#کیک_مرغ
کیک مرغ خوشمزه به روش من ،دستورش رابراتون می نویسم امیدوارم درست کنیدوخوشتون بیاد :
نان تست یا نان اسنک یک بسته
سینه مرغ پخته شده 1عدد
خیارشور 150تا 200 گرم میزانش رابه دلخواه می تونید کمتریا بیشترکنید،
ژامبون یاکالباس 6_5ورق،دوست نداشتین حذف کنیدیاازکالباس خونگی استفاده کنید
گردوخردشده نصف لیوان
جعفری یاپیازچه ساطوری شده به دلخواه نصف لیوان
(بعضیها طعم جعفری را می پسندن بعضی ها هم پیازچه،هرکدوم باب ذائقه وسلیقه خودتون هست)
یا حتی می تونید مخلوط نصف لیوان جعفری +۴ ق غ پیازچه ساطوری شده بریزید من فقط جعفری ریختم
سس مایونز یک لیوان ،تقریبا یک شیشه کوچک میشه
ماست خامه ای یاماست چکیده ی ۲/۳لیوان (بعضیها پنیر خامه ای میزنن، باب سلیقه من نیست )
نمک وفلفل به مقدارلازم
درابتداسینه مرغ رااب پزکنیدبه این روش که روی مرغ یک پیازخردشده، یک حبه سیر ،نمک،فلفل وزردچوبه ریخته وباحرارت کم اجازه دهیدتامرغ بااب پیازطعم دارو پخته شود،سپس ان راخیلی ریز خردکنید،
خیارشور وکالباس رانیز خردکنید، جعفری یاپیازچه را هم ساطوری
سس مایونزوماست رامخلوط وبه ان کمی نمک وفلفل بزنید،،من ازماست چکیده استفاده کردم،ماست معمولی راداخل کیسه نخی ریختم وچندساعتی اویزون کردم تا اب ماست چکه چکه کاملا خارج بشه وماست چکیده وسفت بشه
چون ماست اگر شل باشه کیک مرغ خمیر میشه
همه موادشامل مرغ خردشده،کالباس خردشده،خیارشورریزشده،جعفری یاپیازچه ساطوری شده رامخلوط کنید نصف سس را به ان بیفزاییدنمک وفلفل رامیزان کنید
به دلخواه به آن گردو نیز اضافه کنید
دورتادورنانهای تست راباچاقوبگیرید،چهارعددنان کنارهم قراردهیدازمخلوط مرغ یک لایه روی ان بکشیدسپس یک ردیف دیگرنان ومایه،این عمل راتکرارکنیدتادرنهایت سه ردیف ازنانهاراباموادپرکنید،دست اخرروی لایه اخرمواد،یک ردیف دیگرنان پچینیدوروی کل کیک واطراف ان رابا مقداردلخواه از مابقی سس کاور کنید،
برای این شکل ازکیک مرغ سه ردیف مایه وچهارردیف یاشانزده عددنان استفاده شده،
درنهایت کیک رابه دلخواه تزیین کنید ازاضافه های نان برای تزیین دورکیک نیز می توان استفاده کرد،
دو سه ساعتی درون یخچال بگذارید وسپس سرو کنید،
ازذرت پخته شده یا هویج پخته وریزشده و..... نیزبه دلخواه می توان درمایه کیک استفاده کرد،
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله
• طرز تهیه این ژله خیلی متفاوت و ساده است خیلی ام خوشگله
.
دو بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش مخلوط کنید خنک شد یک لیوان بستنی هم اضافه کنید داخل قالب رو چرب کنید و داخل قالب بریزید بزارید داخل یخچال کامل خودش رو بگیره
بعد با نی آییس پک مثل فیلم داخلش حفره ایجاد کنید هر چند رنگ ژله خواستین درست کنید و با سرنگ داخل حفره ها بریزید بزارید داخل یخچال خودش رو بگیره بعد یکم دیگه ژله روش بریزید در آخر هم کامل سفت شد داخل قالب برگردانید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فالوده خونگی
مواد لازم:
آب 💧
شکر🍚
گلاب🌹
رشته ی فالوده🍧
👨🍳
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰
.
طرز تهیه قیمه #خورشت :
پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگگوشت تغییر کنه.
بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه
زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید.
لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره.
بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه.
اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه.
✅نکات طلایی
✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید
✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید
✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه
✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده
.
نوش جانتون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_جو_رستوراني
اول اينكه اين سوپ نيازي به تعريف من نداره خودتون درست كنيد تا متوجه طعم هيجان انگيزش بشيد..
مواد لازم ٧ نفر
پياز ١ عدد
هويج ١ عدد
سينه مرغ ١ عدد
قارچ ٨ عدد
جو ١٥٠ گرم
شير ٤ ليوان
خامه ١٠٠ گرم
آب ٤ ليوان
جعفري ساطوري ٢ ق غ خ
بادوم هندي ١٠ عدد
آرد ١ ق چ خ
كره ٢٠ گرم
نمك ١ ق چ خ
فلفل سفيد ١ ق مربا خوري
فلفل سياه ١ ق مربا خوري
آويشن ١ ق مربا خوري
جو ١٠ دقيقه خيس خورد كافيه ،در ظرف رو هم مرحله آخر نيمه بسته بزاريدو اينكه در هنگام اضافه كردن جعفري حتما گازو خاموش كنيد تا رنگ جعفري بر نگرده عطرو بوش هم حفظ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_بامیه_و_بادمجان😍😋
بادمجان ۳عدد
بامیه ۲۰۰گرم
پیاز یک عدد
آب نصف لیوان
نمک وادویه به میزان لازم
گوجه ۵عدد
بامیه ها وبادمجونهاروجداگانه داخل روغن یک تفت کوچیک میدیم نیازبه سرخ شدن نداره فقط بوی خامیش گرفته بشه
پوره گوجه روهم داخل روغن میریزیم اجازه میدیم تاگوجه رنگشوپس بده نمک وادویه رواضافه میکنیم من ازپیازداغ استفاده کردم شمامیتونیدپیازرو سرخ کنید
بعدبهش بامیه وبادمجان رواضافه کرده نصف لیوان آب رواضافه میکنیم درب تابه رومیزاریم اجازه میدیم تاخوراک ماجابیفته بعدداخل ظرف سروریخته وباخلال سیب زمینی وجعفری تزیین میکنیم.
مراقب آدمهای "آرام" زندگیتان باشید،
آنهایی که "گوش" میدهند،
دیرتر "غمگین" میشوند،
"سخت عصبانی" میشوند،
طولانی "دوستتان" دارند،
کم "عاشق" میشوند،
"مهربانی" را بلدند،"حواسشان" به شماست، ...
"درد" را به "جان" میگیرند تا شما را "نرنجانند"،...
آنها همانهایی هستند که اگر "دلشان بشکند"!
دیگر"نیستند"!
نه اینکه "کم" باشند
دیگر "نیستند...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
آرامش یک احساس است،
تو نمیتوانی به زور این احساس را ایجاد کنی.
کافی است همه منفی بافی ها و موانع را کنار بگذاری، تا با پای خودش به سراغت بیاید.
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_عربی😍😋
مواد لازم🔻
گوشت خام
پیاز خیلی ریز خام
کمی برنج پخته
بلغور گندم
طعم ملس، ترش و شیرین داره و البته: سبزی و لپه نداره.بعضی از دلمههای عربی بجای لپه از نخود استفاده میکنن.گ و تقریبا همه دلمههای عربی و ترک، از گوشت خام و پیاز خام توی ترکیب اصلی استفاده میکنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زرشک_پلو_با_مرغ_شکمپر😍😋
این مدل مرغ خیلی آسون و خوشمزه س برای مهمونی هم میتونید توی دیس بچنید خیلی شیک میشه 😍😍😍
درست کردنشم که واضحه داخل سینه مرغ بدون استخون رو کاملا با چاقو خالی کنید فقط خیلی احتیاط کنید که بالا و پایین مرغ سوراخ نشه 😐که موادش موقع پر کردن بیرون بریزه
داخلش رو با زرشک و پیاز داغ یا حتی گردو خرد شده پر کنید یکمم به داخلش زعفرون بزنید بعد بیرونش رو هم کاملا زعفرون بزنید و داخل روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنید حالا برای سسش یکم پیاز داغ ،برگ بو ،نمک،فلفل و ابجوش بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم بپزه و سسش غلیظ بشه حدودا نیم ساعته آماده س و مغز پخت میشه بعد از پخت هم همین مدلی با سس میتونید سرو کنید هم مثل من یکم که خنک شد برش بدید با یه چاقو تیز و اره ای ،سسش هم توی کاسه کوچیک کنارش بذارید (اگه سرد شد که خیلی نمیشه میتونید گرمش کنید داخل مایکروفر )
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰😍😋
لازانیا تابه ای
یه پیاز متوسط
دویست گرم گوشت چرخکرده
کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی
یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا
ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا
من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند
پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آبجوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین مرغ و بادمجون 😍😋
برای ۵ نفر:
پیاز: ۲ عدد
فیله مرغ (یا سینه و یا ران مرغ): ۵۰۰ گرم
بادمجان: ۳ یا ۴ عدد
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفلسیاه
پیاز رو توی روغن سرخ کنید، ۲-۳ دقیقه بعد مرغ رو به همراه ادویهها اضافه کنید و ۴ دقیقه بعد بادمجان. با حرارت زیاد تفت بدید و اگه نیاز بود یه چیکه آب روی اونها بریزید تا نسوزه.
.
برنج(حدود ۳ لیوان) و نمک رو توی آبجوش بریزید و قبل از اینکه کامل نرم بشه آبکش کنید و اجازه بدید تا خوب خنک بشه.
زعفرون رو آسیاب کنید و روی اون یخ بریزید تا یخها آب بشه.
داخل یک کاسه بزرگ ۲ تا زرده تخممرغ، یک کاسه ماست، نمک، یکم روغن و زعفرون رو خوب مخلوط کنید و نصف برنج(خنک شده) رو توی اون بریزید، آروم مخلوط کنید!
ماهیتابه یا قابلمه نچسب رو بیارید، کف اون رو چرب کنید و به ترتیب برنج تهچینی، سس مرغ و بادمجون و برنج سفید رو بریزید تو قابلمه و روی حرارت کم با شعلهپخش کن اجازه بدید تا دم بکشه!
نوش جونتون😋😋
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_کچاپ_خونگی😍😋
🔴مواد لازم:
ا لیوان آب
۱ ق غ و نیم نشاسته ذرت
یک سوم لیوان سرکه قرمز یا سفید
نصف لیوان رب
ادویه ها : نمک ، فلفل سیاه
پودر پابریکا ، پودر سیر
پودر گوجه(قابل حذف)
من از هرکدوم نصف ق چ ریختم شما میتونید کم و زیادش کنید تا با ذائقه خودتون سازگار بشه
غلظت سس هم به خودتون بستگی داره هرچقدر بیشتر بمونه رو گاز سفت تر میسه البته حواستون باشه بعد از سرد شدن یه مقدار سفت تر هم میشه❌این سس تا چند ماه تو یخچال ماندگاری داره ولی پیشنهاد میکنم هر دفعه نهایتا ۲ برابر این مواد درست کنید تا تازه بمونه.
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#نوشیدنی👩🍳
💜💚مواد لازم :
شکر ۴ پیمانه
اب دو پیمانه
زعفران
عرق تعنا ۱ قاشق غذاخوری
سرکه نصف پیمانه
پارت۱
👨🍳
✅روزهای غریبیست...
مادر دختر به دنیا می آورد
که کمک حال او باشد،
اما دختر به بهانه درس و مشق،
کمکی که نمی کند،
حتی مادر غذا و لباس های او را نیز آماده می کند،
و باز دختر نسبت به مادر بی احترامی می کند.
🍃روزهای غریبیست...
جوانانساعتها بصورتحضوری
یا آنلاین با دوستان خود وقت می گذرانند، اما چه بسا حتی در ماه یک ساعت کنار والدین خود ننشینند و با آنها همنشین نمی شوند و حتی دریغ از یک تماس تلفنی پنج دقیقه ای...
🍃روزهای غریبیست...
مادر به فرزندان خود سخن یاد می دهد، اما فرزندان همین که به سنین جوانی رسیدند، کُلفتی صدای خود را بر سر مادری که سخن گفتن به آنها آموخته خالی می کنند.
🍃روزهای غریبیست...
والدین چندین فرزند را در یک خانه، نگهداری و بزرگ می کنند، اما همین چندین فرزند که بزرگ شده و هرکدام خانه جداگانه دارند، حاضر نمی شوند، در خانه خودشان از آنها نگهداری کنند.
🍃ای دوست من،آگاه باش!
”جزا از جنس #عمل است“
🍃پس امروز همانگونه با #پدر و #مادرت رفتار کن،
که دوست داری در آینده فرزندانت با خود شما رفتار کنند.
عاقلان را اشارهای کافیست ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_سبزیجات 😋😋
توی خونه براحتی درست کنید
کافیه فیلم رو دانلود کنید 👆
آموزش واضح و اسان 💕
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃