فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نظافت_اجاق_گاز
👇
کافیه ی مسواک داشته باشین و ی خمیر دندان (مارکش اصلا مهم نیست) و در آخر یک دستمال حوله ای نمدار 😍
اجاق گازتون رو برق بندازین 🤗
سرشعله ها رو هم با مسواک و خمیردندان تمیز کردم خیلی خوب شد 👌
امروز آنقدر سرگرم
دوست داشتن زندگی باش
که هیچ فرصتی
برای نفرت نداشته باشی
هر روز فرصتی تازه است
تا بهتر از دیروز باشی🌞🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃 با خودت #تکرار کن؛
سپاس برای خدای روزی دهنده
شوق زندگی در رگهای من جاریست
رابطه عالی با خرد برتر و خلقت هستی دارم
من انتخاب می کنم که عالی زندگی کنم
من انتخاب میکنم که شاد باشم
من انتخاب میکنم که بهترین باشم👌👌😊
سازنده ترین کلمه
صبراست
برای داشتنش دعا کن
روشن ترین کلمه
امیداست
به آن امیدوارباش
ضعیف ترین کلمه
حسرت است آن رانخور
محکم ترین کلمه
پشتکاراست آنراداشته باش
کازان دیبی 🍮
دسر خوشمزه ترکی 👌
مواد لازم:👇
یک لیتر شیر
یک لیوان خامه
یک لیوان شکر
دو ق س آرد برنج
سه ق س نشاسته ذرت
دو ق آرد سفید
وانیل یک دوم ق چ
طرز تهیه:👇
تمام مواد بجز وانیل رو مخلوط روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و جوش بزنه و مواد از خامی در بیاد وانیل رو افزوده دو جوش خورد شعله رو خاموش میکنیم
سپس کف ظرف نچسبی دو ق سوپخوری کره مالیده و روش و دو سه ق سوپخوری شکر پاشیده و کمی روی حرارت قرار میدیم تا شکر و کره ذوب بشن لازم نیست کاراملی بشن
از مایه مون روی کره و شکر ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا شکر کاراملی و به اصطلاح ته دیگه بشه
بهتره شعله پخش کن بذارید
در این مدت هم آب اضافی موادمون تبخیر میشه و سفت میشه
اجازه بدید به دمای محیط برسه در یخچال قرار داده تا سرد بشه خودش و بگیره بتونید راحت برش گردونید
با پودر دارچین تزیین و نوش جان کنید.
#دسر_نارنگی
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹
برای کرم نارنگی
آب نارنگی ۱.۵ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
کره ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم وانیلی
شیر ۲ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم .
قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم .
وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه .
بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
🌟
✅🍁🍁خوشبختی از نگاه آلفرد هیچکاک
آقای هیچکاک؛ تعریف شما از خوشبختی چیست؟!
شاید خوشبختی در خودآگاهی باشد. اینکه استعدادها و تواناییهای خویش را بشناسی و بتوانی خود را در مسیر موفقیت قرار دهی و کاری کنی که زمان به نفعت بگذرد نه به ضررت...
اینکه اشتباهات خود را بدانی و سعی کنی از آنها درس بگیری و تکرارشان نکنی. اینکه از آدمهای پوشالی و دروغین زندگی دور شوی و قدر انسانهای واقعی را بدانی. اینکه درون خود را خالص کنی و بهفکر چیزهای مثبت باشی. خودآگاهی شاید بزرگترین نعمت زندگی است...
|دکتر هلاکویی |
🫂 𝐉𝐎𝐈𝐍 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋 🎊
↓↓→→→→👩❤️👨→→→→↓↓
cнαɴɴεℓ↝
JOiN➣ @Haamsardari