#شیرینی_نسکافه
یک شیرینی ساده که می تونید با هر طعم و هر مزه ای درست کنید .
می تونید جای نسکافه هم از پودر کاکائو استفاده کنید و یا حذف کنید . می تونید پودر بادام نریزید و یا حتی از انواع پودرهای دیگه استفاده کنید .
من به صورت شیرینی نسکافه و بادام درست کردم و با ترکیبی از شکلات و فندق که بیس خیلی عالی هست 😌.
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴۰ گرم ( تقریبا ۲ ق غ)
پودر بادام ۴۵ گرم (حدودا نصف لیوان)
نسکافه ۱ ق غ
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
مواد به دمای محیط برسه .
پودر قند و آرد الک بشه .
پودر قند و کره نرم روبا همزن خوب سه دقیقه زدم و بعد نسکافه رو با خیلی کم اب گرم حل کردم و داخلش ریختم .پودر بادام رو هم اضافه کردم و ترکیب کردم . آرد رو کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هست باز حواستون باشه و با نوک انگشت خمیر رو جمع کردم . خمیر ورز دادن و استراحت هم نمی خواد . خمیر خیلی نرم و لطیفی به دست میاد .
طرح دادنش دست خودتونه من بین دو تا کیسه فریزر با وردنه به قطر ۳ میلی باز کردم و قالب دلخواه زدم .
داخل سینی چیدم . سینی هم در حد خیلی کم جرب شدن کافی هست چون کره به قدر کافی داره نیازی به خیلی چرب شدن و حتی کاغذ روعنی هم نداره .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۶۰ درجه طبقه وسط حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . باز دمای فرها فرق داره حتما چک کنید .
بعد که کمی از دما افتاد گرم نباشه از سینی شیرینی ها رو برداشتم .
برای تزیینش دست خودتونه من از کمی شکلات و مغز فندق استفاوه کردم .شکلات آب شده رو با قیف یکبار مصرف وسطش زدم و از نصف فندق روش قرار دادم . (می تونید از مغز بادام و پسته و... هم استفاده کنید )
سر شیرینی ها هم باز کمی شکلات آب شده ریختم .
👈👈نکات :
در مورد جایگزینی همیشه تاکید داشتم بیس شیرینی ها رو دست نزنید و طبق دستور مواد اولیه برید جز جایی که امکان باشه . جای کره هم خیلی توصیه به ریختن روعن جامد ندارم بافت رو تغییر میده .
جای پودر قند هم شکر نمیشه چون دونه درشته زیر دندون میاد . پودر شکر بد نیست البته کیفیت با پودر قند بهتره .
بدون فر هم توی فر دست ساز و تابه می تونید درست کنید و در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
ماندگاری این شیرینی تا یک الی دو هفته با کیفیت در ظرف درب بسته محیط خنک می مونه .
برای من ۲۵ عدد شیرینی شد.
🌟
شکستن سنگ به ضربات مکرر چکش نیازمند است
و نابود کردن افکار منفی
به تکرار "باورهای مثبت"
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
تا خدا هست
بهمخلوق دمی تکیه مکن
که خدا کوه ثبات است
وبشر عین نیاز ...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#تلنگر
🍂هیچ وقت نگو:
محیط خرابه، منم خراب شدم
👈هر چه هوا سردتر باشد،
لباست را بیشتر میکنی!!!
✅پس هر چه جامعه فاسدتر شد،
تو لباس تقوایت را بیشتر کن👌
رنگ موی بلوطی مسی😍
هاله رنگ های گرم در فصل بهار امسال بسیار مورد توجه قرار خواهند گرفت
و این موضوع به این معنا است که سایه های رنگ قرمز در فصل بهار ترند روز خواهند شد.
شاید رساندن رنگ موهای پایه به این رنگ موی بلوطی مسی کار ساده ای نباشد،
اما در هر صورت نتیجه بی نظیر خواهد بود. بیش از آن چه که فکر کنید، رنگ قرمز به چهره افراد بسیاری می آید.
🍃
🌿🌺🌿
#سبک_زندگی
چشمی که دائم عيبهای ديگران را ببيند، آن عيب را به ذهن منتقل ميکند.
و ذهنی که دائما با عيبهای ديگران درگير است، آرامش ندارد، درونش متلاطم و آشفته است.
در عوض چشمی که ياد گرفته است هميشه زیباییها را ببيند، اول از همه خودش آرامش پيدا می کند.
چون چشم زيبا بين عيبهای ديگران را نمی بيند و دنيای درونش دنيای قشنگیهاست...
در این شب زیبا
از خدای مهربان
براتون🍃🌷
یک حس قشنگ
یک شادی بی دلیل
یک نفس عطر خدا
یک بغل یاد دوست
یک دنیا آرزوهای خوب
و آرامش خواستارم
شبتون بخیر و سرشار از آرامش🌙
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
💖 سلام
🌷صبح زیبـاتون بخیر
💖امـیدوارم توشه
🌷امروزتون پُر باشه
💖از سلامتی، نشاط
🌷دل خـوشی
💖عاقبت بخیری
🌷عـشق و مـحبت
💖وخوشبختی و شـادی
🌷شروع صبحتون پُر برکت
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح زیباتون بخیر 🌸🌺🌷⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷💫چهارشنبه تون عالی و بینظیر
🌸💫امروزتون پراز
💗💫اتفاقهای خوب
🌷💫وشگفت انگیز
🌸💫امیدوارم
💗💫سلامتی
🌷💫برکت
🌸💫بهروزی
💗💫زندگی آروم
🌷💫خوشبختی
🌸💫و نگاه خـدا
💗💫همیشه همراهتون باشه
🌸💫تقدیم به شما خوبان
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاقیت باشونه تخم مرغ
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_گیپور_تابه ای
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
مواد لازم برای 5 نفر
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
آرد سفید 1 لیوان
شکر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه
✅مواد را مخلوط کرده و داخل ظرف خالی سس کچاب می ریزیم و داخل تابه ای که با روغن آن را چرب کردیم قالب می زنیم و صبر می کنیم تا یک طرف نان بپزد بعد نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم خوب بپزد و در آخر از روی تابه بر می داریم و داخل آن مواد یا سبزیجات مورد نظرمان را سرو می کنیم.
نوش جان🍀
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃