eitaa logo
ایده های بانوان
9هزار دنبال‌کننده
32.2هزار عکس
32.7هزار ویدیو
111 فایل
#تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7 #مدیر👇 @Hossein_Hajivand تبلیغات هزینه ای (شرایط👇 http://eitaa.com/joinchat/2953183246Ce6d64e22a6
مشاهده در ایتا
دانلود
هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس، به غنچه‌ای می رسی که زندگيت را روشن میکند! ظهرتون خوش☀️🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه لکه بر قویه فرش در منزل👌 مخلوط سرکه جوش شیرین و مایع ظرفسویی میتون بدترین و عمیقترین لکه هارو از بین ببره
تو مهربان باش ... بگذار بگویند ساده است فراموش کار است زود میبخشد ...!! سال هاست دیگر کسی در این سرزمین ، ساده نیست. اما تو تغییر نکن تو خودت باش و نشان بده آدمیّت هنوز نفس میکشد.👌👌👌 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺🧚‍♀️وقتی یک مداد را خیلی به چشم هایتان نزدیک کنید آن را دوتا می بینید ....!!! دلیلش این است که چشم هایتان لوچ می شود. وقتی از فرط دوست داشتن زیاد به یک نفر بچسبید، احساساتتان لوچ میشود. یعنی یا خوبیهایش را دو دو تا می بینید یا بدیهایش را ... البته نتیجه یکسان است ... شما در هر صورت با واقع بینی خداحافظی کرده اید. مشکل اینجاست که آدم ها مداد نیستند... یک عکاس مشهور در کتابش نوشته بود: یک عکس فوق العاده نتیجه فاصله یا مناسب عکاس به موضوع مورد علاقه اش است...📷 برای داشتن یک رابطه ی فوق العاده همیشه به دنبال بهترین فاصله باشید نه نزدیکترین فاصله....🌺
♡پیشی بدون خمیرمایه♡ 🥟مواد لازم👇🏻 ۱/۵ لیوان آب ولرم ۱ ق غ سرکه ۱ ق م نمک حدود ۴ لیوان آرد (کنترل شده بریزید) 🥟برای مواد داخلش👇🏻 نیم کیلو اسفناج ۱ عدد پیاز پنیر نمک پول بیبر 🥟طرز تهیه👇🏻 برای خمیر داخل ظرفی مواد رو ریخته و ورز می دیم یه خمیر خیلی نرمی نمیشه. برای مواد داخلش اسفناج ها رو خوب شسته و خرد می‌کنیم داخل تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ریخته و پیاز های نگینی خرد شده رو اضافه کرده تا وقتی که کمی طلایی بشن تفت میدیم سپس اسفناج ها رو اضافه می کنیم. وقتی اسفناج ها آبشو پس داد و دوباره جذب کرد نمک و پول بیبر رو اضافه کرده و دوباره هم می زنیم و از روی اجاق برمی داریم و می ذاریم خنک بشه. به اسفناج های خنک شده پنیر اضافه می کنیم خمیر رو به چونه های کوچیک تقسیم کرده و آرد پاشی می کنیم و با کمک وردنه بازش می کنیم. مواد داخلی خنک شده رو قسمت وسط خمیر قرار میدیم و خمیر رو می بندیم بعد با کمک چاقو کناره هاشو برش زده و خمیر رو داخل روغن سرخ می‌کنیم. نوش جان
هيچ روزی تکرار نمی‌شود هيچ شبی، دقيقاً مثل شب پيش نيست هيچ بوسه‌ای، مثل بوسه‌ی قبل نيست و نگاه قبلی مثل نگاه بعدی روزها ، همه زود گذرند چرا ترس؟ اين همه اندوه بی‌ دليل برای چيست؟ هيچ چيزی هميشگی نيست فردا كه بيايد، امروز فراموش شده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا