6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند عالی برای شکل دادن به خمیرنانهاوشیرینی ها
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هنر واقعی #تزئین سیب زمینی
.
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده تزیین سالاد 😋
.
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی
فصل خوشمزه ترشیجات داره میرسه.اینم یه ترشی گوجه خوشمزه🍅🍅🍅
خانومای این کانال بینظیرن😘
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀سفره آرایی🥒
کلیپ تزیین خیار زیبا و دلبر😍✨
باسلیقه باش👌🌺
#تکنیکهای_با_سلیقگی
#ظرافت_خانه_داری
.
.
.
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
برق انداختن و از بین بردن خط و خش اجاق گاز استیل با خمیر دندان
.
.
.
.
.
.
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند #ترفند #خانه_داری✨ با لیمو
.
.
.
.
.
17.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میگو_سوخاری 🍤😍😋
میگو ۳۰۰گرم، شیر یک لیوان، پودر زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل پول بیبر، آرد سفید، تخم مرغ دو عدد، پودر سوخاری ریز، پودر سوخاری درشت
🔴میگو با چاقو یه کم برش میزنیم تا صاف بشه و موقع سرخ کردن جمع نشه
میگو و شیر و پودر زنجفیل و پودر سیر و فلفل قرمز و فلفل پول بیبر میزاریم یک ساعت بمونه و بعد آبکش میکنیم
نمک بهش میزنیم و میگو ها رو داخل آرد سفید میغلطونیم
تخم مرغ رو با کمی پودر سیر میزنیم
میگو رو که داخل آرد سفید زده بودیم اول داخل تخم مرغ بعد آرد سوخاری ریز میزنیم دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری درشت
داخل روغن داغ حرارت متوسط سرخ میکنیم بیشتر از ۴ ،۵ دقیقه سرخ نکنید .
.
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه تزئین میوه جذاب مخصوص بچه های بد غذا 😍
اعتراف میکنم من با این سنم عاشق این جوجه تیغی شدم، دیگه بچه ها که جای خود دارد😂🖐
.
.
.
.
.
.
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لازانیا_فوری
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰
لازانیا تابه ای
یه پیاز متوسط
دویست گرم گوشت چرخکرده
کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی
یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا
ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا
من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند
پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آبجوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان
.
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀🍀🍀🍀
فصل باقالی شده، با این دردسر کرونا بهترین روش بلانچ کردنشه.
دیگه خیالتون راحته،
. با روش بلانچ، هم بهتر میمونه هم بدون ویروسه🙂🤩🤩🤩👍
.
نحوه بلانچ باقالی یا لوبیا سبز ، نخود فرنگی و ...
به مدت ۳ تا ۵ دقیقه باقالی رو توی آب جوش می ریزیم بعد آبکش میکنیم بلافاصله آبکش رو توی آب یخ میزاریم به همین سادگی😅👌
╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯