فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش معجون🤩
🍌 🍌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی موز و توت فرنگی😋
🍌 🍓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگت مرغ 🍗🍘🍣🥗
📝موادلازم:
🍗۵۰۰ گرم مرغ(رون وسینه بی استخوان که دوبارباچرخ گوشت چرخ شده)
🥠سیر ۵_۳ حبه(یایک قاشق مرباخوری پودرسیر)
🍈پیاز ۱ عدد
🍯سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
🥄نمک یک قاشق مرباخوری
🥢فلفل یک قاشق مرباخوری
🧀پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم
🥡آردسوخاری ریز به میزان لازم
البته من نصف این موادرودرست کردم
👩🏻🍳طرزتهیه:
پیازرارنده کرده یامثل من درغذاسازبریزید ومرغ چرخ کرده ونمک وفلفل وپودرسیر وسس خردل وپنیرپیتزا روطبق فیلم به مواداضافه کرده وطبق فیلم عمل کنید.
آردسوخاری روروی تخته ریخته ومقداری ازموادروی آن گذاشته ودوباره آردسوخاری بریزید وطبق فیلم بادست آن رایکدست کرده وقالب بزنید وآنهارادرروغن باشعله متوسط سرخ کرده ونوش جان کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کرم پودینگ شکلاتی ترکیه ایی🍫
مواد لازم:
🥛1 لیتر شیر
🥡1 لیوان آرد
🍚1 لیوان شکر
🥣1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
🍫200 گرم شکلات تلخ
🍦1 قوطی خامه صبحانه (200 میلی)
🌡لیوانی که استفاده کردم 170 میلی است.
🎂برای تزیین:
🔸شکلات خرد شده ، پسته ، گیلاس شکری( مثل مربا درست میکنند ولی بعدش آب می ریزن که باعث میشه شکرک بزنه و حالت شیرینی مانند داشته)
👩🏻🍳طرز تهیه:
شیر ، آرد و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. وقتی جوشید 3_2 دقیقه بعد اجاق را خاموش کنید. وانیل و شکلات را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. در آخر خامه را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
داخل لیوان ها بریزید و تزیین کنید. حداقل 3_2 ساعت در یخچال بذارید.
❣نکته: چون زمان نداشتم در فیلم قوام کرم را بدون اینکه در یخچال بذارم و صبر کنم نشان دادم شما حتما صبر کنید هر چقدر بماند قوام بهتر میشود.
🌟
همیشه کسی وجوددارد
که سر راهتان سنگ پرتاب کند،
این به شما بستگی دارد که با
آن سنگها چه می سازید،
پل یا دیوار
یادتان باشد،
شمامعمار زندگی تان هستید
معماری خوب باشید
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هیچکس قفل بدون کلید،
نمی سازد
اگر قفلی در زندگیت،
می بینی ..
شک نکن اون قفل
کلیدی هم دارد
کلید خیلی از قفلهای زندگی!
ایمان به خدا است
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#سوهان_عسلی
🔷موادلازم
🔹خلال بادام 2/1 پیمانه
🔹شکر یک پیمانه سرخالی
🔹عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر
🔹روغن آبکرده 4 قاشق سوپخوری
🔹زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
♨️طرز تهیه
خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر آب و طلایی شود. سپس بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلوی دال عدس🍚🍛
با یه پلوی مخلوط وسالم وفوق العاده خوشمزه چطورید؟ هر کی دال عدس دوست داره قطعا اینم می پسنده منکه خودم عاشقشم فکرش را هم نمی کنید چقد عالیه 👌🏻
📝اندازه مواد واسه نیم کیلو برنج
👩🏻🍳طرزتهیه
دوتا پیاز متوسط را خرد وتوی روغن تفت دهید سبک که شد رنده سه تا چهار حبه سیر را بهش اضافه وتفت دهید کمی طلایی که شد حدود سه چهارم لیوان عدس قرمز یا همون دال عدس را بشورید وبه پیاز اضافه وتفت دهید (عدس نپخته است)بعد زردچوبه و ادویه مخلوط خورشتی با پودر زیره وپودرتخم گشنیز وفلفل و گرد لیمو را اضافه وتفت دهید میزان ادویه ها هر کدوم یک قاشق چایخوری به جزئ زردچوبه که بیشتر باشه بعد یک قاشق سر پر رب بزنید وتفت دهید ویه گوجه متوسط نسبتا سفت راتخم وژله اش را خارج کنید ونگینی خرد کتید و اضافه کنید ومخلوط کنید یک قاشق رب انار وعصاره گوشت بریزید ومخلوط کتید ودر اخر گشنیز اگر تازه بود بهتره یا منجمد اضافه ویه تفت بخوره کافیه
ته قابلمه روغن ویه قاشق زعفران بریزید نصف برنج را بریزید مواد را روی برنج بریزید و مجددا مابقی برنج وزعفران بریزید وبرنج را دم کنید
❗️نکته مهم
مطمئن باشید عدس با بخار برنج کاملا پخته می شه شعله پخش کن با حرارتی که همیشه برنجتون را دم می کنید حدودیک ونیم ساعت من توی تابه درستش کردم تا بشما بهتر نشون بدم شما توی قابلمه همیشگی خودتان دم کنید
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ترفند جالب برای بریدن و تزئین میوه ها🎈
یک روش برای راحت دانه کردن بلال و بریدن انبه🌽🍠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زولبیا با دستورش مخصوص😍😋
🌸آرد ۱ لیوان
🌸آب ۳.۴ لیوان
🌸بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
🌸زعفران غلیظ به مقدار لازم
نکات👩🍳
🌟غلظت مواد باید عین ماست روان بشه اگه سفت بود کمی آب اگه شل شد کمی آرد اضافه کنید
🌟تو ریختن زعفران دست و دلباز باشید تا خوشرنگ بشه میتونید خیلی کم رنگ خوراکی نارنجی بزنید که خود قنادیا برای خوشرنگ شدنش میزنن
🌟زیاد سر ظرف سس یا قیف نباید باریک باشه چون ضخامت زولبیا نازک میشه و خوب پف نمیکنه
🌟زیر ۳۰ ثانیه باید ۲ طرف سرخ بشن روی حرارت ملایم و حواستون باشه تغییر رنگ ندن
🌟آب برای زولبیا خنک باشه اگه داغ یا ولرم باشه زولبیا نرم میشه
🌟مدت ۲۰ ثانیه کافیه تا توی شربت بار بمونن اگه شیرین تر دوس دارید بزارید ۱ دقیقه بمونه
🌟شربت بار حتما خنک باشه و غلیظ وگرنه زولبیا نرم میشه
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
# کتلت _سیب زمینی
🌟
🎶 بر نیامد از تمنای لبت کامم هنوز
بر امید جام لعلت، دردی ،آشامم هنوز
روز اول رفت دینم در سر زلفین تو
تا چه خواهد شد در این سودا سرانجامم هنوز
ساقیا یک جرعه ای زآن آب آتشگون که من
در میان پختگان عشق او،خامم هنوز
پرتو روی تو تا در خلوتم دید ، آفتاب
میرود چون سایه هردم،بر در و بامم هنوز
ای که گفتی جان بده تا باشمت آرام جان
جان به غم هایش سپردم ،نیست آرامم هنوز
#حافظ
✔#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
..
آرزو میکنم لحظه لحظه
زندگیتون قرین این پنج حرف
ساده باشه <<#آرامش.......>>
.#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خورشت_آلوومرغ😍😋
مرغ ۴تکه (سینه یا ران)
پیاز ۱عدد بزرگ
کره با روغن مایع به میزان لازم
آلو بخارا ۸عدد
زرشک سه چهارم پیمانه
نمک،فلفل سیاه ،زعفران و زردچوبه به میزان لازم
رب یک قاشق غذاخوری
میتونیدازچند ساعت قبل مرغ رو با زعفران نمک و فلفل مزه دار کنید(ولی بدون اینکار هم طعمش عالی میشه)
رنده کردن پیاز لعاب بیشتری به خورشت میده
آب زیاد به مرغ اضافه نکنید روی طعمش تاثیر زیادی داره
آلوها باید ده دقیقه با مرغ ریز بجوشه تا پخته بشه زرشک رو موقع سرو روی خورشت بریزید
🌟
عدس پلو رو میشه با گوشت چرخڪرده،ڪوفته قلقلی،گوشت تڪه اے و یا مرغ سرو ڪرد... ترڪیب مرغ زعفرونے با عدس پلو هم خیلے خوشمزه ست.
اول در تابه یک عدد پیاز درشت رنده شده رو به همراه مقدارے روغن تفت بدید تا طلایے بشه.
حدود 300 گرم گوشت چرخڪرده را به پیاز طلایے اضافه و با پشت قاشق خوب هم بزنید تا گوشت ڪاملا باز و یڪدست بشه.
بعد ڪه رنگ گوشت ڪمے تغییر ڪرد مقدارے زردچوبه+فلفل+نمڪ+ادویه دلخواهتون رو اضافه ڪنید.
(من از ڪمے پودر تخم گشنیز استفاده ڪردم ڪه طعم بینظیرے به گوشت میده👌)
بعد از اضافه ڪردن ادویه ها دوباره ڪمے گوشت رو تقت بدید تا ڪامل سرخ و پخته بشه .
بعد حدود 3 پیمانه پلوپز برنج رو چند ساعت با نمک خیسڪردم.
حدود 1 پیمانه پلوپز عدس رو با ڪمے آب و نمک پختم.
👈میزان عدس براے عدس پلو به سلیقه شما بستگے داره...من دوست دارم پرعدس باشه.
مواظب باشید اگه عدس رو با آب زیاد بپزید پوستش جدا میشه و ممڪنه له بشه و ظاهر عدس پلو رو خراب میڪنه...پس بهتره آب رو در حدے بریزید ڪه روے عدس رو بگیره و حرارت هم متوسط باشه تا آروم عدس پخته بشه...بعد هر موقع آب عدس تمام شد امتحان ڪنید اگه پخته بود حرارت رو خاموش ڪنید در غیر اینصورت دوباره ڪمے آب بریزید و صبر ڪنید تا ڪامل بپزه.
در قابلمه اے ڪه گنجایش مقدار برنجتون رو داشته باشه آب ،روغن و نمک بریزید و صبر ڪنید تا جوش بیاد و بعد برنج خیس شده رو بدون آب در قابلمه بریزید.
👈برای اینڪه برنج عدس پلو خیلے سفید نباشه میتونید ڪمے زردچوبه داخل آب بریزید و هم بزنید.
وقتی برنج قد ڪشید و آماده آبڪشے شد(بزنج رو میتونید بین انگشتتون امتحان ڪنید اگر مغزش یڪم خام بود و بیرونش نرم بود آماده آبڪشیه)،عدس پخته را هم اضافه و هم بزنید و بلافاصله آبڪشے ڪنید.
در قابلمه روغن و یڪم زردچوبه بریزید و تهدیگ مورد نظرتون (من از سیب زمینے استفاده ڪردم و چندتاشو واسه خوشگلے ڪاتر زدم)رو بچینید و حالا برنج رو روے ته دیگ بریزید و چدتا سوراخ روے برنج ایجاد ڪنید ڪه خوب دم بڪشه درش رو بذلرید و اول باش شعله زیاد و بعد از بخار ڪردن با شعله ڪم بذارید دم بڪشه
👈میتونید لابه لاے برنج از ڪمے ادویه پلویے استفاده ڪنید (جزء اصلے ادویه پلو دارچین و زیره ست ڪه طعم بینظیرے به پلو میده)
در پایان وقتے عدس پلو دم ڪشید مقدارے از اون رو با زعفران دمڪرده مخلوط ڪنید و بقیه رو در دیس بڪشید و با برنج زعفرانی،ڪشمش تفت داده شده،مواد گوشتے و پیاز داغ تزیین ڪنید.
🌟
مواد لازم براے شش نفر🔻
لازانیا ده عدد
گوشت چرخ ڪرده یک لیوان
پیاز متوسط یک عدد
ڪالباس خشک رنده شده نصف لیوان
فلفل دلمه اے خورد شده نصف لیوان
آویشن یک ق چ فلفل سیاه یک ق چ سرپر
پنیر پیتزا به میزان لازم
رب یک ق غ
قارچ به میزان لازم
مواد لازم سس سفید🔻
شیر یک لیوان
آرد یک ق غ
نمک و فلفل ڪمے
براے تهیه سس🔻
شیر سرد و آرد رو مخلوط میڪنیم تا گلوله هاے آرد باز بشه و حل بشه بعد نمک و فلفل رو اضافه روے حرارت ملایم هم میزنیم تا غلظت سس رو پیدا ڪنه(اےن روش ڪم ڪالرے تره)
مواد میانے لازانیا🔻
پیاز رو سرخ میڪنیم وقتے طلایے شد گوشت چرخڪرده رو اضافه میڪنیم و تفت میدیم بعد هم بهش زردچوبه و رب و آویشن و فلفل سیاه رو اضافه میڪنیم و خوب تفت میدیم وقتے آماده شد بهش فلفل دلمه اے و ڪالباس رو اضافه میڪنیم و خاموش میڪنیم بعد نمک رو اضافه میڪنیم و مخلوط میڪنیم..آب رو جوش میاریم لازانیاها رو میندازیم داخلش ڪمے هم نمک و روغن آضافه میڪنیم میزاریم بیست دقبقه بجوشن بعد آبڪش میڪنیم و روش آب سرد میگیریم باید مراقب باشین به هم نچسبن من همیشه ڪف یک سینے بزرگ رو خیس میڪنم ڪاملا خیس تا لازانیاها رو آبڪش ڪردم و آب سرد گرفتم لازانیاها رو جدا جدا بدون اینڪه به هم بچسبن داخل سینے میچینم چون بعد مدتے ڪه لازانیاها خنک شدن اگر روے هم باشن به هم میچسبن
روش اول براے رولے درست ڪردن🔻
روے لازانیا مثل عڪس از مواد بریزید و پخش ڪنید روش پنیر بریزید رول ڪنید داخل تابه یا قالب چرب شده بزارید و همه رو چیدین روش سس سفید و بعد پنیر بریزید
روش دوم🔻
ڪف تابه رژیمے نچسب یا ظرف پیرڪس رو خوب چرب ڪنید حالا براے تابه هر ورق لازانیا ڪنار هم میزاریم از سس سفید اول مے ریزیم بعد مواد میانے روش میرزیم بین هر لایه لازانیا خیلے موادنریزین لازانیا باڪیفیت میشه و موقع برش مواد ازش بیرون نمے زنه پنیر هم بریزید وروش ڪمے فشار بدین بعد لایه بعدے رو بریزین تمام لایه ها رو به همین شڪل درست ڪنیو در ِآخر روے لایه پایانے ڪمے پنیر پیتزا میرزیم
❗️روش پخت روے گاز حرارت رو روشن میڪنیم دو ق غ آب ڪف تابه بریزید و درش رو بزارین و حرارت رو زیاد ڪنید وقتے بخار ڪرد شعله رو ڪم ڪم ڪنید و بزارید نیم ساعت بمونه تاآماده بشه
❗️روش پخت داخل فر.ظرف پیرڪس رو درش رو با فویل بپوشونین و داخل فر 180درجه مدت نیم ساعت بزارین بعد این با گریل بزارید برشته بشه.
🌟
در این شب زیبای بهاری
از خدایی که از همیشہ
نزدیکتر است برایتان
عاشقانه ترین
لحظات را میطلبم
زیباترین لبخندها
را روی لبهایتان و
آرام ترین لحظات را
برای هر روز و هر شبتان
شبتان بخیر
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
پیشکش اول صبح
یک سلام گرم
باعطر گل های بهشتی
وباطعم خوش گلاب
از باغ آرامش
وپرمهرخداست
امروزتان متبسم
به نگاه مهربان خدا
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣