#ترشی_ذرت🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
پیاز متوسط یک عدد
خیار یک عدد
فلفل یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
سرکه سیب دو پیمانه
ذرت دو پیمانه
آب نصف پیمانه
شکر یک سوم پیمانه
زردچوبه نصف ق چ
خردل یک ق چ
آرد ذرت یک ق س
گلپر یک ق س
طرزتهیه
👇👇👇
ابتدا پیاز، خیار و فلفل سبز را ریز خرد کرده و گوجه فرنگی را رنده کنید و به همراه ذرت به مواد اضافه کنید.
سپس شکر، سرکه، آب، آرد و ادویه ها را افزوده و در یک قابلمه ی لعابی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید.
حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را گذاشته حدود چهل دقیقه آرام بجوشانید.
سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و در جای خنک نگهداری کنید.
فواید روزه گرفتن
✍دانشمند ژاپنی: روزهداری باعث از بین رفتن سلولهای معیوب و سرطانی
مکانیسم اتوفاژی یا خودخواری سلولی، تخریب و بازیافت اجزا سلول توسط خود سلول است که در هنگام "روزه گرفتن" و گرسنگی طولانی روی میدهد
نوش جان👌
#ترشی
👨🍳
چند ترفنددرمورد ادویه ها👍
اگر این توصیه هارو درمورد ادویه ها توی غذاهات استفاده کنی غذاهات بی نظیر میشه👇👇👇
🎀 #زعفران
برای اینکه طعم و عطر زعفران در غذا مشخص باشه باید این ادویه رو آخرین مرحله طبخ به غذا اضافه کنید؛ به جز مواردی که برای طعمدار کردن مرغ و گوشت برای تهیه جوجه کباب و استیک و... چندساعت قبل از طبخ استفاده میشه. دقت کنید زعفران باید داخل شیشههای دربسته و دور از نور نگهداری بشه تا عطر و رنگ خودشو از دست نده
🎀 #زردچوبه
اگه میخواید بوی بد مرغ و ماهی رو هنگام طبخ از بین ببرید، زردچوبه بهترین ادویه است اما فراموش نکنید مصرف زیاد اون غذا رو تلخ میکنه، زمان به جوش اومدن برنج و قبل از آبکش کردن میتونید یک قاشق زردچوبه داخل قابلمه بریزید تا پلوی آماده شده خوشرنگتربشه؛ البته این روش بیشتر درمورد برنجای مخلوط مثل عدسپلو، باقالیپلو و ... کاربرد داره
🎀: #دارچین
یه ادویه عالی برای طعم دادن به گوشت قرمز و شیرینی ها، دارچین بوی بد گوشت رو از بین میبره و عطر خاصی بهشون میده
🎀: #فلفل سیاه
اگه میخواید گوشت قرمز یا مرغ رو بپزید، بهتره قبل از این کار، تکههای گوشت یا مرغ رو با پیاز، زردچوبه و مهمتر از همه فلفل سیاه خوب سرخ کنید و بعد اونو بپزید تا گوشت هم طعم بهتری پیدا کنه و هم از نظر ظاهری بافتش رو از دست نده
🎀 #زیره
بهترین ادویه برای طبخ غذاهایی که حاوی مواد نفاخ مثل حبوبات هستن،(نفخ حبوبات از بین میبره) موقع طبخ آبگوشت و انواع آش میتونید از زیره برای طعمدار کردن غذا استفاده کنید
#بورک_مرغ_اسفناج😍
سینه مرغ.....۲عدد
اسفناج.....۵۰۰ گرم
قارچ.....۵۰۰ گرم
پیاز.....۲عدد
روغن....۱/۲ پیمانه
ماست.....۱پیمانه
پنیر پارمسان.....۱/۲ پیمانه
خمیر یوفکا یک بسته
نمک،فلفل
سینه مرغ نگینی خرد کنید.پیاز ریز خورد کنید.پیاز تفت دهید بزارید سبک بشه.سینه مرغ اضافه کنید.بزارید کامل تغییر رنگ بده و کمی پخته بشه.اسفناج ریز خورد کنید.بهتر فقط از برگ اسفناج استفاده کنید.به مرغ اضافه کنید.بزارید با مرغ کامل بپزد.و اب اسفناج خشک بشه.نمک و فلفل اضافه کنید.پنیر پارمسان اضافه کنید.خمیر یوفکا مثلثی تهیه کنید.سطح خمیر با مخلوط روغن مایع و ماست کمی چرب کنید.از مواد بورک روی خمیر گذاشته.خمیر می بندیم.اول دو طرف خمیر روی مواد بزارید.بعد خمیر لوله کنید.داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید.بورک بچینید.رومال زرده تخم مرغ و زعفران بزنید.روشم کنجد بریزد.داخل فر بزارید حدود نیم ساعت با درجه ۱۸۰ حدود ۵ دقیقه گریل روشن کنید تا روشم طلایی بشه.
#سمبوسه_عدس
اول از همه یک پیمانه عدس رو ابپز کنین.
بعد دوتا سیب زمینی متوسط رو هم بپزین.
حالا عدس و سیب زمینی های پخته رو داخل غذاساز بریزین تا له بشن.
حالا دوتا پیاز رو نگینی ریز کرده و سرخ کنین و بعد عدس و سیب زمینی رو اضافه کرده و دو سه ق غ جعفری خورد شده و نمک و فلفل و پودرسیر و اویشن و زردچوبه زده و همه رو با همخوب مخلوط کنین و یه کوچولو تفت بدین.
حالا موادمون امادست.
نون های لواش رو برش بزنین و یک قاشق از مواد داخلش ریخته و میپیچونیم.و داخل روغن داغ سرخ میکنیم
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
#دعای_سلامتی_امام_زمان_عج 🍃🌺
۞اَللّهُمَّ۞
۞کُنْ لِوَلِیِّکَ۞
۞الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ۞
۞صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلی آبائِهِ۞
۞فی هذِهِ السّاعَه وَفی کُلِّ ساعة۞
۞وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً۞
۞وَعَیْناً حَتّی تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ۞
۞طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها۞
۞طَویلا۞
#امام _زمان
#أللَّھُـمَ _؏َـجِّـلْ _لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❣
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
🍃🌺یاصاحب الزمان ادرکنی
🍃🌺 یاصاحب الزمان اغثنی
⭐بابی انت وامی یااباصالح المهدی
⭐بابی انت وامی یااباصالح المهدی
⭐بابی انت وامی یااباصالح المهدی
💞المستغاث بک یابن الحسن:صدمرتبه
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#کته_قلیه_ماهی
مواد لازم:
سبزی گشنیز و شنبلیله.. به نسبت دو به یک
پیاز و سیر
تمبر هندی
پیاز و نگینی خرد میکنم و کمی تفت میدم تا سبک بشه.. سبزی ریز خرد شده و سیر ریز خرد شده رو اضافه میکنم و خوووووب تفت میدم.. ماهی رو بهش زردچوبه و فلفل سیاه میزنم و در مقدار کمی روغن سرخ میکنم.. فقط تا حدی که خودش رو بگیره و توی خورشت باز نشه نه اینکه کامل پخته بشه.. تمبر هندی رو از چند ساعت قبل توی ابجوش خیس میکنم و از صافی رد میکنم تا هسته هاش جدا بشه.. حالا اب تمبر هندی رو به سبزی اضافه میکنم و میذارم جوش بیاد وقتی جوش اومد ماهی رو اضافه میکنم و میذارم با شعله کم جا بیفته.. پ.ن. چون تمبر هندی خودش شور هست حواستون باشه که نمک اضافه نکنید. اگر حس کردید خورشتتون قوام نداره و رقیقه میتونید یک قاشق ارد به خورشت اضافه کنید یا ماهی ها رو موقع سرخ کردن توی ارد بزنید و سرخ کنید تا لعاب بده و خورشتتون به اصلاح اب و دون جدا نباشه و اینکه این غذا به نظرم باید تندددددد باشه پس از فلفل قرمز غافل نشید..
❁🍟🥦🍔
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
ترفند #آشپزی 🧄
برای پوست کندن سیر بدون دردسر، بوته کامل سیر را به مدت 20 ثانیه با بالاترین درجه درون مایکروفر بگذارید♨️ بعد از خارج کردن سیر از دستگاه پوست آن جدا میشود 🙂