کاش میتونستم هر روز بغلت کنم🌱♥️پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
🌱🍃
«ما قيلَ بِالأعيُن لا يُنسىٰ!»
🍃 آنچه با چشمها گفته شده،
فراموش نمیشود...
❤️🍃
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
#آش_جو
یه آش خوشمزه و دوست داشتنی ، مقوی
برای ۶ تا ۸ نفر
جو پوست کنده ۱ پیمانه
نخود نصف پیمانه
لوبیا چیتی نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
بلغور جو ۱/۳ پیمانه
برنج ۱/۳ پیمانه
سبزی آش ۳۰۰ گرم (شامل تره ، اسفناج ، جعفری ،گشنیز ، شوید ، بعضی ها در این آش مرزه و ترخون هم می ریزند)
پیاز ۳ تا ۴ عدد
سیر ۲ حبه
کشک ۲ تا ۳ ق غ
آب قلم در صورت تمایل ۱ لیتر
نعنا داغ به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
حبوبات رو از شب قبل خیس کردم .
اول جو و بلغور جو رو داخل قابلمه ای ریختم و آب اضافه کردم و گذاشتم بپزه .
در قابلمه دیگه یک عدد پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم . سیر رو رنده کردم و اضافه کردم و با سیر کمی تفت دادم ، مقداری زردچوبه ریختم . نخود و لوبیا رو اضافه کردم و آب قلم ریختم (می تونید آب هم جای آب قلم بریزید) و گذاشتم بپزه .
زمانی که نخود و لدبیا نیم پز شده ، جو و بلغور جو پخته رو بهش اضافه کردم . عدس و برنج رو هم ریختم و گذاشتم بپزه .
هر زمان که آب غذا کم بود ، آب اضافه کردم .
۳ تا ۴ عدد پیاز رو خلالی کردم و سرخ کردم . نصف از این پیاز داغ رو داخل آش می خوام بریزم و نصفش رو برای تزیین آش .
وقتی حبوبات پخت ، سبزی آش رو اضافه کردم ، نصف پیاز داغ رد هم داخلش ریختم ،گذاشتم کمی سبزی بپزه .
یک ربع آخر کشک رو با کمی آب رقیق کردم و به آش اضافه کردم . نمک رو هم تست کردم و گذاشتم آش کامل جا بیفته .
برای نعنا داغ ، روغن رو روی حرارت قرار دادم و کمی گرم شد ، نعنا خشک رو اضافه کردم و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم .
آش رو با ماست و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کردم .
پ.ن : این آش در مدل های مختلف تهیه میشه ، یک سری سبزی آش داخل این آش نمی ریزند ، یک سری داخل این آش ، گوشت اضافه می کنند ، حبوبات هم همین طور که بسته به هر منطقه متفاوته و ، از ماش ،بلغور گندم ، لوبیا سفید هم میشه استفاده کرد.
🌟
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋
مواد لازم👇👇👇
ران یا سینه مرغ
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ۱/۲ متوسط
هویج ۱ عدد
ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین)
زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته
رب گوجه
آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه طعم و بوی مرغُ دوست نداری، با این راهکار عاشقش میشی🤩🤩
مرغ ها رو ۵ دقیقه بجوشونین
آب قابلمه رو دور بریزین
دوباره آب اضافه کنین
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه ای
نمک
زرد چوبه
بریزین و درشو ببندین یک ربع بجوشه
مرغ ها رو از قابلمه خارج کنین
داخل تابه مقداری کره و روغن بریزین
کمی که داغ شد، مرغ ها رو بچینین
دو طرفشون که سرخ شد، از تابه خارج کنین
یک عدد پیاز خلالی شده رو داخل همون تابه بریزین و تفت بدین
دو حبه سیر
کمی زردچوبه
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
اضافه و مخلوط کنین
دو پیمانه آب مرغ و
دو تکه چوب دارچین
اضافه کنین
وقتی به جوش اومد، کمی فلفل سیاه و پاپریکا بریزین
مرغ ها رو بچینین
مقداری عصاره زعفران
آب نصف لیمو
بریزین
درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین تا جا بیوفته
با این ریزه کاری ها مرغ تون خوش طعم و معرکه میشه
🌟
#حلوا
#حلوا_با_پایه_بیسکوئیت
برای حلوا، دو لیوان آرد و یک لیوان روغن مایع رو تفت دادم تا کمی تغییر رنگ بده و بعد شیره داغ رو اضافه کردم. برای شیره یک لیوان آب و یک لیوان شکر و یک سوم لیوان گلاب و مقداری زعفران و پودر هل رو روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد بعد از یکی دو قل خاموش کردم.
برای بیسکوئیت زیرش،،، صد گرم پودر قند و صد وپنجاه گرم کره (در محیط نرم شده) رو حدود سه دقیقه با همزن زدم، یه دونه تخم مرغ و کمی وانیل رو هم ریختم و کمی با همزن زدم، سیصد گرم آرد و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر رو هم به مواد اضافه کردم و با دست مخلوط کردم تا خمیر نرمی به دست بیاد،اواخر مخلوط کردن خمیر رو دو قسمت کردم و به یه قسمت پودر کاکائو و به یه قسمت کمی زعفران اضافه کردم و خمیر ها رو تو کیسه فریزر و برای نیم ساعت تو یخچال گذاشتم
خمیر ها رو بین کیسه فریزر با وردنه به قطر نیم سانت باز کردم،مجدداً یخچال گذاشتم وبعد قالب زدم، تو سینی فر که کاغذ روغنی انداختم چیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه در طبقه وسط به مدت 15 دقیقه گذاشتم ،بعد از پخت صبر کردم تا بیسکوئیت ها خنک شدن بعد از سینی فر برداشتم. شدن
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه عدد بادمجان پوست گرفته شده رو داخل تابه سرخ کنین و مقداری زردچوبه بزنین
دویست گرم گوشت چرخ کرده،
یک عدد پیاز رنده شده،
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه ای که با هم مخلوط و قلقلی کردین رو داخل همون تابه تفت بدین
یک عدد پیاز خلال شده رو تفت بدین
نمک و فلفل و زردچوبه بریزین
سه عدد گوجه اسلایس شده رو داخل تابه بچینین
بادمجان های سرخ شده رو بچینین
گوشت های قلقلی
یک قاشق رب که با یک لیوان آب باز کردین، بریزین
در تابه رو ببندین تا جا بیفته
اين غذای اصیل و خوشمزه رو کنار برنج یا نون سرو کنین و ازش کُلی لذت ببرین
🌟
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ اینجوری محشر میشه😋
مواد لازم👇👇👇
ران یا سینه مرغ
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه ۱/۲ متوسط
هویج ۱ عدد
ادویه (نمک،فلفل سیاه،دارچین)
زعفران 4,5 قاشق غذاخوری آب گرفته
رب گوجه
آبلیمو دلخواه (اگر دوست دارین طعم غذاتون ترش تر بشه😊)۱/۵ ساعت تا ۲ بپزه
🌟
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله انار
دوتا انار را دون کردم
یه بسته ژله الوورا را با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم وبن ماری کردم تا شفاف بشه
داخل یه کاسه گرد کوچیک کیسه فریزر گذاشتم وانارهارو ریختم توش وروشون ژله ریختم تا روی انارهارو بپوشونه و کیسه رو محکم بستم
عین فیلم پست قبل و داخل کاسه گذاشتم و سه چاهار ساعت گذاشتم یخچال تا سفت بشه وبعد از داخل کیسه خارج کردم وبا پوست انار تزیین کردم
این ژله بیرون از یخچال اصلا آب نمیشه ویکی دوروز قبل هم میتونید آماده کنید
🌟