساند. ✍ جریان الکتریسیته ایجاد نمیکند. ✍ موخوره ایجاد نمیکند. ✍ چربی را به صورت یکنواخت پخش می‌کند، در نتیجه باعث بهتر شانه شدن موهای بلند می شود. ✍ براقی خاصی در مو ایجاد می‌کند. ✍ آرامبخش است.
: چند تکه مرغ رو بهش نمک و فلفل و زردچوبه پاشیدم و درون تابه با روغن سرخ کردم تا طلایی بشه. سپس تکه های مرغ رو به قابلمه دیگه ای منتقل کردم. درون ماهیتابه پیاز نگینی رو تفت دادم و بهش یک قاشق چایخوری پودر کاری و یک ق.غذاخوری رب اضافه کردم. اونوقت پازداغ و ربگوجه رو روی مرغها ریختم. درون ماهیتابه یک لیوان آب ریختم و گذاشتم جوش بیاد و به آرومی از گوشه به مرغها اضافه کردم. حدود یک ساعت گذاشتم ریز بجوشه تا مرغ بپزه. . در پلوپز: یک و نیم لیوان برنج شستم و خیسوندم. برنج خیس خورده رو داخل قابلمه ای که همیشه توش برنج درست میکنم ریختم و روی اون آب ریختم. باید حدود یک بند انگشت آب بالای برنج باشه. من برنج و آبش رو اول توی قابلمه اندازه میکنم چون توی پلوپز که سایزش بزرگتره نمیدونم چقد باید آب بریزم. یبار از روی دستور خود پلوپز پختم شفته شد.😁 دو ق چایخوری نمک ریختم و پلوپز رو روشن کردم و تمام. . برای روی برنج حدود ۲قاشق غ.خوری کره رو توی تابه آب کردم بهش زرشک رو اضافه کردم یه هم زدم و خاموش کردم. مقداری برنج رو با کره و زرشک مخلوط کردم بعد بهش زعفرون زدم
قدر همدیگر را بدانیم خاک چیزی را که گرفت پس نمی دهد 🌟
✅خواص فلفل سبز ✍از نظر طبیعت، گرم و خشک است. بادها و گازهای غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد را باز می کند. اگر با عسل خورده شود، محرک نیروی جنسی است. ❇️ درد دندان را تسکین می دهد. برای حلق مضر است و از این نظر باید با عناب خورده شود. اگر ماهی را با آن بپزند، ضررهای ماهی را رفع می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ماهیتابه 2 عدد تخم مرغ نصف لیوان شیر نصف استکان روغن آفتابگردان 2 عدد یوفکا پنیر و جعفری برای داخل بورک تخم مرغ، شیر و روغن را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم یک عدد یوفکا را تیکه تکیه کرده داخل سس تخم مرغی میذاریم و هم میزنیم در ماهیتابه کمی روغن میریزیم و یوفکاها را داخل ماهیتابه میذاریم و روی یوفکا مخلوط پنیر (پنیر سفید) و جعفری میریزیم یک عدد یوفکای دیگر را تیکه تیکه کرده و با سس خیس میکنیم و روی پنیر وجعفری میذاریم. پشت و رو سرخ میکنیم.