فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش نوشیدنی مجلسی😋🍹
.
.
.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشبختی یعنی 😍
واقف بودن به اینکه هرچه داریم
از رحمت خداست
وهرچه نداریم ازحکمت خدا
احساس خوشبختی یعنی همین!
خوشبختی رسیدن به خواسته ها نیست
،بلکه لذت بردن ازداشته هاست.🌸⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
آب هویج دوای هر درد بیدرمانه!
#سالم_باشیم
⛑ #پـ♡ـزشڬ_ایـ♡ـرانے
••••●❥JOiN👇🏾
░҉⃟🧚🏼♀↬ @Dooctor ↶⃝⃡🧚♂
♦️گردو پلو؛ پلویی مقوی
🔹گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهارمحال و بختیاری به خصوص سامان پخته می شود. این شهرستان به دلیل دارا بودن تولیدات باغی به خصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است.برنج، مغز گردو، گوشت گوسفندی، پیاز، زرشک، زعفران مواد تشکیل دهنده این غذای خوش مزه هستند. این غذا به واسطه ی وجود گردو و زعفران و گوشت جزو غذاهای مجلسی ایل بختیاری محسوب می شود.
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک درخت میتواند شروع یک جنگل باشد
یکلبخندمیتواند آغازگر یک دوستی باشد
یکدستمیتواند یاری گر یک انسان باشد
یکواژه میتواند بیانگر هدف باشد
یک شمع میتواند پایان تاریکی باشد
یک خنده میتواند فاتح دلتنگی باشد
یککلام امیدبخش میتواند رافع روحتان باشد
یکنوازش میتواند راوی مهرتان باشد
یک زندگی میتواند خالق تفاوت باشد
بیایید امروز آن " یک " باشیم...
💗💗💗
💗💗
💗ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سبد پلاستیکی سبد لباس خوشگل بساز
🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
🔸اگـر لولاهای در صدا میکنه و روغن یا وازلـین یا روغن نارگـیل ندارید از خیار استفاده کنید!
- با مالـیدن خیار به لولای در لولای در روان مـیشه و دیگه صدا نمیکنه👌
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رسم دنیا درهمین است آنکه آمد رفتنی ست
بعدِ رفتن نام نیکت بر زبانها ماندنی ست
تا توانی خلق را ازخود مرنجان با سخن
آنکه بالاتر نشیند آخرش افتادنی ست
عمرو جانت گرچه عمر نوح هم باشد ولی
شیشه ی عمرگرانم عاقبت بشکستنی ست
ثروتت بند است برشب شهرتت با یک تبی
عاقبت ثروت به دست وارثان بسپردنی ست
دل مبند بر مال دنیا مال دنیا بی وفاست
خرقه ی زرهم بپوشی سیم و زرنابردنی ست
⬇️🇯🇴🇮🇳⬇️
🌏 @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸برای ظهر تون
🌿زيباترين حسها رو خواهانم
🌸حس قشنگ آرامش
🌿حس وجودخدا در قلبتون
🌸حس لطافت گلها
🌿حس باران توفصل گرما
🌸وحس داشتن دوستان خوبی
مثل شما
🌸ظهرتون دلنشین دوستان
💜 #آشپـ♡ـزےبانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀₯↬ @AshpaziBano ↶🌸⃝⃡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نگهداری_شوید_تازه خوشمزه که برای کل سال میتونین نگه دارین😍😋
ابتدا شوید رو خوب بشورید و کاملا بذارین خشک شه وقسمت ریشه و ساقه رو جداکنین و خوب خورد کرده و بعد داخل بطری بریزین و در فریزر نگهداری کنین 😍
💜 #إیــ♡ــده_بانـ♡ـو ↬ 💛
░҉⃟🧚🏼♀↬ @IdehBano ↶⃝⃡🧚♂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده #صبحانه عالی 😋😍
💖Join👇
🌸🍃@tarfand20 🌸🍃
مربای سیب
#مربا_سیب
یک کیلو سیب رو پوست و هسته بگیرید به شکل دلخواه اسلایس کنید و داخل ظرفی از آب و سرکه سفید بریزین دو ساعت استراحت بدین.مقدار آب به اندازه ای ک روی سیبهارو بگیره و سرکه نصف لیوان.
حالا هشتصد گرم شکر و دو لیوان آب رو قوام بیارین و سیبهارو آبکش کنید و به شهد اضافه کنید.
اجازه بدین با حرارت ملایم بپزه.
زمان پخت به اندازه برشهاتون بستگی داره.برشها هرچی بزرگتر باشه زمان پخت بیشتره.
میتونین برای عطر مربا هل یا چوب دارچین اضافه کنید و یا زعفران آب کرده برای خوشرنگ شدن که من فقط زعفران زدم.اگ دوستدارین مرباتون خوشرنگ بشه حین پخت درب قابلمه رو بگذارین.بعد از پخت اجازه بدین مربا تو قابلمه کاملا سرد بشه بعد داخل شیشه بریزین
برای جلوگیری از شکرک زدن مربا یه قاشق آبلیمو انتهای پخت اضافه کنید.
به همین راحتی و خوشمزگی
ا 🍽👩🏻🍳
#ته_دیگ_طرحدار 😋
یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# پنیر پیتزا _خونگی
🌟
#سفیدشدن_پوست
✍ قرار دادن مخلوط دوغ و جو روے
پوست سبب لایه بردارے ملایم
پوست شده و به آن روشنی داده
و لڪه های قهوه اے را از بین
می برد
🍃
#ترکیب_رنگ_مو ❤️
رنگ شرابی بادمجونی
پایه ی 6 ترکیب شرابی روشن 60 میل +بادمجانی روشن 30 میل + آلبالویی 30 میل + دودی 40 مبل + اکسیدان 2 برابر مقدار رنگ
🍃
#مرنگ
سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم (تقریبا معادل ۳عدد سفیده تخم مرغ درشت میشه،هر سفیده تخم مرغ تقریبا معادل ۳۵_۳۰گرم هست)
شکر دانه ریز ۲۰۰ گرم(من حدود یک لیوان سرخالے زدم)
معمولا دوبرابر وزن سفیده شڪر اضافه میشه،اگر شڪرتون درشت بود ڪمے اسیاب شود،با این میزان از شڪر مطمئنا مرنگ شیرین خواهد بود مے توان شڪر دستور راڪمترازمیزان گفته شده ریخت به شرطے ڪه سفیده راخوب فرم دهید،
اب لیموترش تازه ۱ق چ
وانیل یا اسانس دلخواه ڪمی
براے تهیه مرنگ بهتراست از سفیده هاے تازه تخم مرغ استفاده شود وموقع جدا ڪردن سفیده اززرده مواظب باشید اززرده چیزے وارد سفیده نشود،سفیده ها رادرظرفے تمیز (ظرفی ڪه خیس یا چرب نباشد)درابتدا بادور تند همزن بزنید تا ڪف ڪند وسپس فومے شڪل شود،دراےن مرحله ڪمے آبلیمو اضافه ومخلوط ڪنید،اسانس یا وانیل نیز به دلخواه دراین مرحله اضافه شود،
حال به سفیده فومے شڪل قاشق قاشق شڪر افزوده وبادورمتوسط همزن بزنید،تا شڪر ڪاملا حل شود وسفیده تخم مرغ فرم بگیرد،به حدے ڪه با خارج ڪردن سریهاے همزن،جای آن به حالت قله ایستاده(نه خمیده)بر روے سفیده باقے بماند ومرنگ قابلیت شڪل گرفتن پیدا ڪند،
مرنگ رادرون قیف وبا ماسوره هاے دلخواه ریخته وروے سینے ڪاغذ انداخته پایپ ڪنید،سینی رادرفر،با ڪمترین حرارت ممڪن ،حدود صددرجه،تاجاےی شعله راڪم ڪنید ڪه فرخاموش نشه،بگذارےد حدودتقریبا یک ساعت ونیم دو ساعت اجازه دهید تا مرنگها خشک شود وبراحتے ازروے ڪاغذ روغنے جداشوند،
اگر دماے فر زیادباشه مرنگ تغییر رنگ میده،
اگر بیشتر داخل فربمونه ڪاملا خشک میشه،اگر ڪمتر داخل مرنگها ڪمے نرم وادامسے شڪل میشه،
هرچقدر بیشتر داخل فربمونه روش ترک میخوره،
برای مرنگ هاے خوڪے شڪل،ڪمی رنگ قرمز زدم وبا قیف بدون ماسوره سر خوک رازدم وبا ماسوره برگ ڪوچک گوشها، پس از خشک شدن با شڪلات ذوب شده چشم وبینے راڪشیدم،
مهمترےن نڪته تهیه مرنگ دماے پایین فرهست باید بادماے خییلے ڪم خشک بشن ڪه هم تغییر رنگ ندن وهم براق بمونن فر من هم دماش خیلے بالا هست ولے بازم مرنگها بد نمیشن فقط ڪمے براق نیستن،،،،
اگر حرارت فرتون زیاده مے تونین درب فر را بعد ازحدود ۴۵ دقیقه یڪساعت ازپخت مرنگها ڪمے نیمه باز بگذارید تا ڪمے ازحرارت داخل فرڪم بشه،پس از خشک شدن ڪمے درون فرخاموش بمانندوسپس خارج ڪنید،
.
#حس_خوب😌
گاهی یک لیوان چای، چند صفحه کتاب، و یک پنجرهی نیمه باز، برای خوشبختی آدم، کفایت میکند.
همین که قدم زدن، چارهی دردهایت باشد، و دلخوشیهای کوچک، دلیل لبخندهایت، یعنی تو خوشبختی...
✨☁️
عصربخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کیک اسفنجی آسون برای عصرونه
🍰